| prashiwa |
Pantagruel-kdyz si kazdy mota sve neni treba se schazet s zdilet stav ze stejneho modelu a bavit se o tom jak to na kazdeho funguje jinak a na tom sebavit.
na otazku proc bys mnel podavat brko ti odpvim:proto aby si vyadril respekt svym bliznim stejne jako na audienci u indianskeho nacelnika.proto se vzdy huli nejlepe u nekoho na navsteve kdo ma v tu chvili roli hostitele a ten bud nabizi nebo prijma sluky s respektem.nebo pokud to ches vysvetlit na necem jinem tak muzes s nekolika prateli spolecne vojet jednu devku a prihravat si ji mezi pratteli jak brko a uvidis ze to zachvili cele zvladnes i s brkem.:) |
|
|
|
| citace: |
Původní příspěvek od prashiwa
Pantagruel-kdyz si kazdy mota sve neni treba se schazet s zdilet stav ze stejneho modelu a bavit se o tom jak to na kazdeho funguje jinak a na tom sebavit.
na otazku proc bys mnel podavat brko ti odpvim:proto aby si vyadril respekt svym bliznim stejne jako na audienci u indianskeho nacelnika.proto se vzdy huli nejlepe u nekoho na navsteve kdo ma v tu chvili roli hostitele a ten bud nabizi nebo prijma sluky s respektem.nebo pokud to ches vysvetlit na necem jinem tak muzes s nekolika prateli spolecne vojet jednu devku a prihravat si ji mezi pratteli jak brko a uvidis ze to zachvili cele zvladnes i s brkem.:) |
Nevím, proč bych měl někomu vyjadřovat respekt. V případě, že si někoho vážím a chci mu projevit úctu, tak to udělám trochu jinak, než tím, že mu podám spařený brko. Rád prodiskutuju kvalitu modelu, ale že by to muselo být hlavním tématem večera, to ne. Spíš rád pokecám s někým, kdo nekupuje, ale sám pěstuje.Takových lidí ale moc není - 90% lidí by bylo schopno zhulit seno a tvrdit o tom, že je to výborný, protože to koupili za dvěpá, tak to prostě musí bejt dobrý. Stejně ale brko... taky tady máme svůj klan. Mám-li být ale upřímný, tak mě to spíš nebaví. Mám totiž svý tempo, nebalím dlouhý žíly, radši krátkýho polovičního jointa a to bez tabáku. Hulí-li se v kole, tak mi přijde, že si chce každej urvat co nejvíc a hned to posílá dál. Tomu se říká rituál? Když ti to někdo cpe, i když už nemáš chuť a z druhý strany zase netrpělivě někdo čeká, až se zase na něho dostane řada? Nehledě na to, že dost jedinců by to nejraději hulila až k filtru. Ta analogii s děvkou je mi cizí. Já se o svoji ženskou nerad s někým dělim, v tomhle jsem tak trochu konzervativní :D |
|
|
| dyzy |
| pro mě max. 5 lidi a to lidi který dlouho znám. |
|
|
|
| většinou hulím doma sám, venku max. se třemi lidmi :) |
|
|
| Bullyt |
| 4 ale iba naj kamarati , ked hulim s cudzimi alebo s takymi co trochu poznam neviem sa tak zabavit nejak tak ..... |
|
|
|