Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
joint vs fajka,sklenenka - Klikni zde pro originální téma
\/\/ickpick
zajímalo by mě jaký shledáváte výhody hulení z fajfky/papíru?
já osobně používám self made dýmku a jenom občas sáhnu k papíru. hlavní důvod je ten, že nejsem zrovna zručnej v balení (nemáte někdo zaručenej návod jak na to??)
dýmka je rychle nabitá, ale dá potom víc udržování (čištění apod.)
s papírem je práce, ale dohulíš a je pryč.
tak vaše názory, holoubkové :-))
\/\/ickpick
jestli se opakuju, tak sorry :-(
Dany.x
Já zase fajfky moc nemusim.Nějak to s nima neumim a pořád to zhasíná....Zato papers jsou v klidu.
Sunrise
Doma hulím většinou šlukovku :) - pokud není zasviněná, je to mnohem lepší než joint. Důvodů povícero: lepší využití THC v matroshi (ze špeka toho víc uteče do vzduchu), příjemnější chuť (neříznutá papírem) a celé je to tak nějak "obřadnější", lepší výraz mě právě nenapadá. Dobrý buřtík :smoker: (samozřejmě čistý) též není k zahození, ale to spíše když je větší společnost - zkrátka všechno má své výhody i nevýhody.
Ununuqium
Ja nepreferuju ani jedno ani druhy ale papirci sou praktctejsi - nezhasinaji jako dymka a nemusi se porad zapalovat , u speku je zase nevyhoda ze se musi ubalit ale zkusenejsi lide :) si s tim radi pohraji a pokochaji se tou krasou , :)
Lackyfree
no nic hoší..... máte pravdu a tak nebudu psát to samé.

jen bych chtěl napsat že, ačkoliv jedu především špeky.... musím říct že joint, vzhledem k tomu papírku, je škodlivější a kouř víc škrábe (a plyn se nedostatečně ochlazuje).....
Fajfky jsou zase náročnější na suchost materiálu, ale jsou ready.

Ale hrozně rád mám vodnice, to je můj premiant.
orangiee
všichni víme, že celej svět smeruje do sraček, ale myslim, že nemůžeš říct, že 1 kytka = 1 mrtvej strom ! To je totální píčovina, vždyť ta kytka je vlastně ten strom, takže mi ještě přírodě pomáháme tim, že pěstujeme, přinejmenším ztráty způsobené svícením nahrazujeme vypěstovanejma rostlinkama, stejně jako kdybysme nechávali doma růst duby nebo buky :smoker: Takže se příště zamysli, a svý aktivistický kecy si strč doprdele !

Domluvil sem, Orangieeeeeeee !
orangiee
sorry za off-topic, je to komentář k jinému článku !!! Fakt sorry, ignorujte mě :smoker:
immolator
to Wickpick:

stačí když se mrkneš na odkazy v mý signature :smoker:
\/\/ickpick
thanx immolator
odkaz je stáhnut a uložen, brzy bude detailně prostudován ;)
Tauron
Ja Davam prednost Jointikum igdyz na konci jsou obcas dost humr (hlavne gdyz se ubali ze dvou dlouhejch nebo z rollu) jinak u slukovky sou taky fajn, jen se mi vetsinou chce vic kaslat (i gdyz je to stejny cado). Ale stejne Vodnacka je vodnacka.
BTW>KYBL JE KYBL >-)))
Sido
Cauves,

ja osobne davam prednost slukovce, ale nicmene nemam problemy s ubalenim jointa, takze povetsinou kdyz s nekym pokuruju umotam jointa.Ale takova slukovka dobreho modelu kdyz je clovek sam doma, to je proste ta nejvetsi pohoda :o) Papirek holt chut jointa kazi :o(
sativa
jaký kraj, takový mrav - na Moravě maj praj radši dýmky, já sem z Liberce a mám rád jointy, všechno má svý kouzlo, když někdo umí balit a je to na switch, tak necejtíš ani papír, chce to praxi, já rád balim, je to takovej malej obřad a všichni vědí, že musí počkat než si s tím člověk vyhraje :-)
\/\/ickpick
to xkubax

mluvíš mi z duše, chlapíku. je to přesně tak jak řikáš
lenost je metla lidstva a proto vynalezli elektřinu
Tauron
Jo jo jak rikas je to takovej obrad ubalit brcinko :-)===~~
Ale to ze na Morave se cadi vic z fajek nevim nevim ja su z Brna a vetsinou cadime brcka z fajek az zas tak moc ne gdyz uz tak vobcas z bongu (na otdoory je to superB :-) Jinak na slukny vetsinou dojde cas v lete 8-)
konart
Kouříme většinou ze šlukovky někdy jointy a když je chuť, nálada a pohoda, tak si vychutnáme vodňačku.
Co znám lidi v mým okolí tak si dávají většinou z dýmky.
Záleží hlavně na tom, kolik se nás "okolo stolu" sejde, většinou zahulíme dýmku a pak se uvidí co dál.

P.S.: Zdravím Brno (Tauron).
Tauron
Jo jo gdyz tak nad tim poradne zaspekuluju tak hodne zalezi na lidech ktery se sejdou kolem stolu :-)) a dle me taky na rocnim obdobi :-))

BTW>k4u
travnicek
Slukna je stejne nejlepsi, ja ji udrzuju rad, je to muj dobry pritel. Vas snad ne?
travnicek
Ja jsem teda z moravy a mam spis zkusenosti s dymeckou, kterou u nas huuuuuli kazdy. Ja jsem se na ni naucil a tak prece nezradim sveho ucitele, ne?
konart
To: bumelak
Právě proto, když si chcu vychutnat dobrej model, tak z vodňačky. Když ju dobře vyčistíš, tak z ní můžeš pít.
Mám rád skleněnky a kamenné dýmky, ty se čistí taky velice dobře. Ještě mám kovovou "tříprdovku" se šroubovacím uzávěrem kotle, to je taková nouzovka, když je zašitovaná tak ji rozeberu, nechám odmočit v lihu nebo vyvařím v jarové vodě a je jako nová. A ještě jsem zapoměl na keramický čilany, ty jdou krásně protáhnout, akorát tam blbě drží sítko.
Dřevěné dýmky? Pokuj se o ně dobře staráš, po každým hulení hned vyčistíš, tak pěkně voní "trávou". Ale moc z nich nehulím.
Brčko si dávám opravdu vyjímečně.
pan dan
Joint je etalon ciste chuti (backroll). Ty hulim ve spolecnosti. Nevim, mozna je to jen moje predstava, ale joint je v zapadni (evropske) spolecnosti klasika. Kdyz se nekde sejdem s lidma, davame jointa.

Mam hafo moc fajek a dalsi si vyrabim... hulim z nich znamy modely. Kdyz uz vim, co od kteryho matrose mam cekat, rvu ho do fajfky. Mam fajfky s malym kotylkem, mam fajfky se zabudovanym barelem :D Kdyz jsem doma a mam chut si se spolubydlicim dat, davame sluknu.

A porovnani:
Joint
+ chut
+ horeni
+ zasek na ubaleni dokonalych tvaru
- setrivost
- zasek na ubaleni

Slukna
- (mozna nekdy u skla +) chut
- (mozna nekdy u dreva +) horeni
+ priprava
+ setrivost
- udrzba

jo BTW, obcas si delam strelnej prach - ganju protahnu pres cajovy plastovy sitko a ten napadanej prach nasaju do mikrokotle (d=8mm h=10mm) a na jeden mocnej potah vytahnu, Dam si jeden dva a uz nemusim. TO je ten nejlepsi zpusob...
konart
Střelnej prach? Jestli to funguje tak jak je to nazvaný, tak to musí být prda!
Večer to vyzkouším. Díky.
Hlava
....dovolil něco ze své sbírky na tomto threadu http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1278 , jinak balení joita je pro mě takovej malej obřad :smoker: nikam nespěchám v klidu motám , balím už 3roky back rollem tak v klidu počkám až lep uschne a utrhnu přebejvající papír a je to , samo že si vždycky dám dobrýho šluka z fajfky ale většinou až mi dojdou papírky :sun: .

Čau Hlava
pan dan
nej jedna vec. Samozrejme ze bys mel na ten strelnej prach pouzit nejakej dobrej modylek, z vody vino udela jen jeden frajer a ten uz je mrtvej :wink: a ta fajfka by mela mit opravdu mikrokotel, protoze pri preruseni tahani dochazi ke ztratam, ta ganja totiz naprosto luxusne hori. try and enjoy :)
Vetrak
Nazdarek lidicky.
Ja jsem vzdy preferoval huleni klasickych speku protoze me slukna nikdy moc nevykourila. Pred nedavnem jsem ale zjistil ze slukna taky neni vubec spatna. Musel jsem ale prijit na to, jak spravne tahat. Ted jsem na to konecne prisel a je to fajn. Slukna je totiz daleko praktictejsi. Kdyz mam chut tak si proste nabiju. Ale stejne NENI NAD SPEKA.
dzouzi
Ja proste miluju baleni speku a kdyz se jenom nacpe slukna pripada mi to takovy ne ono.
Pekne podrtit, pomazlit...
immolator
Já preferuju joint. Je to prostě taková tradice, rituál, když se někde sejdem tak se prostě ubalí špek a jede se, z šlukny by to jaxi nebylo ono, je to takovej všednější pocit. Howgh, domluvil jsem :)
juleni
Oblubujem modifikovany system KYBEL (ako som to tu niekde uz niekolkokrt spomenul). Neskriabe to v hrdle a potrebujem si toho natlacit do hlavy co najviac. Je to vsak neprakticke (a castokrat aj nemozne) nosit to stale so sebou. Preto nahradnikom sa stava fajka. Ma svoje caro a chuti to z nej fajne. Jointa velmi neoblubujem, aj ked mi nerobi problem ho ubalit. Zda sa mi neekonomicky a brutalne ma z neho skriabe v hrdle.
wonder
hulim aj z fajky aj z papiru, zalezi od toho co je po ruke :). Papier ma vyhody ze ked ho zapalim, hulim az kym ma nepalia prsty, no stale horucejsi dym. Fajku musim pripalovat a stale menit nasypy ale aj to ma svoje caro.
joint
nechci bejt "selfish" ,ale nejradsi mam "horiciho" sebe! :)
master
Popřemýšlejme nad emotikonem(smajlíkem) pro hulení z dýmky.

Pro joye :-)==~~

Pro dýmku :-)=U

Vyhovuje?
Ondrash
No já sem ze Severní Moravy a jak už tu bylo kdesi na začátku řečeno, na Moravě se hulí většinou se šlukny... neříkám to jako obecnou pravdu, ale s těmi, s kým jsem se setkal to bylo takto... no já nevím, ale taky dávám přednost dýmčičce.. zvláště vodní :)...

ale, jinak si myslím: hlavně, že je co hulit, ne ? :D

mějte se
Tomasino
No tohle je dost sporná otázka na kterou je dost těžký odpovědět ..... ale vezmu to zase podle sebe. Pro mě znamená ubalení jointa jakejs takejs rituálek :) možná to bude znít i divně, ale hulení z fajfky beru pouze v případě, že jsem na místě, kde je třeba nevhodný motat škréclíka nebo je člověk ve fofru a nemá náladu na to ztrácet čas balenim .... tak si prostě nacpe šlukovku a je to ... ale mezi náma .... ubalit si hezkýho špíčka (s balením fakt nemám problémy, ba naopak... v kruhu mých přátel jsem považován za mistra baliče :) a pak ho hezky odpálit a sledovat ja hezky hoří ..... no je to prostě rituálek :)

Ale proti šlukovce samozřejmě nic nemám ... sám jí vlastnim (co bych to byl za huliče bez pořádný šlukovky) ale používám ji jen ve výše uvedených případech
immolator
Možná jsem to nepochopil, nebo je to nějaká chyba autora, ale tohle stejný téma už tady jednou bylo...

co si myslíte o hulení z fajfky nebo z papíru??? - výhody/nevýhody
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1662

Celkem zatim zhruba 3 stránky...
Tomasino
Ajajaj ... tohle tema tu urcite uz bylo, to co jsem napsal bylo mysleno jako odpoved na prave zminovane tema, ale asi jsem neco udelal spatne nebo nevim, ale skocilo to asi jako new tema .... omluvam se za to, snad uz se mi to nestane :)
Yaris
Jasnáč,že papír,Tribal jsou nejlepčí,vždytˇ nejni nic stylovější,pohodovějšího a navíc mi potom iont chutná dvakrát tak.
Seeder
Radsi toto tema uzavri at je pokoj :)

______
seeder.
Koblihostrom
zdravím.Já hulím nejraději asi přes skleněnky,sklo je čisté,a nijak nekazí chuť materiálu.Taky je zajímavý pozorovat při zážehu jak se huleníčko pěkně smaží,a chuť přes sklo hmmm lahoda ani jointík ani šlukovka se chutí nevyrovná skleněnce.Já vlastně hulím přes všechno co jde,rád experimentuji,buřtíky balím když jsem v hloučku skvělých lidí,ale občas si ubalím nějakou tu žiletku,abych to zkouřil sám.Výroba různých hulících nástrojů,a pomůcek je mým koníčkem.Sám mám doma docela slušnou sbírku,všeličeho přes co jsem se hezky zhulil.Můj inventář zhulovacích potřeb má něco kolem 50 kousků,skoro vše vlastní výroby.doufám že se mi sem v brzké době podaří dostat nějaký fotečky

[Edited by Koblihostrom on 25-11-2001 at 03:34 PM]
hh-top
Hulím otýpky, hulím je ze smradlavé fajfky, ale to jen proto, že jsem jeden z nejlínějších lidí, které znám. Jinak dám přednost dobré vodnici a hodně ukradenej jsem byl z olejíčku. Jen tak odpařená kapička na staniolu, vdechnutá přes limonádové brčko...hmmm

Kdo nehulí s námi...
snehulak
Hele kouri tady nekdo jeste klasicky ze sklenenek ,slukovek ruznych antenovek a podobne ? :) Kdyz jedu nekam do cech vsici na me koukaj jak z jara jakmile vytahnu sluknu a zacnu nabijet.Asi jiny kraj jiny mrav.Ale tady na morave se mi zda , ze se daleko vic huli ze slukovek jak jointy.A to i lepsi druhy skunku a podobne.Tak by me zajimaly vase nazory z ceho nebo co je nejlepsi hulit.Samozrejme ze asi idealni je vodar anebo taky si travu rovnou nahrivat horkym vzduchem .S tim horkym vzduchem je to celkem sranda zabavil jsem na to tatovu horkovzdusnou pistoli a uz to jede :) hlavne zdrave protoze trava nehori a jenom se nahriva tak aby se z ni uvolnily ty spravne latky.
Era
Z čeho nejraději kouříte:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3981
Jeckob
Tady u nas v Havirive,je Joint neco jako Wanoce.Aspon mi to tak pripada.Wsichni si tady jedou ze skla, nebo z naky jiny slukny.Nedavno mi jeden znamy rika:Az sklidime s kamoshema, tak si dame Jointa.????No cucel jsem na nej, jak kdyby si jeste nikdy neubalil brcko.Ja si teda davam do hlavy pres wodarnu(vlastnorucni wyroba) nebo namontujem joshe do kamasove wodarny(teda zatim to malo, co jsem musel predcasne sklidit-hermousi)Jointy mam rad,je to pohodarsky.
čaba
Cau sněhuláku,máš pravdu,že na moravě fachaj lidi víc ze šlukovek než aby si smotli jointa,ale jde to úplně mimo mně.Vysvětluji si to tak,(z vlastní zkušenosti)at jsem s jakoukoliv partičkou a chceme zakouřit,vzniká otázka kdo ubalí a až mně to zaráží,že balit jointa neumí skoro nikdo.Tak ho smotnu já,protože si myslím,že není nic lepšího než pořádně ubalený JOINT.Je to takový rituálek u kterého se všichni zučastnění, jak samotné slovíčko říka,spojí,skloubí a je to hodně v pohodičce.A pak tady mám ještě jeden postřech proč je tomu tak a né jinak.Snad každý se jednou ocitne na suchu a prostě nemá.A tak když potkám někoho známeho a zeptám se jestli nemá na jointa, tak jeho odpověd zní "mám akorát na sklo"A když si někdo koupí radoby gram tak to ani na toho jointa není.
Joint je nenahraditelný.
Rude
No jo, no u me se to teda vetsinou ridi podle mnozstvi paleni, ale prece jenom behem ''neplodneho'' obdobi spis funim jonty, no a kdyz sklidim, tak vytahnu drevenou vyrezavanou sluknu, no a hned je to vo necem jinim.
Jinak bych rek, ze kazdej cadi, jak je zvyklej[asi predevsim z detskych let :]
snehulak
no ja tady neznam fakt skoro nikoho kdo by umel balit :) ale pravda je ze ja umim pac jsem byl na skole v praglu :))) a tak obcas ubalim ale slukna je pro me slukna.ono to bude taky tim ze ja normalni cigara nekourim takze kdyz si obcas smotnu tak to semnou radne zatoci spis dotoci :)).jo navic jsem blizko polska a tam kupujem levne ty sklenenky i kdyz me spis vyhovuje faja.tesim se az si udelam svoji z kytek co mi tento rok vyrostou pokud teda je nikdo nesklidi :(.
jinak co rikate na ten teply vzduch ? zkouseli jste to ? je to podle me idealni i kdyz dost neoperativni pac musite mit horkovzdusnou pistoli nebo nejakej jinej zdroj hodne tepleho vzduchu a 220v zasuvku.vyhoda je ale zasadni - zadne sracky do tela spaluji se skoro jen ty spravne latky .

Ant
Jo vo vapolizérech toho tady na Groweru bylo napsáno už dost :D

Tak můj názor je takovej že když sem z někym tak si rači pohulim brčko než s nim dávat třeba šluknu i když to taky neni špatný ale protože si myslim že balim fakt docela dobrý brčka ( někomu to může znít jako vychloubání ale já si to prostě mylim !!! ) takže si rači dam brčko .

Ale když mam třeba chuť dát si doma na chuť trochu ( nebo víc ) skérka tak používám spíš šlukničku :)
dalajlama
su z jižní moravy a před dvouma rokama jsem se přestěhoval do prahy.. tehdy jsem špázla hulil tak jednou za tejden a ze šlukny oproti temu asi třicetkrát za tejden a to je rozdíl podstatnej. Teďko v Praze jsem narazil na to, že z faje nikdo hulit nechce, jak kdyby to bylo neco prašivího! Ale jaxe jim hodí, že ju nosím ´vždycky sebou, když pražáčci zapomenou papírky.. :D
S-L-I-D-E
Já jsem z Fulneku-je to na sev. moravě. Tady se hulí i Jointy, ale i šlukovky ale já radši Jointa, protože Joint znamená pohodu!
tovarisc
Jo jo, když sme začínali, tak bylo málo pálení a hulilo se ze všeho možnýho, skleněnky, vyřezávaný dřevěnky, a železněnky jako třeba předělaná tryska vod motoru se sejtkem... a špek to byla dřív taková jako spíš vzácnost.
Ale dneska je pálení dost, obzvlášť teď po sklizni tak všichni pálej špeky a špeky....
nevim ale když někomu nabídnu fáňu tak většinou nechce fakt jakoby to bylo jako něco prašivýho, ale přitom nabít fajfku nějakým zabijáckým modelem, to je taky pohoda, přinejmenším stejná jako u jointa.

Let it burn!!!!!!
Yasmeene
Ja volim joint z prostého důvodu a to, že hulit mě baví a fajfka je obvykle zkouřená za minutu tak joint vydrží pět. Jinak, jistě existujou takový šlukovky že maj kotel jak nádrž ze Spolany :D ale takový s sebou obvykle lidi nenosí...
cHLeBiK
Ja uprednostnuji jointy, je to takova klasicka pohoda, ze kdyz se kamosi sejdou a nekdo z nich umota, pokeca se u toho a je to takovy cool ritual :). I kdyz ted o vikendu jsme se s kamosema na narozenicnach v (a propo proč nepoužívám interpunkci ? :D) žáru noci sesedli pod hvězdami na chladnou zem (huliči i nehuliči) udělalí kruh a klábosilo se, přičmž naším středem kroužila fajfka, která se asi 5 krát plnila. Asi po třetím oběhu se zjistilo, že kouří všichni, byla to taky fajn pohoda :). ALe abych neodbočoval :wink:, fajfky jsou fajn - jsou rychle k dispozici, nabiješ a jedeš, ale když je čas a místečko joint je joint - a dá se dobře pozvat náhodný koulemjdoucí (to mám rád pozvat někoho naprosto cizího a hezky ho zhulit) join to us....
Doufám, že jste mě pochopili, já to po sobě raději číst nebudu (korekturu si udělejte sami).... ale dobrý téma dobrý (a dobrá nálada :frog: )
------------------------------------------------------
:sun:
4C3
No, od ty doby, co mam vodnacku tohle dilema neresim ;). Vodnacka ma totiz znacne objemnej kotel, takze i jedna palicka by tam zaplula jak nic a tezko by se podpalovala, takze vzdycky ubalim jointa, zapalim a vlozim do kotliku... Hulime tak s lidma jointa, ale trochu "zdravejc" ;).
cHLeBiK
nerad se vam pletu do uvah panove, ale nebylo to téma: "Joint vs slukovka?" :D
Tak ja jsem teda z Prahy a osobne uprednostnuji sluknicky...nejlepe vlastni vyroby :-), dost me mrzi, ze kolem me lidi hulej povetsinou jen Jointy a jeste k tomu michany s tabakem, jelikoz tabak nekourim, tak si na tom moc nepochutnam
zofka
jointy, bongy, sklo, voda.. moc nemusiim drevo, jedinee co vyslovene nie - suchyy bong.. blee
pan dan
Pochazim z Pribramska, posledni dobou ale ziji v Praze. Rozlozeni slukovkaru a jointaru je v obou lokalitach podobny. Ja jsem spis slukovkar, ale nevadi mi, kdyz se podridim a v jointovejsim kolektivu balim jointa. Ona slukna je takova akcnejsi, na baleni jointa si zase muzete vic ulitnout :D
...i kdyz se nemuzu ubranit pocitu, ze kdyz vytahnu sklenenku v prazskym klubiku a-la punto tak to pusobi exoticky, prece jenom joint je takovej spolecenstejsi...
virgill
no ja preferuji sklenenky protoze ubalit speka z huleni od kteryho me staci jedno sklo je:
a) plytvani
b) nerozum
c) sebevrazda
(a,b,c jsou spravne odpovedi a c asi nejvic)
jinak metal je good ale moc se shituje, drevo je ok ale musi se umet hulit (neni dobry na stridani vzorku) a paper az na shit chut papiru v pohode. jestli chcete chut huleni nepozmenenou nabijte do rovneho skla palku 2x delsi nez kotel a zapalte tu cast co trci ven bude to chutnat asi jako cerstve podpalenej speq bez papiru (nez se ohen dostane dovnitr kotle) nesmi ale trcet moc jinak to nezapalite..
ganjoman
skleněnka je na rychlo. Brko je klasika a to si balíme jen když je čas a to bývá málo kdy.:(
thc_george
Tak záleží na čase, na prostřední a na materiálu :-) Když neni čas ani vhodný místo na balení, třea kde je hodně lidí nebo fouká vítr tak fajfka.. Ale v pohodlí domova si rád něco smotnu. A pak sou taky hulení, který po prvních pár práscích už v brku chutnaj dost nechutně, takže tam je taky lepší faja. Ale zas když je to nakej šit, tak než cpát 4 faju abych se zcadil, to radsi ubalim nakou raketu a tradaaa :D
mléčný
my valime sklenenky,spora,zeleza,dreva,kyble...ale nejvic asi bambusovou fajku s kotylkem od bombicek!jo a brko ubalit z nejakyho domaciho modelu ususenyho v microvln je imposible!!!!!!!a stim plytvanim souhlasim
canman
sklo je sklo spek je docela plytváním matrose ale zase cistej a pekne baculatej taky nejni k zahozeni
.peace.
Já preferuju hlavně z papírků, má to svým kouzlo a je to takovej rituálek, v klidu si ubalit než hnedka šluk šluk :-))
Time4Tea
Preferuju kovove a kamenne dymky. Jdou dobre cistit a nekazi chut matrose.
Balit moc neumim a hlavne si myslim, ze je to plytvani.
Zhasinani fajfky povazuji naopak za vyhodu!!
Travka vam nemizi pred ocima a kotylek ma moznost vychladnout.
Muzete si trochu odpocinout a koureni tak lepe vychutnat a prodlouzit dobu nabehu. Rovnez nehtozi, ze by ste neco podpalili. :)
Nebulaquest
Water pipe is best pipe.Ale papírek je prostě kousek toho co ti dopřává ten každodenní rituál.Já to svý bongo do kapsy nenarvu takže ho můžu sjíždět jen doma.Jinak obyč fajfka se taky hodně hodí ale mam jí spíš na hašík než na ganju.Tak se lidi mějte a neválčete spolu pospolu už sem se zas zamotal tak jinak:zdary
Rexi-x
ja mam rad chutove dobry skera a haš sem mel za svoji kratkou hulicskou karieru mel asi 2 takze sem si moc neudelal obrazek ale dobrejm cechum se nevybiham a asi jako kazdej sem na nich zacinal ale ne na nejakejch sracich mel sem pomerne dobrej model od brachy no a fajfku si davam jen kdyz neni paper nebo sem nasrac a nechci rolit... proste mam joint protoze se mi to libi esteticky a proto ze to spojuje lidi :frog: a o prazdninach sem si daval bong :bong: a moc se mi to libilo:punk:
snejky
Já od tý doby co sem se přehulil tak si dávám fajko-bongo-skleněnko pauzu a tak dávám prozatim špeky kerý zatim (tak brutálně) nepřehulili. Ale fajek bongů a wodnic mám doma celkem asi patnáct viď nabsterman :rejp: :D
Seeder
Ty kravo, vzdyt to uz tady secko jednou (ne-li vickrat) bylo.. Se nedivim, ze uz sem neprispivaj lidi typu Carlos atd, nema jim to tu co dat.. Je to jako generacni obmena clenu.. Nechcu se nikoho dotknout. Asi je to prirozeny..
Rexi-x
jo je pravda ze za posledni dny furt objevuju jenom moje jmeno a nabstermana :mutant:
frankie.cz
Vvod tý doby co sem se přehulil z tý tvý vodnice, dávám přednost jointu. :mutant:
Majky
jo tak ja radsej tu normalnu trafku to su take fajn stavy....negde vonku si sadneme a fajcime si toho johna a pomali nastupuju take te stavy...mno a stoho vyplliva aj to ze radsej toho speka...jo no war ...peace :)
Rexi-x
jak vypada prehuleni z bongu?? nejaky spesl stavy ci co??
6-8 jointů....
a to téma tady už fakt dop.dele je!!
nabsterman: začni trošku hledat, nebo se tady na to vyser, o témata, který se věnují stejnýmu problému, jen mají jinej název tady nikdo nestojí
swen
napisu to jinak.skero a haš je bozstvo,proto dam vzdy prednost temhle mym bohum,ale taky nikdy nepohrdnu "normalni" ganjou.hulim radsi z dymky-skoro neztratova zalezitost,vic THC dostanu do plic a nekourim sracky z papirku,ale zase joint je joint :jumper:.pro chvile pohody je to nejlepsi vec co znam,krome pritelkyne,ta me taky dovede do pohody,ale za delsi dobu.:girl:
Ladin
prazaci jsou zhyckani,...nechal bych je tyden nakupovat za ostravske ceny a uz by si hledeli misto motani brcek schanet sklenenku aby usetrili co nejvice....
brko je nejvetsi luxus ale taky nejdrazsi....osobne jsem hulil ze skuny jednou v zivote na svoje 17tiny jinak jen obic a to tak mozna 15x?
dolpe
Ja rozdíly mezi sklem nebo brkem moc nedělám, ale mám raději brko... Není nad skupinku lidí co udělají "to" nenápadné kolečko, nadšeně sledují odpálení jointíku a... pak si důchoci stěžujou že už i ti mladi namaji penize na cigaretu a musi ji kolovat... :D
joint - basa (vězení); slang. USA
joint - hospoda; hovor., hl. USA
joint - místo připojení
joint - spoj
joint - spojení
joint - spojený
joint - spojit
joint - spojka
joint - společný
joint - spolu-
joint - spára
joint - styčník
joint - vůle
joint - šev (svaru)
joint account - společný účet
joint action - společná akce
joint action - spolupráce
a vo tom to je ne? :beer:
Zkouřen
to Ladin: Možná kdyby ses inspiroval Grouwrem a začal pěstit (esi už v tom jedeš ta sorry mockrát :)) tak nemáš dilema z toho, že brka sou dražší a luxusní atd atd.
nic ve zlým

to dolpe: Jó děda kamaráda taky povídal, jaxe mu líbej ty mladý, peníze nemaj, ale cigáro si pučej :D
cityman
Mam tuhle sbirku sluken (zatim asi 40 fotek)

http://grower.cz/forum/showthre...=&postid=206654

ale i kdyz nejsem moc zrucny, stejne si posledni dobou radeji ubalim :)
Sinuhet
Vadi mi tabak, takze slukna.
lordWilliam
Plně sympatizuji se Sinuhetem. Též mi vadí tabák.
Sinuhet
Na jointa je potreba papirek, popelnik, a zrucnost. To vse u slukovky nemusim. Nacpu zhulim, venku vyklepu, doma necham na stole.
Kwjetoň
Mohu se zeptat vodkaď seš Sinuhete? Tipoval bych to na Moravu (prostě JV). Se mi zdá že fšeobecně moraváci tíhnou k fajfkám a češi k brčkům. Výjimky potvrzujou pravidlo ale většinou to tak je.

Žointy sou lepčí právě kuli tý zručnosti - není to masová záležitost, každey má jiney štýlek...:)
cityman
kwejeton: me to docela otravuje porad to balit, zvlast kdyz jsem asi 4 roky hulil jen ze sluken. Ale nejak me to proste upoutalo, libi se mi speka odpalit a nemusim uz pouzit zapalovac a vubec, je to proste pohodlne a to baleni je takovy ritualek (nekdy se mi nechce, ale stejne ubalim). Speky se lepe koluji ve vice lidech, ale sam proti sluknam vubec nic nemam, ba naopak :) viz ma sbirka
Ondřej
Já nevim, občas si sice jointa dám, ale jinak preferuju dýmky...jointy mi připadaj tak nějak moc americký, nevim proč...
Myslim si že vlastnoručně dělaný fajfky jsou lepší - za prvý je to originál, když vim že nikdo jinej takovou dýmku nemám, za druhý je to podle mě stylový zahulit si z epesní dýmky...
gyzm0
ja sem z bratislavy a sem nekurak,takze jointy pro mne upadaji,zato cistym indoorkem nepohrdnu,ale na muj vkus sou pri to $traty.fajky uzivam jenom kdyz sem ve meste nebo v nejakym podniku a nemam po ruce vodaska(bongo).bongo je podle mne najlepsi a nejucinejsi protoze vtahnete naraz az 1,5l dymu a ty nastupy jsou okamzity a o dost silnejsi high...tot vse viz foto:death:
chuck53
to gyzm0:jojo tohle je paradni věcička....sme udelali jednou že sme serizli 2l petku a do ni ponorili 1,5 petku astacilo..bylo to nevidane dobre a posle to dobreho shota..luxus...da se to udelat i nekde venku s bordelu u cesty(petky) a nejake vody..my sme so dali pekne v lese vodu z lecive studanky:-Dgud gud:punk:
ge_polin
no ja osobne sem pro brcka je to proste jak uz bylo receno opravdovy pohuleni=) ale proti sluknam vubec nic nemam ale ty se nejlepe hodej na osobacky a na rychlejsi zhuleni=)
Apofiss
Joints 4ever!!!Nic není lepšího, než pořádné brko....tak asi tak :D
Ježíš
jedine joint, ritual baleni nesmi chybet!
Sleg
gdyz je hafo lidi tak urco nakyho brutalniho speka, jinak gdyz sme tak 2-3 tak jedine sklo... :D
cHLeBiK
Nesouhlas, sklenenka je dobra, kdyz je moc lidi a chcete si poprdet. Jinak ve dvou a více lidech je joint fakt to nej. Není nad to poslat brčko s kamarády do kola... pokouřit... :jumper:
Jack_Herer
Já preferuji faju (bong). Hulí se mi z něj dobře a i ve vyhuleném stavu se dá velice snadno nabít! To když mám mrtě stav tak si jointa moc neubalím! Ale joint mi přijde takový stylovější jakoby víc na způsob Boba Marleyho. Takže to občas rád prostřídám!
Gustav Ustav
Já se řídím většinou podle situace. Za chuze, na zastavce, při nedostatku preferuji skleněnky s objemem 1/6 až 1/8 gramu.
Doma, ve vlaku, v hospodě(na zahrádce), prostě když sedím a mám chvilku čas tak balím špeky (jedině na switch).
Když mám prázdný byt a velké množství času a 1 až tři kámoše s sebou tak KÝBLÉÉÉÉÉÉÉ!
halperin
já teda preferuju skleněnky, když je zashitovaná, tak koupím novou, těch 8 Kč mě nezabije, takže žádný problém s údržbou
Obec
najlepsie je dat si doma vodnu,potom ist von s kamosmi na brko a ked su uz vsetci fpiciach tak sa jednoducho natlaci faja
Janísek
Tak já jsem hafo let nedala dopustit na jointy. Byl to takovej můj obřed. No - a ted sebou tahám jak skleněnky, tak papery. Podle toho, jak moc se mi klepou ruce :-((((
tgm.amster
Brko a pak fajfku ;)
Ja nehulim skoro jinak nez speky,semtam sklenenku od fakt dobryho znamyho. Podle me to z tech skel a fajek tak divne chutna. Obcas si sice doma dam nejakou dymku. Mam takove velike sklenene. Ale spek je spek. :wink: :devil:
majkos
Mas pravdu ze spek je spek ale co budes delat kdyz treba nejsou papirky a ty sou hodne dulezity ja nejsem nejakej zastance fajfek ale nekdy je proste nouze a neda se nic delat
To se mi stava malokdy ale mas pravdu, je to opravdu nemile. Ja mam doma celou krabici stovkacu. A proto se mi to stava malokdy. (skoro vubec,spis vubec) . Vsude si beru bud dvoje papirky nebo uplne plne. Budte zdravi
master
Protoze ziju na pomezi Cech (kde frci spis speky) a Moravy (kde to zije spis fajfkama) citim vliv obojiho a popravde:

ze speka poznas chut a silu ganjy
z fajfky se levne zhulis

zalezi na tom, jaky mas cil a co chces, aby ti ganja dala... ja mam radsi speky:))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma