Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
muj 2. pokus 250W - OB, misty... - Klikni zde pro originální téma
sick
Takze po cetnych pranich nejake poradne fotky

Kyti maji trosku svesene listy protoze byly zalite naposledy v nedeli dopoledne....
sick
A nejake makra,sam uz nevim,co je co.... jen OB je tam vyrazne poznat,ze ma mensi paldy - zatim
2sick>>no naarezovka jen ty makra by to chtelo vyfotit v normalni barve at sou videt cukriky....:D:D
normalne vyndej kytku ven a nafot ji v plne barve prirody ...uz se tesim :D
sick
Kamo to se lehko rekne ale tezko udela! dopoledne nemuzu a odpoledne ma kamos doma rodinu,takze to nemuzem vytahnout ven,bohuzel! A kdyz to jde, tak uz je venku tma, zkusim do pristiho foceni sehnat bilou zarivku.Ale jako kdyz zapinam lampu,tak nejlip ty krystalky jdou videt pod uplne zlutym svetlem
2sick>staci obycejna lampicka z pokoje a fotit s bleskem
sick
pod lampickou to nejni ono,ta zarivka je mnohem lepsi
expiry_date1
Sorrz za OT,vám ide na makro blesk?Ja keď fotím makrá v režime supermakro(od 4 cm),tak sa mi blesk nedá zapnúť.V režime makro to ide,ale to zase nie su také pekné fotky.Na pár cm to nedokáže zaostriť.
sick
Nene na supermakro nejde blesk
sick
Hello! Pred tremi dny jsme s kamosek narizkovali nasi matkarnu a vysledek je:
14x Early skunk
15x passion 1
23x super skunk
23x powerplant

a mam jeste 24 zakorenenych chronicu! To bude mazec sadba! 99 rizku pro dva lidi,to je 48 a pul rizku na jednoho! Huz aby bylo poradne teplo!!

Nafotil jsem to,ale stratil sem nekde fotak,az ho najdu,dam to sem!
sick
Jo jo,chronicu mam 24!!! je to napsane o kousek vys... ale zvazuju,ze rozjedu jeste nejaky indoorek po tomhlenctom at je co cadit az do podzimu! Leto je holt moc dlouhe!!!
sick
Nekde jsem ztratil fotak!!!
sick
Kua nedalo mi to a pucil jsem si fotak, sice sunt,ale aspon neco!

1. a 2. celek skoro
3. - misty
4. - chronic
5. - misty
6. - ob
7. - chronic
8. - chonic
9. - Super skunk
10. - misty
sick
A pokus o detaily...
expiry_date1
Tak som Ti pridal kocku:D
sick
Diky, diky! Patricne jsem te za to ofrankoval!
sick
Jo sem jeste chtel rict, ze Misty, Supr skunk a chronic jsou uz 3 dny na FS a jeste tyden budou - paldy sou pak tak tvrde, te se nedaji skoro rozsednout... :D No pak tyden flushing a pak smitec

Mno a Ob zacal kvest teprve o 14 dni pozdeji takze ma jeste o 14 dni delsi cas....
2sick>je to opravdu moc moc pekne na 250W super...chtelo by si to nekde pujcit fotak a nafotit to v normalnich barvach urco by to byly nadherne fotecky..k+
sick
uz mam domluveny fotak profi s jednim kaosem,ale necham to az na pristi tyden...
sick
tak panove a damy, finis je tu! SS, misty a chronic sklizeny... Ob jeste tyden, dva necham...

Fotky budou,jen co se mi dostane do ruky neci fotak...
sick
tak konecne fotky:

tohle zbylo v skrini po sklizeni . je to jen OB
sick
Tohle zbylo po misty:
sick
Takhle to vypada s chronicem:
sick
A superskunk
sick
A posledni je fotka celku sklizeneho
sick
Tak co je s vama lidi? Nikdo nema co dodat?
2sick>no ja bych jen dodal ze je to nadherny a vypada to na peknou mordozitku :death:
...nezapomen pak na kvalitni makra suchejch palicek.. :punk:
expiry_date1
no,pekne to dopadlo a som zvedavý na nejaké zhodnotenie,hlavne tú misty:)
rastafan
čau sick,ty voe ty je snad solíš ne? :-)
takový cukrouše se jen tak neviděj,krásný barvy - moc pěkný na stopade!
k+ ,čau čau
sick
cest, diky za K+ vsem! Jo musim rict, ze Superskunk je masakrovsky osypany pryskyrici!

To expiry: Misty ma neuveritelne energicke stavy! proste jedno brcko s kamosema a chlames se porad a stale neco vymyslime a podnikame! Co se me tyce, presne tenhle styl zkoureni se mi vyhovuje!!!!

Makra sucheho budou, jen co to uschne :D
Mr. Figaro
Vyrostlo ti to Luxusně......sem zvědavej kolik G z toho bude po usušení....takže informuj:)

(K4U)
sick
Dneska jsem sklidil OB, je to fakt luxusni zalezitost!

za par dni rozjizdim novou skrin, bude spousta vylepseni!

A jeste jednou diky vsem za karmu!
sick
Custe, omlouvam se, ze sem nepostnul fota, ale mel sem pred maturou,toz sem se musel mooc ucit...

Zitra dodam makra suchych palicek....

Jo a mimochodem, maturu sem udelal s vyznamenanim!!!!
hehe gratulace cece a ty makra a smokereport budou?
expiry_date1
No,asi to bol dobrý matroš,keď nie je schopný napísať pár viet a hodiť nejakú tú fotku:D:D:D
sick
Chlapi novy thread: http://grower.cz/forum/showthread.p...0797#post420797

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma