Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 [4] 
Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka) - Klikni zde pro originální téma
já si stejně myslim, že tady má někdo jenom plnou hubu keců a zapíchá si tak dvakrát do roka :flick:
Leštěnka
Ganja Joe: Jdi se zabit...az se jednou poznas (nepreju ti to), dojdes k tomu, ze to bude nejlepsi reseni, sam....
já si myslím, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě. A člověk si možná ani neuvědomuje, jaké blbosti a zbytečnosti v životě řeší...

a kdo si jak zaseje, tak sklidí....
Hawke
Doporučoval bych ti styl neplavce vhozeného do vody= dojdi za ní na nějaké v poho akcičce s napchanou faječkou a se zapáleným ohněm.
Uvidíš, třeba bude v takovém šoku, že si přeci jenom dá :)

Mír zde s Vámi
Lahvan_FlaskiCZ
Hawke: co když řekne NE, zvedne se a odejde? :wink:
Ondřej
Ježišmarja, prostě ji zkus pozvat na špeka a uvidíš jestli si dá nebo ne. Když ne, tak ne, a když jo tak jo. I kdyby si nedala, pokud tě má fakt ráda takovýho jakej seš tak ti to rozmlouvat moc nebude, maximálně si sem tam rejpne. Pokud to ovšem není nějaká ortodoxní nehulička, to by ti asi urazila pazoury :D No a pokud to pro ni bude znamenat vážnej problém, tak aspoň budeš ít jasno v tom, že tě nemá ráda takovýho jakej jsi, ale takovýho jakýho tě chce mít ona.
Hanulkááá
Kluci,to je od vas pěkny,že mu chcete poradit,ale on už jí to dávno řekl:D. Jinak co jsem si to pročítala,tak si myslim,že už to stejně dávno věděla,mame vas pročihly:D.
Soul Rebel
Hanulko, Hanulko... si jen myslíš;)
Ondřej
Hanulko, opak je pravdou, ve skutečnosti mají chlapi pročíhlý ženský :D
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od mirkoff
já si stejně myslim, že tady má někdo jenom plnou hubu keců a zapíchá si tak dvakrát do roka :flick:

konečně někdo kdo to trefil :D bod pro mirkoffa a zároveň jeden pohled na věc,
ten druhý je pohled ze ženského světa a i ten má svou nezamluvitelnou pravdu.souhlasím stopro se všema tu presentovanýma ženskýma názorama,ale je tu i pohled třetí
a ten chtě nechtě existuje, a to takový, že někdy to nespání s druhým vážně znamená počáteční konec a fuck!
Hanulkááá
Jay-jay:to je sice možny,že nespaní s druhym znamená počáteční konec,ale ona snim spat nechtěla.protože měla svoje žensky problemy a to že na ni byl ještě nasranej.... :(. A když to budu s někym chtít skončit,tak to nebudu řešit tak,že snim přestanu spát.
Hawke
to: Lahvan_FlaskiCZ

V tom případě bych byl pro variantu FUCK OFF. Řekl bych jí, že do té doby, než jsem jí dal najevo že kouřím trávu, bylo všechno v pohodě. Nic jí na mě nevadilo, tak nechápu, proč by náš vztah taková malicherná věc měla změnit... Pokud by tohle neuznala, tak bych se s ní, jako partnerkou, neměl o čem bavit....

Nevím, každý jak chce, ale takhle sem to už kdysi řešil i já... a osvědčilo se to:) Nadruhé straně, každý je samostatné idividuum a jedině ten nejbližší ví, co si k té své může dovolit...

Mír s Vámi a s Vašimi Ženami:)
Hanulkááá
grass:tak proč se na ten thread vubec díváš,když tě to nezajímá?!!! Jestli sis nevšiml,tak se tu řeší i jiny věci než pěstování a smysl tvého příspěvku vůbec nechapu:(. Taky mi to spíš připadá,že ti je 15 a to bravo si určitě ještě kupuješ!!!
party_zan
mas pravdu hanulko...

ved aj hulici su len ludia a musia sa bavit aj o inom nez len o pestovani.

no a k ludom ktori nechapu ze ich partner huli,
kde ich stretavate?
ako sa vobec zoznamit a zacat chodit s niekym, kto nema rovnake alebo aspon podobne zaluby a nazory?

to fakt nechapem...
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od party_zan
mas pravdu hanulko...

ved aj hulici su len ludia a musia sa bavit aj o inom nez len o pestovani.

no a k ludom ktori nechapu ze ich partner huli,
kde ich stretavate?
ako sa vobec zoznamit a zacat chodit s niekym, kto nema rovnake alebo aspon podobne zaluby a nazory?

to fakt nechapem...

nekecej,huliči jsou něco víc!když nás uhodí,necítíme to,když vtipkují,nebudeme se smát!!! :D

hanulka:
já jsem ale nemluvil k tomuhle případu.někdy to tak je prostě a svým jednostranným názorem se stavíš na jeho úroveň a slepé vidění věci.některé ženské jsou,stejně jako chlapi,pěkné svině
Kubííííík
Jay-jay tak mi to tak připada,že tě někdy nějaka ženska podvedla:D. Jinak je samozřejmě pravda,že i žensky mužou byt někdy pěkny potvory(záměrně jsem nepoužil slovo svině,pač se mi nelíbí).

Jinak myslim,že se Hanka chtěla jen zastat te holky od ganja joa a nevim proč by se tím měla stavět na jeho úroven?(jestli nějakou uroven vubec má)
chOdec
Kubíííík: A slova jako hajzl, čurák, zmrd, kretén ti v mužském rodě nevadí..? :D
Kubííííík
chOdec:vadí,ale od některych lidí jsem si nato zvykl:(. Taky mi to občas ujede,ale to když už jsem hodně naštvanej. Tobě by nevadilo,kdyby ti někdo o tvojí ženské říkal,že je svině? Mě teda jo.
Kubííííík
grass:nemusiš se hned nasírat,nevšiml jsem si,že by ti tam psala např.kryplíku:D. Ale zopakuju to co už bylo vyřčeno,je uplně jedno jak sní je dlouho,co má vyřešeny a co vyřešeny nemá,to je všechno jeho věc. Jediny o co tady jde,je to,že chtěl poradit. Rozumnej člověk poradí,mín rozumnej neporadí,ale nemá alespon blby kecy. No a ten poslední,jakej asi?:D(což je tvuj případ) sem napíše takovou ptakovinu jakou jsi napsal par příspěvků zpátky. Tak at to shrnu:pokud chceš rozumně poradit,tak porad,ale jinak drž víš co. Tohle ber jen jako vysvětlení ne jako nějaky prudění. Chtěl bych vidět těch tvých dalších pár příspěvku,to budou určitě perly:D.Měj se.
Divoženka
Myslím,že už to ,že jí nebudeš lhát a řekneš pravdu,to by měla ocenit. Musí tě brát takovýho jakej seš a pokud ve vztahu funguje lhaní či zakazování, nemá to moc cenu. Ale někde to třřeba funguje
Kubííííík
:punk: 6 příspěvek a další perla :bravo: ty :baby: Jinak neříkam,že mam pravdu jen jsem ti nato řekl svůj názor. Njn stou husičkou sis to pokazil:D. Tohle dohadování nemá smysl a hlavně to sem nepatří! Tak už mi prosím neodpovídej,nebo PM. Potom svoje přispěvky smáznu.
Evildoer
'grass' : ty ses dobry maslo :D
btw souhlas ze kurvy sou jak mezi zenskejma tak chlapama a taky growerama :eek: pozor nato zivot je jen hra ;)
chOdec
Kubíííík: No, určitě by mi vadilo, kdyby někdo mojí ženu oslovoval "svině".. :D :rocket:
To s tím ale nesouvisí... Měl jsem dojem, že podle tebe se tak tyhle křehké bytosti nenazývají.. :smoker: Což je podle mě zas trošku přehnaný. Ženský dokážou bejt neuvěřitelný svině, stejně jako chlapi.. :) Jinak samozřejmě support Breadhacker, Hanulkááá, Kubíííík a všichni, kdo v sobě mají aspoň trochu slušnosti a respektu..

Ganja Joe - otřesnej případ :rolleyes:
'grass' - další prudič.. :)
sancha
GJ; pak eště holka s klukem nechce spát pokud dotyčnej stojí v posteli za starou belu ;)
Hanulkááá
Sancha:D:D:D taky možnost:bravo:,doufam,že si to přečte:D.
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od Kubííííík
Jay-jay tak mi to tak připada,že tě někdy nějaka ženska podvedla:D. Jinak je samozřejmě pravda,že i žensky mužou byt někdy pěkny potvory(záměrně jsem nepoužil slovo svině,pač se mi nelíbí).

Jinak myslim,že se Hanka chtěla jen zastat te holky od ganja joa a nevim proč by se tím měla stavět na jeho úroven?(jestli nějakou uroven vubec má)

ne-e...nepodvedla.ale je pravda,že jsem měl vztah,který byl o ničom a když je to o ničom,tak asi se do toho sexu nikdo moc nehrne,ne?rozumíme si už?Navíc teď mám slečnu úžasnou a nestěžuju si vůbec na nic. šlo jen o pohled na věc.mám kámoše,co s buchtou spí celkem málo a je z toho taky špatný,ale on ji nic neříká.jen mu to chybí a taky celkem trpí,páč ona je docela sobec.je vybouřená z mládí a on chudák ještě moc ne.další kámoška mi taky říkala,že už to ani nepotřebuje tak moc jako dřív.no řekněte,jak k tomu ten týpek má přijít.
Každopádně jsem nikomu neřekl,že je svině,byl to obecný termín,za kterým si stojím.Vím,co buchty dělaj a nejsou vážně svaté ani náhodou.pod křehkou maskou bezpáteřní svině se kolikrát skrývá...
Hanulkááá
jay-jay:jasnačka,chapu tě a přeju ti,at ti ten vztah vyjde. Jinak ohledně toho sexu,to maš těžky,někdo na to je víc,někdo mín. Ideal je pokud jsou ti dva na tom stejně.Já mam třeba sex ráda,možna až moc,že někdy i ten muj si stěžuje:D.Je jasny,že i žensky dokažou byt pěkny mrchy,taky mam kamošky co mají doma chlapy a když s nima nejsou,tak flirtujou a balí každyho druhyho,ale je to jejich věc. Podle mě se tohle každymu jednou vrátí,třeba jen tím,že tyhle holky bude mít každej za pěkny....(škoda slov).
AHM4D
hanulka, jay a spol. něco na tom je, asi jsem abnormalsexwanted:)..hafokrát jsem usínal vedle ženský bez sexu, já nejvíc nadrženej, ona spí..byl jsem dycky nasranej, víš jak těšíš se na ni, chystáš vínko, svíčky, hudbu atd. a miláček vytuhne..zamrzí ale co, chápu že únava po celym dnu na nohách..nikdy jsem ji nepodvedl, jsme spolu přes 3 roky a začíná se to nějak srát...dopi*e
Hanulkááá
AHM4D:tak jí to hlavně nějak rozumně řekni,nebo je taky možnost,že jí ten sexuální život po třech letech trošku znudil.Třeba to chce nějaky zpestření:)(např.nějaky pouta atd:D:D:D).
AHM4D
Hanulka: už jsme se o tom bavili, ale problém je spíš v tom že já jsem trochu sexunenažranej aženský to asi stačí ob pár dnů..ty pouta jsou dobrej nápad ale nevim jak to pobere:D zkoušel jsem to na ni i na jiných místech než postel (kuchyň atd) ale když vycejtim že se jí fakt nechce tak mám i já po chuti na sex...občas se parádně odváže a rozvášní, ale fakt jen občas..
Hanulkááá
NO tak to maš těžky pokud prostě od přírody na sex moc není,tak stím ani nic udělat nejde. Jinak jak už jsem psala mužeš zkusit něco novyho,třeba i netradičního:D,třeba se odváže a rozvášní častěji:).Tak hodně štěstí v sexu přeju:D.
Pan Ker
Nemám to tu přejmenovat na "Sexuální poradna":D??
Hanulkááá
Pan Keř:klidně můžeš:D
RASTA s.r.o
Tak si tak rikam,jestli to tak mam jenom ja nebo i ostatni zenske jsou na tom stejne???S moji pritelkyni jsem uz dva roky...Poznala me jako kluka co huli malo (to ja jen pred ni :) ) ale zas tak tomu nebylo....snazil jsem se nehulit jen v jeji spolecnosti.Ona nekouri a uz vubec nehuli...Nastesti me asi ma natolik rada ze mi to postupem casu zacala akceptovat a ted uz si pred ni v pohodicce dam brko...klidek...Jenom by me zajimalo co na huleni rikaji ty vase slecny?Sto lidi sto chuti,ja vim...nektere to muzuo snad vic jak chlapi,nektere zas naopak...piste co umite bejci... ;)
Hanizek
Když se nad tím zamyslím, tak ta moje možná hulí víc než já!

Jinak mám matné tušení, že podobné téma už někdo založil...
Zedy
Thread na todle téma už tady je;) jinak já s partnerkou vypalujem stejně.
RASTA s.r.o
Neni jak vam :) ja prave tohle tema nenasel...jen nejaky rozchod bo co,ale jinak nic....asi jsem slepy chlapi...oci uz me stipou :D
jude
ja sice frajerku nemam, ale ked nejaku budem mat, tak len taku co mi to bude tolerovat :)

inac kamos ma a uplne kvoli nej prestal.....aj ked on moc nehulil, on len tak prilezitostne :)
partnerka versus travka...věčný příběh:D pro všechny případy platí, že základem je tolerance a jinak o tom nemá cenu ani mluvit...

jinak má poslední partnerka byla nejprv nejprofláklejší hulič široko daleko ale pak se na to rozhodla vysrat, no a to bylo peklo:) nakonec jsme se rozešli(v dobrým naštěstí:) ), ne kvuli travce i když tam taky částečně hrála roli.. teď si pár let hulim jak chci, kdy a kde chci a nenechám se omezovat... nedávno mi svitla naděje, potkal jsem ženu kvůli který jsem byl rozhodnutej přestat si vyhulovat mozek, ale bohužel, dostal jsem košem (ne kvuli trávě-to je jinej příběh), takže pokračuju v úspěšný likvidaci mozkovejch buněk a čekám na další vhodnou holku..:frog:
.....už mi z teho jebe....:teef:
berrea
já mam taky nehulící slečnu, dřív sice pálila jak divá, ale pak měla jeden hnusnej zážitek a od tý doby si potáhla asi dvakrát, je to dva roky zpátky... eště nedavno mě za hulení dost buzerovala, ale už je to v poho, naučila se to akceptovat, já sem jí vysvětlil, že u mně je prostě to brko s kámošema jako když de ona s někym na pivko a občas už si dam fajfku třeba i v její přítomnosti... že třeba dem do lesa, tam koukáme na stromy a kocháme se přírodou a já si zapálim, abych si to líp vychutnal... prostě je to o tom, nedělat kolem hulení humbuk a snažit se tý ženský nějak dokázat, že to problém neni... ovšem u někoho se to podařit nemusí :-/
Prdelac
nehulicovi nevysvetlis, ze to problem neni
mne se chlapik vzdycky nasral jen kdyz jsem zmizla s kamosem a sla si zahulit
doma toleroval, ze jsem si pri knizce dala vodnici, ale nedej boze, ze jsem s kamosema vyrazila na brcko - zarlivost - zacatek konce
a on na ty kytky fakt zarlil ))))
dokonce jsme se po 5 letech dostali do faze, kdy jsem doma musela schovavat nasusene kytky ruzne po baraku, aby mi to nevyhazoval.
Nejakej rok jsem to jeste vydrzela, ale stejne jsem se nedavno radeji sbalila a odesla.
mé ženě mý hulení nevadí...seznámili jsme se na jedný takový divoký posklizňový akci...
pálíme spolu...a je to fááájn...je totiž pro mě zároveň nejlepším kamarádem
brávooo
Ramon_Dexter
::::::tak takovou ženu ti zavidím važ si jí,-)))
H+H
Tak do hulení by se nutit nikdy nemělo .
radofun :-)
Ake mate skusenosti s navazovanim novych vztahov? Mne sa v poslednej dobe stava, ze si vzdy nazaciatku dobre rozumieme a potom ... Kedze som pomerne otvoreny clovek narovinu poviem ze rad hulim travu a tu vacsinou vznika problem. Mam taky pocit, ze vela dievcat (zien) ma k tomu velky odpor. Myslite, ze je dobre to zo zaciatku tajit a potom to naraz vybalit?
Fíďa
Myslím že holka by o tom měla vědět od začátku sice to min. 30% holek odradí :( ale co aspoň se oddělí zrno od plev hned na začátku :)
berrea
rozhodne to neskrejvej... vem si, ze s ni budes mesic (nebo mnohem dyl), ona nebude mit tuseni, ze palis, ty ji uz zacnes mit fakt rad, tak to na ni vybalis a ona se zdejchne nebo te bude chtit predelavat... raci si najdi rovnou nejakou, ktera huli taky :) ja teda nemam co rikat, moje ona mne od huleni taky neustale zrazuje, ale uz pochopila, ze toho nenecham, tak kritizuje jenom tak aby se nereklo a aby to bylo fer, tak ja nehulim, kdyz sem s ni... a sem s ni uz pres dva roky, z cehoz vyplyva, ze kompromis je taky reseni, ale toho neni kazdej schopen
Wejdas
No podle mě bys to neměl tajit, ale asi bych to neřikal při představování, aby si nemyslela že myslíš jen na hulení.

( i když zasvedcení ví že to tak je že ano :winner: )

:rasta: Peace :rasta: and :rasta: Love :rasta:
digy
2 berrea : kamo takto to mam ted taky zarizeny, ze nesmim byt zkoureny kdyz jsem sni a je to boj ale laska je silnejsi nez jeji odpor :) ale zfleku bych bral nejakou peknou dredarku cu taky pali.

Jinak radofunovu problemu: rict to urcite hned protoze potom by ses mohl tezce dojebat jak ty tak slecna. (znam pripad kdy poslal KLUK jednu kamaradku do rici po 2 mesicich vztahu jen proto ze obcas hulila a nerekla mu to) Ale jsem jen teoretik, do stiku z holkama prijdu jen ve skole (kam chodim pravidelne zkoureny) a nebo v patek a sobotu vecer (v 99 pripadu ze sta skoureny) takze selekce u me odpada a slecny ktere maji zajem i o zhulence to daji znat :)

Edit: 2 saiklon : pokud to ma dobre schovany a nehrozi provaleni tak zatloukat zatloukat zatloukat. a jestli jsou spolu pul roku taka klape jim to tak skrin by jim vztah nemela znicit. Vim jak jsem si ja privedl domu mladou maximalne naladenou na sex a jen jsem sel čeknout kytky a trosku je postrikat. mlada se zajimala co tam vzadu delam, prisla, videla a bylo na mesic po sexu. Babi (vetsina) nechapou tu radost kterou ma kluk kdyz otevre skrin plnou krasnych opalujicich se slecen :)
saiklon
tak dredarku bych ja osobne fakt nechtel!

Mam kamose, kterej je se svoji holkou asi 3-4 mesice, ma byt 3+1 a v mistnosti v chodbe rozjetej dripec na cocosu:-) samozrejme ze sme pri sestavovani a davani systemu a boxu dohrromady dbali co nejvic na maximalne odhlucnenou ventilaci, coz sme vyresili dlouhou isoflexou+ufounem 750m3h-1 - zregulovanym cca na1/2 a "sbouchnutym" drevenym boxem ve kterym je ufoun schovanej:-)) problem je v jeho hollcine, nevime proc ale je strasne proti huleni, ale celkove proti drogam, a tim hlavne myslim chlast ptz jeji mati je alkac. No a uz dva mesice se rozhoduje jestli ji to rict nebo, a jakym zpusobem. Asi pred trema dnama si uz vsimla na balkone asi trech mensich kyticek v kvetinacich, a vzala to vpohode, no ale jaxe bude tvarit na hydro - ? fakt netusi. Zaroven jaxem psal je sni uz pomalu pul rocku a docela jim to klape.

Jak byste to videli?
kdyz je slecna proti drogam tak bych to na ni asi nevybalil, laici mivaji dost zkresleny pohled na vec, a kdyz ji ukaze svoji laborator mohlo by to v ni vyvolat dojem velkovyrobny marihuany :eek:
a na otazky typu "Ja nebo Ganja?" se odpovida jasne ze Ganja zlato :rasta:
No...hele tam asi záleží jakej postoj k tomu má ta dotyčná..setkal jsem se s mnoha holkama a asi v těch 30% jim to nevadilo,ale ostatní to odsuzovaly no:)ted začínám s jednou krasavicí,který jsem to řekl až na třetím rande,že vcelku dost čadim a ona to vzala...vlastně to třetí rande se mě jenom ptala na věci ohledně marihuany...dosti zvědavé děvče..jinak ona sama nepije,nekouří a ani nehulí..a i tak je suprová:teef:takže tak.
Slick-ace
Já to mám podobně jako berrea. :) Ta moje mě od toho sice neodrazuje, ale nehulí a zvykl jsem si když jsem s ní nehulit. Pokuď jsme někde na akci s více lidma, tak to neni problem. Věděla to o mě hned od začátku. Je poměrně volnomyšlenkářská, ale co se týče oblasti přírodních produktů ke změně vědomí - nicmoc osvícená neni, asi takhle ... jsme spolu už pár let a na první brčko ve dvou ještě nedošlo. A možná je to tak i dobře. :p:
K pěstování je tolerantní - prý je to nakonec pěkná rostlina a má svoje kouzlo. Bavim se ní o tom úplně normálně. Na houby taky chodíme spolu. :D

saiklon : podle mě nemá smysl se tomu vyhejbat, stejně na to přijde. Měl by se pokusit jí to nějak rozumně vysvětlit - pár kytiček jenom pro mě, rizika minimální, lepší než kupovat g, atd. atd.
Caputo
Mám štěstí na holky, který buď hulí taky - se mnou, nebo už je to přešlo, tudíž chápou, když člověk normálně pálí i pěstuje :D Je to ale docela zřejmý, když na všechny narazíte v hospě ;)

Takže takovýhle problémy říct/neříct, kdy říct a jak moc lhát, naštěstí nemám...Určitě ale bude lepší to vybalit hned, ať oba víte, na čem jste. Nebo si to nechat pro sebe a doufat, že slečna má ráda překvapení.
radofun :-)
Aj ja som toho nazoru (myslim vybalit to na zaciatku), vlastne to tak aj robim :sun:, ale bol som zvedavy na ine nazory. Ani by som to neriesil, ale stalo sami to prave nedavno, takze co uz. Budem to musiet nejako ukecavat a otvorit danej slecne novy obzor :leaf:
Bread

\\\\\\\"Ahoj lásko kouřím občas/strašně moc trávu a pěstuju si ji tuhle ve skříni poď se podívat.\\\\\\\" Nemám s tím nejmenší problém. Pokud tohle nedokážete říct, nebo něco podobného, své přítelkyni není s váma něco v pořádku buď si to sami nepřiznáváte, máte malé sebevědomí, nebo vás má přítelkyně úplně pod palcem. Nejdřív si srovnejte ve své hlavě jakou že to má tráva roli ve vašem životě. Bydlím s ženskou už nějaký ten rok, ona není nijak extrémně proti ale nehulí, já hulím hoooodně často i na bytě a pozná to na mě a co jako kvůli tomu se se mnou nerozejde. Když hulím hodně často třeba po sklizni tak má nějaké připomínky, ale co, jedním uchem dovnitř druhým ven. Do ničeho ji nenutím stejně tak jako ona mě. Ukažte koule jste chlapy:\\\\\\\"Čau stará hulím trávu\\\\\\\"
Lupus
citace:
Původní příspěvek od Bread

\\\\\\\"Ahoj lásko kouřím občas/strašně moc trávu a pěstuju si ji tuhle ve skříni poď se podívat.\\\\\\\

hlavne skrin radsi zamlcet, nikdy nevis co muze byt tva mila zac, zvlast pokud ji nedokazes rict :
citace:
Původní příspěvek od Bread

\\\\\\\"Čau stará hulím trávu\\\\\\\"

Presne toto :)

rict rovnou narovinu :punk: a nebo jako raida :)
MadEGGA:()
mno nevim. ja bych asi huleni omezil. jako ze kdyz bych mel vecir bez zenske, tak bych si to uzil a fest bych se spukal. ale sni, kdyby ji to vadilo, bych nehulil.. tot muj nazor
No mladá moc nehulí, jednou za čas, prej je po tom zabržděna a utlumená, má pravdu :D proto taky moc poslední dobou nepálím. Každopádně když si někde zahulim a jsem s ní a ona není zhulená tak se cejtim tak nějak divně, proto hulím radši sám nebo když tam není. Každopádně nic neodsuzuje, nebo´t nejsem guma vygumovaná, nekňourám si něco pod nos a taky se meju žejo :D Každopádně pokud zakazuje je něco v nepořádku, buď seš z toho fakt melancholickej trotl, nebo na ní kvůli tomu sereš, nebo že by se ti vypařila ta energičnost a nápady kvůli kterýmu s váma je? Si uvědomte že holky se chtěj hlavně bavit a šukat, nechtěj mít vedle sebe zhulenýho troubu. Každopádně buď si uvědomit že seš fakt dutej a přestat nebo je to hysterka a poslat pryč...pak začne zakazovat pivo....atd.....:fuck:
tekknou
Tak bejvalka ta nečoudila skor vůbec ,pač jí to nedělalo dobře,měl jsem pocit ,jako by jí to moc mastilo ,po sklizni jsem jí nabízel nějakou tu venkovní pálku ,tak si jako s kámoškou vzaly něco na košta ,ale potom mi říkaj ,jestli si spíš nemůzou vzít to listí co jsem tam měl ostříhaný od palic,paldy že jim dávaj prej moc ,já na to no jasně proti gustu žádný dišputát:DStávající babenka je v tomto směru hodně napohodu jsme spolu už 8 měsíců.Brčko sme spolu ne jednou odpálily ,sice nepěstí ,ale kytičkama se kocháme společně,no problema:)A nutit někoho přez moc hulit ,nebo šukat myslim nemá význam ,je to hodně o důvěře ,toleranci a vzájemným porozumění ke spokojenosti obou ,nejlépe..
DanekRider
řekni: "Hulím" :flick:
No já se už těším až s tou svojí odpálím první čoudy,jsem rád že má k tomu kladný vztah :dance:
Zenga
Me vlastne privedla k huleni pritelkyne.Ona uz pestila predtim a co jsem s ni(4 roky) tak pestime a hulime spolu.
žena hulí...

já si totiž přítelkyně/partnerky podle toho vybíram. Abych potom slyšel že jsem zase zhulenej atd. atd., na to nemam nervy ani náladu. Takhle jsme oba stejný a nemáme si co vyčítat.
pan.smakovicka
Frajerka huli tiez akze problm nemam, ale huli o dost menej ako ja. Na zaciatku jak som ju spoznal som jej ale pre istotu vysvetli ze do coho ide :D
growesweden
Nyní žádný protějšek nějakou dobu nemám.Zaplať Pánbůh!
Jinak samo,že raději ať hulí,ale když nechce tak ať nehulí.Alespoň neubyde!
Johnny.Bee
Ja chodim se svojí přítelkyní přez rok a půl, oba hulíme a nic si nevyčítáme... Nezačal bych chodit s holkou co nehulí, protože je téměř 100% šance že vám dá na výběr: "buť já nebo hulení". Přesně takhle zroskotal muj minulý vztah. Proto jestli milujete hulení jako já, tak si rozmyslete jestli to stojí za to pouštět se do vztahu s nehuličkou...
johny - spíš bych řešil jestli ji taky miluju a stojí mi za to nehulit :) třeba sám bych asi nechtěl chodit s někym kdo denně často hulí co je rok dlouhej :eek:

co takhle hledat kompromis a ne rozlišovat v tom jestli hulí = fajn, nehulí = špatně :D

mi připadají některí na netu i tady na ulicích na hulení závislejch v pravym drogovym smyslu :teef: že se upřednostnuje před důležitějšíma věcma kolikrát ... v tvym případě si ji asi nemiloval bych řekl spíš

jinak moje nehulí, neoslovilo jí to. mě dovolí hulit a rozhodně je to v pohodě pokud nás to nějakym způsobem neomezuje (pár brzd už bylo potřeba :teef: ) ale spíš rozšiřuje :)

jak píše klaun - někdy je načase s přiznat že to hulení fakt neni jen dobrý :jerk: a to ostatní taky
tekknou
naprostej souhlas s ramónem:punk: :satan:
Žvejka
Tohle nikdy nepochopím :( Když nehulíš nějak extrémně a nekašleš na ní kvůli hulení(a i normálně:)), tak co je za problém? Přeci by měla bejt trochu tolerantní :) ale nemůžu mluvit za ní:) Prostě mě můžou hulení zatrhnout jenom rodiče a ty jsou celkem tolerantní, takže je všechno ok.Když jí to tolik vadí, tak před ní nehul a snaž se sní bejt nespálenej :) Peace:rasta:
Ja to chápu, když se podívám kolem sebe. Když vidím páry, který denně pálej, nezávidím jim ani vteřinu toho jejich prohulenýho života. Znám jedny, co spolu dokonce choděj do práce na směnu, v práci brka, příjdou domu do bytu, tuc, puštěná televize a zas motaj. Takhle každej den, celej den. Jestli tomuhle někdo říká život, tak já se distancuju.
Tady nejde o to, když spolu někdo chodí, ale když žije. Ono dokud spolu člověk není často a nezažívá život spolu, tak se tomu ani nedá říkat vztah, to je spíš takový bezvýznamný flirtování.
Ja bych se zhuleným člověkem žít nechtěl, dřív nebo později - častý kouření trávy z vás udělá lenochy, nechtěný seberealizace.
Časem to pozná každej, jen si to nikdo nepřipouští a kdo to zjistí pozná, že je v životě taky něco jinýho než tráva a že mu život utíká v jeden velkej šedej dým a dělá na nebi mrak, kterej jen pořád mizí a nikde není nic vidět.
Nejde o to si nezapálit, ale pokládat otázku - "můžu hulit ,nemůžu hulit" ve vztahu dvou soužích lidí mi přijde jako hloupost.
Taková otázka se nemusí pokládat a pokud ano, je někde chyba. Možná v trávě nebo v krávě :D
citace:
Původní říspěvek od Žvejka vní
Prostě mě můžou hulení zatrhnout jenom rodiče

Jak můžou něco zatrhnout, když jsi plnoletá a svéprávná. Mám to chápat tak, že nejsi plnoletá?
Žvejka
Poslouchám je i když jsem plnoletá a svéprávná :) Zas tak vysoko nad hranicí plnoletost nejsem (popravdě jsem plnoletá od 10.2:rolleyes: (chtěla jsem si to nechat pro sebe, že sem ještě malý pivčo, ale budiž :D) a s rodiči pořád bydlím... I když je pravda, že kdyby nebyli tak tolerantní, tak nevím jak vážně bych to myslela s tím zatrhnutím... :confused:
SKUNK211
no tak mojej holke to tiez zo zaciatku vadilo ale ukazal som jej dobre stranky marihuany a tento rok so mnou dokonce ide pestovat tak som rad...
Myslím že úplně nejlepší je chodit s někým kdo taky hulí. To si pak ty stavy vychutnáváte společně, a možná se díky tomu ani víc poznáte. A nebo chodit s někem komu to nevadí..
Dude
ja to mel vetsinou tak, ze vzdy byla vetsi sance, ze se seznamim v prostredi, kde se tak nejak volnocasove pohybuju, tj. ze bude hulit ;)
jinac soucasna, ted uz skoro rok nehuli a je to v podstate jedno - zkusenosti s tim ma, nevadi a vetsinou vypadam hur, kdyz se vratim zpanakovanej, nez zhulenej
durexman
normlane ji to reknu, kdyz to nepobere tak aj jde.... nebudu s nekym kdo mi nebude tolerovat moji vasen! *a jestli nekdo huli X g denne, tak prominte, ae takovy lidi nemaj na nejaky vztah s nekym kdo nehuli narok.. to by byla lxsni dmnce.. leda ze by tky hulila asi tak
Bandita
citace:
Původní příspěvek od durexman
normlane ji to reknu, kdyz to nepobere tak aj jde.... nebudu s nekym kdo mi nebude tolerovat moji vasen! *a jestli nekdo huli X g denne, tak prominte, ae takovy lidi nemaj na nejaky vztah s nekym kdo nehuli narok.. to by byla lxsni dmnce.. leda ze by tky hulila asi tak

no v tvojom 17 rocnom svete je to urcite normalne ,ale ja som s priatelkou 5 rok a ona nehuli takmer vobec,kym ja hulim denne a tu sme...
kto si ako spravi tak ma
Tibeth
...Nejlépe s brčkem v ruce...
Já s tím má vlastní zkušenost,ale z opačného pólu, když mi šapšin řekl ře hulí tak jsem dělala strašný scény bud hulení nebo já.
Po čase ve mě začal hlodat červíček jaký to asi je a nakonec jsem dovolila at si dá brčko na dovolené na chatě. A jako každé zvědavé ženské mi to nedalo a chtěla jsem to vyskoušet. Od té doby si občas dám, ale nepopírám že mě někdy nechytnou záchvaty zlosti a nepošlu ho s celým hulení do pr..le. Zvlášt když ho pošlu něco udělat a musím to tisíckrát opakovat. A nebo když čekám v pelíšku vonavýho chlapa a přijde zhulený hovado, no tak pak je jedině místo na gauči v obýváku:-)
Na závěr chci dodat, že se máme rádi a navzájem se tolerujeme a v jeho pěstění ho plně podporuji:-)
"Hulim ne, vole?" ne teď vážně "Pravidelně inhaluji konopí ... nevadí?" :D
:D já tvrdím že mám astma a doktor mě to doporučil :D řeksem že to je sice nelegalní ale pomáháměto :) a už jí to nevadílo :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma