Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
Jak Moc HulÍte? - Klikni zde pro originální téma
kotlis
staršně mě zajímá jak to dělají borci v americe že hulí 5g denně, nejsou z toho vykvašení a sou furt kreativní..

co vy??

ženete to vždycky do maxima nebo si dáváte jenom tak pohodově??

já většinou hulím s mírou ale sem tam si dám takový experiment co jako snesu..končí to ale pak většinou v hospodě nebo doma na gauči v šíleném stavu,bez schopnosti komunikovat a tak..

no??

:grrr:
kotlis
a k té americe..však znáte z filmů ty tlusté blunty mezi zubama..nechápu jak to vydrží.nebo jim to dávají jenom na focení do časáků???
GthiN
Cim vyc hulis tim vyc se muzes zhulit jak po sklizni zacinal se svym 1vmim vzorem na 2sklech a skoncil na plnohodnotnym poradne narvanym brku z cervenejch smoking (takovy ty siroky) a pak to bylo opravdu HIGHT (bouzel uz nic nemam)
kotlis
2gthin:
jako ze se clovek "vypracuje" jo??no vis jak, vsude se keca o tom ze je nulova tolerance tak pak nechápu to,ze poprve staci sklo a ka konci pomalu nestačí brko,he..??
mr.poison
mam volno,palim od rana do vecera,kdyz chodim do prace,tak az vecer,ale nekolikrat za vecer////ja ten bong proste miluju...zdarek vypalenci...
molik
Ahoj. Tak presne o tomhle, tedy o toleranci k trave, jsem nedavno s kamaradem premyslel a dosli jsme k zaveru, ze fyzicka existuje, ale v dosti male mire. Spis jde o to, ze s kazdym novym brkem si svuj stav ohmatate, osahate, okoukate...v podstate vite, co od ganji cekat a to se odrazi i na vnimani jejiho ucinku...Coz?
Mesias
No když je jeden druh tak dávky začneme asi všichni zvyšovat na tom se shodnem. Když mám nějakýho druhu mrtě moc tak to většinou konší tím, že hulit ani nepřestávám, jak dojedu jointa hned motáám dalšího (trochu přehnané)... Jsou dvě možnosti výkladu - zvykáte si na to a už vás to tak nezhuluje, nebo vás to zhuluje, ale jelikož už svůj stav zvládáte v poho tak vám to ani nepříjde a hulíte dál. Já nevím, všichni řeší kdy púřestat hulit... Já fakt nevím hulím sklo dvě tři a nepřemýšlím nad tím jak mi je ale až mi bude dobře přestanu. Ještě nikdy se mi nepodařilo přehulit. Jednou nebo dvakrát jsem po hulení zvracel, ale to bylo jen protože jsem byl nemocnej a zvracel bych i bez hulení, ale přehulen jsem ještě nebyl. Poslední dobou se mi celkem líbí na akcích hulit fakt mrtě moc. Ráno už pak mozek prostě nestíhá, skáče si jak jojo na šňurce a ani se k tomu nemusí chlastat. Jo co sem to chtěl říct, jen tak mimo řečí zdá se mě že podobné téma jsem tadsy už někde viděl, ale což. Já hulím když mám tak si dávám ráno (skla a více) jen tak na rozdejchnutí abych zvládnul hromadnou dopravu. Pak si dám po obědě abych měl trochu spříjemněné odpolko (sklo a více) a pak už to jede po škole do hospy tam ubalit brku... Pak kalit z hospi domů, doma brko a večer ještě na procházku na brko... :) Ale to jsou extrémy.. Ale nepřehuluju se, snažím se o to, ale nejde mi to. Prostě mám HIGH a cokoliv vyhulim navíc je vyplejtvaný materíál a nic mi to nedělá.
Mesias
Omnihash: Spokojenej s menší zhuleností, nebo máš lepší modely nebo hulíš častějc? :)
wad
No tak přihodím svoji kvapku taky do mlýna.. hulim tak.. jak kdy :) přes den většinou nepálím páč chdím do školy a z přednášek bych si nic nepamatoval (pokud pálím přes den, připadá mi jako bych ten den napůl prospal, vím s něho jen kde sem jedl, od koho sme si bral cígo a čemu sem se nejvíc smál.. většinou pi*ovinám :D ) třeba večer se zase slezem a to je pak opravdu vyhrocený.. (dycky u stolu odpadaj jen lidi :) ) špeky moc nekouřim páč je to moc zelí na málo lidí :) (špeka z pwp jako ee ) :sun: takže co s toho vyplývá.že hodnoti jak kdo co a jakmoc pálí ani nejde... :D prostě je to na náladě, času, lidech, místu a taky na tom jaký je to zelí :D (technika rulezz...)
highmat
moj nazor je, ze telo na vsetko si casom vypestuje nejaku obranu, aby dalsia intoxikacia bola menej nebezpecnejsia.je to tak pri vsetkych drogax. co sa tyka zvladania stavou, tak to sa da naucit len treningom :mutant:
a kazdy kto uz huli nejaky tan rocik tak si moze povedat, ze prehulit sa uz fakt neda.

napr. ked som kosil urodu s kamosom,ubalili sme si 30cm speka a sfajcit to dalo viac roboty ako skosit...
Ježíš
jak uz tu psal mesias tak je dobry michat modely, a kdyz nepomuze ani to, bong do palice to jisti :D
kotlis
hovádka..
kotlis
no,já sem vlastne nemel v umyslu zistit jak kdo hulí ale spíš jak to dělají ti černí,že dokážou být v prdeli třeba od rána do večera a furt nejeví známky ůnavy, výkysu atd..možná mají vychytané modely které odjíždí samy tak nějak lehce..

zrovna včera sme měli něco z ostravy, dali sme brko, pak šli na pívo..náramně sme se bavili a za 2 hodky byl cas na zmenu lokálu, tak sme vyrazili a já cítil ze to procitování je pryč,nejsem odjebaný,ale už "jenom" spíš ožralý..to mě potěšilo protože sem si moh v pohodě užít ten večer až do konce a nebyl sem odrovnán jako mnohdy předtím..

jinak jestli máte jakýkoliv tip na odstranění výkysu po hulení, sem sním!!!takovyhle thread už tu je ale nenašel sem v něm nic použitlného a lektvary podle prababičky ze samoty u lesa si míchat nebudu..dík a čus
thcsvk
nazdarek ja som citel v knihe Marihuana-MYTY A FAKTA ze ty naozaj velky borci maju tak priemerne 19jointov denne a pochybujem otom ze fajcia shit..........ja osobne byvam blizsko ba kde sa z ganje stava bussines a kedze moja uroda uz neni tak som nuteny si kupovat ked si kcem zahulit a preto hulim denne tak 2krat kedze nemam tolko cash........dufam ze sa to coskoro zmeni...........peace
highmat
mne po huleni pomaha nejaky energy drink:bud kamikadze,redbull,semtex..postaci aj kava,hlavne ze sa mozog vzbudi...
no jak to dělají černoši v USA?
Myslim, že mám odpověd. V USA se totiž nehulí a neprodává marihuana jako paličky, ale jako směs listí/stonků/palic. Četl jsem to už od několika celkem duvěryhodných zdrojů. Takže proto jsou tak v pohodě...
wad
2kotlis: Když si zapálím žraloka tak pokud to sním nějak nehrotím tak nějaký známky ůnavy moc o něm nepociťuju (leda že je 5 ráno a už toho bylo MOC :) ) takže v klídku, zatímco pokud je to nějaký vyloženě šé zelí (to je ee) tka mě připadá že mě spíš hodí do kopru než aby mě zhulilo, proto radši pálim ověčený zelí.. (jak říká kámoš, pokud to má jméno, sem s tím :D )
kotlis
praxer: no to je možná ono,páč sem videl nekde jak oni obírají kytku este jak je v kvetinaci a hazou to do pytle od susicky na ovoce, takové ty křížaly z toho lezou no a pak to rozeserou a hulí...no jó,ty wéé,už to mám..next harvest to budu delat po afroamericku,hehe

wad:myslím že ty kvylity šly hodně nahoru i u zelí co bylo kdysi šit..ruzné hnoje používá skoro každý, takže ono už to vlastně není příroda ale chemie..už skoro nehulíš,prakticky fetuješ.ale zase třeba jaké potraviny nejsou dneska stříkané těmadle sračkama,že??
kotlis :

jsem to ale chytrá hlava že?
znáš takovou tu ikonku vpravo? (karma :-)
kotlis
praxer:no,vlastně sem tu asi druhý den a moje znalost ikonek vpravo je mizivá takže jestli máš něco jako vysvětlení,byl bych rád..
u4eea
Mate tu Ameriku pekne pod palcem.
Jinak dodam:
Regs, shwag (regular/ dalo by se prirovnat slame): Vetsinou Jamaica(spis hnedo cervene, protoze to susej na hromadach ktere se otacej vydlema, jako slamu, a slunce vyzari zelen chlorofylovou) nebo Mexico (Spise zelene) ale i jina Jizni Amerika (obcas), tak nebo tak pulku s toho vetsinou je, presne jak receno, stonky a seminka, Je to pressovani kvuli dovozu. Jinak ale Jamaica byla vetsinou nejlepsi, dokud se nebyevily->
Na ulici gram klidne za 10$ (akorat na blunta), od znamejch 3.5 g tak za 20$, a urcite min stonku a semen.

Mids,(medium/ dalo by se srovnat dobre vypestovane a ususene venkovce): vyskytlo se v mestech tak pred par letma, ale venkovane urcite uz pestujou hulo teto skupiny od kdovi, zelene palicky z tak 1-3 seminkama na gram. Neco prichazi z venkova neco z od chtrejsich Mexicanu co maj radi vysi ceny za stejnou vahu (logicky kvuli pasovani).
30 - 40 $ za 3.5g

A pak samozrejme:
Skunk, Cryp, Shizznit, Chronic, Cryptonic, Kind Bud, A spostu jinejch podle kraji. (PROSTE SKUNK): Tak jednou do mesice je na uroven Ceska, jinak proste neni American co mi nerekl ze huleni je tu tak dva krat tak silne jako ve statech, a to jsou urodily hulici. Cenova relace 50 $ za "eighth"="3.5 g" 20 $ za g, a 350 $ za" Ounce" = "28 g" (technicky ounce je 28.5, ale na to kazdej s**e), a "pound/ lb." stoji od 3.800$ - 4.400$ ale to pozdni jenom kdys je to skunk "skoro" tak dobrej jako Ceske modeli. Samozrejme smela existujou neuveritelne, ale tohle jsou prumerne celo narodni ceny ktere se moc nemenej/ alespon ne za posledich 7 let.
Jenom bohate jsi balej blunty z skunku, anebo na oslavi, a bez flitru.
A nevadi jim to :), naopak muzou bejt uplne na mar a jeste jsi ubalit dalsiho, z filtrem je to o hodne tesi. Kazdej jsme asi nejakej.

Jinak ja hulim porad (teda pokud nespim/ stydim se za presnej pocet), a uz jsem z toho jsem pekne blba, ale asi jeste ne dost aby jsem prestala, Protoze jsem holka tak budu muset prestat a pak omezit pozdeji v zivote tak to moc neresim. Hlavne doktory (psycho) mi stvou pres tri druhy prasku uz peknejch par let. Konecne jsem pres leto prestala brat posledni z nich (takove veci se musej pomalu a pres cas), a ted uz jenom hulim. Jsem to ja a priroda a ne nejakej syntetickej oblbovak.
Jeste jenom dodam ze od leta take nemam ani jeden vykyv jako jsem myvala kdys jsem ti prasky brala coz dodava pravdu teorii ze prasky jenom lecej zavislost a vedlejsi ucinky jinejch prasku. Vlastne ze me Psychologie udelala blazna, aby me mohli lecit. Ale to nevadi, protoze ja jsem ji od te doby skoro vystudovala ( a konecne se muzu vratit do oblasti biochem), a tema studiema jsem prisla na vlastni nazor, ze az na par jedincu co chtej opravdu lecit, tak vetsinu psychologu jsou vic zakomplexovani nez ostatni lide (hlavne z pocatku skolstvi), ale proto tomu vsemu tak dobre rozumej. :) :) :)
kotlis
u4eea:jou jou, dáma nám natřela!!!!
krááásně, hele tys v te americe asi byla,co??pověz ještrě něco, nakou historku nebo tak..v hlavní roli zkuření negři,to bych si přál..jo a je pravda že po večerech na každém rohu stojí klučina s crackem a tak??ty jo chtel bych to zazit aspon na tyden!!!
Engaren
no s tou tolerancí to není až tak žhavé. spíš bych se přihláněl k názoru, že se v tom stavu už člověk lépe orientuje. možná tam slabá tolerance je, ale rozhodně se to nedá přirovnat k alkoholu
Ski
Kdyz se mi zachce a kdy je vubec co:jumper:
kotlis
engaren:myslim že je to tak..vidíš začínající huliče jak je zboří jedno sklo a dělají neskutečné píčoviny..i když my třeba po brku občas taky děláme píčoviny..snažíme se s kámošem repovat a jako texty v klidu, beat od premiera,že to pujde samo a tak sme zašli na brčko..tak se stehujem ke kompu,pouštíme beat a jedem..asi po patem řadku sem se přistih, že mi sice slova trefujou skvěle do rytmu ale vůbec nedávají smysl..prostě se mi to asi nak nechtelo cist a tak sem podvedome freestyloval ale vlastně nefreestyloval.no to je fuk.

kazdopadne dalsi vec co na americe a jejich obyvatelich nechapu je schopnost se nahulený plnohodnotně věnovat práci, všemu,repovat snad ještě líp než zastřízliva..a tím získávat v tom daném oboru větší jistotu..jooo zkušenosti vládnou......
Varuker
Mno....já hulim vždycky většinou do pohody, prostě tak ňák ať jako vim, co se kolem mě eště děje, ale je pravda,že někdy to úplně nevychytám, ale ani těmhle "přehnanějším" stávkům se nebráním ;) jo a občas se taky stane, že kámoši hulí dál a já sem fakt rozhodnutej, že už si nedám, ale jakmile to dojde ke mě, tak jen pokorně a mlčky dávám dalšího prda...hold nemám to srdce odmítnout, no :D
Špek_Ulant
treba to menit ja napr. ked dlhsie hulim ten samy model telo si na to zvykne
teda suhlasim s highmat-om ale ked do toho zarezem nieco ine tak s deje co sa ma a stav si v tom clovek najde aky potrebuje

ps. niekedy menej je viac....
Jack_Herer
Hulim MOC a FURT :D :D :D :D :D :D :D :D
cocoNut
kazdy den , minimalne raz ! ale aj 3 krat sa dakedy stane :D rano poobede vecer :)
zizik
ja hulim moc. kdyz palite jeden model delsi dobu, tak potom min skuřuje, to je urcite pravda. ale zkuste si dat z toho samyho modelu bong a da to uplne jinak... nechapu proc ale je to tak
LoWeR
Zdarec no mi spiš někdy připada že jak si dam mín tak sem skuřenej víc:) Ikdyš často jedu hafo co jde ale pak to jsou už vic takové ty duchovní stavy člověk není už tak heppy ale sem s toho tak trochu odjebaný bere spaní zasekavam se atd. Ale kdyš dam tak 2prdy tak negdy nejde ani hubu zavřit jak sem hychlamaný:) ale hulim rači tak vždycky trochu s přestavkama op den... ne každy den aby si na to tělo moc nezvykalo a vždy moh byt skuřený jaxsvina!!!!
kotlis
zizik:tak s tim mam skusenost...hehehe
highmat
u nas na skole bol jeden typek z USA, dostaval vreckove 40000sk tak sme si tu mohli urobit businesss,a ked sme mu dali nejaku lampu len sisky, tak bol odpeceny ako svina,takze do buducna sa mu opatilo dat nieco slabsie... kazdy je spoko.
korkis
fajčím skoro každý den,ale 5g denne bych asi nezvládl.........
highmat
5g je tak na hranici mojich chatovacich vykonov...na poslednej sme 6ti vyfajcili 25g...tazky hadrcore, nechapem ako som to vobec prezil ´:D
kotlis
no sou prostě menší a větší blázni..
kotlis
poslední dobou dávám 1 brko treba co druhy den..nemusim byt háj ol d tájm..to zas ne,a hlavne me to zas tak moc nerozmrdává jako když se hulí nonstop.je to taková slušná míra
inVALIDa
já jsem nepochopil topic threadu.... mmm
__________________________________________________________
takže když mám.. tak zhulím tak cca 1g/den skunu prez pracovni tyden.....
(hlavne bong... spek max. 2x denne)
když je venek => nemam peníze tak hulím málo....

Prez vikend hej fakt hrozne moc.... ale tech 5g fakt jen v NL.....
Letos to spočítám myslím že by šlo o hodně víc... záleží s čím to kombinuješ
PŮVODNÍ MYŠLENKA ZPOČÍVALA V TOM, JAK TO DĚLAJÍ BORCI V USA ŽE NEJSOU ZHULENÍ KDYŽ STRAŠNĚ MOC VYHULÍ!!!!!!!
kotlis
dik praxer!!!jasne!to je po - enta, jasne?takze jesi o tom neco vite nebo mate skusenosti s lidma z USA nebo tak tak to sem vražte. jinak zkuste jiné thready, je pak zmatek a orientace de do hajzlu..
Aidam
No ja sem s nakejma amikama v lete hulil a myslim,ze byli zhuleny stejne jako vsichni okolo.Myslim,ze jestli nekdo vyhuli treba sam 1G a pak normalne funguje,tak to neni otazka narodnosti,ale zviku,tim jak dlouho a jak intenzivne huli a tak dal.Myslim,ze takovejch lidi je dost i u nas.Jednou sem treba vybeh o prestavce ze skoly do kramu pro svacu a cestou sem potkal typa v monterkach co me prosil o zapalovac,tak sem ho vytah a von zase vytah strasny repeto,tak rikam:Jee brko!!!A von jestli si nechci dat s nim?No ja samozrejme chtel,ale pospichal sem a tak sem ho po par prdech musel opustit,ale von rikal,ze de zrovna do prace,ze je nakej automechanik nebo tak neco.Ale proc to vypravim,no ja si dal jen par prdu a byl sem mimo a ten clovek vypadal,ze to dela uplne bezne a normalne pak funguje,takze myslim,ze narodnosti to fakt neni....
supersmažka
Hulím tak často až se ze mě stala smažka, takže denně až na závažný nemoce jako je třebas vangína nebo když dojde tráva ale to se už bohudík rok nestalo takže mi z mozku zbylo fakt málo asi tak nato abych si to vypěstoval (koupil) a spálil. :smoker:
Jeck Herer
já hulim jenom když je ňáká good příležitost! nemám potřebu prostě hulit jentak,že se třeba nudim a proto si du zahulit.. na hulení musim mít dobrou náladu,protože jinak mě to docela sundá a takový pocity moc nemusim.. proto hulim tak jednou za tři dny a tráva mi vydrží docela dlouho (i když byli taky chvilky kdy sem si chtěl zahulit a nebylo nic tak sem scháněl,přiznám se že i koupil občas).... většinou ale hulim jenom svoje věci co si vypěstuju,ale někdy když je ňáká větší akce tak mám taky chuť na něco pořádnýho no.. a letos jedu poprvý indoor tak si konečně zahulim něco lepšího než venek a proto sem vsadil i na ověřený good modýlky,už se těšiiim jaxvině až to sklidim!!! (to budu asi hulit víc než jednou za tři dny no.. :-)) )
brambora
kdyz je tak zahulim kdyz neni tak se neposeru :) ale jak jeto vic jak dva dny tak co nehulim tak zacinam srat a taky semi hur usina kdyz ten den si nedam aspon jednoo spííka
Většinou jak se i chce
a většinou se mi chce hodně :-)
Na podzim i několikrát denné...z jara a přes léto je to horší
No po sklizních hulím docela fest, tak brko denně, ale občas hodím nějakou týdení pauzičku, přes kterou ale zase chytám flashbacky :D.
Ale teďkom přes léto a jaro už toho moc není, tak jak někdo něco ze sklizně najde, nebo někdo něco sežene, tak si rád dám.
A hlavně si hodně vyhraju s kytičkami když nic není, páč chci, aby byl zase podzim příjemný :D.
A mou zásadou je, lepší být na suchu, než podporovat dealery.
nooo podla mna to v tej amerika a celkovo kde davaju mrtne dokažu pretože, že oni si davajú jointy, a tych zvládneš ovela viac,ja si davam bongo spravene s maximalnym využitym a tak mi vždy stačia max. dve natiahnutia,ale zato riadne :-)))
Lux
no o skolu tak jednou do tejdne ale ted kdyz jsou ty prazdniny tak ob den nekdy dva
Kubííííík
No ja se bez mučení přiznavám,že hulim z 90% denně. Není to věc,kterou bych se chlubil a za nějakou dobu si vždycky nějakou pauzu dam. Jde o to,že pokud huliš každej den nejsou to potom ty stavy jaky od toho čekaš. Na každej vzorek si časem zvykneš a jak se hulí nějakou dobu,tak to taky neni ono.
Vladbur
Jo jo,sou dny,kdy dám třeba 5-6 jointů,a sou dny kdy zase nedávám,ale jinak můj průměr je 1-2 jointy za den,zhulenej sem pokaždý,ale už to není takovej stav,jako bejval když jsem začínal
Holotrop
stejny pocity jako kolega nahore
JJ je to krutý. Málokdy vynechám den. Když jo sem večer mrtě v nenáladě a nemužu usnout. Ten stav mě prostě neva za jakýkoliv situace. Až na pár vyjímek (zkouška ve škole a tak). Nevim vždycky na konci díla člověk pozná jak měl začít...... ale o dením hulení to asi nejni. Hodně špatně se odvyká. Chlastám už sice mnohem více let než hulim ale tyhle závislosti nelze porovnávat. Ted už chlastám tak jednou za 14 dní. Proto nejsem člověk zcela přesvětšen o legalizaci marihuany..... no to jen tak pro doplnění. Myslim že narozdíl od Němce a těch jinejch idiotů vim o čem je řeč..... DWORKA
MUZsRANAMI
vikendami ... momentalne ... because every day smoking makes me :crazy:
Shlukmaster
JAK MOC HULITE?
MOC MOC:-)
EWERYDAY...ALE CHYSTAM PO TYCH 9 MESIACOCH MALU PAUZU...UZ TO NENI ONO...TROCHU SI ODDYCHNEM
SNDY
to shlukmaster:
ked denne tak to som fakt zvedavy ci sa ti podari väcisa pauza ako 5 dni
Shlukmaster
TO SNDY:jasne ze podari...staci proste chciet...
SNDY
to shlukmaster:
potom napis jak dlho ti to vydrzalo...
Hulím 10let - denne tak cca 5 let :-) přes tejden tak 1 špeka/den a o vejkendu 2 - 5 ? špeku denne
dal jsem si 30ti denní pohov páč razim začátkem srpna do Amstrdamu - a to bude záhul :-)))
sillium
hulím každý den a vždy něco jiného kámoš má luxusní pampy doma a tak se u něho stavím a vím že neodejdu z prázdnou a pokaždé je to něco jiného.Mě už to ani nebaví nebít sčazený na světě.Je to relax jako prase PROSTĚ GANJA JE LUXUSNÍ A HLAVNĚ TO NENÍ CHEMICKÁ SRAČKA
Hulím cca 7-8 let a nepocituji nejaké zdravotní problémy
Kubííííík
sillium - maš pravdu,že to není žadna chemická sračka,ale pokud huliš každej den 7-8 let,tak neřikej,že je všechno v pohodě a nějak to nepocituješ. Taky takovou dobu hulim,ale ne každej den,už jenom kvůli tomu,že to potom není ono.To nestačí jenom střídat vzorky.
sillium
kubííííík - zatím se mi to nestalo pokud je to skéro a to je tak jsem vždycky sčazeny jak paprika
Lux
to to leti zejtra to bude tejden co sem nehulil ne ze bych nemel ale nak nechci
brambora
heh kazdy den:) s kubíkem
khook
citace:
Původní příspěvek od sillium
kámoš má luxusní pampy doma a tak se u něho stavím a vím že neodejdu z prázdnou


Chudák kámoš :D



Hulim každej den potom co přídu z práce a než du spát tak se
někdy stihnu zhulit i 4krát :D:D:D

No prostě v době volna je to pernamentní vyhulenost :(


Doba každodení aplikace : dnes tomu sou 4 roky :)

Následky : v období zimy stálá únava , značné omezení funkce
krátkodobé paměti , amotivace k jakýmkoli činostem
v momentě intoxikace (ale jak kdy) , snížení pracovní
kázně ( místo práce jedu Grower :D)

Výhody : Těch je značně vícero :D je to můj z mnoha koníčků hl.
pěstování , úplně sme se se starou přestaly hádat
ale fak na 98% :) , Při nasranosti z fachy nebo čehokoli
mi čoud vždy udělá dobře , přestal sem pít alkáč , večer
mi chutná a dobře spim (až moc a bez snů),zlepšená
výdrž a prožitky v sexu,dyž mám kocovinu tak mě čoud
vždycky vytáhne z bídy atakdáleatakdáleatakdále

Prostě pohoda jazz :D
Ono
citace:
Původní příspěvek od khook


Chudák kámoš :D



Hulim každej den potom co přídu z práce a než du spát tak se
někdy stihnu zhulit i 4krát :D:D:D

No prostě v době volna je to pernamentní vyhulenost :(


Doba každodení aplikace : dnes tomu sou 4 roky :)

Následky : v období zimy stálá únava , značné omezení funkce
krátkodobé paměti , amotivace k jakýmkoli činostem
v momentě intoxikace (ale jak kdy) , snížení pracovní
kázně ( místo práce jedu Grower :D)

Výhody : Těch je značně vícero :D je to můj z mnoha koníčků hl.
pěstování , úplně sme se se starou přestaly hádat
ale fak na 98% :) , Při nasranosti z fachy nebo čehokoli
mi čoud vždy udělá dobře , přestal sem pít alkáč , večer
mi chutná a dobře spim (až moc a bez snů),zlepšená
výdrž a prožitky v sexu,dyž mám kocovinu tak mě čoud
vždycky vytáhne z bídy atakdáleatakdáleatakdále

Prostě pohoda jazz :D


Každému človeku sa snívajú sny, akurát nie každý si ich pamätá. Možno je to tým zimným obdobím.:D Peace!
Kripix
hulim casto, ale zalezi to na tom jestli mas doma ctvrt kila skera a nebo si to musis negde obstarat. pokud je po sklizni zak hulim treba nejmin 3x dene i kdyz uz je to potom na picu pac ti to dava uplny hovno. vlasne ono ti to dava ale uz si to clovek nejak neuvedomuje! miluju zkoureni po ranu i pred spankem. nejradsi hulim kdyz je venku nadherne,sviti slunicko a nefouka vitr. zajdu (treba i sam) nekam do prirody, nekam gde je peknej vyhled nebo moc, moc krasna priroda. na miste si ubalim jointika,zcudim se a uzivam si svobody a zivota. to miluju ze vseho nejvic(skoro:)
ale na druhou stranu se taky samozrejme zhulim s kamosema ve meste, v parku,kde nasledne muzem zakopat hakis, pokecat a nebo treba zajit do hospy, na fotbalek atd.
jednoduse receno mam huleni proste rad:):):):)
MEDICINEMAN
all day long
Dýmy
To si neslysel,ze lide tmavsi pleti(asi ne vsichni) maji jakousi obranu proti THC,takze proto jsou tak porad v pohode ale za to mi bili lide jsme porad na slupky,ikdyz zalezi na tom,jak si to dokaze urcity jedinec usporadat v hlave.Jinak hulim kazdy den ikdyz nechci hulit,tak si stejne dam,proste nekam jdu a hned porad nekdo ma nabito-alespon neni zasrana nouze:)
PalYno
hmmm,nieco pravdy na tom bude
Beer-Drinker
jak rikas s tou Amerikou,tak to slysim poprve,ale jedem typek od nas nema problem vykourit tech5g za den..ja hulim denne,ze...
zhuluju se podle nalady,ale nejake extremni zkoureni mi uz nedela problemy... ale jak rika highmat, energetak me vzdycky kopne a je to pak pohodicka...:sun:
Beer-Drinker
tak to je jasne,ze znas lidi,kteri vyhuli vic...jako taky znam hafol lidi a tak...toto je spokulativni...kazdy at huli dle chuti....
Dude
Tomy-G: toto není X-Chat, pokud nemáte, co rozumného k tématu napsat, raději nepište nic....
Bulb
Kazdej den jedno brcko a vic... ale blizi se matura tak musim brzo nasadit antisluky (pauza) :bandit: A uplne souhlasim s khookem!
JosefCorrino
Mno ze zacatku na zakladce 1 za mesic ...
na stredni to bylo uz castejsi ale spojeno s kalbou vesi ci dobrym vecerem ....
.. po stredni je to total, tzn: rano, odpoledne, vecer hospa a nekolikanasobne zhuleni a pred spanim lighta na dobrou noc ...
musim si zaklepa ze me to zatim nevypatlava ...
JosefCorrino
citace:
Původní příspěvek od Ono


Každému človeku sa snívajú sny, akurát nie každý si ich pamätá. Možno je to tým zimným obdobím.:D Peace!


Musim rosku znalecky reagovat, studuji psychologii tak neco vim ...
Jde o stav spanku, ten rozhodne zda si sny co se nam zdaji budeme pamaovat ci ne. Stavy spanku muzeme rozdelit 2 ruznymi zpusoby a to na 3 faze spanku. Nebudu je u detailne rozebira ale obecne vytahnu o co je k tvemu prispevku. V jednom se sny nezdaji, v jednom ano ale nepamatujes si je pak a v jednom se zdaji a vryji do pameti.
rastafan
zdar,
jenom k těm afroameričanům,jestli v tom že víc vydržej,nebude taky hrát dost významnou roli to,že je to prostě krapet víc vyvinutá rasa-myslim po fyzický stránce.můj názor je ten,že toho snesou o dost víc než evropský nebo britský typy.
k četnosti hulení asi tak,někdy 1-2xdo měsíce,někdy 3x tejdně,prostě jak je příležitost,nálada a chuť-no to pořadí asi sedí.

zduř a kuř!
DeathCell
stačí,když prohulim celej vikend pak přes tyden mam pauzu..teda,jak kdy,protože když je přes tyden co hulit,tak tomu se odolat neda...:bong:
delloyt
v pulce prosince jsem nacal 3litrovou sklenici, je konec dubna a sklenice je prazdna. hulim moc???
poslední dobou dva tejdny pauza a poslední tejden jednou za tři dny a spokojenost větší než při každodenním opakovaném čazení.

chce to taky do reality. neni to špatná věc, fakticky.
ale tohle sem si říkal i po sklizni (teď se zhuluju více méně od kámošů) a to pak je teorie a praxe jiná...
PalYno
uz si hovorim ze maturita sa pomaly blizi ze by som to mal zacat obmedzovat ale aj tak hulim 1-2brka za den:)
ares
Není čim se chlubit ale od loňské sklizně jsem vynechal pouze několik málo dnů a to jen když jsem musel do zahraničí.... Obvykle se na špeka těšim už cestou z práce. Než se odeberu ke spánku, většinou to ještě zopakuju. Když se staví někdo z kámošů většinou toho využiju jako příležitosti ke smotnutí.
Fakt je že všechno dobré se může přejíst, ale v případě kvalitního modelu se nechá zkousnout i dlouhodobější konzumace. Ovšem střídat odrůdy je rozhodně ku prospěchu věci.
K US, znám kaliforňana který 100% nedává 5g denně, ale pokud k tomu byla vhodná příležitost, špeka nikdy neodmítl... :-)
Stoner
Dnes som nehulil po 6 dňoch. :bong:
Lahvan_FlaskiCZ
23 dní abstinuju :angel:
hudson
Kdyz se sejde nejaka banda kamosu tak vzdycky nejaky ten joint je nabalen...a kdyz se schazime kazdy den, tak se pak huli skoro kazdy den :pimp:
awokado
dávám si spíš, řekl bych rekračně..rozhodně to nijak nehrotím :)
Hulim MOC. tzn asi 4-5 let v kuse s max tydenni prestavkou z duvodu pobytu v zahranici. Zacina to ranimspekem a vetsinou jeste bambaro pred spanim bo u filmu v posteli.A porad me to bavi. Ale nerikam ze nikdy neprestanu.
Matrixx
:D hulim 6 let a hulim co se do mě vejde :frog:
Trafo
Nebyl jsem toho procist celej thread takze nevim jestli tam neco takovyho nezanznelo......takze k ty USA..... Kamarad byl cca na rok v USA a to Californie. Skrz Californii se dovazi z Mexia vsechno. Americani nekupujou gramy ale ..halfoz,, nebo nejak tak to je. Tedka si presne nevybavim cenu. Americani bali zasadne do vazek a cisty. Maji taky jisty pravidlo a to je kdyz jede brko tak si kazdej taha jenom jednou a posle dal(musi dost nasat aby si dal, ale nakonec ho to desne rozkotli). Kdyz maji american vyse zminovany blunt tak ho bali cisty a bez filtru jako doutnik(ja osobne jsem zasatnce wet cherry od platinum balene po dvou, ale s filtrem nejepe tiptubes). Jinak co rikal tak vetsinou hulej jenom kdyz se jdou nekam bavit, ale jen tak moc ne. Kamaraduv hostitel mel priject, ale bohuzel ho na party(takove ty co zname z americkych filmu a televize vubec) pobodal nejakej mexican do bricha a to devetkrat. Samozrejmne utekl do Mexica a tam na to kaslou. Kdyz se ho ptal jak se to stalo rekl ze ho nasral nejak sli do sebe mexikan vytah kudlu a pichnul ho do bricha. Ale proc se na nej nevysral a radsi si to nejak neosetril a neporesi? Prej ho to bodnuti tak nastvalo ze se nemoch udrzet a dostal osum dalsich.

Jinak huleni a ja.....kdyz je pekne coz je tedka casto rad si zahulim....kdyz jsem s kamosema coz je taky casto radi zahulime....kdyz jdeme na nejakou akci zahulime....kdyz jsme nekde pres noc nebo nejaka vetsi akce bereme bongy(nirvana dvouhladinova - zooom doporucuju) a jedeme. Kdyz vytuhavas dostanes finskou. Nikdy jsem neodmitnul brko kdyz kolovalo,ale kdyz mne nekdo chtel zlanarit nekam pred skolou a byl zaverecnej test tak to jsem hold musel odmitnout. Jinak prvni brko jsem mel cca. ve 12 o carodejnicich, ale az po par letech jsem se opravdu rozpalil. Thats all folks.
SmallDudeZombie
:D:D:D americke filmy :D:D:D:D .... dont forget to suck ! :D
Trafo
JJ desivy hovadiny. Ja se na televizi uz radsi ani nedivam.
lysina
no tak palim kazdej den..nekdy si teda dam nakou prestavku dyz mam neco dulezityho ve škole..nebo kdyz uz si pripadam fakt vyplesklej..je v pohode bejt kazdej den zmaštenej..ale kdyz se da pak naka ta pauza tak ty stavi potom sou vo mrte lepši..
Mishelou
mooooooooooc :frog:
Hy3nA
vubec teďka :D
jo pálim - mrtě. víc nenapíšu,. sem tak vypálenej že neim co...
HorrigEn
uz si ani nepamatuju kdy sem nepalil...kazdy den nake to brko ci par bong :rasta:

horsi je to s chlastem...hodlam si dat detox a soustredit se na konzumaci konopi :teef:
posledni dobou uplne malo, nemam chut, ale to prejde az sklidim :)
clandestino
Od 30. listopadu od desíti hodin večer nehulím vůbec. Začnu až odmaturuju. Ale už se na to k*rva těším :)
Rhino
Už přes dva měsíce nehulim.. :cox: A zatim extra velký nutkání vrátit se k tomu nemám..
hej-rup
Jsem vypálenej jak papuč modýlkem kterej už hulím pěknejch pár mesíců, uroda z jedne moc hezke kytky. Ze začátku mě zhulovalo jedno sklíčko do pohody, časem jsem to dopracoval prakticky do stavu kdy nepřestavam hulit, dohulim sklo a hned cpu další.Stavek takovej "ohmatanej" a přesne upravenej tak jak se mi líbí, takový zžití s kytkou :) Skoda že to dochází :( Ale mám z toho semínka a ty už pudou zachivlku do země :)
Jinak k té četnosti hulení- zařek jsem se že budu hulit jen jednou, max dvakrát deně, a to nejlíp tesně před spaním. Ale prostě to nejde..... Člověk kterej u sebe má ještě posledních pár gramů z urody a potkává sposty známejch kuřáků to nemá šanci vydržet. Pravda je že když fakt není co kouřit pár dní vydržím, ale kdayž se vrátím dop normální společnosti tak kouřím i 5-10x dneně, když je nějaká pjůrty nebo akce tak i mnohem víckrát.
Už moc ne, zjistil jsem že to nejde dohromady s prací, kterou dělám. Takže jen o víkendu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma