prashiwa |
Pantagruel-kdyz si kazdy mota sve neni treba se schazet s zdilet stav ze stejneho modelu a bavit se o tom jak to na kazdeho funguje jinak a na tom sebavit.
na otazku proc bys mnel podavat brko ti odpvim:proto aby si vyadril respekt svym bliznim stejne jako na audienci u indianskeho nacelnika.proto se vzdy huli nejlepe u nekoho na navsteve kdo ma v tu chvili roli hostitele a ten bud nabizi nebo prijma sluky s respektem.nebo pokud to ches vysvetlit na necem jinem tak muzes s nekolika prateli spolecne vojet jednu devku a prihravat si ji mezi pratteli jak brko a uvidis ze to zachvili cele zvladnes i s brkem.:) |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od prashiwa
Pantagruel-kdyz si kazdy mota sve neni treba se schazet s zdilet stav ze stejneho modelu a bavit se o tom jak to na kazdeho funguje jinak a na tom sebavit.
na otazku proc bys mnel podavat brko ti odpvim:proto aby si vyadril respekt svym bliznim stejne jako na audienci u indianskeho nacelnika.proto se vzdy huli nejlepe u nekoho na navsteve kdo ma v tu chvili roli hostitele a ten bud nabizi nebo prijma sluky s respektem.nebo pokud to ches vysvetlit na necem jinem tak muzes s nekolika prateli spolecne vojet jednu devku a prihravat si ji mezi pratteli jak brko a uvidis ze to zachvili cele zvladnes i s brkem.:) |
Nevím, proč bych měl někomu vyjadřovat respekt. V případě, že si někoho vážím a chci mu projevit úctu, tak to udělám trochu jinak, než tím, že mu podám spařený brko. Rád prodiskutuju kvalitu modelu, ale že by to muselo být hlavním tématem večera, to ne. Spíš rád pokecám s někým, kdo nekupuje, ale sám pěstuje.Takových lidí ale moc není - 90% lidí by bylo schopno zhulit seno a tvrdit o tom, že je to výborný, protože to koupili za dvěpá, tak to prostě musí bejt dobrý. Stejně ale brko... taky tady máme svůj klan. Mám-li být ale upřímný, tak mě to spíš nebaví. Mám totiž svý tempo, nebalím dlouhý žíly, radši krátkýho polovičního jointa a to bez tabáku. Hulí-li se v kole, tak mi přijde, že si chce každej urvat co nejvíc a hned to posílá dál. Tomu se říká rituál? Když ti to někdo cpe, i když už nemáš chuť a z druhý strany zase netrpělivě někdo čeká, až se zase na něho dostane řada? Nehledě na to, že dost jedinců by to nejraději hulila až k filtru. Ta analogii s děvkou je mi cizí. Já se o svoji ženskou nerad s někým dělim, v tomhle jsem tak trochu konzervativní :D |
|
|
dyzy |
pro mě max. 5 lidi a to lidi který dlouho znám. |
|
|
|
většinou hulím doma sám, venku max. se třemi lidmi :) |
|
|
Bullyt |
4 ale iba naj kamarati , ked hulim s cudzimi alebo s takymi co trochu poznam neviem sa tak zabavit nejak tak ..... |
|
|
Karel Zahradník |
Fajčím sám,ale i se podělím,že dám pár šišek |
|
|
crazyben |
citace: |
Původní příspěvek od Host
Nevím, proč bych měl někomu vyjadřovat respekt. V případě, že si někoho vážím a chci mu projevit úctu, tak to udělám trochu jinak, než tím, že mu podám spařený brko. Rád prodiskutuju kvalitu modelu, ale že by to muselo být hlavním tématem večera, to ne. Spíš rád pokecám s někým, kdo nekupuje, ale sám pěstuje.Takových lidí ale moc není - 90% lidí by bylo schopno zhulit seno a tvrdit o tom, že je to výborný, protože to koupili za dvěpá, tak to prostě musí bejt dobrý. Stejně ale brko... taky tady máme svůj klan. Mám-li být ale upřímný, tak mě to spíš nebaví. Mám totiž svý tempo, nebalím dlouhý žíly, radši krátkýho polovičního jointa a to bez tabáku. Hulí-li se v kole, tak mi přijde, že si chce každej urvat co nejvíc a hned to posílá dál. Tomu se říká rituál? Když ti to někdo cpe, i když už nemáš chuť a z druhý strany zase netrpělivě někdo čeká, až se zase na něho dostane řada? Nehledě na to, že dost jedinců by to nejraději hulila až k filtru. Ta analogii s děvkou je mi cizí. Já se o svoji ženskou nerad s někým dělim, v tomhle jsem tak trochu konzervativní :D |
Vytesat do kamene...
teda jak du na návštěvu k někomu kdo hulí, nebo někdo takovej přijde... automaticky ubalim. Ale jak říkáš... nejde o trávu, ale ten strávenej čas... pokecat, zasmát se... jinak taky nejradši hulim sám. Ubalim řádný a hodinu v klídku pobafávám... to je pane relax. Ne jak když ve třech vycucnem brko v parku za tři minuty před tim než dem do práce... rychle rychle to tam natlačit, po dvou prdech brko zapařený... to pak radši odmítám s tim, že si počkám na pořádnou mrkev doma o samotě. Pomaličku polehoučku... tak to mam rád. Ale jsou i vyjímky... znám spousta takovejch, kterejm nejde o to jak moc toho do sebe natlačí a s takovejma zase hulim rád.
BTW. nejvíc mě baví takový ty, co na jedny plíce vytáhnou půl brka, pak to v sobě tlačí až zrudnou div se neudusí, vychrchlaj to ze sebe i s nudlema u nosu a povídaj pak něco o tom jaká to je slabota ikdyž přes ty jejich očka už ani pořádně nevidí... to mam vždycky záchvaty smíchu :D |
|
|
Skaff |
Sem introvert takže sedět u kompu tahat bonga a pařit csko je můj vysněnej den :D Ale stejně nejčastěji a nejradši hulim ve 2 lidech. Člověk si líp pokecá, líp se nahulí a sou to lepší zážity..Ovšem nesmíte hulit s nějakym vyhul mozkem co do sebe natlačí gram za minutu a pak celou dobu jenom mlčí a čumí do země. To je pak na kopačku :D Ve 3 lidech je větší sranda když se všichni navzájem znáte. 4 v kolečku u brka už mi přijdou moc, to je to pak jenom o tom kdo se nahulí nejvíc.. :D A uplně vysoký množství taky neni tak špatný..když sem začínal hulit byl sem zvyklej hulit s partou lidí v parku kde se v jednu chvíly sešlo klidně 30..40 lidí :D |
|
|
RoyalHarvest |
Nejraději ve dvou. Mám rád, když se mohu pořádně soustředit na názory druhého člověka, což v kombinaci s velkým počtem lidí a omamných látek není zrovna to pravé:) |
|
|
|