Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 
Skateboarding a growing SK8aři sk8erky & THC - Klikni zde pro originální téma
SmallDudeZombie
JO :) oblíbené videjko emerica - this is skateboarding :) šilený diktát :D
A skejtoví oblíbení mistři : brent atchley mrtě stylař
Mixerka
Zdravím!!
Jelikož je sněhu kupa, tak se jezdit moc nedá!! Dneska jsem si dala nakej dobrej modylek a trajdala jsem po koberci se skejtem :D:D wau :D
Jaxte na tom vy :D jezdite a hulite?? dobre coz :D:D :whip:
Soul Rebel
http://grower.cz/forum/showthread.p...56&pagenumber=1 :)
ravalium08001
jezdim 19 let na skejtu a smeju se jak pulka republiky na prkne v zivote nestala ale maj vic skate hadru a bot nez ja...ale tak je to i v jinejch zemich,trend vzdycky udavali skaters,nemam pravdu?
bifo13
kedysi som jazdil, ale po uraze som to nechal :)
SmallDudeZombie
citace:
Původní příspěvek od ravalium08001
jezdim 19 let na skejtu a smeju se jak pulka republiky na prkne v zivote nestala ale maj vic skate hadru a bot nez ja...ale tak je to i v jinejch zemich,trend vzdycky udavali skaters,nemam pravdu?

JJ :D:D: taky se tomu smeju :D:D asi si mysli ze kdyz se vohaknou do hader skejtovych znacek tak budou mit bliz k nám "tem skvelejm typkum co fakt jezdej" :D:D a zapadnou mezi nas omg ... :D
SmallDudeZombie
citace:
Původní příspěvek od Mixerka
Zdravím!!
Jelikož je sněhu kupa, tak se jezdit moc nedá!! Dneska jsem si dala nakej dobrej modylek a trajdala jsem po koberci se skejtem :D:D wau :D
Jaxte na tom vy :D jezdite a hulite?? dobre coz :D:D :whip:

Zdarec !! :D:D: hey ja to same :D skejta na private v kuchyni a jedzim od lednicky ke sporaku do spize kdyz varim aj kdyz nevarim :D trenuju manualek a showity :D sousedka pod nama je skoro hlucha tak toho vyuzivam :D :p ale kdyz skejtuju tak moc nehulim .. ddyz uz tak chlastam :D peace
Soul Rebel
Tak me tu schne novy, od srpna nepouzity, komplet. V unoru mi vyndali srouby z nohy, takze se uzdravim, rozhejbu a zkusim. Tesim se na sumici mramor na stalinu, pod hladkyma koleckama. Jsem zvedav, jestli jeste kopnu toho switch forwardflipa, kteryho jsem se naucil :D

Kdyby vetsina tech pozeru skejtovy hadry nenosila, tak se tady nemuzou asi skejtparky a vubec skejtovy akce rozjizdet v takovyhle vlne. Znam spoustu lidi, co nosi skejtovy hadry, protoze se jim to libi. Ne protoze je to v mode, nebo chtej bejt za ,,skejtaky,,. A ze yb udavali trendy skejtri, no nevim... ja mam rad tu starou punkovou dobu skateboardingu. Novy trendy me moc neba.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma