Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Lipi's out 06 - Klikni zde pro originální téma
lipi
Trochu paradoxně začínám tento thread v době kdy u nás napadlo asi 30 čísel sněhu, ale nejsem komunista abych poručil větru dešti ("sněhu"), takže můžu jenom doufat, že to brzo sleze a bude ono očekávané jaro.
Teď k věci:
Na fotkách je osm řízků v mističce (2x Durga Mata, 2x Early Skunk, Swiss Crypto, K2, WW a Budha. Dík Kozzymu a Drevo-Kocurovi :beer:
Ty tři zasazený zůstaly u mně a zbylých pět odcestovalo k jednomu spoluvesničanovi (info o nich bude dodávat on sám).
U mně zůstali Early Skunk, Durga Mata a Swiss Crypto. Do letošní výsadby počítám ještě s dalším osazenstvem z řízků, a taky pojedou moje loňský nej modely ze semen, ale to všechno až pozdějš :frog:
Zpět k tomu co už je. Tři zmiňovaný holky jsou zasazené v kvetníčkách 10x10x9cm v mixu zeminy koupené v buamaxu s agroperlitem v poměru asi 70% substrát a 30% agroperlit. Ph je lehce upraveno dolomitickým vápencem.
Po první noci za oknem došlo k dost nepříjemnýmu oschnutí lístků v důsledku nízký vlhkosti vzduchu a tak sem byl nucenej něco vymyslet, než bude pozdě. Vymyslel jsem prehistoricky primitivní foliovníček z mističky, špejlí a igeliťáku, kterej je vidět na fotce. Po přestěhování do novýho příbytku se vše vrátilo k normálu, dneska jim svítí slun a maj se čile k světu :bravo:
Sem dost zvědavej jak se jim za oknem povede. Nikdy jsem tak brzo nesázel, takže je to takovej malej pokus, ale mylsim, že kdo nic nezkusí, nic nezjistí. Myslim, že po těch dvou dnech co se pěkně chytli už by (snad!:D ) něměly přijít žádný vážnější komplikace.
Další info přinesu až bude o čem informovat.
Peace
gona
naprd je že keď ich budeš mať za oknom čochvíla ti začnú kvitnúť potom sa síce zas dajú na rast keď ich vysadíš a bude to všetko také spomalené ver mi min. rok som mal podobný problém,takže rada : zbúchaj si nejakú provizórnu skrinku s pár úsporkami a bude to omnoho lepšie;)
lipi
2 gona: No když vidim venku ten sníh, tak se mi ten nápad se skříňkou na předpěstění čím dál víc nabízí. Na druhou stranu musim říct, že loni jsem taky sázel dříf, kytky taky začali kvest a problém s revegem neměli prakticky žádnej,protože dorostli do naprosto normálních rozměrů. Fakt je, že letos je to ještě posunutější, tak uvidíme, jak to dopadne.

Každopádně dík všem za podporu!!!!
gona
jasné jasné a min . rok si tiež mal klony? jak som díval tvoj trejd tak asi nie u klonov je to večšie riziko pretože sú stresované viac zakoreňovaním a keď ešte toto môže sa stať že sa z niektorých citlivejších stane herma a to by som nerad videl;) tak jak maš možnosť určite sprav skrinku veľa štastia:) viem že niesi žiadny začiatočník tak sa nenehnevaj že ťa poučujem o veciach ktoré vieš;) len sa ťa k tomu snažím dokopať lebo vidím že si trochu lenivý:D
lipi
2 gona: Tak to jsi uhodil hřebíček na hlavičku, protože lenivost je moje druhý jméno:frog: Moje třetí jméno je "do kapsy hluboko" a to je možná větší problém, než ta leniovost, protože bez peněz do skříně nelez :afro: Čím dál víc se ale ujišťuju, že pro ty řízky to chce něco víc, než výhled na zasněženou krajinu:D Co se týče loňskýho roku, tak to jsem jel ze semen, takže řízky jsou moje premiéra a tudíž se rád nechám poučit :pimp:
Zdravím tě Lipi, jak už tady někdo psal, kytky začnou kvést, i mě se to už povedlo, předčasně zasadit. Zjistil jsem ale, že pokud pak z kytky otrháš ty paličky co se vytvořily, ona chytne druhej dech a začne zase růst. Z těchto pokusů vyrůstají monstrózní kytky. Měj se.
lipi
Zdárek cirkusáku:-) No v monstrózní kytky jedině doufam, teda pokud nepolezou přes střechu kůlny:-)
lipi
Tak jsem se rozhod, že problém se slunkem si važaduje rychlé řešení a tak jsem se vydal do nejbližšího elektra a koupil 25W úsporku cool white, což by mělo pro muj účel stačit. Doma pořešim nějakou tu škatuli (uvažuju o vybydlenym prádelníku). Až to budu mít takňák v kupě, tak hodim update.
Zatim
lipi
Tak jsem to včera pofackoval a vzniklo z toho toto.
Materiál:1x prádelník, 1x lampička s bílým stínítkem a včera zakoupenou úsporkou 25W (viz. horní přispěvek), 2x leskle bílý list nástěnného kalendáře a nakonec osazensvo klonů. Svítim den/noc 18/6 hodin. Výsledek = listy vstyčené vzhůru k jejich novému slun, tak to snad bude OK :bravo: Mam jeden problém. Na krabičce tý úsporky bylo napsáno, že se nehodí na elektronické spínání (je to prakticky na všech úsporkách). Znamená to, že bych to neměl dávat na časovej spínač? :rolleyes: Příde mi to že je to jedno jedno jestli to rozsvítim já, nebo mechanický hodiny. Radši jsem je zatim nekoupil a řešim to tak, že jdu pozdějš spát :frog:, ale neni to moc pohodlný, tak bych tam ten časovač rád dal, ale zase bych třeba nerad vyhořel :sun: Radu uvítam!!!
dalas
Cuss, styma usporkama a elektronickym spinani mylsi to ze by se nemeli napojovat na BEZKONTAKTNI spinac tj. treba tyrystorovej.

Protoze pri startovani je to stejny jak u sodiku, na kratkou dobu tym vznikne visi napeti a to nemusi bezkontakt vydrzet, ale podle me bych se toho nebal.

Takze zaver muzes to napojit na spinacky mechanicky i elektronycky protoze v elektronickejch i mechanickejch je rele.

Cussssss
lipi
Drevo-Kocur: Jak chci vyhořet? No to já právě nevim, tak jsem se radši zeptal, bo barák mam jenom jeden :D a věru nerad vbych na něj koukal, jak :flamer:. Takže dneska valim do baumaxu a kupuju hodiny, aspoň se konečně trochu vyspim :frog: Abych pravdu řek, tak z tý moravský genetiky se mi nejvíc líbí SC, protože se začíná pěkně větvit (bude to mazec). DM je taky v klidu a nejšokovanější je ES,ale on se z toho určitě vylíže :frog:
lipi
Tak děcka jsou pod umělým slunkem 6.den a je vidět že jim chutná :D Větvičky už pěkně raší a rostlinky se netáhnou do výšky a maj pěkně silný stonky. Včera jsem udělal celkem zásadní upgrade prádelníku:frog: :D... Světlo z lampičk yse mi vůbec, ale opakuji vůbec nelíbilo a tak jsem koupil dva kusy objímek E27 celkem za 26,-Kč a vyrobil nový světelný zdroj. Přibyla jedna 26W úsporka(warm white) a obě úspork ajsem přidělal na starou tabuli zrcadla a na drátech zavěsil k estropu prádelníku. Světlo pokryje mnohem větší plochu a hlavně mhnohem líp svítí. No uvidím jak se to bude prckum líbit. Na fotkách neni moc vidět pokrok kytiček, protože je to focený telefonem a to moc detaily nezachytí, ale rozdíl v osvětlení je viditelnej na první pohled:frog: .
To je pro dnešek asi tak fše......
:frog:
lipi
Drevo-Kocur: No né, že bych od Tebe takovou poznámku nečekal :frog: Každopádně je fakt, že na tom něco je, ale hlavně je to vo tom, že když jsem si sázel semena, kterých jsem měl půl tuny, tak mi na tom nezáleželo tak jako, když jsem si koupil řízky, který bych nerad aby zdochly:grrr: Takhle je to fakt v pohodě, protže "PORUČIM VĚTRU, DEŠTI!!!!" (bo mám časovač a rozprašovač:frog: ) :bravo: :bravo:
Lipi: Inu hodně štěstí přeju :) rok se s rokem sešel a zase to je tady - já osobně to tak zatím ale nevnímám, protože jsem stále v hlubokým zimním spánku - nemám ani semena bohužel, snad seženu nějaké řízky. Uvidíme.
No, to je tak vše co jsem chtěl napsat. Měj se. Hoj
lipi
Inu Tě zdravím futeW :D
Myslim, že s tim, že nemáš sémě si nemusíš lámat hlafu, bo času ještě dost a řízků myslim taky dostatek. Rok se s rokem sešel, ale já cejtim v kostech (né že by mi smrděli, ale myslim tim takovej ten pocit:frog: ), že ten letošní growerovskej bude určitě lepší než loňskej, protě growerův ráj na zemi:punk:
Měj se ať te provází slunce a samý dobrý modely:D
lipi
Drevo-Kocur: No jezeďáci vždycky překvapěj, ale vždycky negativně :mad: Jo a na tu procházku s sebou můžeš vzít ty svoje veverky, teda jestli je od sebe odtrhneš :frog:, vypadaj totiž, že maj celkem výdrž a dost je to baví :D
lipi
Tak jsem se po týdenním pobytu v ósterreichu vrátil a mám tu pár fotek 9aktuálního stavu. O rostlinstvo se mi starala moje mother a sister (tímto jim thx). Bohužel jsem jim zapoměl říct, že bude potřeba zvednout světlo a tak mam holky tak trochu popálený. Jinak si jedou pěkně. Včera jsem přidal ofuk (vykuchal jsem starou čtyřiosmšetku, která byla na půdě). Ventilátor jsem propojil přes adaptét s nastavitelnym výstupem (3V,4.5V,9V a 12V) a protože nejsem žádnej elektrokoumes, tak mě dost překvapilo, že při přepínání napětí se snižovali a zvyšovali otáčky, JUPÍ :frog: (fakt s enesmějte, ale myslel jsem že 12V větrák prostě na míň nepojede). Taky jsem pokoupil vermesfliud (neboli vermisulfid, jak mu důvěrně přezdíval prodavač v zahradnictví :D ) a dal jsem první postřik hodně, hodně rozředěnym koncentrátem, tak uvidíme.
Ztial se mějte a všem co maj problémy s vodou přeju pevný nervy a brzký vysušení:-( Peace
lipi
Tak včera přibyli do přípravy na out 4 semínka na naklíčení a to konkrétně dvě z mýho loňskýho modelu a dvě semena od šamana z Little Jamaiky na který jsem obzvlášť zvědaf:jumper: Jinak začátkem příštího týdne rozjedu ještě Papáju, taky ze semen:D a rád bych blueberry, ale zatim se mi nedaří jí posehnat - času dost. Další fotky budou nejspíš až vyklíčí sémě.
Peace
lipi
Tak jsem ještě udělal jednu fotku nových obyvatel (č.1) a jednu takovou celkovou šmíráckou skrz pootevřený dveře (č.2). To když jdu vždycky kolem, tak musim takhle kouknout, jestli mi nevzali roha :frog: No znáte to:D Jinak ty hnusný hnědožlutý fleku už tak nějak zmizeli a spíš tam zustalo pár nažloutlých listů. Nový listy který rostou už jsou ale pěkně zelený, tak to snad bude dobrý. Nejvíc to asi odnesla durga mata protože jí od stonku opadaly skoro všechny listy (č. 3) Na první postřik jsem dal vermesfluid zředěnej 0,5 uzávěru na 1,5 litru vody (doporučený je jeden uzávěr na jeden litr vody) a dam jim ještě jeden takovej a pak už to namícham podle návodu, tak snad budou odolnější. Jinak ten prevít early skunk se táhne do vejšky jako divej, což se mi v mých podmínkách vůbec nelíbí. Nejhezčí je swis krypto – fakt sympatická rostlina (č.4)….. Už aby bylo hezky a moh jsem je vyhnat na dvůr :frog: O víkend bych měl mít počenej pořádnej foťák, tak snad polepim i nějaký kvalitní fotky, protože z toho mobilu je to spíš jenom orientační, ale lepší než drátem do oka. Haugh – domluvil sem:D
lipi
Hi all!!!!
Tak mám po víkendu několik novinek. Za A jsem si půčil foťák, aby bylo možno podělat fotky, který jsou prohlížitelný. Za B jsem rozmakal systémeček zvhčování vzduchu, kterej mě konečně zbavil těch hnusně žlutejch listů. No a za C se z nově vloženejch semínek vyklubali nový členové mojí letošní flóry.
Tak od začátku:

A) Fotky
1.,2. a 3. Swiss crypto
4. a 5. Durga mata
6. a 7. Early skunk
8. Bratrstvo neohrožených :)

B)Zvlhčování (viz foto č. 9)
V nějakym trýdu (už si nevzpomínam kde) jsem zahlíd zajímavej návod jak si zlepšit vlhkost vzduchu. V tomhle prádelníku jsem to doháněl pouze stříkánim rozprašovačem v době tmy, což nestačilo a na listech se mi dělali nepěkné oschlince (no co ze mně nevyleze za slovo:D), který bohužel nezmizeli ani po nasazeni vermesfluidu, jak jsem si myslel a tak jsem se zozhod zrealizovat asi ten nejlevnější způsob vlhčení vzduchu. Vzal jsem sklenici od okurek a dva zavlažovací knoty. Sklenici napustil vodou, knoty ponořil cca 1cm do vody a pověsil drátem na stínidlo přímo před ventilátor. Knoty sajó a ventilátor cirkuluje. Nevim jsetli je to možný ale po víkendu zmizeli oschlince a kytky maj i vitálnější vzhled. Každopádně to způsobil buď ten vermesfluid, nebo tenhle zvlhčovač, ale já bych vsadil spíš na zvlhčovač, nebo na spolupráci obou opatření.

C) Nové přírůstky (viz foto č.10)
Už v pátek odpoledne na mně z ubrousku koukali 4 klíčky ze 4 semínek a tak jsem je ubytoval v kásnejch kelímkách od džogurtů. První vykoukli na svět dvě semínka from Little Jamaika (to jsou ty dvě dál od objektivu )a o půl dne po nich se přihlísil na svět i muj loňskej Oblíbenej (logicky jsou to ty dvě blíže k objektivu).

