Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Výrobky growerov - Klikni zde pro originální téma
habitrix
Toto tema som spravil pre tych co nieco funkcneho vyrobili alebo planuju vyrobit a chcu tym zlahcit veci pre ostatnych takze ked nieco budete mat tak sem stym:)
Ja to tu zacnem s tymto:
Lis na vsetko co potrebujeme zlisovat obdoba existuje v growshopoch vola sa to lis na pyl.....ja som si spravil nieco trosku vacsie lebo clovek nikdy nevie co a kolko toho bude potrebovat vylisovat:)
Nakres aj hotovy vyrobok sem nahodim za par dni, je vo vyrobe prave, ale bude vyzerat velmi podobne tomuto len bude vacsi a z neznicitelneho materialu:)heh
tak fušky v praci jo? :-)
ukaz jaxe ti to vydarilo+ten nakres
habitrix
2 xerthon hodim dnes prisiel kamos co som si tam zabudol nakres:) takze bude aj s fotkami:)
2 hick je z antikory:) z tej sa robia aj noze....nekoroduje ani sa nijak neposkodzuje casom
habitrix
caute nakres som pytal ale typ nevedel kde je mozno ostal u typka v dielni hned ako sa k nemu dostanem nahodim a fotky som spravil dnes a je aj vela krat vyskusany funguje perfektne:)
vyborně,to bys mohl i prodavat
dokktor
a kčemu to vlastně je dobré?
Kwjetoň
hehe taky sem přihodim jeden svuj výrobek.. nesouvisí to teda s hulením, ale vyrobil jsem to já, tak to snad neva ne? :angel:

toho typa si nevšímejte, je to muj kámoš jako model.. :D

je to dělaný z pozinkovanýho drátu 1,6 mm, vnitřní průměr kroužků 7 mm..
cca 10 kilo, 20 000 kroužků..

docela piplačka, to vám povim... :)

:afro:
CAESAR
tak to uz hej,skoro som padol na rit.prezrad kolko ti asi tvalo vyrobit takuto "zeleznu koselu"
Kwjetoň
no dejme tomu sto hodin čistý práce..
denně jsem zvládal udělat (tzn. natočit na tyč drát do spirály, roztáhnout, naštípat na kroužky a naplíst do košile) asi 1000 kroužků, což zabralo tak 5 hodin (půl hoďky točení, hodinu štípání a 3,5 hodiny pletení)

jako bylo to docela náročný, ale dalo se to..
převážnou část jsem vyrobil, když jsem byl nachcípanej...

každopádně znova bych to nedělal ani náhodou.. :p:

:afro:
kwjeton:smekam.Bez trpelivosti hodne growera bys nemel sanci :-)

ale jak v tom vidim toho krasavce,nejsem si jisty,jestli je to modni trend na dizu,nebo doplnek k rytirske vystroji...nebo jine...

p.s.:nechces mi zhaknout slipy :D
Kwjetoň
nojo kuci, někdo je holt šikovnej... :smrad: :D

jako není to technologiky složitý;
jak píše xerthon - je to hlavně o trpělivosti..
kdyby mě tu dobu nepostihla zlá a zákeřná nemoc (angína bo co.. :p: ) tak to mam rozdělaný doteď..

Stoun: no jasný, dáme dohromady grower zásahovou jednotku, která bude bránit pěstitele proti tvrdý ruce zákona.. ;) :punk: pavéza se hodí.. ;)

xerthon: no hele, jako na tomdle typovi to vypadá jako že disko, ale už jsi zkoušel tančit s 10-ti kilovym tílkem? vono tě to za chvíli přestane bavit.. :D to bych musel vyrobit nějakou odlehčenou hlíníkovou verzi (něco jak měl Vojtek z Kabátů na klipu :D :rolleyes: )
ale stejně nevim jak by se na to šampóni tvářili... :D

ps: slipy po mě nechtěj..
ale viděl jsem někde na netu zmáknutý kroužkový bikiny.. :eek: :) vypadaly docela good, když to najdu, hodim to sem... :)

tak zatim..

Kwjetoň the Armourer..

:afro:

EDIT: tak tady je to prádýlko.. :wink:
xerthon: Slipy: Twoe vis jak by Ti to trhalo chlupy?...
kdyz uz jsem u tech vyrobku: flusačka na šipky ještě ze střední+šipky... kolik zabavy jsme s tim zazili.. z posledni lavice pri hodine cista trefa mezi oči na jakousi vycpanou pannu (akce vyberte LOVE pro děti do afriky a dostanete vycpanou panenku :D )pred tabuli.... BUhahahaha...
Mno ted uz bych asi nic netrefil...
trochu jsem si vytůnil pálku na stolni tenis, původně tam byl červený nápis made in china :D
kafevar
hick: myslíš jako baličku? nech se inspirovat těma co už existujou
Kwjetoň
jj klasický plátýnko není složitý na konstrukci a dalo by se vyrobit na míru.. ani kónickej tvar by neměl bejt problém.. ;)

dal by se na tom rozjet docela slušnej byznys.. :D imho pro gramlavý huliče dobrej gadget.. :punk:

:afro:
na nabrani papirku by sel pouzit mechanismus z podavačů tiskáren seřízený ne na Xerox paper ale na tloušťku papírku, celkově by se tiskárna dala okuchat a vypreparovat o víc věcí...
Risan
Tak sem to nevydrzel a musim se vam tes z necim pochlubit je to miniaturni vodní dýmka vhodna jak na ganju tak na klasicke tabaky do vodních dýmek. Sklo je s jogurtu, víčko je s jogurtu :-) na nem je nalepeny dreveny krouzek pres neho mam měděnou trubicku ukoncenou kotlikem udelaneho s bombicky CO2 do vzduchovek na nem je podložka na kterou se dává uklík, a s víčka jde jeste jedna měděná trubička na šlauch.
Risan
Zde jsou dalsi 2 nebot z mě nejasnych duvodu jdou sem strcit max 3 fotky najednou
Risan
Jeste jsem udelal takovou malinkou vec ale malinkou!!! Je to krabicka od bombonu Vitar mint 6x4,7x1,5 tu jsem nastrikal na sedo nalepil znak biohazard to nekolikrat prestrikal lakem do ni jsem dal 3 knoflikove baterky 2 zelene letky a mikrospinac ktery je pri otevreni rozne at vidim v noci co tam delam, pak tam mam zapalky škrtatko kancelařskou sponku na šištěni dýmky, dýmku vlastnoruřně vyrobenou z mědi a spajenou cínem a nalakovanou na šedo tak jak krabka, a jeste tam mam neco do te dymky.
Risan
Tu jsou jeste 2 fotecky zevnitř
smoke4ever
:Risan kámo inspiroval jsi mě ! :D taková foglarovská Krabička Poslední Záchrany :D
clandestino
Jasně, Foglarovi by se určitě moc líbila :D
kafevar
Risan:
Tak tahle krabička, to je snad ten nejlepší něpěstovací nápad co jsem tu kdy viděl. Jdu do toho taky. Akorát k zelený diodě přidám ještě modrou a červenou, abych měl jakýs takýs barevný spektrum pro věrnější podání barev ganji. :D Pro balení brk při nočních cestách na sedadle spolujezdce to bude k nezaplacení.
LIX
Vyrobil som si fajku z dreva, stačí pohladať malé pekné drievko, trocha sa s ním pohrať a vznikne toto. Kotol je alobalový, ale je tam normálne sito, ten alobal je tam na to aby neobhorelo to krásne drevo a nechcel som ho lakovať, lebo mne sa zdá byť aj tak to drevo pekné :D
Lix a Risan: na tohle je tu jiny thrady v galerce: Lix: kuracke potreby, Risan: Energitky tak to tu plz nezasírejte... dik
Risan
Xerxes Artifex: a co tu podle tebe patři když ne todle ty chtry co by si tu dal ty?? kvuli cemu asi myslis ze je ten trend, když autor tu strci vlastne vyrobenou krabku na cigara a jointy a ja když tu dam vlastnorucne vyrobenou hulicskou soupavu z medene trubicky a stare krabky od bombonu a vodni dymju vyrobenou s jogurtu tak to hnet patri jinam!!!!!!
To nemělo být navážení ale krabky patří sem: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=14728
a hulící potřeby sem:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1278
nebo sem:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26503

Stačí hledat a sem davat věci které nikam jinam nenapasujete. Třeba ten lis na pyl by se nikam jinam nedal dát, tou pěknou košilí se qwjeták chtěl pochlubit, proč ne, tak vzniklo toto...
Rozhodně nechci dělat chytrého, qwůli tomu tu nejsem žeáno ;)
xerxes:jaky ma ta fukacka dolet?a naboje si taky vyrobil,nebo to jsou sipky do vzduchovky?
xerthon: dolet má podle balistické křivky. Při outdoor použití byla hranice přesnosti kolem 20m aby se to nějak rozumně zapíchlo tam kam to člověk chtěl umístit. Šipky do vzduchovky jsem nikde nesehnal tak jsem si vyrobil. Navíc vzduchovka má ráži 4,5mm a moje flusačka má obligátních 9mm. Večer nebo zítra nahodím detail šipky.
Xan.
mno trochu sem si pohral s mym pc
Xan.
este
Xan.
a posledni
doufam ze navadi pocet tech obrazku
waterpiper
Xan. nemel jsi tyhle fotky na nejakem pc serveru? Se mi zda ze jsem je uz videl v nejakem tuning foru.
Xan.
jj to je mozny nebo si to moh vydet na invexu
xerxes: dovol mi připomínku: tohle je téma pro VLASTNORUČNÍ výrobky growerů, a tam bych počítal i dýmky a krabičky, ať se ti to líbí nebo ne. Jistě, jsou tu témata na dýmky a krabičky, ale to na krabičky neni tak úplně rukodělný a dýmkový téma neni taky tak úplně rukodělný (to jedno :D to druhý jó)

takže bych to až tak moc neřešil - pokud je dýmka ručně vyrobená, dal bych jí sem a nebo do ručně vyrobených dýmek, stejně tak s krabičkou
Tak mě sežer...
keny77
niet nato si vyrobit vlastnu fajku :)
Wokap
2 Xerxes: Uznávám tě, mám relativně rád tvoje joky, ale to tvoje hraní si na MODa mě tu krapet nasralo. Ta krabička, fajka, cokoli - je to vlastnoruční výrobek growera a chtěl to sem dát, tak to tu je a hotovo... Tvoje chování smrdí arogancí a je to zbytečný. Každej kdo na G pravidelně chodí a čte tě zná a ví... Neútočim - jen konstatuju fakta...

Edit: koukám, nejsem jedinej komu to tu došlo...
jude
sice moc nepoznam Xerxes-a(moc casto sem nechodim)....tiez mi prislo jeho spravanie ako trosku arogantne....tiez to neber ako navazanie sa do teba....len potvrdzujem predosly post(aby mu nebolo smutno :))
peace
xerthon >
hele ze vim kdo a podle ceho to vyrabel?
co ta bedna?
Kerič
Moja odpadkova reprosustava;)
1- subwoofer
2-zadnerepro
For Xerthon: Ta fotka...
citace:
Původní příspěvek od praxer
xerthon >
hele ze vim kdo a podle ceho to vyrabel?
co ta bedna?


asi jo:-) ale,bez meho prikladneho vedeni by nebylo nic :D

motylka na krk ze srncich paruzku jsem delal ja.V lete se da i nosit :-)

edit:jaka bedna?
xerthon :
mnno nekde tu je fotka bedny, a ze jsi ji uz chtel vyhodit a ze za to muze ta knizka...
aha :D
tu bednu-truhlu chteli vyhodit lidi v baraku pri vseobecne udrzbe baraku,ktere jsem se i ja povinne ucastnil.Nicmene jsem se nemel pokouset to obrusovat,jde to tezko.Jeste zkusim ocelovy kartac do vrtacky a prdim na ni.Ale i tak fajna bedna,hodi se mi :-)
Najska
tento bong je vyrobeny z pvc trubky na vodovodne pouzitie a podstavec je z obyc.plexiskla kotlik je z ineho bongu ktory bohuzial dosluzil.
zatraceně, nevíte někdo kde by se daly sehnat průhledný trubky (třeba PVC, nebo akryl, nebo cokoliv, jenom průhlednýho - ne sklo). Nikde je nemůžu sehnat, v kutilskejch krámech maj jenom šedivý neprůhledný.
Universální věšáček na úplně cokoli (kromě motorky a nukleární ponorky :D) přidělaný na konstrukci nerezové lampičky pomocí chemického držáku (v případě že zrovna na něj nemáte co pověsit, doporučuji atrapu myši, má to velký psychologický účinek pro nově příchozí) :D:D:D
Special pro Mad Liona, ostatní prominou...

1. Takhle to bublalo... byl z toho dost dusivý plyn, dopopručuju větrat


2. (+) bacha na část která není ponořená, doporučuju bodově někde zevnitř napájet drát a ponořit celé protože na rozhraní ro rozežíralo tak nějak všelijak Mimochodem když to ponoris cele tak doporucuju abys zevnitr nalepil izolepu nebo tu folii cos mi posilal, ta zabrání kontaktu s vodou (vyzkoušeno) Také jestli tam na tom chces delat treba nejake nepatinované prouzky (coz je celkem pěkné a neni to pracne) tak zase staci z samol.folie vstrihat vzory a nalepit je tam kde to nechces patinovane.

3. (+) takhle to vypadá, už z toho nic neopadává, to už je kompaktní hmota ted uz je to jakoby hotovo jesli na tom nechces delat tříslovinama to tanátování...

4. pseudobrynýrung na (-) elektrodě

Pak jsem to očistil a dal to do roztoku 2 ml konc. kys. sýrové v hrníčku vody(čajový, nevím presný objem) Tam jsem do toho dal jen 3 volty pri stejné polaritě , vetsina bordelu co tam nemela byt se pustila a celkove se mi zda ze se to ustalilo. Pak jsem to jen prejel drsnější stranou houbičky na nádobí a tohle vzniklo...
Soul Rebel
Ramon_Dexter > zkus mrknout tady: http://www.lightbong.wz.cz/ treba tam trubku po domluve sezenes (nemam s nima zkusenosti)
Wokap
citace:
Původní příspěvek od Xerxes Artifex
Special pro Mad Liona, ostatní prominou...


...neprominou... Xerxesi, prosím, pověz cos to prováděl.... :D
To Wokap a všichni zvědavci: Jedná se o elektrolýzu v roztoku silné zásady a soli silné kyseliny(vypadá to nelogicky, chemicky to nevysvětlím ale ze zkušenosti to funguje...). Mad Lion chtěl patinovat Zippáka tak jsem mu nahodil návod jak udělat pěkné "okuje" bez výhně. Pak už to stačí jen natanátovat a vypadá to jako by to někdo používal 100 let zaprasenýma rukama a teď to někdo vyčistil.
TOhle byl jen pokus kvůli názornosti, tohle elektrody jsou nerezové ale funguje to skoro se vším...

Je to asi 1000x rychlejší než klasické patinování "žumpou",
asi stejně rychlé jako výhní ale je to rovnoměrnější a dají se na tom tvořit vzory a nejsou potreba zadne extremni podminky (teda krome toho hydroxidu.) Kdyz to bude chtit udelat doma na koleni na tom zipáku tak mu stačí koupit "krtka" na kanalizaci(ten co jsem měl já byl granulovaný čistý hydroxid sodný), toho nasypat do hrníčku "podle oka" aby se to vsechno rozpustilo ale aby to bylodost silné, nasypat do toho kuchyňskou sůl (ja jsem to teda delal opacne, nejdriv jsem to nechal bublat jen v soli ale tvorilo se dost černozeleného bordelu tak jsem ta prisypal hydroxid, bordel to rozpustilo a vznikl bily roztok) Tak to nechat cca. 5minut až čtvrthodinku bublat a voilá... U toho zippáku je potreba vnitrek necim naplnit aby se nepatinoval i ten, to by se steny moc ztenčily. Ted me napadlo ze by se to dalo po napájení k drátku zalít nějakým silikonem nebo prostě čímkoli co nepropustí vodu.

Samozrejme je potreba druha elektroda aby byla stejne velka protoze kdyby tam dal jen nejaky drat tak by to byl naly povrch. Staci privarit k dratu nejaky kus plechu nebo čehokoli.

A zas třeba ten pseudobrynýr je pěkný když so člověk chce nalesklo načernit hlaveň od staré vzduchovky a nechce se mu dávat za to tisíce tak stačí barel, hydroxid, vyčistit tu hlaveň, píst do leskla(odstranit rez a dodělat jemným smirkem), odmastit, šup s tím do sudu, k sudu pripojit trafo: +, k hlavni -, nechat to na zahradě nějakou půlhodinku a pak to jen očistit (jemně). to samé lze udělat s pístem a vypadá to rozhodně líp než rezavej šunt a stojí to pakatel. Samozrejme to pak už dál nerezne.
hick:kdyz ty past na mysi,ja krmitko pro ptacky :-)

xerxes:takhle nejak by slo i chromovat?
Xerthon: přesně tak, šlo ale musel byl sehnat síran chromnatý nebo nějakou podobnou chromnatou sůl. Já jsem už takhle postříbřoval síranem stříbrným který jsem splačil ještě kdysi dávno na střední a léta mi ležel v šuplíku. Bohužel už došel :(
Wokap
2 Xerxes: A jak dopadlo to postříbřování? Mám za to, že elektrochemicky vyloučenej kov je černej...
Záleží na podmínkách. To postribrovani se mi nijak moc nepovedlo protoze jsem tam měl dost bordelu takže se jedna elektroda rozpadla a druhá byla taková nějaká strakatá :D ale jinak se to dělá takhle běžně.
moje nová krabička, kerou jsem našel u slečny babičky na půdě

je z milimetrovýho plechu, takže se nebojim že by se promačkala...akorát je docela těžká

vnitřek je vyplostrovanej, aby se mi sklíčko nerozbilo
moje prvni dvere(venkovni)
dokktor
takto sem si z dlouhé chvilky vytunil moju novou nokiu 3410

je ztáhnutá z kůže, na displey je nalepená krytka z plexiskla z obalu od cd, tlačítka sou udělané z přilepených korálků a to dole je gumička co drží zadní kryt












zadní kryt je z nějaké umělé hmoty z krabice od pařížáku, přilepený nahoře sekunďákem (plast je mega ohebný takže dostat ven baterku a simku - no problem) a dole chycený gumičkou. mezery a fuky ještě přijdou vylít silikonem, ať se mi do krásky nepráší











a tady foto, proč sem to všechno absolvoval, no neni to hezké ?? :D
Noo tak ja som akurat vymajstroval mini ICE dymku :D he he
Je tak akurat na jednu alebo jednu apol kocky ladu z klasickej nadobky na lad ktoru ma doma v mrazaku asi kazdy...:)
Vsetko co potrebujeme je len krabicka od filmu neaky, kotol, trochu lepidla a neake to hrdlo...
Ako kotol som pouzil vrch neotvorenej tuby na silikon (neotvorenej koli tomu aby som tam narobil mini dierky ako sitko...) Telo mojho mini bongu tvori filmak no a hrdlo :D som pouzil trubicku z auta na privod kvapaliny do odstrekovaca...:D :D :D

FOTOS:
01 - spominany kotol so zilikonovej tuby
02 - detail dierok pre nechapavych :D
03 - komponenty (filmak, kotol, hrdlo)
04 - do spodnej casti filmaku take asi 3mm od dna spravime dieru na hrdlo a strcime ho do filmu... kotol nalepime na uzaver od filmaku do ktoreho sme spravili dieru...
05 - zapustenie hrdla dovnutra (ak by sa nahodou roztapal lad tak koniec hadicky je asi 3 - 5mm nad dnom takze nevadi nenapijeme sa:D)
06 - Wualla.... MINI ICE BONG je hotovy za min. naklady a asi tak za 10 minut :D heh

Dufam, ze sa moj napad paci a ze posluzi aj vam...

EDIT: neskor este nafotim mojho vodnika - maybe dnes vecer :D
noo... tak som akurat odskusal ten moj novy mini ice bong.... supol som tam jednu kocku ladu + neaky rozdrteny lad a pecie to celkom dobre.... uplne staci ta kocka na uchladenie dymu ... jov jov
chOdec
dokktor: Aháá!!! Tak takhle to je! :) Tak už vím, co jsem to ve Zmiji zahlídnul.. :satan: Pěkný, móóc pěkný..
dokktor
tak sem koečně dobastlil tu moju PC bednu :pimp:
stojanek na tuzky nebo vrtaky :-)

mam uz ho dlouho.2 rezy retezovkou do sucheho orechoveho dreva a bylo hotovo.Dneska jsem se ale zhulil a zapracoval na povrchove uprave.Absolutni prirodnina bez laku a jinych...
LIX
Toto som vyrobil mojej láske, tá mačka mala aj tvár, len ked som to fotil tvár ešte nebola...
robota na pár hodín :)
LordFitgerald
No tak já se přidám, jestli vykoumám jak poslat obrázky :) ale po těch vašich výtvorech jsem asi trochu nýmand :david: no... je to plastový bongo, co víc čekat :)

Je to vlastně jen kopie takzvaného Coca Cola Bongu, který se prodával v Shanti (možná ještě prodává), což je víčko na lahev z nějž trčí kotel a šlauch.

Jako vodárna slouží PET lahev od Lift pomeranč 1,5l. Hlava je originál víčko od téhož nápoje, v němž jsou tři otvory. V jednom je zapuštěn kovový tentononc (trubička z kovu s jakousi zarážkou, nevím jak to popsat... prostě trubka s páskem) co jsem našel v dílně a perfektně do něj pasuje kotlík z mojí fajfky... na onen tentononc jsem z důvodů neodstatku surovin připojil odporně vypadající plastový delší konec propisky, ten u kovové trubičky drží gumová spojka, nalezená na téže propisce... Šlauch trčící z druhého otvoru jsou dva propojené kusy bužírky od kabelu k faxu... u víčka je pro jistotu na šlauchu gumové těsnění :) Zbývající otvor ve víčku je moje milované Turbíčko :) ve vnitřní straně víčka je napasována výplň z polystyrenu, aby to těsnilo jako fest :) Po straně lahve jsem udělal ještě aditivní turbo, jen pro srandu :) Menší turbo ve víčku je pak zacpané kusem sirky... Asi si říkáte "hegeš, samej plast, guma, polystyren???? fuj..." :banned: Ne ne... opravdu funguje skvěle, žádná guma se nepálí, nic se netaví, jelikož ta kovová trubička je dost dlouhá a silná na to, aby se jen tak nerozžhavila, navíc mezi ní a plamenem je jediné spojení kotlík, který se nachází jen v minimálním styku s trubičkou a prostě ji nerozžhaví... :)

jinak

výška i s kotlem asi 27 cm (bez 26 :D) , délka šlauchu buď 40 nebo 90 cm podle toho jestli je tam prodlužovák :drools: hmotnost bez chlazení (=H2O) téměř zanedbatelná, pokud má někdo jiný doma pet lahev, stačí vzít jen vrchní část takže je vhodná i na cesty, jen tak do kapsy... :bravo:

Vím, že je hnusná :smashfreak:, ale dělal jsem ji včera večer po docela nechutným tahu :beer: a nějak se mi po těch pár dekách cíček nechtělo do fajfky, tak jsem začal MacGyverovat :) Už sháním nějakou hezkou skleněnou baňku, na kterou ten systém převedu :) Každopádně tahle dostane ještě nátěr nějakejma rasta vzorama, jestli nebudu moc línej... taky přemýšlím nad nějakýma diodama, někde jsem zahlédl svítící bonga a mohla by to být haluz :bravo:
LordFitgerald
A zbytek

Dole pohled na self-made ale dosti starou a mnoho katastrof přeživší gedžitku :) A náplň :) Samozřejmě melounový tabák :wink:

EDIT:

Jak jde vidět, je tam úplně jiný poměr vody a vzduchu, než v trubce (myslím tím vázu, rouru, prostě klasický bong...), ale je to naprosto vyhovující, když se dá vody přes půlku tý oranžový části propisky, tak dává krásný silný prdy a když akorát tak jak je na fotkách, daj se tahat i několik desítek sekund (trošku to jistí to turbo ve víčku a dobrá práce s palcem na druhým turbu :starwars: :)

A ještě jednou se vrátím k té odolnosti trubičky pod kotlíkem: tuhle vodnici jsem začal vyrábět s úmyslem kouřit z ní hlavě SD, zatím se tak nestalo, ale žhavící zapalovač jsem zkoušel i na opravdu nacpaný kotel tabáčku a nic nikde nedoutnalo :) Chuť taktéž neměnná, kromě zchlazení kouře.
LIX
Takže zajtra je Valentín a ja som spravil priatelke zasa darček s drôtu :P tu je, ak ho budem ešte neako dokončovať, pridám dalšie fotky
LIX
Tak, vyrobil som si vlastný vaporizér, je to šmakocinka za 5€. :D
roboot
deska jsem dodělal tuhle kuchyň škoda že nebyla pro mě ale pro zákazníka,taky by se mi líbila
MaaaYaaa
Vánoce se blíží a peněženka pořád prázdná ..doufam že se tohle téma trošku oživí!! Zachrání to nejednoho z nás..
chuck53
Já sem zahlédl zajímavý nápad na vlastnoručně vyrobený dárek. Máte to za jeden den včetně schnutí laku :)

http://www.loupak.cz/video/veda-a-p...trik-s-hrebikem

Sice nevím kčemu taková kokotina,ale jako těžítko pro nějaké hlavy vyhulené to může být dobré:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma