Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

Stránky: [1] 2 
400w hydro chronik - upgrade 600w - Klikni zde pro originální téma
Morpheus
Koukám že jedeme opravdu de fakto to samý :) Jen ten venťák bude možná trochu málo, jinak teplota kolem 30 jeste ok ale nad 31 je to už tak nějak špatný. Vývoj podle toho co jsem viděl máme hodně podobnej,tak si dej pozor až budeš mít palice trochu větší na plíseň.A nezjistíš to jinak než že každou pálku ohneš od stonku a pořádně se podíváš.Trochu voserová práce ale holky si to zasloužej :) A s tou zálivkou,myslím že je to v poho.Rozhodně lepší než jak se jim zálivky vůbec nedostalo.Pokud maj truhlíky dobrej sklon tak se přebytek vždycky vyleje do odpadu. Jinak hodně úspěchů a rád se podívám na výsledek :)
Matrixx
to eso rimmer: ideální teplota tak 22,ale 27 nejni zas ta hrozný,měl jsem i kolem 30ti a jak se jim to líbilo panečku,taky záleží na genetice a hlavně odvětrávaní,pokud maji dostatek čerstvýho vzduvhu tak snesou i větší teploty....Pěstu Zdar a K4YOU
Morpheus
Nevím sice jak vlhčíš nebo dovlhčuješ,ale docela dobře možný že holky už velmi brzo budou nebo možná už i skroo jsou samostatný a udělaj si ideální vlhkost samy.Já jsem zvlhčovačku vypnul 3 týden v květu,protože už nebyla potřeba.Teplota do 30ti taky neni problém.Jestli najdeš na nějaký kytce plíseň jak jsme se bavili,tak hned sekni a to klidně až 10 cm pod místem kde byla plíseň. Blbý je že se špatně rozpoznává.
Morpheus
Jako jediný co napadá mě je zvýšit odtah z boxu. A nebo koupit pravej opak zvlhčovačky :D
Erixon
Máš odtah vyvedenej mimo mísnost? Nebo alspoň sání zvenku? To by mohlo taky trochu sundat vlhkost.
Morpheus
Tak ty klipsnový ventilátory mám taky a že by to byl teda nějakej vítr se mi moc říkat nechce :) Zkusil jsem jeden a radši investoval do velkýho stojanovýho,ten už trochu průvan udělá.

1.Problém RW kostky - Neviděl jsem sice fotky ( ještě jsi je nedodal :) ) ale podle všeho co jsem si tak domyslel se nemáš čeho bát.Mě se to udělalo na všech kostkách a jde jen o řasy a plísně které kytce nijak neškodí.Jestli se ti nelíbí mít to na kostkách,tak stačí když je přikreješ...kus fólie (viz. obrázek 1).Jediná nevýhoda toho je, že musíš tak dvakrát tejdně přepíchnout jehlu.

2.Problém zálivka - Když se podívám.tak leješ 280ml/den na 20 kytek což je podlě mě tak akorát.Měl jsem 24 kytek a lil jsem ve finále 300ml/den .Já jsem si to korigoval podle toho kolik mi odteklo odpadní vody.Ale na to že máš teprve přepnutí na květ tak bych třeba i zkusil 50ml/4x denně, ale to už nechám na Tobě :) Good luck
Erixon
žere to pár watů, a kdybys to chtěl spouštět chvíli před čerpáním tak by se musely přidat další spínačky a to je imho zbytečná komplikace...
Morpheus
Já ani neprobublávám takže s tím ti neporadím, jinak koukal jsem na ty fotky RW kostek a je to de facto to samý co se tam dělalo mě.Nepoznam to přesně protože ty detaily jsou rozmazaný,ale mám za to že to jsou řasy a podobný srajduchy,který významnej vliv na kytku nemaj.Mě se kytkama žili v docela pohodový simbioze.
Jinak co koukám na kytí tak nevim proč jsi nespokojenej s výškou, všechny vypadaj nádherně a rozhodně v květu ještě hodně vylítnou.Tak zatím a hodně zdaru.
PS : ty RW kostky neřeš,nemá to cenu :)
Morpheus
Jj.Chronik je skvělej model.Měl jsem ho tam 6x a je pravda že se nejvíc "vybravil" a teda i jako první dozrál. Patra dole prostřihni,ale ne zase moc, já jsem jim bral jen ty největší listy dole a to až ve chvíli kdy jsem tam měl tejden květ.
Hodně zdaru a pls zkus udělat makro toho co máš na těch RW kostkách.
Zatim
mě se ta plíseň na RW kostkách udělala taky několikrát a vždy bez problému... takže sem to po čase přestal řešit...
dvojka-trojka
Čau,
jj ty RW kostky neřeš, protože to co tam máš je normální řasa, která se tam dělá proto, že to nemáš zakrytý (někdo Ti to tu píše). Pokud Ti to nějak moc vadí obal to alobalem, tím znemožníš přístup světla, a tím i tvorbu této řasy.
Co se týká tý výšky, tak souhlasím s eso rimmer, že to vypadá zatím v pohodě a zpátky na růst už bych nepřepínal, protože kytky se IMHO ještě vytáhnou.
23
:smoker:
Morpheus
Nasadil bych preventivně BioAbwehr jestli nepouzivas a dál bych se s Rw kostkama nesr, možná bych ji trochu okudlal na místě kde je ta bílá věc. :) Jinak jungle vypadá nádherně a pls ještě jedna věc, jak vysoko máš teď lampu ?
dalas
Já byt tebou tak už přepnu.
Jinak to vypadá krásně
Morpheus
BioAbwehr je přípravek proti plísním a takovej ochranej postřik no.....rozhodně neuškodí :) I když je fakt že mě před plísní taky neuchránil :D
greenjerry
Nevim jak phytamin,
ale kdyz se to rosi a pak na to sviti svetlo tak pak se udelaj zlute fleky (spise ostre ohranicene skvrny), Ja ale pouzivam Vermesfluid a omezene a zadny problem. Jinak neco kytim chybi ale co ti neporadim :) a mozna bych jeste trosku prostrihal listy, at si nestini, ale zase ne moc, at pak nemas palici samej list jako ja :D jinak pekna Box K4U
dalas
To vypadá na plíseň!!!
Hned ostříhat ty nejvíc napadený listy a pak ňakou chemku, zkusil bych Kuprikol on má 14dní ochranou lhutu, ale to ti nevadi protoze ses na zacatku kvetu.Nebo Polyversum, ale urcite bych stím něco dělal aby ses nedivyl co taková plíseň dokáže.
SAM
Kuprikol pomáhá na jiný druhy plísní.Já bych zkusil spíš PREVICUR 607 SL.V příbalovým letáku je návod přímo na pěstování v minerální vatě.50ml se dá koupit zhruba za 140kč
A všechny ty napadený listy (i ty minimálně) okamžitě otrhat.
SAM
Myslím si,že hlavní příčína byla v tom chaosu se zálivkou.Mám zkušenost,že když dáš v létě ven někam na záhon i hodně napadený kytí tady tím sajrajtem,tak se z toho během 3 tejdnů sami dostanou.

Držím pěsti ať to dobře dopadne!
Svahadji
Previcur 607 sl sem letos aplikoval venku a nepomohl... :( (ale předloni zase pomohl)
Jinak fajn, že ses odhodlal k tý odvlhčovačce :)
NoNamess
cus eso rimmer:
teploty 25 až 31 vubec neva ,vlhkost když sou malé tak těch 80% , a v tehle fazi co to maš tak kolem 60%. Až budou větši a hlavně budou mít palyce tak to udržuj na 50% to by se plísen neměla oběvit ale hlídat!.
A jak píše Erixon to by mě taky zajímalo?
Jinak to máš slušné, 5 rohoží na 400w sem zvědavej co s toho uděláš, ja jedu na 3 rohože a docela se daří .
tak pěstu zdar a K+
NoNamess
ted něco k zalévání:
Podle množství rostlyn a rohoží bych nastavil 6 ciklu zalevání,
a první cikl a poslední se nastavují o jednu minutu více než ostatní.
Př:1cikl -2min
2 -1min
3 -1min
4 -1min
5 -1min
6 -2min
samozřejmě se musíš řídit s toho co ti vyteče do odpadu,
nemělo by to byt hodně a taky ne vubec (rohože nesmí byt suche ,šustit když je zmačkneš poblíž kostek).
A když i to nestačí tak mužeš přidat ještě jeden cikl (7) a nebo
přidat minutu do každého ciklu (první a poslední vždy min. na víc ok)
Duležité: stříhel lysty ne všechny ale dost maš to zarostlí pak se tam drží vlhkost. Jestli jsou kořeny bile tak to je znamka že není v pořadku ec(podle mě). zkus to znížit o 10 (1.50) mělo by to bít ok.
Jinak to vidim na problem ze zavlažovaní ,to sem ti popsal tak to zkus hodně štestí
NoNamess
JO:
prvni cikl 10min před rosvíceni lampy.
a poslední 10min před zhasnuti
ostatní rospočitaš bud 6 nebo7 cikl zkus to
SAM
Sem rád ,že se to takhle zlepšilo.
Určitě bych otrhal co nejdřív ještě ten zbytek napadenejch listů.Na tom 4 obrázku sou vidět.
Přeju hodně štěstí.
SAM
Já nevím ale vzduchování bych určitě nevypínal.Je to ale jenom názor.
SAM
Já bych se zase bál aby se to nezačalo bez vzduchování víc kazit.
Máš za čerpadlem nějakej filtr?
S tím vzduchováním je to ale jenom můj názor.
SAM
Myslel sem něco takovýho.
http://hydroponieplus.cz/inshop/
Je to u čerpadla,filrty str.č.2
Erixon
Psals že vyměníš na pár nádrží ah za metropy, nemohlo se stát že tam zbyla trocha ah a že se to po přidání metropu srazilo?
MANHUNTT
čus,tak sem to smrknul a možná to bude tím okysličováním,jak sem koukal tak máš hodně podobný systém :D,řekl bych že skoro stejný :frog: s tím rozdílem že do hnojiv pouštíš kyslík což já nedělám a také se mi nevytváří žádný sliz.Míchám sud s hnojivem ručně a je docela možné že je to tím :beer:
MANHUNTT
myslím si že to bude tím kyslíkem,podporuje tvorbu toho:slizoun:a taky určitě to že máš nádrž ve stejném prostoru :(,já to řešil vizFOTO
Cuba
Zdravim, já bych tedy vzduchoval kvůli neustálému promíchávání živného roztoku.... Jestli se ti ta sraženina udělala až po tom co jsi přidal grow/bloom excellerator, tak si nemusel sednout s peroxidem a udělalo to takovoudle sraženinu....
AH jsou chemky, peroxid také a G/B excel. je organická látka... Takže si myslím že to udělalo sraženinu kvůli peroxidu...

Je to POUZE MŮJ NÁZOR, ale vzduchuvání bych tam rozhodně nechal..
MANHUNTT
osobně si myslím že to vzduchování je zbytečné,pokud chodíš alespoň dvakrát denně do pěstírny a můžeš to promíchat ručně.ale názor Cuby může být také možný.....
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer

manhuntt> no prave ze se nedostanu tak 2x za tyden do pestirny... jak jsou problemy jsem tam skoro kazdy den...

zdar a silu :)


já sem nepsal 2+za týden,ale 2+deně :D :beer:
dvojka-trojka
JJ, tenhle "sliz" se mi v hydru dělal pravidelně, když jsem používal AH doplňky, především pak po kořenovém stimulátoru (Root stimulator) a po Growth/Bloom exellaratoru. Vždy po aplikaci jsem to tam druhý den našel, ale normálně jsem to tam nechával a kytky nevypadaly, že jim to nějak vadí.
Mě to teda trochu sralo, tak jsem se kolem toho trochu poptal a bylo mi řečeno, že to nevadí. Dělalo se mi to jak se vzducvhovačem, tak i bez něj. A NEPOUŽÍVÁM peroxid.
Od doby, kdy používám hnojiva GH + GH doplňky se mi to tam nedělá.

2eso rimmer: tou "ušlechtilou" houbou myslíš asi buď Trichodermu, která po aplikaci "žije" na kořenech a tím chrání kytku před ostatními plísněmi/houbami, kterými se živý

,nebo BioMagix=Obklopí kořeny jako celek ochranným podhoubím, jež brání patogenům ve výživě, růstu a reprodukci, a tedy v přežití.
BioMagix má i druhou funkci, neméně významnou: tato vyvážená směsice baktérií rozkládá odpad ve výživném roztoku, čímž umožňuje převádět organickou látku s potenciálem přenosu chorob na další minerální soli snadno dostupné rostlině.

23
Svahadji
eso: jj AH je hold chemka... Ale jinak doufám, že nás tady budeš dál otravovat s novejma fotečkama :D
ať to kvete!
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
svahadji >
dik za podporu ;)
AH proste uz seru no ... a jsou slabe. kamos co mam od nej chroniky pali ec az na 2,2 at ma vubec zeleny kytky. je to maras !
jinak fotky budou a doufam ze bude na co koukat :rolleyes: :D




tak ted už tě nechápu vůbec :eek:,kde si vzal že AH hnojivo je slabé?? :D:D:frog:a už vůbec nechápu proč ten tvůj kamarád nedal Ec třeba až na max a to není 2,2 :D ,ale tři :baby:


:bravo:
MANHUNTT
FOR eso rimmer ,ještě sem to nezkoušel.Ale vím že je to strop,měl sem tam jednou 2.80 Ec
dlouhán
tak sláva kámo, gratulace! teď už to snad půjde jako po másle :beer:
fandim a sleduji ;)
K+
Morpheus
Od začátku jedu Bcuzz a žádný soply jsem neměl :) Vzduchovat roztok mi taky přišlo zbytečný,takže pro mě Bcuzz je jasná jednička.Z těma rohožema měl Snark podle mě pravdu.Dokud neuděláš stabilní Ph tak bych hnojky nedával,ale snad se nic hroznýho nestane ( já jsem taky moc často odpad neměřil a pohoda).Hlavně tu jungli pořádně profukuj aby se ti nakonec ještě nestala poslední pohroma a tou jest ta všemi nenáviděná plíseň.
Takže good luck a ať už nemáš proubléms :)
dalas
zdarec idealni je 21°C
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
cuz Morpheus !
... EC je na 1,89 !! ph 5,6

kolik ma bat idelani teplota vody ??



Nevím pořád že máš s toho Ec takový strach :frog:,já mám daleko menší květy TADY než ty a Ec mám na 2.0 :eek::eek::eek::D:D;).
Neboj se toho,kytkám to pouze prospěje a budeš mít pořádný SALÁMY :smoker:

Jinak na té teplotě roztoku až tak moc nezáleží,ale dobrý je mít 21-23 stupnů.
MANHUNTT
no,to mám taky.podle mne je to tím že se hnojivo usadí níže a čerpadlo ho odčerpá ze spoda.řeším to častějším promícháváním a přidáváním Ec
dlouhán
jestli eso bublá, tak je nesmysl že se hnojivo usadí na dně. pokud ti klesá ec, tak prostě přidej hnojky bych řek. klesající ec se asi = většímu apetitu kytek, kterému neodpovídá koncentrace hnojiv v roztoku. jen moje teorie, hydro jsem jel naposledy před 2 lety a bez měřáků :D
zkus dát na manhunnta a zvyš ec
gl
dl.
dlouhán
no protože ti ty hnojky kytí spotřebují - a tím pádem si myslím, že je třeba vyrovnat poměr voda/živiny = používat roztok s vyšším ec..
drtikol
cuz,

jel sem ve stejnym maltaku, ale bubbler, 2X perlickova clona a na dne se mi usazovaly metropy stejne, na dne bylo ec 3,15 na hladine 3,05, zrejme to chce daleko mocnejsi michani....

jinak rimmer, neboj se jim nakotlit, ja uz bych jim dal ec 2,5 ;)
dvojka-trojka
Čau, jde o to, jestli se bavíš o hydru, nebo o hlíně;). Pokud jde o hlínu myslím, že ideální Ph je těch 6,2-6,5. V hydru to chce mít trošku nižší, já to udržuju mezi Ph 5,5-5,8.
Každopádně NIKDY nemám víc než těch 6,5:)....
23
POP
te zdravim,jenom k ty nadrzi. je urcite dobry mit nadrz zakrytou,aby do ni neslo zadny svetlo.a k tomu vzduchovani sem casem zjistil,ze je asi dulezitejsi mit v nadrzi michajici cerpadlo,aby zalivka byla furt zamichana.myslim si,ze v hydru maji koreny dost kysliku.
POP
Ph 5,8-pri rustu je good,na kvet lepsi 6,2-6,5 v hydro pestbe ideal.
MANHUNTT
zbytečně vyhozené peníze,conrad-czechšmejd :D ...nebo němecšmejd? :frog::frog::frog:
Svahadji
tak takhle mrňavej odvlhčovač vidim poprvý v životě... ale snad zabere!


příště vybírat podle L objemu nádržky.
Hellboy
Ph 5,8-pri rustu je good,na kvet lepsi 6,2-6,5 v hydro pestbe ideal.


Tag o tomhle bych si dovolil tedy moooc pochybovat ...ja osobne mam kombinaci koko/hydro a snazim se to placat na tech 5,5 ... stejne to hnedle pri prutoku kokosem do hydro nadrze ma uz nakejch 5,5-5,7 a vic uz ani nahodou neci ... moje maximum je 5,8...
Samo, ze ne vzdycky se hio podari neustale udrzovat ale dovolil bych si zobecnit prupovidku v hydru a kokosu, ani ranu nad sestku :)

p.s. tech 19 stupnu roztok mi prijde celkem ok.... ideal je sice 20-23 ale furt lepsi trochu nizsi nez vyssi :) ja mam tech 19-23 a pohoda lahoda :)
dlouhán
zdravim eso!
na to jak jim to ph dalo zabrat to je jeste ok. ta posledni fotka je mjam :)
jinak pro priste bych doporucoval nez nasadis rezy do systemu proplachovat rohoze cistou vodou s upr. ph, dokud nebudes mit na vystupu takovou hodnotu jakou potrebujes. teprve pak osadis rizkama, vis co..
gudlak, at to fici kemo!
dl
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
zdar !

no jenom tu plani kytky jak to vypada ...
porad ale mam problem s PH tech rohozi. bude to tento grov proste muj boj az do konce jak vidim :o pro zmenu odpad mam 6,2-6,5 oprpti zalivce ktera ma 5,5-7 ale ta mi taky vesele stoupa .

ohledne vlhkosti vydite sami ze to bude urcite problem ! odvhcovacka podle toho jak jela stihne za 2 dny 250ml !!! takze je totalne na houvno a technici s conradu nejak nechcou odpovidat na muj meil reklamacni...




Čus,Ph v rohožích srovnáš když uděláš proplach čistou odstátou vodou s Ph 5,5-5,8 a to alespoň 80 litrů...
Jinak si myslím že když dáš lampu trochu níže,tak se vůbec nic nestane a palice se ti začnou pořádně zvěčovat :-).Nevím kde jsi vzal že musí být tak nízká teplota :eek:,já osobně se po celou dobu svého počínání snažím udržet teplotu do 30 stupňů a funguje to :wink:
MarriHuann
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
mam tady chutovku ktera mizi ped ocima ! bylo toho celkem dost. je tam destina carka 27,7 ;)



Tak tomu říkám dobrůtky :)
Můžeš pak hodit nějakej ten postup,jak to zmastit a z kolika atd ?
Myslím že bych do toho rozhodně šel :)
Love you hash
dlouhán
jo to by mě taky zajímalo.. nějak nechápu co s tim jako ty ice pytle dělaj :eek:
MarriHuann
No ja mam uplne ten samej pocit že kytky nějak nežerou kua :(
A přiznávám že jsem ty proplachy enzymem také tak trošku zanedbal.Tož propláchnem to a uvidíme což?

A na ten postup netrpělivě čekáme :)
Zdar eso mas to pekne.. urcite jim to pomuze docela by me zajmalo jak sto protrhal poradne mas foto??
http://www.bioplants.cz/ tady ho maj zkus jim zavolat,,,
MarriHuann
Naše boxíky maj dosti společnýho - ale tvé kytí je pěknější :)
Na podruhý to vychytám mnohem lépe i díky tvým cenným radám - K+
DropRaid
Cau Eso chtel jsem se jen zeptat jak casto cistis ty truhliky teda jestli je cistis diky
MANHUNTT
jednou za 14 dní to bohatě stačí,ale jestli to proplachuješ pouze 20-30/l,tak to je málo :(,používám 90l na proplach a je to jen tak tak :mutant:.Také v tomto případě platí pravidlo:LEPŠÍ VÍCE NEŽ MÉNĚ :beer:
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
no ... ok dam na proplach vody vic. je to vubec nutne to delat ?



Nutné to samozdřejmně není,ale potom nikdo nemůžete čekat zázraky :D,jinak těma proplachama odbouráš soli,které se drží v pěstebním materiálu,srovnáš si PH a uděláš dobře jak kořínkům tak celé kytce....
DropRaid
Cau Eso diky to jsem chtel vedet, zrovna se totiz pripravuju na dalsi grow a zajima me na kolik asi vyjde tenhle drip system vcetne truhliku cerp. , atd. Samozrejme bez svetla a vzduchotechniky to vsechno mam diky moc a at se dari caues
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
manhuntt > jasné ! jinak jsem si vsiml ze jsem mel ec 3,0 a odpad 3,15. je mozne ze kytky prestanou pri tech vyssich hodnotach prijimat hnojku ?ze


Jak si mohl mít 3 Ec :eek:,ten odpad máš na pytel právě kvůli těm proplachům,že je neděláš,nebo děláš ale málo litrů
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Kripix
co to je?



Tak tomu opravdu nerozumím :eek::D:frog:.Taky už tam :vampire: samo že K-
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Kripix
zak jak sem kouka docla vpohodě nebyli by nejaky rezy s G 13?
karmu si zalozis to si pis a ne jednu.



Asi mám halucinace s těch listů co ted hulim :mutant:,kdyby to šlo tak znova K- :frog:



P.S. NEBOJ eso rimmer POTOM TO SMAŽU:D:wink:
MANHUNTT
Vypadá to docela slibně,můžeš nafotit nějaké makra paliček?,nebo porovnání v detailu velikosti?Možná škoda že jsi tam nacpal tolik rohoží,je to moc naplácané na sobě a světlo se nedostane pořádně dolů.Jinak sem zvědav kolik toho hodí.
MangoMan
eso rimmer jede:bravo:
na jak dlouho vidíš ještě dobu květu,jinak paličky jsou fakt mastný,myslím že to bude slušnej výnos,tipuju tak 400g,tak snad to tak bude při nejmenším :)
no pekne to narusta eso snad bude vic jak 400 ...
MangoMan
tak 550g,víc si netipnu,ale čím víc tím líp,že?:)
dlouhán
zdarec eso!
toto je prostě nádhera, moc se ti tento grow povedl a doufám a přeju ať to dotáhneš takhle do zdárného konce! tvůj thread mě opět donutil přemýšlet o hydru kua :mutant: darebaku ;)
k+ samozřejmě (až to pude) a ať se vede.. veselí vánoc máš asi zaručené což :wink:
MANHUNTT
600 G tam asi bude.... :punk:
mati0n
600g i se stonkama... ne samozrejme ti preju co nejvic, ale vidim to na 450g. :)
expert
Zdrawím Eso!

Pěkně fičíš!

: Chronic :
MarriHuann
zdarrec chlape,u mě se váha stopla na 450g suchýho a odstonkovanýho,tudíž u tebe to vidím na 600g to 100% možná i těch 700,blahopřeji eso --


PSko: Co dále chlape ??Jdeme do aera?:,?Se mě to honí hlavou :D
MarriHuann
No tak jo chlape.Půjdu tou cestou opět společně s tebou :crazy: ,na to aero je času dost.A g/w je naše(doufám). :satan:
MarriHuann
citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
600 G tam asi bude.... :punk:




600g je podle mě 100% :punk:

Honem honem eso ,nenapínej :rejp:
Jeck Herer
čuzz kámo,poslední fotka je fakt nátěr!!! držim palce ať je co nejvíc géček :wink:
MarriHuann
Pan eso rimmer jede :satan: peklo :satan: !!!


Sqele sqele , K+++++ :death:
Salieri
lurec to je dobre jak to funguje?
KABUTO
Neřikej mi že když ti to takhle pěkně šlape s AH,že by jsi si nemoh sehnat starou malou lednici a do ní dát všechny vychytávky pro kytičky?

Salieri: nejlepší OT co jsem kdy čet :)
SAM
eso:základ METROPy a dolaďování AH je nějakej záměr?
Nebo máš zbytek AH a chceš je jenom dodělat?

Jinak to je prostě nádhera a sem moc zvědavej co se z toho vyklube za ještě větší nádheru.Moc fandím a držím pěsti.:)
KABUTO
Je to investice do budoucna. :) Neboj neprodávám lednice:)

Pak máš jistotu že všechno co kytkám dáváš je v pořádku a jak má bejt.
Já si jí přivez od kámoše,starší,funkční,hlavně proto,abych nemusel chodit po schodech do sklepa kde jsem to dřív skladoval
sake
zdravim !
co nejaky update ?
MANHUNTT
Nemáš to spíš spálené od lampy :eek: ?jak jí máš vysoko od vrcholků :confused: a jakou tam máš teplotu u špiček šišek :confused: Připadá mi to že to máš jenom uprostřed spálené,je to tak :confused:.Jestli je Ec 1.85 tak to nemůžeš spálit hnojivem….
Jinak to Ph bych co nejrychleji řešil :mutant: i když se to nemusí zdát tak takové vysoké Ph rostlině vadí :(
MANHUNTT
Máš jí docela nízko,ale jestli tam máš takovou pohodovou teplotu tak bych to nechal,ale určitě udělej proplach rohoží........Jinak nikdy se mi nestalo že bych měl v rohožích pod lampou takové Ec rozdíly....
Hodinář
Zdárek:)

Odpověděl sem a až zpětně si pročet první stranu kde o tom všem píšeš:)
Určitě bych toho Winga nevyhazoval pořiď k němu heatshield lepší odtah.Pak by s teplotou neměl být žadný problém.

PS: seš fakt rychlej:vampire: :D
KABUTO
pořádnou vlaštovku ,co nejblíž a uchladit to!

Už nikdy nebudeš chtít grylovat salámi jinak! :)

Samozřejmě musej na to bejt určitý podmínky.
pačmák
Jak to vypadá chlape ?
Už to začíná dozrávat ? Přihoď nejaké nové fotečky.
MANHUNTT
Čus ,mám jeden dotaz :cool:,koukal sem že si už asi sklidil vid?,když si vystavil foto v indoor galerii :bravo:.Tak že jestli se nepletu,tak si neudělal závěrečnej Flushing :eek::eek::eek:.Jestli ne,tak chut bude nic moc kámo :(
pačmák
Dobře pokračuješ. Já bych už ale ostříhal ty spálené konečky listů ať se na nich neobjeví třeba plíseň a nerozleze se Ti až do palic.
Jakou tam teď udržuješ vlhkost ?
MANHUNTT
Vypadá to mooc dobře :bravo:,taky bych určitě ostříhal uschlé listy :smoker:,ale asi celé :beer:.Jde vidět že je to otázka několika dnů,kdy se bude kosit... :popcorn:.Jinak vlhkost doporučuji co nejnižší,nejlépe 45-50% max. :punk:
MANHUNTT
čus :cool:

Úplně nejlepší je,když máš pouze jeden druh :rolleyes:.Všechno dozraje stejně,přesně jak má.V takovém případě se řídím podle internetu,kde si najdu jak dlouho dozrává jednotlivý model a +- mi to vychází na mé dny :sun:.Nasadím flushing,pouze upraveno Ph,nic víc.Dříve sem ještě používal Final solution,ale neviděl sem žádný rozdíly,ba naopak.Materiál se mi potom zdál že má divnou chut...no a proplachuji nejméně pět dní,nejvíce deset.No a když to mám takové pojebané jako to mám právě ted,tak jedu na hnojivech do té doby,než první druh dozraje.V tomto případě sem se dostal pouze na hodnotu Ec-2.60 .Když vidím že je něco zralé,tak udělám flushing a jedu pouze na vodě.Dělám tím proplach rohoží a zároveň mi dozraje poslední louda....... :flamer: love potion :rocket:
MANHUNTT
Jedu pouze AH ,podle dostupných informací patří mezi nejlepší a mám snima dobré zkušenosti...hlavně sou 100% přírodní,nebo to alespoň :flamer: píšou :rocket: :frog:
pačmák
Všechno vidím. Paráda chlape. Už se těším jak to usušíš a zvážíš.
MANHUNTT
pěkná práce kolego :beer: ,ale myslím si že můžeš klidně nasadit flushing a vodu,za prvé v této době květu je nejlepší mít Ec mezi 2.60-3.A za druhé to dozraje i na vodě.Jinak si myslím že Ec-2.20 je opravdu na toto stádium květu dost nízké a tudíž už bez většího efektu.Nasadil sem vodu daleko dříve než ty a dozrává to stejně jako na hnojkách.Výhoda je že to bude pěkně propláchnutý a nebudou cítit žádný hnojky.
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer

nizke ec mam proto ze kyti bylo spalene a nechtel jsem to hrotit:) .



Myslel sem že byly spálené od lampy a ne od hnojek....
pačmák
Zdarec ESO. :D
Jak to vypadá s dozráním ? Už je konečně hotovo ? Jak počítám, tak už máš dnes 74 den 12/12. :rolleyes:
je to pekne az na tvoje fotograficke umeni skus hodit kapku vice nasvicene makra ....


:frog: :frog: :frog:
citace:
Původní příspěvek od eso rimmer

budoucnost patri dripum !!!!
:D:D:D
budoucnost patri eso rimmerovi :death::vampire:
Morpheus
Co na tohle říct.Prostě perfekt dotaženo do konce a jediný co Tě teď čeká je pěknejch pár měsíců v rauši.Takže zapomeň na direktivy a staň se Listrem :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma