Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Budoucnost a jak jí vidíte - Klikni zde pro originální téma
moswa
zdárek groweři! tak jsem tak přemejšlela a ráda bych věděla, jak vidíte svoji budoucnost. patřim k tý sortě lidí, co hulí každej den. hodněkrát jsem přemejšlela o tom, jak to se mnou dopadne za pár let a nevim. nevim jestli mam pořád hulit protože i když se mi to nelíbí tak vidim, že mě to vypatlává. sem ještě náctiletá, ale nebudu moc dlouho...:D některý z vás už maj rodinky a je jim dobře, ale při představě na starou vypatlanou babičku mi naskakuje husí kůže. tak se přidejte a podělte se o svojí vizi budoucnosti :frog:
steve
eržc...náctiletý jsem taktéž, hulím, kaalím. Příležitostně? haha další lež. :D, Hulení= dobrý sluha, špatný pán, bohužel..od toho se řídím už.
Ondřej
Je dobrý se hulenim nenechat ovládnout. Já to dělám tak že jednou za čas prostě třeba dva-tři tejdny nehulim...jednak si člověk pročistí mozek a jednak se naučí, že některý situace se daj skvěle užít i když je člověk střízlivej. Taky je dobrý luštit křížovky, to dělám třeba před zkouškou ve škole, nebo v situacích, kdy bude potřeba předvést někomu svoje znalosti (ve škole, při přijímacím pohovoru do práce a tak). Ale ze všeho nejdůležitější je být nad věcí :)
Napsal bych jak to vidim do budoucna, ale momentálně mám náladu
NO Choice
NO Future
Jilm: díky za povzbuzení všem pravidelnejm uživatelům. Mno řešíme takovej problém doma. Totiž já bych nemusela hulit denně, jenže to je těžký, když vám někdo hulí pod nos. MNo a tak to vždycky končí debatou:
Hodláš takhle hulit furt?-Ne.
A kdy hodláš přestat?-Nevim.
A dokážeš si představit situaci, kdy bys nehulil?-Včera
Včera nic nebylo!-Mohl jsem jet do ... .
Mno ale dneska tam jedeš.-blablabla

Ve dvou se to sice líp táhne, ale hůř trhá(zlozvyk)
wendy
nebrat to tak tragicky, jednou to každýho přestane bavit hulit tak často, může to sice pár let trvat, ale jednou to příde
ale pro študenty tohle neplatí, ty by to měli omezit z vlastní vůle hned, nebo nikdy nedostudujou:)
nechci rejpat,:rejp: ale vim že mam pravdu, víte to i vy, tak si to k***a uvědomte:D
r-man
Vidim svoji budoucnost..ne moc jasne, ale vidim.

Pres hustou mlhu vyfukovanou odkudsi lze zahlednout postavu sedo-lezici na kanapi pred svou high-end sestavou, ze ktere se ladne line tiche reggae. Na stole lezi fotka hrobu JXD s napisem neverte nicemu, misto popelniku je plechovka od 50L latexu. Je skoro plna. Postava pripomina cloveka, ale tim uz davno neni. Postupne s pomoci velkeho mnozstvi Maryhujaany mutuje v jednoho obrovskyko JOINTA. Neda mi to a pristupuji blize. Rukama odhanim oblaka koure, sklanim se nad postavu a pomalu rozeznavam jeji oblicej...ANO, JSEM TO JA po 40ti letech.

