Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Duduškova zahrádka 06 - Klikni zde pro originální téma
Dudušek
Opět Vás milé osazenstvo groweru zdravím.

Po dlouhém přemýšlení, zda letos prezentovat, či ne, jsem se nakonec jak sami vidíte rozhodl pro ano. Letos je to opět zahrada u kamaráda, jen jsem už na to jen dva(toho, čí je zahrada) a já, jako hlavní zahradník:) . Letos jsou nějaké změny a to například v množství kytek. Toto množství jsme snížili z minulých 20 modelů(kytek) na letošní 8modelů a celkových 9 kytek. Letos jsem vybral to nejlepší z minulého roku a taky něco nového. Letos jsem taky zkusil jinčí substrat, rohodl jsem se ho nemýchat a použít rovnou celý kupovaný, jsem zvědavý, jak se projevý, protože jsem použil přímo trávníkový substrát, který je rovnou namýchaný s pískem. Další změna je v tom, že letos mají kytky mezi sebou místo jen 60-80cm z každé strany, minulý rok to bylo dvojnásobek a proto jsem se rozhodl, že všechny kytky budou zastřiženy maximálně jednou. Výsadba probíhala od 5.května až doteď (dnes budu sadit poslední kytku a to ERDBEER), protože jsem čekal ještě na jeden model, ale ten bohužel dorazil v hrozném stavu:( a také zemřel:( Jinak kytky (všechny) jsou na té horší půlce, kde slunce svítí jen od 12hodin do cca18-19hodin.

Představuji Vám osazenstvo:

Blockhead
A11 x mtf
Shaman
Erdbeer
Ice
Durban
Swiss Crypto
Passion 1 - nafialověné feno(moje)
Passion 1 - fialové feno(kozzy)

Tímto všem moc děkuji za spolupráci, při které jsme vyměnili nebo jste mi prodali, či dali řízky. DÍKY

Všechno je to z klonů. Jen o toho Erdbeer není na 100% určené pohlaví...

Jak jste si mohli všimnout, mám zde dva passiony a to z důvodů spíše pesimistického vnímání tohoto modelu, co se týče výnosu a růstové fáze. Budu se snažit tyto dva odlišné fenotipy rozebrat a taky snich vyždímat nějaké přijatelné množství paliček.

Letošní hnojení :
Kořenový stimulátor
Phytamin Plagron
Rybí emulze Plagron
Final solution
růstové hnojivo:
Růst Plagron
květové hnojivo:
Květ Plagron
PK13,14 Atama

slepičáky - ale jen malé množství
Dudušek
Opět známé prostředí:)

1)Blockhead

2)A11 x mtf

3)Shaman

4)Erdbeer

5)Ice

6)Durban

7)Swiss Crypto

8)Passion 1 (můj - nafialověné feno)

9)Passion 1
Pan Ker
Ááá, velký malý pěstitel to konečně rozjíždí:)!

No, koukám že letos už to nebude takovej megagrow, jako minulej rok...ale ono těch 9 kyti asi úplně stačí. Už se těšim na fotečky a vlastně taky na celý průběh tvého letošního outdooru:)...

Tak přeju úspěšnou sezónu!

PEACE
Anonymer
Tak to som zvedavý, či to bude nová Biblia :) Mimochodom som zvedavý na teb Erdbeer, pretože tu bol prezentovany ako fakt mega kvet, aspoň čo sa mi zdá :)
Good Luck
An.
Dudušek
Zdravím všechny, těší mě vaše kladné ohlasy:) ale nepřeceňujte mě:)

to pharrel: jo, mám ještě jedno políčko, kde je 18 kytek ze semínek, je tam například: voodoo, sadhu, sativa slang, shaman od mc.lar.va a od bBrRoOdera, topko od bBrRoOdera a něco od kolegy papaji. To místo tady prezentovat asi nebudu, protože ho nechávám na pospas, jednou jsem ho zalil kořenovým stimulátorem a jinak se tam ukážu až na začátku srpna, protože je hoodně daleko od mého domova a také to není nikterak bezpečné místo. Všech 18kytek šlo ven jako úplně malý prcci, takže ani nevím, jak to rozchodí či nerozchodí, sám budu zvědav. Jinak vím, že je možnost, že mi někdo těch 9kytek ukradne, ale i kdyby, má zásoby ještě z minulé sklizně:)

můj nejčerstvější člen rodiny:)
ChaoticRoman
Omluv moji neznalost ale co to je?
JAHmaican
Opět pěkný osazenstvo máš!
Tvoji galerku už sem sledoval minulý rok, ovšem jako guest..no to je jedno.
Chtěl sem se zeptat, co je to mtf???
Jediný, co mě napadá, je matanushka thunderfuck, ale tak jak to je?
Shrek
nice Flowers....... drzim palce at mas pekne palice..... akorat nemas trochu strach z muzu zakona??? :) mas recht ..NO RESPECT TO LAW..
Kutas
dudu: co kecas, ze nemas co strihat :) vymenim vetev od tech prvnich dvou kytek za hashberry a treba jeste neco
jinak mas je pekne, ale zatim mam hezci :D
Dudušek
Ukázka dobrého zastřihnutí a jak se to pěkně větví:)
Dudušek
1)Blockhead

2)A11 x mtf

3)Shaman

4)Erdbeer

5)Ice

6)Durban

7)Swiss Crypto

8)Passion 1 (můj - nafialověné feno)

9)Passion 1
Pezamize
Moc pekny kytky..Taky jsem daval kyt. ven uplne malicky,chvilemi byl jen 1 stupen a prezily a krasne zesilily.. Vsak mrkni,pestu zdar
Ono
Zdar!

Môžeš, prosím, vysvetliť toto:

citace:
Jak jste si mohli všimnout, mám zde dva passiony a to z důvodů spíše pesimistického vnímání tohoto modelu, co se týče výnosu a růstové fáze.
?

Pretože v threade "Zahrada by Dudušek" - tu píšeš, že
citace:
Takže pět nejlepší odrůd sezóny 05 u mě byli tito: Ice, Apollo 11xmtf, Orange Bud, Passion 1 a Durban!!!


Ako to teda myslíš ohľadom Passionu1? Growu zdar + K na povzbudenie:).
Pan Ker
4 Ono: Myslí to tak, že ostatní na groweru ho vnímají pesimisticky(i když to podle mě neni zas až tak pravda), ale ne on sám:)...
Ono
4 Pan Ker: Aha. Vďaka, to som si neuvedomil. Ale aj tak som si to na groweru nevšimol, že by bol nejako zavrhovaný alebo tak. Väčšinou, čo som tu čítal, boli ohlasy priaznivé. Dúfam, že sa ten fialový fenotyp podarí dopestovať až k dopelosti. Na ten som veľmi zvedavý, aj keď ho tu už niekto niekde fotil.:)
husajn
Zdravim. Koukam, že už máš pěkně vysoký kytičky. Už se těšim na další fotečky.Sezóna se nám krásně rozjíždí a konečně bude co sledovat a číst.Mám z toho radost.Přeju hodně štěstí !!!
Dudušek
to Ono - myslel jsem odkaz na tenhle threadr: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=12403
já byl s passionem maximálně spokojený a myslím si, že patří mezi nejlepší kouření z outu, je velmi pohodlné, nenásilné, svěží, smějící atd.

to pan ker - diky, jo, myslel jsem to tak

to husajn - jo, sezóna teprve začíná, já nikdy nemívám valné začátky, ale ve finishi vše dosprintuji:)

to neznámý - příště se mi prosím za K- podepiš a napiš, proč jsi mi ho dal, díky ti..(nemyslím to ve zlém), jen mě zajímá proč, chápu, že se ti něco na mém threadru nemusí líbit, to je jasná věc, že?:D
Dudušek
Konečně se už udělalo pěkně, protože mi passion to fialové feno začalo nakvétat:( posílam zde fotky. Další fotka je, jak se na ten druhý passion chodí někdo smlsnout:( zkusím ho vychytat a uvidí:)
Dudušek
1)Blockhead

2)A11 x mtf

3)Shaman

4)Erdbeer

5)Ice

6)Durban

7)Swiss Crypto

8)Passion 1 (můj - nafialověné feno)

9)Passion 1
lipi
Zdárek kámo!
Kytky naprosto v klidu:)!!! Jsem rád, že je tady tayk někdo jinej s SC. Aspoň bu mít s kym porovnávat (né, že bych se s Tebou chtěl rovnat:D). Měj se a hlavně si dávej bacha na zvědavý čumily!!!
Peace
Dudušek
zdravím Vás oba, díky. Na erdbeer jsem taky velmi zvěavý, já ho jedu z řízku. Ty shootere ze semínka, to máš originální? Slyšel jsem na tenhle model samou chválu, že sice dozrává později, v druhé polovině řijna, ale i tak jsem na to velmi zvědav... Osobně mě nejvíce zajíma erdbeer, Swiss crypto a blockhead, protože tyhle modely jedu poprvé + shaman, ale ten by měl být jistota. lipi, ten SC máš pěknej:)
kavalera
odkial je povodom Erdbeer ? seedsbanka ma zaujima..lebo som nic nenasiel na nete (kde sa to da kupit origos)..len same rozbehnute theardy o tejto odrode.
Ak mate info blizsie hodte ho sem...diki...
Dudušek
Tady jsou nějaké fotečky z mojeho druhého políčka, je tam shaman, G13, topko od bBrRoOdDera, sadhu a papaja...co je co, to fakt nevím, nějak se mi to pomýchalo:)

Celkově 14kytek, jsem zvědav, jak šlo vidět, tak dostali hnojku:) aby trochu rostli, mile mě to překvapilo, protože jsem tam byl poprvé od výsadby. Vše je ze semínek....
Ono
citace:
mile mě to překvapilo, protože jsem tam byl poprvé od výsadby.


A kto im robil FIM?:D Niekto sa ti o ne chodí starať?:)
Kutas
Ono: jo taky sem se divil, ze vubec nevypadaji zanedbane :) bud to byli greenpeace nebo je zastrihl jeste predtim nez je zasadil ;)
kazdopadne vsechny vypadaji moc zdrave a rekl bych, ze to budou stejne kere jako minule....
Dudušek
Zdravím rýpalové:), jo, kutas na to kápl, samozřejmě dám vždycky řízek nebo malou zaseničku napřed do malého květináčku, aby lépe kořenil/la, zastřihnu ho a pak až do země, jinak některé nejsou, samozřejmě jsem fotil jen ty nejpěknější a pokud byste si to spočítali, tak jsem tam čtrnáct kytek nenafotil:) ale jen 6:) jinak na té poslední fotce jsou dvě květinky v jedné díře....
Kapka1
Zdravim tě,
máš to moc pěkný a závidim ti :)

Mě kvete skoro všechno. Hele - máš ty kytky z řízků???
IqTyq
citace:
Původní příspěvek od kavalera
odkial je povodom Erdbeer ?


Doufám že se Dudu nebudeš zlobit, když odpovím za tebe. Erdbeer byl zakoupen na http://www.cannabis-helvetica.ch/shop/index.php?cat=30 .Můžu jenom doporučit.Bral jsem od nich vicekrát a vždy bylo vše naprosto v pohodě.
Svou verzi prodává i http://www.greenhornet.ch
Dudušek
IqTyq - díky ti, jinak erdbeer:)

to kapak1 - zahrada(jak je okolo kůra) - to je z řízků a to políčko, co mám venku v tom křiví, tam je skoro všechno ze semínek, jen asi dva modely z řízků, ale tam taky není odzkoušené pohlaví....
bBoOrReE
cau DUDU.
Som rad,ze skusas moje TOPko.
Ja som toho roku na tom velmi poskromnosti /skola-NIET CASU/
Zatim mam 10 malich kytek zo semena v divocine na hnoji a 8 kytiet v skleniku u kamosa./no pomiesalo sa mi to tak,ze NEMAM ANI SAJN CO PESTUJEM :-) ..zase budem na jesen zistovat identitu.
ha ha /no a nieje to vlastne jedno?? :-)
Poslem niejake fotky,ked budu kytky trosku zaujimavejsie.
Cuz nech to ide..bB
Dudušek
bBoOrReE - ahoj, už se těším na tvoje výpěstky... já to samé, jak mám to políčko, kde jsou jen dva modely z řízků(neurčené pohlaví) a zbytek ze semínek ( taky neurčené pohlaví), tak tam to bude taky velká typovačka na podzim, ale doufám že bude co typovat, aby to nesklidil někdo za mě. A co skleník? Jak jsi s ním spokojen? Určitě jsi... přeji ti taky GL
Dudušek
1)Blockhead














2)A11 x mtf














3)Shaman














4)Erdbeer














5)Ice















6)Durban














7)Swiss Crypto














8)Passion 1 (můj - nafialověné feno)















9)Passion 1















cca 5dní staré fotky...
bBoOrReE
..sklenik,celkom pohodicka.Sadil som tie priesadky /shaman,AK47xTOP a este nieco.pohlavie neviem ani ja,ale celkom spoko./
Fotky budu az po prazdninach./cca 550km od bydliska :-)
stara sa o to zatim kamos./dufam,ze to nezprasi/
..tak zatim zdar..vlastne cuz
Lahvan_FlaskiCZ
Dudušku, ty se nebojíš? vloni, pokud vím, tak ti někdo pár kytek šlohnul během sklizně. máš to nějak zabezpečený?
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ
Dudušku, ty se nebojíš? vloni, pokud vím, tak ti někdo pár kytek šlohnul během sklizně. máš to nějak zabezpečený?


Měl to přece zabezpečený už minulej rok, pokud si dobře pomatuju, drátama nabitejma elektřinou... Jenže čorky jsou prostě neodbytný! Žeby letos nějáká inovace:)??
Dudušek
Zdravím, letos žádná inovace nebyla, jen je míň kytek a použiji stejnou metodu zabezpečení. Ale momentálně to nefaká, teď by mi ty kytky klidně někdo ukradnout mohl, zapojím, až to půjde do květu...snad to bude letos ok, budu doufat, snad se ti zmrdi poučili...
Dudušek
Ahoj mc.LaRWo, jestli máš nějaký další nápad se zabezpečením, tak sem s ním, nic jiného lepšího mě fakt nenapadlo... Jinak fotky bych rád dodal, ale foťák má otec na rybách, kde je již týden, bude tam do neděle a já ho v neděli na týden vystřídám a ryby chytáme jenom v zahraničí, takže to nemám čím teď nafotit:( ale znáš to, kdo si počká, ten se dočká. Jinak kytky fakt brutálně rostou, dnes jsem je trochu vázal k zemi a také zalil Plagron grow...
Pan Ker
A co takhle místo elektřiny spoustu ostnatýho drátu, třeba jak to maj ve věznicích... To bejt tim čórkařem, tak už si to asi kurva rozmyslím:D!
zlo3lec
čau,jestli to bude vypadat jak minulý rok tak asi pudu spáchat sebevraždu :death: aby mě to zase rozsekalo jako před tím tak o to fakt nestojim :mutant: tu minulou sklizeň máš na pár let ne?nebo to máš už zhulené ?:smoker: držím palce ať ti to vyjde jako před rokem....:bong:
Dudušek
1)Blockhead














2)A11 x mtf














3)Shaman














4)Erdbeer














5)Ice















6)Durban














7)Swiss Crypto














8)Passion 1 (můj - nafialověné feno)















9)Passion 1











Kytky oproti minulému roku jsou tak o týden až 14dní ve skluzu. Dnes poprvné jsem aplikoval phytamin a začnu víc hnojit plagronem, letos to nějak šidím. Jinak spodní větve u některých rostin jsem přivázal. Pro srovnání jsem dal krabičku cigaret (moje oblíbená značka :) ). Zatím nejvíc zakrslé jsou šaman a A11xmtf. Passion se již spravil, ale pořád jsem ještě nenašel toho škůdce, co mi chodí na listy a požírá je:(
smokeANDfly
ZDAREC mam otaku letos sem si koupil passion 1 feminized(ted newim jak se to pise) od dutch passion, tak se chci zeptat co od toho muzu ocekawat?kolik toho muzu mit jak to zhuli?atd?dik za odpowed


nejwetsi rostlina ma kolem 170cm zatim a hnojim plagronem alga grow..??
Dudušek
smokeANDfly - ahoj, podle mě je passion 1 jedna z nejlepší voleb pro outdoor pěstění, většina lidí si ale stěžuje na výnos, já s tím tak zase nesouhlasím. Hulení je to velmi příjemné, takové jemnější, lehci speedovité, kecavé, smácí, prostě je to komunikativní ganja, vřele doporučuji... Co se týče výnosu, tak hodně záleží na phenu s tím také souvisí i vůně a chuť!! Je fakt velký rozdíl mezi zeleným phenem a fialovým. Co se týče otázek, tak si můžeš přečíst v mojem starém threadru:

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=9

to je konkrétní stránka, kde dole najdeš passion.

Jinak jestli už teď ho máš 1,7metru vysoký, tak to je mazec....
Dudušek
1)Blockhead














2)A11 x mtf














3)Shaman














4)Erdbeer














5)Ice















6)Durban














7)Swiss Crypto














8)Passion 1 (můj - nafialověné feno)















9)Passion 1
Kutas
hehe no pekne kericky jako vzdy, vypadaji dost rozmanite ;) fandim shamanovi at je z nej poradna krakatice :D no jdu taky updatovat ikdyz se mi vuuubec nechce
Dudušek
Ahoj, díky, ale já zase šamanovi moc nevěřím, né že bych nechtěl, ale patří pořád spolu s A11xmtf k nejhorším, co se týče vzrůstu. Jinak bych měl jet zítra nebo v neděli na to moje skryté políčko, tak jsem zvědavý...
Svahadji
Dudušek: budeš nějaký opylovat?
Dudušek
Jak jsem slíbil, tak jsem byl na tom políčku, kde jsou rostliny ze semínek...shaman, voodoo, sadhu, topko... atd.

Kytky už pěkně poporostli, největší mají cca 130cm, zatím jsem nespozoroval žádného samce:) jedna kytka už kvete:( bohužel nevím, co to je za model, je to tam celé pomýchané....
Dudušek
Zbytek fotek....
smokeANDfly
zdarec dudusku,nechci nejak urazit ale zda se mi ze ty twe passiony wzrustowe nic moc??cim myslis ze to je?ja mam 3 kytky w kyblech a nejwetsi je tak 1.5m co mam udelat aby to rostlo jeste wic?



a mam jeste jednu otazku ,jestli muzu ?oskubawas welke listy?jako na tom pssionu?me totiz rikal jeden kamarad ze jen stiniju?a druhy rikal ze tam budou lepsi sisky kdyz to tam necham ty listy?



Edit : hej , smokeANDfly , ja vim ze si tady novej ale zkus pouzivat edit/delete a muzes si svuj prispevek upravit nebo pridat otazku , dekuji Hlava

Dudušek
to Hlava: díky za edit:)

to mc.LaRWa: jo, jsou tam min. 3 kytky od tebe, ten tvůj shaman, ale fakt nevím, kderé to jsou kytky:( nějak se mi to celé pomýchalo:) aspoň bude překvápko:)

to smokeANDfly: co se týče toho passion, tak máš pravdu, jsou vcelku malý, cca jeden nafialovělé feno má těch 60-70cm a fialové feno má 50-60cm. Rozdíl ve fenotypu je jasný, nafialovělé fena podle mých zkušeností vždycky rostou pomalejc a hůř než zelené. Toť může být i jedna z odpovědí, na tvoji otázku, že můžeš mít zelené feno. Další věcí jest, že už jsem kdesi prohlásil, že kytky mají cca dva týdny spoždění oproti minulému roku, což je mou znilotou, kamarád ten je úplně líný, ten nedělá nic a já na to taky nemám moc času. Ale jestli mají jen 14denní strátu, tak to není moc, protože když se podíváš na podobný datum u mojeho outu 05, tak tam je vidět těch cca 14dní ale na konci pří sběru, měla kytka 190cm a 240gramů suchého materiálu, takže jestli teď budou mít 170cm a bude na každé kytce cca 200gramů, tak se zlobit taky nebudu. Co aby to víc rostlo? To vážně nevím, slunečné místo, dobré hnojky, dobrá starost o kytky atd. Co se týče těch listů, tak je absolutní blbost je v růstu a v první polovině květové fáze otrhávat od listů, protože tím tu kytku jedině zpomaluješ. V listech se tvoří fotosyntéza...prostě stačí trochu na toto téma hledat tady na groweru, je zbytečné to znovu vypisovat. Já otrhávám jen ty žluté listy a pak otrhám listy, jakmile jsem v cca polovině květu, to otrhám cca 20-30% listů a týden před sklizní se snažím otrhat co nejvíce listů, to kvůli tomu, aby na palice šlo sluníčko a co nejvíce nabobtnaly a také se na těch místech pak tvoří méně plísně....
Dle mě stříhat velký listy, který stíní zase taková blbost není. Přece jenom se otevře spousta novýho prostoru k prorostení nových výhonků (zároveň tedy i tvorby nových listů, kde bude probíhat fotosyntéza). Samozřejmě ale stříhat s citem a dbát na potřeby rostliny! :)

Dudušek: Jo a kytky vypadají, že by mohly dosáhnout skoro stejné podoby jakou měly tvoje rostliny loni.
Dudušek
4dny staré fotky, pořadí...
1) passion 1














2) A11xmtf














3)Blockhead














4)Durban














5)SC















6)Passion 1














7)Ice













8)Erdbeer














9) Shaman
Dudušek
Nějaké fotečky z vrchu...
Dudušek
Vyfotil jsem ještě Hashberry v květináčku ( je jen na chuť, abych věděl, jestli stojí příští rok za to:) ) a moje šalvějka, ta si zvykla už i na přímé slunce, je pořád venku, sice jí to tolik nesvědčí, ale dá se to, listy se suší:)
smokeANDfly
zdarec sory ze zas otrawuju,ale cetl sem si twe shrnuti 2005 a prekwapilo me ze nejwice mas jen 320g jako mnozstwi,dyt to je uplne malo,nebo ne?kamarad w loni sklidil 1,9kg ze 3 kytek shiva,orange bud.northen lights,a to nekecam ale na northen lightu mel kolem 850g!!newim asi na jihu morawy to roste lip..

P.S.doufam ze ses nejak neurazil?kamo ty passiony rostou jak prase jak sem minule psal 170cm uz maji 2m a jedna dokonce tak 210cm afurt waliju..doufam ze uz to pujde co nejdriw do kwetu..:beer:

jo a jeste ta salvej se da sehnat kde??py sou z toho mega stawy?:confused:
Dudušek
to smokeAND.... - jo, je možné, že měl ze tří kytek 1,9kg, proč by nemohl mít... Ale víš co, proč radši nezaložíš svůj threadr s kamarádem a neukážeš nám to? Taky ti můžu napsat, že jsem měl z jedné kytky 2,5kg:) hmm ale foto žádné, že? Ale jako je to možné, já ti to neberu, viděl jsem na vlastní oči kytku, která měla výnos cca 600gramů suchého...(nebyla moje).. Já jsem nikdy nevypěstoval značkovej outdoor tak, abych měl na kytce přes půl kila na kytce, asi mi to nejde a jak tak sleduji, tak to takto nejde cca 99,99% groweru co prezentují na groweru:) U nonamů se mi to kdysi podařilo, bylo to ale jen na třech kytkách, které rostli na hnojišti... To, kde se dá sehnat šlavěj, to musíš hold hledat, nejlépe BAZAR!! Jinak se snámo poděl o tvoje fotky, jak z minulých let, tak letošní, rád se podívám....
smokeANDfly
kamo ja ti je klidne ukazu ty fota ale az budu mit doma net..wis ja mam momentalne pristup na net je tady w praci(BRIGADE) a to jeste riskuju ze me chytne sef a wyhodime,jak mile ho budu mit doma tak uwidis ze nekecam,fakt kamo a tobe se specialne pochlubim kamo pocitam ze asi az tak w zari ze budu mit net..

nawic ale ani newim jak ten thread zalozit...wis jak sem antitalent na prai s pc..
kamo o wikendu ty fota sem hodim wlezu u moje na nrt a z ceda to sem snad nejak nainstaluji...?apak uwidis ze nekecam..w patek nebo w sobotu...zatim
Dudušek
to smakoe.... - jo, těším se, protože takovejhle lidí, co maj 5metrové kytky a pěstují toho pole, tak těch znám plnou prdel... takže až to budeš mít, tak mi písni PM... Jinak do hodiny tvoje i moje příspěvky smažu, protože nemají s tímto threadrm moc společného....

EDIT: jo, ještě, jestli se mi bude chtít, tak ti taky můžu ukázat letošní kytičku, která má teď 2,5metru, tu zde neprezentuji...ale uvidíme, jaký bude mít výnos...
Dudušek
ok, jakmile to tady bude, tak pak na porovnání hodím já, jak vypadají moje kytky, když mají 2,5metru, jsou z letoška:) taky jen tak na porovnání.....

EDIT: já ti rád pomůžu založit threadr, to není problém:) stačí písnout PM...


to svahadji - jj, já si taky nemůžu dovolit tam mít tak velké kytky, protože při výšce cca 2metry jsou z toho problémy se sousedama a kámoš si toho už minulej rok vyslyšel až moc, takže asi tak...
Dudušek
Fotky z políčka, kde jsou neurčeného pohlaví, teda už jen dvě kytky, zbytek rozpoznán. zůstalo už jen 10ks, z toho 8 by měli být samice a dvě nevím... Ty vytrhané si vzal kolega na mlíko, já mlíko nemusím....
Dudušek
nějaké nové fotky z políčka, kde jsou kytky ze semínek
Dudušek
Ještě jsem postnu, i když jsem nechtěl, tak speciálně pro smokeANDfly, jak vypadají dvě moje krásky:) jedna má přes 3 metry a druhá má kolem 2,5 metru, jsou to letošní holky:) jedna už začíná pomalu kvést... Je to na úplně jiném políčku, které zde nebylo prezentováno, na něm je 8 kytek, z toho 2 jsou takto veliké:)

tu druhou fotku doporučuji přiblížit, to abyste viděli, že ta kytka má hrubo přes tři metry:):bravo: :punk: - na to, že ještě o cca 20-30% povyroste, tak čekám minimálně 4metrové hovado:frog:
smokeANDfly
hou houn to chce aplaus...krasny wysoky ..ehm sory ale furt nemam jak ty fota sem dostat...ale je to mega vysoky vsechna cest ..a wis co je to za model?
Dudušek
smokeANDfly: :) jsem říkal, že teda něco postu, ale co jsou to za modely, čím hnojím, kolik kytí atd. to si nechám pro sebe, je to tzv. velmi utajené políčko, ale pro potěchu oka přihodím ještě pár fotek....

P.S. jediné, co můžu říct, vše jsou to kytky z řízků.....
Reggaemanista
Pekelné kytky ! :eek: K+...:wink:
p.s. Mohl by si tady ještě pls postnout stonek nějaké z těch gignatů ? :)
Dudušek
to Reggaemanista - hele, díky. Ale musím tě momentálně sklamat, fotky stonku nemám, ale příště, cca za 14dní udělám(možná dříve), protože na tajné políčko chodíme tak jednou za 3týdny, to bohatě stačí a kytky zde rostou jako z vody:) Však je to super flek, si všimněte podle těch fotek, všude samá jungle:)
smokeANDfly
zdarec ..mam otazku uz ti kwete passion??me uz wsechny passiony kwetou ale na jednom mi normalne z cernal wrsek tak 2cm sisky?to asi z hnilo ze?co bys mi poradil?nejaky postrik?nebo co to muze byt?dik za odpowed...
a sory ale ja ty fota sem asi tak brzo nedostanu...spis ke konci mesica me maji doma zapojowat internet a nawic jedu pristi tyden na hiphop kemp takze az ke konci mesice ti ukazu me 2.30 welke passiony1..
Storm
2 Dudušek: pěkný kyti.
Tenhle rok to vypadá, že bych moh překonat již zmiňovanou hranici půl kila na kytce.Zatim k tomu mam myslim dobrý předpoklady.Sázim na Durban poison, kterej má necelý 3m.Neni sice největší co mam(Sadhu je větší), ale z minulejch let mam zkušenosti, že mívá dobrej výnos.Tak snad budu snad patřit k 0,01 procentu growerů co tady prezentovali nadpulkilový kytky :)

http://grower.cz/forum/showthread.p...4716#post434716

...fotky jsou z 27.7. od tý doby se docela změnily... ale snad se to povede :) Tobě taky přeju mnoho úspěchů, zatim to vypadá slibně..
Dudušek
to smoke...- jo, už začínají nakvítat..ale je fakt, že letos se mi vůbec nepovedli, to bude tím, že jsem se o kytky letos skoro vůbec nestaral, fakt nebyl čas:(

Storm - jj, já taky:) viz foto navrchu, ta přes tři metry vysoká obluda:) jinak máš dost pěkné kytky...blahopřeji.... Jo, jinak na toho Durbnánka bych taky sázel...
Dudušek
nějaké info(aspoň slovní, fotky budou v pondělí):

zahrada - tady zatím krásně kvete Erdbeer a oba passiony, ten s čistě fialovým phenem asi o týden dýl, ale to se dalo předpokládat, ale ce se týče velikosti kytek, tak jde hodně vidět, že jsem letos na to neměl vůbec čas a to se na tom hoodně podepsala...

políčko mimo - po deštích jedna kytka vyvrácená úplně, takže bohužel uschla, jinak tam zbylo 8kytek, všechno samičky, teda až na jednu, to se teprve rozuzlí, vypadá to spíš na hermáče:( no, uvidíme... jinak zde už dvě kytky krásně kvetou...

velmi utajované políčko:) - jak byli ty obrovské děště, tak to ta velká bohužel neustála (ta 3,5metrová) a lehla si, ale naštěstí žije v poho, jen leží tak 1 metr nad zemí na kopřivách, takže příště musíme ji navázat na stromy, aby se nedotýkala země... jinak tady už taky 3kytky kveteou, včetně té největší:)...
Dudušek
Něco nového ze zahrádky....

Kvete zatím:

oba passionci
Edbeer
Shaman
začíná valit durban....

Fotky v klasickém pořadí. Jinak největší je Ice, zatím měří cca 190cm...
Dudušek
Nějaké ty fotky květů...
Dudušek
Fotky z políčka, kde jsou kytky ze semínek... bohužel mi zde zbylo už jen 6 kytek:( naposledy jsem vytrhl další dva hermáče... letos je to nějaké špatné...

+ nějaké makra mojí oblíbené malinkaté rostliny, dá se říct, že takřka od začátku kvetla a tohle z ní vzniklo, doporučuji přiblížit....
JAHmaican
No tak ta menšího vzrůstu vypadá docela zajímavě, ale chutně...
Víš co je to za moudl?
Vladbur
Ta malá je fakt hodně dobrá,jak je asi velká?A čím je hnojená?
Dudušek
to JAHmaican - snad prej Cream Sodika
to Vladbur - cca na výšku40cm a do šířky těch 30-35cm...

Nějaké new fotos z velmi tajného políčka:) , když jsem ho zde už jednou zveřejnil, tak tady jsou nové fotky, ta největší kytka bohužel větrel lehla, ale žije dál, snad je to ještě lepší, takto jí slunce víc pokrývá....
Dudušek
a další + nějaké fotos kvetenství....
Vladbur
to Dudušek:jak tak koukám,tak zas budeš mít kuřiva na 2 roky:D,ale jinak fakt krásný a zdravý kytky,jako každej rok:),asi bych tolik kytek nezvládl pěstovat najednou,takže K+
Dudušek
Dumb § Dumber - podle toho, jaké mysliš... ty v té kůře jsou malé, největší je Ice a ten má cca 190cm, ale průměr je těch 150cm. Co se týče políčka ze semínek, tak tam kytky mají v průměru těch 170cm. A co se týče kytek z utajeného políčka, tak tam je průměr kytek kolem 200-220cm! Nějvětší může mít těch 3,8metru, ale momentálně leží, další kytka tam má těch 2,8metru a zbytek je něco kolem těch 2 metrů....

to Vladbur - :) díky....
IqTyq
Dovolím si sem fouknout fotky nakvetlé Cream Sodica matky, ze které podle všeho pocházi ta malá, fialová mutantice.Deformace listů (způsobená nevhodným osvětlením 24/0) je shodná.
Vladbur
to IqTyq:jojo podoba tam je jistá,jak podle listů,tak podle velikosti:)ale nemá fialové palice jako má Dudušek,čím to je,nezralostí?
IqTyq
citace:
Původní příspěvek od Vladbur
nemá fialové palice jako má Dudušek,čím to je,nezralostí?


Bohužel nemám fotky z pozdější fáze květu, kdy zfialověla, ale jen zlehka.Zato její sestra a bratříček byli fialoví hned ze startu (květu).
Dudušek
14dní staré fotky květů z kůry....
Dudušek
14dní staré fotky z místa ze semínek...
Dudušek
14 dní staré fotky z utajeného políčka...
Dudušek
1)Blockhead














2)A11 x mtf














3)Shaman














4)Erdbeer














5)Ice















6)Durban














7)Swiss Crypto














8)Passion 1 (můj - nafialověné feno)















9)Passion 1
Dudušek
Nějaké květy:
passion 1
passion 1
shaman
erdbeer
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od ABSURDUS
DUDUŠEK: Sorry bude to asi blba otazka, tenhle thread jeste nemam peclive projetej, ted jsem na nej narazil. Hned me zaujalo: Prispevek c. 83 _ foto 3, 4, 5. Prosim Te, co je to za model? Nadhera!!!
Omlouvam se za nepozornost.
Dik.

OMG, hned v dalším příspěvku se ptá JAHmaican co je to za model a ty se ještě ptáš ? :rolleyes:
Dudušek
Cream Sodika, už je 14dní sklizená:)...
Dudušek
Kurva, dnes mi do rána někdo ukradl květináče, kde jsem zkoušel nové modely na další sezónu, celkem mi ukradl 4květináče z 5:( zase se mi ty čórky nevyhnou:(

jinak dnes seknut passion 1 - fialové feno...
Dudušek
Jinak jsem zapomněl dodat, že mi ukradli "pouze květináče:( " a je škoda, že nevím, jestli ty modely stály za to, sice nic moc na nich nebylo, ale měla to být zkouška, zda by další sezonu za to stály.... Jinak dnes udělány na zahradě další změny kvůli bezpečnosti, jde vidět, že z elektřiny z minulého roku mají strach, ale člověk nikdy neví, tak jsem nastražil ještě nějaké hřebíky na tvrdý papírový podklad(lepenku) a zahrabal do kůry a pro jistoto dal signalizátory s vlascem přes vchody a mám k tomu odposlech, takže jestli se tama někdo bude chtít dostat a nešlápne na hřebíky a zavadí o vlasec, tak mě odposlech zaručeně vzbudí, bude signalizovat záběr a ho to taky zajisté odradí a já odposlech budu mít u ucha:)
Jestli toho/ty ubožáky chytnu, co si neumí vypěstovat vlastní kytky, tak jim rozkopu tlamu:grrr:

Jinak jsem byl dnes na velmi tajném místě a musím říct, že se můžete těšit na fotky, stromy jsou tam fakt parádní...:):punk:
Dudušek
Takže slibované fotky:

Políčko ze semínek.....
Dudušek
Fotky z utajeného políčka:)
zlo3lec
Dudušek: udělal jsi pěknou pyčovinu že si sem napsal jaké zabezpečení si použil......třeba já jsem ten zloděj a ted se tvým pastím vyhnu :)dík za radu.......ps: kruté kytky
Dudušek
Nějaké fotky ze sklizně passionu:)

to Locus: hele, už podle vzhledu malej výnos, šišky takové malé tmavé kuličky. Spíš normální hulení, myslel jsem si, že mě to víc překvapí. Spíš hodně vyrovnané.
Dudušek
Sklizeň shamana - fakt pěkná kytka, však se podívejte...
Kutas
peknyyy, myslim ze shaman je lepsi huleni nez passion, po p1 je vdycky takovy vypiceny indikozni stav, ze po tom skoro ani nemyslim :) ale pri prochazeni prahou se mi to osvedcilo - sez zasnul co vsechno tu chodi za individua :D takze.... at šmakuje
gona
krasa ale nezdá sa ti že to máš moc nakuprikolované?? ja som tieŽ dával na 2 rastliny ale už dávno a ešte furt to je dosť vidno,, ale aj tak to vôbec nepomáha a dokonca sa mi stalo že ta 3 čo som nenašpliechal nemala do teraz pleseň zatiaľ čo tie dve ano a to podotykam jednalo sa o ten isty druh ganje..
Dudušek
zbytek foteček - fotky ze stříhání...

to gona - já to ošetřoval možná před cca měsícem, od té doby tady nepršelo, jinak si myslím, že to pomohlo, protože ani na jedné kytce zatím nemám pliseň a někteří akord u shamana na plíseň hodně nadávají, já ji neměl ani na jedné šištičce.... Jinak v kouření to není znát, ten kupricol...
st.Jan
ya pane..Toho zase bude:-)) Parada Dudu!!! Jak ty jsi bojoval s plisni? Dobry?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma