Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Věděli jste jestli budete pokračovat po 1. jointu? - Klikni zde pro originální téma
Tomicz
Šli jste do hulení jako já, že to jenom zkusíte a už nikdy nic? Je to tak, já na konci 9.třídy na základce sehnal strašně výhodně za 200 0,2gramy moji první paličku. Někteří kámoši už hulili ve škole, ale nenutili to. Avšak já jsem se rozhodl, že to chci poznat, že chci vědět co to je. Můj první špe byl s kámošem, kterej taky nikdy nehulil :) prča, 3 hodiny v pr a ještě jsme to kombinovali s chlastem( takže jsem pak blil jak alík a ne a ne přijít na to, co dělám špatně) Po 3. kdy jsem hulil s kámošem u mě doma, sjem se moc opil a zhulil. Tehdy jsem si řekl, nikdy to už nechci vidět, byl to stav, že jsem chtěl skočit z okna, protože jsem chtěl zvracet ale žaludku se nechtělo, půl noci jsem byl na záchodě a .... Ale pak mi došlo že to je tim chlastem. Tak jsem začal zas pálit :) Zajímalo by mě, ještě předtim než jste začali hulit, že v tom budete pokračovat, nebo jenom jednou a šmitec??
Dude
ponechávám téma, pouze aby se nezvrhlo, tak pripominam, ze zazitky s prvnim spekem jsou zde

a abych byl k tematu, ano, stejně jako po první masturbaci a sexu jsem tak nějak tušil, že to ještě zkusim :p:
waterpiper
Co bude po prvnim zahuleni jsem neresil, tady asi nejlepe sedi "zahulime, uvidime" :) Ale od prvniho zahuleni ubehla delsi doba, nez jsem zacal pravidelneji hulit.
zmetek
chtel sem to zkusit, co to asi dela, ale kdyz sem pak nemohl pomalu ani chodit tak bych v tu chvily fakt nerekl, ze to jeste nekdy zkusim...
drchla
Když sem si po 1 zabánal,tak nas bylo asi 8 a nikdo to neměl ještě v hubě.Sranda byla asi 2 hodky.Po tom brutálním výhulu sem měl docela strach co bude dál,tak sem šel rači chrápat a druhý den v pohodě šel jsem do školy udělal jsem závěrečky a šly sme se s klukama ožrat.No a ted po 10 letech hulim skoro deně a je to fajn.
Zenga
Mnoho dlouhych let ubehlo od zhuleni meho prvniho speka a nevim co jsem si v tu dobu myslel,asi jsem to vubec neresil.
Zamite
tenkrát večer za chajdou..věděl jsem,že při každé další příležitosti si zabáňám taky,... pak jsem narazil na G a začlo to mít jinčí obrátky :frog: Z.
cilum
dyž kamosh furt říkal jak je to sqělé a jiní jaké je to swinstvo taxem se rozhodl že neco na tom musí být a je na mě abych to zkusil poznal a hlavně se sám a svobodně rozhodl 8-)

no a to byl konec 9. třídy na základce... aktivně sem začal hulit tak v půli prváku na střední... teď su na výšce a pálím si to v klídku dál :frog:
jo, bylo mi jasný že to neni jenom jednou :D
Tomicz
Já do toho šel s největšim respektem. Fakt koupim jedničku a dost. Řikal jsem si že radši budu chlastat než hulit, že je to svinstvo. Ale když jsem to vyzkoušel... tak jsem si řekl že budu pokračovat. Další brko sem si dal asi za měsíc.
PsYcHo84
ja jsem vedel davno predtim, nez jsem to zkusil, ze tohle si zamiluju :love:
MadEGGA:()
ja si pamatuju, ze kdyz sem to zkousel prvne, tak me to hrozne zajimalo, ale pac to porad pro me byla droga, tak sem si rikal, ze to zkusim a dost. mno dal sem si snad jenom jednoho prda z lampy a byl to silenej ulet. porad sem se smal, resil nejvetsi picoviny, vsechno bylo strasne zajimavi. ale nejak sem v tom jeste neumel chodit. neumel sem to ovladat, taxem si rekl, ze uz si vickrat davat nebudu. sem byl z toho pak zkourenej jeste na druhej den :D mno a o tejden pozdeji sme se sli kouknoiut na starou zakladku a predtim sem si dal zasejc :) a pak uz mi to zustalo
Wevi
jooo..první joint..na ten si vzpomínám doteď...park, devátá třída, 5 lidí, kteří nevěděli, do čeho jdou..A tak jsem se zkouřili...Pak jsem věděl, že to nebude jen jednou:D
DEVIATIO
jo,poprvnich jsem vedel ze to bude pokracovat,nastesti me tenkrat mlada podrzela a nesklouznul jsem na druhou stranu sikme plochy jako vetsina dnesni mladeze,tim mistim +-15 spis minus.kdyz to vidim je mi z nich az m,ozna smutno,je to hodna lakava vec ta trava zvlaste na zacatku,ale dat ji na prvni misto v 15ti neni to prave marihuanove.-)

(btw: musim ale s pravdou rict ze jsem ji na skoro prvnim miste spolu s pestovanim chvilku skoro mel-nastesti tomu mlada zabranila)


mejte se DEViANT
věděl jsem, že už nikdy ... a z toho plyne, že vědět nic neznamená :)
peter07
v devítce jsem říkal kámošům , že to svinstvo do mě nenatlačí. a posléze v prváku mě donutili no... měl jsem šílenej stav, kterej jsem si chtěl zopakovat... a už se to nějak rozjelo samo :)
chlupatyjohn
ja poprve v zivote ochutnal speka ve dvaceti na vojne.hned na to prisla hlaska od operacniho ze jako jediny dostupny ridic musim presunout ZILa do autoparku(asi 100m). byla to prdelka ale zmaklo se to v pohode.jinak o huleni nactiletych si myslim svoje.v 15-16 sem mel jine konicky.
Šudo#2
Ja keď som s kamošom húlil 1. krát boli sme v tom, že ideme užívať marihuanu. Mali sme 14 rokov, nič som o tom nevedel, len tak mi už chlast liezol krkom. A odvtedy húlim skoro každý deň.
Tomicz
Lol, šudo :D ve 14 začít hulit každej den, kvůli tomu, že tě chlast přestal byvit:D já ve 14 běhal za fotbalovim míčem a vůbec jsem netušil co tahle "droga" dělá :)
TeCZko
citace:
Původní příspěvek od peter07
v devítce jsem říkal kámošům , že to svinstvo do mě nenatlačí. a posléze v prváku mě donutili no... měl jsem šílenej stav, kterej jsem si chtěl zopakovat... a už se to nějak rozjelo samo :)


ja odolaval jeste v prvaku :D. rozjelo se to az na vojne, pak skoro dva roky pauza ale zase jsem se do toho dostal :D
Šudo#2
Tomicz:
Ja som asi nemal žiadne iné záujmi okrem nejakého rozjebania. Chlast mi bolo už málo tak som hladal niečo nové. Som rád, že som našiel práve GANJU :-)
bobor84
Na prvy raz aj po velkych davkach nič, to sa opakovalo asi 4 krat. To mi bolo asi 14. potom som zohnal afghan v hashovom oily a to vám bola rezba. Prvý krat vtedy som mal čisté halucinácie porovnateľné s lsd.
ja podobne ako bobor... spiekol som sa asi az na 3-ti alebo 4-ty krat... no ono nie vzdy clovek zacina s neakym super skunkom... hehe
ale do hulenia som isiel skor stym, ze to bude pretrvavat dalej, pretoze som bol dost dlho obklopeny ludmi, co uz dlhsie hulili a tak som mal dostatok informacii odnich, aj samopozorovanim ich.. heh ta tak to umna zacalo
Kripix
tak ja teda sem poprvi hulil skunk(jack herrer) a je to moc davno. kdyz se koukam v kolika ste poprvi hulili vtak radsi nebudu psat vek kdy sem huli ja poprvi! asi nejak zblbla doba! ale kazdopadne muzu konstatovat ze to bylo moc krasny:)! celou noc sme se jenom rechtaly a mely haluze! nebyl to sice uplne prvni spek (pred tim byly nejaky vobycejny venkovky, co poradne ani nedavaly) ale bylo to nejvic supr! uz v tu chvly(este kdyz se se podival na kamose) sem vedel ze to neni posledni spek v mim zivote:);):D
peter07
v celé 9 třídě jsem to měl asi 2x. v prváku tak 5, ale v druháku se to rozjelo a to dost.... :)
kvasimodo
ked som hulil prvy krat tak som moc nevedel do coho idem ... ale pacilo sa mi to a dobre som sa bavil tak som sa nad tym ci to bolo naposledy ani nezamyslal skor som sa tesil kedy budem hulit zase :) vedsie prekvapko pre mna ale bola salvia ... v telke vraveli ze je to podobne ako marihuana ale ked som si dal prveho praska a rozdvojil som sa tak som vedel ze aj salvia mi ostane .... hehe
dokktor
no problém je, že poprvé sem hulil z fajky, ale jo, věděl sem to už před ňou, že to bude na dýl
Tarrnaa
Chtěl sem to jenom zkusit a byl sem zklamaný bo mi to nic nedělalo vzhledem k okolnostem užití :) Časy se mění :angel:
Tarrnaa
Kripix : Tak já sem ve 12ti zkusil něco jako éčko. Kámoš z atletiky byl unešený z anabolik z Ruska a taky mi nějaké dal :D .... tak "vypatlaně šťastný" jsem snad nikdy nebyl :D Po několika málo zkušenostech s travkou jsem začal pěstit a v poslední době ujíždím na šalvěji. U travky to byl takový náhodný vývoj. Před lety mě to vůbec neoslovilo a teď jsem se k tomu vrátil. U šalvěje jsem věděl, že to bude doživotní láska už než jsem si ji pořídil :)
Winston Smith
Já jsem poprvé zahulil někdy v 16 nebo v 17ti....už si na svoje poprvé ale vůbec nepamatuju: )... ale moc jsem to neřešil a hulil příležitostně...jenže to tehdy bylo klidně jednou z půl roku,když se vyskytl člověk, který něco měl...pak jsem začal pravidelněji až na výšce, nejdřív tak jednou za 14 dní, pak jednou týdně v pátky a na konci prváku bylo jasné, že musím začít pěstit: )...takže teď pěstím třetím rokem
Expiry
Semnou se to melo tak,ze uz od malicka jsem porad neco pestoval a docela me to bavilo,pak jsem se zacal zajimat o travu a zacal jsem s technickym a v tu ranu jsem si rekl,ze bych mohl zkusit pestovat travu.Dlouhou dobu jsem se na to jak vedomostne,tak i vybavenim pripravoval,az pak jsem si jednou dal s bratrem speka a to uplne zmenilo muj dosavadni postoj k huleni.Rychle jsem zasadil a obcas neco koupil na huleni.Nyni je trava(spis pestovani nez huleni) na prvnim miste v mych zajmech a rad bych se pestovanim tyhle kytizz jednou zivil.
Lux
já to věděl hned dal jsem si prvního a jak skončil tak se jel hned druhej:D, ale jestli je to myšlený tak jako zažít druhej stav zhulenosti tak to už si nepamatuju
Wiper
kdyz sem poprve hulil tak to bylo v 8 tride - v 9 tride uz se to zacalo rozjizdet zacal sem poznavat co a jak hulil sem tak 1-2x do mesice a v prvaku na stredni se to rozjelo (nasel sem grower zacal sem si pestovat kyti ) a od ty doby hulim cca 6x do tejdna
zubo
prve bolo v 19 a bola to pecka, rad na to spominam......no a nejak som tusil ze to nebolo naposledy
ABSURDUS
Bylo mi asi 14, aniz bych o to nejak usiloval dostal jsem se do kruhu kolujici fajfky. Vubec jsem nepremyslel nad tim jestli budu travu dal vyhledavat, pravidelne ji kourit. Za nedlouho prisly dalsi speky, trava si me proste nasla vzdycky sama a pomalu se stala soucasti meho zivota.
DeathCell
když sem si dala myho prvniho špeka,což bylo na vyletě ještě na zakladce,sem ani tak nepřemejšlela nad tim,estly pudu dal.ale pak o letnich prazdninach sem se sešla s lidma kteři hulej a ja si dala taky.a pak už sem věděla,že budu hulit dal:sun:
lazyboy
kamos mne poprosil abych to sem napsal aby se nemusel registrovat tak to mate tu :

no mam trochu taky problem, nehulil som marihuanu zatial nejak velmi casto.. asi 3-4krat, ale vzdy to prebieha asi takto... zhulim sa, netreba ani vela slukov, no a potom pohodicka chvila, som uvolneny, zachvilu pridu hrozne navaly smiechu...to sa dokazem smiat aj niekolko hodin, proste hrozne zachvaty smiechu. Ale potom nastane nejaky zlom a ako keby ma ikto nemal rad a pocujem ako ma vsetci ohovaraju a mam roznu paranoju, co sa tyka ludi okolo mna.... mozno si to vtedy ani nenahovaram, ale vnimam to inac a sam si to skladam do tychto zlych predstav. dokonca sa mi aj zlepsi sluch v urcitom okamihu ale pocujem len to co nechcem. je mi to dost neprijemne a neviem preco sa to deje... ci je to vo mne, ze bude na mna trava takto posobit stale alebo ide len o moju naladu, ludi s ktorymi som....."



// neni to muj vytvor psal to kamarad
TH!
To já jsem začal asi v prváku na střední.sehnal jsem si sklo a zkoušel jsem co jsem to vlastně vypěstoval za kytku(semínka byly za kilo od spolužáka ještě ze základky).Samozřejmě to byl samec,tak nic.Ale nedalo mě to a řekl jsem si že "ten"stav prostě chci zažít.
Proto jsem asi o měsíc později neváhal,a když mě kámoš ukázal takovou menší šišku s otázkou mám to ubalit,jsem odpověděl :"to víš že jo!" a potom nastal ten stav který se mi tak zalíbil(záchvaty smíchu,byl jsem vcelku živý,ale to se mě bohužel podaří málokdy..holt záleží na modelu)
No od té doby jsem zase delší dobu pořádně neměl,jenom sem tam,ale potom přišel opět prvák,ovšem na jiné škole a tam se to trochu rozjelo,ale pohoda..a v pohodě si dávám do teď..když je chuť..někdy nehulím měsíc a najednou zase týden jo..a tak mi to vyhovuje.:wink:
wasco123
Skusil som, preplo mi to v hlave a od vtedy nonstop hulim
Hy3nA
zezačátku sme hulil jenom skla, ale už před prvnim sme věděl, že u toho taknějak zustanu
nojono
Ja jsem poprve hulil v 6 nebo 7 třídě ... pravidelně asi o rok pozběji. u mě bylo to hulení nějak samozdrějmostí, páč jsem vyrůstal mezi lidma kde hulili skoro všichni s kým jsem přišel do styku, všichni kamarádi, známí.. ve 13 letech, kdy se osobnost člověka teprve vyvíjí .. dá se tedy předpokládat, že se toho jen tak nepustím a ani nechci. ..stalo se to mojí součástí asi na hodně dlouho. :) hold, v naší vesnici má hulení kořeny už pěkně hluboko :D ještě když jsem nehulil, tak už jsem věděl, že si tím budu muset projít taky. .. :afro:
Lucifer
Hmm zajimavá otázka :D jenom si to pamatovat :D
Řekl bych že při/po prvním jointu jsem o tom asi nepřemýšlel...ale tak nějak se dalo čekat že se pokračovat bude :rasta:
ale nikdy bych nečekal že až takhle moooc :mutant:
sultan0069
Já jsem k hulení přicházel celkem pomalu a postupně sem tam občas něco někdo dones ... Tenkrát spíš samý venkáče, ale pamatuju si svýho provního šota - měl jsem stíhu jako kráva ...

Dneska si myslím že kapinu líp víc co můžu čekat a kdy je čas přestat :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma