Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 
V kolika lidech nejraději hulíte? - Klikni zde pro originální téma
rasta fidla
v 1 je to taky faj......jinak tak 3 az 5.....gdyz e po slizni tak samozrejme i vic:):):)
Ja hulim v tolika lidech aby obelo aspon kolo a zahulili si vsichni :) kdyz je moc lidi tak se stane ze na nekoho ten jouint nezbyte ,optimum je tak 4-5 lidi :)
m4uL
3 lidi stovkovy joint a o zabavu neni nouze.
jude
ja hulim najcastejsie 2-3. niekedy to bolo najcastejsie 4, ale jeden kamos prestal. samozrejme nejde ani tak o pocet ludi, ale o to aky ludia to su....
rus
Ja ked som hulakal (uz sa drzim 4 dni bez :D ), tak najlepsie to bolo o samote, vecer pri compe len pri svetle z obrazovky. Uplna pohoda, nikoho a nic neriesim. Zahram CS, alebo cosi. :)
jude
hehe, a uz nehulakas? :) to sa aj da na vyske? :) uvidime cez vikend...
Nálada prostě skvělá je to fajn fajnový!!!!
Kalidor
sem ted zhulenej a vůbec mi nevadí bejt sám(-zhasnuto len compl pri svetle z obrazovky;-)Pohoda ticha hudba jen já a jak se mi to líbí.
rus
jude no drzim sa nejako. Vselico mi pchaju pod nos a odmietam :D Tiez som zvedavy dokedy :D
bomboliny
aspon ve dvouch je vetsi prdel
krivkin
dřív jsem rád hulil s partičkou, ale dneska člověk ubalí, odpálí, pošle to dokola a vrátí se mu v podstatě jen vajgl s ohromnou lopatou jak každý tahá o 106, takže poslední dobou hulím rád o samotě, abych z toho něco vůbec měl.... ale abych nežvanil mimo téma, ideální jsou tak 3-4 lidi, ve 2 se to dá jedině v případě, že ten druhý je bavič, v 5 a víc lidech už se "zábava" moc kouskuje, to kolečko je takový velký a lidi jsou od sebe pak i ve zhulenosti tak nějak "dál", lepší je spíš menší kroužek....:bandit:
FaLda
Nej a nej..jak ja stale tvrdim je ve dvou!!, to clovek s druhym pokeca..ve trech je sranda....a jinak v maximalne v peti...ale jako nesnasim kdyz nas de 8 mame toho jak pro kone a kazdej taha co to da a stejne se nikdo nenalozi tak jak by chtel:(
Azzholleee
Někdy si nejraději zahulím sám a přemýšlím o různých howinech...a nekdy se nejradsi zhulim s partou..:) udává mi to nálada:)
Wejdas
Nejraději hulím ve dvou, ve třech občas a vice lidí jen když to jinak nejde :-)
GeorgeJung
Řekl bych, že nezáleží na počtu lidí, ale co je to za lidi!! Když sou v pohodě, tak jich může bejt třeba padesát. Ale musim říct, že vobčas mě baví dát si brko i sám někde v přírodě a trochu si zapřemejšlet nebo jen s přítelkyní a udělat si hezkou procházku.
Freeloader
jak kdy...nejradsi ve dvou,ve trech ale cim vic lidi tim vetsi prdel:teef:
Ignácius_Raily
Nejlepší je když je tak pět lidí každý ma svůj matroš a vzájemně ho porovnávat, i když tohle se povede fakt málokdy.:bandit:
gantali
jj souhlasím s ignaciusem,ale i ve 2 se dá dobře zafarat.
podle nálady. dobrá čtyřka je optimum...třeba radši i jednoho kvalitního člověka než tři nekvalitní kusy
Čussssssssssssssssssss

Jsem stejného názoru jako MIRIS 4 optimum ale jinak nejradči se svou přítelkyní:D:D:D:D

Picccccccccccc
R3dm4n
Čús,ja osobne hulím podla nálady.Niekedy mám náladu nafajčiť sa doma sám,inokedy zase mám náladu na viac ľudí,som proste taký náladový človek.Najradčej hulím s kamošmy,ktorých dobre poznám,proste dobrý kamoši.A je jedno či sme dvaja ,alebo desiati ,hlavne že sme v pohode a nikdy žiadna nuda:).Nerád hulím v neznámej spoločnosti,nerobí mi to dobre!Mier:rasta: ..
Bubu
ja najradses v 2-3 max . dlhe kola nemam moc rad :D
Dracula
my vzdycky deme za kamosema z vedlejsi vesnice, a tam se hroozne prepchame vecinou je nas tag kolem 10. ae jinac me pchat nevadi v jakymkoliv poctu, ale je nahovno kdys je malo pchani , nejhorsi je trba kdys ma nekdo 1 sacek a sou tam 4 lidi, to tomu dotycnemu vetsinou do 10 nic nezbude..(bohuzel nekdy i meD)
_Dr.Skunk_
me se nejlip huli samotnymu nebo ve dvou
palinoch
skor by som povedal s akymi, co je podstatnejsie ako s kolkymi.
nero
J8 nejradši sám někde pjekně stranou v přírodě spjekným výhledem na hory mi ho tu máme je to tu jak v kanadě teď na podzim prostě louka ůdolí a pak hory nádhera to si tak sednu začnu bafat a přemešlim o problémech lidstva o mejch problémech atd ale zkoušel sem to i ve třech (:D)aa celkem dobrý ale tolik si to nevychutnáte
Don Killuminaty
ja si myslim ze plati pravydlo : cim viac ludi,tym viac srandy:D
najviac nas bolo asi 12,ale to som sa nevedel prestat smiat

neni problem si zahulit sam,pocuvam hudbu,uvazujem o zivote a podobne veci,ale radsej mam spolocnost:)
Caputo
Tohle jsem teda nikdy neřešil takže nemůžu říct, kterej počet mi vyhovuje,,,Ale řekl bych dva, to bohatě stačí, někam ve městě zalízt a pak zevlit, ve dvou akorát,,,když je párty tak stejně hulí všichni :D
Salatos
od tý doby co nehulí moje žena tak sám nebo s nějakým kámikem ,ale nejradši mám osobáčka
Ja take nejradeji sam....:)
Smoked
Já nejradši hulím s lidma kteří maj taky šlukes jako já a ne jenom furt somřit...:-(
Podle mě je to ideální ve dvou ale tak to je každýho věc ale jak už tady několikrát zaznělo taky mám moc rád osobáčky.
SmallDudeZombie
Záleží natom s jakými lidmi se hulí. Stačí mi jeden "nezdravý" člověk aby mě dojebal a s jiným se směju třeba dvě hodiny.
logic7.m
ve dvou se huli nejlip :)
lajdak
jak clovek starne, rad si pokouri osobacka, coz pro me pred 7-8 lety bylo nemyslitelne
Piška
Zdar,ja preferuju,3-4 lidi mak už v tom mam zmatek ...ave dvou to vetsinou konci postelí
saytam
50 lidí docela good.Peace
lucas.skill
já teda preferuju zahulit si někde na vyhlídce se slečnou
cypres
ve 3 je to jednoznacne nejlepsi :) jeste lepsi kdyz jste ted v tomto obdobi trebas v parku vecer kolem 20-21..proste tma :D hukoot ty zvuky pak :D a vse okolo huuusty ..zkusit ;)
flySter
ciwas,
myslim ze ked su ty ludia v pohode tak ich moze byt aj 100,
zalezi aj na prostredi a inych faktoroch, ked sa xem trocha zrelaxovat vypnut hlavu a nehat prudit myslienky tak asi vo 2ch aby mal kto pocuvat, ked xem crazy funny tak 5+
piis
ve 3:)
Zatoichi
Řekl bych, že v každým množství to má svoje plusy.

Když se člověk vypálí sám, přichází na to, jak funguje vesmír apod.

Ve dvou se zase zaseknete na nějaké úžasné diskuzi, např. na téma, jestli nebyl Metuzalém spolčený s ďáblem, pokud se dožil 666 let apod.

3 lidi jsou akorát na povídání si o čemkoliv.

V jakémkoliv větším množtsví lidí už má společnost sklony rozdělovat se na menší celky a je tu velka šance, že 1-x lidí se do debaty vůbec nezapojí a budou jen vypáleně koukat :)
c0ga
3 lidi akorát ... ale i v 5 se da ..
PetusSsko
2 su malo, 3 su tiez malo ale da sa to prezit, tak akurat je podla mna 5, ale zalezi vyber ludi s ktorimi idete :D najpodstatnejsie je aby mali haluzny smiech :D
RTW
Sám nečadím(párkrát za rok,když se seknu na pcgame atak),dva jsou málo.Od těch 3-6 je to Ok
BoBoR
podla toho aki ludia...ak su super tak nech je ich aj 10...ak su to svine tak radcej sam...ale vetcinou 3 tak dako
tgm.amster
1 je nej :) Snesu druhyho, ale kdyz pride treti tak uz se mi to nelibi, od 4 lidi se pocet brk ziska vydelenim poctu hulicu 2 :eek:
dumbo
najradsej sam :)
DarkLight
Nejradeji palim sam, a kdyz uz palim ve vice lidech, tak je idealni pocet 2-3, max 4 lidi. Od 5 vejs uz to nemam moc rad, zvlast kdyz je jen jeden kdo ma brk a ostatni hladove stoji v krouzku, v pripade ze je pala malo se ani poradne nezhulime... Kdyz jsou dva tri, tak i ta jedna ubita faja proste vystaci.

Nemluve o tom ze pri debate uz se to pak rozpada na mensi celky a jak tady Zatoichi presne rekl - pak uz ma jeden dva lidi z bandy sklon k tomu mlcet a vypalene koukat, protoze ne vzdy jde vest druzna debata v peti lidech naraz aby nikdo nebyl "mimo".
ivory
zavisi od osoby, ale podla mna je idealne tak 2-3 ludia v zavislosti od okolnosti :)
ale na druhej strane, taktiez ma daco doseba, ked si spravite klidek date speka a mate pohodku aj osamote ;)
MTM3
viac menej 2-3 vratane mna :D
ked sa ponahlam niekam tak aj sam aby som sa už neponahlal:D
s klukama od nás ve 3...včetně mě:frog:
RASTA-MAN
Ja si rad zahulim ve 2,potom s tim clovekem pak poradne pokecam ale dobre je aj jit nekdy pukat ve 3 nebo ve ctyrech...to je vetsi sranda ale nemam rad huleni v moc lidech,treba v 10 to uz je pak docela hodne
FatJoe
Mne je to jedno s kolkymi nenávidim ked hulim sam, oblubujem 3-4 členov marihuanoveho incidentu
Nejraději hulim ve dvou možná ve třech, a ještě radši hulim s ženskýma :D
durexman
nejradeji asi hulim SAM s nejakou kamoskou nb kamoskama presne :teef: ae mam i rad kdyz nas huli treba 5-6 tky neni spatny :)
Scott
Sám klidne i s druhym :) pak už to neni moc dobry .
Uz nehulim :-P ale jak jsem hulil tak treba i sam (to sem se pak sekl treba 2 hodiny u vodni zelvy) Ale jinak tak 2-3 lidi na stejne vlne je parada kdyz dva mluvi a treti se smeje .:-D
Spejsek
Nejlíp si zahulím s někym ve dvou, protože to pak se s tím člověkem mnohem víc poznáte. Ale ani ve třech to neni tak zlý. Ale zase občas tak je na to nálada i místo i čas tak je to dost v klidu i ve větší partičce lidí. Ale spíš nejde ani tak o počet než o to co jsou ty lidi zač.
nejradeji ve dvou, a ješte s človekem s kterým si rozumím a vím že je nalazeny na stejne vlne:-) to už jde o vzájemne doplnovaní Takže ve dvou:-D
-nejraději sám.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Hrozbert
-nejraději sám.

...konečne se někdo přiznal , souhlasim..... :rasta:
Kambu
není na to si sám a vklidu zahulit :bandit:
BLABLA
citace:
Původní příspěvek od Hlava

budu se jen opakovat, ale je to tak
ween
tady se taky hlásí jeden samotář - nejraději doma v klidu, max ve dvou lidech..jinak si to moc nevychutnám..
Genestealer
JJ i když sem byl zprvu proti tomu hulit sám, má to své kouzlo se pěkně vyhulit z dobrého domácího kuřiva, k tomu pivko a nějak filmek či relax v křesle se super muzikou:)...Ale zase mám rád hulení s kamarádama(nemyslím známýma, ale opravdovýma kámošema se kterýma si pokecáme o všem a kterým důvěřuju) na nějaké vyhlídce (v Brně sme chodili na Stránskou) a to je pak lahoda, děláme blbosti, filozofujem, hledíme a prostě si vychutnáváme tu krásnou zkouřenost a pohodu a v té chvíli i lehkost bytí... :smoker: :sun:
dokktor
citace:
Původní příspěvek od Hlava

http://grower.cz/forum/showthread....1660#post501660 ;)
M4ndrag0ra
skor ako pocet ma zaujima predovsetkym s kym hulim..nerad hulim s neznamymi ludmi...najradsej 1..2 kamarati...ale niekedy nie je nad to byt sam...
High
Nejlepší číslo je 3.Protože nemám rád hulení z 50 lidmy které ani neznám.Ohledně toho hulení osamotě tak jedině sklo,dýmka bong.Ale ve 3 lidech smotnem čistýho špekouna a je vymalováno.Ps.Taky je dobrý když jse lidé na brko skládají.Každý malý kousek šišiky a jeto....................................................
tomotl
TAky si říkám že ve třech to je nejlepší , tady na vesnici ani snad víc lidí co kouřej weed není :D
scaep
ideální počet je dva, maximálně pět lidí - ale to už se musí balit růže :D
Fajnšmekr
Nejradeji ve dvou... ale klidne obcas si i zahulim rad sam... ale ve dvou je to lepsi protoze me bavi se zhulenej s nekym bavit :)
Host-sadovnik
....nejradši hulím sám tzv.osobáčky :) nemám rád keci jako: UŽ TO POŠLI, TY TO ZHULÍŠ SÁM, DĚLEJ S TÍM atd..............
samozřejmě mi nevadí hulit s kámošema ,ale OSOBÁČEK je OSOBÁČEK
Anyndur
v mem pripade je idealni pocet 2....nebo kdyz uz tak 4...ale vic uz je na mou introvertni povahu prilis a ve 3ech je vzdycky jeden pri rozhovoru z kola ven..
caseage
u mě je to totožné prostě tři jsou ideal
Pohroma
Posledni dobou nejradsi hulim sam doma v posteli, vecer, kdyz vim, ze uz nemam zadne povinnosti. Jinak mezi lidima me to uz tolik nebavi... Si radsi popiju. Pro me uz konopi neni spolecenska droga, kdyz se chci pobavit, tak nehulim.. jsou samo vyjimky, ale ty mi spis dokazuji, ze je best hulit sam...
Leta veselyho huleni kdekoliv s kymkoliv jsou uz davno za mnou
Mishelou
Pohroma tak tak, ale někdy si udělám výjimku. A když se chci pobavit s někým a né sám se sebou, tak taky raději nepiju, protože když piju, tak pak je to jak s tou trávou - neznám mezí :sun: .
Spronty
Nejraději hulim tak ve třech lidech, ale jen opravdu s lidma se kterejma se fakt bavim, na který je spoleh a se kterejma si hodně pokecám :).. Ikdyž většinou hulim jen ve dvou a to je taky občas prdel :D Nemám rád hulení v 5 a více lidech, to už se pak každej nebaví s každym, někdo má zásek a mlčí a už to prostě není ono :D
Doma si taky občas zahulim, pěkně o samotě, v klidu, když nikdo neotravuje, žádné povinnosti.. jen tak si sednout, zapálit a přemýšlet :)
volcanoman
nejradeji to mam jen JA a muj nemecky pritel volcano :-)
MDe_
3 akorád :)
MedWeD
tak nejlip ve 3 a nejvic nas hulilo 7
CallMoor
nejraději hulíme ve3 je to asi nejideálnější, ale nejvic nas hulilo asi 10 ale to už je fakt moc, nejlepší je tak ve 3 lidech když každej přispěje do špéčka svuj matroš :)
Exceptional
sám :)
Spála
Nejdradši hulím na balkóně kde nikoho neotravuju a můžu si v klidu vychutnávat materiál :) tudíž 2-4 lidi, řeč nikdy nestojí, vždy super pokec a v 5 už se na balkoně mačkáme :)
marihuskilzz
Nejradsi hulim sam v klidku domova nebo kdyz se du projit treba do lesa.
Jinak v hospode kdo de na couda, takze kolikrat i v 15, tady se totiz strasne moc hulí :rasta:
Většinou hulím doma sám, ale venku nejraději ve dvou, třech lidech :)
eazer
Mno nejraději hulím ve 2 lidech a nebo sám .. 3 lidi taky není špatný počet ale musí to být lidi se kterýma je sranda :))
hermelín
3 je tá zlatá stredná cesta :)
JAHmaican
382
MrGrow
Tak uplně nejradši si dám sám :rasta: prostě klídek a pohoda!
Jinak je pro mě optimum tak 3-4 lidi, který ale znám a máme o čem povídat nebo se spolu pobavíme na nějaký zábavě. :starwars:
Ve dvou mě to baví jen s holkou. :dance: Jít si zahulit s kámošem, sami dva, to asi né.
Jack_Herer
Tak já taky nejradši hulím sám. Úplně nejlepší je to někde v horách, nebo aspoň v lese, tam si to pořádně užiju. Ale tak, sem tam není špatný, dát si to s více lidma, tak 2 až 4, protože se s nimi můžete podělit o to husté, co se vám stalo, když jste hulili sami a oni vám zas povypráví to jejich husté, a to jsou historky které bývají často nejvíc :D
Trust
sam...:frog:
......
Se7eN
Jak s kym..Kdyz ma kazdy co prihodit tak klidne i v 10.. Ale kdyz ma huleni jen jeden tak spis 2-3 max 5
bezdechu
Fíha.. a mě to šumák.. ode mě samotného, až po řadu lidí kde se točí hromada jointú. Fakt je mi to fuck.. Zahulím si rád. :rasta:
Sirka
Ze začátku mi bylo jedno v kolika lidech se hulí býval jsem tak mimo že mi apsolutně nikdo nevadil ani když tam bylo 20cizích lidí.. ale časem se to měnilo až do fáze, že nejraději hulím sám někde v klidu max. řekněme se třema lidma.. Ale jak říkám není nad pěkného osobáčka třeba večer na balkoně s pěkným výhledem a pivkem po ruce.
Najskaa
Max 2 jeto cool v baraku pred telku abo Pc abo čumnet do skrine :-D:winner:
yvory
Já mám rád svůj klídek, sem rád když se OBČAS sejdu nebo potkám s více lidma, ale nejradši hulim sám. Uvařim si čaj, nebo si načnu pivko, sednu si na zahradu, zapálim si toho buřta a mám se fajn!
prashiwa
pokud nehulim sam kdy se jedna spis o meditacni huleni ,tak uz nezalezi na otm kolik llidi je toho soucasti protoze se uz nejedna o ritual,,kdysi kdyz jeste trava nebyla komercni se takto dalo hulit v krouzku treba i 10ti lidi venku pred hospodou a i tak to bylo svym spusobem spiritualni,...bylo a a je to v lidech i v modelech protoze kdyz si po nejakym modelu pripadate jkao jelen,,tak to je ve vice lidech pak tezke zdilet.
u nekoho konipi stimuluje komunikaci a uneoho se komunikacni kanaly zaviraji s prevnim praskem tak to je pak skoro zbytecne u toho mit dalsi lidi kteri nejsou naladeni..kdyz mam hulit jinak nez sam tak jeine s naladenymi lidmi kteri nerusi dobre vibrace uz jen tim jak jsou nahlas slyset jejich neciste myslenky ve chvilich naprosteho ticha a porzreni.. myism si ze by se mne kazdy naucit konopi uzivat dusevne kazdy nejdriv sam nez s itm vyjde ven mezi lidi a zacne je ovlivnovat ,,takto nesrovnany clovek sam se sebou a marihuanou by nemnel byt vtahovan do komunity zasvecenych.protoze neznamena ze kdyz hulis tak si muzem automaticky tykat.hulit se da ve vice lidech jedine s respektem......a kdyz ho nekdo nema ani sam k sobje tak by nemnel hulit vubec...
Pro mě je asi nejlepší, když si každý motá svý brko... cigáro taky nepodávám, tak nevim, proč bych měl podávat brko. I když pokud se jedná o drahou polovičku, tak klidně výjimku udělám :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma