Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
V kolika lidech nejraději hulíte? - Klikni zde pro originální téma
biomage
V kolika lidech pálite nejraději? Zajímalo by mě od kolika lidí začína ta správná prdel:) Podle mně tak od těch 3.
DJ.Pestar
Přesně. Dwa jsou malo, tři sou akorat, ale jednou se nas sešlo 22 na schodech u tělocwičny...a to wam byla jina zabawa
Sciurus
Podle mne to je jedno, a jelikož se jedná o společenskou drogu, počet bych viděl omezen jen díky množství travky:sun:
Jinač samozřejmě množtví menší než malé, jak jinak:frog:
BigStickyBud
1,2,3,4,5 :)
vic uz je moc
clandestino
od dvou do pěti, ale samozřejmě záleží co je to za lidi.
steve
v desíti :frog:
né, tak spíše mi záleží s jakými lidmi toto provozuji, avšak pro mě je ideální hulit ve 4 lidech. A liché to není. :slizoun:
Ja za ideal povazuju max 3 lidi. Bo ten spek je tak akorat pro 3. Kazdej si da ty svoje 3-4 prdy a posle to dal. A docela dost mam rad osobacky:-)))
Ferdinand Bongo
Väcsinou hulim v dvoch, lebo bud niekoho pozvem, alebo som pozvany. Inak este hulim v troch, ale vo viacerych uz len vynimocne...

ale inak najcastejsie cadim sam..
B.J.
Zdravím
Záleží na okolnostech, kolik je bylinek, jaká je nálada a hlavně na lidech. Já osobně mám nějraději osobáčky. B.J.
kusher
podle toho jak je chut...napriklad moc rad hulim ve 2,protoze potom se muzu soustredit jen na jednoho cloveka a opravdu dobre a do hloubky s nim popovidat...jinak pri weekendovych dychancich je nejlepsi pocet tak 4-5 lidi.....
Jay-jay
hm..thread jak má být :rejp: není to jedno?nebo máš chuť ještě založit Kolik lidí se na vás dívá,když balíte špeka? či Kolikero druhů slin je záhodno použít ke slepení ideálního brka? :flick:
Ship
Co nejvíc! Ale sám taky hulim rád :bong:
B.J.
Sice mám rád osobáčky, ale spálit pár bylinek s přítelkyní také neni k zahození.
JAHmaican
1 - X :D
dokktor
nejrači sám, pěkně se nekam vypápnout, daleko od lidí, mazané počasí, brutální výhled a začíná meditace, to su schopný sklo pohulovat i půl hodiny . věčinou když je víc lidí, tak ti drsnější furt prudí a nekam to zbytečně popohánějí, ale zas když se sleze dobrá partička - tak 3 lidi ideal
Lux
5 a min...nemam rad hodne velkou spolecnost
4HT4
taky si myslim ze jde spise o to s kym nez s kolika, taky zalezi na situaci, modelu.. ale abych se nevyhybal otazce:-) :1-5 ve vetsine situaci..
brambora
tak 3 max 4 vic ne
martyn1
nejlepe 2 a vice ale nejlepsi s pritelkyni
Moje
citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
hm..thread jak má být :rejp: není to jedno?nebo máš chuť ještě založit Kolik lidí se na vás dívá,když balíte špeka? či Kolikero druhů slin je záhodno použít ke slepení ideálního brka? :flick:

Nevim voe o co ti jde?!jestli nemas co rict tak drz hubu a soupej nohama,na takovyhle keci neni nikdo zvedavej!!!Ale ja viiim potreboval sis nahonit dalsi prispevek ....jinak si nedokazu vysvetlit jak muzes takovou kokotinu vubec napsat.ser na to....



Jinak nejradsi cadim ve dvou ,max ve trech ale vic uz neni pro me idealni na kvalitni stavek.....olo
4HT4
nikdo te nenuti kourit v peti lidech jedoho brcala. vic lidi, vic smoutu, kazdej poslat jinak at je v tom taky trochu heges...:-)
Kellogg
nejradsi hulim ve vice nez dvou lidech, ale zase ne moc,to si se vsema nepokecas atd.max treba 5-8,i kdyz mam rad koureni i osamote;-)
'grass'
nejlip se mi huli ve dvou nebo ve trech...ale zas cim vic lidi tim vetsi pravdopodobnost ze nekoho napadne nejaka picovina a vetsinou jsou lepsi hlasky :-)
Spsemi
najradšej mám osobáčiky... ako asi mnohý z nás........

I am the one and only....
Chemik
Jasné, víc hlav víc ví :-D. Spíše víc spálí, ale pokud se sejde dobrý kolektiv, třeba když se slezem nějak z ročníku z gymplu, tak čím víc tím líp. Ve dvou bývá občas nuda, ve třech se můžou dva zavykládat a třetí je mimo mísu a osobáček je už úplně o něčem jiném. Aspoň ti 4 a k tomu někdo kdo moc nehulí, bývá s něma prdel a třeba ženské (ty aspoň moc nezhulí).
Jojo, za chvílu máme ples gymplu, to je akce na hromadnou zhulovačku jak dělaná! Jestli to bude jak lolni, tak budem ožralí zvat profesory na brko.
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od Moje

Nevim voe o co ti jde?!jestli nemas co rict tak drz hubu a soupej nohama,na takovyhle keci neni nikdo zvedavej!!!Ale ja viiim potreboval sis nahonit dalsi prispevek ....jinak si nedokazu vysvetlit jak muzes takovou kokotinu vubec napsat.ser na to....



Jinak nejradsi cadim ve dvou ,max ve trech ale vic uz neni pro me idealni na kvalitni stavek.....olo


ty vole.honit příspěvky? :D hehe...měl bys vědět,že jsem si dobré dvě stovky příspěvků promazal,páč byly totálo o ničem.nepřišel jsem jsem honit příspěvky,ale poučit se a popř. pomoct někomu s pěstěním (u mě pouze out,ale aspoň tak) no a taky se trochu pochlubit výpěstky.přijde mi dost pičovina,že se tu řeší s kolika lidma kdo hulí.o tom se můžem bavit kdekoli přeci.navíc jsem to řekl s nadsázkou.kdo chce pochopí,ostatní můžou dělat co se jim zlíbí.jo a pokud jde o tvůj výpad vůči mě,tak:flick:

hipik:
díkes,aspon někdo to pochopil ;)
MangoMan
Já hulim rád sám,dobrá sradna je i sám se sebou-smát se sám sobě je šílený,ale hustý,jinak ta pravá prdel začíná od 2 lidí,jinak hulim max do 5 lidí,spíš jde o to s kým si zahulim,hodně lidí je se mnou určitou chvíli jen proto že u sebe něco mám,takže pokud hulit s více lidma,tak s těma nejlepšíma kámošema,nebo lidma který mě obklopujou celej život,takže my odpověd je-já-5lidí:)
Spsemi
citace:
Původní příspěvek od MangoMan
....,hodně lidí je se mnou určitou chvíli jen proto že u sebe něco mám,.....


jj.. "
:( to nanestastie poznam... asi preto radsej osobacik....
Celller
Je me jedno v kolika lidech hulime, rad hulim s lidmi, co znam, pak mam rad, kdyz vsichni tahaji plynule a nespari to, a nesnasim lidi, ktery vedi, ze je vic lidi, co by si pohulili a tahaji a tlaci to do hlavy, jak nenazranci (tahaji z prudka na celou kapacitu plyc, sotva co se doslova napechuji kourem rychle vydechnou a tohle udelajii treba dvakrat, u tech samych lidi pozoruju jeste jednu vec, a to je to, ze si radi kupuji, ale pak nejsou videt, vyhuli si to sami) ja si jen zlehka natahnu, ochutnam a vydechnu a posilam

Aby si nekdo z vas nemyslel, ze to myslim na lidi, co si obcas zahuli sami, to ne, myslim tim lidi z vlastni zkusenosti, jde o to, pokud mate a oni ne, radi se nahuli, pak si kupuji, ale nenahuli vas a skudly, pak se tamhle zeptam, nemas na speka, on rekne nemam, a pak zjistim od nekoho jinyho, ze kupoval pytel, to me mrzi a sere, kdyz to udela treba nejaky kamos
Slavka
Ja najradšej hulim buď sama, alebo s priatelom alebo potom v partii najmenej 5 ludí. Nerada hulim vo dvojici s niekým iným okrem mojho priatela, lebo vtedy mám také divné stavy, alebo s niekým, koho nepoznám. Najradšej buď sama alebo s velkou skupinou ludí.
MangoMan
Celler:vo tom čéče mluvim,to je vono
mirico
caves .. ja mam najradcej asi ked , sme stria 4 vcera v aute na opustenom tmavom aute sme haluzili a bolo peckovo a keby tam bol ten piaty tak by mi us liezol na nerva ... pre mna ideal 4 no stalos a mi ze s kamosom sme pukli a boli sme pri ohni v dedine sami dvaja a bolo nam dobre a zaujimave bolo to ze sme palili ohen na neobviklom mieste a k tomu pod neonom niekto tam mal akciu a mi zme us len dokurovali a boli sami dvaja mesiac svietil a bol spln a tas kombinacia ..vychodili sme taku peknu cesticku akolo ohniska:) najlepsie bolo ked sme najsli staru kadibudku a po castiach sme ju palili .. a ked prisiel majitej podniku pri ktorom sme to palili tak sa pital ze co robime a mi ze us sme davno neopekali si urcite myslel ze nam jebe:)(dvaja blazni ktrori pri podniku bare palia hajzel:)lol) takze môj oblubeny pocet 2 alebo 4 viac us nie nedokazal by som sa venovat alebo pocuvat viacerich..
Moje
[QUOTE]Původní příspěvek od Jay-jay
[B]

ty vole.honit příspěvky? :D hehe...měl bys vědět,že jsem si dobré dvě stovky příspěvků promazal,páč byly totálo o ničem.
tak v tom mozna pokracuj........a smaz i tamten...
biomage
Jay-jay: JJ mas pravdu tohle forum slouzi k tomu aby se tady resili veci okolo pesteni,ale sekce kurarna je k tomu aby se resili veci okolo huleni tak proc nezalozit takovej tread tady? Jestli se ti to nelibi tak sem nepis nikdo te nenuti.
LordPepino
Nejlepsi je asi tak od2-4 kdyz vas je vic tak to uz neni ono zalezi na tom kolik mate špenátu..... a sam hulim jen kdyz sem nasranej nebo tak....ale to je malogdy :) PeaCe
Westrip
Ve dvou to je nej ve trech to taky jde a ve vice lidech se to taky dá ale nepokecá se tak jako když hulí 2 nebo 3.
Erixon
Četl jsem to u někoho v podpisu, ale je to výstižný - rači sám než s někim s kim si namam co říct.

shotone :D
TeCZko
v tech peti max, pak uz se clovek nejak ztraci a nestaci sledovat co kdo komu povida... aspon v mym pripade :D
Pupiset
ve 2uch;)
Scratt
ve 2 a ve 4 jinak se vic bali nez huli
Skank Funeral
Na toto téma se nedá jednoznačně odpovědet to víme všichni pač je to určeno různýmy faktory,pro mě osobně je spiše důležité kolik celeru padne na hlavu,přesněji když bude na hlavu 0.2g tak jsem spokojen a kouření má význam a může semnou kouřit klidně tisíc lidí(no jo ale kdo to zaplatí) ale jsem schopen toto nedodržet,pač dobré přátele zvu rád a je na člověku kolik si takových přátel najde,tak že rada na konec hledejte si dobré lidi v řadách nehuličů :)
MangoMan
citace:
Původní příspěvek od Skank Funeral
Na toto téma se nedá jednoznačně odpovědet to víme všichni pač je to určeno různýmy faktory,pro mě osobně je spiše důležité kolik celeru padne na hlavu,přesněji když bude na hlavu 0.2g tak jsem spokojen a kouření má význam a může semnou kouřit klidně tisíc lidí(no jo ale kdo to zaplatí)


to je důvod proč je dobrý si pěstit,protože pak nemusíš žádnej celer platit,a může ti bejt jedno kolik g padne na hlavu:D
GrandmammGANJA
Ja som bol zvyknutý dost často hulit ay sám...
Potom som namotal njakych ludi,dalši sa NAMOTALI SAMí A TERAS KED
chodíme tak vždy tak traja,štyria.To je optimum.
Ale nerobi mi problem hulit aj s 15-mi ludmi,take spoločenske huleničko. . .
ZDAR !
Asi najradšej sám, potom sa to asi aj umerne zvysuje, aj ked to naj je asi 2-3 ludia.
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
Hulim jedine se svou Crew...:rejp: :love: :afro: :afro:


hehe..aspon někdo s nadhledem
Apofiss
Nejradši hulim ve dvou.....největší pohoda a stačim si dát dost.
Gucspeed
jaky si to udelas - takovy to mas.. ja nemam problem ani s 10 ani sam :sun:
MR.Bong
bud co nejvic at je sranda , nebo se svoji pritelkini je to fakt strasne fajn
kafevar
Tři jsou imo ideální počet.
B.J.
Osobáček je nejlepší, aspoň nemusíš řešit který kamarád přijde jen kvuli hulení a který ne.
Deskrypt
Ja hulim strasne rád sám pri pc alebo na volakom osamotenom mieste s vyhladom :)...
neslapatpotrave
sám, ale pak tak do 4 lidi je mi to jeste prijemne, teoreticky x znamich mi nevadi
PalYno
mne je uplne fuck ja si kludne zahulim aj s 20 ludmi,a je mi jedno ci ich poznam...napr minuly rok na invexe som sa zhulil asi s 30clenov skupinou za garazou a bola to pekna halushka :-)
zmetek
Rad hulim sam i kdyz plice obcas nestihaj ale vetsinou hulim jeste s nekym. Optimalni je podle me hulit tak ve 3.
pan Muškát
Hulim nejraději sám.
sama, nebo se svým přítelem :)
Hawke
tolik lidí kolik dovolí množství dostupných(=omamných) prostředků :D
zase je na houby zvát kotel lidí kdy si každej dá jednoho prdíka a všichni z toho mají prd, takže bych řekl že MNOŽSTVÍ=POČET LIDÍ

Mír:)
Hawke
to: pan Muškát

Sám :(??? a myslíš, že je to pořád stejně tak zábavné???
green.city
No jasně když je ten člověk v pohodě dá se zahulit i ve dvojko... ale když je s ním nuda tak minimálně tři
Hanulkááá
No ja vpodstatě hulim jen se třema lidma:se ségrou,s nejlepší kamoškou no a ted nejčastěji s přítelem:love:.Sama nehulim.
Kripix
idealni pocet lidi je tak asi 4. je to dobrej pocet na pokec, do hospy na fotbalek atd... ale kdyz sou lidi vpoho tak se nebranim vetsimu poctu jeko je treba 15 a vic.
C.R.E.A.M.
2-4 lidi, víc jak dva gramy do papírku ani bluntu nenacpu
(0,5 na člověka...)
cohen69
nejradsi sam ci ve 2
danihel
do pat da sa ale sam sa tiez rad zabavim (najma samnasebe_he:)
lootman
no ja si sam pocadim sice taky rad:) ale prava prdel zacina podle me od ted 3ch lidi a vic
party_zan
cim vacsia je particka, tym viac si clovek tu ganju uzije, pretoze je sranda...
ale tiez mam rad komorne posedenia ve 2,3 lidech, ked sa len pocuva hudba, huli a preberaju sa blbosti...
ale asi uplen najviac milujem ked sa mozem zhulit s po praci s priatelkou..
infama-fi-dead
ja hulim rad jak s kym, treba s jednim kamosem kdyz hulime ve dvou taxe mi taky stalo ze sem to odpalil a podal to jemu a von to cely zhulil a nechal mi jenom tofla, zas jinej clovek si natahne a hned to podava, ja mam radsi si hezky pohulit, nasat a pak to podat dalsimu, jenze kdyz hulis v sesti lidech, taxe lehce muze stat ze na ne nezbude..
WhiTe
pro mě je to přímá úměrnost... čím víc lidí ... tím vetší sranda... :D i když jak s kym ;)
infama-fi-dead
no me se nejlip huli ve dvou, pac u toho kecam jenoms jednim clovekem, se mi casto stavalo ze sme hulil ve trech a jeden typ furt a furt kecal a nepustil nas ke slovu, to je pak o nicem
kor kdyz keca sracky :)
Dr*Skunk
Hulime dvaja niekedy aj traja a niekedy aj štyria a niekedy aj piati niekedy aj šiesti no viacerý už by trebalo aspon nejakú 7-ičku zavaranky :D ale najviac ludí volam na nejaké dobroty (npr. čokolada)
Lolek
Mě se nejlíp hulí tak ve 2-3 lidech to je pohodička:)
Siki
2-x
delloyt
jak napsal zde jeden kolega zde, pocet kouricich je regulovan mnozstvim kuriva. mam rad kdyz se zpali vic lidu je aspon srandy kopec..... ale ani mi nevadi zhulit se sam a poslouchat matky prednesy otom jakej jsem fetak a za jejich dob ze to nebylo......... nemysli to tak ma me rada
d3ath
2 a vice
Jerome J. James
Nejradši tak dva, tři... Když vyjedem s kámošem/a na kopec a dáme si bambáro, to je pohodička:) Ale jako přes tejden buď sám nebo ve dvou. Teďkom sem jedinej člověk, co hulí ve třídě a v ročníku nás je tak...5? Ale huliči sme tam v ročníku dvá. Takže většinou přes ten tejden čadim s kámoškou z ročníku a odpoledne večít s kámošema. Ale víkenky sou něco jinýho. Když sesejde moc fajn lidí a kouří se do toho, tak je to o něčem jiným, než o chlastu...:) Ale nejradši fakt ve dvou a když je toho málo, tak sám...:)
vacsinou cadime: dvaja
najlepsie cadicky: ked cadime traja a viaceri, alebo ked puka aj frajerka
MadEGGA:()
hej ja radeji pukam v uzsim kolektivu. kdyz je moc lidi, tak si moc nepokecas. tak max. obcas kazdej zahlaasii nejakou hlaasku kteree se vsichni chlaamou a pak te jeste 2 dny boli bricho :D :)) ja si rad vykomatim s par lidma, v poctu ktery nebrani ani polemizovani, ani naarezum a raadnymu smiichu :) nejradeji s lidma ktery dobre znaam a kterym muzu verit 8) nevim proc, kdyz pukam mezi lidma co moc neznam, tak sem vic uzavrenej.
!!Rady!!
dva jsou malo to nestiham podavat dymku tri to zacina bejt fajn ale cim vic tim vetsi sranda pokud mame dost travy
Viva
záleží na situaci,,,každopádně radši budu s jednim v pohodě člověkem než s deseti volama:)
jestedman
nejradši s jednou v postelový pohodě..... :)
DeathCell
nejlepší je to max.do 7...když je míň lidí,není taková prdel,ale když už jich je moc,tak je velká spotřeba:-D
Loopuch
Rád kouřím s lidma co mám rád na počtu už tak nesejde,ale na množství co tě hřeje v kapse...to už je jiná, osobáčkem taky nepohrdu
levap20
Nejraději ve 2, protože se nejvíc zhulim.
Když je nás 5 se tolik nezhulim, ale zase je možná potom o trošku lepší sranda s víc lidma
hypiz
kdyz jsou spatny lidi tak nevydrzim ani se trema ale naopak kdyz se sejde parta jak ma byt tak proc pocet omezovat? taky uz sem parkrat zazil gangy o 15-20ti lidech ale to se obvykle aji kali a zabava je proto zarucena :)

jinac kdyz mam chut si pokecat a zahulit do klidu tak je to nejlepsi tak ve 2-3 lidech-aspon se nemusi cadit tak dlouho (ikdyz to taky plati jak u koho :D )
lysina
tak ve třech to je nejlepši..
The Pooh
2-6 je asi ideal....:)kdyz uz je mooc lidi tak je to o hovnu...
Dýmy
Muj optimal je ve 3.V aute to je nej ve 2 a doma nejradsi sam
outdoorista
podle velikosti brka ne?
stovkový brko pro jedno:smoker:........dvoustovkový pro dva:smoker::smoker:........no a třístovkáč pro tři:smoker::smoker::smoker: ne?
když zhulit tak pořádně;):D
Dan.Bass
Taktéž, tři individua jsou ideální. Ve dvou je to brko furt u vás a jde vlastně o takový konopný rande, ve více se zase moc nepokouříte (pokud se neubalí víc brk naráz). Hezký téma..
tekken
4 lidi sou goood
ale když e hodně hulení tak to je jeno:)
Amuab
dva lidi..paráda pokecaj si..chce to ale mít chuť na společnost právě toho druhého
tři lidi..si pokecaj víc..to je podle mě nejvychytanější počet
čtyři lidi se daj i když hrozí že su budou povídat dva a dva..ale někdy je to právě v tom dobrý..třeba když jdou po chodníku dva a dva a pak se střídaj podle toho kdo komu chce co říct
víc lidí se mi už nelíbí..rozdělování do skupinek se stává pravidlem a to se mé introvertní povaze nezamlouvá
acheron
rad hulim v 2..ked sa len odpalime cumime do bedne pocuvame hudbu a kecame o totalnich sra*kach ktore by zdraveho cloveka v zivote nenapadli

...ked viac ludi tak asi 4 ..a ked este viac ludi tak tam uz ide skor o tu srandu s velkou partiou ako o to aby som nieco zahulil (lebo aj tak je toho malo :D )
schurulz
musím souhlasit z většinou lidí tady:pokud je omezený množství tak 3 sou akorát ale pokud množství omezený neni a lidi sou v cajku tak je to jedno je to předsi jenom kolektivní sport:-)
TwEEty
Me je to uplne jedno v kolika lidech klidne i sam...hlavne ze se poradne zhulim :D
Freyer
TwEEty: naprosto s tebou souhlasim :)
Don PEDROS
hulím pořád s těmi stejnými lidmi, většino se nás sejde kolem pěti, nejvíc nás bylo patnáct :) ale ty čtyři až šest mi vyhovuje
Nesss
me spis prijde ze to je jedno, nejmin nas hulilo jeden - ja :D a nejvic 45 lidi....na jedne soukrome akci v klubu.....vsichni byli na hromade a kolovalo tak 15 joitu.....ale to uz byl spis takovej extrem...
lysina
ve dvou nebo ve trech..to je dobry
roi.lo
Nejlepší je ve dvou s mařkou v betli kdyš je dobrej vzorek tak je to jízda!!!!!!
rasta fidla
V 1 je to taky fajn........jinak tak od 3 do 5....ale klidne i vic,musi byt ale po sklizni:):):)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma