Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak k tý shotovačce , je na dvě tužkový baterky , který poháněj motorek - turbínu která saje vzduch zezhora do tý kovový části kde máš matroš , pak
1 . zmáčkneš tlačítko
2 . škrtneš zapalovač
3 . trubičku dáš před ústa / jako když dostáváš shota /
4 . a ......... přidusíš se kouřem ,protože takovej nářez poprvý nikdo nečekal
Zespoda je klasický nápis MADE IN TAIWAN , koupeno v Canadě za 79CND , tvrdili mi že to spatřili i v Holandsku , já to tam ale neviděl . . Jo a je to asi 14cm vysoký .
2amph - no to bych se hádal !! Po mých zkušenostech a dalších cca 35ti lidí , kterejm sme to ukazovali a zkoušeli s nima tak z toho byli pěkně mimo . Až bude další grower party / mimochodem celkem zdařilá / tak to vemu sebou a pak si to povíme . Co ty na to ???
Tak tuhle sluknu sem mel nejradsi. Bohuzel mi ji pred casem kamosi nechtic shodili do kanalu... Tak sahnim novou, ale uplne tu samou!!! Tuhle mam na objednavku ze serveru hemp.cz nebo tak nejak - meli tam sluknu, penezenky atd. bohuzel tu adresu jiz nemuzu najit!
Zdravím hexa.Tak takovouhle šluknu mám doma,přesně tu samou,koupil jsem jí u nás v čajovně za 150 kč.Maj i větší s porcelánovým kotlem,na tu se brzo chystám.Já si ale nejraději pokuřuji ze svých výrobků,to je pak 100% parádička,až budu fotit kytky,přidám sem i nějaký fajfky
... tohle je moje nářadí
Bílý fajfky jsou pěnovky z Turecka, černý dřevěný z trafiky, skleněnka od kámoše, hliněnka z vánočního trhu a zapalovač z trafiky
[Edited by livo on 21-11-2001 at 09:15 AM]
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Jé, vždyť já mám taky pěknou vodní dýmku, z Turecka. Mám jí v jiný místnosti, tak jsem na ní zapomněl . Až příjdu z práce, tak jí sem hodim. Přišla mě na 80,- DM (trošku jsem smlouval), je pro dva lidi a musím říct, že je to nejlepší pokouření, akorát to chce trochu víc matroše. Už se těšim na sklizeň
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...