No tak to by bylo pro dnešek asi všechno, tak se mějte a docela bych uvítal vaše názory na ty zmizelý oschlince na listech, jako jestli si myslíte že to má na svědomí to zvlhčování, nebo spíš ten postřik vermesfluidem.
lipi
........tady je ještě pár fotek co mi tu zbyli.
lipi
Tak holky už jsou pod umělim slunkem 31 dní. To uteklo jak emigrant:)
Včera přibyli k naklíčení 4 semínka PAPAYA a tak začínam zjišťovat, že by to chtělo už nějaký to pěkný počasí, protože za týden už budu mít problém to do tý skříně všechno naskládat. S dalšíma fotkama bych to viděl nejspíš na pátek.
Jinak ten vzduchozvlhčovač je celkem účinnej, prtože za 3 dny (neděle až úterý) to vychlastalo skoro půlku tý sklenice od okurek:frog: Holky si berou čim dál tim víc vody a i o dost rychleš rostou (no co já s nima udělam až se mi tam nevejdou, když ještě předevčírem u nás napdlo 7cm sněhu:D )....
lipi
Tak se stalo přesně to čeho jsem se bál. S novým správcem sítě v naší firmě přišla i nová opatření a jedním z nich je i zákaz používání internetu pro soukromé účely:grrr: Jsou za to i docela slušný sankce!!! No a protože mám počítač zády ke dveřim do kanclu, tak jsem byl jako první obdarován. Bych to pětikilo dal radši na provoz groweru, nebo na nějaký hnojky,ale jako pokuta za internet je to dost drsný a příští už by byla 1500!!!! V praxi to znamená, že budu docházet na grower pouze tak jednou týdně, když bude doma kámoš. Zítra to ještě risknu aby tu byli nový fotky a pak bude útlum.....
Tak se mějte, užívejte si to tady a já du shánět nějakou šunku, na který bych moh mít net v pohodlí domova:mad:
lipi
No tak jsem to pofotil a vypadá to asi nějak takhle.
Pořád hnojim krystalonem start, stříkam a občas zalejvam vermesfluidem (což je na nich perfektně vidět) a zalejvam je vodou ze sudu, kde je na dně pěkný bahýnko, ve kterém si lebedí parta karásků (takž ežádná kohoutova, ale voda plná živin:frog:). Holky předháněj jedna druhou. Early skunk je největší,ale zase se toliknevětví. Durga a Crypto jsou sice menší ale jak vidno větvení je jejich hobby:D Dále jsou tam 4 sazeničky ze semínek, které jsou si téměř k nerozeznání podobný, takže na rozdíl, mezi mym keříkem a modelem od šamana z Little Jamaiky, si budem muset ještě chvíli počkat. No a nakonec jsou tam třídenní sazeničky Papáji, který jsou nejmladšími obyvateli vily:frog: Teď už čekam jenom na prvního máje a hned jak se vrátim z průvodu, tak půjdou pod ten božskej sodík. Takže to je pro dnešek všecko a zas někdy
Good Bye, Good Growe!!!!!
lipi
Tak po delší odmlce zase trochu info.
Holky jsou 43. den ve skříňce, kde jim stále stejně svítim 2x27W cool white úsporkama 18/6, foukam 12V větrákem a vlhčim zvlhčovačem ze sklenice, drátu a dvou knotů (jde pouze o předpěstování). Živiny obstarává Krystalon Start a Vermesfluid (zálivkou i postřikem), se kterym jsem naprosto spokojenej. Všechny tři původní obyvatelky (Durga Mata. Early Skunk a Swiss Crypto) vypadaj, že jim tohle světlo vyhovuje a nejeví známky jakéhokoli strádání. Poznatek je takovej, že Early Skunk vychlastá 1,5x víc vody, než Durga a Crypto. Poslední dvě jmenované jsou si hodně podobné, protože se stejně dobře větví. Early skunk je poměrně vyšší a má řidčí strukturu.
O víkend se holky rozloučí s útulným prádelníkem a pomažou do kwíblíků na dvoreček:frog: Bude tam pro ně připravená směs univerzálního substrátu s perlitem, pískem a vermikompostem, neboť jsem zjistil, že tyhle kalifornský žížalky jsou fakt the best:D Dalšmi obyvateli dvorku budou ještě 3x Papaya,3xHolands Hope, 4xPower Plant, model ze semen z jamajky, 2x Muj nejlepší loňskej model a 2x model od jednoho typa z Little Jamiky (jedna vesnice opodál, kde se na hulení fuckt nedá dopustit:frog: ). 5 ze zmíněných rostlin už j ena dvorku od včera a prochází aklimatizací, jsou to takový malí průskumníci:D No a protože je kapacita mýho dvorku omezená, tak po selekci samců zůstane od každého modelu jedna samice a ostatní se odstěhujou do polí mých kámošů, kteří jim určitě daj stejnou lásku a péči, jakou bych jim dal já:D
No a tim bych to asi ukončil. Další report pořídim asi z přesazovacího aktivu, takže nespíš v Po. EDIT: Teď mi došlo, že to bude nejspíš v úterý, bo v pondělí se nedělá kurvááááá!!!!:D
Mějte se a radujte se z krásného počasí!!!:frog:
Peace
lipi
Hi all!!!
Tak mi to s tim víkendovym přesazovánim nějak nevyšlo, neboť bylo třeba nechat opravit vozidlo a to mě stálo většinu financí a na zábavu už nezbyly peníze:mad: Nakonec mi ale něco zbylo a dneska se chystam na nákup surovin:D Včera už jsem trochu začal a koupil cestou domu vermikompost, ale na víc nebyl čas..... Takže dneska poslední report ze skříně a z květináčků.
DM, SC a ES: Tyhle holky už volaj po svododě, protože prostory skříně je omezujou v dalšim vývoji. Jinak vypadaj naprosto zdravě. ES si drží svuj tvar a je pořád takovej řídkej. DM je momentálně nejhezčí keřík a SC má momentálně jednu do výšky vyhnanou větev.
3x Papaya: Dvě za oknem a jedna na dvorku. Všechny tři jsou ještě malinké, takže neni moc co říct. To samé platí i o třech semínek z Jamajky a o dalších 4 rostlinkách.
Takže to je pro dnešek tak asi všechno a příští tejden už budou všechny ve svých kwíblích:frog:
Mějte se fšichni a v sobotu nezapomeňte na MMM:D
lipi
Hi all!!!
Tak mi to s tim víkendovym přesazovánim nějak nevyšlo, neboť bylo třeba nechat opravit vozidlo a to mě stálo většinu financí a na zábavu už nezbyly peníze:mad: Nakonec mi ale něco zbylo a dneska se chystam na nákup surovin:D Včera už jsem trochu začal a koupil cestou domu vermikompost, ale na víc nebyl čas..... Takže dneska poslední report ze skříně a z květináčků.
DM, SC a ES: Tyhle holky už volaj po svododě, protože prostory skříně je omezujou v dalšim vývoji. Jinak vypadaj naprosto zdravě. ES si drží svuj tvar a je pořád takovej řídkej. DM je momentálně nejhezčí keřík a SC má momentálně jednu do výšky vyhnanou větev.
3x Papaya: Dvě za oknem a jedna na dvorku. Všechny tři jsou ještě malinké, takže neni moc co říct. To samé platí i o třech semínek z Jamajky a o dalších 4 rostlinkách.
Protože nejsem indoor pěstitel (zatim?), tak jsem nikdy nezkoušel řízky a protože letos hodlam zkoušet vyselektovat samce, tak jsem se rozhod, že zkusim zakořenit nějakej ten řízek. Jsou tam 6 dní a vypadaj fklidu. Je to podle návodu z faqu (máslová krabka, brčka, stimulax a roztok stimulaxu), tak uvidíme:frog:
Takže to je pro dnešek tak asi všechno a příští tejden už budou všechny ve svých kwíblích:frog:
Mějte se fšichni a v sobotu nezapomeňte na MMM:D

Teď k fotkám:
1. Celkový pohled do předpěstírny
2. DM zhora
3. DM zboku




4. SC zhora












5. SC zboku












6. ES zhora









7. ES zboku












8. jeden z oněch řízků









9. druhej z oněch řízků








10. Papaya ubytovaná na dvorku.
lipi
.....a další





1. From Little Jamajka model 1










2. From Little Jamajka model 2










3. Muj loňskej keřík 1










4. Muj loňskej keřík 2










5. Celkový pohled na kytky na dvorku










6. Nějaká ta bašta do kýblů










7. Nějaká ta bašta na listy










8. 2x Papaya za oknem










9. ještě jednou jedna z těch 2 Papay










10.Origyna model from Jamajka
lipi
Tak od včerejška konečně můžu řikat, že mi začal outdoor 2006:frog:
Celkem jsem zasadil 8 kytek (zatím, protože 2 Papayi a 3 Jamajský se ještě hřejou za oknem:D ). Všechno probíhalo bez vážnějších komplikací, až na to, že po tom co jsem v klidu z domu vynosil pěkný rostliny ze skříně, jsem si všim, že za plotem soused sázel cosi a je dost možný, že mě viděl, jak si je nesu na dvorek a ze dvorka už jsem se vrátil bez nich:mad:
Největší bejvák si vysloužilo Swiss Crypto, protože a na tuhle odrůdu jsem hodně zvědavej a tak jí budu hýčkat:D Ostatní dostali 10l kýble naplněné směsí substrátu s guanem, wermikompostu a agroperlitu.
Dvě kytky maj místo týhle směsy směs zahradní hlíny, kompostu, perlitu a písku a to proto že je mam dvakrát (Muj keř a Little Jamajka model) a tak jsem je zasadil do dvou různejch mixů, abych moh porovnávat:frog:
Teď už za sebou maj první noc a před sebou první slunečný den:D Tak jim přeju ať se jim v novym domově líbí a ať jsou zdravý jako fiše!!!!
PS: Sorry za kvalitu fotek, ale opět byl po ruce jenom mobil.
lipi
......... a ještě
lipi
Zdárek všeci,
tak zas po delší odmlce nový upload. Chtěl jsem přihodit nějaký ty makra a pořádný fotky ale vybil se mi půjčeném foťák a stih jsem jenom tři a ještě k tomu ve větru jako sviňa:D Tak holt příště. Situace se má tak, že kytky co jsou vyhozený ze skříně si procházej menší šokovou fázi, ale ostatní, co tak moc nevědi co znamená skříňový klíma, si docela v klidu jedou.. V kýblech už je všechno co mam a to 1x ES, 1xDM, 1xSC, 3xPapaya, 3x JAMAJKA, 2x muj loňskej a 2x littleJamajka. Suma sumárum 13 kousků. Asi sem zítra nebo pozítří hodim aspoň pár fotek z mobajlu.
Jinak taky (až je stáhnu) přiložim fotky z vařby, která se konala v úterý minulej tejden a vzniklo při ní cca 0,5kg másla a půl plechu čokolády. Máslo je ještě neochutnané, neboť čeká na příležitost, kterou bude jedna oslava tuto sobotu a budou se z něho péct koláčky a dělat marináda na gril:frog: Z kokošky už nezbylo nic. I ten alobal jsme vylízali, protože to stálo za to. Byla to spíš taková nutela s nadgalaktickym účinkem:D Dávka cca 3-4 kávových lžiček znamenala výlet do říše smíchu která nezná hranic:frog: No abych to shrnul, tak vařba se povedla.
Tak ještě jednou sorry za kvalitu a množství fotek, ale tomu větru se výjimečně nedalo poručit:D
lipi
Tak jak jsem slíbil, tak i činim. Je tu několik fotek z vařby:D Není k tomu moc co říct, tak snad jenom, že jsme vařili absolutly přírodně, takže na ohníčku na zahradě:frog: Materiál byly palice které zbyly od loni a vyýslednej produkt byla čokoláda a máslo. Všechny palice se vařili ve vodě ve dvouhodinových intervalech až byla voda uplně čistá (mezi tim jsme se opalovali a pokuřovali z šíšy, no prostě hawai jaksviňa) a pak jsme to rozdělili na dvě části (jedna na čoko a jedna na máslo). Půlku na čokoládu jsme vařili 2,5 hod. ve 30% smetaně a pak jsme k tomu přidali 4 tabulky orion po 100g a vařili ještě cca hoďku. Vařim to, zcedim to, ztihne to, chutná to, mastí to:frog:. Máslo jsme klasicky hodili do vody s palicema a tři hoďky vařili, zcedili, jeden den nechali odstát v lednici, sejmuli máslo, vylili vodu a teď čeká na využití při zmiňovaný oslavě:D
To by asi tak stačilo:satan:

1. Papaya:)
2. Něco málo ze skvělé párty:frog:





3. Něco málo ze skvělého pochodu:D












4. Hotové máslo









5. Čoklit s mym autogramem










6. Čoklit s autogramy všech dělníků:)











7. Čoklit bez autogramů









8. Palice koupající se v (zatím studené) lázni











9. Palice v hrnci









10. Nejdůležitější je rozdělat pořádnej ohéň
Lipi: Tak kytky vypadají opravdu moc pěkně. Rok od roku lepší :) Vidím, žes zvolil i výbornou půdní směs. No, řekl bych že se máš letos na co těšit. A ta marináda na grillování z ganjovýho másla je taky zajímavej nápad. Dej vědět, jak fungovala. :)
Mně dneska přišel první řízek, takže jsem konečně zase zajel do growerských kolejí, sic skromných, ale co už :D
lipi
Tak mam za sebou oslavu a musim říct, že to bylo (T)HC!!!! Nejdřív nám vichřice málem vzala stan ve kterym jsme kalili (né iglů, ale takový to totalitní hovado:frog: ). Když jsme ho ubránili tim, že jsme seděli v devíti lidech na zemi a drželi plachtu, tak se začalo s grilovánim. Bylo to v pohodě. Výsledkem byli dva totálně zmáslovaný psy (protže je tim někdo krmil aniž bych o tom věděl), který se nemohli celou neděli postavit na nohy:mad: a cca 10 zmasovanech lidí:D. Jinak můžu grilování na másle vřele doporučit, ale psy tim nekrmte, fakt mi jich bylo líto!!!!
Vichřici přežili všechny kytky, jen dvě (malé) jsem musel uvázat a SC bylo lehce vyvrácený, ale na to stačilo umáčknout hlínu. Dnesak podělam nějaký fotky a hlavně makra listů do kterejch se mi dala nějaká filcka, tak doufam, že mi někdo poradí jak se jí zbavit, protože s emi na nich vůbec nelíbí!!!!
Zatim zdárek
lipi
Takže nejdřív to pozitivní:D ES se daří asi nejlíp ze všech kytek. Nemá žádný problém s listy, akorát ho trochu vyvrátila ta bouřka. SC má a některých listech takový divný mapy, ale k tomu s dostanu až v dalším příspěvku. 3 papáji zatím rostou taky pěkně a jsou po jednom zaštípnutí. Počasí stojí za kulový protože pořád chčije a v noci je zima a od toho jsou asi odvozenýmoje problémy s plísní.
lipi
No a teď to míň příjemný. Na pěti kytkách se mi usadila plíseň:mad: Nejvic to asi odskákali mladý, ale DM dostala taky dobrej zásah!!! Dneska koupim nějakej postřik, ale ještě nevim jakej, musim to tu trochu prošmejdit a ujistit co na to. Nevim co bych k tomu víc napsal, tak se jenom koukejte jak jim ta sviňa dává zabrat…..

1. Durga Mata








2. Durga Mata










3. Zničená kytka loňského keře










4. Zničená kytka loňského keře











5.List Durga Mata










6.List Swiss Crypto










7. List kytky loňského keře










8. List kytky loňského keře










9. Zničená kytka loňského keře










10. Durga Mata
eNDy
zatial ti to ide dobre, no dufam ze tie "postihnute" kytky vyzdraveju a budu hola hej;) zelam skore uzdravenie:D k+
lipi
Tak s radostí hlásim zlepšení:D Doufam, že to nezakřiknu!!! Rozhod jsem se, že to neuspěcham a zatim nekoupil žádnou chemickou likvidační četu na plíseň. Jenom jsem otrhal všechyn napadený listy a nemilosrdně spálil. Ty menší kytky sice vypadali jako když jsem jim uříz ruce ale bylo to pro jejich dobro. Jako prevenci proti napadení ostatních zdravých listů jsem použil postřik (1l vody+10kapek H2O2), dva dny na to vermesfluid a vypadá to, že jsem na dobrý cestě:) Jediný co mě rozčiluje je to, že letní počasí je asi někde v teplejch krajinách na dovolený, protože to co se děje tady na přelomu května a června snad ani neni možný!!!!!:mad: Fotky sem přidam po neděli protože žádný závratný přírůstky stejně nejsou k vidění, tak myslim, že v po, nebo v út to bude stačit.
Zatim se všichni mějte a bacha na vychřice a podobný klimatický zmetky!!!!
lipi
Tak jsme se byl včera projít s kámošema za účelem pohledání nějakých pěkných kukuřičných polí, kam bych pohodil nějaké to sémě a dopadlo to asi takhle:
Všude řepka:mad:!!! V celym okolí jsme našli jedno jediný pole s kukuřicí a tak jsou v něm teď 3 pole s ganjou. Vysadil jsem tam ulitý semena, který jsem našel doma (někdy si připadam jak seedbanka, otevřu prádelnik a vypadnou na mně semena:frog:) dokonce i popsaný. Takže je tam samej muj loňskej noname s označenim prostřední, keřík a fialka(kalsika:D). Je tam celkem asi 30 semen v jednom řádku. Další návštěvu plánuju cca za 14 dní, abych zjistil úspěšnost výsevu:frog: Udělal jsem pár fotek rajonu telefonem, tak je sem hodim zítra, protože dneska nemam datovej kabel. A zítra rovnou přibydou i fotky ze dvorku, protože mam půjčeném foťák:D Holky na dvoře to rozmakávaj, ale počasí jim moc nepomáhá (10 sřtupňů a chčije a chčije:mad:) Snad už bude vidět nějakej pokrok od posledních fotek.
Tak zatím zdárek

PS: Ještě by mě zajímalo jestli hnojíte, když 14 dní každej den chčije? Nechci aby zahnily kořínky,ale na druhou stranu stejně furt chčije, takže ta trocha vody navíc už by ublížit nemusela. Dík za názory!
WirusH
Čau čau držím ti opět letos palce a budu bedlivě sledovat. K hnojení chystám se ted až aspon na jeden den přestane udělat postřik bio-algeenem. Zatím držím palce a ať to roste!
lipi
WirusH: Dík za podporu! Včera když jsem viděl, že je konečně hezky, tak jsem je aspoň postříkal vermesfluidem a za hodinu přišel mrak a vyplách je opět jaxviň:mad: takže vyhozenej vermesfluid:D Dneska už je ale azůro (jupíííí) a už by mělo bejt hezky, tak myslim, že v nejbližších dnech to všechno v klidu pohnojim:frog: Zdárek
lipi
A teď trochu těch fotek, konečně:D Včera jsem k tomu napsal dost, takže dnes bez komentáře.

1. Celkový pohled (horní zleva: ES,SC,DM, Papaya
spodní zleva Jamajka 3x, Papaya 2x)










2. Swiss Crypto











3. Swiss Crypto











4. Early Skunk











5. Early Skunk











6. Papaya, která přišla o listy ale už zas frčííííí











7. Durga Mata













8. Durga Mata











9. Power Plant se semínka cca týden za oknem











10. Power Plant se semínka cca týden za oknem
lipi
ještě nějaký makra do hlubin zelené jungle.... To to nejsou všechny fotky z dneška, ostatní jsou na předchozí stránce. To jenom abyste si nemysleli na první pohled, že sem přidávam pět fotek listí:frog:
lipi
Jo aby to bylo kompletní tak tady je moje pole "pole" :frog: na dvou fotkách je příbytek mojí sousedky lišky (snad mi to tam nesežere:D ). Jinak náhodou nevíte jestli maj srny odpor k liškám, že by mi to třeba mohlo ochránit kytky, když je mam poblíž, ale to je asi blbost co? :)
JAHmaican
Zdarec, no já myslím, že ta liška je +, srnky mají dobrej čich a když ucítí lišku - masožravce, tak se ji určitě budou chtět vyhnout.
jo, ale jak víš, že je ta nora liščí? Si jí tam viděl?
No, pravda, nevim od jaký jiný zvěře by to mohlo bejt...
lipi
JAHmaican: Neviděl jsem jí tam, tak doufam, že to neni srnčí nora:frog: !!!! Napadla mě jenom liška, nebo jezevec, ale na toho mi to příde malý....
lipi
Locus: Tak to mi ho vyndej:mad: Když mam něco co by mohlo eventuálně odpuzovat srny, tak mi po kytkách pudou myslivci!!! Já už se v tý politice vůbec nevyznam:frog: Holt musim vymyslet něco co odpuzuje myslivce.....
Jay-jay
spíš co je přitahuje....chlast :D no jinak se mi tvoje kytí velice páčí.jak říkáš.durga vs. durga bude show :D hehe...k+
lipi
Přeju fšem příjemný pondělní dopolodne:frog: O víkend jsem pořídil několik fotek a tak je tu opět aktuální stav. Nebudu popisovat co je co, protože mam moc práce a nemam na to čas,ale ve stručnosti bych to shrnul asi takhle:
ES a SC si jedou pořád podle svýho. DM pořád nějak nechce rozdejchat to nastuzení, což se mi nějak nelíbí. Jestli se nevzpamatuje do příštího tejdne tak budu muset udělat několik makrofotek abyste viděli jak to vypadá a případně mi mohli poradit:D Malý jamajky už se taky rozjeli až na jednu, která tak trochu pokulhává. Papaya co je venku nejdýl už nahodila všechny nový listy a nikdo by neřek jaká to byla chudínka po přesunu ven. Ostatní papayi už se jí snaží dohnat:D K tomu všemu jim krásně svítí sluníčko:frog: No tak to by bylo asi tak všechno a teď je tady slibovaná dvacítka fotek.
Mějte se hezky:grrr:
:)
lipi
zbylých 10....
lipi
Díky vám všem za podporu! Teď konečně začali pořádně růst, protože to počasí je luxus!!:D Zalejvat musim ráno i večer, protože chlastaj jak prokoplý. Swiss Crypto dneska vyvážu, abych rozáh větve a šlo mi pěkně světlo i dovnitř, protože ta zelená masa je fakt neprostupná!!!!! No další fotky sem hópnu asi už v pátek, protože teď je na co se dívat.
Peace
zalíváš ráno i večer jo? hmm to je docela intenzivní :) jak dlouho ti na ně svítí přímý slnko?
opravdu je na co se dívat :) a myslím, že postupem času to bude ještě lepší :eek:
lipi
No heue, jak dlouho mi na ně svítí přímí sluníčko přesně neuim,ale typoval bych to tak od 7:15 do 21:00. Dost to v těch kýblách vysychá,ale já se toho nebojim a tak nosim konve jak zběsilej:frog: Docela si mylsim, že už mi z toho nošení narost triceps:) Asi vám ho taky vyfotim:frog: Byste asi chcípli smíchy!!!! Ono když nic o trochu povyroste, tak je z toho skoronic.....:D
lipi
Tak sem se byl podívat v tý mojí slavný kukuřici, jak to dopadlo s mými slavnými 30-ti semeny. Nejdřív jsem cestou potkál asi 5 náhodných kolemjdoucích na náhodný procházce, pak okolo projeli asi 2 vlaky (bo je to nedaleko železnice) a aby toho nebylo málo, tak mě na tom poli ještě počekoval myslivec s dalekohhedem (aspoň budou mít taky co hulit:D třeba po sobě nebudou střílet jako když jsou vožralí:frog:). Semen vyklíčilo asi 3 (slovy tři) :( Čekal sem to lepší protože dva dny po tom co jsem je tam dal chcalo a chcalo. No ze třech kytek snad jedna ta samica vyjde, tak uvidíme kdo jí sklidí dřív, jestli já, nebo to sojčí pírko:frog: Na myslivce dávam kurz tak 1:1.05 a na sebe 1:2,3:D
Zdárek
JAHmaican
Myslivec? Tak to máš ještě v pohodě, aspon ti tam nepřistávaj letadla, jako mně!!!!
lipi
JAHmaican:jj to sem se taky pousmál:D
lipi
Tak zase trocha dokumentace, tentokrát po delší pauze způsobené vytížením v zaměstnání a třídenním výletem na výbornou akci u vody:D Situace je taková, že za sebou mam první vraždu. Samec se vyklubal z PPP. Ostatní kytky rostou celkem pěkně a hlavně je až podezřelý, jak jsou si papaja a jamajka podobný, skoro bych řek, že jsou to dvojčata:frog: Swiss Crypto dostalo v pátek trochu tý ohybací kůry, ke ktery jsem použil klasickej provázek a 2 cihly. Nikdy bych nečekal, že z něj bude v kýbli takový hovado:frog: Po tom ohybání už velej větvičky pěkně nahoru. Taky jsem zasadil další Swiss Crypto, který je takovej nechtěnej řízek toho velkýho, protože je to jedna ulomená větvička. Jede už ale taky jeko zběsilá:D Durga mata už vypadá docela zdravě, ale v jejim hustym porustu u stonku budu muset udělat trochu čistku, protože je tam strašná spousta malinkatejch výhonků, ze kterých by stejně nic nebylo. Na fotkách je Early Skunk dost povadlej, ale toho se nelekejte, protože to je po tom třidenním výlětě, kdy jsem nezalejval a ES chlastá ze všech nejvíc, tak ho ten nedostatek vody celkem vzal:D Nicméně 5 minut po zalití vypadal opět k světu. To by ke shrnutí asi stačilo, teď necham mluvit fotky:frog:
Mějte se!

Fotky:
1.Durga Mata
2.Swiss Crypto
3.Swiss Crypto









4.Swiss Crypto









5.řízek Swiss Crypto












6.Early Skunk









7.Papáji












8.Jamajky









9.HH, kterej vystřídal v kýbli samce PPP









10.Všichni pohromadě
lipi
Mám prosbu. Nevíte někdo jaký zvíře by mi mohlo vyhrabovat hlínu z kýblů. Každou chvíli je hlína vyhravaná směrem od stonku ke stěnám kýble a třeba se i válí vedle kýblů a jsou obnažený kořeny. Nemám teď žádnou fotku, ale jak se to zas objeví, tak to vyfotim. Moc to nechápu:grrr: Pes tam nemůže, kočky nemáme a babička taky poslechne, když se jí řekne, že něco nesmí, tak nevim:frog: Napadli mě jedině ptáci:( ale nevim.... Uvítám jakýkoli typ na pachatele!!!!!!!
JAHmaican
co třeba myši, nebo rejsci...
lipi
JAHmaican: No myši už mě taky napadli, ale vůbec mi nejde do hlavy co by tam jako dělali:( Možná je to ale spíš něco většího protože včera když jsem tam ráno přišel , tak byl kýbl s malym SC zvrhlej a to už chce trochu víc síly než má myš nebo rejsek. Je to taková malá záhada. Snad to moje kytky neohrožuje víc než si myslim (myslim si že vůbec:D).
pajloo
myslim si ze tento rok budes mat peknu urodicku tak nech ti to wide
lipi
Pajloo: Myslim, že nic si nepřeju víc :fropg: Dík
Bido
Čus, máš moc pěkný kitíz. To rozhrabování hlíny mi sedí na kočky. Sice píšeš, že žádnou nemáte, ale jim to nevadí, zajdou od sousedů. :-)) Takhle sme měli na chalupě písek a kočky tam chodili srát. Když se totiž jdou vydělat, hrabou si ďůlek a pak to po sobě zase zahrabou. Je teda možný, že se jim tvoje kýble zalíbily. Jestli zjistíš, co to dělá, dej vědět, docela by mě to zajímalo.
lipi
Bido: Jak to, že mě to nenapadlo!!:D Je to docela jasný, protože máme na dvoře písek a ten je teď nepřístupnej kvůli kytkám, takže je možný, že tam byly zvyklý chodit kakat a já jsem jim to tou svojí plantáží asi znemožnil:) Musim se tam podivat jestli nenajdu v písku zahráblí nějaký to káko. Taky je teď ta doba, kdy se, slušně řečeno, pářej a u toho dělaj bordel jaxviň, což by vysvětlovalo ten zvrhlej kýbl. Si hlavička!!!:D Asi jim tam nastěhuju ovčandu:frog:
lipi
Tak jak jsem slíbil, tak tady přikládám nějakou fotku SC s porovnánim jak je velký. Nenašel jsem nic jinýho, než ten talíř, tak snad postačí. V pondělí bych měl mít půjčenej pořádnej foťák, tak bych zas eudělal nějaký detaily (třeba jaký jsou blizny na ES apod.).
Tak se mějte a smějte!!!
:frog:

1. SC z vrchu (je pěkně vidět, jak frčej nahoru ohnutý větvě)






2. SC
















3. SC s tim slibovanym talířem










4. malé SC










5. malé SC










6. ES byste viděli, že neni uvadlej:D










7. ještě jednou ES
lipi
shooter18: No s tim sklízenim by neměl bejt problém, protože na ten dvůr je prakticky nemožný dostat se bez kraválu jaksviň a okno tam má babča která už tak tvrdě nespí, takže ví o všem:D Jinak dík!
stefue
Máš moc hezké křovíčka... Myslím že je to na k+..
Ať vše pokračuje jak má!!
lipi
Zdravim všechny growery a growerky!
Vím, že jsem to tu poslední dobou dost zanedbával, ale věřte, že jsem toho měl moc a nebyl čas na kytičky:grrr: Pokusim se slovem trochu přiblížit situaci a zítra snad postnu důkazy. Situace je taková, že jsem byl minulý týden od út do pá na rockforpeopelu a zalévání jsem svěřil sestře. Dodržela dávky který jsem jí řek, ale bohužel to v těch zničujících vedlech nestačilo. Většina rostlin přišla o spodní listy, kromě SC, malého SC a ES, který se s tim vyrovnali v pohodě a vklidu si houstly. Taky už jsou kýbl enapněný kořeny, takže se nedaj předpokládat žádný zázračný přírůstky, až na malý SC, který letí, jako hovado a snaží se dohnat svojí matku. Tenhle model mi prostě učaroval a jenom čekam na jeho chuť a účinek!!!:D DM je celkem dost mimo a nejsem si jistej jestli to ještě rozchodí. No uvidíte zítra. Zatim se mějte a neupečte se v tom strašnym počasý!!!!
Peace
Opaque
pěkné keříčky!!!Kolik jich vubec máš??
lipi
Opaque: No jestli dobře počítam, tak by měly bejt 2 SC, 1ES, 1DM, 3 Papai a 3Jamajky. To znamená, že by jich mělo bejt 10. Loni jsem sklidil 6 a to ještě předčasně a posledního špeka jsem z toho balil minulej tejden, tak letos by to snad mohlo bejt lepčí:D
Ono
Robili ti ten bordel v kýbloch teda mačky? Lebo to mohli byť aj napr. drozdy - keď tam hladajú dážďovky. Niekedy vedia narobiť naozaj strašný bordel.:D Akurát celý kýbeľ by asi nevykotili. Jedine nejaký prerastený drozd.:D K+ je samozrejmosťou:slizoun:
lipi
Ono: Tak to už se asi nedozvim, protože už se mi to neděje a žádnou mačku jsme u toho nenachytal, ale všechno nasvědčuje tomu, že to fuckt byly kočky.....
FlickerBird
s rozhrabovaním kyblíků jsem měl taky problém, až na to že pachatel byl hned jasný, tak jsem do kyblíků naskládal kameny ze štěrků a na ně pár větších placáků... tohle opatření zatím funguje, ani hrabavým zvířatům se nechce tupit si pazoury o šutry
K+ je samozřejmá, máš to hezký, kyti se krásně dostaly z napadení plísní :)
lipi
Jo dík vám všem za podporu, bo si toho vážim. Abych tak ytrochu dostál svýmu slibu, tak přidávam po víc jak týdnu nový fotky. Nic moc se nezměnilo, jak už jsem psal tak už to teď moc neporoste protože kořeny už nemaj kam prorůstat. Mně to takhle celkem vyhovuje, protože nemám problém s tim, že by kytky byli (jako loni) vidět z ulice. Jinak je situace taková, že nejlepší přípravu na kwiet má ealy skunk, protože má na jednotlivých větvých patra nahuštěný hned u sebe (až bude lepší foťák, tak zdokumentuju) a to dává naději, že to bude pěkně kabanosovatět:D Durga Mata je na tom podobně, ale ta neni tak vitální. Myslim si, že tahle genetika je náročnější na vodu, protože dostává stejně jako ostatní a vždycky je nejdřív suchá, ale bohužel jí nemůžu zalejvat častějš, což by jí možná v tom horkym počasí pomohlo. Jamajky a Papaji jsou takový nějaký nijaký :rolleyes: Nevim čim to je ale nějak mě ničim neuchvátili, snad to bude lepší s výsledným produktem:frog: No a muj mazel Swiss Crypto je prostě muj mazel, k tomu neni co dodat. Jeho mimčo jede taky pěkně a pro porovnání jsem udělal spoločné rodinné foto:D Tak řečí už bylo dost a teď nějaký ty pkčrs........
lipi
...
Kolom&n
lipi mas moc pekne kytky ja je jeste nemam tak velky ale doufam ze dorostou jinak taky ohybam a stipu jaxe da:flamer:
lipi
Tak ty fotky
1.Durga Mata















2.Papaya










3.Early Skunk










4.Early Skunk ze zhora








5.Malý Swiss Crypto














6.Malý Swiss Crypto ze zhora










7.Velký Swiss Crypto










8.Velký Swiss Crypto z jinýho pohledu









9.Porvnání matky s dcerou SC












10.Jamajky
Svahadji
to velký SC začíná vypadat jak vánoční stromeček :D a i jinak moc pěkné. Co dostávaj za papání?
lipi
Svahadji: No taky mu tak řikam: " Ty muj malej vánoční stromečku:D". Jinak dostávaj od útlého věku obyčejnej krystalon start 2-3ml na 1l(fuj hnusná chemie, ale nedokopal jsem se k tomu abych koupil plagron), vermwsfluid postřikem i zálivkou (1-2x týdně, jak mě to zrovna chytne) a v hlíně maj přimíchanej vermikompost. Na květ už ale určitě chystam plagron alga bloom, tak doufam, že to nedopadne stejně jako s hnojivem na růst:frog:
lipi
Tak jsem tady s dalšim nášupem fotek. Ty kytky během víkendu poměrně pěkně zhoustly. Přisuzuju to občasnýmu dešti, kterej v pátek zvlhčil vzduch a nižšim teplotám přes víkend. Mám z toho radost, protože z Papay jsem byl poměrně zklamanej a teď si to u mně tak trochu vyžehlili:D Jinak se nic nezměnilo, jenom jsem se lek, když jsem chtěl jednu kytku dát na jiný místo a když jsem zved kýbl, tak zakřupali kořeny. Ona si našla mrška pod kýblem prasklinu v betonu a ty kořeny skrz ní prorostly až do hlíny co je pod nim. No doufam, že jsem jí tim nezpůsobil nějaký životní komplikace:-) Tak teď ty fotky....

1.Papaya




2.Holans Hope
(je pozdě zasazenej, ale snad z něj něco bude:frog: )









3.Jamajka









4.Jamajka









5.Papaya












6.Early Skunk









7.Malý Swiss Crypto












8.Velký Swiss Crypto









9.Pohled do kytek ze předu









10.Pohled do kytek ze zadu
lipi
Koukejte na něj na prevíta!!!!!!!!!! Chtěl jsem ho tam pověsit za ty jeho koule, ale nechtěl držet, tak aspoň takhle:D Jinak je to Papaya, takže už vlastnim jenom dvě. Jako shrnutí bych uved, že je to letos muj druhej samec, první byl Power Plant.
Zdar!
lipi
mopslik: No to jsem rád, že když máš neštěstí ty, tak ho přeješ i ostatnim:frog: No doufam, že se jejich počet nebude moc zvyšovat. Ještě u 4 kytek nejsem schopnej určit o co pude, jinak jsou to všechno samíce:D Jinak dík za pochvalu, se tady skoro červenam:wink:
lipi
mopslik: Ne, to znamená, že ostatní jsou z řízků:frog: Jinak zatim ještě rostou. S hnojenim na květ začnu až to začne na květ vypadat. Taky musim objednat ten plagron aby bylo čim hnojit:D V batohu mam zase po dlouhý době pořádnej foťák, tak udělam nějaký to makro a různý jiný zajímavý detaily aby bylo trochu vidět, jak si holky vedou.
Zdárek
WirusH
Lipi: gratulace roste ti to nádherně. Držím palce.
lipi
WirusH: Díky ti kámo:)
lipi
Zdar všeci!
Tak fotky bohužel nebudou, protože u foťáku se nějak záhadně vydebilněla karta a vůbec nevunguje, tak doufam, že se to aspoň nějak spraví, bo byl půjčenej:( Dneska jsem naposled v roboťě a čeká mě 14 dní dovolené (rybaření, cestování po czechrepu). Pro vás, náruživé čtenáře mýho threadu to znamená, že si můžete dát po 5-ti měsících volno a užít si trochu toho pobavení, než vás zase začnu zásobovat novými aktualizacemi:frog: Jedna pozitivní zpráva je to, že už chybí určit pohlaví jenom u dvou kytek:D, tak doufam, že až se sem vrátim, tak budu moct konstatovat, že to dobře dopadlo a i tyhle dvě jsou ženy!!!
Jinak vám všem co mi dáváte podporu v podobě rad a i K+, moc děkuju a doufam, že vaší důvěru ve mně vloženou nezklamu:D
Tak se zatim mějte jak chcete a kdybyste něco potřebovali, tak si to kupte:frog:
Olevoár za 14 dní
lipi
Tak jsem si trochu pořešil přístup na net u kámoše a můžu sem zas po nějaký tý době hodit nějaký ty fotaz. Nic moc se nezměnilo, snad jenom to že se tak trochu splnilo moje přání a to, že už nebudu mít žádnýho samce:D Plagron už je doma a děck adostali prfní dáfku, tak teď už jenom sledovat, jak ty šíšule porostou:-) Mějte se a neupečte se:D

1.Swiss Crypto








2.Early Skunk










3.malý Swiss Crypto











4.Durga Mata



















5.Papaya










6.Papaya



















7.Jamajka











8.Jamajka
















9.Jamajka










10.Celkový pohled
Reggaemanista
Krásný keře, K+, snad se jen zeptám jak dlouho na ně svítí slunce ? :sun:
Vofce
Tjo! takle v kyblikách takový krutoři ...jsi šikulník obecný.
Jay-jay
čus pane,vidím,že si dáváš pěknou prácičku,vypadá to luxusně.chtěl jsem se zeptat na DM.už ti začala kvést,páč ta moje se jaksi nechce osmělit...thx
lipi
Reggaemanista :
Dík za K. Tak třeba taď na ně nesvítí slun vůbec, bo je zataženo jak hovado, ale jinak ho maj dost. Ze začátku to bylo s menšíma pauzama od sedmi do devíti. Teď už se to zkrátilo, ale nedá se to změřit, bo to prostě nesvítí:D

Jay-jay:
Dík za K:) Ta DM ještě nekwete a vůbec jsem celkově zvědav jak dokwete, jestli vůbec dokwete.
Jay-jay
tak změna,mi ta malá durga kvést začla,bratránkovi taky,ale ta velká mě nasrala...vypadá to na samce :( ale nemusíš se asi s dokvétáním bát,páč to asi brzo přijde
lipi
No já byl teď tři dny pryč a včera se vrátil až za tmy, tak nebyly zrovna vhodný podmínky na prohlížení, tak uvidim, třeba už tam dneska za světla najdu nějaký překvapení:D Ještě že je to řizek a nemusim se bát samce!!!
lipi
Tak protože změna je život, tak musim poopravit svoje tvrzení, že už mam se samcema vystaráno, protože včera jsem vytrh jednoho muže a bohužel to vypadá, že dneska, nebo zítra vytrhnu druhýho:mad: Bohužel jsou to oboje papayi a když vezmu, že jsem měl tři, dvě už vytrh a jedna mi ještě zbývá, tak docházim k tvrdý realitě a to, že letos nesklidim ani jednu papayu:( Jinak jsem ořezal některé spodní větvě u jamajek (tady musim narozdíl od papayi vyzdvihnout, že jamajky jsou ze třech semen 3 samice) protože k nim stejně nešlo pořádně světlo a byly to chudínky. U modelů z řízků to nemá cenu, protože co větev to perla:D Spíš budu muset zase trochu probrat swiss crypto, který má asi tak 3 000 000 výhonků, který jsou prakticky schovaný pod příkrovem listí. A když už jsem crypta tak si myslim, že to je nezničitelnej model, kterej potřebuije minimální péči. Včera jsem totiž zjistil, že má ulomenou jednu velkou větev, ale i když je ta větev uplně ulomená a zustala viset jenom na kousíčku, tak to prostě zaschlo a ta větěv si bere živiny tim kouskem, kterym je spojená s kmenem a vesel afrčí dál. Muselo se to stát už dýl (tak před týdnem) protože už je to uplně zahojený a na větvi neni znát, že by ztrádala. Určitě to vyfotim až budu mít foťák.
Zdarec
Fantasie
Lipi: S tou papayou me to mrzí, je to chutovečka...
BTW: to cos psal o cryptu, to se me stalo uz mnohokrat i na nounejmech proste to samo sroste a udela se tam kolinko... Konopi je genialni rostlina
lipi
Fantasie: Jenže ono se neudělalo kolínko. Ono to prostě visí tak jak se to utrhlo,ale v pohodě si žije. Chce to tu fotku pro vyjasnění nejasbností......
JAHmaican
Aby se ti pak nezlomila pod tíhou palic.
Doporučoval bych ji něčím podepřít.
lipi
Tak ta druhá papaya byla jak jsem čekal taky samec, ale co jsem fakt nečekal, byl hermafrodit jamajky:mad: V praxi to znamená, že mi opsazenstvo dvorku nepříjemně zřídlo na stav šesti kytek. Teď jenom doufam, že ty zbylý dvě jamajky nebudou taky hermašmejdi!!!!!!

Drevo-Kocur: No s tim focenim je to obtíž. Už jsem to měl mít včera ale nějak se to táhne a doufam, že dneska už to vyjde abych to sem moh zítra hodit. Ale ten nápad s berličkama se mi líbí:D Budu muset vymyslet nejaký udělátko aby mi to ty šílený salámy uneslo:frog:
hasmic
Výborná bush!!! k+
lipi
hasmic: Dík:D Akorát se mi ta bush už dost vytrácí, protože ty velky papayi byli samci, takže už tam nejsou a zas taková bush neni:( No snad mi to zbytek osazenstva vynahradí v kwětu:)
Peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma