Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: 1 [2] 
Koloman's 400W Wonder BoxXx,,, - Klikni zde pro originální téma
Lupus
kolom&n - promin ze ti tady rejpu ale nemohl bys udelat treba min fotek ale s vetsi vyjadrovaci hodnotou? ... to makro nemusi byt dvacetkrat kdyz je nakonec stejne rozmazane vyber radeji 3 nejhezci a ty sem dej ;)
dal si myslim ze ta 400W ted jeste nebude problem ... ale az ti kytky vyrostou a ty tam nebudes mit cooltubu nebo heatshield tak ti to bude ty kytky palit! radeji si porid vetsi skrin.
Kolom&n
upoznornění: 400W pokud zůstane v tomhle boxu tak leda v CTB a pokud ne tak pujde do vetsi skrine
sqott
tak to na 100% dej do necehoo wetsiho,,,dyt to nema ani 0,5m2.....neblbni....to se ti newiplati a kytky se ti 20-30cm pod lampou bodou palit....
Kolom&n
newim zaco K- kdyz u z mi date K- tak aspon napiste zaco.. a nejentak,dik noa jinak vsem diky za K+ kazdopadne ze to pujde do jinyciho boxu;)1*1 a 2 na výšku;)

komentar k te k- jsem ti napsal, ale po smazani onoho prispevku se zrejme nezobrazi - takze jeste jednou: zacni pouzivat komentar ke karme! snad kazdej thread musi mit od tebe pripominku. kdyby to aspon za neco stalo, ale jsou to veci patrici ke karme a ne do fora. takze to prestan vyrabet jinak to zacnu hodnotit jako offtopic!
Lagutoda
noo ty rozmery skrine sou fakt maly. taky davej bacha na presviceni, tzn ze moc wattu na malou plochu. sam bych nerekl ze by jim to nejak melo vadit, ale je to tak
Kolom&n
presviceni??? to si myslim ze mozny neni....jinak kytkám se daří dobře, teplota je 27°C .. takze tam dozrajou a 400W pujde do vetsi;)
onrejblesk
presviceni tag se mrkni sem prispevek c.55 http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=4 resi se to tu.. jinak bych rekl ze na tech ar dni to stejne nebude mit moc velkej vliv..
Svahadji
Přesvícení je zcela reálná věc...
Kolom&n
a myslíš že mám přesvíceno?já myslím že ne,a na ten tejden-nanejvejš dva to tem kytickam jen prospeje ;)-tot muj nazor,pokud se ZASE pletu,prosím opravte me..
Lagutoda
Nevim jestli mas ty presviceno, ale pokud jo, tak to na kytkach bude znat. Je to na ne asi moc sila no. Nekde se tu resilo, kolik W maximalne na nejakou plochu, jenze uz nejak nevim kde :(
Kolom&n
no ja to tu nikde nenašel,ja myslim že pokud chladím tak přesvíceno nemám. joa díky za názory;)
Lagutoda
prave ze je uplne jedno jestli chladis, nejde o teplo ;)
Kolom&n
nj, a myslis ze ten box mam nato moc malej? ja myslim ze to tem kytkám nevadí.nezpozoroval jsem nanich ještě žádnej rozdíl..
AHM4D
myslíte tohle? http://grower.cz/pestovani/navody/l...tleni/2.html#11
Co?
imho: z fyziologie rostlin: kapitola Stres vyvolaný vysokou ozářeností:
Vysoká ozářenost může poškozovat fotosyntézu fotoinhibicí a fotooxidaci. Fotoinhibice je vratné, dočasné poškození reakčních center PS II, přebytkem zářivé energie. Náchylné k ní jsou zvláště rostliny stínomilné. Fotooxidace je trvalé poškození světlosběrných komplexů přebytkem zářivé energie. Bezprostřední příčinou poškození rostlin jsou aktivní formy kyslíku (singlety O2, superoxidové anionradikály, peroxid vodíků a hydroxylové radikály) ;) :p:
sqott
Co ? ---co????....trak sem z toho pochopil tak pulku ale je me jasny ze to je spatny

rozmer aspo nad 0,5m2.....takze tak od 70 x 80 nahoru....
Kolom&n
no malem jsem z toho rozcileni zapomel napsat,ze jsem dneska sklidil Santa mariu a Skunk#1, tyhle dva modely jsem sklizel podle chloupku.. vetsina uz byla hneda,fotozz dodam pozdeji...
sqott
podivej se na osvětlovaní rostlin 1...dole najdeš optimalni watáž na plochu...a najdeš tam i něco dalšího....treba že 400w sodik má svítivost shodnou se sluncem...az na tc....ta je u slunce trochu větší.....tak si vem že když to dáš na pul m2 tak budes mit dvakrát tolik svetla ale za cenu pomalejšího rustu ...opravdu je spálíš světlem...ne teplotou ale svetlem.....!!!...
Hy3nA
a navíc vubec nevyužiješ plnej potenciál těch 400W to spíš jen víc topíš a platíš eletriku...
sqott
Hy3nA---pravda....byla by to fakt škoda tím na tak malu plochu...
muhehe ja jel 2X400W na 0.8m/3 a salamy jak ruce
http://grower.cz/forum/showthread.p...5519#post385519
..zdalipak to nekdo z vas zkousel?imho 400W a sila jak slunce?:rolleyes:
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od deth.
muhehe ja jel 2X400W na 0.8m/3 a salamy jak ruce
http://grower.cz/forum/showthread....5519#post385519
..zdalipak to nekdo z vas zkousel?imho 400W a sila jak slunce?:rolleyes:

ne, nezkoušel, ale tady nejde o to, jestli bude mít velký palky, což by určitě měl, ale že nevyužije plný potenciál toho světla - že třeba kdybys měl o pul čtvr. metru víc, tak bys těch salamu měl třeba víc..
ganj@sranda
dlužíš mě love hajzle

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma