Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 
Konec hulení - Klikni zde pro originální téma
b.bang
No jde spis o to ze spousta lidi huli z nudy. Ja hulim taky nekolik let, ale taky citim ze to nebude na porad. Byl jsem astmatik pred zacatkem moji kuratsky karieri. Proto jsem rad ze jsem kurak, ale jde o to ze marihuana skodi nekterym castem tela jelikoz zhulenost je otrava tela. Ja osobne mam rad kdyz mam celej den tolik prace ze nemam cas si to brko dat. Pak dorazim domu sednu si do gauče ubalim si radnou larvu a je my fajn. Vic makat min hulit . Ale trava je super a jen tak ji nepustim.
Dela_Negro
A ja si myslim,ze vsichnio kecate a kourite jak tasky...:)stejne jako ja...hehe...zatim me to neovlivnilo,vid te..hehe..hehe..hehehe...

Ne ted vazne,hulim dost,ale myslim,ze to neni nic tak hroznyho....vetsinou mi to ani tak nejak extra neda(po sesti letym uzivani me fakt jeden spek nezmasti,pokud to neni neco extra a to vetsinou neni:)),spis to kourim kvuli ty chuti a pocitu,nez kvuli necemu jinymu,docela bych to srovnal s cigaretou,jenze tich sio dam denne 10-15 kdezto jointu 2-3x s tim,ze kdybych to hctel delat,kvuli stavu zhulenosti,tak bych musel vyhulit tich spycku vic,ale takhle pekne na chut je to ideal...
Dela_Negro
b.bang:ale prosimte,vis s kolika toxinama se stykas jenom v ty praci,nebo ve vetsim mesta na prochazce po meste???to je mnohem horsi otrava...je ale fakt,ze tim kourenim vdechujes jeste vic tich sracek,ale kdybys bydlel na dedine a neecadil,tak pochubuju,ze ti joint necim ublizi
Dela_Negro
Kfilda:ty radsi bez do lecebny,nejlip do nejakyho ustavu,treba jedlickarny....:)
Protiva
Permanetní zhulenky
Poznají se podle nepřítomného výrazu v obličeji, naprosté ztráty motivace, zapomnětlivosti, liných pohybů a malého množství spermatu.

Bojim se že do týhle kategorije patřim. Kaněc filma :(
Dephp
Mno s množstvím spermatu jsem na tom ještě vela dobře :D
barnie
tak jo cetl sem tady tohle a uvedomil sem si ze bych taky mohl..dosel sem na to ze chci delat naplno 3 veci: skola,moje holka(nehuli) a focus...tak sem si rekl 30dni ocisty a pak se uvidi...treba jen tak rekreativne..citim se po tech vsech prdech pekne blbej..to mi taky zaclo hodne vadit..obcas nejsem ani schopny poradne premyslet..treba jako ted..dneska je 2.den bez travky..moudrejsi budu 21prosince a to doslova..peace
Rhino
S hulenim sem přestal :-) Ani to nebylo težký, prostě dřív sem hulil tak 4krat do týdne a mín, potom jednou za měsíc a teď už přez 3 měsíce sem trávu ani necejtil...
Jenom pěstuju svoje kytičky.. Beru to jako zálibu:-)
lowerider
Rhino : co delas kdyz ty kytky sklidis? je pak prodavas ne?!

ja hulim denne min.3 jonty....obcas me to sere ale to jsou jen denni nalady,)
Rhino
lowrider : Něco prodám, něco daruju a z něčeho dělám třeba masti atd.
achjo
ja hulim naprosto nepravidelne, nekdy 7x tydne, nekdy tyden vynecham a nedela mi to problemy. Hlavne sem si rek ze uz nebudu hulit pred skolou pac to je to nejhorsi....
lowerider
Rhino : zasranej dealer!!!! ne delam si prdel:) jses aspon uprimnej narozdil tady od nekterejch z groweru.....nekde jsem tu dokonce cet ze nekdo stahne sam 5g denne. to je absolutni blbost ucite prodava a lze jak svin.
Rhino
lowrider : Dealer - to ani ne :) Když prodávám, tak spíš lidem co okrajově znám... Nestojim v noci u parku s 10 gramama po kapsách a prodávám feťákům za pekelný ceny.. To fakt ne. Navíc nechci mít průser u PČR.
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od lowerider
Rhino : zasranej dealer!!!! ne delam si prdel:) jses aspon uprimnej narozdil tady od nekterejch z groweru.....nekde jsem tu dokonce cet ze nekdo stahne sam 5g denne. to je absolutni blbost ucite prodava a lze jak svin.

lowrider: z vlastní zkušenosti i ze života některých mých přátel---- 5g denně není nic nepřekročitelnýho, ani skéra! než odsoudíš, doporučuju víc měřit i víc věřit...

A když jsem tu už, tak abych nebyl uplnej Bush, něco kol 5ti géček dávám teď denně- minimálně od sklizně už (tzn. měsíc). No paranoia, no mimosa , ale žádná radost. řek jsem si dost, aspoň hulení o samotě si zarazím. ...tak už o tom pár dní přemejšlím.. a nic zatím 8/
J.J.
Cíwle, 5 gramů denně???? :eek:
No tak to sem v oboru celkem nicka koukam :)
Sem si rikal, ze v posledni dobe hulim nák moc, ale 5 géček to ani za tejden (zdaleka, sklizen nesklizen, ale zase je fakt, že kdybych mel takovy bestie jako ty ve skleniku tak by to bylo neco jinýho, ja se snazim aby to vydrželo pinktlich na celej rok :pimp: ... teda když je naka ta kalbička, tak to je jiná, že jo, ale stejně)
To utratíš vejplatu enem za sirky, ne? :D :D
Mesias
Tayem de Tox
Jo, jo, tak tak. Od sklizně ta spotřeba stojí za prd. Netroufám si říct, že dám 5 gramů denně, ale spotřebuji tolik určitě. Mám to stjeně jak ty, omezil sem si hulení osamotě, ale jediný efekt jaký to na mě mělo, je, že sem častějc venku a častějc někoho skuřuju.

J.J. : A přesně jak psal Tayem tak venek nebo skérko to je jedno. Jedinej rozdíl je v tom, že skérko tě skouří super tak pětkrát ze začátku a pak ten úplkně nej stav opadá a spotřeba se zvedá a s venkem je to ještě rychlejši.

No natož že mám po první pořádné out sklizni tak je to teda na jednu stranu ráj a na druhou stranu sílá. Nepozoruji na sobě důvood proč přestávat (snad jen asi zánět slepýho střeva, ale to ještě nevim jistě a operace moudráků- ale to bude pauza jen na chvíli). Určitě to na mě nějaký pozůstatky nechává a blíží se první zkouškový a Zápočťák a já bych měl začít něco dělat... .. .. .. . . . . . . Píšu to do téhle místnosti protože bych možná měl uskutečnit Konec Hulení, ale nic takového se nekoná "No schíza No stop smoking" (No i když kouřit už bych přestat mohl, hulení stačí... )
Laras
Já a mámivá vůně z konopí.
Příznávám se že marihuana mi změnila život. Od té doby co jsem si poprvé zakouřil tuto rostlinu jsem věděl že ve mě zanechala stopu. Stopu které jsem nevěnoval pozornost. Ale tato stopa sama vyplula jako koráb na široké moře ,tak jako když najdete něco na co jste dlouho hledali pak na to zapoměli a při hledání jste našli věc ,kterou jste hledali dávno a považovali ji za stracenou. Je to stopa ,která se vryla hlouběji než jsem čekal a zakořenila se a usídlila se. Zakotvila se tak ,že ve mě vyvolává pocit štěstí z toho že jsem poznal aspoň jen tak z povrchu o čem konopí ganja marihuana ... může být. jsem rád za to že mi ukázala cestu ,která je příjemná ,veselá ,sladká ,kyselá i smutná paranoická. Změnilo mi to pohled na svět ,který bych nejspíš vnímal jako hromádku popele na lopatce smetenou mezi smetí. Rostlina kterou tady buď všichni oslavují nebo ji nesnášejí mi otevřela oči a já se mohl na svět podívát i bez těch nasazených brýlí co nám všichni nutí že je to tak správné a pokud nepujdeš podle této linie budeš zapověze a vyvržen z lidského společenství. Pochopïl jsem že všicni vidí jen materiál ze kterého můžou stavět. Ale opravdoví materiál z kterého se dá stavět je jen v nás. Přiznávám ganja ovlivňuje mou mysl ovlivňuje prostor kolem mě. Je schopna mě vtáhnout a nikdy nepustit. Ale každý snad ví co smí. Byly ty doby kdy jsem jen huli hulil a hulil několik měsíců v kuse dokonce i třičtvrtě roku nebo snad rok? to si nepamatuju byla to veselá doba. Když hulím snad každý den je ti žít jako jeden velký sen. oooo ale každá krása jednou uvadne bohužel. Jen jsem to omezil a to vím že mi stačí. Na Marihuaně je nejlepší věc ta že nikdy neuvězní člověka do jedné bláznívé kostky jako alkohol. Přestal jsem pít sám od sebe pro svůj vlastní pocit a ůctu k sobě. Alkohol nemám rád. Raději se zkouřím a je mi krásně do tance a vesele. Chápu že každý se chová jinak pod sladkou neviností zhulenosti, ale když se zkouří kolektiv je vždy nejlíp. Všichni se přirozeně a svobodně baví. nechápu když si někdo myslí že když je zkouřený že to na něm každý hned pozná, z takových dětinkostí jsem už vyrostl. Jen se projeví naše přirozená strana. Teď prostě všichní ví že hulim a je mi to fuk neřeším co nemusím. A když mě nebo kohokoliv za to odsuzuje tak je to jen omezený arogantní tupec, ktrerý není schopen tolerovat nikoho jen sám sebe. Takže já si vybral prozatím zelenou a svobodnou. Nekouřím sice každý den ,ale snad už sem poznal tuto rostlinu blíž a vím tak trošku o čem mluví. Příroda je nejkrásnější a mi zní přece pocházíme tak buďme trochu přirození:-). Ale pokud někdo pozná že mu kouření nedělá dobře nemá cenu dál kouřit je to svobodné rozhodnutí. Zatím kouřim jsem rád a doufám že budu i nadále tak spokojen. Nevím kdy přestanu ale až to přijde tak to poznám. Pozná to každý. Možná budu kořit celý život kdo ví tak ten ať raději mlčí. Smích je koření života a koření smíchu je hulení:-). Peace
Laras
No a to by snad mohlo být k tomu konci hulení. Jako každý začatek je svobodný tak i konec.
lowerider
Tayem de Tox : ok v pohode jestli nehulis 0,6g nebo podobne tak fakt cumim...ja uz taky hulim nejakej ten patek ale stahnout 5g a jeste denne to mi nejde do hlavy...hlavne taky zalezi na tom jestli hulis sam nebo z lidma a jaky balis brka prip.(bongy , slukovky at...)+hlavne jaky mas modely:) jsou i modely ktery vypadaj krasne ale hovno zhulej, kamos mel jednou takovy mrde.. ja sam vyhulim za den maximalne 1,5g pri baleni jontu. kvalitniho huleni samozrejme:)

respect za to ze stahnes 5g dnne,)!!
lowerider
Laras : napsal's to opravdu dobre.lip bych to ani nenapsal....

peace!
Dela_Negro
lowerider:z vlastni zkusenosti vim,ze pet gramu je jeste docela v pohode...takovej standartik rekl bych,kdyz si to tak vezmes tak mas nejakych 15 joitiku,coz neni tak hrozny...
lowerider
Dela_Negro : tak mi proboha vysvetli jak hulis tech 15 jointu za den...den ma jen 24h. tak to by znamenalo ze hulis skoro kazdou hodinu a pul bez prestavky do vecera. to mas tak slaby huleni nebo co? pracujes bo se ucis?
v kolik tak stavas a v kolik chodis spat? ze stihnes stahnout 15 jointu za den a jeste v klidu...pises ze to je tvuj standart...ja dam tech 7-8 jointu za den intervaly mezi brkama 3-4h:)

ale jestli fakt hulite tech 5g denne, 15jointu) tak vidim ze jsem jeste v klidu,) vzdycky jsem si rikal ze veci kokot nez ja nemuze existovat...protoze si myslim ze hulim az moc...tak moc....ze mam z toho nenormalni bolesti hlavy o tech psychyckejch stavech ani nemluve. ale posledni dobou jsem to zmirnil tak ze si dam denne tak 1-2jonty a to mi vyhovuje!
ChaoticRoman
5g: věřím, že na silu bych to do sebe přes den natlačil (bongo), ALE PROBOHA, PROČ BYCH TO DĚLAL?

Tayem: Ani mi nemluv... taky hulím takhle, ale to je prostě sklizní...
Dela_Negro
lowerider:takze nerekl jsem,ze to je muj jedodenni standart,to si se nekde prehlidnul,rell jsem ze je to takovej standardik,jo kazdou hodinu spek,je na tom neco divnyho???slaby huleni nemam,tomu ver,ja totiz senick nekourim i venek musi bejt hooodne moc moc peknej,abych si ho zakouril,kdybys me znal,pochopis...

jinak pet gramu denne po celej rok,by nedal asi nikdo,kdo chce zustat drobet normalni,ja jen rikam,ze vykourit 5g neni problema na tom si trvam,proste sedis s kamosem u kompu,poustite filmecky,serialky no a ten vul mota po jednm dilu futurami speka,tak si to spocti,futurama trva pul hodky...

abych to uzavrel,nekourim 5g denne,ale obcas je proste stahnu,proto vim,ze to neni problem vycadit,mozna jsem se predtim blbe vyjadril..

jinac studuju a delam brigadky...:)

standratni,opravdu muj standartni den,jsou tak 2-3g,jinak si taky porad rikam,ze bych mel prestat???
lowerider
Dela_Negro: no jo v pohode..verim ti..chapal jsem to ze tak hulis kazdej den..ale kdyz je to obcas a jeste s kamosem tak to bych taky stah tech 5g mozna 6:)

uz to ukoncime peace!
KFilda
hele myslel jsem zavislost na huleni ne na smazeni....Ja proste bez paleni bejt nemuzu to at se na me nikdo nezlobi.kdo chce prestat at prestane,ale ja si sveho jointa ubalim ...v tom mi nikdo nezabrani
achjo
ja dneska chytil peknyho holotropa, vyvratil sem se normalne na ulici, jeste ze tam byl kamos jinak bych byl nevim kde... takze si ted dam aspon par dni prestavku -)
Dela_Negro
lowerider:pohoda,nic ve zlym....spatne jsem se pochopili....

taktez peace:))) a at rostou a chutnaj...:)
Dela_Negro
achjo:coze si to chytil???:):):) vis co je vubec holotropni dychani???a jestli si takhle stahnul jointa tak smekam,sel bych zemi po prvnim potahu....
absinthová víla
od dnešního dne minimalně měsíční pauza, pak se uvidí... jsou momentálně přednější věci, ve kterých mě hulení omezuje :(
achjo
dela_negro: neuvedomil jsem is ze kazdy kraj ma sve nareci -) mi rikame holotrop stavu kdy se po vetsim prdu nebo po vetsim mnozstvi sluku za kratkou dobu dotycny clovek vyvrati z niceho nic na zem par sekund lezi, zcestne keca pak z niceho nic vztane a nevi jak se menuje ani kolik je hodin a ma proste okno jak prase....
clandestino
achjo: Tak to jsme asi ze stejnyho kraje :) Ale bacha, kdyz si das pauzu, tak se klidne muze stat ze si das prda jakyhokoli shitu a svihnes sebou stejne! :)
Dela_Negro
achjo:aha,tak to potom jo...
achjo
:-) no dal sem si pauzu vydrzel sem 2 dny a neslehlo to se mnou tkaze poho...
clinic
tak schválně kolik lidí si dalo jako novoroční přecevzetí přestat nebo alespon omezit hulení a kolik lidí to dokáže??já snad anooo!!!PeAcE
dokktor
já sem přeatal hulit už někdy 27.12. a nijak mě to zpátky netáhne, je tak krásné být příčetný :)
golgotha
Ja si dam tet takovou malou ocistu!Dzafam porad a mala pauza mi neuskodi! Ale je to tim,ze mam doma docela dost koureni,kdybych nic nemel,hulil bych v mensi mire ...
snad par tydnu pauza
Lahvan_FlaskiCZ
6 dní a paráda. (kromě pár prásku u Jedubáby :) )
jen ta chuť byla potom taková pozměněná, ale to už se srovnalo, takže jedu dál. :punk:
Lux
me kdyz se zda ze hulim moc tak prestanu na nakej ten cas treba 2 tejdny to je docela akorat
MangoMan
jednou jsem to omezil na půl roku,řekl jsem si že dokud si nic nevypěstim,tak nebudu hulit,a když jsem si vypěstil hůlo,tak jsem ho zhulil za 2 měsíce,ani ne,takže omezovat budu jen někdy,jinak jedu zas jako před rokem,denně kolem 7 brk a docela to ujde,poslední dobou jsem pořád v kuse zmaštěnej,až mě to někdy štve:)
Jay-jay
už asi měsíc a půl bez prda...
Fantasie
jay-jay : My Men :D Od zejtra začínám, ted vlastně končím, budu se držet u Země zatím takže na týden, pak možná další týden.. blabla uvidíme néé ? držte palec
lowerider
huleni bych mohl omezit ale prestat asi ne..
Dela_Negro
citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
už asi měsíc a půl bez prda...

Uz 8 hodin bez prda....muj rekord:):):)
hashie
Honya_Blade: PROSIM NAUČ SE PSÁT JE TO PO TOBĚ NEČITELNÉ a potom obsah sdělení zmatený.Díky

K tématu: Přestávám neboť jsem zjistila, že jsem v tom (pro méně chápavé, čekám potomka). A jsem přesvědčená že je to jediný a splehlivý způsob jak s marihuanou skončit-alespoň na čas po odkojení asi stejně začnu zas-těžko říct.

Jelikož mé těhotenství není plánované a jsem náruživý kuřák ráda bych se dozvěděla jak moc jsem tomu drobečkovi mohla ublížit ,zde mi nebylo dopřáno nic najít takže, prosím Vás jesli nemáte nějakou odbornou studii nebo něco takového.Díky všem kteří napíčí
hashie
Sorry samozřejmě napíší
Jesterka
Tak jsem prave kvuli zkouskam prestal hulit. Uz se trapim skoro tyden. Jeste mesic vydrzet a pak si dam poradne do plic :)
Tayem de Tox
2 Jesterka & all: Já jsem kvůli zkouškovými nepřestal! Pouze omezil na nejmenší nutnou spotřebu. Takže tedy nehulím celej den, ale od rána se snažím vydržet co nejdýl čistej... až když už ani kafe nefunguje, mozek nepobírá, přichází na řadu jointík. Za jistých okolností mi thc dokonce aktivuje mozek!! a prodlužuje tak dobu učení... No a když neaktivuje, tak tu hoďku prosedím na groweru + brouzdám netem za zajímavými souvislostmi s právě probíranou látkou... jako například právě teď (dewey,instrumentalism,friedman,popper,falibilismus..! :) )
püz & power 2 all
tdt
clinic
holla 3 den nefajčím a jediný problám mám s tím že mi nechutná jídlo může to být tím??PeAcE..
cru_ci_fix
clinic: ..no moze to byt tym..pretoze ani mne tak nechutna ked som neni sfajceny ..ale to prejde..a este sa mi aj tazsie zaspava..a tak...po case na sebe spozorujes mrte zmien..biologickych..aj psychickych..
Lukasheck
Mno dal jsem si předevzetí, že tento rok budu pálit tak jednou do měsíce čí při vyjímečných akcích.

Nepálím zas nějak dlouho, ale když se pálí furt, není to ten pravej high. Za druhé bralo mi to moc času a hodně demotivovalo (+ má lennost od malička = nic nikdy včas, někdy vůbec)
lowerider
hashie: ja si myslim ze muzes byt uplne v klidu znam par holek co hulili denne a porodili zdrave nicim neposkozene deti a do dnes huleji. jedna ma uz druhy dite tomu prvnimu je trinact a druhymu asi 1.5roku.
takze vidis jak dlouho uz asi huli. jiny by bylo kdybys neco snupala nebo chlastala jak dobytek v tehotenstvi.)
cru_ci_fix
hashie: ja byt mamkou..tak by som v tehotenstve nekuril..uz len koli tomu decku..ale kto vie..mozno je to zdrave..rozhodne by to chcelo preskumat..
chlastjesvine
v mojim zivote se ted objevila mila osoba co bohudik nehuli a tak celkove nefetuje ("ma celkove spatnej vztah k drogam") a sem za to rad. umi me brzdit v tehle ohledech. nekdo by rekl ze mam na hlave pantofli :D ale konecne mam duvod to nejak omezovat. musim rict ze mi to teda nezakazuje, ale je videt ze ji to vadi :) kazdopadne tehle tejden zhuleno cca 3 speky. predtim tak 3-5 denne:( :D
cru_ci_fix
OK... ludia... prisiel som na velku PRAVDU... v mojom pripade nema zmysel prestat hulit... obmedzit..to jo... ale prestat... v tom zatim zmysel nevidim... proste to mam rad... skvele sa uvolnim..je to pohodovy relax... a to potrebujem... dokonca sa ani na ucenie neviem sustredit..aj ked zerem tabletky..je to ete tusim horsie.. mam pocit ako by mi slo gebulu roztrhnut...

..je proste jasne..ze clovek nemoze dlhodobo znasat tlaky...ktore na neho tento skur*eny system vyvija... *PEACE*
dokktor
2clinic: já sem přestal hulit a to co mi to dělá s vnitřnostma, hlavně se zažívacím ústrojím, to je přímo peklo. za týden sem shodil 5 kilo (POZOR, přes vánoce, kdy bych je měl spíš nabrat) a po týdnu sem byl rád že můžu sníst rohlík s čajem aniž bych ho následně chtěl vyblit. nicméně když sem hulil, tak mi to docela motalo palicou, takže obrovksé dilema: zahulit a pořádně se najest, ale zas mít ty ukrutně nechutné závratě s vysokým tlakem? nebo nehulit, nemoct jest ale pomalu si spravit hlavičku a postupně všechno??? každopádně myslím že vydržet se vyplatí
cru_ci_fix
dokktor: to s tym vracanim...tak to je aj moj problem... to najradsej tekute..ked nec tuheo zvachlem...tak mi je tiez na grc..a to toho vela nenajem..

...vydrzat sa oplati...o to vacsi pozitok potom.. d;o)
dokktor
crucifix: to su rád, že v tom nejsu sám, já už sem myslel, že mám neco se slinivkou, nedejbohu nejaký zkur***ný nádor. každopádně u doktorky su těď pečený vařený, dala mně nejaké dobré tabletky a pomalu se to zlepšuje, tak to snad překonám a budu zas free :mutant:
Mesias
Den před maturitou sem hulil, a dopadlo to. Pak sem hulil furt moc, moc a žil sem si spokojeně. Kuli vysoký se mi přestávat nechtělo. Blížilo se zkouškový a všichni omezovali a končili já se párkrát pokusil, ale nikdy sem to dýl jak půl dne nevydržel. Proto sem věděl že když to vypnu nebude mi dobře a nebude se mi dobře učit. Proto sem hulil dál. Jak psal Tayem je fajn to po ránu co nejvíc oddálit, protože to rychle unaví a po ránu se taky jak je známo nejlépe učí. Ale zpět k té vyoké, na zkoušku sem se párkrát podíval, den před ní sem se fakt učil. Ráno sem odpálil žiletku aby se mi neklapili kolena a můj vysokoškolský život a první zkouška zkončila výbornou - jestli to takhle půjde dál tak bych se mohl za prospěchový stýpko pěkně ožrat... Ale né půjde do tuhýho, konec hulení příchází, už se blíži,... sklizeň dohořívá a příjde krize. Doufám že mi zbyde aspoň do konce zkouškového a pak budu muset honem ošéfovat nějakou skříň...
cru_ci_fix
Mesias: ak sa mozem spytat...co studujes..??
Dr.Katz
jojo, přestat hulit je můj sen. Snad k tomu jednou skutečně dojde.
Slavka
Ja som sa jeden čas pokúšala prestať, ale zistila som že to asi nemá zmysel, načo. S hulením je mi dobre, tak sa nebudem nijako obmedzovať. Aj ked uznávam, že niekedy je 4 až 5 krát denne naozaj veľa, ale k takým extrémom sa už moc ani nedostanem. Niekedy ma štv, že sa zhulim len tak v obyčajnej situácii ked ani nemusím, napríklad ked čakám na autobus, alebo len tak pred obedom, aby mi lepšie chutilo.
iceCube
tjn taky mě to na jednu stranu štve ale na druhou stranu už sem na to zvyklej a byla by to docela zmena bez toho :-O)
radofun :-)
citace:
Původní příspěvek od Slavka
Ja som sa jeden čas pokúšala prestať, ale zistila som že to asi nemá zmysel, načo. S hulením je mi dobre, tak sa nebudem nijako obmedzovať. Aj ked uznávam, že niekedy je 4 až 5 krát denne naozaj veľa, ale k takým extrémom sa už moc ani nedostanem.

jednoznacne suhlasim, naco sa obmedzovat. Mne to hlavne pomaha ked mam blbu naladu, dam si puka a svet je hned krajsi. Aj ked mnohym sa stava, ze ked maju zlu naladu, potom si hulenim privodia len depky, mne sa to nastastie nestava.

PS: premyslal som nad tym ze by som prestal, ale prisiel som k tomu, ze kym som este mlady, tak si treba uzivat
PSS: a potom som prisiel na to, ze aj ked budem stary si treba stale uzivat, takze asi nikdy neprestanem :D
Nehulit TOLIK - to je oukej, ale úplně přestat bych asi nemohl, přece jenom je to něco, co ke mě patří. V každým bongu (nebo špeku) vidím luxusní zážitek, který mě na duši uspokojí daleko víc, než dobrej pocit z toho, že nehulím :)
kamil
hulím už moc dlouho, nejde mi tak ani o nějaký psychologický pocity ve stylu, že bych něměl hulit, ale spíš se obávám nemocí z toho plynoucích. Přece jenom to do sebe člověk láduje den co den, rok co rok, atd...
HorrigEn
no hulim tak 5 let asi a posledni dobou sem to fakt dost omezil. hulil sem kazdy den tak 4 brka a ted tak 2x-3x za tyden, sem tam si neco uvarim z listi a pohoda. urcite mi to prospelo..noakorat ten chlast ale co uz; necim se musim lecit :angel:
HERBSMAN
Dostal jsem se do maturitní třídy. Takže bych to měl dost omezit, pokud chci odmaturovat, což je samozřejmost. Takže do maturity min. THC. Za chvíli sklizeň, tak nevim nevim...
Method
Hehehehehe----vraj koniec hulenia :D si delas prdel?to sa mi asi nikdy nestane :)
flySter
dobre rano vospolek,
prestat urcite natrvalo nie, ale ked uz taham dlho a vsimam si na sebe ze mi to nerobi dobrotu tak si dam tyzden pôst...
piis
LSD-3D
Kolko ludi tolko chuti.Ja osobne po sklizni hulim ako drak 3x-4x za den :D.Ale ked dojdu aj tie posledne zasoby nerobi my problem nehulit aj 2 tyzdne v kuse .
hulim furt už 5 let v kuse...nejdelší přestávka?5 dní:Dnic ke chlubení,ale tak nějak už s tím žiju..beztak brko odpaluju až k večeru...přes den se snažim nehulit..večerní pora se psem na procházce jsou nej:teef::beer:
alienh
hulim tak nejak od roku 1990 samozrejme s mensimi pauzami w mnoha vecech mi huleni pomohlo a po tech letech si clovek zvikne ze uz ani nepremysli nad tim ze by toho nechal.preju wsem hodne zdaru , kdo huli ten umi,......
Zatoichi
Hulil jsem 5 let, poslední dva roky denně a dneska je to 8 dní co jsem přestal.
Není lepší motivace než vyčerpání peněz a nástup do práce :D
Subjektivně zatím necítím žádnou změnu, jen těch pěkných holek je najednou kolem nějak víc :)
Rhino
Kvůli čtvrteční příhodě s bábovkou, a ne zrovna vyrovnaným množství palic v mlíku, sem se rozhod, že od čtvrtka nehulim, ani nejim konopný jídla, a to alespoň do Novýho roku.. Jsou to sice jen dva měsíce, ale když si vzpomenu, jak mi pomohla minulý rok sedmiměsíční pauza, jdu do toho..

Takže držte palce, včera večer sem odmítl první nabídku.

R
Marihuana je posvátná bylina, s kterou se musí umět zacházet, umí pomoc a umí taky ublížit, když se jí moc zneužívá....četla jsem to v jednej knížce a myslim,že to vysvtěluje vše
J@m@L
Denne to bolo niekedy 5x odpálený... Ale teraz už to viem kontrolovať :) Takže mi stačí tak 2x... Keď mám dobrý deň a veľa géčok, tak samozrejme frčím celý deň :) Cigarety sa snažím obmedziť úplne, neznášam ich :) Alkohol som nepil už 4 či 5 týždňov :) Takže už len cigarety a vyhrám to čo si tak veľmi sľubujem :)
zachau bOy
citace:
Původní příspěvek od Rhino
Kvůli čtvrteční příhodě s bábovkou, a ne zrovna vyrovnaným množství palic v mlíku, sem se rozhod, že od čtvrtka nehulim, ani nejim konopný jídla, a to alespoň do Novýho roku.. Jsou to sice jen dva měsíce, ale když si vzpomenu, jak mi pomohla minulý rok sedmiměsíční pauza, jdu do toho..

Takže držte palce, včera večer sem odmítl první nabídku.

R

drzim ti palce, je to lepsi kdyz clovek ma obcas cistou hlavu.. pak kdyz si po dlouhe dobe zase das, tak ti to bude aspon vic chutnat
cus
>>:bandit:
nej stavy na zacatku a nebo ty kopacky z bongu taky libice nedela mi ani problem zhulit treba 5 g za den (sam) ale tolik nezhulim protoze na to nemam love :D netesim se az budu vydelavat to bude moc... :D
Celller
Nehulit, je jen otazka vule, zavislost je pouze psychicka.
flySter
sure, mate to len zafixovane v hlavach...myslim ze to sem nepatri, ale prave absolvujem tyzdennu prestavku...vikend si teda vychutnam...vsetkym vela stastia s detoxikaciou ;) su aj horsie veci
piis
Zedy
Snažím se naučit nepřehulovat se a můžu říct, že sem se sebou docela spokojenej. Nebaví mě zbytečně se přepalovat a přepatlávat stav za stavem, kdy už je pak zábavná jen ta 20ti minutovka po jointu a nic z toho. O to víc si dokážu užít to užitečný málo co zkouřím a hned na to mám jinej pohled a nejde o nic nesmyslnýho. Prostě tím vším chci naznačit, že je pro mě důležitý umět si to užít tím způsobem, že toho nezneužívám hromadou spálených gramů, ale jen vychutnávám, toť vše.
Rhino
Jak to zvládáte? Já jsem "byl donucen" po dvou měsících pauzy se zhulit.. Od tý doby je to všechno jak to bylo.. Ty pocity, znáte to.. Nevim čim to je, možná dlouhodobý rozpoložení.. Od teďka to chci vydržet do roku 2010. Je to fuška.. Život stojí za hovno tak proč toho nevyužít.. Když si zapálim, bude to znamenat, že sem prostě nevyrovnanej člověk a nikdy se to nezmění..

Mějte se, a ať ste takový, jaký byste si přáli být..

R
BLABLA
našel jsem si takovou práci kde nemám čas vůbec na nic natož hulit, i když teď jsem HIGH :D
Prvních 14 dní jsem nehulil vůbec, po letech :( nic ke chlubení, ale ten stav potom, potáhl jsem z bonga a hodinu na to mě napadlo že jsem si vlastně jenom jednou trochu potáhl. No masakr no výkendy jsou moje a pořád pokukuju že zase rozsvítim, no kdo ví? brou
saytam
Hulit nehodlám přestat spíš chci omezit cigára...Byl sem dneska u doktorky a říkala že bych měl omezit kouření sem slabej na plících každej rok v zimě mám zánět průdušek tak bych chtěl vydržet do května bez tabáku....
saytam
a kouřim jenom 2roky..
Don Killuminaty
tak ja nepijem,nefajcim ale zato hulim da sa povedat kazdy den,posledne dni rozmyslam na tom obmedzeni,urcite by mi to pomohlo uz sa poriadne ani nesfajcim proste mal by som dat telu naky cas.rozmyslam ze by som mohol prestat uplne aspon na dva mesiace a potom s cistymi plucami okusit urodu.
neverim ze by to mal byt problem pred casom som toho nechal na rok ale to bolo po maximalne prehulenych rokoch a potreboval som pauzu.
Ako pisal Celler je to len otazka vole tak isto som prestal s cigaretami a podobnymi vecami.
najvetsi problem je ze mozem hulit kolko xcem uz tam niesu tie paradne stavy,akurat som vytrety a to ma vie stvat ked pridem do izby pre nieco a vypadne mi preco som vlastne prisiel.poslednu dobu sa mi to stava dost casto tak preto rozmyslam takto.
dnes mi tu zas padla do oka tato debata,cital som si prispevky growerov a rozhodol som sa aspon tie dva mesiace precistit hlavu.hulim uz viac nez 10 rokov a parkrat som v tom mal pauzu,myslim ze kazdy ju potrebuje raz za cas je iba na nas ci tak ucinime a ci nie
zas uplne prestat by som nevedel,alebo skor nexcel:leaf:
boinkswatter
čus všichni spalující se kluci :)
mam maturovat a už mam pocit že toho je trochu moc (denně často), tak si řikam že budu omezovat a omezovat, ale často to nevychází no, já si prostě to brčko nebo tu fajfku tak rád zapálim :) miluju totiž potom celej vesmír..
ano tahle diskuze je velmi zajímavá.... ted jsem si vlastně uvědomil pokolikáte ji už prácházím a pousmívám se nad tím, jaké názory jsem tu prezentoval když mi bylo cca 20 :) na jednu stranu se vlatně nic nezměnilo, jednou do roka si to tu pročtu a musím uznat, že už je to opravdu souhrn na úrovni.... mnoho krásně vyjádřených myšlenek a poznatků ze života.
Nicméně pokaždé to skončilo pozastavením se nad momentální situací, pár dny max týdny detoxu a poté přes první malou fajfku zase návrat do starých, už metr po metru, známých, vyjetých kolejí.
Prostě se tu člověk dočte snad uplně vše, ale musí stejně začít u sebe.... sám za sebe...
Mě by se z dané situace nejlépe líbilo východisko v podobě 1-2 retek týdně zejména jen o víkendech. Zatím se mi tohle uspořádání opravdu nedaří a spíše u sebe vidím možné dva stavy buď jet dál a nebo nejet vubec a stát nohama na zemi. Každopádně je to zase jenom o vůli, tak jak mužu hulit denně, tak mužu hulit jedno retenko týdně, je to jen a jen na nás :)

Všem vám přeju přijemné dny na detoxu i na intoxu :D a taky, aby váš svět byl světem, který chcete mít.... všem čau čau
DVORKA
XGroverkoX
hulil som 8rokov...kyblovacki do spanku:-)teraz som skoro 4roky cisty-ale vsetko som musel zmenit...travku neodsudzujem:-)ma nieco v sebe:-)
Spejsek
Já mám takovej, trošku ošemetnější problém... Nehulím nějak dlouho, asi rok a půl a z toho posledních osm měsíců hulím poměrně často a dost mě to už štve. Třebas ráno vstanu dám si brko, v 10:00 další brko. V 12:00 Bong no a to už je tu pak volný odpoledne a to se jede pořád dokola a o víkendech raději ani nemluvim. Prostě mě z toho začíná jebat.
Chci to omezit aspoň na víkendovek zhul nebo tak, protože pak nejsi v takovejch sračkách a i si ten stav více užiješ. V poslední době se mi daří omezovat hulení tak, že nehulím, ale modely jím. Stav se dostaví až za dlouhou dobu a trvá taky dlouze. Z toho vyplývá že nemusíte celý odpoledne pálit jedno brko za druhým a ničit si plíce. Navíc sem toho názoru, že příroda má vše vymyšleno do poslední částečky. A řekl bych že jezení je i přírodnější a mám potom i lepší stavy (ne silnější) Uff nějak sem se rozkecal tak ani nevim jestli sem psal o tom o čem je thread tak se omlouvám. :rasta: PeAcE
EDIT: Zapomněl jsem napsat že když jsem někdy někde v přírodě (např. u kámoše na chatě na Šumavě) tak na hulení ani nepomyslím, ale jakmile zase přijdu do stejný společnosti (jde o lidi) tak zase hulím jako o život. Přestat se s těmi lidmi také nechci protože jsou to mí dobří přátelé... Tak vlastně nevim no..:help:
palma
ted to omezuju ptze musim a chcu ....sknoncit nehodlam ptze zase takovy hulic nejsu aby mi z toho jebalo ze ano :david:
Papajamargot
Ja kourim marijanku uz par let v kuse ale zhruba pred mesicem jsem to omezil abych si pak na konci sezony poradne vychutnal muj prvni out:-)(jestli se podari)
golgotha
Moje sóre: osm měsíců bez brka, před tim denně 2+ ani nevim kolik let ... už mě to dost omezovalo ... Stačí mít silnou vůli :D a nějaký smysluplný cíl
BLABLA
citace:
Původní příspěvek od Zedy
Snažím se naučit nepřehulovat se a můžu říct, že sem se sebou docela spokojenej. Nebaví mě zbytečně se přepalovat a přepatlávat stav za stavem, kdy už je pak zábavná jen ta 20ti minutovka po jointu a nic z toho. O to víc si dokážu užít to užitečný málo co zkouřím a hned na to mám jinej pohled a nejde o nic nesmyslnýho. Prostě tím vším chci naznačit, že je pro mě důležitý umět si to užít tím způsobem, že toho nezneužívám hromadou spálených gramů, ale jen vychutnávám, toť vše.

teda už jsem to přečetl potřetí, a když jsem ti dával karmici, protože je to naprostá pravda, a já teď dal pul brka po třech týdnech a chvíli jsem vůbec nechápal :pimp: co se děje, jsem to ani nedopsal, tu karmici, pro nechápavé :D
no masakr a ja zas čučim na monitor and don't know what will follow, jako zpousta jinejch příspěvků, který jsem ale četl jen já :rolleyes:
-nebojte tehnhle nesmažu nej. přínos v historii G :sun: no nic už to píšu fakt moooc dlouho, zatím :wink:

edit: tak mě jěště napadlo když čučim na hotovou práci :) že mě spíš sere to gigáro co držím v ruce 365 x 78 = 28470 Kč :lol:
toiler
Pro můj detox je vždy nejlepší správný přístup partnerky. Když jsem se zabouchnul poprvý, přestal jsem na dva roky, začlo to tím, že nevěřila tomu, že bych dokázal přestat. Tak jsem si po prohuleným tejdnu řekl dost a dva roky nehulil, je pravda že jsem se tolik nescházel s kámošema, co hulí. Po dvou letech bylo výborný zkouření.
Potom jsem byl občas na něco pozván, a když jsem dostal semínka, tak jsem si vyspětoval i něco za oknem, tím jsem se zas rozjel. Minulej rok prohulil, s dvou mesíční pauzou na zkoušky. Ty skončili dobře takže jsem teď pár měsíců slavil, další zkoušky přede mnou takže už jedu 5 dní zase bez thc, jsem míň unavenej, a nejsem tak línej. Hulit budu, nechci se omezovat tím, že bych nehulil, ale všeho s mírou. Miluju ten relax, někde v přírodě při špeku...
Mám kámoše, co hulí kolem 5 špeků denně a nechápou, jak dokážu z 5 za den přejít v pohodě na 0 za den, prej že by to nedokázali. Je to jen o vůli a přežít první dva dny, potom už se to dá v pohodě.

PS:I když nehulim, tak musím mít doma někde schováno alespoň na jointa, kdyby přišlo na nejhorší a já se potřeboval kvůli nečemu uklidnit. Už se mi to párkrát vyplatilo(před poslední zkouškou:matika...)
meso
od rána fonečká. neviem to zastaviť.
Pa3xko
ja som si povedal ze nebudem hulit a nehulim..ide o pevnu volu a o to slovicko ,,NE,, .Pomaly 7 esiacov som bez ganji a planujem byt este dlho..Kazdy den poctivo cvicim v posilke plus ziadny alkohol.Berte si zo mna priklad ludia,haha
Pflusik
Poslední dobou se dost omezuju, hulení už mě nebaví a taky mě to po psychický stránce 2x neprospívá. Řekl bych, že mám teď už mnohem rači pěstování než samotný hulení

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma