Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

Stránky: [1] 2 
Hašiš - Čaras - Scuff - fotogalerie - Klikni zde pro originální téma
vsechny zdravim jelikoz se mi tu kupi par luxusnich fotecek hase a nikde na groweru jsem zadnou fotogalerii hase nevidel tak jsem se rozhodl tu zalozit takovou malou galerii hase..!prosim vas neOTeckujte zbytecnejma hlaskama wow to je ale husta hrouda....dobry,husty a podobne!
ale perte sem fotky skuffu hase hasoleje a vseho hasisoveho(pouze foceny vama nebo vasima kamosema) maximalne 5 fotek k prispevku a naky kratky info o druhu a zhruba odkud je..privitam fotky vlastnich skuficku a ruznych ice o lator,bubleator,nebo jakychkoliv jinych vytrepu ci extrakci a vylisku :death:
!V ZADNYM PRIPADE SEM NEDAVEJTE STAZENY FOTKY Z NETU!
takze tohle je nafocena posledni polina co ted dovezli z maroka ..je vyborna rekl bych 1.trida z toho co tam mlatej...je to kremove plasticke a jak to trosku zmacknete hned to zcerna po nahrati zapalovacem to bubla..suchac z toho neudelate had se vam roztece po zapaleni :D:D
konzistence plasticka muzete si s tim delat co chcete
a tady jsem si u kamarada nafotil 100 gramovou kostku klasickeho marockeho"rubia" jak rikaji ve spanelsku je to klasickej nijak hrube nelisovanej marockej has..zluta barva uriznete jako maslo nebubla a nezhuluje nijak extra nepotrebujete ohen na zpracovani je to spis takovej pisek ja to moc rad nemam spanele to maji nejradsi :rolleyes:
caues tady posilam par fotek vlastniho upgradu hasise...
koupil jsem primo marockej hasolejicek a bylo to tak tekutolepkavy ze se to nedalo nijak kourit tak jsem se rozhodl ze to smicham s klasickym marockym piskacem...docela jsem cumel jak byl konecnej vysledek silnej... :eek:
suchace z toho byli vynikajici :punk:
konzistecne to byla totalni plastelinka :sun:
Erne100
Yelli hash, jeden z najlepších čo som fajčil..
Lepivý jak sviňa a po nahriatí bublá. :frog:

Bushdocter coffee shop - amsterdam
zdarec tady mam par fotecek dnes sebranyho charasu z prstu pri trhani jedny kytky GWS :frog:
bylo toho na prstech az prekvapive mnozstvi na jednu kytku a zabijak silenej:death: :smoker: :p:
sundance
Nazdar Deťáku.
Jsem šel jen tak kolem a co nevidím,hašiš galerka......Tak já ti sem také něco nahodím....

1 round: Domácí výroba přes síto na naftu které mělo 250mikronů,optimální je prej nějakých 220.

p.s.ty ruce nic mooc....:D


Sundance:afro:


sundance
2round:Stejný postup ako v prvním kole,material od kámoše:wink:
marockej hasis jeste cerstvej, nelisovanej uplne zlutej...vozej to v 250g vejcich a je to zlutobily jen se dotknes... hned to cerna..tady je par momentek
p.s.-sundance ty ruce husty :punk:
Kutas
kua muj nejvetsi vytrep, megamoc toho napadalo, po 10min to bylo jeste zelene, tak sem si skocil ke kytkam a pak dojeli kamosi... dali sme bong a za 15min me to trklo :) ani to moc nesmrdelo... no produkt vypadal vcelku dobre, jenom trosku prepeceny :D
sundance
Deťáku,ty to tady zasíráš víceméně s komerčním hašem.....:D

Tady máš odpověď.....:wink:

Sundance:afro:
JAHmaican
domácí hašiš vytvořen mrazící+butanovou metodou - hezky plastickej:wink:
Rascal33
par fotek kousku meho domaciho :)
zdarec mam tu slibovanou recenzi vodni extrakce za pomoci bubbleatoru
http://pollinator.nl/
dosti me prekvapilo ze je to v podstate obycejna pracka do ktery date listy led a vodu..a za 15 minut jen slejete do kyble s ice o latorem..a je to hotovo...cela extrakce zabrala 15 minut a z cca 150g sucheho listi jsme meli 15 gramu vyborneho hasise..
a ted par fotecek:
1.>celkovy pohled













2.-3.>ice o lator (bubleator je jen pracka ktera to rozdrti a uvolni krystaly do vody filtruje se to klasicky pres ice bagy)


























4.>specialni pytel na hulenicko :punk:










5.>vnitrek bubbleatoru (da se tam ten pytel s hulenim led a voda ..zavre se to a pusti na patnact minut....)









6.>bubbleator tesne pred spustenim









7.>no a nakonec se to jen takhle vypusti do kyblu s pripravenymy ice o lator bagy...a dal uz to znate ;)
a tady mame par fotecek jak to cele dopadlo ;)
hodilo to z cca 150g listu okolo 10g cisteho luxusniho hasise
*dR->ZmRd$!*
ZdArEc VsEcI GrOwErI a GrOwErKy--->pukusil sem se udelat doma hasis a povedlo se :D delal sem ho butanovou metodou nechal sem to v plinu asi 1 a pul dne ale kdyz sem to vylil na talir tak tam bylo trosku necistot ale na to ze je to na poprvi se mi to zda v pohode jo a take se omlouvam za kvalitu fota nejakej rozbitej fotak...tak se na to mrknete *dR->ZmRd$!*
PERRO
zdravim..tak ja taky prispeju svou troskou do hasisovyho mlyna...vyroba presatim pres sejtko (kostka cca 5cm dlha), druha fotka je marockej has kupovanej ve spanelsku (15e za kousek)
tady mame zase nakou komerci ale docela pekny fotoz :sun:
je to cca 40g kostka maroka nelisovany zluty a celkem dobry plasticke kraji se to jak maslo na baleni neni potreba ohne
dvojka-trojka
Takže taky přihodím dvě fotky :). Je to kupovany v Indii, takže klasikej charras. Ovšem co mě překvapilo, že sami indové říkali, že když je to hodně plastický je to na hovno, protože je to mixnutej normalní charras s nějakým olejem co vylisujou ze zbytků (stonky, semena apod.), který skoro nezhulujou, ale po přidání do charrasu je z toho krásně plastickej měkej hašiš, kterej sice hezky vypadá, ale to je tak asi všechno :). A je fakt, že ten klasickej charras, kterej není moc plastickej, spíš tvrdej, tak zhuloval víc a byl i lepší chuťově.

23

edit: ta druhá fotka je i s místní indickou SUPERGUNJOU, která vypadala spíš jako seno, takže jsem si dal hovno v trávě, aby ta chuť byla alespoň trochu lepší :D. Ale i ta tráva zhulovala dobře, jen ta chuť byla fakt šílená, ale stav lepší, než po tom charrasu, protože na mě každej hašiš působí jak "gaučák", takže to byla příjemná změna :).
dvojka-trojka
Tak a tady je ještě jedna fotečka. Je to taky z Indie a jedná se o nejkvalitnější (i podle domorodců) hašiš co se dá koupit. Ovšem problém je, že 90% lidí, který ti prodávaj hašiš ti samo tvrdí, že je to právě Malana Cream, ale opak je pravdou. Já už tam měl v tý době pár místních kámošů, takže si myslím, že to co jsem koupil já byl opravdu Malana Cream. Taky byl pěkně drahej (600Rp./10g), což oproti normálnímu charrasu, kterej se dal v Himalaji sehnat i za 60Rp./10g sakra dost.
Fotku jsem dělal poté co jsem se tímhle modýlkem pěkně zhulil, a pak se snažil vyrobit si z toho Himalaje :D:D.

23
Přspěju taky do tohodle tématu - kámoš se vrátil ze španěl, tak dovezl trochu čoko :) Ale ty opičáci to hned zhulej, takže vlastně nic nepřivezl :satan: :smoker: :sun:
Quilp
My take trepeme omrzlyma sklenicema, ucinky krute :)

p.s.: jen listy
Dephp
moc archivní , vedle berreta kterou jsem to odpaloval :smoker:

na ty marokánce posílám karmy :satan:
sanobano
Viva Cultivadores!

olej vlastnej výroby pomocou 98% alkohlu

majtesafasa.
pakistanek co se me dostal konecne do ruky moc dobrej....:rasta:
JAHmaican
Není nad vlastní domácí :)
Drťku co vidíte na kupičce jsem nejdříve přesil přes síto, a pak ji ještě strčil do flašky od Jaru a zalil plynem ( butanová metoda).
Pak hulení s plynem přecedil přes sítko na talíř. Vysypal sem na to ten prášek získaný přesíváním a žiletkou formoval, když už to bylo jakž takž, začal jsem lisovat...

Jo a mohlo toho být určitě více, jenže se mně flaška od jaru asi po 20 minutách protrhla ( měl jsem sto chutí jít do krámu a vomlátit jim tu flašku vo hlavu, co že mi to prodali za shit :D:D:D ). Sice jen taková malá škvírka, ale syčelo to z toho jako blázen, ještě že jsem byl poblíž, jinak by to všechno vyprchalo do vzduchu.
Cicmon
celina1: zkus vodu, je to pomalejsi, ale levnejsi a bez chemek :)
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=30620

jinak dethak ma pravdu, tak i fotecku dam no :)
Pupiset
Vyrabel jsem ho vodni metodou "I-o-L" syta na vyrobu jsou home made.
Zatim jsem nepouzil nic moc extra matros,ale uz se kupi na dalsi varku,a ta by mela vypadat lepe :satan:
PsYcHo84
spanelsky za 20e
sanobano
Viva Cultivadores!

ešte vždy neviem, či to má niečo spoločné s hašom, ale fasa

foto: UFO
El_Liberal
uplny zbytek, maroco .)
outdoorista
home made hash z Jack Herer outu,ale skuřuje brutálně na první prd:smoker:
outdoorista
z 10g palicových listů JH,jsem dostal 1g hašiše,jsou tam malé nečistoty,ale nevadí,krásně lepí a brutálně hulí:)
pajloo
Tak tu moj hašík domácej výroby sito bolo nic moc tak nebol zas taky
čistý, ale zhuloval dobre. bol to moj prvý pokus
Caligula
odvrchu-
royal nepal (muj oblibenej)
afgan
maroco
pajloo
moj druhy pokus o domaci hasis robeny bol ces drticku s dvojitu komorou nic zloziteho no len krutit a krutit.vysledok bol super chut a ucinky
The Pooh
tak tohle je muj pokus s ice-o-lotor....:Djestli mate zajem tak tady je vic info...:)http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=33349
tady je moje cihlicka hase z minuleho roku bylo toho skoro 100g nejlepsi kombinace je hasik+opium kdyz je co tak to micham dosebe :rasta:uz at kvetou ty kebule makové:D:D
tak konečně se mi taky podařilo sehnat tu dobrotu... první zkušenost byla moc moc dobrá, doufám že se mi ještě někdy poštěstí sehnat nebo ještě líp, vyrobit njáký to hovišo... :)
tady muj zbytek..mobilem
PERRO
...
Keramzit
10,6g - udelano homade polinatorem, lisovani podle navodu clena " The Pooh" s mensima upravama ve finale (opaleni materialu zapalovacem, pak jeste jednou do mrazaku, aby to chytlo tu spravnou hashishovou barvu a vuni)
pajloo
Ahojte tak som tu znova s drticky prepadnuty kristal ma uz nebavy skrabat
a tak som sa rozhodol ze by som nieco vybuchal do misky, no nemal som nato ziadnu sietovinu uz som sa motal ze nejku asi objednam.Ale nedalo my to tak som doma skusal nejaku pohladat a potom my skocil napad ze zo stareho stanu odrezem tu vnutornu plachtu proti hmyzu-je to podobne ako hodvab as nato ze toto je asi s PVC ale v celku to funguje po jednej minute trieskania som nabuchal vid foto momentalne nemam cas buchat do igelitu tak neskor dodam este nejake to foto :))

toto boLa MOJA INSPIRACIA http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=33349
pajloo
tak este foto s dnesneho buchania cca. 10 minut
zhulenie je dobre ale trocha kracie ako som cakal
ale inak celkom spokojnost :)
cajovnik
domaci vyroba z pytlu od jurek5, neni toho moc, ale pokoureni je to bajecny
chorohrontochor
nebolo toho veľa...ale bolo to príjemné :D maroco
BůCzeG
kámošův produkt, dělanej přes pytle, lisovanej v mini lisu.
not qualitaz fetaz;)
sundance
Výlet španělsko 08.Maroko 15g.
Bordel z venku + neco malo listu z indoor palic ;)
:jerk: + :chef: = :rasta: :punk::frog:
BIG THANKS for ´´ KAYA-MAN SEEDBANK´´ :teef: :flower: :leaf:
...... :rasta:
lukapa
Cau Hašišáci, vylet holandsko model Super polm
lukapa
A tohle je Manai a Afgán....jen se kochejte..
Zase neco novyho :jerk: cca 11 g :mutant:....................................
Dnesni pokracovani zatial prinieslo vysledek ........

Zitra jeste pokracovani s vyrobou :sun: kdyz uz je tak horko ven :D:punk::babovka:
PsYcHo84
trocha maroka z dnesniho vecera
neco z dnesniho skoreho rana...du kostovat :rasta:
hej-rup
Tak mám za sebou svoji první výrobu hasche pomocí vody. Bylo to velice zajímavý a celí sem to pokládal spíš za experiment a pokus do kterýho jsem žádný nadělej nevkládal.

Vzal jsem listí který jsem doma měl, takový zavadlý polosuchý- asi dve větší hrstě. Nasypal jsem je do mixeru a přilil asi půl sklenice vody. Celí jsem to zozmychoval aby to bylo tekutý ale zase né moc, takový hrubá kaše. Kaši jsem přecedil přez běžný kuchynský síto, který mohlo mít průměr děr asi 0,5mm ( nevim kolik je mikron a jak se to převádí :o) ). Vytekla z toho taková zelená voda, tu jsem ještě jednou přefiltroval přez običejnej plátenej kapesník. Na kapesníku zůstala taková zelená kaše, seškrábal jsem jí skalpelem a rozprostřel na velkej talíř. Ten jsem dal do mikrovlnky a asi dvě minuty sušil. Sešrábal jsem to z talíře, měl jsem takovej zelenej prášek. Zabalil jserm ho do několika vrstev alobalu a do igelitu a dal vařit do malího hnce s vodou. Vařil jsem to asi jenom pět minut takže byl výsledek furt zelenej a ani se to neslepilo. Kdybych to vařil aspon 20m tak se to určitě změní. No nic, nabyl jsem to do fajky. Hoří to velice hustým dýmem velice nelibé chuti :) Fakt hnus :D Ale chut přičítám té rychlovýrobě, kdybych to nesušil v mikrovlnce a vařil dýl určitě by se zlepšila. Ostatně i v tom hnusným kouři byla cítit jakejsi hashisovej "ocas" Ale stav perfektní, tři prdy a skouřilo to tak že se mi klepaly ruce a to se mi stává velice vyjímečně jen při extra modelech......

A pak že je to nejaká věda :-) Vím že to s hashem nemá moc společnýho ale pokus to byl zajímavej a určitě se ho pokusím nejak vypilovat. Škoda že jsem neudělal žádnou fotku když mi leží digitál na stole...
Tayem de Tox
hej-rup: chyběl jenom led. při mokrej metodě to musíš zchladit někam k nule, aby se oddělila pryskyřice od matroše ;) ..a ten kapesník je dobrej leda tak na pročištění od NEčistot. pryskyřice ti to neoddělí.
nejlevnější alternativy jsou gumby metoda (gravitace taky práce :rasta: ) nebo za dvacku sejtko (filtr?) na autolaky. keep on trying :bravo:
Pan Teeny
Tak sem taky neco pridam:) byl to jen odpad z lonska a preci to neco dalo a mazec pokoureni hehe jinak metoda gravitacni a zatim se mi libi nejvic...ale ted sem si sehnal sitko tak sem zvedav
grubba
neco z listi co jsem mel
Pupiset
Vlastni vyroba suchou cestou pres syto.Bordel z palic z lonske produkce.
A tady je hašík co jsem dostal od kámoše taková malá kostička a má necelýho pů gramu.A je to docela dobrůtka
Pindulinka
Tak ukazte co se vam podarilo usmoulat... tady je muj z XXXtractor pytle. Libil se mi tak moc ze jsem do ni primichal zlato abych ho poznal mezi ostatni kulicky.
P
Janxu
nevim jesli to sem patri, ale byl vybornej...
rozmackal sem jednu palicku a presil pres sito a vyhulil jenom s cigem a krasne vynikla ta jeho chut. paradni brcko to bylo
kouba
taky jsem pozbiral nejake spodky a listy nahodil do to sklenice zmrazil a presil pres (3x vrstva silonek) kdyby nekdo nevedel co je ,,silonka,, tak to co si davají zenske na nohy kdyz si je zapomenou oholit :D mno a pak uz jen třepete a ja to udelal na trikrat vzdy jsem natřepal ---> namrazil ----->.... mno a pak uz jen udusat udelat tvary dle libosti a na tyden mate vystarane :D chcete dukaz tady je --->
grubba
minulej tejden mi přišly pytle od jednoho z členů,musím pochválit,tak nějáký fotky
první a druhá fotka to je dělaný přes 25 a to na tý třetí přes 70
wolverin
isolator z Amsterdamu, kofik BARNEYS, 1g 32 euro :D
PERRO
byl jsem v Maroku...stopem

1. 30g

2. cca 10g

3. cca 15g

4. 50g

5. detail z predchozi kostky
PERRO
2 rakosnicek: nedostali jsme se na venkov, kde je levnejsi....i tak ta padesatigramova kostka stala 1000dh (=asi 2000kc) a byl to asi nejlepsi hasis co jsem kdy kde kouril :wink:
...taky to docela litalo- tech 50g jsme ve dvou vykourili za 3 dny :angel:

jinak me mrzi ze sem zmensovanim vykurvil kvalitu fotek..




posledni foto je 36g co jsme kupovali ve spanelsku....taky dobry ;)
grubba
a další do sbírky....
StigHelmer
Trochu letosniho poskliznovyho bordelu.Zmrazeny a vybouchany pres sito...Hasek byl vynikajici.
StigHelmer
Hash olej delanej pres butan.
Fakt vyzivnej...:frog:
._.
vědšinou tam maj maroko..
martinbrendy
.. zdar.. tak za 30min luxusní hash..
1) listí z Orange Bud, komplet cca dvě hrstri (nepřebíral jsem palicový...)
2) pět žaludů .. ;-)
3) sklenice - nejlíp taková s tou zavařovačkou (..bo se to na tý gumě dobře přychytává..)
4) asi 1g docela slušnýho polosuchýho (foto je po ochutnávce, původně toho bylo dvakrát víc..)

.. do sklenice listí, žaludy a šup do mražáku.. stačí 15min., pak dáš sklenici do utěrky (..izolace aby to vydrželo co nejdýl zmrlý..) a klepeš.. klepeš.. klepeš.. cca 15min.. otevřeš sklenici, sešklábneš ten prášek z tý gumy.. pak to navlhčíš, bo nahřeješ.. máš tam pryskyřici.. nemáš.. však to dobře znáte.. Celý cca 45min..

.. druhé foto.. hlavou tohoto rdaka propáleno dnešního večera f 19:54..
pajloo
nejaky ten home hash
Hašulda
Zdarek trosku sem si vyrobyl hasku chutove je moc dobrej z kamosem sme meli speka a chutovka doma sem si ubalil jeste 2 ty si necham na Silvestra :D a ted sem si nabil sklicko smesi ze speka a zhulenej sem pekne akorat na spani ;) material: listi zhruba plna 2 litrova flaska, postup: pres mysu sem napl hladkou latku a pres ni sem listi predrtil, priskirice napadala do mysi a bylo ;) vyrobni cas: 2 hodky ale spokojenost a zkorenost ;) cus
grubba
domácí výroba přes pytle z letošní úrody
JAHmaican
gumby hašiš, ovšem místo ledu jsme použili sníh ;)
Časlove
Výroba pomocí icebagů.
gregys
Zdravím a také přihodím nějaké to foto pro útěchu oka:-)).
tekknou
ice B-afgánská čokoláda:D
Celller
Taky prez icebagy, paradni na suchy drink, jinak doporujucu z tech icebagu dlouho propracovavat mezi prsty, dokud nebude uplne plasticky, az lepivy, pak vydrzi dil jako plastik.
PERRO
když je řeč o suchých drincích.... 5l :D
Celller
Co v tom vidite, ja hlavu mimozemstana:eek: :satan:
kubanecjam
home made gumby metods

jinak je to z indůrku, snad WW+SHIVA A GWS míchanina, a dovoluju si ho nazívat kubánskejjam :)

fotky sou tak ze 75% hotovosti, ješte to pomalu prosycha tak toho bude tak +- o gram mín možná ani ne, jinak s ním mám fajné zkušenosti, dá se s nim dělat dost věcí..Jak suchej drink, tak de i nadrtit když se přeschne a sbalit, a v jiných případech se dá i šňupnout kdo to má rád jinak..

Ale ta barva se mi opravdu líbí....

--- hola hola, velikonoční podnělí a spousta chlastu volá ---


celllerovi : dosta zajímavý pane to se musí nechat :mutant:
PERRO
citace:
Původní příspěvek od kubanecjam
home made gumby metods

...a v jiných případech se dá i šňupnout kdo to má rád jinak..


jestli šňupeš hašiš, tak jsi opravdu masér :punk: heh

jaký to je??
Moje
sebranej při sklizni z ruky :vampire:
Igraczek
icebag z listí (venek) ale dá se:bandit:
pajloo
nejake foto s januara 09 ale finis hasik sme nejako zabudli nafotit
grubba
výroba pomocí pytlů z NYCD a zbytků loňský venkovky
Pupiset
Marokánec4g
Dovoz z Francie,slušnej;)
kubanecjam
kubanecjam plastik home made gumby haš z OB+mazar

Takhle jsem se nudil při špeku, a tak jsem žmoulal a žmoulal.....

parádní věcička....

jinak to PERRO

Šňupal sem to párkrát, kolikrát zkusim i třebas skafík. a nevim no, je to takový zajímavý, ale stejně se do toho nakašim že pak nevim pořádně kolik mi to dalo. Každopádně nemužu říct že by mi to nikdy nedalo. Nedělám si žádný lajny to ne.., jenom si vezmu trochu mezi prsty a fíháá je to ve mě :rasta:
matata
vlastní produkt postup sem už uvedl jinde ale dám i sem ,snad to někomu pomůže........
Zkoušel nasucho hašiš několikrát ,vždycky přes punčochu z vymrazeny sklenicky ale pokazdy to nebylo dobrý,propadlo hodně zelenýho bordelu...Potom sem obdržel 120g neskuřujících venků a začal sem přemýšlet přes co to vytřepat...nechtěl sem si schánět síta na sítotisk nebo icebagy kvůli ceně až mě po docela dlouhý době napadla skvělá myšlenka...polyamidová síťovina-ne že bych ji znal ,ale je to materiál vnitřní vrstvy dvoupláštového stanu.je to fakt hodně přiblíženy velikosti ok ,jako mají icebagy(možno foto). k postupu -huleni sem nastřihal hrubějc než do smotku,dal do pekáče+ asi 10 hladkých oblázků a přetáhl síťovinou,síťku přilepil izolepou aby byla napnutáa zaklopil druhou půlkou pekáče,celé oblepil izolepou aby drželi u sebe a dal zmrazit,po půl hodině sem položil pekáč na gauč hulením nahoru a zacčal ,,provádět resuscitaci,,(gauč péruje :))...odkryl pekáč a koukám že je tam jen hnědo...(fotka u přízpěvku je finální produkt po prvním výtřepu- 3,1g)postup sem 4x zopakoval a pak udělal mlíko... k lisování,taky jsem improvizoval-kovová trubička ,přemejšlel sem co použít jako plochu na lisování a napadly mě mince.do trubičky mi přesne pasujou padesátníky,eště že sem si jich pár nechal...zacpal sem konec padíkem,nasypal krystalky,ucpal padíkem,z každy strany kousek dřívka a do svěráku.stlačil sem na max,trubičku ohřál zapalovačem a ještě 1x otočil svěrák,vymáčknete z trubičky krásnou jednolitou tabletku haše-kostku,nee plastik,zkuřuje klasicky hašově,kvalita je skvělá.kdyby měl někdo zájem mám celý postup nafocený..peace
freefood
...po vyzkoušení se musím zastat výtřepové metody za použití tzv. silonky (jemná dívčí ponožka).
Jak víte, jde o to zamrazit nadrcený bordel (lepší lístky, spodky atd.) v zavařovačce a protřepat přes přetaženou upevněnou silonku.
Silonka není OK páčto když oka v ní napnutím roztáhnete propadávají i zelené části, byoko 32,5% určitě a při povolené fusekli nic moc nepropadne, jen zabordelíte slečně ponožku.
Vhodným napnutím přes hrdlo zavařovačky tedy nezískáte hash ale spíš Pozoruhodnou zelenohnědou substanci velmi vhodnou ke zhulení.
Po pokusech s různými modely vstupního materiálu jsem se hashové chuti nedopracoval, nicméně účinky i chuť šlo vždy označit za výborné.
Někde jsem tu četl že do výtřepu padají i vlákna a žmolky silonu. Velmi důležité je tedy použít silonku co nejstarší, ochozenou . Žádný silon jsem ve výtřepu nenašel a v chuti necítil.
Výnos se liší dle použitého modýlku ale obecně není nijak oslnivý.
Použití metody rozhodně není ideální nicméně jako experiment doporučuju.

end
Toto je čtyřgramová kulička haše, který jsme včera vyráběli s kámošem "ledovou metodou", přes síta z kávovaru ... Sice teď nehulím, ale nemůžu se dočkat, až jí ochutnám :frog:
roboot
dneska jsem si taky udělal pár gramíkú ledovou metodou
Tibeth
Ahoj Growers :leaf:

Jsou tu samé krásné kousky, juch juch, mňam mňam.
Tento je mé výroby suchou cestou. Má (už necelých) 8 g.
Kdo chce, tak více o výrobě je v mém threadu.
HASHISH BY TIBETH

Smějte se krásně a božské bylině zdar !
grubba
vlastní výroba z listí,pytle od člena(sada 8 pytlů - 220,190,160,120,90,75,45,20 )
Zahradník
Jee toje chutné téma...se suchou metodou"třepem" mám velmi bohaté zkušenosti...tady máte fota,ale jemnost síta neznám...
bukowski
3 pytle, bohuzel nevim velikost sit, vetsina listi par malych palic zespodu
panhaze
moje prace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma