Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: [1] 2 
115w + 4x18w mrzout indoor - Klikni zde pro originální téma
mrzout
Můj nový indoor.

Za par dni se budem stehovat. Ted svitim 20w Philips usporkou 24/0 (prepnuto na18/6) na 4 rizky, ktere byly rychlejsi nez nase prestehovani. Az se prestehujem zacnu svitit 115W dual cfl na kvet. Dostal od kamose teleso s 4x18w zarivkami. Neco s tim vymyslim a zacnu selektovat svoje matky.

Hlavne se venuju tomuto : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=35883

PS: Pro vsechny znale i neznale meho dredu:
!!! NEPESTUJU EXPERIMENTUJU !!!
Az zacnu pestovat poradnej in dam vsem vedet. Jinak to jsou a budou stale jen pokusy a experimenty. Potrebuju vlastni zkusenosti, ne si o tom jen cist. Praxe je nejlepsi ucitel i kdyz o tom bylo napsano spoustu jak to delat dobre nebo spatne ja si to musim vyzkouset na vlastni kuzi. A ono bez penez se ani poradne pestovat neda. Skuste nekdy celou vyplatu dat do hypoteky. To se pak tezko nakupujou Royal Mixy protoze ani na chleba neni. :)
mrzout
Žárovka má 20W 220V 180mA (asi 1100lumenu) a svítí oranžově. Je to sice chyba ale vše upravím až po přestěhování a začnu svítít CLF 4U Dual Spectrum 115W 8.000lumen 20/4 bílou stranou přimo na kyti.
Viz přízpěvek: http://grower.cz/forum/showthread.p...5745#post445745

Větráky mám nachystaný 1x větší 12V 0.18 A a 1x menší 12V 0.1 A propojiených na adaptér 1,5V-12V 500mA.

Poraďtě folii kterou mám nalepit do černé skříňky. Detail viz:
http://grower.cz/forum/showthread.p...1075#post441075
mrzout
2:LordPepino tu CFL už mám http://grower.cz/forum/showthread.p...5745#post445745 ale jak uz jsem psal budem se stehovat a potreboval jsem aby na to neco svitilo. Dobre napojim na to časovač a budu svítít 18/6. Dam všechny květinačky do pytlíků aspon se vlhkost bude drzet jen tam a nebudu mit strach ze zkratu :). budu prubezne informovat. Te největší šalvěji jsem uřizl vršek a dal do vody na zakorenení.
mrzout
tak mi odesla G13 a Power plant, ale kolem 1. se stehujem a pak se uvidi dokoupime. ty ostatní přežívají ale v pytlíku se jim moz nedari a svetlo asi taky nic moc. Ale až to zapnu na tu CFL 115W tak to bude hned asi jine kafe a kdyz dam svetlo 5cm od vrsku hned se to projevi. Uz se nmuzu dockat. asi je necham v te skrince co mam 60x60x50, vic prostoru bude pozdeji.
mrzout
Přestěhováno. Poupraveno. Na místo 20W zarovky ted svítím 115W D-CFL. 3 den růstu. Svítím 16/8. Přivykají si. 1x Mexico -> uříznut vršek a dán do vody na zakořenění + 1x Early Skunk. Zatím porád prostor 60x60x50 ale možná bude 100x120x60.
mrzout
18.11. Svítím 20/4, zaříznuta balkonovka pro rozmnožení, ale rizek po par dnech usychá. Na spodku stonku je oboustranna paska protože se vyskytly molice, ale uspesne jsem je vyhubil ručně stručně kontrolovanim kazdou chvili a ocistenim vsech listu. Na ES byli trochu svilušky a objevovali se pavucinky ale kazdodenni peči jsem je snad zlikvidoval.
mrzout
ES od kozzyho. spodni vetivka uriznuta na rozmnozeni.
Vloženo do rockwoolu.
mrzout
24.11. rez schne, rosím ho vodou s lehnou primesi peroxidu a bio algenu 2x denne.
mrzout
schne i ES. zalivam vodou a advanced hydroponic na rust s lehnou primesi peroxidu.
mrzout
Jen balkonovce zmena svetla evidentne prospiva,ale taky schne.
Eloren
Zkus přes ty řezy hodit folii ... Pokud tvrdíš že schne tak to tam nějakou tu vlkost udrží.
mirosk
No ja si myslím že by prospelo menej vlahy... aspoň tak usudzujem na tom klone od kozzyho... tie listy obtrhaj, zbytočne to tam spatí :rolleyes:
a prestaň na pár dní hnojiť, iba ten peroxid, aj to veľmi málo:david:
mrzout
všechno jsem presadil do hliny. i vsechny seminka jsou v hline. klicim dal a dal mista zatim dost. hlinu se seminkama lehce rosim a obe kyticky zalevam advanced hydroponic(rust).peroxid vynecham uplne.
mrzout
toto prezilo me experimenty a ted uz naostro a bez kravin. V levo Mexico řídne a v pravo Early Skunk od kozzyho. Přišli semínka Passiona #1 a hned jsem dal 1 nakličit do vody. V malých kvetináčkách mam 3x fialku 1x afghan hindu kush a 1x šamana. Jsem zvedav jak se jim bude darit.
mrzout
celkovy pohled.
mrzout
male kvetinačky zvhceny a kyticky zality advanced gyhdo + 1ml/5l bio algenem s-90.
mrzout
přidavam foto svych puvodnich 2 salveji.
mrzout
a pridavam dalsich 6 co jsem z nich uz udelal. poradte mi akorat jak na ně aby nebyly tak naročny na vodu :).
mrzout
zloutnou mi listy a nevim cim by to mohlo byt. zalevam 1x denne. upraveno svetlo z 20/4 na 18/6.
mrzout
9.12.2007
1 - detail M
2 - celkovy pohled
3 - detail ES
mrzout
9.12. passion #1.
mrzout
zacal jsem budovat novy prostor. Obouchavam omitku a budu posunovat rozvod el.
mrzout
1. ostrihaj jsem konce spatnych listu ma M a ES a zitra budu aplikovat tabakovy vyluh mozna s trochou lihu (vinovice).
2. zasazeno par seminek (slovy 30) outdooru
mrzout
namacim do 0.05% atoniku seminko speed queen na 4h pak ho dam uschnout na dam do vody naklicit.

PS: Seminko mi udelalo nadhernou samici. Doporucuji do Atoniku pred klicenim namocit vsechna semena.
mrzout
Jeste prikladam fota salveje, kterou jsem opet narizkova za pomoci stimulaxu III a jeste zkousim misto igelitovych pytliku petlahve.
mrzout
Jeste prikladam fota salveje, kterou jsem opet narizkova za pomoci stimulaxu III a přidal k další do kvetinace. zkousim misto igelitovych pytliku petlahve aby si zvykly na sucho.
1. 15.12. vzadu rez v popredi starsi s novou petlahvi
2. 15.12. starsi rez s novou petlahvi se spejli
3. 15.12. hlavni salvej
4. 07.12. starsi rez jeste v pytliku se spejli
5. 07.12. hlavni salvej
6. 07.12. starsi rez v pytliku
Ted uz jich mam celkem 9.
mrzout
vsechny kytky jsem zalil 0.05% roztokem Racinu, protoze jsem vrtal skoro do vsech kvetinacu a mohl tak porusit koreny. Racin stimuluje zakořeňování bylinných a dřevitých řízků a snadnější ujímání rostlin po přesazení.
mrzout
Nakoupeno od kozzyho 5 rezu booglegum. Zasadil jsem je do hliny, dal na 1 podtacek a prikryl 5l petlahvi. 1 vypadala ze neprezije ale jakmile jsem je poradne orosil tak se asi vzpamatovala :).rezy jsem jemne zalil ranicem a prelil vodou. Jinak rosim cistou vodou i ostatni kytky. Docetl jsem se ze svilusky nemaji rady vhko a ze po absorbovani vody praskaji :).
Dva starsi rezy na ktere jsem aplikoval tabakovy vyluh jsem namocil na 2h do jaru pak jsem je osprchoval teplou vodou a dal susit. Doufam ze vsechen tabak je pryc.
mrzout
momentalni počet kytek na prostoru 60x60x50 je 30 venku, 1 passion, 1 fialka, a pred skrinkou 5 boogle gum. klici asi dalsi 3 fialky a 1 speed queen.
Pokracuju v budovani noveho prostoru ale zatim jsem porad ve fazi obouchavani stare omitky. :D
mrzout
zalival jsem je tak 1x za 2 dny, ty dve byly napadeny sviluskou mozna tim ze byly moc zalivany protoze substrat za ty dva dny poradne nevysychal, ale uz se suší. Normalne ted zalivym max 1x za 2 dny, pokud hlina neni prilis sucha coz se stane u nekterych mensich kvetinacku co mam.
mrzout
20.12. spatne listy jsem ostrihal a vsechny kyticky postrikany bioole+jar.
fota den pred aplikaci
1- venky
2-passion #1
3-nejake fialky , afghan a zbytek venku
mrzout
kozzyho rezy jsou mimo skrinku (5xbooglegum)
mrzout
neplave, zalivam 1x za 2 dny. prispevek 38. vypada jako ze to plave ale to bylo zrovna po alikaci tabakoveho vyluhu tak to vypada ze je tam voda ale tu jsem pak vylil i s ostrihanymi listy, ale stejne jsem je za par dni smikal ty dve kyticky.
mrzout
upgradoval jsem trochu prostor.
jufik
jj cetl sem :) jen me to prislo divny ale jestli jde o tabakovy vyluh , tak je vse ok :) timto se omlouvam :)
mrzout
Po sviluskach ani vidu ani slechu. Pridal jsem i zlute lepive pasky.
Svitim 24/0 protoze jinak tam mam zimu, takhle to vyhreje lampa dostatecne. Vetsinu kytek jsem prehnojil i kdyz jsem postupoval presne podle navodu tagze ted budu zalevat 14 dni cistou vodou a uvidime. zustalo me 25 zelenych z 35, passion - namale, speed queen, 4 fialky z 8mi, double gum leze z hliny, 1x afghanXhindukush, 5x booglegum (jsou hodne zniceny) mozna i dalsi. 2 zeleny jsem prilepil zohnute k truhliku aby mely ostatni misto. od zastipnuti uz ubehlo par dni a kytycky jsou o 1cm vetsi ne li vic. Mam z toho kazdej den vetsi a vetsi radost. Uz se nemuzu dockat az napojim a rosvitim v novem prostoru a vsechno tam postupne presunu.
mrzout
takto ted vypada moje mini dzungle.
mrzout
vsechno nadherne foste
1xpassion #1
1x speed queen
1x afghan/hindukush
4xbooglegum (zatim prezivaji)
25x venek - nejvetsi narust zelene hmoty
foto pozdeji.
mrzout
nejake fotecky
1- popsané, vsechny neznamy seminka pouze v ramci selekce a testovani. pokud se mi nebudou libit pujdou.
2-4x prezivajici booglegum zatim se vzpamatovavaji z prehnojeni
3-jungle outdooru 1, nektere spodni vetve odstraneny
4-jungle outdooru 2
5-jungle outdooru 1 znova
mrzout
konecne to zacina rozumne vypadat, jeste mam seminko shamana, orange bud, 9x passion, 3x double gum, 5x afghan/hindukush, a spoustu outdoorovych(masakroid).
mrzout
zvednul jsem lampu protoze mi oranzove svetlo sviti na vrsky outdooru a posunul ty nejmensi o kousek vys.
1- celkovy pohled
2- celkovy pohled 2
3- detail fim zastipnuti po par dnech
mrzout
vetrani
1- pc 12V 0.10A
2- starsi pc 12V 0.15A
3- poustim obcas 220V 45W
mrzout
poradte mi nejlepsi zpusob zmen barvy skrinky na bilo. nebo mam dovnitř nalepist folii? jakou? co diamantovou nebo kalsickou alu folii? nalepil bych ji tam oboustranou paskou a pridal vic podper do direk pro policky a odmontuju drzaky zderi. :)
Hyde
mrzoute, už jsi tady zdá se dost dlouho na to, aby Ti někdo musel vysvětlovat na co že je vpravo nahoře klik "hledání".
Diamantová folie z nabídky Growshopů je IMHO prozatím nepřekonaná. Jestli jsi skutečně Brňák, tak sedni na šalinu a do zítřka tu folii máš ve škafě. O barvě neuvažuj - musel by si stejně nejdřív na tu šedou dýhu nanést tzv. překlenovací můstek, aby ta barva alespoň trochu držela, a následně moltoprenovým válečkem ve dvou vrstvách bílou s alespoň 92% bělostí BaSO4 (Primalex Polar). To vše pak zafixovat polyuretanovým bezbarvým lakem, jelikož Polar obsahuje (jako i ostatní barvy tohoto typu) akrylátovou disperzi, která by se při výkyvech teplot a vlhkosti na tuty brzy rozloučila...prostě drbačka a ve finále dražší.
Radil bych Ti snad jen - dej si celý grow do pořádku, jestli máš v baráku zimu a řešíš to svícením úsporky 24/7, bude nutno přikoupit ještě zhruba 50 těchto "zdrojů" tepla. Ale hlavně - nedělej kytkám chaos s prapodivným svícením-nesvícením, IN vs.OUT (můžeš blíže vysvětlit na které polokouli pěstuješ, že Ti v polovině ledna "oranžové světlo svítí na vršky outdooru"?!!!)
mrzout
No neni tam az tak zima jak se mi zda. Nemam teplomer takze presne nevim. Ono jak se rika bez penez do hospody nelez. :) Takze ani folie nebude. Brnak jsem byl ted bydlim 50km na jih. Svitim DUALNI CFL 115W, tzn smerem nahoru mi sviti oranzova a svetlo jsem mel tak nizko ze mi vrsky outdooro zasahovaly do oranzoveho. Jen jsem zvednul lampu.
mrzout
tak teplotu mam normalni. V mistnosti je 18°C, ve skrince ve stinu je 21°C a na svetle (10cm) je 24°C. Ale asi vim cim to je, ze se mi zarazil rust, kytky nemely zadny pohyb a to znamena zadny prisun osidu uhliciteho. Prerovnal jsem je a vetracky nasmeroval tak, aby se kazda kytka aspon trochu hybala.
mrzout
trochu jsem rozlozil sve sily. Pridal 4x18W zarivky cool white Silvania a dal pod ne vsechny outdoory a z jedne udelal 3 rizky. Nadoba na rizky je obal od Fulera z KFC. :)
Zbytek tech lepsich vzoru jsem nechal pod dual cfl a dal svetlo co nejbliz. koupil jsem 1bm cerno bile reflexni folie kterou dam do cerne skrinky misto bileho papiru.
mrzout
tak jsem si udelal dalsi 2 rizky tentokrat z jine kytky a vsechny zatim drzi. :)
Hyde
No, konečně se skříň dočkala alespoň té folie... :D
Ovšem jak chceš udýchat dnes už poměrně velké latifundie (soudě dle info cca 40 kytek) s touto -home-made- výbavou...? Řízky bych už raději dělal pouze z vepřovýho, nebo se za měsíc nesrovnáš časově s fotosyntézou. Resp. její rozdílnou potřebou u různě starých kytek. Už teď jsi nucen zvedat lampu skrz výšku OUTu, ale to se zcela jistě v budoucnu odrazí ve vitalitě těch dnes nejmladších rostlin, které potřebují světlo BEZPROSTŘEDNĚ nad sebou... uvidíš sám. Držím palec.
mrzout
1. outdoory - 4x18W
2. ostatni vzory - cfl 115W
mrzout
1 - prvni samec(spis hermous)
2 - zbytek outdooru
3 - 6 ostatni kyticky(booglegum,speed queen, passion #1,afghan/hindukush)
mrzout
postupne jsem eliminoval dalsich 5 hermousu
mrzout
svitim 4x18w cool white a 1x115w cfl dual spectrum
mrzout
chci si udelat rizky z ostatnich kytek, ale kdyz jsem to zkousel na uotdoorech tak me krom 2 vsechny uhnily. nevim co delam spatne, zkousel jsem rockwool a naposled i hlinu a ta se mi zda nejrozumejsi a po 14 dnech jsem je presadil a drzi se.u ostatnich nebyly videt ani korinky a hned to hnilo, pouzivam presnou techniku zariznuti, namočeni do geloveho stimulatoru a sup do hliny a pres to plastový kryt s odvetranim. foto prilozim az udelam 4 dalsi rezy.
mrzout
dalsi fotky:
1 - celkovy pohled na skrinku s cfl
2 - detail na 1 z palek
3 - ostatni kyticky
mrzout
jeste foto rizku co jsem udelal : 2x booglegum, 1x passion #1, 1x afghan/hindukush
mrzout
rezy jsem dal pod cfl aby rychleji zakorenili cili 12/12.
Celller
Cau mrzoute, co blbes, 12/12 je kvet! Musis 18/6 asi si se spletl:)
mrzout
nemam 2hej casovac tak bud 12/12 na rychly zakoreneni a pak sup pod 24/0 nebo nevim jak to vymyslet. ono je tezky bez penez neco vytvaret
mrzout
1- 4x18W cool white
celkovy pohled
2- 1x115W cfl dual
celkovy pohled
3- z leva passion , afghan, speed q
mrzout
kyticky nic moc, ale tabak roste jak divej
Dr.House
Zdravim
Tak to jsem moc nepochytil ty na klony nejdřív svítíš periodou na květ, a pak nakvetlým flowers zase napálíš 18/6? Takhle těm rostlinám vyk***íš fotoperiodu začnou se ti kytky kroutit lístky a prostě nic dobrýho z toho nevznikne...
mrzout
konečně jsem doplnil druhy týdenní časovač, takze svitim 12/12 ve skrince 115W cfl a 18/6 4x18W cool white na vsechny ostatni kytky i na rizky misto 24/0.
mrzout
Nějaká nová fota:
1- speed queen
2- passion #1
3- afghan/hindu kush
4- shanaman
mrzout
a sklizene vrchni palky:
mrzout
takhle to ted u me vypada:
1 cfl
2 zářivka
3 zbytek outdooru a ostatni zlikvidovany nahrazeny rezy passiona, afghna,speedqeen, orange bud a booglegum pod cfl
4 detail matka bogglegum
mrzout
1-detail palky
2- cela kytka
3-rezy rostou
4-matky
5-dalsi rizky
mrzout
shaman je samec :( -> likvidace
mrzout
1- dozravajici outdoor
2- 1 rada rezu (orange bud,passion,afghan/hindukush,speed queen)
3- 2 rada rezu (3xafghan/hindukush,orangebud)
4- 3 rada rezu (speed queen,a/h, doplnim passionem)
rady doplnovany postupne jakmile vyrašily kořeny, nekdy i az po 14 a vice dnech,pohnojeno slepicincema a AH 2 faze po 14 dnech, posledni rada cistou vodou. outdoor uz jen slepicincema a pak uz jen cistou vodou do uzrati.
mrzout
6.4. celkovy pohled na 4x18W
mrzout
detail mensiho outdooru ktery se nalepil na cfl a castecne uschnul tak jsem ho ustrihl.
mrzout
pomalu ale jiste
mrzout
jen tak pro zajimavost vodu pouzivam destovou, kdyz neni destova tak z reverzni osmozy tzv skoro mrtvou vodu (kokosovy filtr, membrana,cerpadlo,uvlampa,...)
kouba
zkus par tech kytek dat za okno vtuhle dobu uz ti povalí tak hezky jako tabak ...
mrzout
nemuzu kvuli navstevam a sousedum, hned bych to dal za okno. na volnem parapetu nam ted rostou rajcata ktery pujdou do foliovniku a mozna mezi ne 1 kyti.
vsechny afghan/hindukush rezy i matku jsem zlikvidoval protoze na nich zacly rust kvetinky. :( ale hned jsem pridal do skrinky s cfl 2xspeed queen a 1x booglegum
mrzout
1- 115w
2- 4x18w
mrzout
18.4.
mrzout
1-celkovy pohled 4x18W
2-matky
3-celkovy pohled 115w cfl
3xpassion, 2xboogle gum, 5xspeed queen, 2xmilacek(outdoor bez hnojeni),1xmazar(zjistuju pohlavi)
4-detail nejstarsiho rezu
mrzout
1- matka speed queen
2- matka passion #1
3- cfl 115w
mrzout
nove zmeny pod zarivkou. 1 zarivku jsem vymenil za Oceanic Colour Warm White 18W.
mrzout
1,2-detaily pod cfl.
3 -passion by mel byt do 2 tydnu dozraly.
mrzout
Dnesa sklidim passiona uz ma jeden dva chlupy bily. foto dodam pozdeji.
mrzout
1 - foto me 1 sklizne. sice trochu nevychytana ale vypada hezky.
2- detail
zvazim po ususeni a napisu kolik mel passion #1 g.
mrzout
Všechny ostatní kytky byly (teda jeste jsou) totiz hermouši.
mrzout
to vis ze fungujou, jen jsem je oddelil.
foto sklizeny a ususeny passion #1 1g
mrzout
sklizeny a ususeny outdoor 2g
mrzout
1 - sklizeno - 2xpassion a 1x outdoor
2 - detail passion
3 - celkovy pohled pod cfl
4 - detail speed queen
5 - boogle gum
mrzout
detail 2 usušených passionů. 1g dohromady.
mrzout
moje pro změnu outdoor príspěvky:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=35883
mrzout
1,2 - rezy z venkovních passionů - nejspodnější větve.
3 - další řezy
mrzout
celkovy pohled na zarivku.
mrzout
skrinka s cfl
mrzout
1 - detail mazar - novy rez
2 - detail boogle gum - dozrání do měsíce
3 - detail speed queen
4 - detail další speed queen
mrzout
1 - booglegum
2 - speedqueen
3 - doublegum a mazar
4 - novy passion a noname 08
5 - durgamata, mazar, double gum
mrzout
1 - double gum 2 a mazar 1
2 - 2xspeed queen
3 - 2xafghan hindu kush - nasledne odstraneny z duvodu malem katastorfalniho rozkvetu samcich kvetu :) ale rikam malem
4 - speed queen
5 - speend queen a double gum
mrzout
1 - boogle gum
2 - detail speed queen
mrzout
ukazka 1ho z mych hermoušu
mrzout
1-myslim ze mi brzo dozraje zbytek kyticek, nove rezy mazar 1 a 2 vypadaji na samice.
2,3-detail dozravajicich kyticek
mrzout
1-nove rezy - uspesnost 10/10 - huraaaa
2-matky pseed queen a boogle gum
3-dalsi rezy uz mimo preparator
mrzout
1 - 4x speed queen sklizeno 25.6.
2,3,4,5, - jednotlive
6 - uz visí
7 - 2x afghan hindu kush (hermouš) sklizeno (usušené 1,7g)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma