Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
Z čeho nejraději hulíte? - Klikni zde pro originální téma
shwit
chtel bych se zeptat,jestli jenom motate brka nebo ladujete faji nebo co???
s partickou uz sem hulil z kdeceho
UdL
KÝBLKOLA! :eek:
bounty_killer
Bong, mám i šlukovku - tzv. Pepka :)
michal.s
Ja speky nemotam. Skoncil jsem u toho, ze jsem se je motat naucil. Radsi mam sklenenky, kdyz je vic lidi, tak dymky. Papir shori, ale k dymce ci sklu muzete kamaradum casem vypravet historky co jste s nimi zazili a kde vsude uz jste s nimi byli.
bounty_killer
Pravě, k mejm dvěma bongům (brzo dám snad konečně fotku) mi už vyrostl osobní vztah a tak když s kámošema třeba někam jedem tak říkaj, ubalíme špeka a já na to: nee já vezmu BONG a oni souhlasej, protože ho maj už taky rádi :) :bong:
kowonator
Najradsej samozrejme cez vodnu fajku. Mam ju spravenu z odsavacej banky (pripojil by som aj foto, ale momentalne nemam ako) a potom cez vodne bongo. Stale ale so sebou nosim fajku, lebo clovek nikdy nevie :).
Ahoy
No tak v momentální době hulčím přes skleněnku se zahnutým kotlem nahoru (znáte ji, ta za patnáct korun).Má přiměřenej, ne moc žravej kotel a když sajete normálně, tak to vůbec neprolítne...:smoker:
Ale kvůli zůženýmu náustku se blbě čistí...:crazy:
HIND
fajka, vodne bongo(mam dobry sluk), nardila, suche bongo,.

aspon trocha rozmanite

:afro:
canman
mam taky bong ma tak 60 cm je spis na party doma nebo tak ven a do skoly si nosim faje zelezo s malym kotlem na skunky a drevo s ooooo velikym kotlem na obyc ale mam rad taky sklo jenze se hned rozmlatej to je na pic
Chláma
Nejradši si ubalím špeka a s kámošema se zhulíme jak prasata. Rudý vuči jak angorák a akorát výsměch matce do xichtu.
mydena
Nejčastěji hulíme ze skla,někdy ze šlukovky, málokdy dáme suchý dring,špeka či kýbel...
bounty_killer
Chláma: to s tou matkou... nejsi sám :D
Braxo
No my mame odlozeny nedaleko baraku pekny 5 litrovy stary a podla mna najlepsi vodas:)A huli z neho kazdy kto xe:)Denne sa tam vystrieda xxx ludi...
bounty_killer
Jednou sme to hodili přes asi stolitrovej barel :) taky good, stačí hadice na kropení zahrady, kotlík z kusu dřeva nebo něco takovýho, kus uhlíku a matroššššš :)
michal.s
to bych se nechtel pretahovat s takovym mnozstvim vody...
bounty_killer
No to bylo asi tak, ze u barelu byl kohout s hadici, takze naplneni nebylo nijak obtizne :)) akorat kotel byl z plechovka na pivo (to je muj oblibenej :D) a tak to palilo jako krava i tak, protoze tam bylo matrose jako svina :) sme to zapalovali nejakym mega Zippem :)
michal.s
ale ja myslel, ze kdyz jsi tahal, musel jsi do ty hadice u kotle natahnout vzduch a vytlacit tak z ni vodu. no a to je ta voda, co jsem myslel ja.
jinak ti patri me velke FUJ!!! Takovyho matrose spalit, takovyho matrose shorelo nazmar, kdyz jste zrovna netahali :o(
Webstr
Pravá indická vodnice.
bounty_killer
michal.s : neboj, se to podávalo rychle :) Akorát každej na začátku asi pěktkrát myslel, že se udusí, pak to lae šlo... navíc to bylo jednou :)
HIND
momentalne cez toto,.:smoker:
Raab z Baarova
SKLO navěky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Začal jsem se sklem, tak s ním taky skončím...
herb,mrs. herb
Fuck joint-nikomu to nevnucuju,ale podle mě jsou jointy:
1.:škoda ganji z jointa pálené,poněvadž sou to 50%ztráty.
2.:ztráta času,papírku(nepovede-li se).
3.:Fajfka,bong,sklo maj svou "historii",můžu říct ,tak z týhle šlukny se mnou pálil ten a ten,byli sme tam a tam,a bylo to čupr.Zatímco jointa zmotnu, zhulim a zahodim,fajka je takovej kus "mě"...Řeklabych že se z toho dá dost poznat, kdo jakou má šlukovku, v jakym je stavu...-jestli z ní kouří ganju s tabákem(FŮŮŮŮŮŮŮŮJ)tak to a´t si dá radši toho mezi teen,kuwa,nevim jak to napsat,prostě mezi mladejma,ááá ztratila sem se v textu..,,,voblíbenýho jointa.Já momentálně potahuju babyčku z bonga,a myslim že je to celkam relax,ale musim běžet sázet...Nemam eště ani kytku,celkem zameškávam,...Neni už pozdě?To mě mužík asi zbije,až se dozví že nemam ani kytku...mno,každopádně nikomu ten svuj názor s jointem nevnucuju....


PEACE FOR ALL
G.N.W.P!
Taky hulime nejcasteji ze skla, ale vyrabime furt slukovky a ruzne takove pristroje a vzdycky to nakreslime do sesitu takze uz jich tam mame rovnych 70, je to neco jako encyklopedie šlukovek.Je to super protože když se zas všichni sejdeme tak mame i ktěm ztracenym šlukovkam vzpominky. navic tam jednou za čtvrt roku píšu jak často se hulilo co nejvic a tak.
fink
musim vam poslat fotky přes co sem ted nedavno KUR***KY zhulil kamoše ..a taky pošlu fotku toho kamoše:)
Hunter
klasicky přes sklo!!!:-)
thc.garcia
No hodně zaleží v ktery časti republiky žijete.U nas na ostravsku se nejčastěji palí skla(přes skleněnky) ale například v čechach kolem prahy lidi smotavaj brka!!!Je to věc každýho člověkapřes co jim to víc vyhovuje ja nedam dopustit na skleňenku a dobrou vodní dymku!!!!
swen
lidi přece přes plíce!!!!!:smoker:
Engaren
No já mám nejradějí fajku, protože sem nekuřák. No ale většinou se hulí povícero, takže vyhrává brko. No a tyky mám docela v oblibě šíšu.
Webstr
100% Vodárna.
MUZsRANAMI
joint, fajka, waterbong ...
Moriaty
Mno, ve vietnamu sme vdechoveli kouř přes hlaveň pušek, ale pak sme si spletli kvér s jinym, co měl náboj v komoře a kámoš zmáčnul omylem spoušť. To byl bordel, to mi věřte. Vod tý doby radši čilumy, nenadělá to tolik neplechy.chychychy.
ytsim
Tak to ja sem si dneska vyrobil vecicku... :) Kamos by urcite rek, ze sem kozlik sikula :D
Ne ted vazne, odpoledne sem dostal chut na kour, ale nechtelo se mi kaslat kdyz byl furt teplej vzduch, tak sem zacal vymejslet jak to zhulit. Mel sem zrovna na stole rozdelanou zarovku, tak sem zacal brousit, ze si udelam slukovku.
No jezne zarovka mi praskla trosku vic, nez sem chtel tak sem zacal premejslet jak to napravit a prisel sem na to co je na obrazku. Zalepil sem vterinakem diru na zarovce vickem od flasky, do kteryho sem provrtal dirku. Do ty sem vrazil brcko (plastovy) a utesnil. To brcko sem pak posunul az ke dnu zarovky a nakonec naplnil vodou (na fotce je este prazdna). Funguje to regulerne jako mala vodarna. Nekdo si na brcko muze pridelat kotel, a mit to jako faju, ale ja mam radsi kdyz si dam do toho brcka jeste jedno ubaleny brcko :)
Takze tahla varianta muze uspokojit vsechny: fajfkare, sklenenkare, kuraky vodnich dymek i speku. Je to proste All-In-One a udelal sem si to sam. Odpoledne sem z toho jednou zahulil a uplne me to ohromilo. Kour krasne chlazenej a kdyz sem potom videl kolik bordelu zustalo ve vode, v zarovce i v tom brcku tak se mi skoro udelalo blbe pri predstave, ze tohle mi normalne leze ze speku do plic. :puke:
Potom sem z toho mel takovou radost, ze sem to pred veceri nacpal este jednou :D :bong: :satan:
ytsim
A nejhezci je na tom, ze vidite krasne pred ocima jak ten spek uhoriva... Proste nadhera :)
Dev1l
BONGO-BOng-Výroba nezabere víc jak hodinu a naklada to fakt brutalne.Kybl je taky dobrej,ale malo pouzivanej.Brka maj svý plus-KDEKOLIV A KDYKOLIV,ale kazdej,kdo si chce hulco uzit doporucuji BONGO.
PsYcHo84
ja hulim nejcasteji pres plice :D
hal9000
no klasika -pro mně- je sklo, dá se to všelijak kroutit nad vobyčejným vařičem (plyn). Dost výjmečně kybl nebo špek.
RADAR
no..to ja ked som ešte nemal fajku,t ak..som si vyrabal fajky z obyčajneho pera a kuska alobalu..je to vcelku haluz....:)...akurat v tom hnusne niekedy citiť umelinu, ale..tak čo už človek nespraví preto, aby sa sfajčil....:)
tgm.amster
Zdravim vsechny,
pred nejakym casem sem nekde tady objevil navod na jednoduchou vyrobu vaporizeru ze zarovky. Predem upozornuju ze to nepredvadim jako muj napad, mam s tim jenom problem a to stary phorum fakt nemuzu najit.

Minulej tejden
sem se na to vrhnul a povedlo se. Princip je takovej ze se
odrizne vrsek zarovky, vnitrek vymlati a na zavit se da par vrstev
izolacky, pak se nasadi vicko od petky, vyrizne dira na trubicku ktera vede z vnitrku zarovky ven - nasava se odtud, do vicka se pak da nekolik direk aby se tam menil vzduch.
Matros se pak nasype dovnitr a zespoda zarovky se nahriva.

Doted slo vsechno v klidu, sypem s kamikem odhadem tak na
pul brka skunku do zarovky a zaciname zahrivat. Neni videt zadny kour ale je citit silna skunkova chut, dokud saju tak vsechno v pohode, pak to ale zacalo malinko kourit tak koncim a podavam kamikovi. Sotva mu to podam tak to zacne "kopat" jaxvine
:eek: , kamos to ma uplne stejne, hlavni ucel ale zarovka plni, po prvnim nandanim se uz cejtim. Na druhy nasani si uz davam bacha aby to ani trochu nekourilo, o5 libova chut ale zase kasel :( .
Proto se ptam, mate s tim podobny zkusenosti(kasel)?
Sklo zatim drzi ale jeden znamej rikal ze mu prej prasklo(pri nahrivani)?

Jinak ten navod nato mam jako obrazek, ale jak uz sem psal nechtel bych to vystavit a pak celit tomu ze se chlubim cizim :eek:
veraaaa
ty jo jako ja doma ho nemam ale mam v planu si ho kupovat v nejblizsi dobe ale kourila jsem z takovyho co se dal do elektriky za moment se to nahreje a presne jak popisujes ty zadnej kour jen lahodna chut-parada.Ale to nejlepsi na tom vsem je ta uzasna zhulenost...a rozhodne to vubec nekopalo takze jsem ani zadnej kasel nepocitila.ale zatim nejlepsi pokourenicko.... :-))
peepahonza
Nehulte radši si bežte zahrát fotbalek...
Shorty*1
Fotbalek je dobra hra ale kdyz ses vyhulenej tak je to este lepsi..........
Navod na Finske bongo:

Mozno to poznate pod inym nazvom ale u nas sa tomu vravi prosto finan.

1- kotol
2- dierka ( najlahsie ju spravite cigou )
3- Naberiete vodu ( tak aby nevytiekla malou dierkou )
4- Nasadite kotol a nabijete ho marasom
5- pustite dierku a zacnite palit matro
6- ked vsetko prehori tak zastavte tok vody
7- odsrobujte kotol, zapchajte obydve diery a pretraste zostavajucu vodu vo flasi s dymom. ( schladi to dym )
8- no co, uz zostava to len scucnut.

S tymto systemom navarite velky prásk ( podmienka je dobre tesniaci kotol ) verte mi z dobreho skunciku staci jeden...
majosk
Najdite si 1.5 L umelu flasu (z malinoviek) a 2.0 L flasu. Rozrezte tu vacsiu podla obrazku 1 a tu mensiu podla obrazku 2. Potom mensiu flasku dajte do tej vacsej a naplnte vodou asi po okraj tej vacsej flase. Uz len nasadit kotol na mensiu flasku a pocas pripalovania vytahovat tu mensiu flasku z vacsej. Urobit efekt piesta a zarucujem husty sluk. Ja som raz z takeho kaslal asi hodinu. A inak ked je nieco dobre tak jeden az dva v pohodke stacia :D
Ježíš
hulte si co chcete ale ja ac jsem vyzkousel snad vsechno jsem ortodoxni hulic jointu!:jumper:
Ksíkos
Hulím přes nepřízeň státu!
SNDY
to Dev 1l: BONGO-BOng-Výroba nezabere víc jak hodinu a naklada to fakt brutalne..........co myslis tym BONGO-BONG....??? ak nekdo vie co to je nech napise....lebo ja poznam len vodne bongo(kybl)....dik
Raketopes
Už jsem hulil ze všeho možnýho.Nejvíc láduju do vodní fofny,pak do normální,špekida hulim jen s kámošema.Na pouti jsem to pálil přes PETku se sejtem z obrazowky a přes pojistku na 6 ampér.
Protiva
V dětství jsem si dělal vodnice snad ze všeho. A nedávno jsem si rozbyl svojí skleněku :-( . Ale u vás jsem načerpal novou sílu a inspiraci
cocoNut
normalne vodne alebo finske :)
liborq
ze skla vetsinou ale kdyz je nouze tak jabka nebo z petlahve nebo s propisky proste z kdeceho
enesir
potřeboval bych adresu kde sou nějaké pěkné fajky...čilamy atd to nee...skleněnky taky moc nee...dřevěná ruční kvalitní práce....nevíte nějakou adresu?
Protiva
Zkus www.smokeshop.cz
www.fajky.cz :p:
RastaManiac
Klasická skleněnka :angel:
honzacz
klasik sklo
Time4Tea
Tady na jižní Moravě se hulí převážně z fajek všeho druhu.
Já mám kovovu skládací šluknu, ke který mám spíš citový pouto, proptože mě provází už několik let.
Nedávno sem pořídil menší keramický bong a nemůžu si ho vynachválit!
Zkusil sem i kýbl a byl to fakt mazec, ale ztrácí to trošku kouzlo poklidnýho pokuřování a pohody.
moswa
Pawlosi nechci do tebe nějak prudit, ale možná by ses spíš moh pomazlit s vyjmenovanýma slovama... :D

každopádně špeky sou samozřejmost. skleněnkám ani jinejm vychytávkám sem nikdy nepříšla na chuť. špeky sou osobní záležitost. :love:
Richi
Prisla byda na nuzaka je leden a zasoby dosly :( tak ted jenom ze skla a spek je vic nez vikendova zalezitost... naky experimenty ale nejsou spatny. kamos udelal supr dymku z bambusu primontoval kovovej kotel z bongu.. kdyz to drzis tak je tak dlouha ze si to sam skoro nezapalis.... nejlepsi to protahne radne plice... zaslu obrazek az to Bozi dilo vyfotim.
Richi
jo jeste sem si spomel na huleni z prehrady.. to samy jak z kyblu ale tim ze ste nakloteni naschodkach k hladine dostanete lepsi mrdu do hlavy :)
impozant
no mi vacsinou hulime cez fajku, alebo kacku (kybl). ja mam svoju fajku uz asi 6 mesiacov a som si ju zamiloval, nikdy sa neviem dockat kedy ju uz mozem vycistit, velmi rad sa s nou hram, velmi rad ju cistim, a nedam na nu dopustit
D_2501
ja hulim zasadne pres plice...zkuste to taky, fakt to funguje!:frog:
Alpha
Panove už ste nekdy měli takovou krizi že ste neměli z čeho hulit tak se snažíte cokoliv vymysle? JA jo a ne jednou, hulil sem tak třeba z jabka, rohliku nebo flechovky na kolu, no a asi toho bylo vic ale přece nemužete po me chtit abych si to pamatoval :)
koogi
Ja sem ted nedavno hulil pres vysocinu! Melo to vazne mazanou chut ale pak se nedala zrat aspon myslim moc si to nepamatuju stejne padla... V galerii mam i nejake fotecky
Protiva
toaleťák rules:D
KomA
no jedine cez vonde bongo... ukazem za tyzden foto mojho bonga ktore mam doma pod stolom a vzdy ked ma fotrofci poslu ucit sa tak si f izbe pustim marleyho dam si 2-3 tlste nalozenia a som f pici nehorazne.... necem kazit radost z jointov ale su na hovno lebo sa plytva makakom nema to taku sajbu jak z vodneho (fakt to skuste je to omnoho efektivnejsie) a nenafajci sa z toho tolko ludi jak keby ste do davali cez vodne...mier
kenstrm
hehe mam doma skumavku. Da sa z nej nieco dobre vyrobit bez vrtania? :D asi tazko co?.. poradte mi machri, ja som zatial skusal len obycajne flaskove bongo, speky a vodne bongo a chcem skusit nieco nove
Skreko
Ja mam pri bongach s plastovych flasiek v poslednom case problem, ze uz pri podpaloani druheho prasku mam pocit ze dym dostava akusi hnusnu "plastovu" chut, proste hrdlo flasky kde je kotol sa nahrieva a uvolnuju sa z toho podla mna nejake sajrajty, cim castejsie som hulil cez bongo tak som si to zacal vsimat... neviete co s tym? podla mna to nieje prilis zdrave, nejake hnusne organicke polymery davat do pluc, no ine bongo zosrrojit j trosku prob... mam doma niekolko velmi hustych chemickych baniek, vyzeraju super, a bolo by z nich paradne bongo, ale este som neprisiel na sposob, ako u nich do spodnej casti urobit nejaku dierku. Nad plynovym kahanom som vpohode roztavil napr. sklenenu tycinku, no s tymito kahanmi to ani nepohlo, vrtat som ani neskusal, pretoze by to hned prasklo... neviete nahodou poradit, ako by sa z niecoho takeho dalo zmajstrovat bongo?
kenstrm
to Skreko:
hehe ja mam taky problem so skumavkou :D som to pisal par prispevkov vyssie. Keby si na nieco prisiel, tak porad aj mne ;-)
PEACEy
Tak tendle thread sem stvoril jako inspiraci pro coudy, respektive bych se vsech chtel zeptat z ceho nejradeji hulej ,kazdej prispevek se hodi:bong::bong::bong:PEACE:bong::bong::bong:
PEACEy
tak tohle je treba promyvacka ucorena zs chemie este ze zakladky ,je to supr vec... :crazy:
PEACEy
a tohle je treba domado vyroba ,muj vynalez taky v poho :D
PEACEy
ale nejvic se mi osvedcila tadle metoda huleni :bandit:
PEACEy
to cigo neberte vazne jo ...
:punk:
PEACEy
to cigo jako by tam nebylo jo ...
PEACEy
ale tohle je zarucene nej ... :bong: ...
PEACEy
tady to je
Leah
ja jedu z tohodle jen mam hesci flasku (pomalovanajamajskima barvama a znak marijanky)
Leah
jo a da se poridit za 119 kacek jinak super vyber je na www.fajfky.cz
Moje
nejradsi cadim s tohohle,po kazdym zahuleni to cistim,spalenej SHIT je na ho*no
zvire
Hi all grower!
ja hulim nejcasteji jointy
protoze to je proste clasika
ale ani v nejmensim se nebranim tem ostatnim vecickam:-)

Pease
pan.zzz
tak tohle je moje ( ta vodarna je z Tunisu )
freshman
normáně špekyy, luxusní je "růže" a jinak hodně taky z faječky...je to úsporný...a kolikrát se stane že se faja odloží (že už všechno vyhořelo), za pul hodky se zapálí a pořád je tam eště na pár slušnej prdů ...takovej bonus:-))
pan.zzz
jaj, moc se omlouvam, k prispevku c.87 sem asi blbe prilozil fotku:(:(:(
cityman
joint s dobrym tabakem je ted moje hulici faze. ale delsi dobu jsem preferoval slukny ;)

http://grower.cz/forum/showthread.p...6647#post206647
Lung Killer
poradne napechnout sluknu! slukna je BEST!!!
Xan.
No ja podletoho co kdy a kde nejčastěji přez moje sklo ktery nosim pořad sebou když je toho vic tak dame špeka mam i bong ale z toho moc nehulim ani nevim proč, kamoši furt tvrděj že toho moc vyprchá ja si to nemyslim ale jim to nejak nemužu vyvratit
přiložil sem fotky
Zelda.cz
Jo, když jedeš :bong:, tak ten určitě žere trávu jak tank benzín :D, ale máš z toho hodně dobrý stav, určitě lepší jak ze skla...:bong:
Janco
Ja jednoznacne z vodneho bonga. neni nad to natiahnut si rano 2-3 bonga a brutalne sa vyflesovat.

vid priklad voda z vahu
zvire
Kdyz uz tady freshman psal o ty ruzi tak ja jsem minule z kamosema ubalil takovi dualni brcko z dvou filtru vypadalo to jak trochu sirsi a delsi zvejkacka a je to celkem jednoduchy tak to muzete zkusit taky ;-)
zvíře: to je dobrej trik, ten už delší dobu praktikuju taky. Ale ručně dělaná vodárna je best
zvire
Ramon_Dexter: vodarna je taky zla vecicka a este kdyz si nakotlis naky good skerko:-)
Taky je dobry kdyz si das misto filtru naky silny a dlouhy brcko
a do nej das nakej malej kousek normalniho filtru aby to moc nepropadavalo ale nesmi tam toho filtru bejt moc uz se mi stalo ze se to ucpalo a museli jsme do dojet s normalnim filtrem:-D
Dev1l
Bongo,bongo a nic než bongo.Jenom když fakt neni bongo(a že to se dá vyrobit během 2 minut) balim brko,ale rád si třeba hoďku počkam než se k ňákýmu bongu dostanu a pak to líta.Fuj papírek....ale občas to přežiju:)
liborq
sklenenka...........protoze nic jineho nemam
ziki23
Ja mam nejradsi speka... Je to pro takovej ritual, dát si jointa...
kafevar
citace:
Původní příspěvek od Dev1l
Bongo,bongo a nic než bongo.Jenom když fakt neni bongo(a že to se dá vyrobit během 2 minut) balim brko,ale rád si třeba hoďku počkam než se k ňákýmu bongu dostanu a pak to líta.Fuj papírek....ale občas to přežiju:)

Záleží na modelu. Něco by mě do bongu ani nenapadlo cpát a něco je zas pro bong jako stvořený. Co se týče skleněnky, tak tahle moravská záležitost se ke mě ještě nedostala. Když teda nepočítám žárovku, která by se při troše tolerance taky dala považovat za skleněnku. :)

Ale obecně silnější modely pálím radši z bongu, slabší si radši ubalim a pokouřim si. Šlukovky a chilumy už nepoužívám delší dobu. Jeden čas jsem si na nich hrozně ulítaval, ale nějak mě přestali bavit a vrátil jsem se ke klasické dvojkombinaci brko nebo bong. :)
No toz to ja za svych detskych let banal jenom z ruznych dymek mel jsem jich tak 10. To se jeste skla neprodavaly. hulili jsme treba z ventilku narazenych a pripajenyh na teleskopicke antene. Taky jse prosel vodni fazii ale ted jenom speky
Protiva
No před dávnou dobou jsem vyráběl bonga snad na 100+1 způsob. Dnes mám doma snad na vapík všechno. Ale soliterně si dávaám jen joinťáky. Pro BOGOHOLIKY, se zastavte dáme s demižounu :wink:
Marshall47
To ziki23

Naprosto s tebou souhlasim! Nejradši si smotnu brčko. Mam rád ten přímej kontakt s brčkem :-) ale nepohrdnu ani vodnicí když se nějaká nejde...
martyn1
nejcasteji hulim ze skla ci fajky a nejlepsi je vodarna nebo kybl to jsou aspon poradny sluky ale jinac uz jsem hulil uplne ze vseho od zarovky pres stojan na kolo
Ferdinand Bongo
Zo zaciatku sme stale hulili len s vodneho bonga...teraz uz skor tahavam s fajok, bublacky, s bonga uz len ked je chut... Ale rad si dam s niekym aj cez nieco netradicne, aspon to tak osviezi hulenie samotne..
Kellogg
nejradsi si pohulim nejakeho pekneho speka :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma