Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Grow report od semene az po pokoureni - Klikni zde pro originální téma
1. týden

Zdravim. Predkladam zde svuj pokus o report, ve kterem budu popisovat vsechny mozne postupy pri pestovani. Pokud se to vydari (uvidime na podzim) tak by to mohlo byt pouzito jako slusny navod pro uplne zacatecniky. (pokud nekdo znaly bude mit nejakou pripominku ci radu, budu rad)



foto1 - miska s odlicovacima koleckama (kde klici seminka)
foto2 - trocha peroxidu pomaha lip klicit
foto3 - osazenstvo (z prava): Early Misty, Shaman, Fraise sativa (Erdbeer)


zde link na peroxidovy tema, tam je toho kotel http://grower.cz/forum/showthread.p...ghlight=peroxid

takze nejzakladnejsi info o peroxidu: pokud mate 10%ní tak davate 10 kapek do 1l vody, takze podle zakonu trojclenky se bude davat 33.3 kapek 3%ního (co mam na fotce) atd.
seminka s nejvetsimi klicky sou v kelimkach a budem cekat az vylezou (az naklici ostatni, pujdou tam samo taky)
tady sou pripraveny kybliky (tak 15l jestli nekecam) dole sou/budou diry na odtok prebytecne vody, slozeni hliny: tak 1/3 hliny z komostu, 1/3 pisku (hrubsi zrna) a neco konskyho hnoje, (az se bude hnojit chtel bych zachovat Bio postup, budou pouzity slepicaky) postup + dokumentace casem dodam


takze nejaky info o klicivosti, dal sem je tam tak pred 5 dny : Shamani 4/4, Early Misty 4/4 a Erdbeer tazim jen 2/5, (uvidime jestli este neco bude, ja tedy doufam)
já bych je dal do šetrnější půdy. měřil sis ph?
a taky jestli máš možnost tak to dej ven, ne za okno - jednak budou silnější stonky a taky za okno se ti nedostane všechno z toho, co sluneční světlo obsahuje. ale taky to de v poho takhle ;-)
ph kdyztak zmerim, co myslis ze by se melo do ty pudy pridat/ubrat? (na tom fotu vypada odpudive, je to dost oschly) jo a s tema sazenickama: mam pocit ze je rano este docela kosa, proto sou za oknem
tak to jo. myslel sem že budou celou dobu za oknem. přidat/ubrat - záleží na tom jestli to bude kyselejší nebo zásaditější...ale asi kyselejší - mrkni :faq:
kaasha
tak to máš docela v poho... já zatim mám vyklíčený Orange Buds 2/3 a nonames 7/10, nonamy sou už v hlíně...
2. týden

tak Shamani rostou jako das :afro: , uz 4/4 sou nad zemi a ukazali delozni listky a 1. patro, dve Misty sou nad zemi a jedna se klube jedna bohuzel uhnila, 2 nakliceny seminka Erdbeer sem dal do zeme a radsi dal klicit este nejaky, (tentokrat taky do zeme) tak uvidime, drzte holkam palce

jinak pH je kolem 6, to by snad slo ne? az budu hnojit tema selpicakama tak se to srovna (cet sem ze maj kolem 7.5)

znalci opravte/poradte diky vam
3. týden

takze deticky pekne rostou, jak vidite Shamani sou vsichni pekny a velky (4 vpravo) dve Misty sou taky dobry, jedna ale dobohuzel chcipla a jedna je nejaka retardovana, Erdbeer fakt nejedou - sou zdechly...letosni varka je vadna (skoda ze neni nejaka zaruka) dal sem klicit este naky Misty, (muj plan je mit tech sest kybliku s urcite holkama) zatim
Papek
Ahoj
Zatím ti to roste dobře. Držím palce. Shaman, to je opravdu kvalitní model. :D
4. týden (1. měsíc)


Takze kyticky se utesene rozrustaji,

foto 1, - celkovy pohled
foto 2, - Shamani
foto 3, - Early Misty , jedna je jak uz vime nejaka retardovana (ale jako milujici rodic mi mam stejne rad jako ostatni zdravy deti :D )

pokusil sem se o zastipniuti FIM u trech kytek- tady to vidite

- tady Misty











- jeji detail










- jeden Shaman












- jeho detail












- druhy Shaman












- jeho detail








- nova Misty








- nova Misty 2








- celek


Squirrel
proč je trápíš tak brzo zaštipováním? Nechal bych je povyrůst pokud je nebudeš dávat někam do nízké trávy
myslim ze je lepsi mit rozvetveni hned od spoda nez nekde v pulce, chci to taky porovnat s tema co strihany nebudou, myslim ze je to podle gusta
iceCube
je lepší zastřihnout vždycky 3 patra střih,3 patra střih...:)
Squirrel
ja jen ze kdyz sem zastipovaval po 2patre tak pak dlouho trva nez se znovu rozhodne růst, po 3tim to pak vali dřiv, ale jak pišeš je to podle gusta:)
gyzm0
noo kym boli este malinke mohol si ich zakryt nejakou plastovou nadobou. prve dva tyzdne by mali mat vlhkost tak 80-90% ale rastu aj tak pekne. ja budem hnojit guanom, zo slepicakmi nemam skusenosti. myslis ze su lepsie?
no tak muzu umazat ten napis- navod, ale proste me napadlo ze kdyz sou tu takovy vořeši, ktery pisou ze maj kyticku a ze se jim tam delaj naky bily chlupy a co maj s nima delat, tak kdyz si prectou tohle tema tak se muzou i z tech mych prispevku (ktery mi na my urovni nepripadaj az tak spatny a zavadejici) neco priucit, misto aby hledali (pokud umi hledat) z mnoha temat nejakou konkretni vec... to si myslim (pokud pokud ne tak se hluboce ponizim a vse smazu :-)
5. týden

Tak tady sou deti - dal sem je do vetsich kvetinacku a vystrcil ven. Uz je i pres noc docela unosna teplota.


- celek












- Early Misty









- Shamani
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od Locus
OT: Hmmm tak to uz jsi 3 drsnak grouvr vseznaly, kterej dela "navod pro zacinajici pestitele. Co to je za modu?!


daleko jednodušší je přijít a všechny zkritizovat. alespoň tu má nějakou snahu
hele mam dotaz. staci tyhle stredne velky kvetinacky na to, aby kytky vyrostly tak, ze bude rozpoznatelny pohlavi? do tech kyblu chci dat uz jen samice... diky za rady a navrhy
Papek
Určitě to bude stačit:). Mohl bys jen tak pro přesnost udat rozměry květ.?
Já jsem měl jeden rok jen tak na zkoušku pár kytek v kelímcích od jogurtu - toho malýho 150 g - a všechny mi vykvetly a v pohodě i bylo sklizeno, jen toho bylo docela málo. :) Jinak se můžeš kouknout na Jahůdkovi thready, tam to pěstuje v kelímcích od hořčice.:D:D:D
no maj tak 12-13cm v prumeru, na vysku tak taky - nevim jestli si me dobre pochopil, chci je tam mit jen tak dlouho dokud nepoznam jejich pohlavi, mam pripraveny velky (relativne) kybly, do ktreych dam rozpoznane samice COMPRENDO?? (nechci je mit az do podzima v nakejch kelimkach vod jogurtu)
Pablo Escobar I
Podle meho si zastipal moc brzo pozastavis rust kytky je mala a slaba
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od iceCube
je lepší zastřihnout vždycky 3 patra střih,3 patra střih...:)


jj:)..... Jak kdo, jak naco. Ale já se tim taky řídim.
6. týden



- E.Misty







- EM






- Shamani





- Sh







- Shaman a dve maly E.Misty








- trojty FIM










- ctverny FIM










- taky (stejnej)












- dvojty zastip

tak neco k pripravkum, ktery na holky pouzivam



Hnojivo - na rust AB extrakt (celkem levne dobre vypadajici, 3v1, prectete a zhodnotte, dik) casem budu ordinovat SLEPICAKY (pekne kvasej, smrdej jak rasuv pytel- no delikatesa) :pimp:

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=711



Postřik - Bi-Algeen S90 zacal sem ho aplikovat vcera, myslim ze na dalsim uploadu v nedeli to bude poznat ;)

http://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=bialgeen



V pude - v hline je nasazena houba Trichoderma (pripravek Supersivit) :frog:

http://grower.cz/forum/showthread.p...ght=trichoderma:
7.týden





- E.Misty








- male Misty









- Shamani












- trojty FIM











- ctverny FIM








- dvojak








porovnejte s 6. týdnem (přispevek č.28) ty prirustky!! (zvlast je to videt u tech zastipu) mam dojem ze Bi-algeen ma neco do sebe (este uvidime, obdobi nejvetsiho rustu je teprv pred nama) :punk:






tak do party se pridal jeden maly rizecek :baby: , doufam ze se mu bude darit (jo a mel by to bejt SuperSkunk)
8. týden (2. měsíc)

kyticky sou takovy lehce vyblite zeleny (bude to malo dusiku, zacnu uz hnojit tim ABextraktem, obcas slepicakama)




- Misty (maly a velky) jedna z tech z minula byl samec, na jejim miste je rozpoznana holka










- Shamani (sou tam taky naky samecci, asi dva, priste to vyblejsknu, bude to lip videt)










- detail jedny Misty









- rizecek esesacek (SuperSkunk)
Woda
Vypada to pěkně... tak ať ti to vyroste ;)
krivkin
4 Scotty Cameron: nazdar člověče, používám stejné hnojivo AB 3v1 a chci se tě zeptat, jak to dávkuješ?? já se držím návodu na obalu, akorát si to přepočítávám na 1,5 l, páč zalévám PET flaškou, nevím, jestli bych svoje kytičky "nespálil" tímhle hnojivem, používám ho letos poprvé; znám dost lidí, kterým se to vymstilo, hnojit mnohem častěji než je dop. dávkování....
hele ja zacal s davkou co je na obale a pak postupne zvysuju, kytky si na to zvykaj, musis je to ale takhle ,,naucit,, pak zvladaj vyssi davky, kdyby to ale bylo najednou, myslim ze by to byl sok, radsi pomalu ale jiste :sun:
9. týden

kyticky docela hezky rostou, uz se i zazelenaly, jen je tu takova potiz zacly je zrat nejaky svine - prosim kouknete se na to a reknete co si o tom myslite

http://grower.cz/forum/showthread.p...2334#post562334

dekuji
indicky-konopi
Čao chlape, bože co to tam máš za šerednou hlínu?? Že to váží tak tunu?:p: Tos nemoch investovat dvě kila do 100l substratu a perlitu, bys ty kytky měl 2x 3x větší, ale co už....koukal jsem, že sis pořídil Bi-algeen, můžu se zeptat kde? Já ho sice už sehnal, ale zas tak jednoduchý to nebylo....litr cca za 500,-, ale můžu řict, že to je takovej malej zazrak, oproti Phytaminu;) ...paxem ještě stih, že chceš na květ hnojit slepičakama nebo si snad už začal:eek:?, IMHO je to dobrá hnojka, ale tak možná na nějaky no name, navíc ty hovinka sou kysely a ty si psal, že maj PH 7,5 což se mi nezdá, to nemluvim o tom, že se špatně odhauje koncentrace a tim bys moch poslat kytky do věčných lovišť, radši bych pořidil třeba PK13/14 od Bcuzze bo něco podobného....;), ta investice se ti vrátí zaručeným výsledkem...GL
indicky-konopi
Od příspěvku č.28 už de krasně poznat, že máš kytky napadený sviluškama, škoda, že sis toho nevšim dřív, ted ty kytky koukám už dostali pěkně na prdel!!! ZLIKVIDOVAT!

Lidi nevim na co koukáte, člověk Vám tady hodi detaily FIM techniky, kde si kromě fim můžete povšimnout i napadení sviluškami:D:punk:
10. týden

pouzil sem svilustop a svilusky sou snad zazehnany, nastesti neudelaly moc velkou skodu
11.týden

kyticky docela hezky rostou, priznivy pocasi jim preje, na to jak dlouho este bude rustovy obdobi tak to vypada pekne nastartovane,

nektery kyticky sem trochu zformoval, aby nebyly tak do vysky, (misto celkem dobre zakryty ale precijen vyskoky kytky se schovaj hur, :afro:
12. týden (3. měsíc)

světelny podminky bohužel ani v toto pekne vyroči nepřejou a znižujou kvalitu fotek




- EarlyMisty











- Shamani a SuperSkunk









- Shaman

(je vysoko na to abych ho snes dolu, az napodzim) ale dostanu se k nemu v pohode, tak ma zalejvani a hnojeni stejne jako ostatni








- babička houbička









- babička houbička 2
Mr.haze
No tak to sem další co hnojí AB extrakt,ale já mám kytí 5 měsíců starý a hnojím to tím do zálivky a taky postřikem a jak vidno tak jim to svědčí!!!!!!!!! Dávám víčko na 5 litrů tak myslim že se to nespálí!! Ale ten bi.algen si určo pořídím protože vypadá moc dobře a jinak hodně zdaru a sem zvědavý na early misty protože je pojedu na balkoně příští rok!!!!!
dneska sem bohuzel nemel fotak, pristi tyden asi taky nebudu moct, (nebo bude o den driv) aspon budou videt ty prirustky, a budou poznat :afro:
mr.jamal
oh,kyblicky vypadaji pekne,at se dari:)
Expiry
Jak uz psal Indicky-Konopi,proc jsi si radsi nekoupil kvalitni hlinu?Do zacatku mi prijde mnohem snazsi koupit treba Plagron Growmix(300kc za 50l baleni EC 1,5 ) a nebo priplatit na Royality mix (450kc za 50l EC 2,2-2,4=predhnojeno na prvnich 6-8tydnu rustu).Tym by sis usetril spoustu starosti a rostly by jako z vody.

Dal jsi psal,ze chces 100%Bio a pak jsi na ne fouknul Svilustop?Ten pripravek neznam,ale nic dobryho to urcite nebude.Ja jsem se sfiluskama a jinou haveti v hline fightil za pomoci Hypermanganu z lekarny.

Rozpoznani pohlavi->jak to chces udelat?Jestli podle preflowers(nebo jak ze se to jmenuje),myslim ty rozdily pohlavi behem rustu,tak na to predem zapomen,protoze to si dava malo kdo.Vyhazel bys slecny a samci by ti stejne zustali.Jestli chces vyhazovat samce az se skrati den a zacnou se obevovat koule,tak to uz pak nedas kytkam moc casu na to,aby vyplnili korenama kvetniky.Slysel jsem tu o tom,ze kdyz na par dni zakryjes cernym/nepruhlednym pytlikem kus vetvicky,tak se ti tam zacne formovat kvet,tim zjistis co to je,nakvetlou vetev odstrihnes a je to.Jenom jsem o tom slysel,tak newim co je na tom pravdy.

Hnojiva->Cannabis sezere mrte dusiku,takze u nekterejch hnojiv se da prekracovat doporuvena koncentrace az o trojnasobek(sam jsem to delal s hnojivem od AGRO CS na palmy).Pisu to tady skoro vsem zacinajicim,co pouzivaji vsemozny kristalony a jiny srac*y.Kupte Atami(B'Cuzz) A+B soil/bio,stoji to 1l+1l 300penez a urcite to za to stoji.Na kvet bych vzal urcite PK 13-14(jestli teda chces mit poradny salamy :satan: ),kdyz koupis od BioNovy,tak ty prodavaj 250ml za 100kc a je to dost koncentrovany a hlavne to funguje.
tu hlinu sem mozna podcenil to uznavam, ale mam tam trichodermu, hnuj od koniku a dobrou hlinu z kompostu a trochu pisku a vapenec, (neni to teda tak hrozny)

priste si koupim lepsi hlinu (letos mam poprve lepsi modely) postupne svoje postupy vylepsuju - dejme tomu ze sem ted v tyhle fazi, - za rok to bude zas lepsi,

biopostup - myslel sem to s hnojenim, to se holt nedalo udrzet jen bio (jen tak z principu ze bych hnojil jen a jen bio na ukor kytek se mi nechce) svilustop asi neni taky zadnej med, ale pisou tam ze po ukonceni ochrany lhuty se da OVOCE!! strikany timhle pripravkem normalen jist, tak snad mesic po tom - az to budu kourit neumru

pohlavi sem nad ocekavani poznal behem rustu (ac nejsem mastr zelenokostickar - samici bliznu poznam - a ty se objevily, treba jen jedna dve na kytce - ale byly tam)

hnojeni - nechci do toho vrazet az takovy prachy, hnojva v growshopu sou podle me fakt moc napaleny (1500 za 0,5 l - noproblemo v growshopu)

HOWGH
Expiry
Ta hlina nevypaa tak spatne,ale nevim jak na tom bude s pH??

Ja jsem indoor asi druhy tyden pouzil kuprikol !!!NA ZELENINU A PO TYDNU SE MUZE JIST!!! a kdyz jsem asi za mesic hulil listy,tak to chutnalo podobne,jako smrdel ten kuprikol.Na konci sklizne jsem nasel par palic,ktery tak taky chutnaly,takze bych rekl,ze se to v ty kytce stejne ulozi a neco tam pak bude.Da se misto chemek pouzit treba Bio-Oil.Ja sam pouzivam s chuti chemicky hnojiva a proto prave kdyz vidim lidi s manii po Bio(podle me je to jenom moda,protoze chemicky prvky jsou stejny,at uz pochazi z nakvasenejch kopriv a nebo neceho "chemickyho"),ktery to pak jeste zatlucou nejakou chemii...Nemam nic proti lidem,co pestujou za pomoci bio hnojiv.Dalsi Bio na svilusky jsou ruzni predatori(maji i v nekterych velkych zahradnictvich,popripade se da objednat).

Jinak nejdrasi "chemicky" hnojivo z growshopu je asi metrop,ale ten stoji 1l baleni 900kc.Samozrejme,kdyz si koupim celou sadu vseho potrebneho,tak to vyjde draz,ale ten vysledek za to stoji.Neznam nikoho,kdo by po vyzkouseni treba Atami,Metropu,Hydrogarden.. rekl:"Je to na <>,jdu sptky ke koprivam a slepicincum".Vetsina lidi tady se postupne prokousava zebrickem hnojiv od AgroCs a Hydroponexu prez AHcka Atami a nekteri to dotahnou az na Metrop :D.Nerikam,ze ten gdo ma dobry/drahy hnojky je dobrej groower,ale ve vetsine pripadech(co se hnojiv tyce) plati,ze cim drazsi,tim lepsi,tak proc svoje mazlicky nepotesit dobrym krmenim,oni se ti za to vetsinou bohate odmeni.Jak uz jsem psal,na nasem trhu je i par levnejsich hnojiv na Cannabis,kter stoji za to.Jestli ti prijde 300kc za hnojky,ktery ti vystaci skoro na celej grow hodne,tak uz vazne newim.



Tohle je muj posledni :rejp:
At se dari.

P.S.:kdyztak to pak smazu

edit:
Co je zac ten AB Extrakt??Podle te etikety co jsi vyfotil mi to dost pripomina hydroponex.Shoduje se to temer ve vsech hodnotach(s tim starsim,ted ten novej ma uz min Kadmia a takovejhlech ksuntu),s tim rozdilem,ze AB Extrakt neobsahuje Molibde,Zinek,Vapnik....Je to BIO??Ja bych to podle podobnosti s hydroponexsem spis zaradil do chemky obohacene o humicidy.Bude jich tam urcite min,nez ma bio-algeen,takze bych to na postrik nepouzival a daval bych jenom Algeen.Humicidy se nedaji predavkovat,da se jenom velkyma davkama zvysit pH(pH Bio-Algeenu je 13-14).Kdyz pouzivas velke davky,tak je dobry pak ty kytky postrikat cistou vodou,aby se snizilo pH na listech(je to napsany i v navodu a umocni se tim ucinky).
svilusky uz to snad maj za sebou, je to uz naka doba, kytky este nekvetou, takze palicky budou Svilustopem neporuseny,

ohledne tech hnojiv- este se nepokladam za takovyho profika, abych si kupoval hnojiva za 1500, uzcite je to s nima dobry, ale chte to taky jiste pravidelnou udrzbu, kontrolovani koncentraci a pro velky vynosy i zvysovani koncentrace,

ja sem takovej bio farmar co neceka zadny mostrozni kilogramy extremne zhulujici travy - staci mi par sklenicek dobrech venkovek, sem pomerne skromny - coz samozrejme neznamena ze se branim nejakymu vylepsovani - priste urcite bude lepsi hlina a mozna i hnojky,

(diky za takovyhle rady i rejpaci - diky nim muzu vylepsit svoje grow-postupy) zdar Scotty
Vložka mimo termin

tak tady je celek pro porovnani, a jeden samecek EarlyMisty - mam z nej radost, to je jedinej, (este byli dva ale ty umreli) aspon budeme mnozit :baby:
docela nahodicka presne mesic od minuleho prispevku no koukejte (muzu vam rict ze se tesim na to jak to bude vypadat zase za mesic!!!!)
Zedy
Z jakýho důvodu si je nechal tak vytáhnout, jestli se můžu zeptat? Nebo proč si nezaštipoval;)
no nebyl to nejakej konkretni duvod, (aspon mam dalsi ponauceni) kazdym rokem se moje pesteni vylepsuje, takze priste :
lepsi hlinu (koupim)
vic zastrihovat
pravidelne hnojit
pokud mozno z rizku (podle toho jak jede ten mrnousek co sem dostal a mel rust tak o mesic a vic zpozdenej a precijen z nej neco bude)
Zedy
Jo jo taky sem se letos poučil a příští rok jedu jenom z řezů. Jinak nepravidelný hnojení neplní svůj význam a takovýdle vytáhlý kytky nejsou zrovna to nejhezčí na pohled co, do květináče by to chtělo nějakej pěknej keřík. Nezasírám ti to tady? Jestli si to náhodou nejedeš čistě jenom pro sebe co?
Palicky!!!

kouknete se, a to jim zbyva tak mesic nebo vic nerusenyho sluneni, zrani a rustu , co dodat - uz se tesim!!:bounce:


- Misty













- fialovejici Misty (vrsek)












- fialovejici Misty (celek)













- zatim bily Shaman
















- jeho soused














- asi Misty

(tohle je vyber tech nejhezcixh, sou tam spousty mensich vetvicek, casem nafotim kazdou zvlast aby bylo videt ktera je ktera)











- este rizecek SuperSkunk docela povyrost, voni uzasne a na palicky este ceka,










- porovnejte tady ( http://grower.cz/forum/showthread.p...6151#post556151 )
peter07
hoj zase by to chtelo nejaky fota na porovnání :), rizek se opravdu vytáhl , ale co ty zlute listy dole :D? asi to moc prelejváš :) , jinak peknej thread
- tady je celek (chybi jedna misty, kterou jsem odnes viz nize)

od ceho sou ty zluty listy? je to normalni nebo nejaka chyba??











- daly se do ni nejaky svinsky housenice, tak je v karantene v mym pokoji (krasne se tam ted spi)















- SuperSkunk porad ceka na kveteni, snad to letos stihne














- housenice, bylo jich tam hafo, zerou jak vo zivot













- fialka Misty
5. měsíc

Shamans report (shamani se vazne osvecili, docela pekne rostli, narozdil od EarlyMisty se nezhermili, nemeli zadny skudce, plisen taky zadna a kvetou uzasne) na mistni podminky myslim vynikajici odruda :leaf:


- vsichni tri Shamanci












- dvojitej












- makro











- palicka











- palice u velkyho (jedna ze dvou vrcholovych)
J.J.
Žlutý listy je v květu normálka, žejo...
Ale vyplij si to šmarjá, jak můžeš v kýbli snést plevel??? Noa příští rok víc stříhat, to je jasný. Ale nakonec kvetou celkem vpohodě ;)
no kdyz ten pelevel sou taky pekny rostlinky, (travu vytrhavam) ale roste tam merlik, kokoska pastusi tobolka a dokonce i světlík lékařský, myslim ze koreny si neskodi a kytky to nestini,

je to takovy spolecenstvo druhu co rostou na stejnejch mistech - aspon maj spolecnost http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=23632 precti si neco tady at vis co amyslim a nevypadam jako magor
peter07
pěkný, shamani se asi osvedcili. Ale měl jsi to zastříhávat. aby nebyly tak moc do výšky , ale do šířky.. ale kacko jsem ti myslim už dával :) , soupni dalsi fota


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma