Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Mairo´s first out - Klikni zde pro originální téma
Mairo
Mám problém s kytičkama. Pěstuju prvně a nevím si rady, čím to je. Pěstuju nonamy v květnících v koupeném substrátu pro pelargonie (PH 5-6,5). Květinky jsou na slunci. Mám je dané v okapu a krásně na ně svítí. Kytičky rostou, dneska je jim 14dnů od nasazení, ale dvě kytky se mi nějak nezdaj. Ohýbaj listy dolů a na jedné se tvoří malé žluté tečky (trvá to asi 5 dnů). Druhá listy začala ohýbat celkem nedávno a z velice perspektivní rostlinky - dle mého názoru nejlepší se nějak upouští. Opravdu nevim, čim to je.......nemyslim si, že kytičky přelejvam i když zalejvam ráno a večer, protože hlína už je suchá (ale pořád je vzdušná).
Poraďte......hnojit? přesadit? nějakej jinej fígl?
Mairo
Přikládám zvlášť foto jedný a pak druhý kytičky

Tohle je Shortys - je v menším květináčku oproti jinejm a ten stav už se mi vážně moc nelíbí. Začalo to tak před 5 dny, ale kytička roste a plodí nový lístky, akorát že první dva jsou svěšený dolu.
Lahvan_FlaskiCZ
zkus toto: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=23596
Mairo
Tohle je druhá kytí.........dle mýho názoru zprvu nejlepší kytky a takhle dopadá(je to tak 2 dny co začla)
Lahvan_FlaskiCZ
vzhledem k tomu ze to je i na kvetinaci bych tipoval prach......... :eek:
Mairo
JO to prach asi je, mám to na hlavní jak říkám v okapu, ale to si myslim, že by nemělo tý kytce vadit. Mě jde o to, proč se hrbí ty listy dolu. Jinak jsem pročítal to fórum a nijak mi to platný nebylo, ale dík
Ono
Pripájam sa k názoru Lahvan_FlaskiCZ-ho, že je to tým prachom. Možno sú upchaté póry na listoch a tým ti tie listy vednú. Sú tie listy suché?
Mairo
Bohužel nemůžu posoudit, jak ten list má bejt normálně. Na reál jsem viděl jen sušený......ale přirovnal bych to hmatově k povrchu kopřivy. Né že by to bylo tak chlupatý, ale je to takhle suchý. Jinak co proti tomu? opláchnout to nějak? Myslim, že měnit místo se mi moc nechce.......chci to mít doma, ale přece jenom pod tou ohnivou koulí...
Nechápu to, protože se kytkám jinak daří...sami vidíte
Lahvan_FlaskiCZ
otři vlhkým hadříkem (jemně).
koukni třeba na můj skleník v podpisu jak by měly teoreticky vypadat , cca na třetí stránku, měl jsem je doma a opečovával..... :love:
Mairo
Ok, tak je jdu otřít. Uvidíme, jestli to nějak pomůže. Zkusim to dycky otřít, když půjdu zalívat. Takže přinejmenším ráno a večer.
Mairo
to idki:: A co se týče aplikace tak normál i zalejvat a nebo jen stříkat rozprašovačem? Kytí jsem otřel hadříkem, jak poradil Lahvan_FlaskiCZ, ale moc si od toho neslibuju.
Teď mi to přece nemůže chcípnout, když už vim, že jedna kytí je asi samička :( !!!
Pravděpodobně to přenecham teď na tři dny kámošovi. Jedu na chatu.......uvidí se.......
Mairo
Ale zvláštností je, že se mi u tý nejvíc podělaný kytky (Shortyse) udělalo "kytí mimí" a normálně tam z hlíny něco raší....to je bordel......je to normální? Zejtra hodim foto. No a když nad tim tak přemejšlim, sice ten okap je naprosto vychytaný místo, že tam pere sluníko o 107, protože to je na jih úplně geniálně postavení naprosto přesně, ale hodim to tam, kde mám své tzv. stromové radovánky na zem......taky to tam dobře svítí a je to daleko od silnice
Mairo
No, tak už neni nad čim pochybovat. Kytky jsem vložil do krabic a zejtra brzo ráno to tam odnesu. Jo k tomu čištění jsem navlhčil hadřík a otíral jsem to jak zvrchu tak zespoda. Pak jsem kytku prolil a zvlhčil rozprašovačem a zas otřel. Hodim to tam teda k tomu outu.
Ještě se chci zeptat. Mam to třeba něčim pohnojit? Mam tu Kristalon start a pak i hnojku přímo sedící na doporučení lidí tady z groweru na růst. Mam to aplikovat? třeba v malý míře
Jo a ke vší smůle se ty listy protáhly i ustatním kytkám. Bože, copak je to nějaká spravedlnost?:confused:
Mairo
Lidičky, je možný, že už teď by bylo poznat pohlaví? Já se v tom teda nevyznam, ale jak sem tady koukal na fóra, Carlos tu nechal nějakou fotku, kde to bylo pěkně vidět a á mam pocit, že mi z rozdvojení, kde rostly dva první (né mateční) lístky rostou samičí plody... nevim, jak to nazvat. Zkusim sem večer dát fotku.
K problému prašna jsem kytky přesunul pěkně do přírody a protože momentálně jedu pryč nechávám to na Luxovi.
Měl by sem napsat, jak se kytí daří, ale žádný hrozný změny (snad) nebudou.
Mairo
Jdu ven, abych to vyfotil. Večer to tu bude. Zatím Peace
Lux
čabas já jsem te Mairovo kámoš co se má starat o jeho kytky.ty listy jsou furt ohnutý a jsou na nich takový bílý tečky podle mě to jsou svilušky.Mam pravdu nebo ne??
Mairo
Teď jsem přijel........sakra! Co to je? To mi Lux teda radost nedělá. Zítra se tam půjdu kouknout. Koupil jsem si ten peroxid. Co myslíš idki stříkat teda nebo ne?
Mairo
Ok, ráno se tam zajdu podívat i s postříkem. Dnes jsem se dozvěděl, že to je jen Shortys (kytka, která byla zasazená jenom do takovýho malýho květníku a původně ani neměla bejt) takže mě to ani moc netrápí, ale uvidim. Zatim
A díky moc
Ski
cuzz asi si hledal toto myslim stima samcema a samicema.... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=296 jinak myslim ze je to naprd davat k silnici... jelikoz by ti ji tam nekdo mohl cornout....
Mairo
Není se čeho bát. Ty kytky předtim byly v druhym patře a ani za boha to nebylo od nikud vidět, jen od naproti, ale naproti bydlí taky jeden týpek co hulí, takže tomu by to bylo šumák. Teď je to v ekologickym bezpečí.
Díky za ten link. Je to přesně ono, co jsem hledal.
Zítra se jdu ráno kouknout na kytí. Staral se mi o ně 4 dny Lux.
Trochu se ale bojim, protože tu dneska pršelo a padaly malý kroupy.....sice jen chviličku, ale i tak. Modlim se :)
Jestli to bude v poho, tak podle stavu kytek asi o víkendu přesadim, ale radši se vás chci zeptat. Co myslíte? Mám to zatim nechat a nebo to mám přesadit? Mám připravený kýble s drenážníma dírama (který se navrtaj) jinak normálně zalejvat to budu. MYslim, že neni třeba vyrábět žádný zavlažovací systémy.
Mairo
No, tak pojem ekologický bezpečí je drobet mylnej. Dnes mě málem skolil infarkt. Kytičky za čtyři dny nepřirozeně rychle vytáhly, ale na kytkách jsem objevil nezvaný hosty - slimáky.
Ty kurvy sežrali celej jeden list! Představte si, že se ani neštítili nacucat se na stonek. Naštěstí jsem včas přišel (byl jsem tam hodně brzo ráno), nevim totiž, jak by vypadala kytí odpoledne. Hodim sem fotky. Let it grow......a nebo radši Let it survive :(
Marty.SX1
Das si to k silnici a pak to budes mit plne olova :D jaxe tak rika budes mit aspon tezky palice :D a novou olovenou prichut :D :flick: :flick: :flick: :flick:
Mairo
Tak se omlouvam, že jsem sem ještě nenaloadoval ty fotos, ale nějak jsem neměl příležitost. Večer to sem ale určitě dám.
Aktualitka ze světa naší krásné flóry je, že jsou kytí přesazený do 10l kýblů a myslim, že už j vícekrát nebudu přesazovat.
Myslim, že svilušky (nebo co to bylo) už nenapadaj další lístky, zato slimáci mi tenkrát způsobili škodu, že jsem musel z jedný kytky uříznout dva listy......myslel jsem, že to je nejlepší řešení.
Proti slimákům jsem si poradil solí (piliny ani popel nebyly) a to tak, že jsem 3 pytlíky soli rozsypal kolem dokola kýblů a má to účinky.
Leti it grow
Mairo
Tak s klukama jsem si v rámci bezpečnosti našli lepší místo a tak sme je všechny (série Mach, Bob Marley a Štáňa) přenesli na šupr dupr místo.
Zítra se tam půjdu podívat a jelikož už mam kytíz pžez 3 týdny nad zemí, tak začnu pomalu s hnojením v malý dávce.
Přidávám fotky ještě ze starýho fleku (konkrétně kytičky série o který tu byla řeč - Mach po přesazení)
Mairo
to Marty.SX1 :: Ty gesta si prosím nech... u silnice to nemám už dobrých pár dnů. Uvidíme jak budou chutit... ale když už jsme u toho. Četl jsem tu, že před koncem "sezóny" asi 3 týdny nehnojit....to je jasný, ale někdo dělá to, že pár dnů před sklizní polívá a nebo jinak opíjí kytku třeba vínem, aby dostala chuť.......máte někdo zkušenosti?
Mairo
Zajímavý. Dík za tip. V životě jem o tom přípravku neslyšel.

Přináším slíbenou aktualizaci.
1) první fotka je drobet méně kvalitní, ale vyobrazuje náš flek se vším všudy
2) druhá fotka vyobrazuje Mach1
3) třetí fotka ukazuje Mach2 (oříznutá rostlinka kvůli slimákům)
4) čvrtá fotka představuje pěknýho Macha3
5) pátá foto ukazuje Shortyse (kvůli kterému bylo založeno toto fórum)
6) šestá fotka představuje doposud nezmíněnou Stáňu nebo Stanleyho...oboje je její jméno (je to jiná odrůda i když nevim jaká+ dostal jsem jí od spolužačky, která tomu nerozumí a předpěstovávala bratránkovi - mám jí už 10 dnů)

PS: zbytek kytek je k dnešku stár 25 dnů a pozítří začnu s tim hnojením
Mairo
Tak jsem tu zas s aktualizací fotos a s "partem mojí kytky"
Mach 3 - http://grower.cz/home/potw.php?acti...w&photoid=98831
mi ožrali slimáci, ale jinak to krásně roste....
dokoce přemýšlím, jestli už to mám FIMnout a tak se chci zeptat, co vy na to?
btw: dneska jsem přesadil Stáňu, kytku, co mam od kámošky do kbelíku, jako ostatní kytky

-přidávám fotky z přesazování a fotky obsahu políčka

1.-3. foto) přesazování Stáni
4. foto) políčko
5.-6. foto) Mach1
7. foto) Mach2 (zčásti sežraná)
8. foto) dojebaná Mach3
9. foto) Shortys
Mairo
No, je tu opravdu hnusně...jestli to takhe půjde dál, vyseru se na noname a další rok jdu do Holland´s Hope. Ty jsou na to stavěný
JAHmaican
Proč ty kytky nedáte normálně do země?
Mairo
to JAHmaican:: to víš, že to do země asi dáme, ale ten kýbl je docela dost přínosná věc... podívej, vezměme to z pár hledisek

1) kytky sice nemaj tak velkej prostor na kořeny jako v půdě, ale zase jsou mobilní a pokuď zjistim, že o tom poli někdo ví, prostě kytičky jen tak přenesu o kus dál
2) má to výhodu i oproti slimákům...je to horší se vyhrabat na několikacentimetrovej kýbl než si pěkně vylézt po stonku
3) myslim, že je lepší předpěstovat a pak vysadit, přecejenom už je ta hlína i s živinama a abych pravdu řekl, tušil jsem, že přijde takovýhle počasí a kvůli tomu by se to dalo přenést i pod nějakej strom nebo něco

Tím ale argumentuju pouze na aktuální velikost a stáří květinek...
předpokládám, že se to stejně nakonec do té země dá, ale to až tak, až budu mít kytičky tak velký alespoň jako PETka
Let it grow
Mairo
Už jsem se tu ptal, ale zkusim to ještě jednou...
Mám už zkusit FIM?

přikládám fotku a díky za radu
JAHmaican
No, tak když ti na to políčko někdo přijde, tak mu takhle usnadníš práci..no to je jedno.
Jo, jestli chceš zastřihávat, tak ted je to tak akorát!
lipi
Jak už bratr jahmaican řek, tak na fim máš ideální dobu. Jinak s těma kýblema je to vyloženě věc názoru. Já takhle měl kytky v kýblích v křoví a někdo mi na ně chodil,ale celý je neodnes. Kámošovi je zase vykopali ze změ takže si asi nevybereš:D Každopádně hodně štěstí!!!
Mairo
Tak s FIMem jsem se raději rozhodl setrvat.
Dneska jsem byl asi po 4 dnech na políčku a kytičky mě mile překvapily.
Z míst, kde bych to nečekal, se začaly hlásit nové lístky.
Chci se zeptat, jestli to je naprosto normální?
Jo a když jsem dneska koukal na kytičky, tak mě zarazilo, že z rozdvojení od stonku raší další lístky a nebo že by to byly už pohlavní plody? Navíc korunky kytky začala dělat takovej menší chumlík, ale myslim, že to jsou jen nové, sedmicípé listy.

FOTO:

1) Mach1 ve srovnání s petkou

2-5) Nové "listy"...u některých je to janý,ale u 3.foto to nevim jistě

6-7) Lístky na špičce kytiček...vypadají vesměs stejně u každé

8) Foto filajovějících lístků Stáni

9) políčko

PS:: zaměřte se prosím na fotku 3 a n a fotky 6 a 7 a napište, jestli se pletu a nebo co to je. Díky :pimp:

Let it grow
Peace


JAHmaican
Z těch lístku budou větvičky, že jo...jak jinak by se ti to mohlo začít větvit? Takže je to uplně normální a bud rád, že se ti to začíná robit už u takhle malejch kytek.
To fialový zabarvení bude tak na 95% kvuli nízkým teplotám, ale kytky žijou, takže žádnej strach...
Mairo
Uáu, to jsem nevěděl, že se konopí větví samo bez nějakýho zásahu...tak to je fajn. Jen mě to trochu znepokojilo...
Jo a ještě se nikdo něvyjádřil k tomu shluku lístků nahoře.
Let it grow
JAHmaican
No s toho zluku ti porostou další listy na hlavním stonku...
Ty vidíš konopí růst poprví?
Mairo
to JAHmaican:: ovšemže hafec kytek jsem už na fotkách viděl, ale naživo jsem takhle viděl kytku až teď, když si jí sám pěstuju.
Jsem úplnej amatér a veškerý informace čerpam akorát z groweru.
Ale i kamarád, kterej to se mnou pěstí si říkal, aby to nebyla palička, protože ten shluk vypadal docela nebezpečně...už jsem si naprosto jistej Díky
Mairo
Tak jsem tu po třech dnesch s aktualizací. Musim pochválit velkého Jaha, že nám takhle přeje s počasím, je opravdu nádherný.

Dnes jsem málem nevěřil svým očím. Opravdu to krásně povyrostlo. V průměru tak asi 4cm. Mach1 dneska začala trochu vonět, ale né nijak znatelně...pouze, když si přivoníte velmi z blízka. Všechny kytičky si pěkně chrochtaj a musím uznat, že se JAHmaican nespletl...fialové zbarvení bylo určitě způsobeno teplotou. Můžete posoudit sami, purple ze Stáni je pryč.
btw: dneska jsem pohnojil plnou dávkou...:baby:

Tak tady jsou fotky:

1) růst Mach1

2) srovnání Mach1 pro určení velikosti

3) lístky Mach1

4) hlava Mach1

5) Mach 2

6) velikost Mach 2

7) Mach3 - dříve napadená slimáky, jak vidíte, přestála velice dobře

8) kyblíky

9) Shortys - dříve nemocná rostlinka (viz začátek threadu)

10-11) růst Shortyse

12-13) Stanley bez dřívější známky purpel
Mairo
Tak jsem dneska byl na políčku a musim říct, že počasí je opravdu ideální. Zas to o kus vyrostlo a o jakej!
Dokonce to se mnou hnulo a s klukama co pěstí se mnou taky a rozhodli sme se to dát konešně do hlíny. Jel jsem tedy dnesk do Baumaxu a ohlídnul si ceny. Bohužel jsem nenašel ty bájný kokosový brikety, ale vyhlídl jsem si keramzit a zahradnickej substrát a rozhodl jsem se, že zejtra nepůjdu do školy, naběhnu jako malý zemědělec na plácek poblíž nynějšího políčka a pokosim to tam a když už budu v tom, tak srovnam půdu a vyhrabu díry na kytičky.
Rozhodl jsem se pro
cca: 50% substrátu
30% keramzitu
10% písku
10% biohumusu

Akorát ještě jsem si nenašel žádnej biohumus, nějak sem na něj zapomněl...maj tam toooooolik krásnejch věcí. Celkově bych měl mít něco kolem 40l substrátu, tak uvidíme.....
Jináč holky jsem dneska měřil a maj od 20-24cm a skvěle vypadaj. Zítra hodim foto z práce
Peace
Mairo
No tak co říct...
Ve škole jsem nebyl. Připravoval jsem si na výsadbu kolo velký asi v průměru 4 metry (jo a nehorázně jsem si při tom spálil záda..nu což, kytičky mám hrozně rád a co byc pro ně neudělal). Nejdřív jsem posekal trávu asi do půli pasu :), bylo toho ooopravdu málo no a jelikož tam nikdo nechodí, tak bych tipoval, že tak 10cm bylo ještě uschlý trávy, tzn že i s drnama se pokosená tráva snížila ještě asi o 15-20 cm. Nemít tu perfektní věc jménem tremoska a uvnitř čajík, tak jsem asi zdechnul. Večer jsem s kamarádama jel do Baumaxu a tam nakoupili 20l zahradnickej substrát (řekl bych, že lepší černozem s lepším ph jako substrát pro pelargonie a i míň stojí), 2 blaení keramzite (5l/kus) a kyblík kostní moučky. Kostní moučku jsem zvolil, protože co jsem četl, tak se mi to páčí. :)
Kamarád dodá písek zdarma a tak jsem uvažoval, kdy ještě vykopat díry na kytky a začít sázet do země a nejoptimálnější by bylo počkat si, až kytky ukážou pohlaví , ale kdy by to tak mohlo bejt?
Prosím poraďte...

jinak fotky kytiček:

1-2) Mach1
3-4) Mach2
5-6) Mach3
7) Stáňa

To se to ale hezky vytahuje co? :)
ChaoticRoman
no, pohlaví můžeš zjistit už když budeš mít nějakou větvičku dole: zakryj ji papírem, do týdne ti vyroste palička nebo koule... Pak to odděláš, paličku škubneš a mělo by to zase růst.

To jsem vyčetl, nezkoušel sám, ale brzy zkusím u bonsajky...
Mairo
citace:
Původní příspěvek od ChaoticRoman
no, pohlaví můžeš zjistit už když budeš mít nějakou větvičku dole: zakryj ji papírem, do týdne ti vyroste palička nebo koule... Pak to odděláš, paličku škubneš a mělo by to zase růst.

To jsem vyčetl, nezkoušel sám, ale brzy zkusím u bonsajky...


Prosím nemůžeš mi poslat nějakej link, kdes to četl? Dík
čepra
Zdar Mairo, nedávno to zkoušel Lahvan, tak jukni do jeho threadu:
http://grower.cz/forum/showthread.p...3829#post413829
Mairo
Peace všici...tak jsem byl mile překvapen. Poté, co jsem byl před chvílí na políčku, mi vyrazilo dech, jak se kytičky vytáhly za 5-6 dnů..teď fakt nevim.
Všechny kytky maj kolem 60cm a i přes to, že kytky byly trochu ožraný od slimáků (nedá se nic dělat) nádherně rostou a dělaj radost mě i kamarádům. Drobet mě ale mrzí, že sem tam dlouho nebyl, abych je pootáčel a kytky maj drobet zvohlý stonky...zítra (snad) hodím fotky
Peace
Mairo
to fox_tonnzo díky za pochvalu. KYtičky si chrochtaj. Ty fotky zejtra budou. Uvidíme, jaký bude počasí. Venku teda nehorázně chcá...
tzn. že fotky budou dle počasí
Mairo
Peace všichni

Jsem tu po delší době s aktualizací fotek a holky jsou jak vyměněný. Počasí je chvíli jako na Sahaře a jindy zas jako v Irsku...ale kytičkám to asi vůbec nevadí, ba naopak.
Doposud jsem nezaštipoval, protože se to větví docela samo a nechci to nějak strsovat, protože to půjde brzy do země (substrát, kterej sem popisoval výš), každopádně to určitě někdy FIMnu.

Co říct o růstu...květinky dělají krásné sekundární větvičky a perfektně rozšiřují stonky. Všechny maj !!! 60-65 cm !!! a jen je vidím, směju se :)
Bohužel jsem měl někdy (zřejmě v pátek) na políčku návštěvu rodinky slimákových...na kytkách nenadělali moc škody, takže si z toho nic nedělám. Otrhal jsem pár zničených lístků a kytky chrochtaj dál. Padali tu ale v týdnu kroupy a zaplať pánbůh to schytaly kytky akorát nějakou tou dírou v listu (asi 3 dírky o průměru malíčku celkem)

Nějakou dobu (už asi týden) jsem to ničím nehnojil a to z důvodu, že jsem se tam nějak neukazoval...

Tak tady je aktualizace foteček:

1-2) Mach1 - nakláněl se za sluncem, takže je trochu ohlej, ale on se srovná chlapák :)

3-4) Mach2

5-7) Mach3 - kytka, která byla předtím brutálně poškozená od slimoušů

8-9) Stáňa - zas jí drobet fialoví nový lístky, ale zimou to určitě nebude :D...to je blbost

10-12) Shortys - kytička (na začátku fóra nemocná), nyní asi největší z mého osazenstva


Tak co říkáte???

PS: u 11 fotografie si prosím všimněte toho, jak se list ohýbá nahoru a dejte vědět, jestli je to normální, když mi to dělají jenom dva listy na jedný kytce a navíc jenom v jednom patře...
Mairo
Jo jen tak informativně...dřív jsem dával pro srovnání PET láhev...momentálně budu muset vymyslet něco jinýho a nebo dycky přeměřím, ale Petky bych musel používat už 2 a vzhledem k tomu, že to nehorázně roste...musim dělat aktualizace alespoň jednou za tejden...líp 2x
Let it grow
Mairo
Tak jsem tady se špatnejma zprávama... představte si, že jsem šel v pátek s kámošem z pole a opodál od východu se shluku keříků, kde to máme, seděl cyklista a opravoval si píchlý kolo. Nejprv jsme si ho vůbec nevšimli a pak sme se mírně zplašili. Ještě nás upozorňoval, ať se nebojíme jeho psa, že jenom štěká a pak jsme šli pěkně domů.

Druhej den jsme tam přišli, protože jsem je chtěl nehorázně vidět a pokochat se růstem mých miláčků a to, že chyběla jedna kytka mě řekl až kamarád.
Představte si, že to byl asi ten cyklista, kterýmu došlo, co bychom tam jinak dělali. Naštěstí když jsem tam v pátek byl, kytičky byly úplně vysušený a měli krapet svěšený listy a on si vzal tu, která byla naprosto nejhezčí, ač ohlá otáčením se za sluncem, ale vitální Mach1.
Doufám jen, že je to nějakej vyhul, protože kdyby to někdo prásknul, jsem v řiti. Jen mě tak napadlo, že nejspíš uviděl trávu, zplašil se, popadl jí a vícekrát se tamtudy promenádovat nebude a nebude z toho nic dělat, protože on by v tom ptencionálně jel se mnou, jestli víte, jak to myslim...
Nejhorší na tom je, že jsem z toho měl hroznou depku a myslel na nejhorší. Naštěstí kytky ještě nejsou v zemi, ale další blbá věc je, že už můžu vidět kořínky v drenážních dírkách, takže to tu půdu sakra potřebuje. Kytky jsem provizorně zakryl v okolí a rozházel je po velký ploše v oblasti keříků asi po dvou kytkách. Nevím, co mám dělat...kytky za bílýho dne přenášet nemůžu, na to jsou už moc velký.
Bojím se, bojím... přátelé moji :(
JAHmaican
Jo, tak to nebyl zase nějakej hajzl, ale co ty víš, třeba má v úmyslu všechny vočorovat!!!
Takže, bych radil co nejrychlejc dát, pokud možno, hodně daleko od tamtud.
Mairo
předevšim díky za ohlasy a za soucit...
trošku mě dneska utěšil kámoš co se mnou pěstí, že když byl ty kytky zalejt včera, tak je musel hledat, aby je našel, protoře opravdu ani sami přesně nevíme, kde je všechny máme... a prej nejsou poznat ani na 5 metrů, že je tam vyská tráva, až teprv, když jste u nich...
nejspíš se tam půjdu do víkendu ještě podívat, přinejlepším s foťákem
btw: kámoš ani 2 kytky nemohl najít..tzn, že buď jsou sakra dobře schovaný, nebo si nepamatuje, kam sme to všechno dávali a nebo tam byl cyklista... let it be shown
Mairo
citace:
Původní příspěvek od idki
vysoká tráva je vpoho ale menší vínos

Tak o tom slyšim prvně. Proč to má vliv? Stejně to je jenom přechodný stádium, už jsem v podstatě našel nový místo, teď to jen vhodně někdy v noci přesunout, ale v tý vysoký trávě to bude o hubu
JAHmaican
idki to myslel asi tak, že vysoká tráva zastinuje
( teda jestli myslel vÝnos:D:D:D)
El_Liberal
mam to taky v trave, ale kdyz sem tak premyslel jak bude vypadat na podzim pole, na kterem slehne trava a uprostred takovej mega strom :D
Mairo
citace:
Původní příspěvek od El_Liberal
mam to taky v trave, ale kdyz sem tak premyslel jak bude vypadat na podzim pole, na kterem slehne trava a uprostred takovej mega strom :D

No to jo :D to prej bude málo vtipný...nepřeju žádný čórky...fakt to dokáže člověka vyděsit
Mairo
Tak dneska jsem byl po dlouhý době na políčku...vypadalo to následovně...kytky byly zvadlý horkem a zneškodnil jsem dneska jednoho samce...roztříhal jsem ho a po větvičkách ho sušim na sušáku. Ke vší srandě jsem ani 2 kytky nenašel a teď vám řeknu haldu...
Když jsem šel s kámošem na pole, tsně před odbočkou směrem k poli se za náma objevilo fízlácký auto, tak sme pokračovali nenápadně furt stejnym směrem bez odbočení...auto se asi jen otočilo a jelo zpět...to už nevim, protože jsme se ani jeden už neotáčeli zpátky a na flek jsme šli úplně jinou cestou
Lux
vcera sme navstivili nase policko a neni nam jasny ze kytky kvetou uz tak brzo nekde sem cet ze se pohlavi ukaze az v srpnu no a jinak se to pekne samo rozvetvuje jedna ma dokonce 2 vrcholy
Lux
hele mam tady fotku docela pekny kyti ale mam obavu jestli neni uz mrtva poradte pls
JAHmaican
to LUX: f pohodě přežije!
Mairo
Omluvám se, dloho, dlouho žáná aktualizace z mý strany...rád bych to napravil. Nic neslibuju, ale zítra bych rád pořádil pár fotek. Sám jsem zvědav, jak se kytičkám daří. Byl jsem totiž dlouho pryč.
Peace
Mairo
Včera jsem poprvé v životě koštoval potraviny s hlavní příměsí a to našich milovaných kytiček.
Doma jsem si usušil samce, kterej měl při seknutí přesně 1m a s kamarádama jsme se rozhodli, že si uděláme koláčky:)

Přísady: 2Listová těsta (á 200g)
kus sýra eidam na strouhání
kousek másla na potření
sameček
sůl, kečup

Postup: Takže nejdřív by se měly listy nadrtit a to pěkně na
jemno. Doporučuju taky předem nastrouhat sýr a
to na hrubym struhadle, protože to udělá lepší efekt,
když se to speče. Listový těsto jsem nechal rozmrznout
a potom jsem ho rozválel na válu s polohr.moukou.
udělal jsem pravidelnou placku a potom odkrajoval části,
aby když část rozválim v ruce do kuličky, aby měla
d=cca 3 cm. Poté v ruce tvaruju kuličku do tvaru koláčku
a pokládám ji na pečící papír na plechu. Necháte v
Mikrovlnce roztát trochu másla a mašlovačkou
potíráte celou plochu koláčku (jen z vrchu a po stranách).
Mezi koláčky se musí dělat rozestupy, protože sýr se
rozpeče a koláčky se spojují...a to nechcem. Dál se na
každej koláček nasype hrst drťky a hrst sýra a nešetřete.
pak to už jen stačí hodit do trouby a když už hnědnou
okraje těsta, chvilku počkejte a bystře hlídejte, kdy
koláčky vyndat.

Koláčky jsou už tak chutný, ale kdyžtak je
radim trochu posolit a nebo át si je s kečupem


Pizza se dělá úplně stejně...
bBoOrReE
SORRAC,ALE Z TOHO BY SOM SA ASI POSRxL.
HI HI
..NESKRABALA VAS TA TRAVA V KRKU A NEMALA TAKU NAHORKASTU CHUT?
Svahadji
připojuju se k bBoOrReE.... Pořádnou zásobu toaleťáku...

Vizuelně to ale vypadá parádně...

Jinak doporučuju přečíst nějakou kuchařku, třeba "Vaříme s konopím".
Morgan
Jinej kraj,jinej mrav :D .Ale postup napsany a ofoceny paradne.
Mairo
To all...jako lidi smrdí to jak sušený kopřivy, ale chutnalo to opravdu...
Dali jste si 2 koláčky a už vám to ranec chutnalo:D...dal bych si zas
Mairo
Vím, že jsem to tu flákal a nic sem nepřidával, ale za dobu letošního outu se tu děly malý adrenalínový události, který mě dávali do stavů, kdy je člověk na vážkách a neví, jestli nemá kytky podseknout, vzít hnojivo z pole domu a nemyslet na to...
Moji věrní, ale stáli při mně a tak se pěstilo dál, ale aktualizace stále vázly...
Nemyslím si, že je třeba zaznamenávat změny v růstovém období, proto je sem ani nebudu dávat, ale budu sem házet fotky už z květu, protože něco málo mám.

Ještě jednou se omlouvám za to mrtvo a teď už...
kytky jsem kvůli vlivům okolního prostředí a nejistotě, nechal stále v kýblíkách.

Co nám tu zbylo?
No, 1-Stanley, byla samec a šla do koláčků a pizzy
Shortys a Mach2 se záhadně ztratily
Mach1 byl ukraden
...konečně, květina, která měla být největší střela (proto jméno Mach3 už od semínka) krásně kvete a ze stejné kolekce semen NoNamů mám s kamarády ještě 3 kytí a také jsou krásně na květu.


Přidávám fotky v den, kdy Mach3 byl chvilku na květu a včerejší fotky jeho paliček
Mairo
Šmitec...je hotovo :)
Včera jsem sklidil Mach3, bohužel z bezpečnostních důvodů musel být pro přenos rozkouskován na třetiny...

Foto update-květina asi 5 minut před rozřezáním


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma