Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulici & Hygiena ;)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 1

KDYZ SE TAK PODIVAM NA OBSAH SVOJI "PRIRUCNI TASTICKY", OBSAHUJICI

...osuntelou slukarnu, zcela zalepenou shitkem,
necistenou, zahnedlou vodnacku,
ev. eko-jointa slepenyho pomoci notny davky slin,
(a to nemluvim o tom, jak moji kamosi sbirali po ulicich (nejen) Svycarska nedopaleny jointy)

...OBAVAM SE, ZE CLOVEKU - NEHULICI A TOMU, CO NENI ZVYKLEJ NA JESTE VETSI PRASARNY Z PIVKY, BY MOHLO PRIPADAT, ZE JSOU HULICI DOCELA CUNATKA.
CO SI O TOM MYSLITE?

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 24-05-2002 v 22:00 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

fuj, tvoji kamosi sbiraji na ulicich nedopalky speku??? argh...

Old Post 24-05-2002 v 23:10 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrantek
Stálý Člen

Karma uživatele hydrantek - 0% Pěstitelská

Organika Say no to vatanas Příspěvek č. 3

Prijedte se podivat ke mne do bytu. Potrebuju umyt docela velkou horu nadobi
(nejstarsi kusy tak 1 mesic)

Mam kamose a ten pravidelne po axi projede popelniky a ze spacku si bali ciga. Ale se sberem filtru ze speka jsem se tedy nikdy nesetkal. Ja bych do toho teda rozhodne nesel. Pripada mi to docela zoufaly.

Kde bil debyl dyz tu nebil?

Old Post 25-05-2002 v 06:08 AM
hydrantek je offline   Profil uživatele hydrantek   Find more posts by hydrantek   Foto galerie člena hydrantek   Click here to Send hydrantek a Private Message   Add hydrantek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

he he s tím nádobím hydrantku si to trefil jsme na tom dost podobně,ale jinak mám doma celkem pořádek,občas se zhulím a ,,zafárám,,do ůklidu ps.jednou jsem měl v dřezu hrnec tak dlouho že na dně celý zrezivěl

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 25-05-2002 v 12:16 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adam13
Stálý Člen

Karma uživatele adam13 - 50% Pěstitelská

... Příspěvek č. 5

mno nam se jednou s kamosem stala takova zajimava udalost... k ranu sme se vraceli z jednoho podniku docela v pohodovym stavu a najednou rika kamos "kecáš" a ja "co je"? mno sehnul se k zemi a zvednul pulku nedokourenyho jointa... nevim nekdo ho mozna stratil ale kdo by kouril jointa na 2x mno ale byl to poradnej mazec

Don´t drink and drive - Smoke and fly! ! ! - ;o) .... moje stránky http://edyyyy.wz.cz a ještě druhý (ty sem dělal úplně sám) http://aidam.wz.cz

"Ikdyž se ti omylem dostane do mozku kulička trhaviny s rozbuškou - neztrácej hlavu!"

Old Post 25-05-2002 v 13:12 PM
adam13 je offline   Profil uživatele adam13   Find more posts by adam13   Foto galerie člena adam13   Click here to Send adam13 a Private Message   Add adam13 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele adam13! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

nepripada mi to tak ,ze by to byla nejaka nechutnost ale jako do extremu bych zase nezachazel

Old Post 25-05-2002 v 14:23 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Karma uživatele shamanjai - 9% Pěstitelská

Pohodička Co? Příspěvek č. 7

Myslím si, že je to úplně normální.

Pojďte se podívat do kuchyně po vaření Nepálu...

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 25-05-2002 v 14:46 PM
shamanjai je offline   Profil uživatele shamanjai   Find more posts by shamanjai   Foto galerie člena shamanjai   Click here to Send shamanjai a Private Message   Add shamanjai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

2Walhalla2000 Příspěvek č. 8

No, musim to trosisicku dementovat ).
Jeden kamos byl ve Svycarech a jak se tam tak poflakoval po meste, tak dost casto nachazel na ulici ani zdaleka nedohuleny speqy - a tak je sbiral a s dalsima kamosema vesele dohulovali . Po tydnu tehlech aktivit ale zjistili, ze jsou v tom meste taky "coffee/hemp shopy" (neco jako v Holandsku), takze si pak konecne koupili svoje . Jinej kamos zase sel zase se mnou a jeho tatikem po ulici v jednom ceskym meste a co nevidi... nedopalenej speq... takze tam dlouho lezet nezustal..
Ja osobne bych teda ale nedopalenyho speqa z ulice moc nemusel...

[Edited by 4C3 on 25-05-2002 at 07:22 PM]

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 25-05-2002 v 18:18 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeeJah
Stálý Člen

Karma uživatele DeeJah - 66% PěstitelskáKarma uživatele DeeJah - 66% Pěstitelská

Nedopalky Příspěvek č. 9

Tohle mi těžce připomíná jednoho zewláka co každou noc chodí na jedný autobusový zastávce a sbírá nedopálený cíga...jednou sem zaslech jak řikal jedný typce co s nim taky zewlí "Hele Jarko, už máme na špeka!".Kde takowýhle lidi přídou k pálení to teda nevim, asi taky nacházej na zemi nedopálený jointy

"Unplug it on chumps with the gangsta babble
Leave your nines at home and bring your skills to the battle"
Jeru the Damaja

Old Post 25-05-2002 v 19:47 PM
DeeJah je offline   Profil uživatele DeeJah   Find more posts by DeeJah   Foto galerie člena DeeJah   Click here to Send DeeJah a Private Message   Add DeeJah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teksun
Stálý Člen

Karma uživatele teksun - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 10

to mě když bylo asi 11let tak sem měla nejlepší kámoškuno a největší ulet pro nás byl zbírat nedopalky vod cigárekale dělali sme to asi jen dvakrát pak sme našetřili penízky koupili lehký máčka a jeden skejťák nás vo ně vočorovalprej že sme na to malý.
Ale jinak si nepřipadám nako nečistotně spíš se mi večer vůbec ale vůbec nechtěj čistit zuby

Old Post 26-05-2002 v 19:38 PM
teksun je offline   Profil uživatele teksun   Find more posts by teksun   Foto galerie člena teksun   Click here to Send teksun a Private Message   Add teksun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Hoj, no ono se říká, že co tě nezabije..... Já bych to zase nepřeháněla, špeka kolovat nechám, to mi nevadí, vodu už tak moc ne (kémošům jo, ale rozhodně ne někomu cizímu na kalbě) a sbírat nedopalky - to by mě asi trefil šlak. Ale proti gustu....:-))) Doma občas bordel mám, občas ne, podle toho, jak co stíhám.

Old Post 27-05-2002 v 07:01 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caravell
Stálý Člen

Karma uživatele caravell - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

no ono se to rika lehce, taky si myslim, ze bych nedopalek od speka nigdy nesebrala...ale jeste sem nebyla f situaci...gdybych mela obrovskou chut na brko a prede mnou na zemi se valel kus speka...nevim nevim, ale rozhodne tu nebudu tvrdit ze bych ho nesebrala...to bych totiz kecala....jinak mam rada poradek...rada si doma poklidim a pak si f tom poradku dam spicka...zdravim fsechny....

to teksun: nemusis se znepokojovat...taky mam problem se vecer ukecat abych si sla vycistit zuby...sem hlavne takovej dement ze si ty zuby vycistim a za chvili mam na neco chut...tagze se mi obcas stane ze si je meju ten vecer i trikrat...

caravell

Old Post 27-05-2002 v 09:02 AM
caravell je offline   Profil uživatele caravell   Find more posts by caravell   Foto galerie člena caravell   Click here to Send caravell a Private Message   Add caravell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Pohodička poradek je pro blbce, yntelygent zvladne chaos Příspěvek č. 13

haha, tak koukam, ze tohle tema se rozstiolo do dvou vetvi.

tak k ty prvni:
mam kamose, kterej luxuje popelniky po hulbe zcela bezne (teda kdyz uz nema matrosh), pak prijde, jestli si nezahulis, (jooo, jasne) a pak ti po dohuleni prozradi puvod speka. Zajimavy je pozorovat reakce nekterych lidi. Ale budiz. Ja osobne, kdybych videl na zemi polodokourenyho speka bych asi vnitrne hamletovsky polemizoval (vzit ci nevzit)

a k ty druhy:
jelikoz zijeme v domacnosti 4 vicemene cizich lidi (hmm, neni to tak zly) tak se vzdycky najde nekdo, kdo to nadobi zlikviduje, takze neni starsi nez 3-4 dny. Ale treba na skrini si uz druhy mesic prstem pisu do prachu datumy, abych vedel, jak moc se mi v pokoji prasi. Asi dost A vecer me taky nebavi si cistit zuby.

a zhulit se a uklizet? Zacnu u skrinky a hle, ta sklenicka by chtela umejt, hele to nadobi taky, no kdyz uz tece ta voda... a hele ty kalhoty do skrine, jee kde se vzala ta PETka a co ta propiska ta ma bejt na skrince, nacez se vratim ke skrince, dam propisku na svy misto a jeee ta slukna ma byt v krabicce s potrebama..... nakonec se z uklizeni jedny nizky skrinky vyklube cistej pokoj

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 27-05-2002 v 09:08 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

no podle matky mám v pokoji bordel jako sviň ale já bych řek, že je to takovej ten tvůrčí nepořádek, určitě to znáte, všude se vám válí nějaký věci a do toho ještě hadry, ale když něco potřebuju tak vim kde to mám přesně hledat, a když se matka nasere a uklidí mi tam tak pak nemůžu nikde, nic, nikdy najít :-)

naštěstí mi tam už pár let neuklízí, prej sem na to starej dost abych si uklidil, jak to myslela? :-)

no a do prachu by se taky dalo psát, protože ve městě se strašně práší, jeden den ho utřu a za dva dny je tam zas, tak na něj seru .-)

no a ty zuby si teda večer taky nečistim, to mě nebaví.... ale jinak si myslim, že moc velký prase nejsem :-))

a ty vajgly, no tak tomu teda neholduju, dokuřovat nedokouřený vajgly ani špeky, to neni muj případ, pamatuju si, že jen jednou sem něco takovýho dělal, když sme byli na kalbě asi v 16ti v jednom městečku a po víkendu sme neměli ani na vlak tak sme vybírali vajgly před vlakovým nádražím, ale to už je dávno pryč ...

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 27-05-2002 v 10:31 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spalodrontix
Stálý Člen

Karma uživatele Spalodrontix - 25% Pěstitelská

karma 4 oton Příspěvek č. 15

Tak jsme na tom cece uplne stejne, doma bordel jako v tanku, ale kdyz neco potrebuju je to po ruce, jakmile se tam objevi neci zasluhou poradek tapu a nenachazim.
Kdyz zacnu nahodou uklizet (ty vole kdy to bylo naposled?) zaseknu se treba na kousku papiru se zajimavym textem nebo obrazkem a uklid konci nostalgickym vzpominanim na doby davno minule.

Vecer si zuby proste cistit nezvladam a navic me to nebavi.

Vajglovinka me moc nevoni.

Old Post 27-05-2002 v 10:46 AM
Spalodrontix je offline   Profil uživatele Spalodrontix   Find more posts by Spalodrontix   Foto galerie člena Spalodrontix   Click here to Send Spalodrontix a Private Message   Add Spalodrontix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spalodrontix
Stálý Člen

Karma uživatele Spalodrontix - 25% Pěstitelská

karma 4 oton Příspěvek č. 16

Tak jsme na tom cece uplne stejne, doma bordel jako v tanku, ale kdyz neco potrebuju je to po ruce, jakmile se tam objevi neci zasluhou poradek tapu a nenachazim.
Kdyz zacnu nahodou uklizet (ty vole kdy to bylo naposled?) zaseknu se treba na kousku papiru se zajimavym textem nebo obrazkem a uklid konci nostalgickym vzpominanim na doby davno minule.

Vecer si zuby proste cistit nezvladam a navic me to nebavi.Jinac kdyz jsem stopoval Evropou nejak me obcas nevyslo se umejt takze po nejakym tom dnu jsem se bal i svliknout.Ale ted uz se meju, to zas jo, to ja jenom kdyz to fakt nejde, ale ted uz jooo.

Vajglovinka me taky moc nevoni.

Old Post 27-05-2002 v 10:51 AM
Spalodrontix je offline   Profil uživatele Spalodrontix   Find more posts by Spalodrontix   Foto galerie člena Spalodrontix   Click here to Send Spalodrontix a Private Message   Add Spalodrontix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás