Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Je rozumné zatahovat rodiče do hulení??? - Klikni zde pro originální téma
mariman
????! :)
Maggie
!!!! :-oooo :-)
oton
tak teď nevim co mam teda psát,
myslim že je rozumný je zatahovat do pěstování, ale do hulení je nezatahuju, voni by to hulení prostě už nechápali, ale s pěstění rádi vypomůžou :-)))
marc
Rodice neni nutne presvedcit ke konzumaci, ale predevsim k toleranci a respektu !
ziki
Nemyslim že by bylo dobrý KOHOKOLIV "zatahovat do hulení". Když chce někdo hulit ať si hulí, kdo nechce ať nehulí. Ale nepříde mi dobrý někomu to cpát a přemlouvat ho ať si dá taky. Jedno jestli jsou to rodiče, kámoši nebo kdo

Se zatahováním do pěstění ovšem samo souhlasim
Shadowlady
Naprosto s tebou souhlasím a navíc si myslím, že je to individuální a člověka, který se po tom sám nenatáhne, nemá smysl nijak lanařit ani přesvědčovat.
A s tou tolerancí taky souhlas, jenom to má někdy háček, že lidi o tom nic nevědí a hned nás hází do stejného pytle s feťákama. Takže nikoho nehodlám přesvědčovat, ale pokud chce někdo soudit, ať se o tom nejdřív něco dozví.
čauky
jugador
no, mě před nedávnem tatínek sám řekl že kdyby bylo něco dobrého k sehnání že by si semnou i smotnul brčko... a abych pravdu řekl docela mě to láká !


koho by taky nelákalo zahulit sněkym kdo do tebe odmala hustil všechny ty morální zásady a kodexy ...

PS: ale samozřejmě nenutit !!!

PPS: kamarádova maminka minulou sezónu vypěstovala ve fólijáči ze semínek nonejmu naprosto nerozchoditelnej vzorec ... takže bych jí tímto chtěl udělit pěstitelskou pochvalu prvního stupně!!!
LeTman
JJ, maminky a tatinky do pesteni zatahnout muzeme, pokud budou ale hctit a vase seminka ci male rostlinky vam nevypleni :)
Tolerance je u kazdeho jina, ale myslim, ze u dobrejch rodicu se to pozna...

Sany
No jo rodiče a hulení to nějak ke mě nesedí.BYL JSEM CHYCEN MAZANOU MAMKOU a potom nasledovalo ......


:rocket:
gizmo
Já osobně teda rodiče do hulení nezatahuju... spíš ani neví, že hulím. Je to tak lepší pro všechny.. já vím, že se to časem dozví (a divím se, že za těch 5 let na to ještě nepřišli !?!), ale já osobně jim nehodlám nic vysvětlovat, protože ikdyž sou moji rodiče celkem v pohodě, sou přece jenom poznamenaní tou naší minulou totalitní dobou a prostě některý věci nechápou. Oni to totiž nikdy nezkusili, protože k tomu asi ještě neměli příležitost, ale stejně si myslím, že by to nikdy ani vyzkoušet nechtěli. Jednou až budu bydlet sám a budu samostatnej, tak jim řeknu, ať dou se mnou na brčko. Teď ale nebudu radši moc kalit vody, protože nejsem v momentální době zrovna v nejlepší psychický pohodě (s maturitou to nemá nic společnýho) a nevím, jakej by to mělo ohlas... abych si taky ještě něco stihl v životě užít :-))) Jak ale říkám, v budoucnu jim navrhnu, ať to aspoň vyzkouší a potom to můžou odsuzovat. Nesnáším lidi, kteří odsuzují věci, o kterejch nemaj vůbec šajn...
marc
gizmo : Kdyz budou mit vsichni stejny pristup jako ty, tak ho huleni nikdy legalni nebude ... Staci zavest diskuzi, rikat pro a proti a proste se o tom bavit. Ukazat lecive ucinky, historii a soucasnou nepochopitelnou situaci ganji ve svete. Proste je privest k toleranci.

citace:
Nesnáším lidi, kteří odsuzují věci, o kterejch nemaj vůbec šajn...


Kdyz jim o tom nic nereknes, nedivas se s nima na spravny filmy, nedavas jim cist spravne knihy. Z masmedii se nic objektivniho ani dozvedet nemohou ..
AsteriX
No abych pravdu řek, tak před pár lety, když sem ještě ani nehulil mi bylo od rodičů v hospůdce nabídnuto... Od tý doby co sem začal i já to sice trvalo, ale už i s nima si občas dám.. Ale i tak ¨jsou to rodičové a proto jim to nedělá radost (podporovat mě v tom) ... . .. Mimochodem děda vytáh ze skříně zajímavý semínka :-)
viridis
Dotaz z druhe strany: Je rozumne zatahovat deti do pesteni ? :sun:
teksun
voni se do toho zatáhnou sami, prostě to poznaj, když už hulíš nějakej čásek tak se ti určitě stane, že si zapomeneš v kapse filmofku,gitku nebo tak něco a určitě to na tobě viděj, že seš pěkně vypálenej:) jakto že přícházíš domů s úsměvem?ne prostě to poznaj a v pokročilejší fázi si všimnou těch kytiček ve skříni:)pak následuje poznávání nedá jim to a časem se začnou vyptávat a v jeden krásný sluneční den jim ubalíš maličký brko.Já sem ho mámě ubalila na její narozky, skoro vůbec sem to neposipala dalo by se říct, že tam nebylo skoro nic. K tomu sem jí koupila banánovej džus a naký sladkosti a tak hulí koume si to sleduje jak to pálí, samozřejmě že jointa nepodává, protože neví, že joint koluje, tak hulí hulí, pak mi ho podá když ji řeknu pravidla, vůbec v tom nebylo cejtit hulení a dohulíme a vona mi poví, že celej den nic nejedla takže ta kombinace sladkostí džojntu a džusu jí moc nesedla. Tak sedí 2hodky 3hodky nadává mi že sem debil a že jí je strašně špatně a časem si odskočí na WC a je OK. Má mama už nebude nikdy hulit a nenechá si vysvětlit, že její žaludek nezvládl tu trošku a že na poprvý to asi není nikdy dokonalý a nedělá to ty stavy co má a tak dál zůstáva u svý whisky a já u bílý vdovy:))
dWARf
Je fakt , že tajit před rodičema hulení asi nemá moc smyslu , neboť rodič je většinou povaha všímavá a pozná .

Já mám výborné zkušenosti:
S mámou jsem zahulil a bylo to super , táta nikdy nezkusil ani normální cigaretu , takže s díky a s úsměvem odmítnul , ALE jakožto chemik doporučil spoustu zajímavých zlepšováčků při přípravě haše , atd.

Rodiče se někdy nezdají a rozhodně stojí za to jim minimálně ze slušností :-) nabídnout .....
nemo
Jako rodič se domnívám, že jo dobré s ními mít takový vztah, aby se o to dalo aspoň pokusit.
Tak jugadore jdi do toho! Držím ti palce.

Marcu K+
Sany
Je to super že mezi lidičky jako jsme my chodí i rodiče já bych byl osobně spokojenej kdyby to našim nevadilo a já jin nemusel tak kecat že už nehulím

Myslíte že bych měl navázet nějaký tema ?:confused:
Drum´n´basstard
Vite, ja si stejne myslim, ze nazor zatvrdlych rodicu vyvratite jen z tezi...proste oni maj svuj a basta...nerikam samozrejme, ze vsichni a tak si myslim, a mam stejnej nazor jako vetsina..."at si kazdy dela to, co mu vyhovuje a s cim je spokojeny"...no ne? Ale kdyz to vezmu s te druhe stranky...z toho pohledu rodice, taky nevim, jak bych reagoval a co bych podnikl, kdybych proste prisel na to, ze syn kouri travu, ted vazne nevim, jestli bych si s nim to brko dal...musi byt snad nejake hranice a respekt mezi rodicem a ditetem!

_____________________
...adios groweros...
nemo
Sany zkus to ale musíš moc pomalu a opatrně.

Drum´n´basstarde, mám k tobě zásadní otázku: z čeho myslíš vzniká vzájemný respekt mezi dvěma lidmi (ať už dětmi navzájem, dospělými navzájem nebo dětmi a rodiči)? Ze strachu nebo lži? Díky za odpověď.
Espoo
jugador: jdi do toho...je to fayn :)
gizmo: nic proti Tobe, ale mam dojem ze Ty a Tvi rodice jste kazdej nekde uplne jinde.
kdyz nesnasis odsuzovani neceho o cem nemas ani sajna, tak neodsuzuj sve rodice ze se chovaj tak
jak se chovaji.
Drum´n´basstard
No myslim, ze ten respket moc ani nevznika, ten uz je snad nejak vrozeny(nerikam, ze vsude), ale jen se bud zesiluje, nebo naopak zeslabuje...vyplyva to proste z postaveni ve spolecnosti...vzdyt snad ani nemusim rikat, ze ten rodic je vzdy aspon o neco malo vic nez dite a jeste k tomu, kdyz clovek bydli pod jejich strechou, zivi ho a jeste ke vsemu mu zbyva do plnoletosti nejaky ten tyden...je to vazne otazka nazoru a abych pravdu rek, ani se to nejak neda vtlacit do tech par vet...

_____________________
...adios groweros...
MR.GRASS
Já když sem začínal pěstovat tak sem rodičům řekl že sem ty klíčky už našel, že to sou asi ňáký kopřivy a po nějaký době se na to přišel podívat táta a řikal že ty KOPŘIVY vypadaj jako mariánka. Pak řekl mámě ta to řekla babičce a dědovy. No nakonec mi to ještě zylívali a starali seo to.
Teďkami táta řekl že se těší až vykvete letošní várka a že se těší až si taky zatahá.
Tak si myslim že rodiče se to stejně dozví tak nemá cenuto tajit, ale nenutit jim to ať se rozhodnou sami.
Rodiče přijali konopí dobře.Dal jsem jim přečíst kvalitní knížky a jinak všechno vysvetlil.Mamka jak jsem se přesvědčil umí vypěstovat model,ale dokud konopě nebudou potřebovat na boj s chorobou,měli byste moc přemejšlet jestli jim to připravit.
hydrantek
Otce je delnas kterej sice maka na rodinu ale jinak je vecne v lihu. To neni clovek kteremu se da neco vysvetlit ale s matkou se da v pohode o vsem klabosit. Sice to neschvaluje ale asi s tim nic neudela. Vcera me dost dostala, kdyz mi rikala jestli nepotrebuju skrin na matku a rizky. Ze prej se potrebuje jedny zbavit. A pristih jsem ii jak si se svyma kamoskama zapalovaly speka. Ona tvrdi ze to nebyl spek ale ja vym svy :D
:) Davejte si na svy rodice bacha, nevite co delaj kdyz spite :)
Drum´n´basstard
Tak ted fakt nevim, jestli bych to vubec dal, kdybych nacapal nase, jaxi davaj spolecne speka...:) Ty kravo, to by byl ulet...:D

_________________
...adios groweros...
Jirka1802
citace:
Původní příspěvek od hydrantek
:) Davejte si na svy rodice bacha, nevite co delaj kdyz spite :)


Ne že bych teda chtěl rejpat, ale základ je zabezpečení (absolutní zatmění) skříně a druhá věc - nebýt stíhačkář - to ti taky na pohodě moc nepřidá...
Haman
No, že hulím ví celá rodina. A že jsem pěstoval (teď mám pauzu) taky. Proti pěstování neměly nic - na hulení občas nějaký keci jsou (hlavně když přídu domu na šrot).
oton
co si myslel těma kapkama???
oton
:-))) tak to sem naštěstí nikdy nemusel dělat, vono si myslim, ž ekdyž přídeš ze zahulený hospody tak máš ty voči rudý i tak, a hlavně nikdy mi nikdo z rodičů na voči nečuměl, spíš koukali jak se motám :-))), ale každýho věc :-)))
Sany
Cool lidi našim jsem to ještě neřekl ale bábina se mi o to docela stará.
Čest Sany :p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma