Black Mishak |
2slonekk - to asi neni uplne dobrej napad kdyz novacek prvnim prispevkem urazi dlouhodobeho clena s obrovskymi zkusenostmi .. (nechci aby to vypadalo jako ze nekomu lezu do prdele ale rekneme ze az budu mit tolik zkusenosti jako snark, a budu schopen davat cenne rady tak ochotne jako on, tak si muzu rikat grower... Snark - RESPECT 2U MAN !! ) ...
A Uz vubec nechapu kdyz nekdo novej jako prvni prispevek hodi tohle.... (a jeste do staryho trydu) tim si rika o peknou smrst .... (a pokud se budes ubirat timto smerem tak pozdeji i BANana)..
Ale je to tvuj boj.. |
|
|
hezka holka |
Black Mishak: Slonekk má sice jeden příspěvek, ale na Groweru je o půl roku dýl než ty, třeba ví víc, co víš |
|
|
|
chtěla jem něco říznýho napsat.... ale předtím jsem si dala GWS... takže se mi teď nechce nechat si kvůli jednomu infantilně se chovajícímu kokůtkovi kazit milou náladu....;)
mno a já zase říkám, že snarkie není kokot (je mi jasný, že se při týhle debatě božsky pobaví :punk: ), takže třeba vím víc, já u snarka byla někdy před třemi dny nebo tak nějak :pimp: |
|
|
Black Mishak |
2:hezka holka - Jo mas pravdu... mozna sem jenom mel trosku spatnou naladu, tak sem se trosku namichl,kdyz vidim manika s jednim prispevkem a paradoxne hned urazlivym... (zcheckoval jsem jeho prispevky, ale stejne nikde nic ohledne pesteni nepsal.... Ale jinak souhlasim s jeho nazorama v treadu o nabozenstvi)... |
|
|
snark |
to je "strategic" ne "specialized" - mam to sice v avataru ale jinak jenom shoda jmen |
|
|
Apofiss |
He, co třeba "Forever in the system" nebo "Grower po přechodu" :D:D:D
....nebo taky "Shower of experience" :D
....a co "IndustrialGrowMaster"
..jó, už na to seru....neboj......:D:D
|
|
|
|
snark: dal bych ti titul Humvídě nebo Hungeké - vyber si :D:D |
|
|
|
Zdarec všichni, koukal sem, že se poslední dobou roztrhl pytel s tituly. Chtěl jsem se všech majitelů nových titulů zeptat jakou formou dosáhli titulu a popř. prozradit částku, kterou přispěli na paměti do serveru (předpokládám). Díky za odpovědi :D |
|
|
Hanyz |
Přispěl jsem na paměť serveru trojcifernou částkou a docela mě překvapila možnost získat takto titul. Ale neváhal jsem ani vteřinku:D |
|
|
carlos |
Rozhodně souhlasím. Měli bychom obnovit akci "člen měsíce" pro nejpřínosnější uživatele. |
|
|
|
Ty tituly jsou fakt skvělý, často se u nich i zasměju. No snad časem taky na nějaký dosáhnu (třeba Pěstitel z klobouku :D) |
|
|
Stoned_r41d3r |
Navrhuju titul ,,weed supporter''<nebo ekvivalent> pro clena deth.
Jeho pestitelske uspechy jsou nezpochybnitelne a mnoha lidem, vcetne me malickosti HODNE pomohl. |
|
|
Ono |
Pre člena deth. navrhujem titul "český toreador".
Pre člena ddt navrhujem titul "Mr. konopológ" - myslím, že netreba komentovať. |
|
|
Ono |
Aha, to som nevedel.:( |
|
|
don juan |
no nechtel by ho prece kazdy ? :D |
|
|
Kwjetoň |
titul je pro děcka, dospělí chlastaj.. :punk:
:afro: |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
citace: |
Původní příspěvek od Kwjetoň
titul je pro děcka, dospělí chlastaj.. |
aha, takže ty jsi ta první grupa? :baby: ??? Řízkomlate......... :D:D:D |
|
|
pildo |
kua ja cem tiez titul! :mutant: :rejp: :smoker: |
|
|
Kwjetoň |
lahvan: já jsem samozřejmě ta výjimka, která potvrzuje pravidlo.. :D
jinak pochopitelně v první grupě... dycky!! :punk:
titul jedině přes sponzoring nebo mega přínos... nebo přes úplatky.. ;) :p:
|
|
pildo |
kwjeton: co si zhulil carlosa? |
|
|
Kwjetoň |
kdepa, carlosa znám teprve chvíli..
kdysi dávno na srazu..
velký mástři.. :satan:
slovo dalo slovo a ... :eek:
...bylo :D |
|
|
dvojka-trojka |
Ja dostal titul za koupi GROWER trika + jsem k tomu prihodil par, ale fakt jen par kacek. Myslim, ze se ted zase na neco vybira, takze Vy vsichi co tak moc touzite po titulu, tak ted mate sanci;)...
Sice jsem pak musel Carlose trochu uhanet (neodpovidal), ale nakonec to dobre dopadlo:)....
23 |
|
|
Hodinář |
Mě nezbylo než titul odstranit.Kastace není mojí volbou.... |
|
|
Dude |
kastrace není ani mou volbou.... |
|
|
|
no ja bych chtel weed supporter jsem ochotnej poslat sms nebo si koupit tricko :D kliido nako podporim no problem jen nevim jestli by ta sms mohla bejt ze spanelsky simkarty nebo jestli by carlos zaslal tricko do spainu?ale titul weed supporter bych rad :D
pripadne se s carlosem rad domluvim podrobne pres pm :smoker:
tim myslim ze jestli bys byl carlosi ochotnej to poslat do spaneska tricka beru rovnou 2 :sun: |
|
|
|
jsem pro :D
Fet si to zaslouzi :D |
|
|
Tayem de Tox |
Mě Amfet totálně oddělal s tím, jak založil "Co si myslíte o tomhle?" a nevložil k tomu ten článek. Já dostal normálně křeč na pět minut! Boží.. Ftipálek to je největší :D |
|
|
Toxikoman |
Ja chcem titul ''Pan Toxik'' ....co mam preto urobit ? ...mam 19nasteho oktobra narodiny...Admin nebud pes a obdaruj ma darcekom :D aspon na 1 den....diiik vopred :) |
|
|
Tayem de Tox |
Jj, tituly nerozdávat. Jak říká Stoned_R. - ponechat pro vyznačné osobnosti, nebo dávat za významné počiny na Groweru.
To Toxikoman: Ty budeš Pan Toxík a já Mr. DeToxík, ok? :D :D |
|
|
Toxikoman |
Tayem de Tox - hhh :D oka oka sedi vec ,, ale zober si to tak kolko titulov uz sa rozdalo a vobec to nie su vyznamny ludia...:) (cest vynimkam :D) |
|
|
Janísek |
Toxi: proč myslíš? Za něco se tenhle server udržovat musí....furt remcáte na nedostatky...ale pokud mi na něčem záleží a vím, že bych mohla pomoci..proč ne. Po trochách všichni a máme vytuněnej Grower ..uíííí. |
|
|
Toxikoman |
janisek - nechapem tomu co si napisala...ze za nieco sa tento server udrzovat musi...ty si administrator , ty platis vydavky na tento server ? alebo ako ? nechapem tomu... |
|
|
Janísek |
vidíš snad někde admin? to ne.. ale neustále jsou tady připomínky, že server padá a že se to seká..bla bla bla....a když nechci aby se to dělo a vím, že můžu přispět na funkci servru..tak to udělám, aby se o to pánové mohli postarat...to je celý...nic nedělat a brblat umím taky.
ještě něco nechápeš? |
|
|
Janísek |
Původní příspěvek od Toxikoman
Tayem de Tox - hhh :D oka oka sedi vec ,, ale zober si to tak kolko titulov uz sa rozdalo a vobec to nie su vyznamny ludia...:) |
tím myslím tyto kecy......imho: jsem obyčejná bezvýznamaná holka |
|
|
Toxikoman |
Janisek - nechapem preco si potom mne napisala...spominal som snad nejake vypadky servera ?? ..alebo som sa niekde stazoval ?? ...nechapem preco mas titul....no to vidim ze ne si admin ale napisala si tak ako keby si bola....nechapem tiez preco si to dala do dvoch prispevkov....this is spam :) papa (nechcem uz ziadne vysvetlenie,, bo o to nestojim, toto je forum a ne chat) |
|
|
Janísek |
Toxi: jseš tady rok..tak bys moh mít přehled. Moje reakce byla na tvůj přspěvěk o titulech rozdaných bezvýznamným lidem. Ted už je to snad srozumitelnější...příklad: nepatřím mezi breedery..tudíž nemám zásluhy:-))
Ale můžu podat pomocnou ruku při údržbě serveru, kterej mám ráda....
- druhej příspěvek s citatcí byl vyňat úmyslně..abys viděl svoji větu:-))
- vzals to hrdopyšně..tudíž můj 3 spam for you...
taky papa Janis |
|
|
|
Původní příspěvek od Omnihash
Je chtěl bych jenom navrhnout, aby se tituly mohly získat i za přínos pro server i jinej, než jenom finanční., případně je i nějak označil, třeba podtržením nebo kurzívou. Myslím, že se tu vyskytujew poměrně úzká skupina lidí, kteří by si to zasloužili a bylo by fér ocenit jejich snahu a schopnosti
p.s.:pro všechny potenciální rejpaly-nepovažuju se za bůhvíjakej přínos a nepíšu to jenom kvůli tomu, abych taky nějakej dostal |
reakce:
Původní příspěvek od carlos
Rozhodně souhlasím. Měli bychom obnovit akci "člen měsíce" pro nejpřínosnější uživatele. |
Sice debata proběhla před půl rokem, ale možná bude někdy aktuální... Co? :D |
|
|
|
bych řek, že těžko proveditelný... databáze členů je nedostupná a pokud by se hlásiovalo v nějakym threadu, tak by trvalo půl roku než by s toho něco vypadlo:D
btw... strašně moc bych chtěl titul volný radikál
žebry žebry:D
bo bych tam chtěl mít napsáno z kanálu, a klidně bych kanál i správcoval:D |
|
|
Toxikoman |
Janís - oki oki tak som to zle poxopil uz je to jasne :) sorr ...aj ja chcem byt udrzbar :D :D
este nieco ten druhy prispevok , sa da dat do jedneho...ibaze musis skopirovat moj text a stlacit pred neho quote a tiez na konci...(tam je take tlacitko) :)
ps : hrdopysne som to nevzal, len som videl ze to nikam nemieri :) |
|
|
Janísek |
Tox: se mě dost ulevilo :-)) edit: dodnes jsem nepochopil jak se udělá víc citací do jednoho příspěvku:-(..fuck. Komu není dáno..víš jak :-)) |
|
|
Stoned_r41d3r |
Omni: Uz to nehul. :D
Ale vazne, na titulech pro zaslouzile jsme se uz shodli. Vazne JEN realizace... Na G. trosku netypicke, ze ? :D |
|
|
|
nebo treba manhunt, x-malcolm,.........meli by dostat naky spesl vodni tituly :D |
|
|
Pan Ker |
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
Zajimalo by mne, co z toho vyleze... |
Probably nothing!:D
Ikdyž by si to zajisté zasloužili... |
|
|
|
tady má někdo rejpavou:D
zřejmě je to kvůli tomu, že nikdy nevyvynuli iniciativu vedoucí k přidělení titulu..
reklamní prostor pod nickem... nenech se vysmát, možná tak svýho času hassasin a jeho titul sponzor čezu
:D:D |
|
|
Dude |
bych dal všem klystýr... |
|
|
snark |
nezbejvá ti nic jinýho než čekat až se tajná rada ustrne a blahosklonně svolí |
|
|
jestedman |
jestli to je tajná rada, tak to znamená, že taky nemusí existovat, ale možná jen snark špatně napsal tajná rada a myslel tím tajný rada |
|
|
Dude |
nebo řada :confused:
First Rule: There is no tajná řada :wink: |
|
|
|
Řekl bych, že většina lidí má titul z doby, kdy byly problémy se serverem a uspořádala se sbírka na novej hardware - kdo přispěl, mohl si vybrat titul. He a někdo toho ani nevyužil. Mimochodem myslím, že titul touhle cestou lze získat i teď. |
|
|
tgm.amster |
myslim si ze kdyz uz tak pocet kostek o necem mluvi, titul je pro prdel;) |
|
|
Kwjetoň |
jj titul je pro másla, vopravdový drsňáci se obejdou bez něj... ;)
na druhou stranu kocky sice o něčem vypovídaj, ale taky se jima nedá řídit stopro, žeano..
podívejte na mě - jsem nejlepší pěstitel na světě a mam jich jen 6.. :rolleyes: :D no je todle spravedlnost? :flick: :crazy:
|
|
jestedman |
omni: co ty o tom víš ?? povídej |
|
|
carlos |
Titul by měl získat člen, který aktuálně přispěje k rozšíření Receptáře o kvalitně zpracované téma (nikoliv retroaktivně). |
|
|
|
Koukal sem, že spousta členů má pod nickem nový titul, je vás zase jako hub po dešti - to jste si koupili, vysomrovali nebo jste se o to nějakým činem zasloužili? :) |
|
|
Zedy |
Jóó tak já sem si svůj titul koupil za 500registračních smsek a pak sem si nechal dát ten stejnej :D :punk: no není originální? |
|
|
Dude |
Původní příspěvek od plha
Rappa: Ještě jsem si všiml, že když jsi osobní přítel některého z MODů, je vše na lepší cestě.
Mě se líbí řešení tuším na ICMag - každý s tam napíše, co chce. Na druhou stranu, stírá to rozdíl mezi textem "pod čarou" |
MODi nemůžou přidělovat tituly ;) |
|
|
Kwjetoň |
sakra a já myslel že jo... :confused: :eek: :D
celej svět se mi hroutí, žít bez týdle pravomoce nemá cenu :( :death: |
|
|
Dude |
kwjeton - ajo, sem to pitomne provaril co :rolleyes: - meli jsme jeste chvili vyvarovat na uplatcich za tituly a pak vsechno zaprit... |
|
|
Zedy |
Dude:
vy dostáváte úplatky za tituly? :eek: a teď si to provalil ještě víc :eek: Sem si myslel že seš dobrej člověk, ale nechat se uplácet, to je moc:D |
|
|
|
taky bych mel zajem o titul. kolik je povoleno znaku?
na oplatku nabizim pro grower vytisteni benaru {plachty} velikost 2x1m z dodanych dat. urcite se na nejakou venkovni akci baner hodi. |
|
|
|
Taky bych rád titul. Nabízim švestičky z naší zahrádky. :frog: |
|
|
|
rappa> to je ovsem lety osvecena metoda. |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od Rappa
Taky bych rád titul. Nabízim švestičky z naší zahrádky. :frog: |
A co takle nabídnout slivovičku z těch švestiček, to by platilo líp :p: |
|
|
Kwjetoň |
rappa:
beru... ;)
ale musíš přihodit ještě aspoň 5 kostek svojí karmy a půl kila hydroskéra k tomu... :vampire: (který mi bájdwej stejně ještě dlužíš :D) |
|
|
|
Kwjetoň: cheche - na rozdávání titulů seš ještě malej pán, tyhle manýry zkoušej na jinou growerskou havěť :p:. O dluhu vim, jenom mě moc nezlob, abych se nerozjel k vám a nezeptal se maminky, esi jí něco nezmizelo... :eek: :D |
|
|
Kwjetoň |
no tak jsem to aspoň zkusil, no... :rolleyes: :D
od tý doby co Dudák provařil naše skutečný (ne)pravomoce tak je to na štíru...
nechcete někdo aspoň koupit statut MODa? :wink: ten by se snad střelit dal.... :D
ps: maminka o ničem neví... pssst, ona to sem chodí kontrolovat... ;) |
|
|
|
MORDOR chtel bych MORDOR pod Disastra. Co pro to mam udelat? Muehhehe |
|
|
Dude |
ukaž triko
to by moh říct každej :biglaugh: |
|
|
Dude |
eso - a kurwa ted si dostal ty mne :p: |
|
|
Dude |
zacal bych u mne s tim podmazavanim...
pak asi napsal carlosovi ;)
ps - nezamenovat poradi ukonu!! :D |
|
|
Mr. Figaro |
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli by nebylo možno, dát za určitý poplatek, členům Groweru možnost nastavit si vlastní status. Tím myslím ten text pod nickem.
Mohlo by to fungovat tak, že třeba za aktivační Sms je jedna změna statusu.
Co vy na to? |
|
|
dokktor |
co já vím, tak už to tak nejaký ten pátek funguje ;) |
|
|
Mr. Figaro |
možná proto že neumim hledat :D ....nebo spíš proto že sem nevěděl se tomu řiká Titul :) |
|
|
|