Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja speky nemotam. Skoncil jsem u toho, ze jsem se je motat naucil. Radsi mam sklenenky, kdyz je vic lidi, tak dymky. Papir shori, ale k dymce ci sklu muzete kamaradum casem vypravet historky co jste s nimi zazili a kde vsude uz jste s nimi byli.
Pravě, k mejm dvěma bongům (brzo dám snad konečně fotku) mi už vyrostl osobní vztah a tak když s kámošema třeba někam jedem tak říkaj, ubalíme špeka a já na to: nee já vezmu BONG a oni souhlasej, protože ho maj už taky rádi
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
Najradsej samozrejme cez vodnu fajku. Mam ju spravenu z odsavacej banky (pripojil by som aj foto, ale momentalne nemam ako) a potom cez vodne bongo. Stale ale so sebou nosim fajku, lebo clovek nikdy nevie .
No tak v momentální době hulčím přes skleněnku se zahnutým kotlem nahoru (znáte ji, ta za patnáct korun).Má přiměřenej, ne moc žravej kotel a když sajete normálně, tak to vůbec neprolítne...
Ale kvůli zůženýmu náustku se blbě čistí...
mam taky bong ma tak 60 cm je spis na party doma nebo tak ven a do skoly si nosim faje zelezo s malym kotlem na skunky a drevo s ooooo velikym kotlem na obyc ale mam rad taky sklo jenze se hned rozmlatej to je na pic
Jednou sme to hodili přes asi stolitrovej barel taky good, stačí hadice na kropení zahrady, kotlík z kusu dřeva nebo něco takovýho, kus uhlíku a matroššššš
No to bylo asi tak, ze u barelu byl kohout s hadici, takze naplneni nebylo nijak obtizne ) akorat kotel byl z plechovka na pivo (to je muj oblibenej ) a tak to palilo jako krava i tak, protoze tam bylo matrose jako svina sme to zapalovali nejakym mega Zippem