Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Yo dříf sem taky yezdil....ale s přibívayícim vyekem me to už moc nebaví. Každey stoho něgdy vyroste něgdo v 17ti něgdo ve 40ti ale každýho gdo yezdí to čeká....
Ale bude mu na jaře teprve 9 let a tak bych tam pro něj potřeboval nějaký zkušenější kámoše. Alespoň tak trochu z povzdálí, abych mohl uklidnit jeho mámu, teda vlastně mojí ženu. Teda vlastně nás oba, protože je to ještě tele a starší kámo s dobrým srdcem a svědomím je k nezaplacení.
Jestli tam někdo chodíte (kolo má taky, Malasorte) hoďte mi, prosím, hlášku. Bůh se vám odvděčí na dětech a já bych zase třeba šoupnul někdy jointa.
Ja na toho Stalina chodim jen tehdy, kdyz jsem unavenej a nechce se mi jezdit az na Scenu, z Vokovic to je prece jen docela daleko. Taky mam docela nahnano z tech zatahu, co tam delaji nackove. Na Novy Scene te maximalne chyti policajt, ukazes mu obcanku, pokyvas hlavou a je to vyrizeny.
Yo na stalinovi sme byli taky při yednom náckovskym náyezdu.....dostali sme na hubu, mě zlomily fošnu a kámošum trhali naušnice z vobočí....benga to akorát sepsali a tim to haslo.... ....
Já jezdim taky na skejtu i SNB, ale teď sme byli s kámošema snowboardovat v Peci a půjčovali tam zadachse suprovou věc - skejtová deska, ale zespoda to má takovou krátkou lyži, jezdí se na tom jak na skejtu a měli tam pro to i různý zábradlíčka, daj se na tom dělat flipy, shoveity, prostě hukot.
A nejlepší je že ty pády vůbec nebolej - rozjedeš se na trubku, rozsekáš se a akorát se vytlemenej válíš ve sněhu
sam zatim nevim ale teprve loni na podzim sem zacinal takze se snazim takovy ty zaklady(bunny,endo,) ale jinak me to bavi jakoprase.snad to bede cim dal lepsi co myslis?
Mě je dvacet a jako starej kořen chci jít do skejtu
je to fakt moc pěkný a do pohody - všechno lepší než bedna s gaučem ...jinak zatim snowboard na horách