Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Homebox XS; nurturelite 125W - Klikni zde pro originální téma
HomeboxXS
Tak jsem začal pěstovat--po nesmělých pokusech jen za oknem jsem si dal kyticky do skrinky...nerad bych jen slysel ze koupit si skrin neni ono..atak...jen proste nejsem kutil Tim kterej ma sikovny rucicky na to si to postavit sam :)

zacinam od nuly nemam nic nez skrinku Homebox XS (60x60x120)
sluníčko: Nurturelite 125W Purple protoze blue ste mi uz vy vsichni vykoupili :) cervenou jsem koupil envirolite 125W bylo to v akci :P
na hnojivo uz nezbyly penize bylo mi doporuceny Biobizz - bio-grow...
potrebuju to nak odvetravat od smradku a jeste tam tomu trochu nekdy fouknout :) ale vubec nevim co a jak tam naraficit v přiloženejch fotkach jsou dva vlezy do skrine jeden 9cm druhej 13cm...a naky pravdepodobny uchyty na filtr...ale jak ho tam dat ? no btw kdyz jsem ho videl tak je sakra velikej a aby se mi tam vesel kdyz budou kyticky vysoky a lampa nahore :)
HomeboxXS
Potřeboval bych poradit jakej vetrak by tam sedel a jak ho tam pripevnit...a kdyz budu kyticky presazovat tak jestli jim treba neublizi kdyz je dam do jinyho substratu (to jest do toho kterej by mely mit)....
HomeboxXS
no asi koupim All-mix od biobizz....no tohle jsou noname semena takze jen takova sranda..ale az budu mit naky poradny tak se zacnu starat poradne :) btw ted tam mam nakej pro pokojovy rostliny pH ma docela ok ale to slozeni podle toho co jsem se tu docetl neni dobry....docela bych rad vedel jak nejlip vyuzit toho prostoru 60x60...jestli ctyri tak peti litrovy kvetinace..nebo co se da jeste jinyho provest :P
C.R.E.A.M.
4 kytky v jednom květináči to je problém.. mám to vyzkoušený jedna se chytí, roste trochu rychlejc a už to jede geometrickou řadou. Měnší kytky to nikdy nedoženou protože mají stále míň prostoru pro kořeny a jsou díky výšce dál a dál od světla. Nakonec sem radši ty malý vytrhal a nechal jenom tu velkou..
HomeboxXS
trosku sme vyrostli :)
no koupil jsem si plagron grow-mix...fuj to byla cesta s tim pytlem :D a naky kvetinace (5l to by melo byt idealni) a presadil jsem to...tak snad to prezily a pojedou dal :) porad nevim co se vzduchotechnikou...vcera mi v tom obchode rikali jak je to nezbytny a jak budu muset delat naky obr upravy v byte o nakejch trubkach mluvili...no byla to zenska tak nevim :) snad s chalepm bych to poresil lip... btw kurna kam bych mel v panelaku vyst naky trubky ? :)
LIX
Tá ženská ti chcela povedať len tolko že si budeš musieť dať do toho boxu ventilátor, ktorý ti bude ťahať vzduch do boxu, ten dáš do toho otvoru na lavej strane, to je ten menší a ventilátor na odťah budeš musieť dať do toho večšieho otvoru a tam si budeš musieť zapojiť aj ten pachový filter. A čo hovorila že budeš musieť zaviesť neaké trubky tak to myslela že z toho odťahu by ti mala ísť tá trubica až von kam ten vzduch bude vyfukovať.
HomeboxXS
no ona mluvila o tom ze bych si musel delat naky falseny okno a tahnout trubky aby sel ten vzduch ven z bytu :) tak jsem si to nechal vysvetlit nekde jinde...a povedu ten odtah trubkou ven...do pachovýho filtru a za nej dam nejmensi UFO....a melo byto jit :) co bys doporucoval na ten přítah ?
HomeboxXS
btw...průměr toho vstupu je asi 9 cm




patýrka přibývají...rosteme :) už jsem hnojil byl jsem nedočkavej...tak snad jsem to "nepohnojil" :angel:
LIX
Iba 9cm? To je neako málo. Ahá už viem, ty máš na spodu ešte to sítko a tade ti bude nasávať vzduch, ak sa dá kúpiť neaký vetlilátor čo má priemer 9cm a bude mať čo najvyšší výkon tak ho tam daj, ja sa do tých ventilátorov nevyznám moc
MEDICINEMAN
k te vzduchotechnice: Tenhle homebox mam taky a nerek bych ze je potreba hrotit nejaky 9cm pritah neni to ani krychlovy metr a pokud dobre vyresis odtah v klidu ti bude i pasivne prisavat koneckoncu na to tam jsou dole ty vetraci sitky. Treba ja tam mam UFO 160m/h s pachacem a nemuzu si stezovat. trochu jsem to jeste zacpal(nejlepsi na konci), aby se mi lip udrzela vhkost. Jinak je mozny samozrejme snizit otacky, ale za prvy prislusenstvy je drahy a za druhy mi zacne hrozne bzucet asi jak se v nem ztraci elektrika.

Kazdopadne jestli mas nejakou tu korunu navic a nechce se ti kazdej ctvrt roku chodit na reklamace s eurovetrakama, ktery stejne poradne neprotahnou dlouhy vedeni s prekazkama, tak bych zainvestoval ty 2000 do 160Ufa.

Jestli chces jet ale jenom pod tou usporkou (coz je podle me na kvet docela shit) tak tam muzes klidne dat nejak euro vetrak ten ti potom na kratko pachac protahne zustava ovsem otazka te zivotnosti, protoze tyhle vetraky nejsou staveny na chod 24/7 takze za chvily delaj rachot ja na nadraznim hajzliku->reklamace->vopruz.

Urcite si kup nejakej cirkulacni vetrak bez toho se neobejdes. Ja mam vetrak s klipsou prumer 15cm (Hornbach 120K) uchycenej k jedny zadni tycce. je to best.

jo a tu 9cm diru pouzivam pro privod mlhy z vyparovacky, ktera stoji nahore (normalne hadici o prumeru cca 7cm) a stavy ke slunci jakejpak 9cm privod vzduchu..
HomeboxXS
No a mas ten pachac a ufo venku? Ne v tom boxu co? Ja si rikam ze tam na to neni vubec misto az budou kytky vyssi a bude se to tam m*dat s reflektorem. No a ja to vetram tak k veceru ze tu skrin celou otevru a foukam jim tam a kazdej den je rosim...este si to vsechno budu muset vychytat...a ta usporka na kvet? To ja vubec nevim uvidime co z toho vyleze :) btw prachy jsou vzdycky po vejplate a padne vzdycky tak pulka a pak mesic sbiram typy a pak zas nakup...muzes mi hodit treba link toho tvyho UFA 160...ja nasel nejmensi 175 na klecka.cz
MEDICINEMAN
mno ja jsem ho koupil na www.growshop.cz pac mam slevu :D a lifrujou dobry nemecky motory, ktery maj minimalni prikon(31W),luxusni vykon, vydrzej a hlavne jsou tichy.
Jinak se daj levnejc objednat z nemecka, ale tam ti to zase skoro dozene postovny..leda osobni odber v nemecku :D

Mam to vsechno vyvedeny flexa rourou nahoru to je jasny. I kdyz pachac by se dovnitr vesel, ale proc u xs jde o kazdej centimetr prostoru..
HomeboxXS
http://www.klecka.cz/growshop/Venti...K-100E2-A1.html no tak ja to provedu asi takhle...je to o 300 levnejsi...a pachac o 50.....a doprava nad 2K je zdarma... :)
HomeboxXS
...
Lagutoda
HomeboxXS : Zdar, máš ty kyticky dost pekny, na to jak sou vzrustove maly. Myslim ze zacatek docela dobrej. Jinak skoda ze mas jen ty NN modely. Prijde mi to dost riskanti, ale pokud je mas z nejakyho dobryho modylku tak nejni problem je ze nevis jak se mu rika :p:
Moc práce s boxem si asi nemel kdyz mas kupovany. Ale jinak k+ , aby si mel trosku motivace a chuti growerit , Zdar a sílu
MEDICINEMAN
jj to je ultimatni reseni jeste si objednej Sonoflex (metr pred a metr za) a vubec neuslysis ze proudi nejakej vzduch coz dela mnohem horsi bordel nez ten motor.

a ten cirkulacni vetrak jinak budes mit hrozny problemy s tenkejma stonkama. kyti uz to nikdy nedozene a bude z toho trpka zkusenost kvuli 120ti korunam.

Jinak mas zvlhcovacku vzduchu? Moc modelu na pousti neroste :D

Kyti vypada krasne zdrave jen trosku tenci stonky, ale to jeste vychytas. Uvazovals o nakym zastipovani? jestli nevis co to je, tak bych moc necekal ze se to zacne vetvit samo a trochu bych tomu pomoh 120cm neni zas tolik..
HomeboxXS
no zvlhcovacku nemam...kdyz si na ne vzpomenu tak je rosim :) a vzdycky otevru na dve hodky skrin a foukam na ne takovym vetsim vetrakem...az prijde vejplata...tak koupim asi ten malej cirkulacni :)ale je predemnou jeste dost investic... :)
HomeboxXS
tak jsem to zastrih...abych nevypadal jako neposlusny pestitelsky ucen :) pridavam foto na zhodnoceni...jak moc blbe jsem to udelal :P
Lagutoda
HomeboxXS : Mno zastrihnuto pekne, musim sledovat, ptz sem kytiz este nestipal, tak abych vedel co to s nima udela. Strihl si to celkem nizko(takze fim to asi nebude?)Sem fakt zvedavej jak se po tom bude vetvit. Jinak kyticky sou nice. Hlavne nizky a siroky. Kez bych je uz mel aspon takovy :afro: .
At roste
HomeboxXS
myslite ze uz bych mel zmenit periodu a menit zarivku na red ?

plus tu mam fotku se zastrizenim...ostatni kyticky v miste zastrizeni neco tvorej...ale tahle vypada asi 4 dny uplne stejne je to normalni?
Sinuhet
Po prepnuti periody se kytky natahnou na dvoj az trojnasobek vysky, takze podle toho si to odhadni, prepni vcas, aby ti to nenarazilo do stropu boxu.

A mista ktere zastrihnes nic rust nema. Leda teda kdyz to strihnes FIM a povede se ti to, pak maji rust z mista dalsi vetvicky.
HomeboxXS
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
Po prepnuti periody se kytky natahnou na dvoj az trojnasobek vysky, takze podle toho si to odhadni, prepni vcas, aby ti to nenarazilo do stropu boxu.

A mista ktere zastrihnes nic rust nema. Leda teda kdyz to strihnes FIM a povede se ti to, pak maji rust z mista dalsi vetvicky.


no uvidime co z toho vyleze :) snazil jsem se o FIM ale tohle bude asi jedina na ktery se to 100% nepovedlo :) a ty dalsi neco tvorej casem uvidime co :)

no a s prepnutim periody automaticky menim na RED ?
Sinuhet
Muzes tomu po prepnuti jeste chvili nechat to, co mas na rust a red tam dat treba az za tyden. Vetsinou i v hnojicich schematech od vyrobcu hnojiv je videt po prepnuti nejake prechodne obdobi, kdy se jeste hnoji rustove, tak mozna podobne menit i svetlo. Ale rekl bych, ze se nic hrozneho nestane, kdyz to zmenis zaroven s prepnutim.
MEDICINEMAN
sinuhet: mno nevim, ale kdyz to zastipnes normalne tak zacnou rust 2 vyhonky viz obrazek 2. Jen kdyz zastipnes moc nizko muzes poskodit vyhonky a nevyroste nic nebo pahyl.

homebox: kdyz sis tam dal jen 4, tak bych se je jeste snazil co nejvic rozvetvit a roztahnout zahradnickym dratem do sirky. Pod tou nuturelajtkou by to nemel bejt takovej problem pac to za ni tak netahne. Te vysky se tolik neboj kytky se daj vzdycky ohnout nebo i zalomit do strany..udelaj kolinko a jedou dal. Je to proste odolnej plevel :D. Kdyz ted prepnes, tak to asi nebude ono s vynosem. S tou lampou jak pise sinuhet. Ja bych ji menil par dni po prepnuti.

Abys tohle priste nemusel tolik resit tak si tam dej aspon 3x3 kytiz v 6,5l 18x18cm kvetinacich vejdou se tam luxusne. I kdyz priste asi zkusim 4x4 nebo 5x5 kytiz pak budu moct za 10 dni prepnout :bounce:

Jinak ten cirkulacni vetrak se sponou jde dost blbe sehnat. Na internetu jsem nepochodil a v Praze mi to trvalo 3 dni nikde ho nemeli a v growshopech vsude vyprodano i za 390 a 590K! Az sem zavital do sveho oblibeneho Hornbachu a tam nasel kvalitni pro Hornbach v nemecku montovany za luxusnich 120K :afro:
HomeboxXS
No tak uz jsem prepnul periodu i jsem vymenil svetlo na red uvidime co se stane...stejne to sou noname semena tak to zkusim kam to vyleti a aspon si overim co a jak teda :) nemuzu prece mit vsechno perfektni hned na zacatek :) ale zatim se mi kyti moc libi...jsou krasne kosate a zadny nemoci je netrapi...

prilozim fotky zastrizeni mam tu tri druhy :) myslim ze se mi povedl mozna jeden FIM, jednou zastrihnout uplne a z jednoho mi jdou krasne symetricky dva vyhonky :)
HomeboxXS
No tak uz jsem prepnul periodu i jsem vymenil svetlo na red uvidime co se stane...stejne to sou noname semena tak to zkusim kam to vyleti a aspon si overim co a jak teda :) nemuzu prece mit vsechno perfektni hned na zacatek :) ale zatim se mi kyti moc libi...jsou krasne kosate a zadny nemoci je netrapi...

prilozim fotky zastrizeni mam tu tri druhy :) myslim ze se mi povedl mozna jeden FIM, jednou zastrihnout uplne a z jednoho mi jdou krasne symetricky dva vyhonky :)

obr. č.1: dva vyrustky







obr. č.2: uplne zastrizeni (nic nejede ani asi nepojede)












obr. č.3: vypada na FIM (uvidime)













obr. č.4: pod "purple"










obr. č.5: pod "RED"
HomeboxXS
Medicineman: no 3x3 mi prijde uz docela husty teda :) to se tam vejde fakt natesno a listy se pekne ohejbaj o steny...a to sou ty kyti asi 20cm...jaka tlacenka to musi bejt az budou mit k metru......dyt pak nemuzou naky ty pripadny postranni palice mit zadny svetlo ?
MEDICINEMAN
Neboj kyticky se prizpusobi. Jak jsem psal nahore je to proste odolnej plevel. Ja jedu scrog, takze si vetvicky krasne vyrovnam do sita a prostriham listi cim zajistim svetlo vsem siskam. No problem :smoker: naopak tak vyuzijes vsechen prostor kterej mas. Takhle tam mas dost nevyuzityho mista hlavne co se substratu tyce (ja tam dostal 50lBiobizz ALLMIX + 10l keramzit). Jinak vypadaj krasne zdrave tak at to roste..
HomeboxXS
Medicineman: Nevis o nakym navodu na Scrog ? nebo o nakym threadu primo o tom? kdyz daval to hledat nak jsem to nenasel :) dik
MEDICINEMAN
To je divny pac o tom je tu toho dost. Kazdopadne to hlavni je http://grower.cz/scrog.html Jinak se podivej treba na galerii clena srooga jak to vypada profi.

Jeste dodam ze pouzivam sit z dratu 55x55cm s velikosti oka 5x5 sehnanou na stavbe a trochu dopletenou dratem(pouziva se jako trasa na vedeni kabelu a trubek). Dneska jsem ale videl pletivo na kraliky se sympatickou velikosti ok coz je urcite dostupnejsi..
HomeboxXS
A to "pletivo" mas zaveseny asi na retizkach a postupne ho vytahujes...ale ty my rostlinky jsou tak maly ze bych nemel zatim vubec co smerovat do tech ok....vidim to teda spis na SoG :)
MEDICINEMAN
JJ na scrog by to prave chtelo vic kyti. Mam to pridelany za rohy el. pasky k tyckam stejne jako zarivky..luxusne se to da popotahovat nahoru/dolu a zaroven to bezpecne drzi..
HomeboxXS
citace:
Původní příspěvek od MEDICINEMAN
JJ na scrog by to prave chtelo vic kyti. Mam to pridelany za rohy el. pasky k tyckam stejne jako zarivky..luxusne se to da popotahovat nahoru/dolu a zaroven to bezpecne drzi..


jak mas treba vyreseny zavlazovani....? ja sem si tu procital naky thready lidi co maj taky homebox...a nasel jsem odkaz http://2324.elektrocoleti.cz/ultraz...ps-808+dp35428/ na tuhle zvlhcovacku ale kdyz vidim rozmery 26x33 tak to ybch mel v pulce skrine jen zvlhcovacku...nebo na jakym principu to funguje...ze bych si to postavil zas nekam ven a vedl to tam jednou z tech vrchnich der...??!
MEDICINEMAN
Pisu to uplne dole v prispevku č.10. Presne tahle masinka mi stoji u boxu a hadici od vysavace vedu paru dovnitr tim 9cm otvorem. Za nim mam prvni vetrak na klipse a ten ji zene dolu na kytky. Neco uz na ni v pohode nasadis kdyz sundas takovyto vycko nahore s tryskou.. Mam to cely na casovaci ktere spina 15minutjo/15minutne (na rust). Na kvet zacnu vic vetrat..

Jinak jeste se chystam pochystat nejaky zavlazovni pro vyjezdovy krize. Zrejme nakej drip na hodinach..

EDIT: zapomel jsem napsat ze je dulezity aby ta trubka byla co nejkratsi a smerovala kolmo vzhuru. Voda ktera se v ni srazi tak stece zpatky do vyparovacky..
HomeboxXS
no tak to nevim kde sezenu takovou hadici :) nemuzu doma zrusit vysavac :) no hlavne se bojim ze budu doma vyhazovat pojistky protoze jedu celej pokoj na jednu zasuvku...11veci mi jede na jednu zasuvku a mela by teda bejt jeste ta zvlhcovacka...a odtah to bude vesely :) vyhodim na zacatku sviceni vzdycky rano pojistky v celym baraku :D
MEDICINEMAN
To ja to vcera zapojil do jiny šášufky a kdyz jsem se rano probudil tak z bile byla kremova:flamer::eek: Ale uz sem to fixnul:smoker:

38 W vyarovacka + 23W cirkulacni plus cca 30W odtah to uz ti snad prdel neutrhne e?

Takovou nakou trubku sezenes treba u Vas ve stavebninach rek bych a kdyz to bude trochu vetsi redukce uz se vzdycky nak zbastli e?(10m lepenky:D)

Jo a doma musis samozrejme kompletne predelat elektroinstalaci to je jasny:D Hlavne porid aspon 1000A pojistky abys to uz pak nemusel moc upgradovat:D
HomeboxXS
s tou elektroinastalaci to byl doufam joke :) protoze to tady asi u me nepripada moc v uvahu...top bych mozna radsi ozelel komp nez abych tu neco s tim delal ? nebo je naky reseni jak ty zasuvce odlehcit ?
MEDICINEMAN
Jasne ze to byl joke 1000A pojistky mam tak na Temeline:D:smoker: Je uplne jedno jestli to mas na jednu zasuvku nebo na deset. Stejne je mas na jedny vetvy. Tohle ti to musi utahnout. Jak by sis pak chtel zapnout treba takovej el. primotop? Ten ma na plno odber kolem 2000W. Jestli ti to pri strartu schodi pojistky v predsini tak jsou pretizeny a bude to chtit upgrade z 10A na 16A zrejme..

Jestli ti topi zasuvka tak v ni mas zoxidovany kontakty a jestli je chladna coz asi je tak neres co te nepali:flamer:
HomeboxXS
tak to je cajk :) zrovna tedka jsem prisel z obi...pekne jsem to tam tak hodku prozkoumaval, ale po vetraku ani stopy...hodiny s vlhkomerem byly za 650 a vypadaly jako hracka pro deti...koukal jsem se i po tom pletivu ale teda nevim jestli prodavaly nak jako ze bych si rek kolik a oni mi to dali..a abych si koupil 5m to zas ne :)...v cem ho mas uchyceny ?
MEDICINEMAN
Ja jsem si zase zrovna presadil kloniky do hliny:bounce::D:bounce: To pletivo jsem videl urcite v obi. Bylo to nekolik otacecich roli ruznych druhu pod sebou a jmenovalo se to pletivo na kraliky a u toho co se mi libilo psali 1m 65K..

Uchyceny to mam jednoduse stahovacima paskama na kabely za rohy site. Proste to mam jakoby napnuty mezi konstrukci..
HomeboxXS
Pridavam fota...at to tu aspon trosku zije :)

Od zastrizeni jsme nak vubec nevyrostli...teda az na tu kyti v pravym dolnim rohu...ta zene docela dost..ale zase je naka dost vytahla anic moc husta...

uvidime asi za delsi cas...cucim na ne kazdej den, to je des :)
LIX
Tá čo je najviššia sa ti asi nepodarila zastrihnúť, aspon to tak vyzerá, vyzerá že sa nebude vôbec rozprestierať do strán
HomeboxXS
citace:
Původní příspěvek od LIX
Tá čo je najviššia sa ti asi nepodarila zastrihnúť, aspon to tak vyzerá, vyzerá že sa nebude vôbec rozprestierať do strán


no ta nejvyssi je jakoby kamosova...takze jsem ji nechal dyl ve stary hline a taky jsem ji nezastrihaval..a cekal jsem az si to prijde udelat on sam :-P trosku chyba no :) ta kytka nabrala ted strasne do vejsky...za tri dny asi 15 cm :/ za chvili kvuli nic budu muset davat vejs a vejs svetlo a to zase nepropseje tem lepsim kyti...no nak to vyresim :)

pred par minutama jsem objednal ventilaci...

1) Ventilátor Systemair RVK 100E2-A1 (175 m3/h)
2) Filtr pachový HE 150 m3/h 100 mm
3) Flexair 102 mm
4) Spona železná stahovací do 160 mm

tak snad dam doma tohle puzzle dohromady :-D
HomeboxXS
hm tak mam jednoho hermafrodita...



a tohle asi nebude samice :D:D
HomeboxXS
no a vypada to ze ze ctyr kytek mam tri samce....super vec ne ? to udela cloveku radost hlavne kdyz do toho vrazi 11K....bezva vec
LIX
Ale tak to máš blbé, ale nenechaj sa odradiť a tú poslednú rastlinu, o tú sa poriadne staraj a dávaj jej lásku :D a uvidíš čo z toho bude
HomeboxXS
http://www.cannabis-seeds.co.uk

... nakoupeno...

New Purple Power

... 42 € ...

jedinej obchod kde brali platbu kartou ... uvidime
MEDICINEMAN
To je mi lito :( s tim uz se ale musi pocitat kdyz jedes z normalnich semen. Nedocetl jsem se jestli jsou ty novy feminizovany. Premejslels taky o rezech?
HomeboxXS
medicineman: feminizovany nejsou...nebo aspon jsem se to na strankach nedocetl...jo o rezech jsem premejslel...ale nevim jak moc se chci nak s nekym kontaktovat...

co rikas na ten feminizacni roztok...co nabizej na hydroponic.cz ???

EDIT: FLOWER SEED Soak – feminizátor semínek,stačí ponořit semínka na 24h a feminizace je hotová 50 ml 890,-

PS: doma budu muset zmerit pH vody...jinak nevim co jsem zanedbal...protoze substrat by mel mit pH ok...a i vodu jsem vzdycky nechal od chloru odstat...
MEDICINEMAN
O tom roztoku jsem jen cet, ale nezkousel takze se nemuzu vyjadrit. Snad tu s nim ma nekdo zkusenosti. Toho kontaktu bych se vubec nebal. Neni duvod, jestli myslis kvuli anonymite, tak jsi nemel chodit na grower. PH bys opravdu mel upravovat rek bych ze ses z Prahy a tudiz ho mas pres 7 a to je moc i kdyz kytky vapadaj zdrave..
LordPepino
2HomeboxXS: hmm mas to jeste dory ja sem mnel 12 semínek 3 kytky a 3 samce :D ale jinak drzím palce
J.Lofas
Prosim tě napsal bys mi jak je dlouhá ta Nurturelite 125W Purple?
HomeboxXS
citace:
Původní příspěvek od J.Lofas
Prosim tě napsal bys mi jak je dlouhá ta Nurturelite 125W Purple?


37 cm :)
HomeboxXS
no tak samce uz mam nahore na skrini :) a budu je pozorovat jen tak ze zvedavosti...posledni mohykan co nevystrcil pohlavi se hreje ve skrini...

ventilace prisla domu...prachy odesly na ucet klecka.cz
heh cekal jsem jak si to vsechno zapojim a jedem...ale to UFO po me bude chtit naky elektrikarsky schopnosti...sakris...sem rad ze sem nastavil spinaci hodiny a ted tu budu muset blbnout s nakym regulatorem otacek atd. :/

taky jsem si priobednal EuroTech teplomer/vlhkomer ...cimz jsem zjistil ze teplotu mam temer predpisovou...v noci 18-19 ve dne 24-25 ....
no ale taky jsem zjistil ze vlhkost je naka krizova...vlhkomer postupne zacal na 50% a jel a jel dolu...az ukazal prd...asi mam tak sucho ze je to pod jeho rozsah...proste na 30% skoncil a dal mi ukazal jen " - - "
ale kytky jak jste videli na fotkach podle me nicim netrpeli a jak jsem tak koukal na kyticky ostatnich tak sme nemeli zadnej problem az na to pohlavi...jakej byste meli nekdo tip na regulaci vlhosti kdyz neberu v uvahu koupi zvlhcovacky....???

dotaz....da se pH papirkama zmerit pH dostatecne dobre abych vedel ze je nebo neni pod 7 ??? vim ze zkusenosti ze skoly ze ty papirky mi vzdycky ukazaly akorat jestli je to mezi 0-7 nebo mezi 8-14 :D:D

HomeboxXS
seminka jsou doma...za 4 dny(a to byl ted vikend) to opravdu nestiham.... :-P pripadaj mi takovy malicky...ale uvidime :) ted resim jak to s nima provest...kdyz mam ve skrini samici... :/
MEDICINEMAN
Zdar budes zkouset ten feminizacni roztok? Na lakmusak se vyprdni presnej je opravdu minimalne. Za 50 si kup akvarijni pH test..
hellfire
Zdarec, být tebou tak bych toho samce uplně vyhodil z baráku. Co se týče těch řízků tak přece nikdo na tebe nemusí mít žádný kontakty, jen se přes grower domluvíš dojedeš si pro to a zase zmizíš.

Vlhkost by jsi třeba mohl pořešit tak že dáš nádobu z vodou z toho povedeš nějaký materiál, co hodně saje, do výšky aby se z něho voda rychle odpařovala(je lepší když na to něco fouká třeba ventilátor na přítah).

Papírky na měření PH mám taky a můžu říct že ze začátku sem třeba naměřil ve stejné kapalině různý PH :). Dle návodu se má měřit ihned po vytáhnutí z kapaliny. Tak to tak dělám a doufám že to ukazuje přesně. Všimni si když je necháš víc proschnout, ukazují ti pak dost odlišné hodnoty. Chce to trochu dostat do ruky a pak už se to dá.
HomeboxXS
tak posledni mohykanka nam kvete :)
HomeboxXS
Tak jen abych orientacne poinformoval...kyti po prepnuti na kvet, coz bylo asi pred 4 tydnama...nevytahly skoro vubec...nekdo ste tu rikali ze udelaj trojnasobek :) tak mam asi nakou bonsaj...takze vynos bude tak na vikend jak to tak pozoruju...asi moc velky sisky na 40 centimetrovym keriku nedam :)

btw chtel bych se zeptat jeste ohledne tech semen ktery jsem si koupil, tak to sou semena na outdoor, sem si je vul koupil protoze se mi ta kytka libila na fotce...je to nakej problem ?
Lagutoda
HomeboxXS :mno problem by mel bejt v tom ze vyrostou dost do vejsky , coz se u tebe nedeje ??? jinaq si myslim ze z venkovniho modelu zrejme nevytahnes takovou kvalitqu jako z indoorovyho. Jinak zkusenosti nemam, ale tohle da rozum.
HomeboxXS
trosku jsem zapremejslel...a ten rust jsem mozna posral kdyz jsem ustrihal naky velky listy...aby nestinily spodnejsim patrum....a tim jsem to mozna cely posral...protoze ted uz nevytahne asi vubec...
LIX
Tá rastlina ti možno nerástla moc do výšky lebo si nezaštipol, aspon sa mi zdá že si nezaštipol, ak sa mílim tak ma oprav
Druhá možnosť je že ti moc nevyrástla lebo si mal malý koflík, no ale o tom pochybujem
A ten out tak s tím bude problém lebo tie rastliny sa strašne budú rosťahovať, bude tam strašne vela listov le podla mna sa to zvládnuť dá len potom si budeš musieť dávať pozor, budeš musieť odstrihávať listy
HomeboxXS
zastipl sem...ale myslim ze zastipnuti nema vliv na vysku rostliny...kdyz nezastipnes tak akorat nebude rozvetvena...a pojede nahoru jen jeden hlavni stonek....tim to neni...
HomeboxXS
kyti cela :)
HomeboxXS
new photoz :P
Lagutoda
velmi pěkné, kolikatej den kvetu ? K putuje k tobe
HomeboxXS
no priblizne tak 20tej...ale presne to nevim :) este ji tam tak dva tydny potrapim...a pak bude sranda :P
Lagutoda
OMG, na dvacatej den sou ty palicky mrte dobry, to sem tady snad este nevidel :afro: . vis jak dlouho ma ten model kvest ? ani sem nenasel co to vubec je za model. Jestli tohle mas za dvacet dni tak pred sklizni se ty palice ani nebudou vejit do boxu :bravo: (teda podle ty prvni fotky tady. mozna klam , ale zda se mi to fakt velky)
C.R.E.A.M.
"...ještě dva týdny potrapim."

- budeš sklízet ve 34. dnu květu?!

- jinak pěkný.
HomeboxXS
ja nevim presne tak jak se mi to bude zdat tak to sklidim...

btw je to noname a koupeny semena mi lezej v policce...takze tohle az to pude a az bude chut pujde do pytle...a prijde druhej grow
pyrostudios
hej ty palice sou fakt hafo velký já mam 20.den květu a nic moc...
HomeboxXS
ne neboj ty palice fakt velky nejsou to foto zkresluje :D
HomeboxXS
tohle je tak 3/4 sklizne z jedny 40cm kytky :) ja uz to nemoh vydrzet.. :)
JAHmaican
HomeboxXS : Seš si vědom toho, že na první fotce v příspěvku č.73 jsou samčí kvítky, takže hermáč?
HomeboxXS
samozrejme :) prave proto jsem to asi na to zaostroval :)

btw: zkuruje to ale moc dobre :) takze at je to co je to...me to nevadi :):popcorn:
JAHmaican
A maš na tom nějaký semínka, nevšiml sis?
HomeboxXS
ne e...jen ty kvitecky...se asi nak nestihl/a vop*cat :) ale je moc hezky ze ze ctyr kytek jsem mel dva hermouse z nich jeden teda byl vic chlapek nez holka a dva samce...tak myslim ze na prvni pokus velkej uspech :D
skoda tak male sklizne.priste to bude urcite lepsi ;) poridil jsem taky h.box xs,tak jsem zwedawej na prvni muj indoor wypestek....
loner_x
Pokud ti mohu poradit tak určitě jdi do řízků..bo alespoň semena od nějaké kvalitní seed banky (Nirvana, mandalaseeds apod.)
Ty různé noname bývaj často z hermáčů a to je pak neštěstí..v podobě většinou taky hermáče bo samce..
HomeboxXS
prispivam po dlouhy dobe...uz je to v poradi treti grow...rizecky prijely ze slovenska od typka odtud :) a vypada to hned o neco lepe :)
Hyde
hele, Houmí,... seš si vědom, že když rozděláš ženskou, bývá celkem i fajn ji dokončit?
Rákosníček
Chcem alespoň fota ze sklizně!
grosancho
No taky jsem docela zajimavy jake vysledky jsou pod usporkama 125W :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma