Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pro ty co už nehulí - Klikni zde pro originální téma
DanekRider
Jednoduchá otázka: Proč jste s hulením přestali?
popř. pěstujete ještě?
DanekRider
No já taky od včerejška od večera :smoker: Ale poslední dobou se mi v hlavě hromadí plno věcí,tak přemýšlím o nějaké pauze. A hlavně se chci informativně zeptat,z jakých důvodů lidi co hulili s tím přestali,at vím v jakém "stádiu" jsem. :micro:
k/-\pr
-s hulením přesatnu pouze v případě,že me to zabije....
mari
citace:
Původní příspěvek od k/-\pr
-s hulením přesatnu pouze v případě,že me to zabije....


napodobne , hi
mari
citace:
Původní příspěvek od pAliCZaKoff
Řekl bych že to ještě do dnešního večera smažeš :D ale k věci. Já nehulím když jsem s přítelkyní která se vrací na víkendy z intru no a nebo když jsou prázdniny a vůbec si nestěžuju :banana: a to kouřím několik jointů denně... Taky na mě někdy chodí nějaké schízy tak občas vysadím a pak se to szpraví :D

No a jeden známý byl strašný prasse.. Pak mu otěhotněla přítelkyně a teď si nedá ani beero :babovka:


presne tak , musi bejt duvod toho nechat , pak de vsecko, a hlavne se musi chtit. Chodil sem kdysi k psychousovi a rok sem nepalil, srovnal sem si to vsecko v hlave i zivot a hned se lip hulii, vsecko chce svuj cas.

hojss
Rhino
Něco podobnýho.. http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=26513

Nehulim, kvůli zhoršení krátkodobý paměti, ale pěstuju dál.. Popravdě mě baví víc pěstovat, než si užívat stavy mimo.
4fun
citace:
Původní příspěvek od Rhino
Něco podobnýho.. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26513

Nehulim, kvůli zhoršení krátkodobý paměti, ale pěstuju dál.. Popravdě mě baví víc pěstovat, než si užívat stavy mimo.


Rhino to jsme 2 co to baví víc pěstovat než hulit :) , dám si jen občas, ale že bych byl závislák a musel to mít každej den to zrovna ne
hlavně bych nechtěl dopadnout, jako spousta kámošů co to měli v hlavě v pořádku, začli hulit a....znáte to :(
takže všem co přestávaj držim palce, a všechno nejlepší do novýho života ;)
.:INDI:.
prestal som asi na mesiac došly vlastne zasoby a kupovať si nemožem dovoliť.....aj tak to už moc nedavalo....po tom mesiaci som si asi 2 krat zahulil a to vam poviem dlho som sa tak nezasmial :D
ted davam na mesic pauzu:1)kvuli nekomu
2)sem skoro kazdej den vypalenej
crackonos
Já už nehulím, já se nechávám... už před týdnem jsem s tím přestal...
Libi
Taky radši pěstuju než hulím, v poslední době tomu moc nedám. Nehulil jsem asi 5 měsíců, když bude nuda, tak si klidně zahulím, ale to jsem v poslední době nějak nezažil, takže momentálně nemám důvod... Rozhodně neodsuzuju chronický kuřáky, co dávaj 10 špeků denně, taky jsem to prožil, ale už mně tráva nedává to co kdysi dávala. Beru to jako občasný příjemný zpestření, ale rozhnodně ne n.1 v životě...

Takhle ti to řeknu - pokud opravdu přemýšlíš, že přestaneš, asi to bude mít nějakej důvod a rozhodně doporučuji přestat. Nemá cenu hulit proti své vůli, kdykoliv se k tomu člověk může vrátit.
citace:
Původní příspěvek od pAliCZaKoff No a jeden známý byl strašný prasse.. Pak mu otěhotněla přítelkyně a teď si nedá ani beero :babovka:

Můj známej taky, jenom nepřestal :D Teď má dítě cca 4 roky starý a hulí pořád stejně...
Pflusik
Já vobčas přestanu když už mi to takříkajíc leze na mozek, ale seknout s tim uplně? to teda nikdy :D a i kdybych řekněme ze zdravotních důvodů přestal hulit tak pěstovat nepřestanu dokud mě někdo nepráskně a neshniju v lochu :D
FeRO
já taky hulil hafo ale už me to skoro nic nedělalo tak sem to trošku omezil a je to hrubý met zase ty super stavy je to dobrý si dat občas pauzu ale abych s tím seknul navždy to asi ne
Bc.
No ja som prestal presne 6.12.2008 koli zdravotnym problemom ktore som pripisal mačesu... uz sa mi to vsetko zlepsilo ale 2 mesiace abstinencie nechcem len tak hodit za hlavu a tak som si povedal ze zacnem hulit znova az ked ma niekto ponukne jointom v tej najneocakavanejsiej chvili... kedy to bude neviem, mozno az ked si vypestujem, zoznem, ubalim a sam seba prekvapim... :D
Už tak je toho na člověka občas moc, ještě hulit do toho, to by tak hrálo .. jsem pro život beze zmatků :p:
Good luck :)
donTomás
Anketa v Reflexu: Kouříte trávu? Pokud ne, proč?
Jedna z odpovědí: "Nekouřím, protože jsem teď jednoho jointa dokouřil a dalšího teprve balím." :D
Rainbow
No ja uz zkousel prestat hafec krat a ani jednou sem to nevydrzel,,,,minimalne 1brko denne abych se neunudil k smrti
Dracula
lidi, rict si ze ste prestali uplne si muzete tak po 14 dnech - mesic,, THC se totiz hromadi v tukovych tkanich a pomalu se uvolnuje do krve, takze i po tom co ste skoncili ste vlastne trosku pod vlivem, vedomim to asi nepozname ale v krvi to je..
loeX
výborný téma:) já se jednoho dne nepříjemně zadejchal na kole a to mě tak naštvalo, že už hulení je spíše rarita..navíc menší tlak od přítelkyně...ale asi si to ventiluju na pěstování, protože toho nenechám:)
jufik
citace:
Původní příspěvek od Rainbow
No ja uz zkousel prestat hafec krat a ani jednou sem to nevydrzel,,,,minimalne 1brko denne abych se neunudil k smrti


Tak za 1. je mi te lito a za 2. precti si nadpis + o co v tomdle tematu jde
...

"Pro ty co uz nehuli" promin ale prijde ti tva odpoved spravna ? ...
Uz me fakt zacinaji nektere dementni odpovedi srat ... sry za ot ,pozdeji smazu ,jen sem to uz proste nemohl vydychat
Dr.Grow
no tak zhulením asi nepřestanu ale omezil sem to páč sem to smíchal s chlastem a dopadlo pro nekoho špantě :-D ale ne pro mna ... no a taky se mi zdá že mně to změnilo pohled na svět trochu beru ty věci jinak víte co asi myslím :-D ... a nebo to sou jen abstinenčí příznaky
Vepřík
citace:
Anketa v Reflexu: Kouříte trávu? Pokud ne, proč?

Jo to říkal Lukáš Pollert, dost sem se divil a od něj rozhodně nečekal:D..třeba si dělal srandu...
Jinak, já nehulím nějak moc, tak nevidím důvod přestávat...
raStaVK
ja som skoncil s hulenim pred 3 mesiacmi a 20 dnami, dal som si zavezok ci
to vydrzim :david: zatial ziadny problem...ale nechcem skoncit dozivotne..
po mature bude leto a tam sa to znova rozbehne :frog:

peace
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od Vepřík

Jo to říkal Lukáš Pollert, dost sem se divil a od něj rozhodně nečekal:D..třeba si dělal srandu...
Jinak, já nehulím nějak moc, tak nevidím důvod přestávat...

Kdyby ses o RCC zajimal dele, vedel bys, ze Lukas Pollert figuruje v porote canna cupu uz par let.:)
pepino77
Hulil jsem od rána do večera více než 10 let. Jenoho dne mi napadlo, jak by svět kolem mě vypadal, kdybych nebyl zhulenej. Zkusil jsem to a přišlo mi to taky dobrý. Postupně jsem zjistil, že stíham mnohem víc věcí a rozhodně se bez hulení nenudim. Už je to cca 3 roky. Dam si brko hodně výjimečně (1 - 3 za rok), ale o to víc si to užívám. Je fakt, že když už hulim, preferuju hašiš, protože po něm nejsem tak semletej. Každopádně těch 10i let vůbec nelituju. Na druhou stranu jsem rád, že to mam tak, jak to mam teď.

Nikdy nekuř sám;)
MiVenKu
citace:
Původní příspěvek od Rainbow
No ja uz zkousel prestat hafec krat a ani jednou sem to nevydrzel,,,,minimalne 1brko denne abych se neunudil k smrti

to je dost smutny...


ja uz nehulim zdaleka tolik jako driv, uz me to ani tolik nebavi a ani mi to nechybi... obcas na to ale je nalada, bud sam pekne na premysleni nebo s kamosema jako driv :) a navic me to o moc vic zkuruje :p
HERBSMAN
Já jsem přestal na novej rok, jako předsevzetí. Už mě srala paměť a musel jsem pročistit mozek na maturitu. A taky mě zajímalo jestli to vydržím. A zatim to statečně držím. Po matuře podpálim špeka :)))) už se těšim...
StigHelmer
Heh taky od zacatku unora pauzuju.Mám naplánovanou mesicni abstinenci.Proste do dalsi sklizne.To znamena ze pestuju dal a asi jen tak neprestanu.To same s hulenim.Ale vseho moc skodi a proto je obcasnej detox pro telo i mozek vitana vec.
No taky tam byly nejaky tlaky od pritelkyne, tak ji delam radost :love:
Pred touhle pauzou jsem asi tak rok palil denne.V odobi moji nebo kamosu sklizne to byly fakt brutalni uhuly, takze si to ted uzivam.Na akcich si dam jen nejaky pivka a pohoda.
Abstinencni priznaky zatim nepocituju, ale na prvniho speka po sklizni se tesim :drools:
peace a good luck vsem co jsou na tom jako ja..
Knight
142 hodin nehulím :bravo:, ta paměť šla do kytek po asi roce prakticky každodenního hulení a tak nějak sem si říkal, že bych to mohl aspoň silně omezit.... a vida, ono to funguje! První dva, tři dny mě sice honila mlsná ale už je pryč. Jako ale přestat nehodlám, nevím co bych si s tou trávou jinak počal :teef:
a rada na závěr pro budoucí "odvykající" huliče: Určete si pevnej cíl, čeho chcete dosáhnout a hlavně si to předsevzetí NEPOSERTE! :vampire:
zmetek
Ja nehulim presne tyden, mam za cil vydrzet 10 tydnu, minule to bylo 9 a prislo mi to jako jeste malo. Potrebuju si trochu procistit hlavu a mel jsem ted taky mensi problemy s dychanim ktery trvaly neco pres mesic, a uz po par dnech nehuleni jsem citil jak se mi dycha lip a lip. Taky cekam ze mi to pak bude zas aspon chvily nakladat trochu vic, ale po predchozi pauze jsem si niceho takovyho nevsiml.

Jinak bezne hulim vetsinou tak 1-3 brka denne, stavalo se ale taky ze treba nekolik dni po sobe vubec nebo i kolem tech 7 , to mi prijde ale uz jako docela extrem kterej bych si za normalnich okolnosti nikdy nedaval.

Abstinencni priznaky nepocituju vubec, jde spis o to ze kdyz si nekdo u me zapali tak se mi z ty vune sbihaj sliny, ale nic co by se nedalo vydzet.

A ze bych prestal uplne? Nad tim zatim ani nechci uvazovat, huleni je cast myho zivota a o tu bych tim nadobro prisel.
Gothic
:punk:
Erixon
Přestanu hulit vždy na 1 až několik tejdnů, nějakou dobbu poté co na sobě začnu pozorovat charakteristický příznaky "huličský demence". Což je kombinace brutální lenosti, zabržděnosti, zhoršený organizace volnýho času, špatný krátkodobý paměti paměti. Prostě lehká asociálnost.
BoBoR
nehulim treti tyzden ale zapalil by som si hned len som doma pod perinkou s horuckou xD
Už je to rok co nehulim a přestal jsem po sedmy letech intenzivního pálení(důvody byly především vymletost a příprava na státnice)...chuť občas přijde, ale když si vzpomenu na tu dobu, kterou trvá vrátit se zpět do normálu...převážně co se týče fungování krátkodobé paměti(je přeci jenom fajn pamatovat si co člověk dělal včera a předevčírem:)))..tak se radši nenechám zlákat onou kouzelnou bylinou, ale pěstování je daleko větší závislost a s tím jen tak nepřestanu:)!!!
barnie
tohle téma mi jde akorát naproti :) .. po asi 3 nebo 4 letech denodenního pálení (přes veškerou snahu si nemůžu vybavit kdy sem vlastně začal , už to je dobrý důvod přestat) jsem si najednou uvědomil , že sranda je i bez trávy a navíc mi připadá , že jsem všechno začal vnímat a prožívat intenzivněj. Byl jsem z toho ustavičného vykuřování dost apatický. Teďka je to druhý týden co nehulím a je to všchno lepší..

Hlavní důvody přestat u mě byly : přítelkyně , vysoká (kam se chci dostat) , a celkový pocit slušné intelektuální zbídačelosti a podlomené osobní morálky :) .. všechny důvody mají stejnou váhu..

ale rozhodně neopouštím hulení úplně , jen už nebudu dávat ranní roztahováky apod. :)
zlepšení paměti můžete pozorovat už několik týdnů od posledního džoše, ale návrat do normálu trvá opravdu dlouho...paměť se osvěžuje postupně, tudíž nemhou říct, jak přesně dlouho to trvá...každopádně dnes už vím, že žádná droga by se neměla zneužívat, pouze občasně využívat...ale tak je to asi se vším...
vojtaxxx
Trávu kouřím už asi třináct let, ze začátku jsem do toho byl jak blbej... na škole a na vojně jsem hulil třeba 5 a více špeků deně, vlastně se všechno točilo kolem toho kde s kým a co zahulíme. Pak jsem začal chodit do práce a postupně jsem to omezil na absolutní minimum takže posledních já nevím 6 let hulím příležitostně když je nějaká akce atd. Třeba dva měsíce nehulím a pak o víkendu špeky jen jedou...prostě náhoda.

To ale nemění nic na tom, že jsem tak snad trochu závislej na pěstování. Hrozně mě to baví, i když vypěstuju třeba 50x víc než je moje roční spotřeba, prostě to pak postupně rozdam.

hulit nemusím ale pěstovat nepřestanu!
HA-de-SH
Nehulim, nepestuju, je to 2 mesice, a uz s tim nikdy pravidelne (obcasne neodmitam) nezacnu. A je mi skvele (fyzicky i psychicky), jak mi pri pravidelne provadene intoxikaci nikdy nebylo. Toz kdo konci, necht se toho neboji, cekaji vas svetle zitrky ;)
Jo jo, máte pravdu... Není nad to zahulit si jen tak na akci apod. Když si vzpomenu před 3 lety když jsem začal hulit a ty počáteční stavy, to je nezapomenutelný. Vždycky jsme vydrželi sedět třeba i do 6 do rána někde venku, smát se a řešit kraviny... Joooo, to bylo super, časem ale už ty stavy nebyly takový intenzivní a spíš jsem býval vyzevlenej a nic se mi nechtělo.... Takže myslím že nejlepší je jen semtam o weeku nebo když není co dělat :pimp:
HERBSMAN
Pro mě se častý užívání "party drogy" stalo, že když zahulim s kým koliv a kdekoliv tak se totálně zaseknu do sebe, nekomunikuju, sedim a čumim!
Ale dal jsem si novoroční předsevzetí, že nebudu hulit a tak to držim 3. měsíc a je to lepší. Lepší paměť atd. Sice někdy mam na to chuť, ale furt si říkam, až po maturitě.
Už aby to bylo
HA-de-SH
no pěkný, po dlouhý době projiždím co nového na G a nakonec sem doputoval do tohodle zapomenuteho threadu a hle :

citace:
Původní příspěvek od HA-de-SH
Nehulim, nepestuju, je to 2 mesice, a uz s tim nikdy pravidelne (obcasne neodmitam) nezacnu. A je mi skvele (fyzicky i psychicky), jak mi pri pravidelne provadene intoxikaci nikdy nebylo. Toz kdo konci, necht se toho neboji, cekaji vas svetle zitrky ;)


tak nevim, jestli se smat, nebo brecet, ale po tech zminovanych 2 mesicich to trvalo jeste 1, pak jsme se prestehovali do Spanelska a hulim hasis kazdej den... kurna je nacase to zase zacit omezovat :) nutno tedy dodat, ze po hasisi se citim fyzicky i psychicky v pohode i pri pravidelne konzumaci, ale to prejde, tyhle pocity jsou u me vzdycky klamny :teef:
MadEGG
JA jsem prestal hulit kvuli tomu, ze se mi opet vraceli deprese a neuroza. Mozna bude stacit nejakej rok v klidu a pak si budu moci pro inspiraci zase nekdy dachnout. Ale kdo vi. Treba uz bude vsechno jinak a uz ani nebudu chtit :)

Jinak ono je to aji dobre. Sice jsem se stim loucil dlouhodobe a tezce, ale jsem rad. Moji kamaradi co huli porad a casto jsou nezodpovedni, zasneni a moc si neuvedomuji realitu. Jsou casto jak pirko ve vetru zivota. Cekaji, kam je zivot zanese. Mno takze asi tak. ALe kdo si mysli, ze jim to jeste prospiva, tak at huli klidne dal. ;)
loner_x
Jak už tu zaznělo a já mohu jen potvrdit i z vlastní zkušenosti - občasná delší pauza (k úplnému vyčištění organismu dle mnoha vědeckých studií je nutné vydržet u chronických kuřáku ganji až 11 týdnů - 77dnů) je téměř nezbytnou samozřejmostí, pokud si chceme uchovat normální psychické i fyzické zdraví..

Tuto základní informaci, je nutné mít stále na paměti a min. 1 za rok ji také uvést do praxe !!

Pro info uvádím rychlost odbourávání THC z těla, snad to někomu pomůže otevřít oči..jako mě..

U chronických kuřáku ganji i po 7 dnech abstinence zůstává v organismu až 70% THC!!

Eliminační poločas (doba za kterou se sníží koncentrace v organismu na polovinu) je 27 dnů.

Celé čistění organismu od všech škodlivých látek z marihuany může trvat až 77 dnů!!

Zdroj:http://www.drogy-info.cz/index.php/..._drogy_podrobne
Velmi doporučuji stáhnout (otevřít si) si i odkaz pod článkem
(Marihuana - epi & health.pps)
Hodně mě to ještě rozšířilo obzor a poučilo a místy až šokovalo! A to jsem si myslel, kolik toho o trávě a lehkých drogách nevím..
Všechna studia jsou zároveň plně vědecky podložená!! Včetně všech odkazů na zdroje a výzkumy i v zahraničí, tudíž žádné žvásty..

Mějte se a nepřehánějte to, každodení hulení je stejně špatné jako každodení chlastání..

:david: by mohl povídat..

Lony
HA-de-SH
2loner_x: naprosty souhlas :) uz je to zase skoro mesic, co nehulim (uz me nebavi neustale ten hasis shanet po vsech certech), este tak jeden mesic a dozraje kytka na terase... uz se tomu smeju, vzdycky tak pul roku hulim, cim dal tim vic, pak BUM a z nejakeho duvodu prestanu, potom nasleduje par mesicu abstinence a pak to vzdycky zase prijde... proste spirala zivota :D jako tenhle thread, taky na me vzdycky pravidelne po x mesicich "vykoukne" :)
aenema
HA-de-SH a jak to tady dopadlo, ani ses nepochlubil
Zatoichi
Yello fellow non-smokers.
Před týdnem sem s tím byl nucen seknout, protože ve stavu téměř permanentní vypálenosti se nedají psát seminárky a i to učení jde docela pomalu.
Otázka zní, co kouřit místo toho?
Tabák mi chutná jen k pivu, šalvěj má odpornou chuť.
Nějaké návrhy?
4fun
nic?
HA-de-SH
2aernema: to ani nevim, ze sem psal :teef: no dopadlo to v krasnyho skoro uz dvouletyho chlapecka :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma