Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Za par dni se budem stehovat. Ted svitim 20w Philips usporkou 24/0 (prepnuto na18/6) na 4 rizky, ktere byly rychlejsi nez nase prestehovani. Az se prestehujem zacnu svitit 115W dual cfl na kvet. Dostal od kamose teleso s 4x18w zarivkami. Neco s tim vymyslim a zacnu selektovat svoje matky.
PS: Pro vsechny znale i neznale meho dredu:
!!! NEPESTUJU EXPERIMENTUJU !!!
Az zacnu pestovat poradnej in dam vsem vedet. Jinak to jsou a budou stale jen pokusy a experimenty. Potrebuju vlastni zkusenosti, ne si o tom jen cist. Praxe je nejlepsi ucitel i kdyz o tom bylo napsano spoustu jak to delat dobre nebo spatne ja si to musim vyzkouset na vlastni kuzi. A ono bez penez se ani poradne pestovat neda. Skuste nekdy celou vyplatu dat do hypoteky. To se pak tezko nakupujou Royal Mixy protoze ani na chleba neni.
Žárovka má 20W 220V 180mA (asi 1100lumenu) a svítí oranžově. Je to sice chyba ale vše upravím až po přestěhování a začnu svítít CLF 4U Dual Spectrum 115W 8.000lumen 20/4 bílou stranou přimo na kyti.
Viz přízpěvek: http://grower.cz/forum/showthread.p...5745#post445745
Větráky mám nachystaný 1x větší 12V 0.18 A a 1x menší 12V 0.1 A propojiených na adaptér 1,5V-12V 500mA.
2:LordPepino tu CFL už mám http://grower.cz/forum/showthread.p...5745#post445745 ale jak uz jsem psal budem se stehovat a potreboval jsem aby na to neco svitilo. Dobre napojim na to časovač a budu svítít 18/6. Dam všechny květinačky do pytlíků aspon se vlhkost bude drzet jen tam a nebudu mit strach ze zkratu . budu prubezne informovat. Te největší šalvěji jsem uřizl vršek a dal do vody na zakorenení.
tak mi odesla G13 a Power plant, ale kolem 1. se stehujem a pak se uvidi dokoupime. ty ostatní přežívají ale v pytlíku se jim moz nedari a svetlo asi taky nic moc. Ale až to zapnu na tu CFL 115W tak to bude hned asi jine kafe a kdyz dam svetlo 5cm od vrsku hned se to projevi. Uz se nmuzu dockat. asi je necham v te skrince co mam 60x60x50, vic prostoru bude pozdeji.
Přestěhováno. Poupraveno. Na místo 20W zarovky ted svítím 115W D-CFL. 3 den růstu. Svítím 16/8. Přivykají si. 1x Mexico -> uříznut vršek a dán do vody na zakořenění + 1x Early Skunk. Zatím porád prostor 60x60x50 ale možná bude 100x120x60.
18.11. Svítím 20/4, zaříznuta balkonovka pro rozmnožení, ale rizek po par dnech usychá. Na spodku stonku je oboustranna paska protože se vyskytly molice, ale uspesne jsem je vyhubil ručně stručně kontrolovanim kazdou chvili a ocistenim vsech listu. Na ES byli trochu svilušky a objevovali se pavucinky ale kazdodenni peči jsem je snad zlikvidoval.
No ja si myslím že by prospelo menej vlahy... aspoň tak usudzujem na tom klone od kozzyho... tie listy obtrhaj, zbytočne to tam spatí
a prestaň na pár dní hnojiť, iba ten peroxid, aj to veľmi málo
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
všechno jsem presadil do hliny. i vsechny seminka jsou v hline. klicim dal a dal mista zatim dost. hlinu se seminkama lehce rosim a obe kyticky zalevam advanced hydroponic(rust).peroxid vynecham uplne.
toto prezilo me experimenty a ted uz naostro a bez kravin. V levo Mexico řídne a v pravo Early Skunk od kozzyho. Přišli semínka Passiona #1 a hned jsem dal 1 nakličit do vody. V malých kvetináčkách mam 3x fialku 1x afghan hindu kush a 1x šamana. Jsem zvedav jak se jim bude darit.