Svahadji |
Gratuluju k extra zdařené sklizni!
jeck herrer: na poprvý to neni... koukni minimálně na podpisy.... |
|
|
Jeck Herer |
eso: yeaa,tak sem to myslel :) že hydro jedeš poprvý :wink:
taky jak říká INDI88 bych ti dal další karmu ale už nemůžu nejde to :D
Měj se!je to bomba.. |
|
|
dlouhán |
taky se připojím ke gratulacím!
to je prostě massacra! zvládls to na 1+ a až budu moct, zkarmuju tě do bezvědomí ;)
díky tobě mě to hydro přitahuje čím dál víc kua :D možná dokonce aero, ele až budou chechtáky, teď jsem kostelní myš :(
brobrou chuť a pořádně kousej :D :mutant: |
|
|
|
nice eso :jumper: :jumper: :jumper: |
|
|
Bombs |
Paráda. Takhle se mi to fakt libi.. nemam slov!
uaaa ja chci taky hydro :) |
|
|
MANHUNTT |
čusky eso rimmer ,tak ti to vyšlo blahopřeji :beer: k pěknému výnosu :popcorn:.sem rád že si další člověk který dokázal vypěstovat tak zdařilé množství :frog:. Můj čtvrtý indoor byl bez pěti gramů to stejné :D co si sklidil ty a tady přikládám jak to probíhalo dále :baby: Tady Podotíkám že to stojí za přečtení od mého z vážení až do konce tredu :D na názory některých nezletilců :baby: a nevěřících Tomášů že člověk docela dobře pobaví.... :beer::beer:
Jednoznačne další K+ k tobě letí.......... |
|
|
Moltres |
Manhuntt, to svoje chvástání sis mohl odpustit:D Už se tu chlubíš snad všude! Vím, že máš hezkou úrodu, ale proboha ta samochvála!:)
Jinak eso, je to fakt precizní prácička, za kterou si smršť krychliček určitě zasloužíš;) Měj se. |
|
|
C.R.E.A.M. |
jednim slovem: nádhera K+ |
|
|
Smah |
kup si odvlhčovačku stojí cca 1500kč najdeš to na netu v grow shopech sem ivděl jen zvlhčovačky ale na netu se dá koupit i odvlhčovačka |
|
|
|