Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

Stránky: [1] 2 
Proklatá G13 opředená tajemstvím a jeji kříženci. - Klikni zde pro originální téma
Jahudka!
Zdar lidi,groweři

Tak jsem zase zalozil jeden velice uzitecnej:Dthread,kde bych se vas chtel zeptat jak to s tou G13 vlastne opravdu je.Zadnej thread jenom o ni jsem tady nenasel a myslim si,ze je to model dost opredenej ruznejma pohadkama a ze by si svuj thread proste zaslouzil.

-Takze by me zajimaly vase zkusenosti s ni,vsechny ty povidacky okolo,kde se vzala a pripadne nejaky zajimavy odkazy,kde se da koupit a treba i fotky vasich G13 krizencu.

Co ja jsem ruzne vycet,tak puvodni G13 byla nekde v laboratori (snad NASA) vyslechtena pro nejvetsi potenci THC.No a nejakej týpek hulič co tam delal tak ufiknul řízek a z nej udelal matku.Protoze je jenom 1 originalni rostlina (matka) tak nemuzete nikde koupit cistou G13.Z tohoto duvodu existujou jenom jeji krizenci.Prej je to odruda se spise podprumernymi vynosy,ale zato se vam odvdeci kvalitou a silou.Zajimaly by me postrehy lidi co ji pestovali,ale i lidi co ji nepestovali.
Co si o ni myslite,jakej byl vynos,chut a sila a pripadne dalsi veci co uznate za vhodny..

Foto

1 Moje G13xBlueberry sativa (reeferman) ve 26 dnu rustu od vykliceni.Mam 2 ks a doufam,ze alespon 1 z nich bude holka,ktera mi ukaze svoje skrytá tajemství,touhy pudy a vášně:D.Pokavad se mi zadari,tak sem taky o ni casem neco napisu.



A - ať to roste :satan:
Koumles
Tak ja jeste nevim jak hutna,ale v boxu mam g13+black widow tak jsem svedavy!!!!hulily ste to nekdo uz???
iXtiN
No mozno je to od temy, ale keby ten vedec (ci kto ten hulic bol) chcel zrobit cistu G13, tak by z odrezkov spravil Hermaca (cital som tu, ze sa to da dosiahnut umelo).
No ak je to od veci, hodte po mne kamenom.
Anonymer
Pokial viem, tak G13 bola vyslachtena v laboratoriach v Kaliformii, preto G13 = Gowerment 13 , a 13-ta je Kaliformia, a bola vyslachtena armadou, ako serum pravdy :) , nasledne ju niekto ukradol, a odvtedy je jej pribeh uz viac menej znamy :)
Armada z nej chcela dostat maximalnu potenciiu, aby to naozaj fungovalo ako serum pravdy :)

a.k.a mýtický príbeh, dnes už neviem, čomu veriť ...
Evildoer
No nejaky ty krizence G-13 sem kouril a je to docela rozsekavka je uplne normalni ze se po spekoj motate jak kdyz by ste si dali panaka neceho vostrejsiho :D chat viruz by vam moh vypravet on se v ni vyzna :D
IqTyq
http://grower.cz/forum/showthread.p...9925#post249925
Jahudka!
-Původní G13 uvedly na trh The Seed Bank v čele s Nevillem.Stihly udělat 4 crossy (G13xSkunk#1, G13xNL, G13xHaze a G13xHashplant), načež original G13 matka umřela.Do dnešních dnů se dochovaly pouze G13xskunk, který připravuje Mr Nice seedbanka k znovu uvedení na trh a samec G13xHaze, kterého vlastní Soma (semena údajně dostal od Eda Rosenthala).G13xHashplant od Sensi seeds pravděpodobně (dle tvrzení Shantibaby) nepochází z originál rodičů (prý také přišly o život).Pacific G13 pochází od osoby zvané Pacific, který jej údajně získal od stejného zdroje jako Neville a tuto varietu lze koupit jako cross G13xBlack Widow, nebo jako Pacifica (P-G13 x (G13xBW))Airbourne G13 je další varianta která je ovšem dle tvrzení odborníků pouze G13 phenotyp z G13xNL(lze sehnat v crossech jako Killer Queen, Love Potion1...) Pokud někdo nabízí nehybridizovanou G13 a ještě k tomu za £245.00, tak bych mu nevěřil ani pozdrav.

-G13xSkunk momentálně koupit nejde, Shantibaba z Mr Nice ho možná v průběhu tohoto roku uvolní v omezeném množství.
G13xHaze Soma´s G13 kolekce na www.seedsdirect.to nebo www.hempqc.com .G13xHashplant mají v nabídce Sensi seeds
G13xBlack Widow F4ky má www.reefermanseeds.com a za super cenu Motarebel na www.growshopalien.com .Pacificu lze sehnat v charitativní aukci na www.hg420.com .
Airbourne G13 obsahuje např Killa Queen od Motarebela (AG13xC99), nebo crossy od Reefermana (Love Potion#1, G-SUS...)

IqTyq - Dovolil jsem si to sem zkopirovat.To je hodne zajimavy info ktery sem urcite patri.
Lezec
Pěstoval jsem ji, na pěstování docela náročná. Náchylná na přelití. Roste pomalu-je strašně malá, mě se vytáhla protože skoro umřela a nakonec se vzpamatovala a to sem svítil jen 12/12.
Palice extra tvrdý a bez listů. Hodně mě překvapila, takovej model sem nečekal. Zkušenějším jen doporučuju.Suší se mě takže usušený produkt nemůžu hodnotit.
tady je moje g13xbw,zbytek bych napsal jako big :-)

http://grower.cz/forum/showthread.p...9397#post309397
Anonymer
Taktiez sa mi kedysi podarilo najst seedbanku, ktora ponukala prau G13 , je to prva zalozena seedbanka na svete, feminu G13-ky maly za 400 aj nieco dolarov :)
Co?
mas namysli toto? http://www.1-seedbank.com/cannabis-...s-seeds/g13.htm

jinak tedka taky jedu g13xromulanxOG Kush
Anonymer
@Co?

Presne, to som mal na mysli, podla mna to vsak je smelo ;)
Jahudka!
Taky myslim,ze je to šmelo,ale laka me to.Tech 240L je pekna palka,ale kdyz by se slozily 3 lidi uz by to tak sileny nebylo hmm?
Navic ten vynos co tam pisou je neuveritelnej.Vypada to jako bomba.
Anonymer
Bud je to rastlina s mega vynosom a potenciou,pri ktorej je uspech zaruceny, a aby tomu dodaly este vacsiu pritazlivost tak ju nazvaly G13 , ale v tomto pripade to nebude ta "prava" G13-ka , ale teda nejaka ina suprova odroda, alebo je to cele iba jedno velke smelo, a dostaly by ste nejake semena nonamu :D , alebo posledny pripad, je to prava G13 , tomu vsak moc verit nechcem, ako som to vsak cital, je to prva zalozena seddbanka na svete, a to ma metie, pretoze ozaj sa im mozno podarilo ziskat nejaky ten klon, a potom umelo docielit hermaca, je v tom vsak az prilis neznamych, ja by som do toho nesiel :)
Sinuhet
Kdyby klon z puvodni G13 stresli nechali na nem vyrust samci kvety a opulili samo sebou, tak vysledna seminka budou feminizovana a jejich vlastnosti budou zaviset na tom jak stabilizovana byla genetika puvogni G13. Pokud byla stabilizovana dobre, tedy pokud vetsina paru genu ci alel, nebo jak se tomu rika byla stejna, budou mit seminka stejne vlastnosti jako ta matka. Pokud ale matka stabilizovana nebyla a ma ve vetsine dvojic ruzne geny, pak i seminka budou nahodne ruzna. Za takovych seminek by pak bylo nutne dale vybirat a stabilizovat vlastnosti kterymi se vyznacovala puvodni G13.
Anonymer
Ale v konecnom dolsedku by to predsa slo,ak by vznikle semena boli samicieho, ale aj samcieho pohlavia
Sinuhet
Vznikla semena by mela byt vsechna samici.
Sinuhet
Ale to neni problem, ty by se opet daly stresem prinutit k samoopyleni. Takze ano slo by to. Ale jen upozornuji ze by to vyzadovalo spise x generaci pro stabilizaci genu. Seminka primo z puvogni G13 by pravdepodobne nesly pouzit rovnou. Ale to zalezi zda G13 byl prvni nahodny vysledek krizeni, nebo uz to byla stabilizovana odruda.
IqTyq
Pukka Seeds nemají nic společného s první Nevillovou Seedbank, jež prodávala G13 hybridy.Jeho původní genetiku obhospodařuje Shantibaba alias Mr Nice Seeds. I Pacific přiznal, že jeho G13 není původní ale jde o rostlinu, jež zabavila DEA nějakému growerovi (další pohádka IMHO).Pokud chcete rostliny opravdu blízko originálu, jděte do G13xSkunk
Anonymer
Ano, G13*Skunk, ale predsa to nieje "original" ,a pokial by som JA do toho investoval, tak uz fakt by som hladal original, myslim vsak ,ze to je marne, a nikomu sa totu nepodari najst, mozno tak jednemu clenovi groweru, ale ten mlci ;)
IqTyq
Původní G13 uvedly na trh The Seed Bank v čele s Nevillem.Stihly udělat 4 crossy (G13xSkunk#1, G13xNL, G13xHaze a G13xHashplant), načež original G13 matka umřela.Do dnešních dnů se dochovaly pouze G13xskunk, který připravuje Mr Nice seedbanka k znovu uvedení na trh a samec G13xHaze, kterého vlastní Soma


Kolikrát to bude ještě třeba zkopirovat?
Anonymer
Mozno povodnu, to vsak neznamena, ze ich nebolo viac, z labaku ukradli klon, z klonu urobily klony, ktore sa potom sirily, a jeden z nich dostal aj Nevil, alebo kto to bol, a prave ten dotycny klon zomrel, ale klonov z ukradnutej matky bolo snad viac...a Nevile mozno nebol jediny, komu sa dostala G13 do ruk :)
IqTyq
To máš pravdu ale taky jsem četl, že cela story o vládních klonech je vymysl, který již roky nutí nakupovat američany semena čehokoli s G13 nálepkou.Vždyť jejich nejlepší vláda musí pěstovat to nejlepší, ne?Podle některých je G13 velmi specifický afghani genotyp selektovaný Andy Weinsteinem, a G13 označení znamená rostlina 13 z linie G. Andy (vyšlechtil mimo jiné Early Girl)byl spolupracovník Sama Skunkmana a měl určité spojení i s Nevillem.


Tady je Shantibabova verze :

Originally posted by shantibaba
Hi guys
Did not really miss the post....but was more interested to see what chat you sparked amongst yourself.Since there are a roller coaster of stories going about, re the G13.
Whatever the stories are that have entertained the punters till now probably all have a little truth mixed with myth.All with merit.
What I know in a nut shell is that the G13 plant was taken from the research facility some time ago and Nev managed to get it as a clone back to NL.There many things were tried without very much consistency, except with the skunk male to the G13.It was the only real crossing that gained results along a semi consistent line.That was quite some years back.Since then many people believe that buying the G13 released crosses and breeds perpetuated the story.However the story was for me all a little out of proportion.It usually is the product of many people dreaming of catching the big fish....
Up until 1 year ago I was not a G13 participant.I had seen it years back when it was all new and exciting but it did not do too much for me.No real flavour, strong sure but lacking on many other important sides.I recently learnt that the G13 lost alot of vigour at Sensi a long time back untill they eventually lost the original mother line.Nev gave me the only seed he felt was worth to go on with in this line (over 6 years ago) since he was retired from that world.It had been hanging above a fire place for more than 2 years prior.It was one of the last things that had had no time to look into due to other reasons.Kind of left on the shelf.The things that are being used for G13 combinants are all very removed and probably explains the pot luck kind of plants that turn up.But I have made some selections and with consultations and some old hand advice it looks we are back on track.There are currently 9 females and 7 males that are being combined and gone on with...a bit laborious but the only way when we are left with such a small sample.I will post some photos soon here to show you all what we are up to.Till then all the best Shantibaba
IqTyq
Mr Nice G13 x Skunk - Limited Release 60,00 € 15 seeds per pack

Tohle je pravděpodobně největší mediální konopná hvězda středního proudu, díky barvité mytologii, která obklopuje její původ. Dříve, než samičí klon G13 ztratil chuť do života, jsme jej my, MNS, zkombinovali s několika jinými stabilními hybridy, abychom ochránily genofond a abychom growerům dali možnost prozkoumávat a objevovat.

G13 rostlina se zdá být příbuzná rodu Afghani.V kombinaci s MNS Skunk linií vyprodukovala F1 semena excelentní kvality, zvláště se zvýšila léčebná hodnota (je používána při mnoha zdravotních obtížích,např. řízení bolesti, MS (myslím že jde o Muscle Spasm (svalové křeče)), artritídě a depresích).

Grower téhle odrůdy může očekávat výnos 500-650 gramů na metr čtvereční, při pěstování indoor.Hodně záleží na zvoleném stylu růstu a selekci rostlin.Jelikož jde o převážně indiku, rostliny se moc nevytahují a dobré výsledky dosáhne i méně zkušený pěstitel.Květy mohou být velmi husté a v době, kdy se rostlina blíží k dozrání, je třeba kontrolovat výskyt plísně, pokud je v posledních týdnech vyšší vlhkost.Zjistili jsme, že převážná většina jedinců dozrála po 7 týdnech, jen malé procento si žádalo týden až 10 dnů navíc.Ieální se zdá býti použití techniky sea of green, neméně však budou uchváceni outdoor pěstitělé.Tato rostlina nese dva odlišující znaky, typické pro G13.Listy se zakulacenými zuby a neobyčejně zdravě zelenou (jakoby leštěnou) barvu u rostoucích jedinců.Pokud hledáte rostlinu, která je ve středu zájmu, tak tohle je Vaše holka.



citace:
Mr Nice G13 x Skunk - Limited Release 60,00 € 15 seeds per pack

This is probably one of the biggest mainstream cannabis media stars, due to the rather colorful mythology that surrounds the stories of its origin.
Before the female clone of G13 lost its vigour for life, we at MNS combined it with several other stable hybrids to preserve the genetic pool and enable growers to explore and discover .

The origins of this plant seem to be in line with an Afghani ancestry. Combining that with the MNS skunk line make the F1 seeds excellent value, particularly regarding the more medicinally valued plants (used for many medical ailments including pain management, MS, arthritis and depression).

The yields that a grower of this strain should expect for indoor cultivation should be between at least 500-650 grams per square meter. It depends upon the style of growing and the selection of the plant. Since it is predominantly indica, this plant does not stretch much and can be grown quite easily by beginning to advanced growers with good results. The flower cluster can be very dense, and as the plant draws closer to maturity, it should be monitored for mould if the humidity is moderate to high during the last weeks of the plants life.
We found that the majority of the plants are finished after 7 weeks flowering with a very small percentage taking a week to 10 days more. This plant would be fine to be used in a sea of green type cultivation and is equally impressive for both the indoor and outdoor growers.
The two distinctive features that the G13 plant brings with it are a serrated edged leaf trait and an unusually healthy (almost glossy) green in the growing plant. If looking to find a plant for grow that is used to the limelight, then this is the girl.




http://www.hg420.com/showthread.php?t=12270

http://www.hg420.com/showthread.php?t=13505

http://www.hg420.com/showthread.php?t=14238
Anonymer
Ci uz ju ukradli z laboratorii, alebo nie, my sa to uz asi bohuzial nedozvieme, ja vsak verim, ze niekde na svete ta prava G13-ka je :)
IqTyq
safra, trochu jsem Sandymu popletl jmeno.Tady je verze týpka co si říká Nom de Fleur

Hi, all

The G-13 clone was discovered by a guy named Sandy Wienstien. A founding member of Sacred Seeds, Breeder of Early Girl, He also discovered the Bay Area Durban Poison clone (the same clone All dutch DP is based on). During the mid
70's Sandy W and members of the Bay Area (SK#1) group were working in cooperation on some of their afgans. A couple of the plants intro'd early into
both programs brought a near fatal vunerabilty to grey mold. Both programs had
to backtrack while new afgans were found to replace the culled plants, as well as beginig an extensive tourure testing program for the remaning stock.
Sandy had a group of friends, growers who lived in his area (S.Ark-N Miss)
One of these friends was a grower, and first year botany student who had,
by shear accident, landed a job working with Carlton Turner , who ran the US gov. pot program @ U of Miss. Sandy's friends job? using the early,rather primitive tests they had at the time to test Afganica plants for THC level!
As Sandy's Early Girl program in the MW and the Skunk#1 people in Cali were on
a desperate search for Afganicas. Sandy enlisted his friend to send him anything
"interesting". Sandy's friend sent him 23 plants in all, and to differetiate these from his regular Afgani stock, which he labeled A1, A2 etc., Sandy designated his
"government" plants G1-23. None of these were used in any Sacred Seeds breeding program. Sandy saved only a very few of these G clones, among these was G-13. He was to busy and never had a chance to do anything with it, so it stayed on the shelf. But he saved it knowing it was a special plant, a "sport".
In its pure form it was apparently not very pleasant smoke, tasting like lawn
clippings, soaked in a mixture of urine and feces (fecal flavors are common in pure afganicas) with a lovelly aftertaste of burning tires. The shear power could not be
denied however and that's what made the strain's rep. As I sayed, G-13 was a breeders plant, (see MJ Botony p70) for a description of a sport but basically it's
a plant that shows benificial mutations which can be passed down to the next gen. In the case of G-13 it was a scraglly plant with lowish yields, but it had the
desirable trait of massive resin production. So much so, that if you let it go to long
it could supposedly choke itself. Some sativas can do this, what Shanti calls the "Widow" sport is an example, but it's very rare in an indica.
It was during Nevil's 83/84 collection trips to the US that he aquired, from Sandy W the only G-13 cuttings to ever leave Sandy's garden. Nevil returned to Holland
and made three crosses with G-13 @ the Seed Bank.
G-13x Haze (in catolog only 1 yr, discontinued, no extent P1's)
G-13x Hashplant (discontinued, currently Sensi Seeds: mr nice)
G-13x Skunk#1 (last and, according to Nevil, the best of the G crosses.
Nev gave Shanti the last of this stock. Shanti, after
suffering alarmingly low germ rates initially from the
20 year old seeds, put them though a number of
breeding cycles and you all lucky bastarts are beta
testing the results.)
Sandy Wienstein passed away in 1987. If you have the '88 edition of Mel's
Indoor Guide, then you have Mel's wonderfull euligy to his friend.(Mel was
part of the upstate NY group, which was a sattelitte of Sandy's midwest group.
Mel and Co. were not breeders but the ran beta grows for Sandy's Early Girl
proj. Just look pic's captioned Durban poison x Afgani in upstate NY from any
of mel's books.)
For those who don't have this vintage edition, just turn your copy of Mel's
Deluxe MJ grow guide to the back cover. The guy in the red pendelton shirt
and the long hair and shades, Thats Sandy. You owe him more than you know
Jahudka!
Diky lidi za tolik informaci.Ani jsem necekal,ze se toho da o jednom modelu tolik nalezt.Historie G13 a jejich krizencu je opravdu zajimava.Urcite se podle tehle informaci budu ridit v pripade,ze budu nekdy zase G trinactku kupovat.Uz se tesim co me z ty moji G13 vyroste a jestli to bude opravdu stat za to jak hlasovala zatim vetsina lidi:)

Fantasie
Historii neznam, nicmene mam tu moznost to dost casto kourit, a mam z toho lehce narko stavy... :) uplne jemny dym, nikdy nikdo z toho nekaslal a vysledek se dostavuje do 5 ti minut, pokud by toho nekdo zkouril povicero tak se asi zblazni :D
UdL
Návyk velmi slabej aneb zduní pokaždý a ikdyž budeš dávat třeba 5. brko, tak Tě to ještě posune dál... :frog:
Fantasie
Jak sem rikal tak ja z toho mam fakt takove silne az narkoticke stavy, ta delka zhulenosti zavisi na tom kolik toho zkouris ale dam ti priklad z ktereho pochopis co to je zac ... prumerny joint 0,5g zkouris to ve 2 lidech (mozna nedokourite) a ste off tak na dve hodinky a pak se dostavuje uplne moc velky kopr. Dusevni unava, nic se ti nechce, nejradsi by sis jenom nekde lehl a poslouchal ptaci zpev :D. Takze ten stav od strizliva do strizliva trva takovejch 3,5 hodiny z toho jointa. Doporucuju nekurakum aby do jointu s G13 nedavali tabak, to by pak hrozilo zhrouceni. Mam tu zkusenost .. :(
Fantasie
Jenom pro predstavu, tohle byla jedna kytka z rizku sazena na zacatku kvetna. Dohromady toho byly 4 5l zavarovaci sklenice zaplnene po okraj suchyho :D
Co?
...no se vám musim svěřit...držim teplotu v boxu 26stC...takže naštěstí moc nesmrdí...ale když na ni jen šáhnu TAK HNEDKA NEHORAZNĚ ZAČNE SMRDĚT jako bych topil petrolejem :frog:
každopadně to není až tak normální kytka jak jsem si myslel...tlustý kožovitý listy...:)
Fantasie
byla to jedna kytka, mam doma fota le jsou moc velky a jeste sem nenasel zpusob jak je patricne upravit... kazdopadne verte tomu, kytka mela 2 hlavni kmeny odspoda, vysoka tak 2,5M siroka tak 1,5M proste takove krovisko a ty valce na ni mely tak 50cm :)
machnosaurus
hoj
muzu tu taky prihodit neco do placu, kamos ted taky jede G13*BW a BUDHU. je to silenec, hooodne si veri a slibuje, tak su zvedav, jak se mu to vyvede:-) jede hlinu, kvetinace klasika ctverce z bioplantu, hlina mix tri substratu z obi a perlit, trosicka pisku. rozmery skrinky su 2.20*1.00m, vyska asi dva metry. osvetleno 2*400W sodik bez odtahu na rust i na kvet, takze chce, aby kyti nebyly obrovske, ale primerene, spis mensi:-) zatim nezastrizeno, jede z rizecku, zasazeno pred 20 dny, zatim jeste porad nijak nehnojeno, jen zakorenovac z bioplantu a kyselina dusicna na upravu ph:-) jinak kyti jedou fakticky krasne, viz foto, za jehoz kvalitu se mooooc omlouvam, ale neda se svit:-( jinak je tam celkem 23 kyticek, 8*budha a 15*g13
abych se vratil k te g13tce, je to kruta indika:-) hoooodne masivni stonek a vetvicky, voni dabelsky a ma obrovitanske tmave listy skoro jak z umele hmoty:-)maj vysku asi kolem 25cm, kdy by mel podle vas prepnut, at to ukociruje?
machnosaurus
jeste par nekvalitnich fotecek:-)
xtraa
G13xBS (150W hydro), strašně nebo spíš ještě o moc víc smradlavej model, lehce nadprůměrně silný, gaučový kouření, výnosově nic moc, ale hezký lepkavý tvrdý palice..
Cicmon
Fantasie: pekny :)
ad fota - otevri si ten obrazek v malovani (mspaint) ulož ho jako jpg, popripade si ho predtim jeste zmensi (Obrazek/roztáhnou či zkosit) :)
machnosaurus
ok a diky za rady
pridam jeste par fotek:-)
xtraa-tyyyjo, nadhera:-) a smradoch to je:-)
machnosaurus
ok a diky za rady
pridam jeste par fotek:-)
xtraa-tyyyjo, nadhera:-) a smradoch to je:-)

prvni a druhe foto g13
treti foto je budha
machnosaurus
teda je to naopak, prohodilo se to, budha je prvni fotka, zbytek g13
KABUTO
Pěstováno na 600w,kokos,drip systém(závlaha 4x za den)

sklízeno 63 den qětu,rostlina není příliš košatá,spíše sativoidní,krásná exotická vůně,silná zkouřenost- komplexní high,né příliš výnosná
Co?
tady sem si udělal rodokmen (snad bez chyb) mého dítka ...
ale furt nevim, je-li to vic sativa či indica...
nejvetsi bordel pri zpetnem križení dělal asi ten romulan...kua to byl napad :rocket:
Fantasie
Cicmon, heh ja mam trosku kvalitnejsi fotak a ona fotka kdyz ji vysosnu do kompu ma tak 4Mb, tak ji snizim rozliseni a prepisu ji do jpg a kdoviceho ale porad ma nejmene 1Mb :D
metalsodik
Fantasie-kromě změny rozlišení použij v nějakém programu komprimaci, potom to budeš mít velké jak chceš!!!!!!!!!!!!!§
Jahudka!
Fantasie - Doporucil bych zoner photostudio.Umi toho fakt hodne a je to CZ..Umi taky seriovy zpracovani obrazku,proste luxus.Neni ale zadarmo :(
Sinuhet
irfanview umi take davkove zpracovani, je take cesky a je zdarma. Pouzivam ho na zpracovani svych fotek pro grower.
Co?
yavar: zelená je co mám, červená je původní odrůda, šipka směřuje k rodičům a normalní čara je "manželství"...:D
k OT: pouzivam ACDSee 3,1 - malý, krátký,rychlý,jasný..:frog:
alarman
Mám teď doma mimo jiné 2xG13. Nevím sice jaký je to kříženec, ale člověk od kterého jsem koupil řízky sliboval velmi silné účinky ale menší výnos. Dají se prý z toho kouřit i listy. Palice mají mít skoro tripové účinky. Zatím se rostlinky jeví velice dobře. Jsou velmi silné, dobře větví a listy vypadají opravdu houževnatě. Jsem na koncové produkty zvědav. Pořád nevím co od toho mám čekat. V každém případě podám report.
machnosaurus
nazdarek groweri a growerky:-)

dnes sem byl zase navstivit kamose, tak mam opet nove fotecky, zase stejne nekvalitni, jako minule:-( fotak 1.3mp na mobilu neni proste nic moc kvalitka...

prvni dve fota budha+g13bw pekne pospolu pod lampickama

dalsi dve fotecky je budha osamote

a posledni dve fota poozuje slavna modelka g13bw
hary
to:xtraa zdroj te G13 a jel si jinou můžeš porovnat
xtraa
to hary: nemůžu, jinou sem nejel, teď tam mam love potion tak uvidíme, ale celkově G13 splnila co sem čekal od ,,americkýho modelu", zdroj máš v PM...
machnosaurus
tak nase g13bw maji uz 30 dni rustu za sebou, vysku kolem 40cm, mozna o neco viic:-) a konecne dnes prepnuto na kvet:-) mozna budou dnes k veceru nove fotecky, tak se teste, vypadaji krasne:-)
http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=1106
UdL
V době, kdy jsem fakt pekelně pálil (kdo mě zná, ví! :D ), tak když jsem si poprvý zahulil 2 špeky tohodle, tak jsem měl stejný pocity. Úplně na káry a ještě druhej den v práci dopoledne...

Navíc předčasně zkosený indiky jsou mazec, velká hrubá síla bez uspávacích efektů...

Takže se těším, až to dneska ochutnám! :vampire:
G13 vs Romulan Federation vs Orange Crush... total masakr... pomalu tě složí a dlouho na tobě sedí... a smrdí

the best, co sem měl tu čest vidět:punk:
Co?
mužu potvrdit...mám vybudovanou (pracně) toleranci na blueberry...ale ten romulan mě zatím pokaždý (2x) co jsem chutnal záštipky....pěkně protáhnul (resp. protáhlo to žaludek :D)
metalsodik
Tady je odkaz na nějakého borce co tvrdí že má semena originálu G13. Moc tomu nerozumím,tak kdo to umí přeložit ,tak na to mrkněte.

http://www.reefermanseeds.com/www.r...read.php?t=3904
machnosaurus
co rikate na tuhle G13*BW? je ze rizecku od kozzyho, podlampovka, ale na fotece poozuje venku na jarniim slunicku:-) nadhernaa
machnosaurus
zvetsete si to a mrknete na listy, tahle kyti je taky G13*BW, ale focena o par dni drive a taky focena pod sodikem
machnosaurus
nebo
Jahudka!
Je božská,prostě neodolatelná:love:..

Malokdo bude mit moznost ji okusit:smoker:

Vsechny fotky doporucuju zvetsit,stoji to za to!

(Fotky nejsou upraveny v zadnym photoeditoru.Ta fialova neni ani zpusobena zimou nebo jinymi podminkami.Takhle si roste v growroomu spolecne s ostatnimi modely,akorat ty ostatni modely(ice,bubblelicious,nirvana special jsou narozdil od moji G13xBB jenom obycejne zeleny))
Pupiset
2VOIDman:prosimte nemas odkaz na seedbanku ktera tenhle model produkuje??kamos mi nabizi rez G13xRomulan tak by me zajimalo jestli je to totozne s tim co si vypestil nebo jestli je tech hybrydu vic,predem dik za info;)
UdL
To, co tady koluje je Federation Romulan x Orange Crush x G13 od Plural of G13 collection. Klíčivost stála za úplnou pyču, z 10 semen vylezly 2 kytky, z toho jedna pak nebyla moc životaschopná. Jediná kytka, která vylezla v cajku, byla naštěstí samice. Neúspěch se semínkama vedl k tomu, že nebyla prakticky selekce. Ale i tak jsem byl s výsledkem spokojenej, výnosy nic moc (u mě, VoidMAN měl pěknou úrodu), účinky jsou mega!!! Hodně záleží, jak se to komu povede vypěstovat... ;)
Pupiset
2Void&UdL:diky pardi;)
metalsodik
Až budu mít nějaké porovnání o síle různých kříženců G13 tak tu hodím report.
Mám vše z origoš semen a vlastních matek.
Odůdy mám : G13 * Diesel
G13* Bonzo
G13*BB od REEFERMANA

1 foto Diesel
2 foto Bonzo
3 foto Reeferman
drtikol
g13froc-400w plantastar, soil, ahcka, na fotce 55dni 12/12
gambler
Nemate pocit, ze tech krizencu stale pribyva? Ja si rikam, ze ta puvodni vetev ma byt davno mrtva...
Paryba
Chlapy měl sem zatim možnost si vypěstovat G13xBudha sister a G13xBW a došel sem k závěru že je to dost dobrý kouření a menšíma výnosama ale zato to je tvrdý jak beton s drtičkama nemáte šanci to kouření se znova slepí tim velikym množstvím pryskyřice a když se balí brčko tak stačí vždy jen posypat tabáček ale na trhu je již mnoho dobrých modelů a g13 mi občas připadá jak komerční tah.... hlavně asi pro amíky přece jejich dokonalá vláda umí dokonalý pálo né???:D
metalsodik
Zrovna jsem dal sušit jednu rostlinku g13*Diesel. Byl to vzorek na určení pohlaví, jel jsem ho napůl indor a dozrával venku. na květ jsem ho přepnul 25.05.2006 je to strašně vytální odrůda , předhoní vše ve skříni co tam je,tak jsem zvědav jaká bude.
Jahudka!
metalsodik - Tak tak,diesel roste hodne moc,az jsem to od nej necekal)

Na to srovnani sily jsem zvedavej
metalsodik
Musím říct že jsem ho mněl v květináči 9*9 a vyrostl asi 70cm po přepnutí z 20cm. to vlastně mněl málo výživy. Byl jen tak na pokus, teď ho pojedu s jinýma G13 celý znova a v pořádných květináčích, přesto mněl výnos v průměru jako každá běžná odrůda.uzrál za takových 73 dnů.
Jeck Herer
Hledal jsem na netu něco o odrůdě G13,a náhodou jsem narazil na seedbanku která prodává asi čistou G13ku!!! Tady je odkaz...

http://www.ganja.co.uk/cannabis-see...s-seeds/g13.htm

Cena týhle odrůdy je dost hodně vysoká,píšou tam že je to odrůda s největším obsahem THC co kdy byla vyšlechtěná! Mohlo by to bejt dost zajímavý,navíc nekvete moc dlouho (7-8weeks) a výnosy jsou velký!
Kámoš do toho chce jít,já bych šel do toho taky,ale nejdřív bych chtěl slyšet Vaše názory,než do toho narvu docela dost money... Check it :wink:
pildo
myslim ze je to len komerecny tah
StrycekPompo
Původní G13 byla odcizena z amerických labolatoří a byla pouze nakřížena s některými odrůdami.Původní matka bohužel zemřela a americká vláda po odcizení matky nařídila zrušení projektu a všechny ostatní zničila.

Pildo má asi pravdu jde jen o komerci.
wad
Nic protu pukka seeds, ale myslím že v threadu o G13 se tohle taky řešilo a tzv. pure G-13 za £245.00 to neeee... k tomu se podívej co prodávaj jako další seeds :) Sweet Tooth #33, Blueberry #1, White Rhino #1, WW a pod. Spíš bych řekl že šlechtí vlastní zelí a pojmenovávaj to podle komerčních odrůd... Ale takhle zneužít jméno G13..no pfuj :sun:

btw: to té G13 bych nešel.. za ty prachy určitě existuje hodně lepších modelů s osvědčeným původem..hawGh
Mesias
Tenhle odkaz tady už na Groweru dokonce někde je. Myslím v thredu G13 blabla... Tam se to řešilo...
[CZ]Neon
Mesias..mas pravdu.

Jeck Herer: Myslim ze nabidka ze takovy prachy je FAKE.
jestli chces neco od g13 (treba jako ja sem si obednal) tak mas poslednich par dnu/hodin na obednani g13xSkunk nebo g13xWidow... od Mr. Nice...ale je to jen na tobe
wad
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 (příspěvek č. 11) :sun:
Mr. Figaro
Co že????? Femenizovaný semínka G13ky za £445.......no sorry ale kdo by si tohle koupil???To je výsměch, v přepočtu na český to je 18tisíc Kč..........Neni to náhodou ještě třeba za 1seed???:D

P.S.: Ale co když někdo našel doma v šuplíku semínka origoš G13 první generace??? Přece nemohla umřít poslední matka a šlus....museli to mít nějak pojištěný....
Jeck Herer
já si právě taky myslim že jentak zničit všechny matky G13ky se kterejma se tak šlechtili je blbost... Musí zůstat ňáká záloha ne? Nebo se s tim srali zbytečně?? :D
[CZ]Neon
Ano, to je podle me taky hloupost aby vsechny (nebo jedna, nebo kolik ???) matky, ci jen samici rostlinky originalni g13 proste "chciply". Ja osobne verim jen tem 4 puvodnim crossum (xSkunk, xWidow,...), sam sem si obednal G13xSkunk
fakundo
čavko ja vám ukážem foto mojej G 13 ky ale už je to palica z minuloročného semienka indoor, teraz mam out,,,
je to fakt silný a pevný gress

jeck herrer- mno moj kamoš bol mynulý rok v Rakúsku a kúpil tam G13ku (neviem z akého shopu ale ak chceš opýtam sa ho, ja som tam ešte nikdy nebol), spravil si indoor, a potom mi dal tento rok semienka 2, ale jeda sa nechytila a tato druha rastie jedna radosť....

btw asi pred mesiacom som robil z 2och litrov mlieka mlieko....a stačilo 0,5dcl a mali sme postaranu zábavu na 4 hod. (zo spodných listov)
ja to rači ani nebudem fajčiť... všetko zakopem, bo zobrali ma na výšku a s takýmto gressom by som tam asi dlho nevydržal, ale na nejaku party ju určite vykopem.....
Jeck Herer
fakundo: A to je jako ta G13ka z Pukka Seeds jo?
karneval
cau, tak sem prihodim taky jednu g13 hash plant o ktere mi nekteri psali ze to neni vubec g13:) tak ja si myslim ze je. Ta nejvetsi je maminka tech vsech ostatnich.Akorat ze jeden byl celou dobu venku na blkone a 15 pod 600W. No zatim se mi zda ze nejvetsi palicu ma ta balkonovka,dostavala AH +doplnky ale ne tak pravidelne jak indoor a na to ze je to rez z rezu tak nestraci vubec na nicem teda ne vynosu.Ucinek jeste nevim.
karneval
tady je tech 15 ty jsou teda taky hafo natekle az budou vypadat jak jejich mamka foto c.2 budou taky hruby. Na tom balkone to nestihlo uplne dozrat tak to jeste necham pod 400w a seknu to zaroven:)
wad
to s tou 13kou to enní tka jednoznačný..někde se uvádí že G13 byl jeden z asi 20 gentik který vlastnili a právě nejlepší předpoklady měla A13 (tak se prej původně menovala) a přejmenovali ji na G13 a trochu obalili nějakou snůškou spekulací, dojmů a pojmů :sun: .. pak existuje ještě verze o té vládě a gowermen marijuana a pak ještě 13 stát kalifornie.. ovšem ta první se mi zdá clekem logická :D
drtikol
sciurus,

rekl bych, ze vsichni krizenci g13 tahnou takovym tim hrubym typickym smradem, takze esli rikas, ze to nevoni, je to nanejvys podezrele...

jinak ojeby se semenama je casta zalezitost, sam sem pestoval "NL" za 30ecek a kdybys videl co z toho vylezlo... :(
clandestino
Ja se jen bojim ze US army nic takovyho nezkousela a cely je to strasne sikovna reklama nektere seedbanky :) Snad je to jen hulicska paranoia.... kazdopadne vsem preju uspechy s pestovanim.
Fantasie
Sciurus: G13krizence co sem doposud pestoval a videl mely hrube indikovou stavbu, kytky max 2 metry venku, ovšem megakošaté keře a výnosy v půlkilech v tvrdých olepených šiskách. Smrad je cejti už od dětátek.

Moje letošky v kompostu, malé vzrůstem, gigantické účinky :)
G13/Skunk1
františekzeleny
mno,ono taky zalezi na jake pheno narazis.U g13sk jsou nektere phena ktere se silene tahnou.Podle me si mel proste smulu na samce a zrovna ty dlouhe kostata.
Podivej se na toto- http://www.hg420.com/showthread.php?t=12270
Tady manik selektil g13sk a z cele selekce narazil jen na jedno vylozene indika pheno.
Pupiset
Moje G13xFROC

http://www.onlinepot.org/OGStrainGu.../464/index.html
Tak tenhle vzorecek mi vyhovuje,dlouhej energickej ucinek,krute zemita chut i aroma,vynos nic moc.
Jinak jeste vymazlenejsi mi prijde Love Potion #1,krizenec G13 a Santa Marta Colombian Gold,podobna chut,ale jeste vic Hi :)
františekzeleny
vice foto na http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=486190
smoke report posleze
fakundo
čawte tak po dlhej dobe som sa rozhodol, že vám niečo pošlem na ukážku. Tak toto sa mi podarilo vypestovať:
Akože fakt pevný a tažký gress, ako som už spomínal. Už veľa ludí sa ma pýtalo, že či to nie je indoor. Stačia dve cez suché alebo kto chce aj vodné a je vybavený, už nechce. Ani mne sa nechcelo veriť, že to bude také silné, energické a filozofické. Zatial som nefajčil indoor, ktorý by sa mi páčil viac ako tento podarený out.
Samozrejme už nechcem vypestovať tento rok z toho istého semienka, ale dám ich kamošom a oni sa o to pokúsia. Ja sa plánujem(e) vybrať do susednej krajiny po nové semienka.
zatial sa majte a pozdravujte :)
fakundo
neviem čo ešte okomentovať


dúfam, že to nepôsobí jako OUT príspevok, len som vám chcel ukázať moju G13... ak chcete ja to kľudne zmažem...
btw som si vedomí toho, že G13 pravdepodobne neexistuje, ale tieto semenika ako som spomínal sú zo shopu.
zatial sa majte dobre:p:
Shandy
Jeck Herer: zdarec,mno je to starý thread ale rád si rejpnu do tý seedbanky.tu fotku jak tam maj u g13 tak tu samou mají na Buy Dutch Seeds alias Jack Herrer..obrázek si udělejte sami
Ski
Abych nebyl uplne OT myslim ze cista G13 neexistuje.. a navic si kazdej muze napsat do popisu bohuzel co chce... viz prispevek Shandy... ale znate tu peknou hlasku... Obrazek je pouze INFORMATIVNI :D :D
gambler
:-) tak jestli na tom slechteni CIA makala mraky let, tak si rozhodne nemyslim ze jim to tam chciplo kdyz jeli na dovcu a uklizecka jim to zapomela zalejt. Mam za to, ze je to hodne dobre posichrovany. Ten ukradenej rizek je asi KO, ale nedivil bych se, kdyby uz makali na necem jeste ostrejsim.
[CZ]Neon
gambler: neco jako g13 extra ktera snad zabije pri pouhym pohledu...
Fantasie
Ski: cistou g13 asi nikdo nevidel, ale vasu p**u sem take nevidel a verim ze ju mate :D
františekzeleny
no tak aby to tady nelehlo popelem,trochu sucheho g13 skunku
Kour je opravdu mocny,rozhodne patri k nejsilnejsim co jsem kdy kouril.Uz vyridila mimo provoz nejednoho zkuseneho hulice.:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma