Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Hulici & Hygiena ;) - Klikni zde pro originální téma
4C3
KDYZ SE TAK PODIVAM NA OBSAH SVOJI "PRIRUCNI TASTICKY", OBSAHUJICI

...osuntelou slukarnu, zcela zalepenou shitkem,
necistenou, zahnedlou vodnacku,
ev. eko-jointa slepenyho pomoci notny davky slin,
(a to nemluvim o tom, jak moji kamosi sbirali po ulicich (nejen) Svycarska nedopaleny jointy)

...OBAVAM SE, ZE CLOVEKU - NEHULICI A TOMU, CO NENI ZVYKLEJ NA JESTE VETSI PRASARNY Z PIVKY, BY MOHLO PRIPADAT, ZE JSOU HULICI DOCELA CUNATKA. ;)
CO SI O TOM MYSLITE?

Walhalla2000
fuj, tvoji kamosi sbiraji na ulicich nedopalky speku??? argh...
hydrantek
Prijedte se podivat ke mne do bytu. Potrebuju umyt docela velkou horu nadobi :D :D
(nejstarsi kusy tak 1 mesic)

Mam kamose a ten pravidelne po axi projede popelniky a ze spacku si bali ciga. Ale se sberem filtru ze speka jsem se tedy nikdy nesetkal. Ja bych do toho teda rozhodne nesel. Pripada mi to docela zoufaly.
Koblihostrom
he he s tím nádobím hydrantku si to trefil jsme na tom dost podobně,ale jinak mám doma celkem pořádek,občas se zhulím a ,,zafárám,,do ůklidu ps.jednou jsem měl v dřezu hrnec tak dlouho že na dně celý zrezivěl:D
adam13
mno nam se jednou s kamosem stala takova zajimava udalost... k ranu sme se vraceli z jednoho podniku docela v pohodovym stavu a najednou rika kamos "kecáš" a ja "co je"? mno sehnul se k zemi a zvednul pulku nedokourenyho jointa... nevim nekdo ho mozna stratil ale kdo by kouril jointa na 2x mno ale byl to poradnej mazec :)
borifield
nepripada mi to tak ,ze by to byla nejaka nechutnost :D ale jako do extremu bych zase nezachazel
shamanjai
Myslím si, že je to úplně normální.

Pojďte se podívat do kuchyně po vaření Nepálu...
4C3
No, musim to trosisicku dementovat ;)).
Jeden kamos byl ve Svycarech a jak se tam tak poflakoval po meste, tak dost casto nachazel na ulici ani zdaleka nedohuleny speqy - a tak je sbiral a s dalsima kamosema vesele dohulovali ;). Po tydnu tehlech aktivit ale zjistili, ze jsou v tom meste taky "coffee/hemp shopy" (neco jako v Holandsku), takze si pak konecne koupili svoje :). Jinej kamos zase sel zase se mnou a jeho tatikem po ulici v jednom ceskym meste a co nevidi... nedopalenej speq... takze tam dlouho lezet nezustal.. ;)
Ja osobne bych teda ale nedopalenyho speqa z ulice moc nemusel...

[Edited by 4C3 on 25-05-2002 at 07:22 PM]
DeeJah
Tohle mi těžce připomíná jednoho zewláka co každou noc chodí na jedný autobusový zastávce a sbírá nedopálený cíga...jednou sem zaslech jak řikal jedný typce co s nim taky zewlí "Hele Jarko, už máme na špeka!".:)Kde takowýhle lidi přídou k pálení to teda nevim, asi taky nacházej na zemi nedopálený jointy:)
teksun
to mě když bylo asi 11let tak sem měla nejlepší kámošku:)no a největší ulet pro nás byl zbírat nedopalky vod cigárek:)ale dělali sme to asi jen dvakrát pak sme našetřili penízky koupili lehký máčka a jeden skejťák nás vo ně vočoroval:Dprej že sme na to malý.
Ale jinak si nepřipadám nako nečistotně spíš se mi večer vůbec ale vůbec nechtěj čistit zuby:D
Maggie
Hoj, no ono se říká, že co tě nezabije..... Já bych to zase nepřeháněla, špeka kolovat nechám, to mi nevadí, vodu už tak moc ne (kémošům jo, ale rozhodně ne někomu cizímu na kalbě) a sbírat nedopalky - to by mě asi trefil šlak. Ale proti gustu....:-))) Doma občas bordel mám, občas ne, podle toho, jak co stíhám.
caravell
no ono se to rika lehce, taky si myslim, ze bych nedopalek od speka nigdy nesebrala...ale jeste sem nebyla f situaci...gdybych mela obrovskou chut na brko a prede mnou na zemi se valel kus speka...nevim nevim, ale rozhodne tu nebudu tvrdit ze bych ho nesebrala...to bych totiz kecala....jinak mam rada poradek...rada si doma poklidim a pak si f tom poradku dam spicka...zdravim fsechny....

to teksun: nemusis se znepokojovat...taky mam problem se vecer ukecat abych si sla vycistit zuby...sem hlavne takovej dement ze si ty zuby vycistim a za chvili mam na neco chut...tagze se mi obcas stane ze si je meju ten vecer i trikrat...
pan dan
haha, tak koukam, ze tohle tema se rozstiolo do dvou vetvi.

tak k ty prvni:
mam kamose, kterej luxuje popelniky po hulbe zcela bezne (teda kdyz uz nema matrosh), pak prijde, jestli si nezahulis, (jooo, jasne) a pak ti po dohuleni prozradi puvod speka. Zajimavy je pozorovat reakce nekterych lidi. Ale budiz. Ja osobne, kdybych videl na zemi polodokourenyho speka bych asi vnitrne hamletovsky polemizoval (vzit ci nevzit)

a k ty druhy:
jelikoz zijeme v domacnosti 4 vicemene cizich lidi (hmm, neni to tak zly) tak se vzdycky najde nekdo, kdo to nadobi zlikviduje, takze neni starsi nez 3-4 dny. Ale treba na skrini si uz druhy mesic prstem pisu do prachu datumy, abych vedel, jak moc se mi v pokoji prasi. Asi dost :) A vecer me taky nebavi si cistit zuby. :)

a zhulit se a uklizet? Zacnu u skrinky a hle, ta sklenicka by chtela umejt, hele to nadobi taky, no kdyz uz tece ta voda... a hele ty kalhoty do skrine, jee kde se vzala ta PETka a co ta propiska ta ma bejt na skrince, nacez se vratim ke skrince, dam propisku na svy misto a jeee ta slukna ma byt v krabicce s potrebama..... nakonec se z uklizeni jedny nizky skrinky vyklube cistej pokoj :) :) :)
oton
no podle matky mám v pokoji bordel jako sviň ale já bych řek, že je to takovej ten tvůrčí nepořádek, určitě to znáte, všude se vám válí nějaký věci a do toho ještě hadry, ale když něco potřebuju tak vim kde to mám přesně hledat, a když se matka nasere a uklidí mi tam tak pak nemůžu nikde, nic, nikdy najít :-)

naštěstí mi tam už pár let neuklízí, prej sem na to starej dost abych si uklidil, jak to myslela? :-)

no a do prachu by se taky dalo psát, protože ve městě se strašně práší, jeden den ho utřu a za dva dny je tam zas, tak na něj seru .-)

no a ty zuby si teda večer taky nečistim, to mě nebaví.... ale jinak si myslim, že moc velký prase nejsem :-))

a ty vajgly, no tak tomu teda neholduju, dokuřovat nedokouřený vajgly ani špeky, to neni muj případ, pamatuju si, že jen jednou sem něco takovýho dělal, když sme byli na kalbě asi v 16ti v jednom městečku a po víkendu sme neměli ani na vlak tak sme vybírali vajgly před vlakovým nádražím, ale to už je dávno pryč ...
Spalodrontix
Tak jsme na tom cece uplne stejne, doma bordel jako v tanku, ale kdyz neco potrebuju je to po ruce, jakmile se tam objevi neci zasluhou poradek tapu a nenachazim.
Kdyz zacnu nahodou uklizet (ty vole kdy to bylo naposled?) zaseknu se treba na kousku papiru se zajimavym textem nebo obrazkem a uklid konci nostalgickym vzpominanim na doby davno minule.

Vecer si zuby proste cistit nezvladam a navic me to nebavi.

Vajglovinka me moc nevoni.
Spalodrontix
Tak jsme na tom cece uplne stejne, doma bordel jako v tanku, ale kdyz neco potrebuju je to po ruce, jakmile se tam objevi neci zasluhou poradek tapu a nenachazim.
Kdyz zacnu nahodou uklizet (ty vole kdy to bylo naposled?) zaseknu se treba na kousku papiru se zajimavym textem nebo obrazkem a uklid konci nostalgickym vzpominanim na doby davno minule.

Vecer si zuby proste cistit nezvladam a navic me to nebavi.Jinac kdyz jsem stopoval Evropou nejak me obcas nevyslo se umejt takze po nejakym tom dnu jsem se bal i svliknout.Ale ted uz se meju, to zas jo, to ja jenom kdyz to fakt nejde, ale ted uz jooo.

Vajglovinka me taky moc nevoni.
Total kapor
HYGIENA, CO JE TO???
teksun
nejlepší je vyčistit zoubky a pak si dát cigárko:D
greenlu
hygiena mé osoby je v pořádku...o hygieně mého podnájmu by se dalo spekulovat, ale vajgly se mi po zemi ještě neválej...po nějaké té pařbičce se občas objeví i černá dírka v koberci ale naštěstí mam dost barviček...jinak špačky nesbírám, občas něco nalézám...naposledy na eskalátorech sakl (cca 5g)...co mě však dojímá je to že se denně "bohužel" pohybuji v lokaci kde se vyskytují lidé všehochuť...takže se často dostávám do role sociálního úřadu ...


špek s námi...
Al-Ban
Tak jak to tak čtu, jsem docela standard :wink:. Zuby si teda večer docela čistím (pokud nejdu z knajpy naprach), protože se mi pak líp usíná. Pokud bych našel půlku nedopálenýho špeka jako adam třináctka, tak ho klidně seberu. Jenom bych jeho obsah prozkoumal a přestěhoval do fájy (nikdy nevíte, koho napadne jaká sranda :)).
Co se týče domácího bordelu, tak ten je docela ukrutnej, jenom mi to už tak nepřijde. Akorát na rozdíl třeba od otona ho moc zmáknutej nemám. Když něco potřebuju najít, tak mám docela pakárnu a zhulenej to už jsem úplně mimo hru :wink: (teď zrovna hledám už pěknejch pár dní semínka, který jsem někam položil a zaboha si nevzpomenu kam :( ). Například v pokoji mám dvě postele-jedna na spaní a druhá na věci, který se mi už nevejdou na stůl nebo se mi nechtěj uklízet(cédéčka, různý papíry, hadry...(teď koukám nějaká igelitka s rozbitým páskem :D)). V obýváku je situace obdobná (křeslo na sezení, gauč na krámy :rolleyes: )
S tím zásekem na nádobí to mám zase jako pan dan. Z hrníčku na kafe to přelítne na talířky, příbory a pak na hrnce, dokud tam něco je. No, pravda je, že už se mi to dlouho nepovedlo a proto to tam vypadá jak to vypadá :).
Ale, abych se jenom nekritizoval, tak nedávno jsem po půl roce umyl v našem patře schody ;).
Slut
Taky se stane že po kalbě neni co hulit tak se vyberou popelníky a ubalí se cígo !! Ale tak 5x do roka !! Doma mám taky borbel skleničky,talíře,hrnky (a matka furt kam to nádobí pořád mizí?) ,hadry,letáčky,věci do školy(moc jich nemám),atd... ,ale všechno najdu !!!A když už se tam nedá hnou tak tam uklidim a to mi připomíná já sem si chtěla dneska uklidit ale seru na to !!!! A zuby si taky někdy nestihnu umejt!!!
hydrantek
Dneska jsem si zacal v devet rano doma uklizet. Uklid mi trval ve spolupraci s moji pritelkyni a kamaradem dobry tri hodiny. A to jsem mel celkem "uklizeno".

Vysledek - Pet pytlu na odpadky. Dva ucpany pytle do vysavace.

Nejak to doma nepoznavam. Ale konecne zmizelo spinavy nadobi.
techyes
doma uklizim,az kdyz si muj pes nema kam lehnout :)
Dude
duševní je docela v pohodě, s tou fyzickou je to sinusoidní... Po půlnoci se mi většinou do nějaký očisty už moc nechce - hlavně padnout a spat:) Rád se nakládam tak na dvě hodiny do vany se špíčkem a zeměplochou, levou nohou střídavě přidávám horkou a studenou (Extrem 2 extrem).
jednou za čas udělam brutální úklid, třeba zahulim a potom jedu pomalu od jedný stěny ke druhej, po cestě házim věci na různý hromádky, občas se zapeču na nějakym starym časáku, atd. a za pár hoděk mam krásnej pokojík.
Potom asi tak tejden si to hodně hlídam, skládam prádlo do skříně, hrnčky odnášim do kuchyně, snažim se. No a do čtrnácti dnů mi to všechno skřítci humusáčci všechno nanosí zpátky, přihodí něco ze svýho a ještě mi třeba vysypou popelník do postele:)
A všechno zase při starym...

pan dan
Tak TO je presne to, co se deje u me :)
Dusevni hygiena v pohode......shoda (alespon doufam)
Ocista po pulnoci.......shoda (a komu se chce?)
Extrem 2 Extrem.......shoda (takova pakova baterie ma neco do sebe, ovsem discworld jaxi chybi)
Uklid az nepochopitelne dlouhy.......shoda (Reflexy na posteli)
Tejden hlidani poradku.........shoda (n.c.)
Skritci humusacci......shoda (nevim, jak je vystrnadit, ale JA ten bordel fakt nedelam)

je videt, ze jsme podobna krevni skupina :wink:
Al-Ban
Z toho vyplívá jediná správná poučka:
Kvůli jednomu týdnu jakžtakž pořádku se přeci uklízet rozhodně nevyplácí :D.
luckyBOB
pokud mas spinavou dymku tak to sveci akorat o tvem moc nic moc nezajmu k chuti marihuany. Ja osobne kourim z PYREXu modeli ktere jsem uz kouril. A kdyz si davam nejakou novynku tak s cisteho skla za 5kc :) No nevim, kdybych nasel nedokoureneho speka tak bych ho sebral. To bych natom musel byt asi hoooooodne spatne.
chobot
Hehe, dobry tema :D Tak me napada, ze vlastne dost casto zahazuju nedohuleny speky, kdyz ostatni uz nehchtej ani prda a neminim se totalne znicit tim, ze to dohulim sam. Ale vetsinou pak speka uhasim podrazkou boty.

Kdyz vidim, kolik je na svete sberacu nedohulenych speku, priste budu ohleduplbnejsi, opatrne a hygienicky to tipnu a polozim na dobre viditelne suche a relativne ciste misto :wink:.
robos
take mesacne riady, tak to sa mi zda fest svincik, je ine ked nevladzes stat na nohach a umijes to zajtra, ale niektori z Vas mi pripadaju ako osipane:(
drinker hulič
jeee, tak to je dobrý, že nejsu jediný prase tady. já se nedávno myl, a uplne sem koukal co je u vylevky spiny - to ze teklo ze mě? :D vypadalo to jako kdyz se vypousti ta pouzita voda z pracky.
nedohulenyho speka sem bohuzel este nenasel - kdyby jo, tak si ho asi schovam a pak prebalim (haha, takovej spek to je jak mimino) - prisla by me skoda ho tam nechat. ale zas, co kdyz si ho tam jenom nekdo odlozil, sel se domu napit, a pak se pro neho chtel vratit??? dylema
bordel v pokoji - uspesne se ho pokousim vyrabet, jenze mati na me potom neustále útočí s tím že se tam začnou objevovat brouci a tak. to je pravda. ja tady mam obcas v lete dobrej zverinec. zil tady se mnou jeden malej pavouk, zacas vylezl, byl o hodne vetsi tak uz sem ho zas krute dal ven. do vcerejska sem mel krasnej bordel na stole, pak sem to tam jen pro efekt preskladal aby mela maminka radost ("ty tady nic neděláš, ani na stole si nic neuklidíš, a chceš víc hranolek?!":D) a hle uz nemůžu najít trsátko. to je v prdeli.
jo a hadry, ty mám taky rád takový špinavý, sem expert na to si je necim zasvinit, bohuzel mati casto pere. ¨
tak se mějte a pamatujte že čistota to je nepřítel!
luckyBOB
pokud zahodite nedokoureneho speka. zkuste byt ohleduplni a nejak nebo necim ho oznacte aby Chudaci hulici nemeli tak velkou praci stym hledanim.
POLICIE CR..
robos
no to ma tiez napadlo, ale keby policajti zbirali nedofajcene speky, tak to by asi nic ine nerobili:D:D:D no a cez obednajsiu nieco pohulili
robos
2 Realist:

este, ze niesi mojej mami syn, to by ta asi vyhodila z domu:D
Si muzikant? Aj moj foter. Na co hras?
luckyBOB
bracha ma kapelu. A ty podelany trsatka mam aji ja v posteli. a to mame kazdy svuj :):):):)
drinker hulič
realist: ja se jako meju docela casto (;)) ale obcas proste je obdobi kdy naprosto nestiham, a to pak sou i obdobi nekolika dnu bez vody. ale napriklad ted sem cerstve umytej uplne docista, dokonce oholenej... neni to spatnej pocit :D
a ty trsatka to je peklo. mel sem tady tri, hodne mekky, idealne mekky a naprosto tvrdy. a zrovna to idealni se me ztratilo :( predtim sem zas vsecky trsatka nechal totalne nasrot ve zkusebne (i s kytarou, ale tu me kamos dalsi den donesl), no to se vsadim ze uz tam nebudou. no a kdyz stoji jedno deset korun, tak kolik by za to bylo piv...
luckyBOB
nojo.. prazdninovy vylety, ze? bambulion
taky provozujem akorat se stane ze se probudis ( doma v posteli )
a mas na sobe zbytky kukurice :)
taky se vam stava ze se probudite a mate nasobe zbytky vecerniho jidla jako maslo,rohliky,sunky,krupky atd.....? :)
drinker hulič
Realist: no mám dunlopy, a to mý oblíbený se zázrakem našlo (se dneska ráno vzbudím po kalbě a ono leží na stole - asi novoročný dáreček od někoho kdo my ty věci schovává... jakže se jmenuje, pane doktore? ááá, Alzheimer... - a je to .60 milimetru. spíš teďka uvažuju, jako doprovodnej kytarista, že si pořídím tenčí struny, osmičky, prej to zní v rytmický kytaře líp. no nevím...
luckyBob: kdybys viděl můj kabát po vlastně dnešním návratu domů. kolirát já sebou švihl jen tak na zem... z jídla tam mám jenom zbytky salátu z hamburgru od vietconga ;)
drinker hulič
realist: světle šedý, bohuzel, když mě spadne třeba na koberec, tak ho pak ani nevidim... hrajes metal?
blcha
Co se tyce uklizeni neni to rozhodne moc podstatny ale na pokoji uklizeno vzdy mam, co se tyce vzit ci nevzit nedopaleneho speka rozhodne vzit, nasi beznou praxi je kdyz neni co palit povymytat zbytky ze supliku ... takova michanina modelu neni spatna... :-)
luckyBOB
nojo. tak prazdniny ma nekdo porad no....
a ktem rohlikum,salamu a maslu. dneska jsem nasel v posteli pulku chleba.....!!!!! Ale horsi je to ze vubec nevim co tam delal.. :)
robos
citam dost, az nejaka zavislost sa tu vytvara:D, len som si nebol isty, ci nahodou niesi bass gitarist:) a mimichodom aku mas oblubenu znacku gitary? a strun?
drinker hulič
off to realist:

jo, metal, to asi hrajes pres power akordy, ze? ty me jeste prijdou jednoduchy (ted hraju taky hlavne jenom pres dve tri struny, a zni me to skvele, hlavne pres distortion nebo footswitch), ale co nikdy nepochopim ani nezahraju sou metalovy sola ;) ten program primo neznam, ale neni to neco kam pises noty nebo akordy a ono ti je pak zahraje? nebo k cemu je to uzitecny? me by se spis hodilo neco co by me vygenerovalo na zaklade kytarovejch akordu a rytmu tab k basovy lince, protoze nas basak sam od sebe nic nevymysli a ja na basu hrat neumim.
Lora
jsem prase,ale poradek se mi moc libi...

osobni hygiena(cisteni zubu,jazyku,myti celeho tela,manikura,pedikura,depilace...)-urcite bych dostala K+ :D;
poradek doma(uklizim peclive,asi tak 1x tydne)-asi tez K+.

nejvetsi bordel mam asi v batohu(drive v kabelce).nebo po akcich doma.vetsinou 2.den po odpocivam a uklid prichazi v uvahu az tak 3. ci 4.den.ted posledne tu po Silvestru byl fest bordel-hodne rozbityho skla,zbytky jidla i na zemi(dokonce i zvratky se nasly),rozhazeny obleceni,i "dost" krve na zemi,ovsem uklid probehl az vcera...:mutant:

ovsem jak vzpomnel Bambulion ty akce,tak to miluji!napr.na chate nemame ani vodu,ani nic,v zime se da tezko vykoupat v rybniku(pro me i v lete,neb mam fobii z ryb) a v tech stavech se jet vykoupat domu...ne ne.rada se dyl neumyju,pak mam ostatne super pocit po vykoupani(ktery po kazdodennim koupani vymizi,ze Rea? :) ).

jednou jeden znamej soutezil s ostatnima-kdo se vydrzi nejdyl nemyt.pouzit se smel jen antiperspirant.v tomto smyslu bych doporucila Driclor.

hele, poradek musi byt ;).ale diky spine si vytvari nase tela imunitu,jinak by nas hned vsechno odrovnalo...
Lora
to Rea:
jenze my tady vanu nemame,jedine mooore ;) a bazeny.ovsem minule v bazenu po par "j"-vrrr!nebo jit potom snorchlovat...
a to s tou dusi...hmmm...asi je to dobre,ne?vis,jak...na vsem si musis najit to dobre... :eek: treba se i z toho da poucit.ovsem muj pripad to teda zrovna neni.
Lora
to Rea;
naprosto souhlas.rada si zavzpominam...neb dlouho jsem ve vane nebyla.ovsem!naposled,co jsem byla zhulena ve vane,jsem se tam asi trosku zapomnela.protoze druhy den jsem mela tezkou haematurii,ale fuckt fest.a co takhle ve virivce spicek,hmm?a ne sam... ;)
Pan Kóča
jednoho dne po probuzeni jsem na polstari vedle me hlavy nasel netknuty krajic chleba namazany pastikou.
Lora
total off
tak koukam,ze na pristim srazu groweru by nemela virivka chybet! ;)
Lora
to Bambulion:
to je jako v Big Lebowski???ve vane...?tak to bych si skoukla jen tak z povzdali,radeji teda.
tak to ja se v takovem pripade nemyji vubec.ovsem tvuj zpusob zda se mi zajimavy.vyzkousime,uvidime...;)
a ty kosti-uf!vcera se mi rozsypal odpad na ulici a vsude byly nejen kosti z kurete...v takovem pripade se to holt musi uklidit.
snakeeater
lidi mam problem......
vzdycky kdyz se zkourim, tak vecer uz jsem tak unavenej, ze si nikdy nevycistim zuby :)
pak celou noc chrapu a smrad z huleni mi tahne z drzky, je to shit...
ja se vzdycky presvedcuju, ze si je dneska vycistim, ale pak se zhulim a vyseru se na to. znate to?
Hanyz
snakeeater - mám úplně stejný problém. Pokud hulím jen přes den, tak se večer donutím, lae když hulím i večer, tak se mi nikdy nechce a vždy si najdu nějakou výmluvu, jako např. pro jednou to nevadí. Kdyby jenom pro jednou:)
Masai_Mara
chachá, kluci, já to mám obráceně - když se večír spálim, naopak si to čištění vychutnávám - trvá mi to určitě tak 10 minut, než to dotáhnu - používám totiž při tom všechny možný kartáčky - tj, klasický dětský kartáček na čištění zubů, kartáček na čištění dásní, mezizubním kartáčkem projedu dostupné mezery a ostatníma mezerama projedu dentální nití. Jelikož mám píchnutej jazyk a dost ho vyplazuji a k tomu i kouřím, čistim si pak tím nejtvrdším kartáčkem také jazyk. Mno a teprve pak se do dohulit ! A smrad z držky? Stačí už pak jen vykloktat dentální vodou a zalezu pod peřinku:-)
kokotihlava
Me otec rikal:cistota pul zdravi spina cely a tak se tim celej zivot ridim sem nemitej spinak neuklzim vodu nepiju protoze voda je spatna na piti natoz na myti.
jo a vajgly ze zeme nee!!!!!!!
impozant
ehm no ja som s hygienou na tom celkom dobre, jedina moja chyba je v tom ze som strasne lenivy kua a tym padom sa mi nechce kupat ani umyvat zubi ani nic podobne, ale tak stale sa nejak prinutim, zuby si umyvam len rano.

a k tym nedopalkom,, ja by som zobral keby som nasiel na ulici
PsYcHo84
sprchuju se co 2 dny, nebo kdyz citim, ze uz smrdim. zuby si myju jen rano. ruce si po hajzlu nemyju, leda kdyz si sahnu na hovno. zato si je myju, gdyz saham na madla v MHD, nebo na nakupnich vozicich. pradlo si menim denne, ponozky taky, tricka taky. holim se 1x za tyden.
bordel mam ve vsem, hlavne na koleji... tady je to fakt humac i na otrleho chlapa.. spolubydlic si od rijna nevymenil povleceni, hnijou tady potraviny, uterky i sprchovy kout.. koncem tydne uz se dycky tesim na uklizeny, vonavy a plne vybaveny domov
Hanyz
psycho- ty být můj spolubydlící, tak tě dávno udusím polštářem:D
citace:
Původní příspěvek od Hanyz
psycho- ty být můj spolubydlící, tak tě dávno udusím polštářem:D


tim polštařem, co jsi od zacatku roku neměnil?
?
Chechee, to se tady na groweru kamarádim s pěknejma špindírama :D:D:D. Se všema souhlas, nic se nemá přehánět, taky sem takovej napůl přírodňák... Void a Psycho support, chehee :punk::punk::D
Hanyz
praxer- :) já nejsem jeho spolubydlící. Sice nejsem člověk, co by si stlal postel a měl uklizený stůl, ale nemám rád, když je pokoj plný prachu, na zemi hromada drobků a na týden nemytých talířích se tvoří nová éra pozemské civilazece. Ovšem proti gustu, žádný dišputát. Znal jsem horší lidi. Koupou se maximálně jednou za týden, neuklízí a na posteli mají hromadu oblečení, které večer jen shodí do toho bordelu na zemi:)
trifid
no to je hezky tema, ja sem az na to huleni cistej ale to je tim jak clovek starne treba v patnacti sem byl pekny prase podlaha v pokoji mi sundavala ponozky i na vajgliky doslo, ale to sem hulil svoje z popelniku co sem schvalne kvuli tomu nevynasel
na zuby pomaha porad zvejkacky
a hlavne se neradujte z toho ze uz vam maminka neuklizi, se teste na manzelku!!! ja uz mam jenom bordel na svem stole a i z toho uz se mi zacinaj ztracet wjeci
LIDI JSOU ZE VSECH ZVIRAT NEJSPINAVEJSI
Tak na osobní hygienu jsem dost vysazená.Díky tomu mam docela problém jezdit někam do přírody, do chatek, nebo pod stan, protože se nemůžu v klidu, kdykoli a jakkoli dlouho sprchovat, oholit (na to jsem fakt ulítlá :rolleyes: ), umejt palici atd...
Co se týče pořádku-mám ho ráda, ale ne za každou cenu. nejsem ten typ, co by denně jezdil prstem po nábytku, jestli už na něm zase není prach. hadry večer shodim klidně na zem a uklidim je až ráno. A když jeden den neuklízim, tak to u nás vypadá jak po výbuchu atomovky. Dva dny jsem nebyla doma, přijedu a tady není kam šlápnout, kam si sednout, nebo kam položit špinavej talíř :D
moswa
vood: tak mam kamosku, co je podobna jako ty. fakt uchyl na hygienu. jakmile se neumije a neudela vsechny mozny veci (holky chapou) tak nemuze existovat. ja sice taky nejsem rada spinava, ale bordel (jako doma) naprosto zboznuju. spis nechapu, kdyz je uklizeno :D
no ja si čistím chrup 3krát, až 4x deně. Ale nikdy mi nemuseli do zubů dělat žadný zasah, a to se vyplatí.
PsYcHo84
praxer: jak uz jsem predeslal, taxi cistim zuby jen rano a klidne si tu udelam tu verejnou ostudu tim, ze se k tomu prihlasim.. ale s tema zubama to neni jen o peci... muj deda mel v 50i umele zuby vsecky, muj tatik ma v 60i vsechny svoje...
ja gdyz jsem sel v 21 po 3 letech k zubarce, tak mi rikala, ze mam jen takovy maly error v jednom zubu, ktery ani neni nutne vyvrtavat, ale kdyz uz jsem dosel, tak ze mi to spravi... myslim, ze odolnost zubu je dana vic geneticky, nez cistenim..

pico jsem tak ozraly, ze jsem si vylil 0,5L dzusu do klavesnice... ja jsem fuckt traged.. :D
snakeeater
citace:
Původní příspěvek od praxer
no ja si čistím chrup 3krát, až 4x deně. Ale nikdy mi nemuseli do zubů dělat žadný zasah, a to se vyplatí.


cha, tak na to bych se nespolihal. ja na cisteni zubu mrdam a fotr s matkou si cisti zuby jak svina a u zubare me nikdy nic nenajdou a ja se jen smeju jak rodicum vrtaji diry do zubu :sun:
Kamarád je taky ulítlej na čistění zubů, hlavně proto, že je posrnej ze zubaře. Ale z vlastní zkušenosti vim, že nemá smysl si sedřít dásně v dobrý víře, že budu mít zdravý zuby. To fakt neplatí :D
Hanyz
voidman- sakra že na to ti dentisti doteď nepřišli:D
Moltres
Tak já to teda na sebe prásknu... Asi jsem vyjímka nebo co, když se tady dočítám, že o sebe chlapi moc nepečujou.. Nesnáším ten pocit, když jsem mezi lidmi a nejsem umytý, nemám vyčištěné zuby, nejsem aspoň trochu upravený.. Stává se to zřídka, ale mám pak 2x nižší sebevědomí a problém v komunikaci narůstá.. Denně se sprchuju, někdy 2x. Pravidelně 2x týdně se holím(nejen tvář). Prádlo chci mít každý den čísté a deodorant je pro mě nepostradatelná nutnost. Přítelkyně mi říká, že jsem taková princezna, ale mám rád pocit, když jsem svůj, když dělám dobrý dojem na ostatní a lidi se mě neštítí... Na druhou stranu jsem ale strašný bordelář.. Pořád za mnou musí někdo chodit a uklízet po mě, špinavé prádlo se mi hromadí na židli a uklízení mě vůbec nebaví.
Mno, snad mě tu neukamenujete.

Zdar, Moltres.
oton
já si zuby čistim taky jen ráno, a jinak bych řek, že to je hlavně geneticky daný, máti měla první plombu asi ve 30ti a já ve svých 28 ještě žádnou nemám, tak že pocit jak vám vrtaj zub do dneška neznám, ale jednou mě to čeká, moc se na to netěšim, a zubařka je ze mě vždycky vyndaná a hlásí ve dveřích "á to si zase nic nevydělám, to bude na 5 minut" jednou sem se jí tam vyhulenej smál, no spukanej už tam nejdu!
Chemik
oton: zpukaný k zubařce!!!!! Je vidět že ti zuby ještě nevrtali! Asi bys z tama utekl jak by ti před ksichtem mávala udělátkama, které na tobě použije a pak, jak by zacačala vrtat.... jekot vrtačky, krev lítá na všechny strany, smrad tavící se skloviny, obrovské chlupaté ruce obtloustlé sestry na tvé hlavě aby ses nemohl hýbat a pekelný smých zubařky, áááááááááááááááááááááááá
Hajlzlové, už nikdy nejdu k zubaři
cix
Zubař je BUBÁK! Páč je to převlečenej sadista-vorkoholik-alkoholik!
Já si zuby čistim tak akorát, aby nebyl plak a z huby nesmrdělo.
Taky si myslim, že mikroorganismy v hubě se vo sebe postaraj sami - rovnovážný stav a že "čistit zuby -> kupujte pastu", je z 99% kšeft a nic jinýho. Smrad z pusy dělá povlak na jazyku, kde je sliz a jídlo a tak si to tam všechno hnije a hnije a smrdí :) Stačí seškrábnout poránu lžičkou a mít jazyk růžovej.

Páák se mi zvedá kýbl, když někdo se špinavou rukou šahá na špeka a člověk to pak musí hulit... Není špína jako špína, trochu ji nevadí, ale když oni sou i takový lidi, co si ruce neumejou dva dny, šťouraj se v nose a pr.... a pak s váma hulej, pakse to navíc oslintá, špína rozpustí na filtru a :grrr: . Zvlášť v období chřipek je to na zabití, když lidi furt chrchlaj a frkaj a je na nich vidět, že šance, že by jim tohle kdyněkdy došlo je 0.000000000000000nic! K+ lidem, co tohle chápou. Pravda, někdy není po ruce antibakteriální mýdlo a teplá voda, ale alespoň chyr.u.r.gycké rukavice by si s sebou každý nosit mohl :frog: Nebo nějaký ten "špekochyt" zbildit - stačí pružná větvička do tvaru Y (nebo V, nebo W pro dva špeky), kde se sevře špek a je to :P Ať žije kontaminační paranoYa :flamer: :mutant:
Wevi
citace:
Původní příspěvek od Moltres
Tak já to teda na sebe prásknu... Asi jsem vyjímka nebo co, když se tady dočítám, že o sebe chlapi moc nepečujou.. Nesnáším ten pocit, když jsem mezi lidmi a nejsem umytý, nemám vyčištěné zuby, nejsem aspoň trochu upravený.. Stává se to zřídka, ale mám pak 2x nižší sebevědomí a problém v komunikaci narůstá.. Denně se sprchuju, někdy 2x. Pravidelně 2x týdně se holím(nejen tvář). Prádlo chci mít každý den čísté a deodorant je pro mě nepostradatelná nutnost. Přítelkyně mi říká, že jsem taková princezna, ale mám rád pocit, když jsem svůj, když dělám dobrý dojem na ostatní a lidi se mě neštítí... Na druhou stranu jsem ale strašný bordelář.. Pořád za mnou musí někdo chodit a uklízet po mě, špinavé prádlo se mi hromadí na židli a uklízení mě vůbec nebaví.
Mno, snad mě tu neukamenujete.

Zdar, Moltres.


Tak tohle zažívám opravdu nerad..Ten pocit...
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Moltres
Tak já to teda na sebe prásknu... Asi jsem vyjímka nebo co, když se tady dočítám, že o sebe chlapi moc nepečujou.. Nesnáším ten pocit, když jsem mezi lidmi a nejsem umytý, nemám vyčištěné zuby, nejsem aspoň trochu upravený.. Stává se to zřídka, ale mám pak 2x nižší sebevědomí a problém v komunikaci narůstá.. Denně se sprchuju, někdy 2x. Pravidelně 2x týdně se holím(nejen tvář). Prádlo chci mít každý den čísté a deodorant je pro mě nepostradatelná nutnost. Přítelkyně mi říká, že jsem taková princezna, ale mám rád pocit, když jsem svůj, když dělám dobrý dojem na ostatní a lidi se mě neštítí... Na druhou stranu jsem ale strašný bordelář.. Pořád za mnou musí někdo chodit a uklízet po mě, špinavé prádlo se mi hromadí na židli a uklízení mě vůbec nebaví.
Mno, snad mě tu neukamenujete.

Zdar, Moltres.


Já sem na tom podobně jako ty a proč by tě za to měl někdo kamenovat, co?
citace:
Původní příspěvek od Zedy


Já sem na tom podobně jako ty a proč by tě za to měl někdo kamenovat, co?


Sem v partě kluci :beer::beer:
Hmm panove toz to ja su zase prase. Klidne se nemusim umyvat tak tyden a ani trochu me to nesere. Holit se holim jenom kvuli zene a to tak jednou za 14 dni. Mno je videt ze jsem kluk z dediny. Ale je pravda ze kdyz jdu mezi lidi tak se teda aji okoupu a sem-tam navonim. Jinak nic se nema prehanet a sprchovat se 2x denne mi prijde kurva divny.
sprchuju se když je potřeba - tedy jednoun za dva dny. Udržuju si funkční imunitní systém. Zuby si čistrim když mam náladu - někdy večer, někdy ráno, někdy víckrát denně. Ale nepřehánim to. Ve svejch 22 letech mam všechny zuby svoje a až na dva vrtaný moudráky všechny v původním dyzajnu :D .

svoje huličský potřeby čistím, nesnášim když z fajfky teče dehet.

špeky dokuřuju zásadně jenom po kámoších, třeba na klabě, páč to považuju za plejtvání. Na ulici jsem nedokouřenýho džonta ještě nenašel. Ale vimm že bych ho nesebral. Nejsem prase :D
TWiSTY
:Dnemluv v mnoznem cisle!!!Ne vichni si necisti sve potreby!!!!Treba muj kamos si cisti i "Kotel" u skla!!!:D.........A ti tvy kamosi su opravdu blazni!!!!Fajcit nedopalky od nejakych fachmanu co si zrovna kourili sve ptaky:D OMG
holim se az kdyz to svedi-1x/mesic
myju se kdyz jsem spinavy,nebo smrdim potem
zubare bojkotuju uz 16 let(od te doby co tam nemusim)
sklicko si cistim spejlema na usi :-)

slysel jsem,ze kuze ma neco jako ochranou vrstvu a ti co se mydli prilis casto si ji muzou narusit.A pak se divi,ze chytnou kdejaky exem a maji jebaky :-)
Warl0ck
Stejne musite uznat, ze vsichni jsou vlaste ve svy podstate stejny, nekdo vic do extremu, ale co se da delat.. Taky jsem linej odnest nadobi, taky neuklizim stul, obcas vymenim vodu v bongu a za rok vycistim:)a i kdyz se casto sprchuji a hlavne po praci, tak mi vubec nevadi jit spat po kalbe i oblecenej a nevadi mi, kdyz si nevycistim zuby, ale mam pritelkyni a tak to vzdycky nejak dozenu, chci tim rict, ze az kdyz ma clovek tu motivaci, tak vse napravi.. tak peace
JAHmaican
Asi před měsícem jsem si po dvou letech umyl hlavu šamponem :eek: :D
lachemo
citace:
Původní příspěvek od Chemik
oton: zpukaný k zubařce!!!!! Je vidět že ti zuby ještě nevrtali! Asi bys z tama utekl jak by ti před ksichtem mávala udělátkama, které na tobě použije a pak, jak by zacačala vrtat.... jekot vrtačky, krev lítá na všechny strany, smrad tavící se skloviny, obrovské chlupaté ruce obtloustlé sestry na tvé hlavě aby ses nemohl hýbat a pekelný smých zubařky, áááááááááááááááááááááááá
Hajlzlové, už nikdy nejdu k zubaři




svatá pravda
Zedy
Lidi já to tady pročítám a ste docela extrémisti teda:D

xerthon: máš zdravý zuby? Nebejt 16let u zubaře je docela odvaha ne?:)
zedy:pro me by byla odvaha,kdybych k nemu zasel :-)
zuby mam v poho,je mi 30 a nikdy me nebolely.Mam jen dve dirky,ktere jednou necham opravit.Ale pujdu az kdyz me bolest donuti,znam se.V te dobe budu mit kazu vic,tak si necham v narkoze zrestaurovat tesaky :-)
nekdo nema rad pavouky,ja nemam rad kdyz mi nekdo stoura v drzce s docela nebezpecne vyhlizejicima nastrojema,proste se bojim
Zedy
Ty jo to nepochopím, ale musí to bejt nepříjemný:) To už bych se radši bál těch pavouků:D Jinak ti přeju o dost míň strachu u další návštěvy zubaře;)
gona
k zubrake nikdy keď ma bude bolieť zub tak ho vytrhnem zubari su zbytočnosť...
gona: chceš říct že si vytrhneš stoličku??? :D to bych chtěl vidět, jako fakt že jo
TeCZko
zuby si cistim akorat rano, sprchuju se obden, palici si meju kazdej den (pokud to jde), pradlo a ponozky denne cisty a tricka taky obden... proste takova klasika... i kdyz na kalbe nebo na chate jsem schopnej se nemejt treba tri dny, ale to asi vsichni znate :D
teczko: každodenní mytí palice nesvědčí sklizni, zplesniví ti to a budeš tam mít svilušky a podobnej šmejd :D
Moltres
xerthon - dej bacha ať nedopadneš jak já.. Taky jsem šel, ale jen po třech letech, k zubaři. V domění, že mám jen jeden kaz. Z jednoho se vyklubalo najednou 10 vrtů a už radši chodím pravidelně, bo jsem to musel jít vrtat na dvakrát po třech hodinách. Nic příjemného... Jenom střídala ty vrtáky.. bez umrtvení. Radši už chodim co půl roku a přetrpím jeden drobný vrt, než abych znovu zažil 6 hodin na křesle.
citace:
Původní příspěvek od Moltres
xerthon - dej bacha ať nedopadneš jak já.. Taky jsem šel, ale jen po třech letech, k zubaři. V domění, že mám jen jeden kaz. Z jednoho se vyklubalo najednou 10 vrtů a už radši chodím pravidelně


vsak jo,nevadi ze mas jen jeden kaz.Zubar dostane od pojistovny proplaceno vsech 10vrtu :D a navic ziskal pravidelneho zakaznika :-)
xerthon: voni zubaři jsou vůbec cháska vychacaná :D jedcen zub ti vytrhnou a další ti daj za kolik tisíc :D :D LOL
jeste ze mam znamou zubarku.
ale taky jsem tam asi 2 roky nebyl.
sel jsem k ni po 5ti letech, s tim ze mam na zubu takovou malou hnedou tecku {stolicka] na to mi rekla ze je to jenom pigmentova skvrna ,ale ze se mi risuje nejaky maly kaz :D tak to vrtla.
Akorat nevim proc ale az ted se mi zacaly prorezavat nejake dalsi zuby, a co jsem si tak zjistoval tak skolo vsem je rvou ven.... to nezni dobre, jsou zakotvene dost hluboko. Doufam ze mne kompletne uspi. Ja rajcak rad :D
kua.. vy jste někteří hovada.......

já jsem na to extrémista a docela mě to sere..........

jsem šílený detailista, a nejraději mám ten pocit, když je uklizeno, všichni členové bytu najezení, spokojeně podřimují a všechno je tak jak má.... :D

a jinak miluji pocit, když jsem z vany, v čistém pižamu a je převlečeno :D

ale když se kalí a chlastá někde v přírodě, je ze mě pravé čuně, ale néní nad to si ráno opláchnout a vyčistit zuby v potoku, hl. když je kocovina a vyhulen první ranní špek popř. pro mě sklo :D
Celller
Ja se meju jak se me chce, kdyz ne vecer, to prijdu total unaveny, tak si davam srchu vzdycky rano, zuby si taky cistim jen rano, problemy s nima nemam, jo a kdyz se chlasta nekde v prirode, tak seru na vsechno a hubu po ranu si vyplachnu chlastem:D:D, jinak aby ste si nemysleli, ze sem prase, tak nesnasim mastny vlasy, spinavy usi, z tech je me nabliti, kdyz sem citit potem, a vsimli ste si nekdy, ze vam vase nohy nesmrdej (myslim, jako vas vlastni smrad, ja to snad ani necejtim), ale ostatnim jo, jako prase se necejtim
jude
hehe.....ja som este nenasiel(niekde mimo mojho uzemia) speka co by sa dal dohulit :( neviem ako by som reagoval :)
bordel mam v izbe 10 minut po tom, ked si raz za 100 rokov upracem....
Jednou jsem dojel na přehnanou ušní hygienu docela hnusnym zánětem v pravym uchu. Rok jsem s tim doslova trpěl a jediný co mi to nakonec vyléčilo bylo moře. Jinak jsem na tom jako většina, sprchu klidně dvakrát za den. V poslední době dbám i na duševní hygienu, tzn. že už nechodim spát, když všichni vstávaj.
Moltres
citace:
Původní příspěvek od xerthon


vsak jo,nevadi ze mas jen jeden kaz.Zubar dostane od pojistovny proplaceno vsech 10vrtu :D a navic ziskal pravidelneho zakaznika :-)


Hehe, no to je taky možné:D
Ale můj případ to nejspíš nebude, protože k ní chodí oba mí rodičové (taky doktoři) a jsou dobrými přáteli.
Je mi ale jasné, že zubaři to takhle šmelí, proto jsem přešel k ní.. Je seriozní.
gona
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
gona: chceš říct že si vytrhneš stoličku??? :D to bych chtěl vidět, jako fakt že jo
stači trochu morfia a dobry kamarat...
ona
2šerpa
??? co ti vadi? pigment znamena barvivo a barevny fleky na zubech se z milionu pricin delaj. :mutant:
šerpa >
fakt to neni kaz, je to normalni treba hneda tecka nema to s kazem nic spolecneho
ona
neci poucovat, ale pigment je proste barvivo v obecnem vyznamu. jasne v kuzi je taky pigment - melanin. na zubech se barevne fleky tvori treba nadmernym prijmem fluoru, demineralizaci nebo treba po nekterych atb.

at nejsem ot. ac jinak relativne cistotna, zitra razim na berounku a tesim se, jaky tam ze me bude cune.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma