Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Skateboarding a growing SK8aři sk8erky & THC - Klikni zde pro originální téma
danielf
Tak kdopak z vas jezdi na zazracnem prkenku s kolecky???
sativa
ja
malasorte
Ja sice na prkne nejezdim, ale mam Flatovyho bika. Jestli si z Prahy, chodis na Stalina/Scenu?
danielf
nekdy na stacko-ted je hnusne
netopeyr
Yo dříf sem taky yezdil....ale s přibívayícim vyekem me to už moc nebaví. Každey stoho něgdy vyroste něgdo v 17ti něgdo ve 40ti ale každýho gdo yezdí to čeká....
devil_DC
Ja sice nejezdim sk8,ale davam si to slusne v aggressive inlinu,ale to je o necem jinym...
hh-top
Ale bude mu na jaře teprve 9 let a tak bych tam pro něj potřeboval nějaký zkušenější kámoše. Alespoň tak trochu z povzdálí, abych mohl uklidnit jeho mámu, teda vlastně mojí ženu. Teda vlastně nás oba, protože je to ještě tele a starší kámo s dobrým srdcem a svědomím je k nezaplacení.
Jestli tam někdo chodíte (kolo má taky, Malasorte) hoďte mi, prosím, hlášku. Bůh se vám odvděčí na dětech a já bych zase třeba šoupnul někdy jointa.
malasorte
Ja na toho Stalina chodim jen tehdy, kdyz jsem unavenej a nechce se mi jezdit az na Scenu, z Vokovic to je prece jen docela daleko. Taky mam docela nahnano z tech zatahu, co tam delaji nackove. Na Novy Scene te maximalne chyti policajt, ukazes mu obcanku, pokyvas hlavou a je to vyrizeny.
netopeyr
Yo na stalinovi sme byli taky při yednom náckovskym náyezdu.....dostali sme na hubu, mě zlomily fošnu a kámošum trhali naušnice z vobočí....benga to akorát sepsali a tim to haslo.... :( ....
ziki
Já jezdim taky na skejtu i SNB, ale teď sme byli s kámošema snowboardovat v Peci a půjčovali tam zadachse suprovou věc - skejtová deska, ale zespoda to má takovou krátkou lyži, jezdí se na tom jak na skejtu a měli tam pro to i různý zábradlíčka, daj se na tom dělat flipy, shoveity, prostě hukot.
A nejlepší je že ty pády vůbec nebolej - rozjedeš se na trubku, rozsekáš se a akorát se vytlemenej válíš ve sněhu
farky
ja sem kdzsi jesdil na sk8 ale Lbc je na skating uplne shit tak sem toho nechal a koupil si freestyla bike.
malasorte
2farky : Ty jsi muj clovek! Ja jsem fletar, co jezdis ty?
farky
sam zatim nevim ale teprve loni na podzim sem zacinal takze se snazim takovy ty zaklady(bunny,endo,) ale jinak me to bavi jakoprase.snad to bede cim dal lepsi co myslis?
malasorte
Bude to cim dal lepsi, taky jsem zacinal na pogos, bunnyhopovi a endu, pak sem zkousel street, a ted flatland a to strasne zeru.
seňorita Lamparez
.....jááááááááááá......... už 6 let ne........ ale přdtím jsem 7 let jezdila..................
INFECTION
Mě je dvacet a jako starej kořen chci jít do skejtu :)
je to fakt moc pěkný a do pohody - všechno lepší než bedna s gaučem ...jinak zatim snowboard na horách
warial
Čego,
jezdil jsem na střední pak rok pauza pak 3/4 roku zas ježdění hlavně v novym sk8parku na štváně,kde jsem zároveň s hrozně rozmlácenejma končetinama odjížděl domu,ale záíroveň jsem se naučil triky kopat poměrně vysoko :) - teda fakt se mi to zdálo dost vysoký.Prdel byla že jsem neměl ze začátku sk8ový boty a jezdil jsem v takovejch gerlachách :).Pak mě to začalo táhnout jlavně do mini,ale to už pak chtělo chrániče.
SK8 je stejně bettrer než než bike.

Farky proč ses na to vysral dyť si jezdil víc než dobře?
Ant
TO:farky and malasorte

Hale jakou řečí to vlastně mluvíte???? :)


Shadowlady
Netušila jsem, že je to u Stalina tak hustý, myslím, že tam kluk právě dochodil. Ale má ještě jedno místo, bude bezpečné, neboť je to v areálu Sparty.

Díky kluci za informace.
tanx
Stalin je dobry misto ale serou me nackove, ktery se tam obcas objevujou, ale doufejme, ze "na kazdyho zasranyho nacka jednou dojde"--- urcite vite kdo to zpiva :satan:
malasorte
Mluvime reci tech, co furt jezdi na kole a porad na to mysli (na kolo).
malasorte
Tohle se tam moc casto nestava, osobne vim o dvou udalostech. Na ty Sparte by to melo byt OK, ale hlavne klukovi nezakazujte jezdeni, taky to na mne kdysi zkouseli, treba kdyz jsem docasne propadal ze ctyr predmetu atd. ale pak jim doslo, ze mi v tom stejne nikdo nezabrani, takze uz je klid a ja si ted jezdim a uzivam.
virus
to hh-top:Taky bych bral takovyho tatu:D
MC Mrokar
Taky jezdím na SK8tu ale poslední dobou uz jen tak rekreačně, protože náš Krnovský SK8 park (jestli se to tak dá vůbec nazvat) stojí za hovno. Především povrch je úplně v prdeli (boule a kruté praskliny) a s každou zimou je to horší a horší.
Vyhozeney
Jo pamatuju ještě začátky ježdění na rybách, to byly časy. Každej rider byl pankáč a plešky se teprve učily číst, pak přišly street fošny, plešky dočetly Mein Kampf a od tý doby je to horší a horší a já stárnu, takže na fošnu doma sedá prach... ale poprvý se zahulilo na sk8parku, takže rachot koleček se vrací s každym jointem.
steve
čauves npo taky se připojuji k této skupině skejťáků:-))

no jsem z opavy a moooc se těším květnu do Prahy na stalina,strášnice ,oh ;-),žižkovský hospůdky mňames


měj te se !!!
Schinus
JA se taky pripojuju a sem s Prahy no..:frog:
TheKeptn
zdravim chodite treba nekdo v sobotu na sedmicku ?, co skejtri...
Killer_Queen
Asi pred dvouma,trema rokama jsem skejtu nechal...Predtim jsem jezdil asi 4 roky.Ted uz jen snb :)
Dlabi
to killer queen: tak tak to je ono Snb Forever znam nekolik vyhod SNB mas to pridelany k noham napevno, a kdyz tam posles neco lavou dolu a nevychytas to tak neskoncis na 3 mesicce v nemocnici ale das si speka a jedes znova (to se ti nikde jinde nez na snehu nepovede) taky sem se uz parkrat poradne zrakvil (nejaky ty nalomeny klicni kost lokty a prsty a zaprsti ani nepocitam) ale to k tomu patri a uz se tesim zase na zimu:)

Jo jinak skejt sem skousel ale je to zasrane tezky a bolestivy nic pro me:)

Radeji kolo ale ty dva co tu o kole mluvily ty fakt nechapu vubec nerozumim co psali ja zeru adrenalinovy zalezitosti takze takovy to malicky kolo jak s nim nekde poskakujes na miste na namesti to me nebere
poradnyho horaka celopero a downhill to sou potom masakry kudla v ocich a zajima te jediny nepotkat strom:D ale da se na tom solidne pojezdit i streetek ale my si davame takovy veci jako ze treba predjizdime auta z kopce v 40km/h na zadnim 5 lidi za sebou a tak moc neresime takovy ty triky jak ste se tu o nich bavily my jezdime jen tam kde se mozes zmrzacit a kde je videt adrenalin:)

Jestli znate praded (tim myslim chlapy z prahy) tak od vysilaca lesem az na hvezdu (tj asi 15km z brutalniho kopca samej strom) za 8min 36sec. hehe a to sem byl az v te horsi pulce znam borce ty snad jedou se zavrenyma ocima kdyz je vidis nechapes

Tak se mejte a jezdete na skejtu nebo ne cemkolivv jinym at to ma uroven:) u nas stoji sk8 za velky kulovy tak resime vseci snb a moutin bike
Killer_Queen
to Dlabi: Nevim,nevim...Kdyz na skejtu vyskocis a v hlave ti bleskne ze to nevratis,jednoduse to prkno odkopnes a odbehnes to.To na snb moc dobre nejde :) Ale oba tyhle sporty jsou fajn...
Dlabi
jo sak ja sem zeskocil ze zabradli lavou na schody :D a od te doby na to nestoupnu to nakole jsou horsi pady ale nepadas x krat denne na tom kole prece jenom des jen do toho o cem vis ze to das, ale to je zase naopak u tebe das mi sk8 a rozbiju se, no a ja bych te posadil na to moje kolecko na nejakem kopecku... nevim nevim

Kazdopadne na skejt se rad kouknu kdyz to nekomu jde:)
AR DLABI
Jak na vas pusobi huleni na sk8tu?
Podavate lepsi vykony nebo ste vice dojebani a nejde vam to?
Ja vzdycky zahulim jezdim jak Arto Sarri a pak strasne vytuhnu
luckyBOB
BMX na vas.....!! na to se da aspon delat picovim kdyz ste zhuleni :)
...!!!
Slim
U mne to je jak u Bohoura :satan: Ale vjetsinou na to zapomenu a skoncim v Knajpje.PEACE
robos
2 HiddenKiller:

aku mas dosku? treky? kolieska?:wink:
robos
ja nejazdim, si spokojny s kolieskami? kamos ma rake nenormalne brutalne world industries su siroke a nizucke, vazne oldschoolove kolieska a este su k tomu aj oranzove, len sa na nich zle toci:(
Shadoow
Co si dáváte za tríčky???
Já teda neumim vúbec jezdit ale učim se:) už vzládám olie pak Hard flip,kick flip,hellflip,varial,casper,indy,showit flip a pak nějaký grideny a slidy fakyfroncajt olie do boardslidu atd...:eek: to kdybych uměl panečku bych byl mástr:D
Né olie,trichu showit no a to je asi konec pánové:)
a co vy??
robos
2 HiddenKiller:

co mas proti world industries?
Shadoow
No Stalin,štvána,Strašnická-hustý bazénky:) a tag rúzně strít schody obrubníky atd...
Shadoow
Podívej se do profilu A tuhle středu nemúžu:( navíc já nemám ani fošnu:D dřív sem jí měl ale prodal sem jí pro příště PM
PiosOne
no já kdysi taky jezdil, ale měl jsem nějaký prkno co dělala česká firma z laminátu. jezdit to jezdilo, ale maximálně jsem s tím skákal z menších schodů a pak tak maximálně olie. taky už jsem na tom nestál asi 10 let, takže teď bych si určitě namlel hubu, ale rád bych to znovu zkusil na pořádným prkně.
Alver
Hehe v CV u Lidlu...
PiosOne
bohour: jj, flamingo, to je on. náhodou to jezdilo dobře a jelikož nejsem žádný tlustý hovádko, tak se to pode mnou ani nehoupalo :).
PiosOne
tak to jo, to mi dělalo taky. dalo se to sice dotažením šroubů trochu přitvrdit, ale v těch vyšších rychlostech tě to fakt rozhodilo. my na tom občas mastili v leže na břiše v jednom parku z takovýho velkýho kopce. byl to docela kotel, dole byl asi 3m pruh trávy a pak potok, takže to přistání bylo libózní :).
digo
malý kolečka sou super když máš hodně povolený treky, protože velkejma bys pořád dřel o desku. já měl nejradši 53, pěkně měkký, aby pořádně držely na zemi, sice na úkor rychlosti... desky alien workshop experimental sou nejlepší to má chcita recht. jinak sem jezdil asi 7 let (5 aktiv + 2 pasiv) teď sem byl nedávno po roce na standovi a zlomil sem desku, což definitivně ukončilo mojí kariéru. ale bejvaly doby kdy sem tam trávil celej den, někdy i noc.
nebyl bych žádnej ouldskůl kdybych si nepostesk, že už to nejni co bejvalo...
PiosOne
bohour: na té rovné desce s gumou zezadu vespod jsem jezdil taky. já měl tu laminátovou a kámoš tuhle s gumou a občas jsme si to prohodili. ta dřevěná deska zatáčela ještě brutálněji než to lamino.
PiosOne
chcita, bohour: jj, to jsou ty prkna na kterých jsem jezdil. jdou na mě vzpomínky
W3m3n0
Koukam ze skateboarding tady upad v zaponemi. No tak, pište ješte. Docela dobre se da zajezdit v Lovosicích(to je u Litoměřic) na centru. Je to tam z mramoru, sou tam lavičky, benga tam neprudej akorat obcas lokalni duchodci vyhrozujou ze zavolaj eSeNBé. Jestli mate nekdo sk8isGr8 5 tak tam sou nejaky zabery odsud. Na obalu jak Puffer dela ten grab pres zabradli a pak jak suchopar dela fs flip ze schodu pres stojan na kola. Da se tu fakt hezky zajezdit. Jinak nemate nekdo sk8 videa na CD nebo DVD? Měnil bych, mam jich fakt hafo-piste PM Jo a prikladam foto, je sice dost npovedeny a jeste k tomu prsi alle pro predstavu to staci
Jirka44
Fuck nazi and nazizm
frogo
Ahoj všichni. Rád bych založil toto téma,protože mám pocit ,že hodně lidí kteří chodí na grower jezdí na skateu nebo s ním přicházejí do bližšího kontaktu. Rád bych se zeptal,jestli neznáte nějakou stránku,kde si můžete zdarma stáhnout nějaká porfesionální skatevidea, pokud ano tak pište.
Já osobně vím o: www.puzzlevideo.com ,kde si můžete stáhnou puzzle 25 a 31.3 bude tam další a druhá stránka: www.skateboardinglegacy.com/downloads.html, kde jsou na stáhnutí komlepní videa p.j.ladd-wonderful horrible life a flip-really sorry.
Mějte se
._.
Tak co lidi, jak dlouho jezdíte, co si dáváte? pochlupte se!
Nějajké příběhy ze skateparku? SK8 a Hulení?
Brutální pády?
Pište!
._. :popcorn:
steve
buenos díaz
mno tak já se na skejtu pohybuju tak 4 léta, za tu dobu jsem zažil spoustu pěkných zážitků.:) Hlavně je to o kámoších o společné pohodě, kteoru to prkno dodává.:smoker: Jo a s hulením teda jak, kdy...nesmí to být ta hutná zmaštěnost, ale tak do náladky. To jsem pociťoval vysokou koncentraci než obvykle, ale spíš s čistou hlavou se projedu.
Jinak z těch amerických videí, je ten diktát opravdu nehorázný.
Fakt se my chtělo skoro brečet :-)
sk8 je gr8
wa
kotg
Ted mam nozicku jaksi mimo provoz, jinak neco umim:)(docela dost)
2Tick
sk8 je suprova vec, zacal sem pred rokem a neco, ale aktivni jezdeni mohlo byt tak 7 mesicu ... tedkom me ale sere ze je venku tak nadherne a ja nemuzu jezdit pac mam v pici nohu (svalova kyla)
frogo
Čau mam nějaký videa(almost,nový toy machine různý 411 black label 88 footwear a další,ale teď si stahuju přes dc++ hub skatevideos tam seženu všechno. Mam už i DVS skate more co je v prodeji v USA jen pár dnů.
Jako uživatel jsem připojen toomas,kdyžtak si vodemně něco stáhni ale jen přes dopoledne,když si stahuju sám od někoho tak ty lidi co si stahujou ode mě mažu.
Jinak jezdim víc než 3 roky tak 5x týdně,něco už si dávám(kick bs grind,bs tailslide ,nollie crooks,nebo kick bs 5.0 a z flipů 360flip,flip,heelflip,fs flip,sw heels i kick.
kozmo
Takze jazdim uz nejaku dobu....zranenia...no neviem raz som mal zlomenu ruku ale inak nic vazne nejake te clenky a tak classic...sk8 a hulo....taka haluz rychlo sa unavim ale zase sa da lepsie namotat...jedina vec co mi na tej kombinacii vadi je ze ked zahulim vzdy sa nepekne natiahnem......videi mam celkom aj dost....a dost sa da stiahnut s www.bearshare.com ...este tu mate Tom Penny mixtape: http://youtube.com/watch?v=oQAjw1_xHPo akoze ten ss fs flip na carlsbad gap....dost nadcasovy...... SK8 or DIE
AHM4D
čus nevim jestli to sem patří, nejni to přímo boardin´..asi 5 let jsem jezdil na bruslích - nejlepší léta co jsem prožil, seznámil jsem se se spoustou dobrejch lidí, s 99% z nich dám rád pivko i teď :beer: ..jelikož u nás nejni skejtpark, přes den jsme jezdili většinou na podomácku vyrobenejch překážkách, a po setmění vyrazili na strýt - paráda, 20 lidí na skejtech, kolech, bruslích se vyrojila do ulic, zdrhačky, držkopády, sedřený kolena do masa..bomba, bohužel parta se pomalu rozpadla, přišly práce, školy, úrazy, ženský, fet..bylo to super kucí:bravo:
jinak když jsem šel jezdit tak jsem většinou nehulil, neměl jsem takovej cit, ani se mi už nechtělo jezdit..radši jsem se zbořil po a pak už jen relaxoval:D
Soul Rebel
AHM4D> no... hele jako sorry, ale zaloz si vlastni forum o bruslich, brusle jsou pro loosery:slizoun: :D:D:D (peace...;))
a s tema nocnima jizdama souhlasim bylo to super, kdyz byla takovahle punkova akce po nocich:love: ale taky bohuzel... uz to nejni to co to byvavalo... :nostalgicky_smutno:

:punk: :death:SKATE OR DIE:death: :punk:

JAHmaican
Jo na skejtu taky jezdim, ovšem tak poslední tři roky tak 5 ročně :(
A náhodou dávat na bruslích zábradlí, to je hustý asi si je taky koupim :)
AHM4D
SoulRebel: ano jsem looser, ale looser kterej má rád větší jumpy, delší raily atd.;) a k bruslím jsem přišel dřív než ke skejtu:D:D

JAHmaican: taky to mám v plánu na starý dobitý kolena koupit si nějaký agresivky, přece jenom nijak nesportuju, maximálně jezdím na kole za kytkama:D:D

Tadeáš: my jawa 250 a skočka:D
O.o
Cau,
Tak já se připojuju k těm rekreačním skateboardistům :) ... dřív sem jezdil celkem dost, byl to muj životní styl. Časem sem ale začal mit problémy s kolenama a s kombinací, že v našem městě se stejně nedalo nikde jezdít => malej progres ( pořád v načem městě neni nic pořádnýho :( ), tak sem toho nechal a ted sem rád když se na skate dostanu aspon tak jednou za čtvrt roku :( ...

A co se týče hulení, tak já sem právě začal hulit přes sk8 :D ...
No ale zhulenej mi to zas tak nejde, trochu se i bojim to hrotit a tak si dám vetšinou brko až ke konci a už zkoušim jenom nějaký technický triky. Nebo hrajem po brku na FOTRa :) ... mějte se
Protiva
http://www.youtube.com/watch?v=1U-c...related&search=

RESPEKT for Rodney
mittka
citace:
Původní příspěvek od kubo(dmo)*
Dlabi: tak tak, súhlas, nieje nič lepšie než si to rozdať s terénom v nejakom poriadnom lese, milujem ten pocit ked som to len ja a kopec, vzduch ti vtej rychlosti fičí okolo helmy, počuješ odlietavajuce kamene,
bzukot kotúčov, miestami polet, jojo :-) freerajd pitcho, nech žiju velké bajky, nič proti BMX, no ja nemam odvahu davat si to cez ostre hrany mramoru, betonu a ocelových zabradli, to mi stále zavána urazom :-)
les je ale les, poriadna divočina na kameňoch, koreňoch, uzke singletraily,,, tak to je niečo premna... (ad: kombinaciu bike a trava som skušal, občas sa citim skvele a mam pocit že si to davam jak Steve Peat, občas zas som tak rozbity že mam problem nasadnuť nie to este poriadne uvolnene jazdit :-)... )
sorry za off topic skejťáci, no zakladať novu temu by bola blbosť, snáď sa tu možu postretavať aj iný nadšenci pre extrémne športy... PEACE :-)
kedysi som skušal aj SK8 ale to nieje premna, dosral som si členky...



zato ale mám rad jazdu na SNB hlavne prašan... to je moc, pripadne prašan v kombinacii z lesom :-) tlačenice v zastupe na vlek moc nemusim... :frog:
navštív naše skromné stránky venované MTB http://ocel-pitcho.wz.cz


ooo viem o com hovoris to milujem...zjazdiky si davam casto a som cim dalej tym lepsi, odvaznejsi a zatial som este ziaden uraz nemal dufam ze ani nebudem mat...nevyhoda toho je ze ten kopec treba najprv aj vyslapat :D

inak vzdy ma zaujimalo kolko moze stat taky poskladany poloprofi alebo profi bajk ako mate na strankach...
Lagutoda
zazitky s hulenim s skate ? mno kdyz sem zkourenej akorat do nalady, tak se mi jezdi dobre a mam na tom zaseky. ale mam i jednu spatnou zkusenost a to tu, ze kdyz sem sel domu, tak sem si o stenu vedle dolnich dveri oprel desku, abych mohl odemknout dvere, odemkl sem a vlezl sem do baraku.. jenze na desku sem uplne zapomnel( coz sem nevedel ) :grrr: a rano kdyz sem se vzbudil tak sem chtel jit jezdit a deska nikde :afro: . byl sem jeste trosku ozralej, coz asi taky hralo roli, ale ten celej sk8 sem mel asi neco okolo 3 tejdnu, takze me to mrte nasralo. :mutant:
mittka
noo ty kokos tak to uz su celkom slusne palky co si ako student asi nedovolim...ale pri zjazdoch viacmenej budu asi kotucovky nutne velakrat by som sa pustil aj do prudkych veci ale jednoducho by som neubrzdil dole...teraz da sa povedat ze som asi amater jedine co mam tak to su posilnene rafiky na svojom bajku zatial som vsak spokojny :jumper:

inak fakt pekne stranky celkom zavidim komunitku ste spravne naladeni zda sa ;) peace for all :D
dokktor
citace:
Původní příspěvek od Protiva
http://www.youtube.com/watch?v=1U-c...related&search=

RESPEKT for Rodney

jo jo, rodney mullen je pojem (ale ne dj pojem zlínský pojeb :D) v jednom z tony hawks undergorundů co byly na PC sou jako bonus za dohrání videa, když byly rodney, tony hawk a eště nejací další týpani hoooodně mladí caparti a drtili to neskutečným způsobem. pokud se k tomu dostanete, tak to dohrejte, stojí to fakt za to.
DeathCell
jakože na skejtu jezdim nebo se o to aspoň snažim :) ale jakože když sem si skejta pořídila,myslela sem,že bude lehči naučit se na tom jezdit. teda jako jezdit na tom umim,ale ještě sem neměla tu šanci naučit se ty triky. no,zatim sem skončila teprve u olička...ach joo :o
zelenyskret
No tak ja se k tomu taky dostal sice lehce pozdeji nez je obvykle spise vice pozdeji :D ale prece:) je to docela prdel. Kdyz jsem zhuleny tak casto snadneji prijdu na to jak postavit nohy a jakto kopnout ale kdyz sem moc chynu dvnou schizu a nemuzu na tm jezdit nekde kde by mne mohl nekdo pozorovat:D:D:D stalo se mi to teda zatim jednou no ale i tak:)
zelenyskret
http://www.youtube.com/watch?v=daP1MJGlVX8 snad to tu neni
DeathCell
hééj,já bych potřebovala doučování:D :D mě to nejde a už mě to přestává bavit a to nechci...
dokktor
citace:
Původní příspěvek od dokktor

jo jo, rodney mullen je pojem (ale ne dj pojem zlínský pojeb :D) v jednom z tony hawks undergorundů co byly na PC sou jako bonus za dohrání videa, když byly rodney, tony hawk a eště nejací další týpani hoooodně mladí caparti a drtili to neskutečným způsobem. pokud se k tomu dostanete, tak to dohrejte, stojí to fakt za to.

hehe, tak sem to našel na jutubě
http://www.youtube.com/watch?v=X3Z6...feature=related

a toto mě dost rozsekalo :teef:
http://youtube.com/watch?v=jQKbJcsomxo
Divoženka
Tak jsem sem chtěla hodit, abyste pořádně čuměli, rodneyho,jak si to dává a koukám,on už tu má pomalu fan site .... http://www.youtube.com/watch?v=1U-cgn3cEGA

a tak pokud tu neni jeste this ,pes skejtak, http://www.youtube.com/watch?v=1Gi15H9eE-A

a take toto je bašec
http://www.youtube.com/watch?v=8VEPr7VGyFs

a zde můj oblíbenec Tony Trujillo rulezz , je to fakt maník:teef:
http://www.youtube.com/watch?v=DU21...feature=related

Brent Aschley z Burnside
http://www.youtube.com/watch?v=WSQPJ0s-jNQ

and Sandro Diaz ,to je asi letadlo
http://www.youtube.com/watch?v=ssXrttJp8Zo

lysina
skatebord je na nic..ja jezdim na biku..bike's not death!
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od lysina
skatebord je na nic..ja jezdim na biku..bike's not death!

Bike je shit, nemam rad cyklisty ve skejtparcich;) A uplne nejvic nemam rad ty emo bmx ridery:rolleyes:
Eloren
Kdysi Dávno jsem jezdil pokud se tomu dá tak říkat. Max tak olie z místa :D Fakt vás Skejťáky obdivuju jak přes ty držky jezdíte furt dál. Přístí týden asi zaběhnu ke kamatádovy ať mi půjčí fošnu a uvidím, jestli by mě to chytlo. Peace ......BTw. Hrubý malý hroch :) http://www.youtube.com/watch?v=gwi6bU0Rbbc
dokktor
citace:
Původní příspěvek od Soul Rebel

Bike je shit, nemam rad cyklisty ve skejtparcich;) A uplne nejvic nemam rad ty emo bmx ridery:rolleyes:

neco proti cyklistom ??? :grrr: jako je pravda, že ti bmxaři dělají v parku akorát bordel a zavazí, ale ....;)
jinak nejvěčí maséři stejně skejtujou bez skejtu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=2DIE...feature=related
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od dokktor

neco proti cyklistom ??? :grrr: jako je pravda, že ti bmxaři dělají v parku akorát bordel a zavazí, ale ....;)

Na hristi mam jen skejta:smash:
Me vadi jen v parku, jinak kamosu spousta jezdi na kolech velkejch nebo malejch... ale v parku kolo proste prekazi, srazky jsou fakt neprijemny, a cyklista neni vetsinou ten, kdo by to odnesl hur.
fenor
zdravim ... sk8 is gr8 .....a nesnasim inline :rocket: ale je to taky sport
100 lidi 100 nazoru .... :D
dokktor
citace:
Původní příspěvek od fenor
zdravim ... sk8 is gr8 .....a nesnasim inline :rocket:

nechápu. důvod? rohlíky sou best, chleba bych ničil enom ho vidím ;)
fenor
vis v nasem meste je to dane chtely by jsme aby se to rozdelilo je tu malinkej par pro tolik lidi ... a je tu vic urazu protoze si kazdy stezuje ze tam vjel on aten zase on a znovu 100 lidi 100 nazoru ..
Soul Rebel
Par videi, ktery me v podlesni dobe hodne bavily:)
Mystery - Black and White
Vox - Black and Blue
Lakai - Fully Flared
Foundation - Thats Life:punk::punk:
Eloren
citace:
Původní příspěvek od Soul Rebel
Par videi, ktery me v podlesni dobe hodne bavily:)
Mystery - Black and White
Vox - Black and Blue
Lakai - Fully Flared
Foundation - Thats Life:punk::punk:


Posledni videjo něják nefahre :(
Soul Rebel
Me normalne jde, nevim proc tobe ne:confused:
Kdyztak zde dalsi spousta videi http://xtreme-net.org/soundtracks :)
gantali
JJ taky SNOWBOARD!!na SK8 jsem jezdil kdy si dávno,ale taky pohodička,holeně bolíí!:teef:
kozmo
čavees kokos nečakal som že tolko sk8 pozitivnych ludi sa najde medzi growers...ale to je len dobree...aa lakai shoes spravili fakt že MEGA video oplati sa kuknuť http://www.skatevideosonline.net/sk...r/fully-flared/
frenlik
jojooo, taky jsem jezdil ale vysral jsem se na to kvuli kolenum a presel jsem na bmx flatland. jo a jinak fenorovi smrdi koule, pac na bruslich jsem taky jezdil a je to taky skvely, odlisnej styl :) .. i ted si obcas sjedu
c0ga
Jezdil jsem 4 roky :) a nekdy mam tkaovy choutky znova koupit desku aspon jen tak na projíždení :D jinak mam flatovej bike :p
gUan0_
Já si občas skáknu zajezdit.......ale ted už moc ne...
BOOJAKASHA
SK8 FOR LIFE-prestat jezdit nejde,skejt je v srdci.z videii ted novejsi fallen --ride the sky a novy flip bude tez vrazda
Soul Rebel
BOOJAKASHA> A nemas nejakej link na stazeni Ride the Sky? Ja mel jet na tu premieru, ale nevyslo mi to:(

Mimochodem - Novy PUZZLE s T Vintrem:bravo: http://www.puzzlevideo.com/index.php?id=8&no_cache=1
pro stazeni je nutna free registrace, ale za nejlepsi evropsky videa to stoji:)
Username
začal sem agresiv in line docela sem si to dával........pak sem vyzkoušel skate poskladal sem si fošnu investoval sem do toho 4 litry ale jakmile sem začal chodit na střední už prostě na to nebyl čas nebo prostě mě to přestalo bavit kamoši už nejedzdili a jezdit sám to je pěkně na hovno takže sem s tim praštil ale občas z prdele se přijdu podivat na skatepark na brko atak.......jinak pokud chcete toho sk8ta tak se ozvete do pm střelim ho levně včechny součaSTKY SOU SKORO JAKO NOVY............a v zimě prkno jasná věc na to sem nezanevřel hezky vyjít na kopec dat si brko a jet pres pole pres louky pres lesy dolů ten pocit je užasny,,,,,, bohužel už 2 roky nebylo tolik snehu a aby se nějakej kopec dal sjet takže doufam že tento rok bude sněhu kotel,,,, peace
Date1
Tak nieco z letnej akcie ktoru organizovali kamosi:D Niekde som tam aj ja:D:D
http://www.tasty.sk/wp-content/plug...rue&click=false
nero
Hmm ja skate moc nemusim i když se v komunitě pohybuju jezdim na BMX a dirtovým kole
nero
A ten odkaz od Date 1 je GOOD
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od Date1
Tak nieco z letnej akcie ktoru organizovali kamosi:D Niekde som tam aj ja:D:D
Hehe, mam chut jezdit, jak svine, kdyz to vidim...
Bych vam nalozil v ty mini:sun: kdybych ted nemel sesroubovanou nohu:(
Date1
citace:
Původní příspěvek od Soul Rebel
Hehe, mam chut jezdit, jak svine, kdyz to vidim...
Bych vam nalozil v ty mini:sun: kdybych ted nemel sesroubovanou nohu:(
OMG sroub v noze nic moc tak at se to rychle zroste:DDoufam ze tuhle zimu na snowboardu nedopadnu jak naposled (3 zlomene rebra a natrzenej brusny sval:D PS: to bola naozaj mini rampa jenom takova zabafka
BOOJAKASHA
soulrebel:zdravim link uz mam nefunkcni jedine to muzes zkouknout tady.
fallen ride the sky- http://v.youku.com/v_show/id_XNDg3NDE4MjA=.html treba se hodi ,a novy puzzle je taky fajne.
SmallDudeZombie
You you big up for SK8boarding ! Hned jak nám tady na moravě stajou všecky ty sněhy tk mažu ven se projet ! Už mám těžkého absŤáka :) a když spím tk mi noha z tohoto nedostatku podvědomně kope flípka,malinkého :D , 2009 budu stát na desce druhé léto a fakt budu pokračovat dokyda to půjde :) je to jak supr uvolnění, tk taky dobrá zátěž na fyzickou kondici, je to radost :) a když je parádní parta kterou tady unás máme tk je to libové :D , na podzim jsem si koupil druhou desku, Jart 7,5 hi concave :) brutal :D mrtě rád jezdím street, protože tady unás jaxi nemáme kdispozici moc dobrý sk park. nejvíc mě dokáže naštvat když nás odvšuda vyhánějí, důchodci z nudy volají švestky a ti nás ženou, jinak za ten rok jsem se naučil clkm dost, můj nejoblíbenější trik, no jsou to snad šecky co umím (heel flip :) krásný trik , kick flip, fs flip, showity fs, bs, 180, a varial kickflip se mi moc libi .) každý nový mi dělá neuvěřitelnou radost :) díky sk8 jsem se fakt našel u něčeho co dělám moc rád :) Peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma