Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já taky od včerejška od večera Ale poslední dobou se mi v hlavě hromadí plno věcí,tak přemýšlím o nějaké pauze. A hlavně se chci informativně zeptat,z jakých důvodů lidi co hulili s tím přestali,at vím v jakém "stádiu" jsem.
Původní příspěvek od pAliCZaKoff Řekl bych že to ještě do dnešního večera smažeš ale k věci. Já nehulím když jsem s přítelkyní která se vrací na víkendy z intru no a nebo když jsou prázdniny a vůbec si nestěžuju a to kouřím několik jointů denně... Taky na mě někdy chodí nějaké schízy tak občas vysadím a pak se to szpraví
No a jeden známý byl strašný prasse.. Pak mu otěhotněla přítelkyně a teď si nedá ani beero
presne tak , musi bejt duvod toho nechat , pak de vsecko, a hlavne se musi chtit. Chodil sem kdysi k psychousovi a rok sem nepalil, srovnal sem si to vsecko v hlave i zivot a hned se lip hulii, vsecko chce svuj cas.
Nehulim, kvůli zhoršení krátkodobý paměti, ale pěstuju dál.. Popravdě mě baví víc pěstovat, než si užívat stavy mimo.
Rhino to jsme 2 co to baví víc pěstovat než hulit , dám si jen občas, ale že bych byl závislák a musel to mít každej den to zrovna ne
hlavně bych nechtěl dopadnout, jako spousta kámošů co to měli v hlavě v pořádku, začli hulit a....znáte to
takže všem co přestávaj držim palce, a všechno nejlepší do novýho života
prestal som asi na mesiac došly vlastne zasoby a kupovať si nemožem dovoliť.....aj tak to už moc nedavalo....po tom mesiaci som si asi 2 krat zahulil a to vam poviem dlho som sa tak nezasmial
Taky radši pěstuju než hulím, v poslední době tomu moc nedám. Nehulil jsem asi 5 měsíců, když bude nuda, tak si klidně zahulím, ale to jsem v poslední době nějak nezažil, takže momentálně nemám důvod... Rozhodně neodsuzuju chronický kuřáky, co dávaj 10 špeků denně, taky jsem to prožil, ale už mně tráva nedává to co kdysi dávala. Beru to jako občasný příjemný zpestření, ale rozhnodně ne n.1 v životě...
Takhle ti to řeknu - pokud opravdu přemýšlíš, že přestaneš, asi to bude mít nějakej důvod a rozhodně doporučuji přestat. Nemá cenu hulit proti své vůli, kdykoliv se k tomu člověk může vrátit.
citace:
Původní příspěvek od pAliCZaKoff No a jeden známý byl strašný prasse.. Pak mu otěhotněla přítelkyně a teď si nedá ani beero
Můj známej taky, jenom nepřestal Teď má dítě cca 4 roky starý a hulí pořád stejně...
Já vobčas přestanu když už mi to takříkajíc leze na mozek, ale seknout s tim uplně? to teda nikdy a i kdybych řekněme ze zdravotních důvodů přestal hulit tak pěstovat nepřestanu dokud mě někdo nepráskně a neshniju v lochu
já taky hulil hafo ale už me to skoro nic nedělalo tak sem to trošku omezil a je to hrubý met zase ty super stavy je to dobrý si dat občas pauzu ale abych s tím seknul navždy to asi ne
No ja som prestal presne 6.12.2008 koli zdravotnym problemom ktore som pripisal mačesu... uz sa mi to vsetko zlepsilo ale 2 mesiace abstinencie nechcem len tak hodit za hlavu a tak som si povedal ze zacnem hulit znova az ked ma niekto ponukne jointom v tej najneocakavanejsiej chvili... kedy to bude neviem, mozno az ked si vypestujem, zoznem, ubalim a sam seba prekvapim...