Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 
Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka) - Klikni zde pro originální téma
Aleš
Zajímal by mě váš názor na jednu z nejhorších situací,která může huliče potkat (kromě toho,když přijde o ourodičku).Představte si,že vám roštěnka řekne něco ve stylu:Seš z toho hulení hrozně vypatlanej,neděláš už nic jinýho než že hulíš jointy,vyber si - buď já,nebo ta tvoje ganja!
Já vim,je to blbý rozhodování,ale jak by jste to řešili (nebo neřešili :-))

P.S: A nechci slyšet něco jako : Zahulim a uvidim,nebo nechám to na zejtra - to už na roštěnky neplatí :-)))
debil
já bych jí řek nevoblíkej mě jak kreténa a di dělat děti.
Ne vážně tohle doma už párkrát proběhlo,ale já si za svým stojím a nikdo mi nebude říkat co mám dělat nebo ne.A jestli se jí to nelíbí,tak by se jí za chvíli nemuselo líbit něco jinýho a ty bys pořád jenom poslouchal.
Olafsson
cuns,

tenhle problem jsem uz taky resil.
Mam navic manzelku, ktery huleni vadi a nevidi to moc rada. Prestal jsem ale chlastat - uz jenom hulim a popijim maly pifka a dohodli jsme se, ze pokud nebudu hulit pred ni tak je to ok.
Hlavne nesmis USTOUPIT, toho se kazda zenska chytne a jses v pr....

Olaf
Koblihostrom
Tak jí uvař třeba mlíko,z pořádnýho samce.Možná tomu přijde na chuť,a nebo po ní chtěj ať se taky zbaví nějakýho neduhu,např kouření a tak,ženský většinou řeknou že jo v pohodě,ale moc dlouho jim to nevydrží.A ty můžeš klidně pohulovat dál.Ale pokut má ta tvoje pevnou vůli,tak tahle metoda nepřipadá v úvahu
Aleš
Rozhodl jsem se rozhodně NEUSTUPOVAT.Zejtra navařim kotel mlíka (snad něco zbyde,než příjde s práce :-))
A taky jí zakážu kouření (ale moc vyskakovat si zase nemůžu :-))
Ale jestli to nezabere,asi se z toho zcvoknu :-(
Proč jen jsou ty ženský tak sobecký ? :-)
Jestli je ochotná vykašlat se na mě kvůli něčemu,na čem mi tolik záleží,radši se asi rozhodnu pro tu zelenou krásku,která se na mě směje ze skříně.Ta mě nikdy nezradí.
Stejně by mě to ale asi zabilo :-(((
Dík moc za rady.Snad to vyjde.
marc
Nejlepší je chodit z holkou která hulí stejně jako ty. To je pak život. .........



aaaachhhh
Amík
Hele, podle mě je to v pohodě. Prostě to jenom zkouší. A jestli je schopna takovouhle prkotinu nepřekousnout a nechat tě kvůli tomu, tak alespoň víš že za to nestojí.
Jsou daleko podstatnější věci. Pokud se zaměřuje jenom na tohle tak buď rád.
Já z hulenim problémy nemám. Moje milá mi je dělala s pěstovánim, ale rozumná řeč přesvědčí každýho.
Všimli jste si jak se každej automaticky postavil na Alešovu stranu? :) Nemůžete se někdo postavit do opozice ať si chlapec nemyslí, že je to zas tak jednoduchý. Asi by to chtělo názor nějaké slečny (paní), protože ta se do ni určitě vcítí líp. Každopádně dej vědět jak to dopadlo. Ještě mě napadlo , dej jí přečíst debatu na téma konopí a sex. :bandit: samou zvědavostí jí to nedá a máš po starostech :)
Dude
Jo, neco takovyho jsem kdysi taky resil, byl jsem do jedny taky ulitlej, ale byla hrozne brainwashed(drogy jsou spatne, chlast je dobry)... Vtej dobe jsem byl ochotnej i skoncit, celkem jsem to omezil a stejne to dopadlo uplne na hovno...
Ted mam divku tolerantni,huli a nemuzu si stěžovat.
Takže halvně nepředstírej,že jsi jinej než seš!!!
hanuman
Podla mna je najrozumnejsie trochu to obmedzit, nech vidi, ze mam dobru volu, a ze na jej nazory celkom nekaslem. Popritom sa jej to nejak tak snazit vysvetlit.

No a potom sa uvidi, ako sa vase postoje vyjasnili.

Nechcel by som sa ale dostat do situacie, ked si budem plieskat hlavu o stenu, ze som kvoli takej prkotine, ako je ganja, prisiel o skvelu holku.
Olafsson

hlavne nerikat ze s tim skoncis - pouzij termin omezit (ja jsem to teda nedavno zkousel omezit, ale dopadlo to tak, ze jsem byl uplne rozbitej kazdej den).

Taky si myslim ze to spis zkousi, maji to proste v povaze.

Brainwashing je fakt shit, tady si kazdej mysli (i deti), ze chlastani je ok, cigara jsou ok. Takze kdyz si das kazdej den 8 pif, tak jses sproste hrozne velky macho....

drzim palce
Ignácius
Holka, která ti dává ultimáta rozhodně není skvělá, takže když o ní přijdeš, aspoň se ti uleví.
Mluvím z vlastní zkušenosti ! :-)
viridis
hlavne driv, nez prijdou deti... pak je to blby....
hanuman
No, dava utimata....
S tymi ultimatami je to tazke.

Ked jej to ale doteraz tak moc nevadilo, tak to mozno nie je ta jedina vec co ju nasiera.

Ak s nou napr. nejdes von (lebo kazdy obcas potrebuje pauzu od toho druheho) a ona to pochopi tak, ze sa radsej spraskas, ako sa jej venujes, tak toto dievcata PEKELNE stve.

Ak sa chova absolutne neprijatelnym hysterickym sposobom, aj tak by sa s nou rozisiel.
hihi
Pokud by mi dal někdo vybrat jestli on nebo marihuana, tak rozhodně záleží na situaci (pokud nejde o život tak jde o hovno). Ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to z nedostatečnýho porozumnění a zainteresování do problému a nepochopení situace, copak může vědět, jestli by jsi jí tak imponoval, kdyby jsi nehulil? myslím tím po duševní stránce, třeba by jsi byl úplně jinej, chlastal bys a mlátil bys ju (ženský sou vždycky nespokojený s tím co maj :)).
Taky jsem chodil s holkou (4 roky), která se mi to 2 roky snažila zakazovat (jistě, že jsem byl natolik tolerantní a omezoval to v našem společným zájmu, ale ne moc :)), než se mi asi po tisícátý jí podařilo vysvětlit, že je to životní styl, kterej nehodlám změnit, že už mě takovýho poznala a bla bla bla, takový ty kecy. Takže po dvou letech si občas zahulila aji se mnou. Jde jen o to, že má pocit toho, že se věnuješ víc marihuaně než jí>prostě klasicky žárlí. Stejně jako když budeš chodit každej den na pivo, tak za čas přijde ta samá situace nebo s čímkoliv jiným, třeba prací (kariérou) atd.
Můj přístup ve vztahu je naprosto tolerantní a taky ho vyžaduju, prostě vychází z oblasti potřeb, takže kdyby mi holka dala takový ultimátum a tohle je ultimátum, tak si s ní promluvím v klidu, bez emocí, proč potřebuje abych nekouřil, co tím chce dokázat atd. A podle toho by jsme našli kompromis. Nebudem si přece zbytečně kazit něco krásnýho něčím krásným, ne?
Nejdůležitější je vzájemná tolerance a komunikace.
No doufám, že to nejsou moc velký bláboly, ale tak to vidím já.
Mějte se good
Ahoj
Aleš
Tak jsem včera uvařil to mlíko,nachystal pár jaointíků (abych je pak moh odkudsi vytáhnout - jakoby náhodou)
a řekl svojí dračici,že si musíme vážně :-) promluvit o tý ganje.Řek jsem jí,co pro mě všechno znamená (řeknu vám,že jsem si připadal v tu chvíli jak z ňákýho dementního seriálu z Novy) a přitom jsme popíjeli to mlíko.Pak jsem vytáh..........jointa :-) (ona i dřív sem tam hulila) a druhýho a po nějakym čásku zase,že jsme byli za chvíli u úplně jinejch věcí než je náš problém z ganjou.A dneska ráno mi poslala mejla a v něm takový ty kecy,jako že když mi zakazovala jointy,že to měla jen blbou náladu a krámy a další problémy působící na psycho a že to zase nemyslela tak vážně........Ať to bylo jakkoliv,jsem zvědavej co dneska večer řekne,až si budu odpalovat jointíka :-)
Všem vám děkuju za rady - nakonec jsem je všechny mixnul a snad to vyšlo.
Díky vám je o jednoho bezstarostnýho huliče navíc (zatim).
Happy growing for all,ještě se ozvu co večer :-))
Hullto
Tak to je slušný... asi bych to proved taky tak, de o to, že ženská nesmí pocejtit nezájem k řešený situaci z tvý strany (musíš nějakej aspoň trochu rozumnej postoj mít), a pak je to jednoduchý... přesvědčit se dá úplně každá...
hihi
hullto:
přesvědčit se dá úplně každá......úplně k čemukoliv :)

Aleš: no vidíš, a ani jsi nepotřeboval poradit :)
A dneska večer až si budeš odpalovat jointíka, tak řekne: "a mě jsi neubalil?" :)
Mám z toho radost, mějte se good
Zdarec

Ignácius
Rád vidím, že naše diskuze má nějaký výsledky ! :-)
SSSuper SSSkunk
no tož to dopadlo moc pěkně,ale aby si to zase nerozmyslela!!!!!!!!!!!!!!!!!
mě kdyby moje mařka dávala takovýdle ultimátum....tak to řeším stejně jako vona----buď budeš mít mě huliče...nebo si di za nějakým jiným.....papapapapapap
žádný sraní!!!!
A navíc marihuanu MILUJU už několik let....a nikdy mě nezklamala:-) je to moje největší láska...mařka bude vždycky na 2.místě(jestli se teda nezblázním)
a chtít mi ji zakazovat?????tomu bych se asi smál až bych se za břicho popadal:-))))))))))
no ale naučit ju hulit je taky kvalitní řešeníčko:-))))))))))))
nihilista
taky k tomu u me doslo ale vyresil jsem to tim zpusobem ze jsem pred holkou nehulil a kdyz byla parba tak jedine nekde sam a pak jsem pil jen pivo a delal jako by nic ale nastesti s tim moc neprichazela do styku takze nepoznala jestli jsem zkourenej nebo opilej.
vlastne jsem to tajil.
a celkem se to da.
zdar
hihi
nihilista: a navíc zbytečně si zaplácáváš mozek tou sebekontrolou, prostě to není (nebylo) řešení, to je oddalování :) a myslím, že už spolu stejně nejste :) Nebo jo?

Zatím se mějte
Zdarec
nihilista
ne mas pravdu. ale vydrzelo to 4 a pul roku a bylo to uplne v pohode. nakonec jsme se rozesli uplne kvuli necemu jinemu.
skoda.
hulim ale porad.
zdar
p.s. je to ale u kazdeho hodne individualni
sativa
Ja mel jednou docela fajm peknou holku modelku, co hulila, ale min, a tak mi to vycitala, ze hulim casto, to mi ale nejak nevadilo, porad hulim, s ni sem se rozesel a nasel si jinou, ktera taky huli a jsem jeste stastnejsi, jak je krasne kdyz maji dva lide spolecne konicky
mephisto
Taky jsem měl holku, které to po čase začalo vadit. Reagovala stylem ultymáta - buď kytky - nebo JÁ !
Kytičky zvítězily :) !!!
Našel jsem si fajn holku, která sice nekouřila, ale nevadilo jí to. Když viděla jak se starám o svoje kytičky, začalo jí to zajímat. Teď musím říct, že jo to můj největší a nejmilejší pomocník v péči o kytičky a občas si se mnou i večer při televizi zahulí. Proto jsem zastáncem nekompromisním - NEUSTUPOVAT !
r080
Je to hodne slozity, ale podle me pokud ta holka ma zkusenosti s hulenim a vi o co jde a tohle ti rekne, tak by ses nad tim mel zamyslet, jestli nahodou nema pravdu.

Pokud nevi o co jde, tak by ses mel zamyslet taky a brat to vsechno v uvahu.

Neni nad to, promyslet vsechno se strizlivou hlavou.. Asi je potreba si obcas pripomenout, ze to huleni neni vsecko v zivote a dobrou zenskou ti nenahradi ani to nejlepsi huleni sveta...

Pekny den. r080.
shaman
ta moja by zas furt jen fucela a navic to na ni funguje nak blbe, protoze ja bych si nejradsi v klidu poslouchal Waterse a vona ... no darmo mluvit
Ale treba az sklidim svou prvni urodu (www.shaman.freehosting.net) tak se neco zmeni ne ?
Sunrise
Souhlas s r080 - ganja opravdu nemůže nahrazovat vztah, to je úplně o něčem jiném. Ovšem "dobrá ženská", kterou zmiňuješ v příspěvku, těžko bude klást ultimativní požadavky tohoto druhu - pak by ono označení "dobrá" ztratilo opodstatnění, což je o rozchodu... A to není vůbec nic příjemného... Možná se někomu zdá, že to příliš dramatizuji, ale panstvo, jaký zde máte věkový průměr??? Vsadil bych se, že z něho dost vyčnívám (35), takže vidím všechno trochu jinak. Chápete, jak je těžké najít ženskou kolem 40ti, která má kladný (až vřelý :) ) vztah ke konopí? To je snad horší limitace výběru, než např. u lidí se specifickými sexuálními odlišnostmi - lepší přirovnání mě nenapadá...
Hugo
TAk se až divím, že první to vyslovili r080 a Sunrise. Hulení je sice príma věc, ale asi by sme si měli uvědomovat, že tráva je pro zpestření života a né abych každej den vstával a dejchal pro kytky. Ony sou tu pro mě a né já pro ně. Pokud někomu začne tráva zasahovat významějším způsobem do života, měl by se nad tím asi zamyslet. A ztráta dobrý baby za to asi nestojí. Je ovšem fakt, že všechno je otázka kompromisu. A pokud jedna nebo druhá strana na něj nechce přistoupit, tak je to špatný. I té "dobré ženké" se tohle nemusí líbit. A vůbec to nemusí znamenat, že není dobrá. Je to jenom o kompromisu o ničem jiným.
matt
Hugo: myslis to asi jinak, ale ganja ti zasahuje do zivota od ty doby, co sis dal prvniho jointa.... jinak holka (nebo i typek), co ma sklony omezovat ostatni mi neprijde jako dobrej clovek..
phmh
lidi jsou strašně rozežraní a líní
na všechno co jsou schopní zvládnout jejich mozkem si našly něco co to udělá za ně
žít bez přezvářky ,starat se jenom o sebe a být tolerantní k sobě, ke svýmu životnímu prostředí , a k nejbližšímu okolí -na to už lidi zapoměly pod vlivem všech" informací ze scénářů domnělých vlád zemí
a těch je na ně tolik že se těch pro ně zatím neznámých dat na které si ještě nezvykli bojí postavit zpříma a bojí se jich a přemýšlí o nich jako o nepotřebných pro ně,pracují,potřebují peníze,vymazávají si svoje pocity alkoholem ,sportují ,a někteří bojují o moc a hodně z těch ostatních je sleduje- aby se nenudily a jsou taky lidi co se nenudí a mají pocity z toho bytí tady
Savky
Cauky! Zalozil jsem toto tema, protoze chodim s holkou, kterou strasne moc miluji. Jenze ona je uplne proti huleni. Takze se skryvam :satan: ! Jednou jsem ji rekl, ze hulim uz pres ctyri roky (v te dobe jsem s ni byl 3,5) ... no a byl konec. Za tyden jsem za ni zasel a slibil, ze prestanu, ale neprestal hulim dal :bandit: Takze bych chtel vedet kdo je na tom stejne, co byste delali atd. Diky
Seeder
byl jsem na tom uplne stejne- huleni nebo ona..... za mesic mne rekla, ze je to jem moja vec, a ze mne do toho nechce a nebude kecat :) pohoda...

______
seeder.
Savky
Tak to mas teda fakt pohodu. U me je zatim takova jakoby ticha dohoda ! No jeste uvidime jak to vsechno dopadne. Zase neco tusi takze pocitam tak tyden a pak zacne bud peklo anebo nevim ... PS: PRO VSECHNY HLAVNE MI TADY NEPISTE, ZE KDYZ JI TAK MOC MILUJI, ZE PRESTANU HULIT !!!
iJoJo
Tak sa vykasli na nu :-)
Ak jej to bude stale vadit aj po tom, co jej to pekne vysvetlis (ze to neni nebezpecne a tak) a stale jej to bude vadit (a ono asi bude), tak ine riesenie nezostava. Je to blbe, asi jej bude pripadat, ze si fuckt zavisly, ale taky je life :-(
Zatajovat to cely cas nemozes
blackberry
Nedokazu si predstavit, ze by mne mel nekdo omezovat a neustale mne ,,sledovat,, jestli jsem si nekde dala burta, to mi za ty nervy nestoji, mam pritele, hulime spolu, pestujeme spolu..nejlepsi hobby a taky spousta srandy a krasnejch chvil. No nicmene, sice se to netyka primo drahe polovicky, ale maminu a rodinu jsem si zpracovala nasledne: marihuanu a jeji produkty beru jako mekke drogy typu: alkohol, tabak. Takze jsem je postavila pred hotovou vec, nepiju alkohol, hulim travu a jelikoz se nemusi konzumovat pouze v podobe cigarety, ale treba jako cokoladka, tak mne proste akceptuji. Takze doporucuji si se svou drahou polovickou rozumne promluvit, a postavit ji tak trochu pred hotovou vec, nekdo chlasta, nekdo huli... a rict ji, ze by te mela respektovat, ale ze ji milujes a TOHLE ROZHODNE NENI DUVOD K ROZCHODU A JESTLI ANO, tak za to slecna nestoji, a ze ji taky respektujes a neomezujes, je to mozna trochu tvrdy, ale ... ono nekdy nasrany jasno je lepsi nez dusno a takovej ten hnusnej pocit, zes zas neco proved!!! Jsem sice holka, ale snad ti aspon trochu muj nazor neco da...
leary
pozri brasko, ja som uz zenaty s 6 rocnym bejbym. ked som na zaciatku so zenou chodil a prichytila ma ako hulim, obcas urobila skandal. po par tyzdnoch si uz celkom rada zahulila aj ona (dost casto). teraz huli tak raz za mesiac. obcas mi moju neustalu zhulenost vycita, ale mam na to tajnu zbran - PRAVU NEFALSOVANU MARIHUANOVU EMPATIU. hua hua ta zabere vzdy a na kazdeho.
a ked bude uplne najhorsie zarev "NESAHEJ MI NA HULENI..."
hh-top
Láska je, když myslíte víc na druhého než na sebe. Milující člověk vás nechá i s vaším "zlozvykem" na pokoji. A pokud buzerují, nemilují nás, jen si nás chtějí přizpůsobit své představě "dokonalosti" a tudíž je nejvyšší čas je poslat někam.

Take me the way I am, or fuck off!
kastan
to ja hulim v pohode,nekdy si zahuli semnou,ale nekdy slisim poznamky zase hulis,(to radeji neslisim),ale jinac je to v klidu,usklibnu se A STEJNE ZAHULIM!!!
viridis
2 hh-top: Zlata slova. Do kamene tesat !
pan dan
mno, ja toho o vztazich vim minimum, ale muj znamy ma presne ten samej problem, jeho holka si mysli, ze ho zpracuje a on pred ni taji ganju a dokonce i cigara. Chlastat samozrejme smi. (ale nechlasta :))
Ona zavislost nevznika jen na chemickych latkach, ona vznika i na vztazich a jestli nebude schopnej postavit svoji slecnu tvari v tvar "realite" muze dost blbe skoncit a to bych nerad. Je chytrej a je s nim sranda...
tehace
díky... lépe bych to neřekl....

mimochodem, tohle téma už tu bylo....
Shorty
Jo Clapci a devcata hulim 4 roky s mladou chodim rok a 5 mesíců,je hodne v poho,uz to zkusila taky ale říká že neví co na tom vidím.Můžu bejt na kaši,ale nesmím ji na oči.Musíte prostě malímy ústupky nějak toho docílit Ale většinou si myslím že je to tím,že tu nemá hulčo tradici,třeba pivo,alkohol když se ožeru tak to všichni berou,ale jointy to je prostě co vsichni odsuzujou.Musíme prostě huli,hulit a hulit.Proto se drzte hesla co oci nevidí srdce nebolí.Jinak je to boj do nekonecna,bud konec nebo žádný jointy.
magellan
Ja mam tu zkusenost, ze na holky, divky a zeny se holt musi pomalinku. Ony chudinky s tim nemaji zadne zkusenosti a z medii se na ne vali kecy jak huleni neni fetarna a jak je marihuana tvrda droga a buhvico jeste. Zenske jsou na tohle tema dost citlive. Tu moji jsem musel zpracovavat pomalinku, napred byla nekdy skoro hystericka, pak uz jen nasrana. Pomalu jsem ji musel vysvetlovat co a jak, pak zacala chapat, nakonec si obcas zahulila, ale nvzalo ji to... nepochopila huleni. Obcas ma blbe reci (jak uz to zenske hol mivaji), ale preziju to ;)
PiosOne
Se svoji holkou jsem pres 4 roky. Ze zacatku (asi prvni pul rok) mela na marihuanu nazor jako vetsina verejnosti. Takze jsem si ji jenom tak lehce natukaval, ve stylu: uz jsem to nekolikrat zkusil a bylo to fajn. Potom jsem ji obcas vypravel jake to je, jake zazivam stavy, jak se s prateli smejeme apd. Potom jsem ji nechal si to rozmyslet a nakonec sama prisla s tim, ze by to chtela zkusit. A v ten okamzik uz byla moje :))). Od te doby si tak jednou za 2 mesice dala se mnou. Letos jsme si koupili byt a to uz je jine kafe. Jsou obdobi, kdy si davame od patku do nedele. Ocividne propadla kouzlu konopi.
Drive sice mela lehci vyhrady k tomu, ze hulim. Ale nebylo to z duvodu, ze hulim. Ale proto, ze hulim s kamarady a ne s ni. Takze toto jsem uspesne eliminoval spolecnou domacnosti.
Savky
Tak Vam vsem dekuju hlavne hh-top (karma4u). Vsechno si to jeste jednou promyslim a pak ji reknu to co napsal hh-top. Bud si da taky ??? :frog: Nebo me posle do hajzlu. Uvidime ! Ciao!
hh-top
Tak jsem z těch vašich karem tak trochu naměko. Ale máte pravdu, je to tak. Kdo nás nemá rád pro naše chyby, ten nás bude nenávidět i pro naší dokonalost. Je velice těžké zjistit, kdo vlastně jsme, ale jen co to zjistíme, začne "the hard part." Zůstat tím, kým jsme!

mám vás taky rád
Seedmaster
Moje holka mi nikdy nekecala do toho codelam./No,nekdy jo,ale to byly opravdu otresne nesmysly./Tak prvni rok nehulila a rikala,ze nechce,ze ma sve duvody.Pak nejspis ty duvody pominuly,protoze zacla cadit se mnou.Kratce nato zacala sadit se mnou a prisla se spoustou skvelych napadu.Leta plynuly a my sme spolu zazili neuveritelne veci./Rikam neuveritelne,ale vsichni byste uverili.Zijete v tom taky,ne?Ted uz je pani ing.Seedmasterovou a nadherne se spolu prohulujem zivotem.
Smrk,smrk.To je ale dojemneeeeeee..........
Lasce zdar!
SEEDMASTER
Lackyfree
Mno nevím jak vy, ale já jsem měl problém s jednou holkou se kterou jsem chodil asi 3,6 roku. Ale ejhle, kámoš mi nabídl moji první cigeretu. Mno a když zjistila že jsem lapen do nikotýnové závislosti a začal aktivně hulit cigerety řekla: buď cigerety nebo já - zareagoval jsem tak jak radíte (copak mě milovala jen jako nekuřáka) a děsně se sní pohádal = rozchod. Výsledek: kouřím do dneška a taky mě děsně sere jak to dopadlo s tou holkou. Nutno dodat že v době co jsem začal kouřit cíga jsem taky začal s marihuanou - což jsem jí pochopitelně nikdy neřek.
S odstupem času musím říc že to se mnou myslela dobře - chyba. Takže si myslím že pokud chceš aby tolerovala tvé hulení, musíš na ní pomalu a hlavně s logikou, nejspíš v tom vidí pro sebe určité ohrožení a možná má strach že se změníš nebo že změníš své chování k ní - ženské jsou prostě takové. A romantická fráze: pokud se tě snaží změnit nebo zasahovat do tvého života = vyprdni se na ní, nestojí ti zato....
nemohu s touto frází souhlasit.... takhle to prostě nefunguje. Lidé se prostě bojí toho co neznají a mohou aš předrážděně reagovat.
Teď chodím s jinou a ta hulí stejně fest jako já, dal jsem sní první svou extázi, svého první tripa, ale připadá mi to že to není zrovna moc v pořádku.....
Možná že ženský ve vztahu fungují něco jako katalizátor negativních vlivů na vztach. Těžko ti radit, ty ji znáš nejlépe. Ale rozhodně bych se sní nerozcházel jen proto že nemá ráda hulení - život se netočí jen kolem marihuany........................................................
psychedelix
Tak já to mám v pohodě. Mám holku s kterou mám vztah dá se říct něco mezi chozením a nechozením, takové pohodové, nejsem příliš svázán..... Dříve nehulila, pak jsme byli na nějaké kalbě a já měl haš a ganju, tak že to zkusí.... docela se jí to líbilo....později, když viděla jaké máme s kámoši přestávky mezi jointy, tak trochu naštvaně říkala: "zase hulíte"....pak začala pracovat v Hulandsku a občasně hulit.... no a teď když přijede tak mi vždycky doveze nějaký materiálek, zítra se těším na ni a Super Skunk, K2 a pěknou nudli Seven stars polen. No, přeji vám něco podobného....:-)
juleni
Hmm. Momentalne mam take bezzenske obdobie, no ked sa mi nejaka pritrafi, uz teraz viem, ze koli nej a taktiez koli nikomu a nicomu neprestanem hulit. Som ochotny obetovat chlast, ale hulenie nikdy!
BTW. Nikdy nehovor nikdy :)

Ber ma takeho, aky som alebo ma nexaj na pokoji.
Dude
No s mojim milačkem mne vlastně dala dohromady ganja!s kamaradem jsme jezdili misto školy na špekový výlety do přírody,pak se přidali jeho spolužačky... No a ted s jednou chodim a jsem absolutly happy.
Jsme dost na jedný vlně,pohoda,hulí se mnou,sice třeba ne tolik, ale nikdy neprudí.

"Jah brought the Love into my love"

PS: Jenom kdyby se ji ty Trosky začli líbit......
hihi
Zdarec Lidičky!

No, takže k tomu rozchodu, pokud netoleruje hulení, není trochu zbytečný kazit si něco krásnýho nečím krásným? Určitě to půjde jinak zařídit, jde jen o to zda oba chcete. To, že má strach, že Tě to změní (někdo tu podotýkal) to je dle mě blbost, neboť se mění každej a nechceš přece říct, že se s někým rozejdeš jen protože za tu dobu co jste spolu se změnil fyzicky nebo duševně.

Já a můj kóčiš sme v pohodě, občas si spolu zahulíme, občas hulím jen já a občas nehulíme vůbec (to nejčastěji) :) (myšleno, když jsme spolu) vadí jí jen tak maximálně to, že prej, když jsem zhulenej a ona ne, tak se mnou nemůže bavit o určitých věcech, o kterých by chtěla, prej vnímám jinak :). Ale když mám chuť si zahulit, tak si zahulím a ona mi za to nenadává a ani nic neříká (ne, že by se přemlouvala a ovládala, ale protože je to moje věc-maximálně řekne, že jí to vadí z výše uvedenýho hlediska), já jí přece taky neříkám co má a co nemá a ani bych nechtěl, protože chodím s ní a je pro mě velmi důležitý aby se chovala přirozeně podle svýho a ne podle mě a to samý je důležitý pro ni (si myslím :)). Vidím tak, to co je, ne to, co by bylo kdybych chtěl ovlivňovat ji a její chování a můžu říct, že mi to tak absolutně vyhovuje a myslím, že všichni chápete o čem mluvím (a chápete, že jsem to sem nemusel psat, tady tu poslední větu :)). Jestli mě někdo pochopil budu rád. :) Pramení to z toho, že jsem upřímnej a nesnáším lež, tím pádem, když jsme spolu začli, tak jsem jí hned od začátku řekl, že jsem hulič a do všech věcí jsem jí uváděl tak jak jsou, tím chci říct, že kdybych jí lhal tak jí i sebe bych ve svých očích velice znevažoval.
No toť trochu z mojí hlavy
Zatím se mějte good
Zdarec
GARDENER
Tak jak se tak pročítám vašimi zkušenostmi s drahými polovičkami :wink: tak si čím dál víc uvědomuju, jaký mám štěstí :
Jsme spolu osmej rok a přesně tak dlouho nesmím hulit :confused: bez ní !!! Já jsem si tuhle naší úmluvu vylepšil, takže nehulim sám z našich zásob :frog: .Když vyrazim na pivko, tak rád přijmu od přátel podanou fajfku nebo špeka. Zatím nám to funguje a nemám důvod nic měnit - zelené zlato šetřím pro "rodinnou terapii" :slizoun:
Vinnie
než jsem poznala svého přítele, o marihuaně jsem věděla asi tolik jako většina spoluobčanů, nebrala jsem ji sice jako tvrdou drogu, ale valné mínění jsem o tom taky neměla, přesto jsem nikoho za to neodsuzovala, brala a beru to jako, že každý má svou volbu. Asi proto jsem nebyla tak složitá na zpracování k tomuto tématu. Přesně jak říkáte, asi je lepší to nevysypat na svou drahou hned a se vším všudy ,ale pomaličku ji sdělovat co to obnáší, jaké pocity máte, taky jsem nejprve o tom ani nechtěla poslouchat, pak jsem ho teda nechala ať si o tom povídá,přečetla si i pár teorií a poznatků, které mi přeposlal, pak jsem dostala i usušený list, který mně zaujal svým tvarem, pak jsem zvládla i se na něj podívat ve stavu červených očí a vysmátého obličeje, a pak už od tolerance nebylo daleko ke zvědavosti a touze to okusit. Neznamená to, že ji/ho musíte přivést až k tomuto bodu, ale ono to většinou..soudím podle dalších příspěvků...přijde samo. Sama si s ním dám svátečně, taky mně někdy popadnou blbé připomínky, ale to tak spíš z ironie nebo srandy.
Taky jsem toho názoru, že to není důvod k rozchodu,z obou stran, že člověk je z toho akorát odreagovaný a vnímá vše jinak.Nechápu , pokud by mohl někdo akceptovat kouření nabo alkohol a toto ne, přičemž s lidma pod vlivem alkoholu mám horší zkušensti.
Asi to bude dlouhodobější proces , ale hlavně trpělivost a pomalu, aby necítila nátlak, stojí-li Ti opravdu za to, miluješ-li ji, tak do ní stojí i investovat čas.
Ondrash
2 Vinnie

tak to je teda pravda. Pomaloučku, pomaloučku, všechno chce svůj čas a vývoj... Moje milovaná o tom nechtěla ani slyšet přesně jak říká Vinnie, ale teď už ji pravidelně "nutím" koukat do pěstírny a je nadšená z toho jak to roste, s Vinnie se prostě shodnu :D... taky si dávám jenom svátečně a většinou (95 %) jenom s ní. Vinnie, Vinnie zlatá slova, moc se mi líbil Tvůj příspěvek takže K4U...

PS: Jsem šťastný, že mám někoho tak tolerantního a nemusím ani hulit.... ale proč ne ;)

:D :D :D :D :D čaute a pěkné pokouřeníčko :smoker:
hh-top
Díky za pohled na "holčičí" stranu. Moje žena se mnou pokuřovala rok a půl bez sebemenšího problému, až mi jednou naplula do hustý vody(nightmare), včetně srdeční arytmie a povolujících svěračů. Uvěřila tu noc, že je její poslední. Vymluvil a vyněžnil jsem ji z toho, ale od té doby už kouřím sám. Prý až zase jednou...

Nu což, obětoval jsem se a od té doba kouřím za dva!
Tom
Nazdar! Prave som vysvetlil dvom ludom v rokoch-48 a 43 preco hulit a oni prave teraz hulia(to slovo vyzera strasne) Dam ti moje cislo, nech zavola, ja to nejak vykseftim... Asi budem pravnik
ataner
Já to mám v poho, poprvý jsme se potkali u ganji.Hulit prej klidně můžu, ale chlastat nemam..:-)
hh-top
Moudrá to žena, tý se drž.
ataner
Vůbec nevim, čím jsem si jí zasloužil. Asi jsem byl jako dítě moc hodnej a poslouchal maminku...
Zkusim jí trošičku zpracovat, aby začala i pěstovat a surfovat Growerem:wink:.
Ondrash
2 ataner...

to se ti určitě povede, ta moje už i serfuje a je spokojená ja kocúr za pecú... ještě začít pěstovat, ale aspoň se občas podívá do moje pěstírny a občas i pochválí...a to je už dobré znamení, bo někde se začít musí.. :D:D

:smoker:
Hugo
Jelikož se mě letošní outdoor moc nevyvedl, tak jsem chtěl přejít na in. Už delší dobu se na to chystám, ale letošní počací byl dostatečnej impuls. Hádejte v čem je problém. Prej že je to nelegální a může z toho bejt akorát průser. A přitom mechl 8 letošních kytek v květináčích na zahradě viděla spousta lidí. Už jsem ji přesvědčil o tom, že to není o hulení a stavech vymatenosti, ale o pohodě a životní filozofii. Ale stejně si dám jenom velice zřídka. Ona má u nás odstrašující příklad. Jeden hulič od nás je s prominutím dobytek. Vykouří toho snad metrák a už s ním vážně není kloudná řeč. Takovýhle lidi dělají trávé špatnej kredit.

Navíc tak nějak jsem zjistil, že pěstění je velice záživný koníček. Nejde o to hulení ale o pěstování a následné "koštování". Jen máloco (všichni ruku na srdce) vás naplní větší píchou než krásný palice a pozdější vyřehtaná banda lidí. Nejde o mě, ale o celou bandu lidí, který se mnou tejden co tejden sedávají v hospodě a který mám rád.

Lidi tu píšou o tom, že partner, kterej dává ultimáta nebo něco zakazuje je špatnej partner. Každej na sobě máme něco špatnýho. Ale nevidět na partnerovi to špatný je to, co se ve vztahu hodí nejvíce. Ať mě opraví ti, co už rodiny mají. Je mi 24 a troufám si říct, že je to holka s kterou bych chtěl strávit zbytek života. A pokud bych měl volit tak volím ji. Ale jsem chlap. A znám mužskou povahu. A vím, že dřív nebo později mě stejně přijde líto, že se musím vzdát něčeho, co mám rád. A nejdřív to bude líto, pak potajnu za bukem bude člověk pokuřovat a nakonec jsou z toho velký rozbroje. A to bych vyl velice nerad.
a.f.a
Souhlasim s Dr.Smokalotem ... hlafne f ty casti co se tyce zarlifosti .... ne kazda to dokaze pochopit napoprvy (nastesti mam takovou kery sem to ani vyswjetlovat nemusel ... :o) ... ale mam skusenost s tim co dokazhe vashe lepsi poloficka udelat proto aby te udrzela ... napr. takovy zality kytky octem apod. ptakofiny ...
urcite plati zhe by te mela milovat takovyho jakej sesh se fsema prednostma, jaka je urcite i huleni a pestovani a tak ... HLAFNE SE NENECHAVEJ OMEZOVAT A NIKOHO NEOMEZUJ ... nemlufim o ustupkach ... kdyz to nejde spolu tak astala vista bejby :o)
Ondrash
tohle je předloha od hh-topa
********************************
tráva a milované osoby
Láska je, když myslíte víc na druhého než na sebe. Milující člověk vás nechá i s vaším "zlozvykem" na pokoji. A pokud buzerují, nemilují nás, jen si nás chtějí přizpůsobit své představě "dokonalosti" a tudíž je nejvyšší čas je poslat někam.

Take me the way I am, or fuck off!
__________________
Monty
********************************

Když je láska to co tvrdíš pak pokud myslíme více na druhého než na sebe, potom je jasné že ganja je až na druhém místě a pokud to nejde jinak, pak sbohem ganjo....
oběť je v každém případě vysoká... takže je nutný kompromis... anebo pak to je láska z její strany ne však z naší.

Z té tvé definice vyplyvá, že i my musíme pro to něco udělat, nelze se jenom ospravedlnit tím, že: "pokud mě miluje, stráví Ganju bez problémů..." A druhá strana mince ?

Asi mě za tenhle názor zprdnete, ale co, je to názor.....

PS: Ganja je něco na co nelze žárlit :D, nebo jo ?

mějte se a hulte s mírou :smoker:

danny
Já jsem s mojí mladou(teď už vlastně manželkou) začal hulit když sem byl na vojně.Stalo se to tak ,že mi volala do kasina ,že ji umřela babička a bylo jí strašně,jenže já byl v tu dobu dost zmaštěnej z pravýho holandu.Takže jsem se do toho telefonu jenom tlemil a vlasně sem ani nevěděl ,co že mi to povídá.No a druhej den ráno se mi to rozleželo v palici a čekal jsem ,kdy bude konec. Jenže
sem se splet. Do dopisu mi napsala jaká sem veselá kopa (myslela že jsem vožralej) a ať co nejdřív přijedu domů. Tak sem přijel a vzal sebou ten super modýlek ,dal jí ochutnat a to změnilo náš život. Teď se mnou hulí o víkendy a je nám fakticky fajn (mimochodem sex v tom stavu je něco úžasnýho).Takže všem holčinám - zkuste to a zjistíte že všechno je JINAK!!

Čus Danny
hihi
...moc huličů si ji neuvědomuje, viz. příspěvky atd. Chtějí po svých polovičkách toleranci, ale sami jsou netolerantní a když se jí to nelíbí tak byebye. Myslím, a jak už jsem napsal, že je zbytečný kazit něco krásnýho něčím krásným.

Jsem vždy pro kompromis, nejen v téhle věci, protože radikální řešení je blbost, lepší je liberalizmus a tolerance, na tom se snad všichni shodnem, ne? :)
Takže pokud se jí to nelíbí, je to dlouhá a náročná práce, vysvětlování a odříkání a delší doba nehulení, ale nese to ovoce :) Někdy to je a někdy to není potřeba.

Mějte se good
Zdarec

Aloo
mozkové výlev,

já su ženatee 5 let, děti ve dvoukusovém provedení, hulím 11 járů a chce to skutečně mírnee tlak tam, kam to scu dovést. Žádný křeče, schízy, řev, lámání nohou..nic takovýho.

Není nad to , když si prostě s bráchem na bódě zahulíme a klid.. děti si hrají, maminy vaří dle našeho doporučení, škopek 5°C.......

Vem si, s kolika debilama se musíš ve svým životě běžně hádat a násilně je tlačit do svých představ, proč si neudělat doma tu správnó pohodu.

Časem to přinde samo a bez nějakýho přesvědčování kohokoliv o čemkoli.

Nescu dělat chytrýho, jak sem si to krásně zařídil, ale jenom konstatuju, jak o je

Zdarec a ozvi se

Ondrash
2 danny

jo, souhlasím s tebou.... :D

mimochodem: taky jsem začal hulit na vojně, telefonát v tom stavu je něco šíleného... prostě buď jsem slintal do sluchátka smíchy anebo jsem jenom zíral do dlaždic a říkal jsem ať to zavěsí, že nevím kdo je a co po mně chce... :D:D:D

sex zhulený je něco jiného :D, je to úplně jinačí rozměr :)

2 hihi,
už si nepamatuju cos psal, ale vím že máš recht, nebo tak nějak jsem to chtěl napsat... zkrátka... konečně dyť moja taky hulí a nikdo tu nic neřeší :) :D
kompromis je správná volba... vždycky :)
polorobot
MOJE HOLKA BALÍ NEJKRÁSNĚJŠÍ JOJINTY
A JE MODELKA
hihi
polorobot: je hezký, že Tvoje holka umí balit nejhezčí jointy, ale nechápu proč píšeš, že je modelka? To jako, že je to obdivuhodný, že to umí i s dlouhýma nehtama? :)

Aloo: s debilama se nehádám, to nechávám jiným a nikoho do ničeho násilně nenutím (to taky udělaj jiní a ani by nemuseli) :)
Jo jo, asi to máš dobře zařízený, protože Ti to tak vyhovuje a pokud to tak vyhovuje aji lidem kolem Tebe, tak je to fakt super.

Já si to nemusel ani zařizovat, mě to přišlo samo :) (aspoň si to myslím, ale pokud to tak není, tak by mi to moje láska řekla :))

Mějte se good
Zdarec
KLKOV
No můj osobní názor je, že ve vztahu by měla bejt tolerance, ale pravdou je, že to neplatí vždycky a ňákej ten vztah už mě to taky stálo.
Večer vyrážim s jednou skvělou holčinou na rande a ani nevim jestli hulí, nebo jestli to aspoň toleruje, nebo .....
takže nevim jestli mam vzít na špeka ... no prostě strašný dilema tak doufám, že bude alespoň z 50% tolerantní tak jako já .... Tak mi držte palce, já zase budu držet palce vám a snad nám to všem vyjde.
oton
nevim co ti je nejasnýho na textu polorobota

prostě píše, že je jeho stará modelka, je na tom něco nejasnýho???!!! mě ne
oton
to co napsal HUGO mě opravdu potěšilo, celej příspěvek je v tom pravým duchu a vyzařuje z něj inteligence a správnej přístup k věci

bejvíc mě nadchla tato pasáž
"Navíc tak nějak jsem zjistil, že pěstění je velice záživný koníček. Nejde o to hulení ale o pěstování a následné "koštování". Jen máloco (všichni ruku na srdce) vás naplní větší píchou než krásný palice a pozdější vyřehtaná banda lidí. Nejde o mě, ale o celou bandu lidí, který se mnou tejden co tejden sedávají v hospodě a který mám rád."

uplně stejně to vidim já, díky HUGO+
karma pro tebe
Daniel
Nechápu, jaktože nevíš, co je Hihimu nejasnýho na textu Polorobota.
Prostě chce vědět, jestli to znamená, že umí balit jointy s dlouhýma nehtama, nebo něco jinýho.
Stačí ti to takhle, nebo snad nerozumíš ještě něčemu jinýmu? Já ne.
oton
no ne, prostě napsal že jeho stará je modelka, na tom mi nepřipadá nic divnýho, přece je dost holek co dělá modelky, ne?!

PS: nic ve zlým :-)
Daniel
Jo to je v pohodě, stejně si už nepamatuju, proč sem to psal.
uzzi
Jak to jde dohromady? Nedá mi to nezeptat se vás jak to praktikujete s opačným pohlavím (někteří se stejným). Je to jí/jemu jedno, nebo vás nutí s tím přestat? Nebo kouří ještě víc než vy?
Stalker
Tak je to ruznorudne ruzne. Přítelka hulí jenom když chce a to nejni pořád. Takže zahulí jenom občas a je schopná narozdíl ode mě odolat. No a jestli mi to nějak vyčítá? No to je jasný že jo teda jak kdy někdy jí to vadí někdy jí to nevadí...ale vždy to dopadne o.k. Tím jsem myslel že na mě kvůly tomu není naštvaná. HOWG
Sancho
Tej "mojej" to docela doť vadí. Hlavne v poslednej dobe. Sakra čím to bude. Budeme musieť asi hodiť reč.
tahua
U nás pálíme oba dva rovnoměrně. já i manželka hulíme kdykoliv je příležitost a chuť.Pokud jeden nehulí je to jenom jeho věc a nikdy se nám nestalo že by jsme se kvůli ganje pohádali.
pan dan
Mam to hozeny stejne jako Stalker. Slecna si obcas da, ale (vztazeno k my spotrebe) zcela vyjmecne. Toleruje me a zatim se zadny hustsi nalady nekonaly :)
acidrop
pretoze moja priatelka ma hulit naucila (5 rokov dozadu) a ja jej za odmenu robim doma indoor ;)
Dude
většinou hulí jenom když hulim i já, teď zrovna má nějakou pauzičku...
akorát prudí, když si chci vyrazit někam na rychtu a vrátit se až k ránu... To se mnou jít nechce, že se jí to nelíbí a samotnýho mě taky pustit nechce, že du s kamarádama, tam se někde "zfetujeme" a já jí budu nevěrnej... Takovej začarovanej kruh...
jináč je to zlatý:)
iNVADER
tak moje holka....teda uz manzelka:-)) nehuli VUBEC!, a povazuju se za hodne stastneho cloveka....nebot ji to vubec nevadi a nebrani mi...takze si klidne muzu zapalit doma.....tkaze ja jsem spokojenej....:-)

[Edited by iNVADER on 05-06-2002 at 02:39 PM]
hydrantek
Moje partnerka kouri fakticky dobre :) :) :) :) a casto.
Jinak ale nehuli skoro vubec a furt me picuje :)
Sargon78
Moja priatelka nefajči ani cigarety a tiež travu.Nemá rada keď hulim cigarety a ganju v jej prítomnosti,ale keď nieje somnov tak nepovie na to nič.
Aspom mi to je cennejšie.Teraz som ju prehovoril že budem pestovať indoor.A už fachčim v izbe.
wolllf
Pruda....pruda a pruda. Pořád hučí a já pořád hulím....buď si zvykne nebo ne :rocket:
/už má na to docela dost času-3,5 roku/. Teď se teda trochu zklidnila - uvidime!Vykouří totiž tak dvacítku denně, takže na to se vždy obracím
cangrejo
No tak to my s přítelem hulíme oba stejně, vždycky po práci si dáváme pravidelně jointíka a pak podle nálady. On mě to kdysi, když jsme byli ještě kamarádi naučil a tak je to naprosto v pohodě, je dobrý když to lidi tolerujou, ty co pruděj to totiž podle mě nechtěj pochopit jaký to je, ale to je jejich věc, pouze by neměli prudit okolí, no teda většinou to jsou ženský, že jo chlapíci? Já taková naštěstí nejsem a je to v poho, cigarety ale oba nekouříme což je ještě lepší....
Dude
MrVoslíkoš: yes,yes:D:D:D
ještě cangrejo mi připoměla, že sme se s přítelkyní taky seznámili jako kamarádi v bandičce, která se občas sešla na špíčka, takže sem se ze začátku ani nemusel moc přetvařovat, poznala mě takovýho jakej jsem byl:)
Jinak dřív jsem ani tak neměl problém skloubit přítelkyni nepaličku s hulenim, ale spíš s mejma kamarádama:), moc si nerozuměli:(
Znáte to taky, že přítlkyně(přítel) moc nemusí vaše spoluhuliče?? ta moje na kamarády docela žárlí...
leveller
.....manželka mlátí držkou až neskutečně....

jsme spolu 10 let a nezvykla si...a co jí nejvíc vadí ? To že se zhulenej tvářim jako "debil"...to že když jsem chlastával(a že jsem teda chlastal) a byl pak hustej a dost agresivní jí nezajímá..teď jsem sice v pohodě,ale tvářim se jako "debil" ....no jo no :confused:


nicméně OUT... mi nejen že trpí,ale pomáhá mi s ním...
pan dan
Jo jeste jsem zapomnel dodat: moje slecna nema rada my kamarady spoluhulice, nechce me poustet na tekno, vadej ji cigara koureny v jeji pritomnosti, ale jinak nedrzkuje :) a je to fakt pohodicka. Jen snad v dobach, kdy jsem slecnu nemel jsem mel PODSTATNE vic casu na cokoli :)
jsix
Ja som sa s holkou dal dohromady tak, ze sme boli obidvaja zhuleni, a navyse sme sa pred tym poznali ako hulici, takze no prob. :) a hulime spolu doteraz, aj ked ona oproti mne menej...
Fakt ale je, ze odkedy mam ju, mam ovela menej casu na kamosov a tie "flakarny", ale aspon si ich lepsie uzijem :D
torhorc
Sargon78 mi to vybral z huby. Co oci nevidia srdce neboli. Ale postupne ju oboznamujem so stavom mojich rastliniek na policku. Takze je to celkom v pohode. Ale bolo to aj horsie. Nechcite vidiet jej vyraz tvare ked som jej povedal po styroch rokoch stastneho partnerskeho vztahu ze uz palim nejakych 5-6 rokov. Dokonca sa mi ju podarilo raz odpalit, celkom sranda, len som nevedel ako to mam vnimat, predsa je to len trosku rozdiel stareho harcovnika a prvohulica.
Wampyr
To moje pritulka taky pekne vyhuluje. Kdykoliv je prilezitost.Vetsinou spolu.Je to v pohode a snad i nadale bude..............
cangrejo
Pánové kteří máte netolerantní přítelkyně, tak vám teda vůbec nezávidim, vidim to i na mejch kamarádech jak je doma pruděj. Já bych to asi nevydržela... furt poslouchat nějaký keci, skvělí je když hulej oba, je klídek ale takovejch asi není, nebo jo? No víc je určitě těch prudivejch ne? No já jsem ta tolerantní žena a je to v klídku a pohodičce....
uzzi
jo, tolerantní přítel/přítelkyně je fakt dobrá věc, taky sem jednu chvíli chodil s holkou, která do mě pořád kérovala ať toho nechám, tak že tento vztah se začal jevit jako neperspektivní... víte jak to myslím. Fakt je že ženský spíš nemůžou vystát kamarády huliče než hulení samotný.. no ženská logika






ROLL ANOTHER!!!

Glamdring
Tak to ta moje se občas taky vypálí, ale musím přiznat, že nežárlí ani tak na moje kámoše, jako spíš na moje kytí......
cangrejo
Já teda nežárlim ale jsem taky asi až na druhym místě....
lamie
Můj drahoušek hulí, hulí opravdu MOC, mě to nevadí, miluju ho takovýho jakej je, ale on vůbec nemůže přenýst přes srdce, že já ne. Pořád mi to otlouká o hlavu, a nechce mě kvůli tomu nikam brát. Parádně mi to zhnusil, když mi uvařil mlíko a přepísknul to, já myslela, že umřu. :angel:
chobot
Cau,

u nas to vypada dost podobne. Ja hulim tak 1-2x tydne a moje dlouholeta pritelkyne nehuli vubec a nechce to ani zkusit. Rozdil je v tom, ze mne vubec nevadi, ze ona nehuli, a pokusy presvedcit ji k tomu, aby to zkusila, uz jsem davno vzdal. Ona tim mym hulenim naopak vubec nadsena neni (jemne receno), ale akceptuje ho jako nutne zlo - spis ji vadi moje indoor pestirna :D.

Problem je v tom, ze kdyz je nejaka hulici akce, tak tam chodim taky radsi sam, nebot moje draha polovicka ma sklony mluvit mi do toho kolik mam hulit, jak mam hulit a jestli mam vubec hulit. Coz jsou veci o kterych rozhoduju radsi sam. Navic nejsem rad zhulenej v jeji pritomnosti, jsem pak paranoidni z toho, ze ji to vadi a je nastvana a ve zmastenem stavu to nejsem schopen realisticky posoudit a pripadne resit - coz mi casto zkazi vecer. Tolik pohled z druhe strany.

Nejlepsi reseni by asi bylo, presvedcit ho, ze stejne jako ty ho neprudis za to, ze huli, on do tebe nebude hucet abys hulila. Proste vzajemna tolerance.

Uplne idealni by teda bylo, kdybys hulit zacala :slizoun:, opravdu to ma neco do sebe. Ze se s jednou predavkovala neznamena, ze se ti to nemuze zacit libit, doporucoval bych spis metodu koure a zacinat pomalooucku polehoucku. Dokud ses nezhulila normalne, nevis o co prichazis. (Zas te nekdo ukecava, ze? :D Nediv se, jses na groweru :wink:.)

chobot


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma