Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak teď nevim co mam teda psát,
myslim že je rozumný je zatahovat do pěstování, ale do hulení je nezatahuju, voni by to hulení prostě už nechápali, ale s pěstění rádi vypomůžou :-)))
Nemyslim že by bylo dobrý KOHOKOLIV "zatahovat do hulení". Když chce někdo hulit ať si hulí, kdo nechce ať nehulí. Ale nepříde mi dobrý někomu to cpát a přemlouvat ho ať si dá taky. Jedno jestli jsou to rodiče, kámoši nebo kdo
Naprosto s tebou souhlasím a navíc si myslím, že je to individuální a člověka, který se po tom sám nenatáhne, nemá smysl nijak lanařit ani přesvědčovat.
A s tou tolerancí taky souhlas, jenom to má někdy háček, že lidi o tom nic nevědí a hned nás hází do stejného pytle s feťákama. Takže nikoho nehodlám přesvědčovat, ale pokud chce někdo soudit, ať se o tom nejdřív něco dozví.
čauky
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
no, mě před nedávnem tatínek sám řekl že kdyby bylo něco dobrého k sehnání že by si semnou i smotnul brčko... a abych pravdu řekl docela mě to láká !
koho by taky nelákalo zahulit sněkym kdo do tebe odmala hustil všechny ty morální zásady a kodexy ...
PS: ale samozřejmě nenutit !!!
PPS: kamarádova maminka minulou sezónu vypěstovala ve fólijáči ze semínek nonejmu naprosto nerozchoditelnej vzorec ... takže bych jí tímto chtěl udělit pěstitelskou pochvalu prvního stupně!!!
JJ, maminky a tatinky do pesteni zatahnout muzeme, pokud budou ale hctit a vase seminka ci male rostlinky vam nevypleni
Tolerance je u kazdeho jina, ale myslim, ze u dobrejch rodicu se to pozna...
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Já osobně teda rodiče do hulení nezatahuju... spíš ani neví, že hulím. Je to tak lepší pro všechny.. já vím, že se to časem dozví (a divím se, že za těch 5 let na to ještě nepřišli !?!), ale já osobně jim nehodlám nic vysvětlovat, protože ikdyž sou moji rodiče celkem v pohodě, sou přece jenom poznamenaní tou naší minulou totalitní dobou a prostě některý věci nechápou. Oni to totiž nikdy nezkusili, protože k tomu asi ještě neměli příležitost, ale stejně si myslím, že by to nikdy ani vyzkoušet nechtěli. Jednou až budu bydlet sám a budu samostatnej, tak jim řeknu, ať dou se mnou na brčko. Teď ale nebudu radši moc kalit vody, protože nejsem v momentální době zrovna v nejlepší psychický pohodě (s maturitou to nemá nic společnýho) a nevím, jakej by to mělo ohlas... abych si taky ještě něco stihl v životě užít :-))) Jak ale říkám, v budoucnu jim navrhnu, ať to aspoň vyzkouší a potom to můžou odsuzovat. Nesnáším lidi, kteří odsuzují věci, o kterejch nemaj vůbec šajn...
gizmo : Kdyz budou mit vsichni stejny pristup jako ty, tak ho huleni nikdy legalni nebude ... Staci zavest diskuzi, rikat pro a proti a proste se o tom bavit. Ukazat lecive ucinky, historii a soucasnou nepochopitelnou situaci ganji ve svete. Proste je privest k toleranci.
citace:
Nesnáším lidi, kteří odsuzují věci, o kterejch nemaj vůbec šajn...
Kdyz jim o tom nic nereknes, nedivas se s nima na spravny filmy, nedavas jim cist spravne knihy. Z masmedii se nic objektivniho ani dozvedet nemohou ..
No abych pravdu řek, tak před pár lety, když sem ještě ani nehulil mi bylo od rodičů v hospůdce nabídnuto... Od tý doby co sem začal i já to sice trvalo, ale už i s nima si občas dám.. Ale i tak ¨jsou to rodičové a proto jim to nedělá radost (podporovat mě v tom) ... . .. Mimochodem děda vytáh ze skříně zajímavý semínka :-)
voni se do toho zatáhnou sami, prostě to poznaj, když už hulíš nějakej čásek tak se ti určitě stane, že si zapomeneš v kapse filmofku,gitku nebo tak něco a určitě to na tobě viděj, že seš pěkně vypálenej jakto že přícházíš domů s úsměvem?ne prostě to poznaj a v pokročilejší fázi si všimnou těch kytiček ve skřínipak následuje poznávání nedá jim to a časem se začnou vyptávat a v jeden krásný sluneční den jim ubalíš maličký brko.Já sem ho mámě ubalila na její narozky, skoro vůbec sem to neposipala dalo by se říct, že tam nebylo skoro nic. K tomu sem jí koupila banánovej džus a naký sladkosti a tak hulí koume si to sleduje jak to pálí, samozřejmě že jointa nepodává, protože neví, že joint koluje, tak hulí hulí, pak mi ho podá když ji řeknu pravidla, vůbec v tom nebylo cejtit hulení a dohulíme a vona mi poví, že celej den nic nejedla takže ta kombinace sladkostí džojntu a džusu jí moc nesedla. Tak sedí 2hodky 3hodky nadává mi že sem debil a že jí je strašně špatně a časem si odskočí na WC a je OK. Má mama už nebude nikdy hulit a nenechá si vysvětlit, že její žaludek nezvládl tu trošku a že na poprvý to asi není nikdy dokonalý a nedělá to ty stavy co má a tak dál zůstáva u svý whisky a já u bílý vdovy)
Je fakt , že tajit před rodičema hulení asi nemá moc smyslu , neboť rodič je většinou povaha všímavá a pozná .
Já mám výborné zkušenosti:
S mámou jsem zahulil a bylo to super , táta nikdy nezkusil ani normální cigaretu , takže s díky a s úsměvem odmítnul , ALE jakožto chemik doporučil spoustu zajímavých zlepšováčků při přípravě haše , atd.
Rodiče se někdy nezdají a rozhodně stojí za to jim minimálně ze slušností :-) nabídnout .....