muj 2. pokus 250W - OB, misty... - Klikni zde pro originální téma |
sick |
Takze po cetnych pranich nejake poradne fotky
Kyti maji trosku svesene listy protoze byly zalite naposledy v nedeli dopoledne.... |
|
|
sick |
A nejake makra,sam uz nevim,co je co.... jen OB je tam vyrazne poznat,ze ma mensi paldy - zatim |
|
|
|
2sick>>no naarezovka jen ty makra by to chtelo vyfotit v normalni barve at sou videt cukriky....:D:D
normalne vyndej kytku ven a nafot ji v plne barve prirody ...uz se tesim :D |
|
|
sick |
Kamo to se lehko rekne ale tezko udela! dopoledne nemuzu a odpoledne ma kamos doma rodinu,takze to nemuzem vytahnout ven,bohuzel! A kdyz to jde, tak uz je venku tma, zkusim do pristiho foceni sehnat bilou zarivku.Ale jako kdyz zapinam lampu,tak nejlip ty krystalky jdou videt pod uplne zlutym svetlem |
|
|
|
2sick>staci obycejna lampicka z pokoje a fotit s bleskem |
|
|
sick |
pod lampickou to nejni ono,ta zarivka je mnohem lepsi |
|
|
expiry_date1 |
Sorrz za OT,vám ide na makro blesk?Ja keď fotím makrá v režime supermakro(od 4 cm),tak sa mi blesk nedá zapnúť.V režime makro to ide,ale to zase nie su také pekné fotky.Na pár cm to nedokáže zaostriť. |
|
|
sick |
Nene na supermakro nejde blesk |
|
|
sick |
Hello! Pred tremi dny jsme s kamosek narizkovali nasi matkarnu a vysledek je:
14x Early skunk
15x passion 1
23x super skunk
23x powerplant
a mam jeste 24 zakorenenych chronicu! To bude mazec sadba! 99 rizku pro dva lidi,to je 48 a pul rizku na jednoho! Huz aby bylo poradne teplo!!
Nafotil jsem to,ale stratil sem nekde fotak,az ho najdu,dam to sem! |
|
|
sick |
Jo jo,chronicu mam 24!!! je to napsane o kousek vys... ale zvazuju,ze rozjedu jeste nejaky indoorek po tomhlenctom at je co cadit az do podzimu! Leto je holt moc dlouhe!!! |
|
|
sick |
Nekde jsem ztratil fotak!!! |
|
|
sick |
Kua nedalo mi to a pucil jsem si fotak, sice sunt,ale aspon neco!
1. a 2. celek skoro
3. - misty
4. - chronic
5. - misty
6. - ob
7. - chronic
8. - chonic
9. - Super skunk
10. - misty |
|
|
sick |
A pokus o detaily... |
|
|
expiry_date1 |
Tak som Ti pridal kocku:D |
|
|
sick |
Diky, diky! Patricne jsem te za to ofrankoval! |
|
|
sick |
Jo sem jeste chtel rict, ze Misty, Supr skunk a chronic jsou uz 3 dny na FS a jeste tyden budou - paldy sou pak tak tvrde, te se nedaji skoro rozsednout... :D No pak tyden flushing a pak smitec
Mno a Ob zacal kvest teprve o 14 dni pozdeji takze ma jeste o 14 dni delsi cas.... |
|
|
|
2sick>je to opravdu moc moc pekne na 250W super...chtelo by si to nekde pujcit fotak a nafotit to v normalnich barvach urco by to byly nadherne fotecky..k+ |
|
|
sick |
uz mam domluveny fotak profi s jednim kaosem,ale necham to az na pristi tyden... |
|
|
sick |
tak panove a damy, finis je tu! SS, misty a chronic sklizeny... Ob jeste tyden, dva necham...
Fotky budou,jen co se mi dostane do ruky neci fotak... |
|
|
sick |
tak konecne fotky:
tohle zbylo v skrini po sklizeni . je to jen OB |
|
|
sick |
Tohle zbylo po misty: |
|
|
sick |
Takhle to vypada s chronicem: |
|
|
sick |
A posledni je fotka celku sklizeneho |
|
|
sick |
Tak co je s vama lidi? Nikdo nema co dodat? |
|
|
|
2sick>no ja bych jen dodal ze je to nadherny a vypada to na peknou mordozitku :death:
...nezapomen pak na kvalitni makra suchejch palicek.. :punk: |
|
|
expiry_date1 |
no,pekne to dopadlo a som zvedavý na nejaké zhodnotenie,hlavne tú misty:) |
|
|
rastafan |
čau sick,ty voe ty je snad solíš ne? :-)
takový cukrouše se jen tak neviděj,krásný barvy - moc pěkný na stopade!
k+ ,čau čau |
|
|
sick |
cest, diky za K+ vsem! Jo musim rict, ze Superskunk je masakrovsky osypany pryskyrici!
To expiry: Misty ma neuveritelne energicke stavy! proste jedno brcko s kamosema a chlames se porad a stale neco vymyslime a podnikame! Co se me tyce, presne tenhle styl zkoureni se mi vyhovuje!!!!
Makra sucheho budou, jen co to uschne :D |
|
|
Mr. Figaro |
Vyrostlo ti to Luxusně......sem zvědavej kolik G z toho bude po usušení....takže informuj:)
(K4U) |
|
|
sick |
Dneska jsem sklidil OB, je to fakt luxusni zalezitost!
za par dni rozjizdim novou skrin, bude spousta vylepseni!
A jeste jednou diky vsem za karmu! |
|
|
sick |
Custe, omlouvam se, ze sem nepostnul fota, ale mel sem pred maturou,toz sem se musel mooc ucit...
Zitra dodam makra suchych palicek....
Jo a mimochodem, maturu sem udelal s vyznamenanim!!!! |
|
|
|
hehe gratulace cece a ty makra a smokereport budou? |
|
|
expiry_date1 |
No,asi to bol dobrý matroš,keď nie je schopný napísať pár viet a hodiť nejakú tú fotku:D:D:D |
|
|
|
|