muj 2. pokus 250W - OB, misty... - Klikni zde pro originální téma |
sick |
zdravim vas pratele groweri, tak jsem zpet a konecne s poradnou skrini!
Skrin: Vyska 160 cm
Hloubka 60 cm
Sirka 120 cm
Jinak vetracek je 12 x 12 cm, jako trafo jsem pouzil starou nabijecku od alcatelu, vyhovuje naprosto perfektne!
Lampa je 250W son-t a elektronika je od elektrikare z technickych sluzeb naseho mesta :D |
|
|
sick |
A ted neco k osazenstvu:
Takze ta velka kyti uprostred je misty, tady od Thmch - byla skoro takhle velka, uz kdyz jsem ji koupil!!!
Nalevo v kvetinaci je vzadu chronic a vepredu superskunk od puljec
Napravo v kvetinaci jsou dva Orange budy od kozzyho
Ty tri male kyti vepredu jsou passion1, powerplant a early skunk, budouci maminy pro rizky na outdoor, jsou tu jen docasne,asi na tyden
Jinak ty kvetinace(ty krajni) jsou 30l a ten prostredni ma 20l
substrat: zemina pro pokojove rostliny 50l
zemina pro stale zelene rostliny 30l
jedno baleni perlitu
-- vsechno smichane dohromady a dano do kvetinace
---> Super skunk
---> chronic
---> Misty
---> OB
---> OB |
|
|
sick |
Hnojky planuju pouzivat klasicky Wuxal, ten se mi osvedcil a dokonce se u nas vyrabi! Planuju jeste neco dokoupit,ale jeste uvidime jak budou penize...
Kazdopadne nakonec mam v zaloze final solution
Styl pestovani : chci je co nejvic poohybat pomoci kolinek na tvarovani at naji co nejvetsi plochu a co nejvic vrcholku,scrog uz neplanuju
Takze nejake otazky? jen smele dotoho! |
|
|
hulitko258 |
Kde kupuješ ten Wuxal Super taky potřebuju si snim maximalně spokojen |
|
|
sick |
Kupuju ho u nas v jednom zahradnictvi, maji ho tam velice levny,ani ne 100 a je to asi 250 ml, nejsem si ted jisty. Ale je pry vhodny pro rust i kvet |
|
|
hulitko258 |
Jo diky a odkat si jinak mysliž že ho budou mit v Baumaxu |
|
|
cuky |
Ahoj.Nechci nejak prudit ale cumim na to uz asi 5minut jak hnup a porad si nejsem jisty co to mas pod tou tlumivkou??? |
|
|
orik |
TO-->cuky
Pokud můžu odpovědět za sicka, tak je to kus polistyrenu,kvůli hluku při vybracích tlumivky..
TO-->sick
vypadá to OK, budu ti to tu průběžně čekovat. Happy grow:D |
|
|
cuky |
nemyslim si, ze je to nejlepsi napad davat pod tlumivku polistyren. Tlumivka totiz vyrabi docela dost hodne tepla a tak bych tam dal spis neco nehorvaleho. |
|
|
sick |
Zdravim,
Takze to pod tlumivkou je skutecne polystyren proti vibracim a osvedcil se mi velice, protoze to vubec neni slyset, mno a to zahrivani opravdu memi az tak hrozne, mel jsem to takhle i pri minulem growu a nebyl problem! :D
jo a jinak v baumaxu nevim, ja ty velke obchody nemusim, radsi zajdu do tech mensich zahradnictvi, prijde mi tam lepsi atmosfera a ti lidi tam mi vzdycky poradili lip nez v nejakem hypermarketu. Ale treba v Hornbachu v Ostrave sem ho videl |
|
|
|
jako lëletrikar ti musim zdelit ze ten polystyren bys mel voddelat:flick: zatim se to osvedcilo ale jednou prijdes domu a vlepsim pripade tam budes davat novy polystyren:flamer: spravne by mela mezi horlavym podkladem min 3 cm mezera nebo NEHOŘLAVÝ material |
|
|
Stoned_Observer |
...taky sadrokarton je v celku v pohode ako nehorlavy material... |
|
|
Li-quan |
litroFka wuxalu za 110 kaček, nejlepší objednat celou bednu
http://www.agrobio.cz/
A´T to roste ------ PEACE
ináč tu tlumiFku je dobrý pověsit na ocelový lanko -- NON vibración |
|
|
sick |
Tak mi porad nejaky mekky nehorlavy material tlusty 3 cm, ktery tam muzu dat, momentalne me zadny nenapada |
|
|
cuky |
JA sem taky elekrikar a musim ti ric, ze pod tou tlumivkou by me byt azbest. ale pokud je ten rokwool v pohode a nelze ho zapalit zapalovacem, tak ho tam vraz. Bude to na 100% bezpecnejsi nez ten polistyren. |
|
|
cuky |
To ze je azbest rakovinotvorny nas tam ucili taky. Pro me to neni zadna novinka a tudis sem vedel o tom i vdobe jak sem psal, ze tam spravne ma prijit azbest. Ja jen vim co rika ČSN a to je vse. Dejte si tam treba koberec ale hlavne ne polystyren. |
|
|
sick |
Clapi dik za rady, radeji tam fakt dam ten rockwool nez ten azbest.... Jen ho nekde nejdriv sezenu |
|
|
|
sem rad ze se to tady vyrezilo:) poprvy co mi dal nekdo za pravdu to budu si muset napsat:bravo: |
|
|
sick |
Takze update po tydnu |
|
|
sick |
A jednotlive
---->misty jede nadherne, uz sem ji nahybal a za par dnu budu muset znova
----> tohle je ss |
|
|
sick |
Zda se mi, ze Orangebudy stavkuji,nebo alespon do vcerejska stavkovaly ale uz se snad rozjedou! |
|
|
sick |
Ne ne, chronic a SS jedou docela pekne, na to, ze byly zasazene v ten den, kdy jsem fotil ty prvni fotky... Ale OB byly zaroven s nima a nejak se jim nechce, dam jim jeste tak tyden a kdyz se nerozjedou, nahradim je necim jinym |
|
|
|
2sick>pjekny tak at se dari jinak ten rockwool doporucuju a sezenes ho v kazdejch stavebninach a ten kousek co potrebujes ti mozna daj i zadarmo |
|
|
sick |
Ja debil byl ted nahybat MISTY a jak sem si uhybal s jednou vetvickou tak jsem tu vetvicku (na fotce ta,co jde do praveho horniho rohu) zlomil. Ale dal jsem to k sobe a nahnul kolinkem nahoru at to co nejvic prileha k sobe. Treba se to vzpamatuje, uvidime zitra |
|
|
|
melo by to bejt v poho musis opatrne covece!! |
|
|
sick |
Tak ta vetvicka to ustala v poho :D akorat ten list, ktre rostl na strane toho zlomeni uplne uschnul... |
|
|
|
to je v poho prece jenom je to plevel :D |
|
|
sick |
Hele tak me napadlo, skoda, ze to tak nefunguje i u lidi, ze kdyby si nekdo urval nohu , prilozi ji zpatky a ona sroste. No nic, sem asi moc zhuleny na filosofovani :D |
|
|
sick |
Takze zase po tydnu update
Ve skrini doslo k prohozeni Misty a OBecek, protoze OB nechtely rust tak sly primo pod svetlo a vypada to, ze jim to prospelo.
Kytky porad jeste nejsou pohnojene, protoze cekam na enzymes+ a root stimulator,ale prijde to az zitra tak to tem OB hned napnu at uz poradne povyrostou! |
|
|
sick |
V realnem svetle - teda pod bleskem no
Vypadaji krasne, teda aspon me se moc libi! Moje moje!:D |
|
|
sick |
Nejake mensi detaily
.......Tak tohle je vetveni Superskunku, predevcirem jsem ho zastipnul
........a tohle je masakr, takhle se mi po zastipnuti rozvetvil chronic
........OB
........OB
.........No ta fotka s rukou je superskunk |
|
|
|
2sick>no krasa nepremejslels o jednom truhliku pres celou pestirnu?ja do toho asi pristi indoor z rizku pujdu rekl bych ze koreny maj mnohem vic prostoru |
|
|
sick |
He he, delas si ze me srandu kamo? Ty kvetinace maji 30 litru, kde jsou po dvou a misty ma sama pro sebe 20 nebo 25 l, nevim ted presne. To je docela dost na to, ze lidi tady pestujou i v 3L na kytku... |
|
|
expiry_date1 |
citace: |
Původní příspěvek od deth.
2sick>no krasa nepremejslels o jednom truhliku pres celou pestirnu?ja do toho asi pristi indoor z rizku pujdu rekl bych ze koreny maj mnohem vic prostoru |
Myslím,že to by šlo pri rovnakej genetike,tiež som už nad tým rozmýšľal.To ja len tak...:bong: :smoker: |
|
|
sick |
No ja jsem nad tim taky premyslel abych pravdu rekl, ale nakonec jsem dosel k zaveru, ze kdybych tam mel jeden velky truhlik, nemohl bych treba s kyti hybat tak jak jsem to udelal ted a navic je nezalivam kazdy den vsechny,ale jenom tehdy kdyz proschnou a to neni u vsech stejne, takze treba kdyby to nekde prosychalo min a nekde vic tak to nekde muze byt treba prelite nebo naopak preschle. A nebo kdybych zkazil dyvkovani hnojiv, muzu tim spalit vsechny.
Tot muj nazor |
|
|
sick |
Cus puljec! No ja ty kytky prave schvalne nehnojim, protoze doufam, ze je ty OB aspon trochu dozenou! Nebo aspon co jsem se docetl tady na G tak OB maji velky rustovy potencial.Ale nevim cim to mohlo byt, ze se sekly ale bral jsem najednou 11 rizku a pry se takhle sekly skoro vsechny az na K2 co sem mel pro kamose.Ale konecne jedou!
No a k tomu bubbleru, uz jsem o tom velice vazne uvazoval, ale je nad me financni moznosti poridit si ph a ec metr.Jinak vzduchovaci motorek a voda neni problem, mam naproti skrine 190L akvarium a vedle neho jeste 120L abych mel pro kyti porad odstatou vodu a o metr vedle skrine mam privedenou vodu, takze tohle by bylo v poho.Bohuzel vazne to v tech mericich pristrojich |
|
|
sick |
Jinak jeste me napadlo, ze nevim, jestli jsem vam rekl, ze planuju mit rustovou fazi docela dlouho, protoze z toho chci udelat takovy zeleny koberec! Chci se zkusit priblizit co nejbliz hranici 1G/1W , snad se mi to podari |
|
|
|
2sick>ja jsem o tom zas videl film a tam rikaj ze velkej truhl je nejlepsi pro koreny ale zas na druhou stranu asi opravdu lepsi jen na 1 genetiku |
|
|
sick |
Ja myslim, ze tohle jim zatim vyhovuje, teda aspon zatim si nestezujou :-))) No a navic pri tech ruznych velikostech by to asi ty OB nedavaly kdyby je Misty zastinila. Jsem jen uz tedka zvedavy, jak se pozenou, az jim zacnu davat hnojky!
No a s tim bublerem uvidim,treba pristi grow, jeste si to necham poradne projit hlavou |
|
|
sick |
Takze vcera jsem holky poprve pohnojil a dneska sem prisel a koukam jak blazen, ty potvurky povyrostly o pekny kus!Tak jsem nelenil, vzal do ruky kolinka a nahybal a nahybal, bohuzel fotak sem s sebou nemel,ale protrhal jse tu jungle a donesl si par listu domu a chci vam neco ukazat:
.... tohle je list od misty, proste normalni klasicky list
.....Ale tohle jsou listy z chronicu, jsou velice zajimave, protoze jsou vsechny tridilne a na velice dlouhych rapicich, maji i pres 10 cm a ty jednotlive listy se tlaci k sobe, je to zajimave, teda aspon pro me |
|
|
orik |
Sick, a nemáš to náhodou špatně odvětrávaný? Taky se mi Chronic takhle zaobloval dokud sem nevyřešil pořádnej prutok vzduchu.. |
|
|
sick |
No nevim nevim, to by asi trpely vsechny kyti, ne? Ja si spis myslim, ze to je tim, ze ten chronic je tak strasne husty a timpadem asi musi byt ty listy delsi, je to opravdu takovy hodne husty kerik. Ale planuju ho tak nechat jeste asi 3 dny a pak z neho oholim prebytecne vetvicky a udelam si z nich rizky na jaro navenek |
|
|
sick |
Takze pratele, rozhodl jsem se jit jeste nafotit kyti dneska a i s metrem at mate predstavu o velikosti mojich zen :D
......Vyska Misty
.....sirka misty
.....sirka misty detail ale tohle jeste neni to nejsirsi misto,to nejsirsi melo 43 cm ale nechtelo se mi s tim sachovat tak aby to slo nafotit
......Vyska OB, jsou obe dve stejne vysoke
........takhle je vysoky superskunk
.......a tohle je vyska chronicu |
|
|
sick |
Jeste nejake fotecky nahybani
...misty
....chronic
....a jeste pokus o zachyceni hustoty vetvi chronicu |
|
|
sick |
To puljec: Jo jo, vim, ze chronic je na outdoor dobry a ten tvuj byl zvlaste dobre vypeceny! :-))) |
|
|
expiry_date1 |
Čau,tak máš to pekné a som veľmi zvedavý na tú misty:) .Už ju mám skoro mesiac na 12/12 a je krásne orosená:)
Som zvedavý,ako rýchlo pôjde Tebe,mne kvitne v predstihu pred ostatnými.Kedy prepínaš? |
|
|
sick |
Chci prepnout nejpozdeji 6.3. jo a jak rikas s tim orosenim, tak normalne musim rict, ze na chronicu na listech leze pryskyrice |
|
|
sick |
Tak dneska konecne prisel root stimulator a enzymes+, hned to jdu na holky aplikovat! |
|
|
sick |
Takze tohle jsou dnesni fotecky: |
|
|
sick |
No a jednotlive:
......OB zboku
...... obe dve OB
...... Misty, moje nejmilejsi :D
......V popredi je Superskunk a v pozadi je chronic |
|
|
sick |
Jinak chronic uz presahl hranici 33cm a proto jsem se rozhodl, ze PREPNU NA KVET! a maji co chtely, zeny moje...
Jo a chtel sem rict: nekoukejte jenom,ale pridejte i vy svuj komentar, budu jen rad! |
|
|
sick |
Takze dnesni photos: |
|
|
sick |
Dneska jsem je radikalne prostrihal a udelal skoro 30 potencionalnich rizku - vetsinou chronic
Jinak byl bych rad,kdyby jste neco napsali at to tu neni jen muj monolog |
|
|
|
2sick>moc pekny myslim ze uz nejvyssi cas na prepnuti
jinak na ty posledni fotozz jsou ty listy nejake slehle .......nakej problemek?? |
|
|
sick |
Jo jo, problemek byl ten, ze nemely uz skoro 5 dni vodu,ale dneska jsem to napravil i s patricnou davkou hnojek! |
|
|
|
2sick>tak to je pohoda me se to taky sem tam stane aspon pak mas jistotu ze byli u korenu poradne proschly :D |
|
|
sick |
mno a zapomel jsem, ze kytizz uz jsou par dnu prepnute! |
|
|
|
jeste otazecka>koukam ze tentokrat neinstalujes oproti posledne sit
PROC? :D:D nevyhovovala ti? |
|
|
sick |
Ne, sit nedavam proto, ze misty se tak rychle netahne a tudiz bych ji musel podkladat kvetinac a ruzne s tim sachovat a ty OB jeste nemaji tak dlouhe vetve,ale superskunk a chronic je silne prerostly, az takovy rustovy potencial jsem holt necekal....Ponauceni pro priste |
|
|
zaya.cz |
cuz je to trosku starsi ale pod tu tlumivku bych dal neco keramickeho ja tam mam napr talir. jo a pod tou vybojkou nic nemas??nevidim tam zadne sklo. |
|
|
sick |
ne, nic pod ni nemam, je tam "naostro" |
|
|
sick |
Takze zase maly update (mno mozna vetsi :D) |
|
|
sick |
A protrhane OB a ta druha je SS a chronic |
|
|
sick |
No a nejake mansi detailiky |
|
|
sick |
No a nazaver tohle- clovek to 4 dny nevidi a takovehle potvory se klidanko rozrustaji a v koupenem substratu!!! |
|
|
sick |
jo ja mam taky neco na pokojovky + smes pro stale zelene rostliny,aspon je videt, jak na to ti borci co to delaji kaslou,hlavne ze to prodaji a to dneska jde, ne? :D |
|
|
|
2sick>kup si kokosak lisovanej v kosstkach nared to s nakym radnym proverenym substratem a mas klid!!tohle je opravdu sme jak svina! |
|
|
sick |
hello zase po deseti dnech! Prinasim s sebou i mensi update! Je to ze 23. dne kvetu, takze ze vcerejska
------superb skunk
-------Misty
--------OB
-------Chronic
--------celkovy pohled |
|
|
sick |
Mno a mensi detaily, budu si muset pujcit zase fotak na poradne makra
-----OB, doufam,ze se z toho udela jedna velka palice!!!!!!! :D
------Super skunk
------Pro predstavu o velikosti sisek SS ve 23.dni kvetu
------tohle je myslim chronic |
|
|
sick |
Jinak je fakt skoda, ze na tehle fotkach neni videt,jak se SS chronic a taky misty zacinaji cukrovat! |
|
|
expiry_date1 |
Vidím,že tá misty vyzerá podobne ako moja.Pozri čo dokáže pod 70W hps,pod tou 250W bude super.Chuť,vôňa super,potencia,myslím slušná:) |
|
|
sick |
to expiry: mas tu misty krasnou,na 70W je to nadhera.Taky uz sem te ofrankoval K+ :D
to erixon:Jo musim rict, ze chronic a SS si jsou velice podobne vzhledem,akorat zatim se mi zda ze SS vic cukrje :D |
|
|
expiry_date1 |
Som sa ešte chcel spýtať,tiež sa Ti málo vytiahla po prepnutí?Teda myslím maximálne raz toľko? |
|
|
sick |
No popravde cekal sem jak se to povytahne a ono jen o 10 cm asi a chronic a SS tez. Ale OB mel 12 cm pri prepnuti a ted ma 51 - 52 cm, ten se fakt hodne vytahl. Taky zacal kvest pozdeji a ma tudiz paldy asi jako misty pred 8 dny... |
|
|
sick |
Mam tady takovaou blbou fotku,ale to hlavni - rozdil velikosti tam videt je.
Jo a tomu OB nalevo jeste asi 6, 7 cm neni videt |
|
|
kel |
Zdrawím, mam skoro same osazenstwo a musim priznat mas to hezčí :mad: ale to je fuk mas to fak pekne at se dari sem zjedaw jak to bude na funuse. zatííím zdáár :jumper: |
|
|
sick |
Diky, to potesi! Mas to na groweru?Mrknul bych, jak ti to jde! |
|
|
sick |
ZDRAVIM PRATELE, JAK JISTE VSICHNI VITE, V POSLEDNI DOBE STOUPAJI RYCHLE HLADINY REK A JELIKOZ MAM SKRIN U KAMOSE VE SKLEPE NEDALEKO REKY VELICE SE STRACHUJI O SVOJI URODU,MYSLITE, ZE Z TOHO NECO BUDE, KDYBY VODA ZACALA ZAPLAVOVAT SKLEP A MUSELO SE TO SKLIDIT TREBA UZ VE 30TEM DNI KVETU? PORADTE,DIKESS |
|
|
sick |
Jo jo ta moje ted vypada dost podobne ale SS vypada jeste vic mazec,snad ta voda opadne a nebude se to muset sklizet,ale moc dobre to s tou vodou nevypada! |
|
|
mrakoplas |
Precet jsem cely treed, trosku slintam :frog: ...tak to je poser snad voda opadne,drzim palce.
Zkus kdyz tak skrin prestehovat to by byla fakt skoda opustit rozdelanou praci,zvlast tak moocně krasny kere. |
|
|
sick |
dneska probehla zachranna mise a kytky byly prestehovany!Huraaa ale zatim jen prozatimne do zcela nezarizene skrine bez svetla a vseho,je to jen na par dni nez se mi to podari osetrit poradne a zaridit jim nekde azyl.... |
|
|
sick |
Dneska sme kyti prestehovali zpet do puvodni skrine protoze hrozba povodne opadla! Huraaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
2sick>tak se tesim brzy na fotky |
|
|
rastafan |
mooc pěkný kytičky,byla bych jich škoda |
|
|
sick |
Jo jo,kytiss sou docela podobne jako pred tim,protoze nemely ty ctyri,pet dni svetlo,takze se moc nepovytahly... Ale nafotim je a uvidime |
|
|
sick |
Tak zase malej update:
----Misty
-----OB
----chronic
-----Super skunk
------Super skunk
-------Misty
----OB |
|
|
sick |
A pokus o detaily palicek - prvni fotka je OB(mimochodëm uplne stejna palicka jako o stranku driv,ale uz vyspelejsi), 2. a 3. fotka je Super skunk a posledni je misty |
|
|
expiry_date1 |
Fakt sa to už pekne rosí:) Inak tá misty vyzerá ako tá moja:) asi tam majú celkom stabilnú genetiku.Inak aj Tomi Poser:) ide misty zo semienka.Tak som zvedavý.Skúsim,či Ti môžem dať K+ :) |
|
|
sick |
Jsou orosene tak jako kytizz predtim pri sklizni! Misty je opravdu nadherna ale SS je olepeny mnohem vic... A misty ma olisen na listech a nejde se mi te potvory zbavit! Ale ostatni kytizz jsou zatim zdrave a nechytaji to,nastesti.... |
|
|
sick |
Cest kamo! Moznost je,ale momentalne nejsou baterky,ty posledni dve fotky hprujou protoze uz blbly baterky , ne kvuli moc svetla...
Jinak na 250W jsem zatim spokojeny,az na to,ze kdybych vedel,ze se Misty prestane chtit rust, soupnul bych k ni jeste jednu sestricku! Hned by bylo o neco veselejs!Ale rozhodne si nestezuju!
Jo jinak prepinal jsem to 1.3. takze by to mel byt 34. den kvetu ale 5 dnu byly bez svetla - takze 29 - 30. den kvetu |
|
|
sick |
Barva OB,SS a chronic je zdrava tmave zelena a misty ma takovou nezdravou zelenou - hraskovou,ale koupim baterky a vyfotim to |
|
|
|
uz se teim na poradne kvalitni makra cukriku...roste ti to krasne... |
|
|
expiry_date1 |
Myslíš,že tá misty v 30. dni kvetu ešte rastie?Mne prstala rásť asi po 3 týždňoch. |
|
|
sick |
Mylim, ze uz jsem to tu psal, ale jisty si nejsem- zda se mi,ze misty vyrostla tak o 10 cm od prepnuti na kvet, kdezto treba OB o 40 cm!!! Misty podle me rostla tak 10 - 15 dni po prepnuti a pak uz jen paldy paldy a jeste paldy :D |
|
|
expiry_date1 |
To bola reakcia na príspevok 95,kde si písal,že keby si vedel,že misty už nebude rásť,tak by si tam šupol ďalšiu.Tak som to asi nejako špatne pochopil:) |
|
|
sick |
Jejda,tak to jsem to spatne napsal, myslel jsem jako ze bych tam k ni supnul jeste dalsi rostlinku treba i nejakou jinou odrudu,ne Misty |
|
|
sick |
Tak na vase cetna prani sem si teda pujcil fotak a nejake snad lepsi photoss |
|
|
|
|