Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
KDYZ SE TAK PODIVAM NA OBSAH SVOJI "PRIRUCNI TASTICKY", OBSAHUJICI
...osuntelou slukarnu, zcela zalepenou shitkem,
necistenou, zahnedlou vodnacku,
ev. eko-jointa slepenyho pomoci notny davky slin,
(a to nemluvim o tom, jak moji kamosi sbirali po ulicich (nejen) Svycarska nedopaleny jointy)
...OBAVAM SE, ZE CLOVEKU - NEHULICI A TOMU, CO NENI ZVYKLEJ NA JESTE VETSI PRASARNY Z PIVKY, BY MOHLO PRIPADAT, ZE JSOU HULICI DOCELA CUNATKA.
CO SI O TOM MYSLITE?
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Prijedte se podivat ke mne do bytu. Potrebuju umyt docela velkou horu nadobi
(nejstarsi kusy tak 1 mesic)
Mam kamose a ten pravidelne po axi projede popelniky a ze spacku si bali ciga. Ale se sberem filtru ze speka jsem se tedy nikdy nesetkal. Ja bych do toho teda rozhodne nesel. Pripada mi to docela zoufaly.
he he s tím nádobím hydrantku si to trefil jsme na tom dost podobně,ale jinak mám doma celkem pořádek,občas se zhulím a ,,zafárám,,do ůklidu ps.jednou jsem měl v dřezu hrnec tak dlouho že na dně celý zrezivěl
mno nam se jednou s kamosem stala takova zajimava udalost... k ranu sme se vraceli z jednoho podniku docela v pohodovym stavu a najednou rika kamos "kecáš" a ja "co je"? mno sehnul se k zemi a zvednul pulku nedokourenyho jointa... nevim nekdo ho mozna stratil ale kdo by kouril jointa na 2x mno ale byl to poradnej mazec
No, musim to trosisicku dementovat ).
Jeden kamos byl ve Svycarech a jak se tam tak poflakoval po meste, tak dost casto nachazel na ulici ani zdaleka nedohuleny speqy - a tak je sbiral a s dalsima kamosema vesele dohulovali . Po tydnu tehlech aktivit ale zjistili, ze jsou v tom meste taky "coffee/hemp shopy" (neco jako v Holandsku), takze si pak konecne koupili svoje . Jinej kamos zase sel zase se mnou a jeho tatikem po ulici v jednom ceskym meste a co nevidi... nedopalenej speq... takze tam dlouho lezet nezustal..
Ja osobne bych teda ale nedopalenyho speqa z ulice moc nemusel...
[Edited by 4C3 on 25-05-2002 at 07:22 PM]
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Tohle mi těžce připomíná jednoho zewláka co každou noc chodí na jedný autobusový zastávce a sbírá nedopálený cíga...jednou sem zaslech jak řikal jedný typce co s nim taky zewlí "Hele Jarko, už máme na špeka!".Kde takowýhle lidi přídou k pálení to teda nevim, asi taky nacházej na zemi nedopálený jointy
"Unplug it on chumps with the gangsta babble
Leave your nines at home and bring your skills to the battle"
Jeru the Damaja
to mě když bylo asi 11let tak sem měla nejlepší kámoškuno a největší ulet pro nás byl zbírat nedopalky vod cigárekale dělali sme to asi jen dvakrát pak sme našetřili penízky koupili lehký máčka a jeden skejťák nás vo ně vočorovalprej že sme na to malý.
Ale jinak si nepřipadám nako nečistotně spíš se mi večer vůbec ale vůbec nechtěj čistit zuby
Hoj, no ono se říká, že co tě nezabije..... Já bych to zase nepřeháněla, špeka kolovat nechám, to mi nevadí, vodu už tak moc ne (kémošům jo, ale rozhodně ne někomu cizímu na kalbě) a sbírat nedopalky - to by mě asi trefil šlak. Ale proti gustu....:-))) Doma občas bordel mám, občas ne, podle toho, jak co stíhám.
no ono se to rika lehce, taky si myslim, ze bych nedopalek od speka nigdy nesebrala...ale jeste sem nebyla f situaci...gdybych mela obrovskou chut na brko a prede mnou na zemi se valel kus speka...nevim nevim, ale rozhodne tu nebudu tvrdit ze bych ho nesebrala...to bych totiz kecala....jinak mam rada poradek...rada si doma poklidim a pak si f tom poradku dam spicka...zdravim fsechny....
to teksun: nemusis se znepokojovat...taky mam problem se vecer ukecat abych si sla vycistit zuby...sem hlavne takovej dement ze si ty zuby vycistim a za chvili mam na neco chut...tagze se mi obcas stane ze si je meju ten vecer i trikrat...
haha, tak koukam, ze tohle tema se rozstiolo do dvou vetvi.
tak k ty prvni:
mam kamose, kterej luxuje popelniky po hulbe zcela bezne (teda kdyz uz nema matrosh), pak prijde, jestli si nezahulis, (jooo, jasne) a pak ti po dohuleni prozradi puvod speka. Zajimavy je pozorovat reakce nekterych lidi. Ale budiz. Ja osobne, kdybych videl na zemi polodokourenyho speka bych asi vnitrne hamletovsky polemizoval (vzit ci nevzit)
a k ty druhy:
jelikoz zijeme v domacnosti 4 vicemene cizich lidi (hmm, neni to tak zly) tak se vzdycky najde nekdo, kdo to nadobi zlikviduje, takze neni starsi nez 3-4 dny. Ale treba na skrini si uz druhy mesic prstem pisu do prachu datumy, abych vedel, jak moc se mi v pokoji prasi. Asi dost A vecer me taky nebavi si cistit zuby.
a zhulit se a uklizet? Zacnu u skrinky a hle, ta sklenicka by chtela umejt, hele to nadobi taky, no kdyz uz tece ta voda... a hele ty kalhoty do skrine, jee kde se vzala ta PETka a co ta propiska ta ma bejt na skrince, nacez se vratim ke skrince, dam propisku na svy misto a jeee ta slukna ma byt v krabicce s potrebama..... nakonec se z uklizeni jedny nizky skrinky vyklube cistej pokoj
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
no podle matky mám v pokoji bordel jako sviň ale já bych řek, že je to takovej ten tvůrčí nepořádek, určitě to znáte, všude se vám válí nějaký věci a do toho ještě hadry, ale když něco potřebuju tak vim kde to mám přesně hledat, a když se matka nasere a uklidí mi tam tak pak nemůžu nikde, nic, nikdy najít :-)
naštěstí mi tam už pár let neuklízí, prej sem na to starej dost abych si uklidil, jak to myslela? :-)
no a do prachu by se taky dalo psát, protože ve městě se strašně práší, jeden den ho utřu a za dva dny je tam zas, tak na něj seru .-)
no a ty zuby si teda večer taky nečistim, to mě nebaví.... ale jinak si myslim, že moc velký prase nejsem :-))
a ty vajgly, no tak tomu teda neholduju, dokuřovat nedokouřený vajgly ani špeky, to neni muj případ, pamatuju si, že jen jednou sem něco takovýho dělal, když sme byli na kalbě asi v 16ti v jednom městečku a po víkendu sme neměli ani na vlak tak sme vybírali vajgly před vlakovým nádražím, ale to už je dávno pryč ...
Tak jsme na tom cece uplne stejne, doma bordel jako v tanku, ale kdyz neco potrebuju je to po ruce, jakmile se tam objevi neci zasluhou poradek tapu a nenachazim.
Kdyz zacnu nahodou uklizet (ty vole kdy to bylo naposled?) zaseknu se treba na kousku papiru se zajimavym textem nebo obrazkem a uklid konci nostalgickym vzpominanim na doby davno minule.
Vecer si zuby proste cistit nezvladam a navic me to nebavi.
Tak jsme na tom cece uplne stejne, doma bordel jako v tanku, ale kdyz neco potrebuju je to po ruce, jakmile se tam objevi neci zasluhou poradek tapu a nenachazim.
Kdyz zacnu nahodou uklizet (ty vole kdy to bylo naposled?) zaseknu se treba na kousku papiru se zajimavym textem nebo obrazkem a uklid konci nostalgickym vzpominanim na doby davno minule.
Vecer si zuby proste cistit nezvladam a navic me to nebavi.Jinac kdyz jsem stopoval Evropou nejak me obcas nevyslo se umejt takze po nejakym tom dnu jsem se bal i svliknout.Ale ted uz se meju, to zas jo, to ja jenom kdyz to fakt nejde, ale ted uz jooo.