:-)))
budoucnost a její vize je k ničemu....malovat si ji a přemýšlet o ní je ztráta času, člověk si ve většině případů ušetří pocit zklamání...Já se pořád hnala za nějakým ideálem, ve vztahu, v životu, v práci...ale reál je o něčem jiném, a je pak těžké se s ním smířit. Proto by člověk měl mít určitý cíl, ale v klidu brát život a situace, co příjdou, tak jak jsou a proto, děj se vůle boží :)
Everl0st
Mno já v budoucnosti??Jelikož mě letošní školní rok čeká maturita, tak mám v plánu dodělat střední školu a vyrazit na vysokou...budu posílat dvě přihlášky..buď a nebo...jak už tu někde někdo psal je to 11. boží přikázání - nenaděláš nic :D ...Patřim taky k těm lidem co hulí denně a vim, že dokaď ve škole dávám pozor, píšu si poznámky, můžu nematurtní předměty čítovat, jak jen to jde....maturiní předměty zatím zvládám dobře...takže si myslim, že hulení ve škole je činnost, při které kuřák musí vědět, co chce resp. čeho chce dosáhnout :jumper:...ve stavu HIGH se k tomu donutíte...mě teda alespoň stačí když vidim ty dělníky s lopatama a krumpáčema a řeknu si:"Tak takhkle nechci dopadnout".....třeba sou to iluze každodenního huliče a vy ste teď kazili oči zbytěčně :D možná to iluze nejsou a uvidíme se někde na vejšce :)
vidim to blbe,verim ve zhrouceni duchodoveho systemu a taky verim v nejakou tu konfrontacku mezi mocnostmi(2010-2012)
Usa postavi zakladny v nasem regionu,rusko uz stavi rampy v belorusku.Az se to tedy jednou kvuli sev.koree a iranu :D semele bude to nad nasima hlavama.
Uz mam vyhlidnuty opusteny,ctyrpatrovy protiatomovy kryt.Dve spodni patra jsou plne vody,snad pitne.
Proste by to mohlo jednou vypadat jako v ,,MAD MAX,,
Snad vam ty skoly na neco budou,ale umet se ohanet krompacem a lopatou se dycky hodi :D
Hulim denne,je to poznat,ze? :D
rad bych za par let mel malou dilnu ve ktery bych se venoval zakazkovymu lakovani. motorky auta. budu tlustej plesatej a strasne potetovanej pan kerej si muze dovolit nevzit praci jen proto ze se mu nelibi.
ale spis to bude jak rika xerthon. neverim ze si v srdci evropy doziju klidnej zivot. koneckoncu kdo z evropanu muze rict po 70 letech zivota ze nezazil zadnou valku? a proc si lidi myslej ze uz zadnou nezazijou? myslim si ze brzo se to poradne semele a kazdej rozumnej clovek by se mel pomalu ucit zachazet z pechotnima zbranema, bojovou technikou a seznamovat se spusoby vedeni partyzanskeho boje. nak si nemyslim ze nas mine doba ve ktery si budemem muset holej zivot chranit se zbrani v ruce.
Ondřej
Svou budoucnost neplánuju.Jdu tam, kam mě vítr zavaneale hlavní je, že se snažím využív všech příležitostí který mám na maximum. Z toho plyne, že není potřeba plánovat, ale umět se chytit příležitostí, které se na cestě za něčím objeví.
Mr Proč
Budoucnost? Co to je? Nejvzdalenejsi budoucnost, kterou vidim je ta, ze jeste tak pul hodiny budu na groweru pak si pudu strihnout nejakou tu DOTU. Mlhave vidim, ze tak v pul paty prijde matka z prace domu a serve me, za zas sedim u kompu a neucim se. Nejak po sesty se pujdu naveceret (budu mit parky) a pak si jeste tak na hodku az hodku a pul sednu ke kompu, pak kouknu na zpravy, budu se chvili nudit, ve 21:15 se pujdu koukat na Kriminalku Las Vegas a mozna jeste na Myslenky zlocince, pak se budu nudit a nesmyslne premyslet o blbostech, o kterych jsem jiz asi milionkrat premyslel a sve myslenky budu zapisovat (verte nebo ne, je to docela zabava a dost to pomaha, kdyz jsem nas*anej (ale i treba stastnej) tak proste vemu starej ctvereckovanej sesit, ktery na to mam a pisu tam to, co si prave myslim a vsechen vztek predam papiru, pisu to mekkou tuzkou (lepe z pisma vynikne aktualni nalada) jako souvisly text od kraje ke kraji, bez datumu a bez odstavcu), ale tohle uz je opravdu silne mlhave a nezretelne. Dal uz moje vize budoucnosti nesahaji...
Rád bych byl šíleným vědcem...
Uslilovně na tom pracuji.... Šílený už prý jsem, musím ale ještě vybrousit styl a na vědecké kariéře se (snad) pracuje

MUHAHAHAHAHAHAHA
cosecha
no jeste trochu cestovat, vystudovat uz konecne, nakej baracek na vesnici na jihu cech u lesa a deti, tak 3.
MastaHBlastaH
plan do buducnosti mam jasny: dostudovat,ist zarobit do zahranicia a vela cestovat a venovat sa zalubam... Hulim kazdy den,ale nerobi mi to nejake problemy,uz som si na to nejak zvykol,takze sa ani necitim byt moc vypatlany.
DarkLight
Hulim kazdy den (nekdy jen obden), ale ma hulicska kariera cita dva mesice, takze vyplatani se nedostavuje. Snazim se to krotit, casto to za me delaji finance, ale obcas se nedari :| a budoucnost? Ja ziju dneskem. Krom vysoke si nic neplanuju, neresim, ziju dnes a jestli to tu zitra cely vybouchne, to je mi sumak :) ale takova matna vize "co bych chtel" (tedy ne co se nejspis skutecne stane) je vysoka, zarobit balik, rok do USA nebo CA, a pak mit byt tady nebo v Praze, pritelkyni a jedno dite (kluka). Pohoda rodinka, a v petasedesati to zabalit :)
citace:
Původní příspěvek od xerthon
vidim to blbe,verim ve zhrouceni duchodoveho systemu a taky verim v nejakou tu konfrontacku mezi mocnostmi(2010-2012)
Usa postavi zakladny v nasem regionu,rusko uz stavi rampy v belorusku.Az se to tedy jednou kvuli sev.koree a iranu :D semele bude to nad nasima hlavama.
Uz mam vyhlidnuty opusteny,ctyrpatrovy protiatomovy kryt.Dve spodni patra jsou plne vody,snad pitne.
Proste by to mohlo jednou vypadat jako v ,,MAD MAX,,
Snad vam ty skoly na neco budou,ale umet se ohanet krompacem a lopatou se dycky hodi :D
Hulim denne,je to poznat,ze? :D


Přesně to bude 2011...
Kdysi dávno jsem četl, že 2011 předpověděl Nostradamus, tak si vzpomeňte, až to příde.... :D :D :D
Nevěřim, že budoucnost je daná, ale co když se trefí? :)
ja zas cetl jakousi studii sovetsko-ruskeho generala.Bylo to jeste pred valkou v iraku a taky tam o iraku psal.Jako ze je ted na rade.A ejhle byl:-)
Konkretne tam byl rok 2010
Dr*Skunk
ja do buducnosti planujem (ak sa to s kulkačmi porieši) postaviť lampu a potom sa tak zhuliť že budem bľuť aby už som to pochopil že sa to neoplati isť pre to do basi za 5 pitlou
Hanizek
Hodlám dostudovat a pak se odstěhovat do největší prdele na světě - co nejdál od lidí, teroristů a podobných sraček!!

Tam budu v klidu nezávisle žít, hulit a přejímat o životě - to je můj plán!
Everl0st
Hehe..tak sem si myslel, že se jednou zapojim do tématu, kde nebudou psát všichni zhulený a v představách o kterých ví, že jsou reálné jen s minimální pravděpodobností....:D....zase nic :D:D
Hanizek
Everl0st: Já to ale myslím vážně!
Everl0st
Hanizek:neříkám, že to vážně nebereš...říkám, že představy někdterých, co sem přispěli, jsou docela nereálný...ale co mě je vůbec do toho :D...
Rascal33
jak? No jednoznacne... az budu velky, budu krasny, chytry, bohaty a uspesny....
Rascal33
jo a pokud jde o svetovou budoucnost, intro Falloutu 1 mi pripada vcelku realne...
TouchWood
Takže moje budoucnost (pro ty co hráli hru Fallout



.....probouzím se jako každý den v protiatomovém bunkru. Kouknu se vedle a vidím totálně zmaštěný kámoše s kámoškama co se schovali taktéž před atomovou válkou.

Píše se rok 2138 a zase se vzbouzím z bujarého večírku oslavy přežití dalšího dne. Hele, na zemi je kostka hašiše... šup s ní do šlukny :) .

Tento den je ale něčím vyjímečný. Všude jsou slyšet zoufalé výkřiky. AARGGHH. Nééé.

Byla poničena důležité součástka z okruhu hlavního vaporizéru. Hlavní Stařešina Rastaťuk mi říká že jsem byl zvolen, abych se vydal na dlouhou cestu. Cestu za součástkou Vault_Np48.

Musí ale proběhnout hlavní zkouška vytrvalosti. Byl mi ubalen osobáček (obsah by stačil pro 15 lidí) a ten musím před obchodem vyhulit.


vycházím z bunkru. Všude zničená krajina.

Jsou slyšet poslední výkřiky z bunkru - "kup i solený chipsy !!! "
Everl0st
TouchWood::D:D:D....Čouzn van....Dobrý story...
Hanizek
TouchWood: Ty vole.... Asi umřu smíchy!
DJSantusVorisek
jak ji vidim ? dost spatne ...
Everl0st
na tohle téma doporučuju film : An Inconvenient Truth (Nepříjemná pravda)
Jen pro informaci o filmu:
Všichni sedíme na časované bombě. Pokud mají pravdu pesimistické hlasy, představované drtivou většinou světových klimatologů, máme přibližně deset let na to, abychom odvrátili ekologickou katastrofu nedozírných rozměrů, kterou by doprovázelo extrémní počasí a jež by nenávratně změnila tvář […]

:(
TouchWood
se mrkněte na film "V jako Vendeta" - tam je to dobře popsané

amerika - pro všechny je to odpad světa, rejdiště bacilů, komunistická anglie...........
Mr. Figaro
to je úplně jasný, já vam řikám že za takovejch 150-250let to tu bude jako ve StarTreku(až na ty rasy)....I jeho autoři se dobře trefily do doby - myslim že se Startrek odehrává kolem roku 2350.....já řikám že to tu tak bude vypadat o sto let dříve......Enterprice rullez

P.S.:Když se nad tim zamyslíte a znáte Stratrek tak vám to musí bejt úplně jasný....:)
(už se objevila antihmota-je jen otázkou času kdy se začne vyrábět, pak bude reagovat s hmotou[nejlepší látka se vybere] a získá se obrovský zdroj energie-tak jak ho známe z hvězdných lodí:D ).......nevěříte?Věřte!:punk:...:smoker:

Mr. Figaro
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od Ganja joe
Mr. Figaro :ted si to rek tak nak i za me .....todle co si napsal je i muj nazor.....ovsem jen pokud se nestane naka neocekavana tragedie a lidstvo nezanikne.....jinak sem taky hodne koukal na tydle scifi scenky star trek,hvezdny valky,Star Gate, atd....a myslim si ze uz tam nekde i takovydle vyspely figurky poletujou a resej nejednoduchy veci....rozhodne si myslim ze lidstvo casem pride na to ze se takovydle technologie daj vyvinout....a taky zacnem stavet naky plavidla prozkoumavat poradne vesmir hvezdny soustavy a kolonizovat planety atd... podle me sme tedka na totalnim zacatku technologickyho vyvinu...jen kdyz si vemete co se pokoumalo za poslednich 100let....tak si vemte co bude treba za takovejch dalsich 500 jestli neco teda vubec bude......rozhodne me sere ze to neuvidim ....nejradeji bych se nechal zmrazit a ozivit az na to bude technika a todle se bude dit.......:D :grrr: :D


:D.....si řikám skoro každej den, že se chci nechat zmrazit a probudit se tak třeba po 200letech.....strašně bych to chtěl vidět.....ne jen že ten vývoj je strašně rychlej navíc se ještě zrychluje. Po 30ti letech sou lidi schopný vytvořit počítač co spočítá 1,6Biliardy výpočtů za secundu....panebože co bude za 100let:mutant:?......
Everl0st
Podle mě se Země roku 2350 nedočká,reps se jí nedočká víc jak 60% lidký populace.Důvod???EKOLOGIE...zkoukněte film, kterej sem doporučil a uvidíte sami..a to sem do tý doby ani na ekologii nějak nemyslel...
myslim ze masova destruktivni valka o zdroje mezi cinou a USA spolu z EU nastane drive nez nejaky katastrofy prirodniho razu. za chvili tady bude teplo. poradne teplo.
moswa
Mr.Figaro-ala Futurama? :D
Mr. Figaro
Kluci všichni to vidíte moc černě.....

EverL0st:To sou kecy, si ňákej chytrej. Možný je všechno viď, lidstvo si je vědomo toho co dělá a že brzo dojdou uhelný a ropný ložiska....Na výzkum aleternativních zdrojů energie se vydávají Miliardy EUR a Dolarů ročně,,,O ekologii všichni dobře vědí i tom že by všechno mohlo jít do sraček,....Ekologistický aktivisti dělají z komárů velbloudy.....Jasně teď mi 80% chytrejch členů groweru řekne že nemám pravdu a že všichni na přírodu serou, ale to neni pravda jen se natahuje termín kdy se stím začne něco dělat...nebojte se tohle nebude vypadat jak nějakej film o ekologckých hatastofách, až to dojde do určité hranice tak se všichni na věci vydávající skleníkový plyny vyserou, jenže to nejde hned musí se postupně - vodíkový pohon, hybridní pohon atd...sou zde mraky ekologický řešení, probém je jen v ceně a čim déle tím to bude levnější...

P.S.:Můj osobní názor - Organizace GreenPeace - zelení teroristi;)
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od moswa
Mr.Figaro-ala Futurama? :D


:D...Potřeboval bych skočit jako Fry, to máš pravdu:)... Né fakt, když se nad tim zamyšlíš, jestli znáš StarTrek, tak ti to musí bejt jasný jak facka....Co koukám tak všechno k této budoucnosti spěje....;
jezdete na vodik nebo pouzivejte hybridni pohony a me nechte benzin. ja ho mam raci nez vetsinu lidi.

figaro: mam podobnej vztah k ekologickym organizacim.
Masai_Mara
Mno, já myslim, že někteří pánové zde jsou dost vedle.
PLANETA UMÍRÁ !! Takže pokud se dožijeme nějaké globální ( 3 světovka ) války, bude to z čistě ekologických důvodů - boj o přežití. Ostatně v německém tisku se už teď ani moc neřeší domácí politika , ale spíše právě ta světová, jak zachránit Zemi .
Pokud se někdo z vás chystá investovat, zapomeňte na akcie, dluhopisy, zlato. Kupte si půdu. Úrodnou půdu. A tak nezemřete hlady! Penízky co nevidět ( odhaduji dó 30ti - 40ti let ) budou jen takové bezcenné papírky.
Everl0st
to Mr.Figaro : no tak je to tvůj názor...nikdo ti ho nebere...ale lidé o tomhle problému vědí už docela ranec dlouho a je jedině dobře, že vědci pracují na takových věcech jako sou hybridní pohony a vodíkový pohony a co já vim co ještě..Nejsem proti postupu vědy....Jen sem konstatoval, že se Země roku 2350 nedočká..za tim si stojim...to je zase můj názor...jestli teda nehrozí ekologická katastrofa světa, proč se největší ledovec na světě během 30 dnů rozpůlil??Náhoda???Proč vyschlo jedno z největších Afrických jezer??Náhoda??Proč Kilimanjaro je téměř bez sněhu???Taky náhoda??Takovejhle případů mám ještě ranec.Chceš další??
Masai_Mara
GanjaJoe: I ty záškoláku jeden, že Ty nic nevíš o finanční krizi ve 30tých letech.. ..?! :-) už to tu jednou skoro bylo, a prachy nevydržej ani dalších 100let ! Svět k tomu jistým krokem ( a vůbec ne pomalým ) směřuje!
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od Everl0st
to Mr.Figaro : no tak je to tvůj názor...nikdo ti ho nebere...ale lidé o tomhle problému vědí už docela ranec dlouho a je jedině dobře, že vědci pracují na takových věcech jako sou hybridní pohony a vodíkový pohony a co já vim co ještě..Nejsem proti postupu vědy....Jen sem konstatoval, že se Země roku 2350 nedočká..za tim si stojim...to je zase můj názor...jestli teda nehrozí ekologická katastrofa světa, proč se největší ledovec na světě během 30 dnů rozpůlil??Náhoda???Proč vyschlo jedno z největších Afrických jezer??Náhoda??Proč Kilimanjaro je téměř bez sněhu???Taky náhoda??Takovejhle případů mám ještě ranec.Chceš další??


Ano ano, máme jen rozdílné názory......

Jenom nerozumim tomu - za 30dnů rozpůlil? To se jako půlil 30dnů a pak se rodpůlil:D? Myslim že si to špatně formuloval...no to je jedno...Jinak my dnes bordel na zemi neděláme za to můžou hlavně naši předkové a průmyslová revoluce - všude samé továrny a smog....dnes se tato situace spíše vylepšuje.....

Masai_Mara : A co tedy bude když nebudou peníze:rolleyes:?Na světě musí být nějaké univezální platidlo, bez pěnez by byla totální anarchie......
Rascal33
padlo tady ze "dojde ropa" ropanedojde, ropy je stale hodne, jen dojde ta "levna" ropa tzn. ropa v oblastech kde je vybudovana infrastuktura, je relativne dostupna etc. ropa zacne zdrazovat ne proto ze by dochazela ale proto ze bude stale drazsi ji tezit a dodavat spotrebitelum...
Everl0st
Mr.Figaro : hmm..tak ok detailisto...během 30 dnů....No a jinak bordel děláme my, předkové za to můžou spíš z menší části (jaderný výzkumy v americkejch pouštích:rocket: )....dnes se tato situace vylepšuje??Si děláš srandu,ne??Kdyby se dnešní situace měli vylepšovat, tak by teplotní křivka nebyla skoro dvakrát větší než v 70.letech....Schválně,stáhni si ten film a pak takhle diskutuj..jak sem říkal,nezajímal sem se o ekologii a nenechal sem se spacifikovat nějakym filmem...spíš sem pochopil to, co chtěl autor říct...

Masai_Mara : zajímavá myšlenka..nebudou peníze...peníze budou to jediný, co zbyde....
Rascal33
Mr. Figaro: stale se vedou sahodlouhe diskuse cim je zpusobovano globalni oteplovani... samozrejme, sklenikovy efekt etc. ale taky je treba si uvedomit ze zeme jiz trasne dlouho osciluje mezi dobou ledovou a dobou neledovou... nevim uz kolik tisic let trva jedna perioda ale doba ledova celkem "nedavno" byla a je mozne ze se jen blizime k vrcholu tehle "sinusovky" a ve chvili kdy ho prejdeme zacne se zase globalne ochlazovat...
Rascal33
a pocit ze by se neco nejak "vylepsovalo" opravdu nemam, maximalne bych pouzil termin ze uz zeme nejde doprdele tak rychle jako pred 15ti lety ale asi o 1/100 pomaleji....
Everl0st
Rascal33 : globální ochlazování??...jak by se to mělo dít??...
Rascal33
nevim presne ale desitky dob ledovych zeme za ty 4.5mld. let uz zazila tak nevim proc by se to melo najednou zastavit...
Globální otepleni ma vzdy za nasledek globalni ochlazeni. Roztajou ledovce, zmeni se morske proudy a Evropa je za par let pod ledem
moswa
no. to abysme si nakoupili kozichy :D
nebo si vykopali utulne nory kde bude stabilni teplota :D
moswa
aneb slechetna myslenka komunismu-do prace budem chodit z ciste dobroty srdce a v obchodech bude vse zadarmo :D
citace:
Původní příspěvek od Ganja joe
Masai_Mara : tak mi teda rekni co bude pak smyslem zivota....kdyz uz nikdo nebude vydelavat prachy....kdo bude chodit do prace a cim za to bude odmenenej....


smyslem zivota bude prezit.Naco prachy.Kdo si co urve to bude jeho.Kdo zavaha nezere a chcipne.Mamka priroda si to tady ocisti podle starych zakonu :D
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od Everl0st
Mr.Figaro : hmm..tak ok detailisto...během 30 dnů....No a jinak bordel děláme my, předkové za to můžou spíš z menší části (jaderný výzkumy v americkejch pouštích:rocket: )....dnes se tato situace vylepšuje??Si děláš srandu,ne??Kdyby se dnešní situace měli vylepšovat, tak by teplotní křivka nebyla skoro dvakrát větší než v 70.letech....Schválně,stáhni si ten film a pak takhle diskutuj..jak sem říkal,nezajímal sem se o ekologii a nenechal sem se spacifikovat nějakym filmem...spíš sem pochopil to, co chtěl autor říct...

Masai_Mara : zajímavá myšlenka..nebudou peníze...peníze budou to jediný, co zbyde....


že se ta situace zlepšuje sem myslel spíš po stránce ovzduší, že je čistší a zdravější než v minulosti, což mohou potvdit třeba jizerské hory - vrací se tam lišejníky a celkově je tam čistší ovzduší než před takovýmy 30ti lety. Nenapadlo tě že to oteplení země nemusí být jen vlivem člověka, ale že je to normální - dyť ás třeba čeká doba ledová-jako ve filmu Den po té(day after tomorrow)? Samozdřejmě že ty jaderný testy by se dělat nemusely, ale dyť jsou všude samá omezení-výfukové plyny jsou dnes s minimálním znečištěním, továrny sou omezené maximálními splodinami(teď nevím jak je ten výraz - každá země mám určité číslo maximálního znečištění která sou dáná EU aby situace nebyla horší).....
No abych tu mohl diskutovat na nějaké vyšší úrovni, potřeboval bych vidět ten filmec (v tom máš pravdu), abych ho mohl vyvátit nebo to přijmout...Nemůžeš sem hodit nějakej link na stáhnutí(jestli je free)?
Laras
Budoucnost si můžeme utvořit teď tady a jak budeme žít je jen na nás. Máme v rukou moc která u starších lidí není! Ať už bude budoucnost jaká koliv není to o tom jestli hulim nebo ne ale o tom jak dokážu čelit tomu co mi ta budoucnost přinese. Respektive tomu když mi něco nakope prdel tak se rychle zvednout a jít. Pokud bych byl pro budoucnost czech rep tak bych schválil represi konopí.
Everl0st
Mr.Figaro: http://www.warezblog.net/?p=2611
Warl0ck
vsichni †
TouchWood
prostě to dopadne jak ve falloutu a basta.....


...............................uvidíte.............................


:satan:
TouchWood
tak se občas podívej z okna :D

určitě neznečištujem vodu, neotravujeme vzduch, skládky nejsou jenom se recykluje, žádný kyselý deště, ozonová vrstva nepoškozená, energii berem jenom z obnovitelných zdrojů, elektr. auta................


jsi blázen* - no jasně že jde celej svět do sraček - dávám mu tak 20 let a pak někdo zmáčkne to tlačítko a nastane naše první atomový ráno



*já taky
Ježíš
touchwood: nac jadro-to nici majetek. virus nici jen prebytecny lidi!
Warl0ck
to Mr. figaro.. mozna se to vylepsuje, ale stahnete si ten film, jak uvadi Everl0st.. To je neco k podivani..

Zaverecne titulky:

Jste pripraveni zmenit svuj zpusob zivota? Znecisteni ovzdusi muzeme vyresit, zacit se da takhle: Navstivte www.climatecrisis.net !nefunguje!.. Muzete snizit emise uhliku, az na nulu, kupujte usporne spotrebice a zarovky, pouzivejte v dome lepsi izolaci, recyklujte, pokud muzete, kupte si hybridni auto, zkuste vice chodit nebo jezdit na kole, pouzivejte hromadnou dopravu, reknete rodicum, at nenici vas svet a pokud jste rodic, pomozte svym detem zachranit svet, ouzivejte obnovitelne zdroje, zjistete si, zda vas dodavatel energie poskytuje i zelenou energii a pokud ne, ptejte se proc.. Volte lidi, kteri tento problem chteji resit, pokud nikoho takoveho neznate, kandidujte sami, sazejte stromy, hodne stromu (a taky kytky:)), komunikujte se svym okolim, pozadujte, at amerika prestane produkovat emise CO2, zapojte se do mezinarodni snahy zastavit globalni oteplovani, snizte nasi zavislost na cizi nafte, podporujte paliva obsahujici alkohol, pozadujte auta s nizsi spotrebou a nizsimi emisemi, pokud se modlite, modlite se, aby lide nasli silu se zmenit.. Jak rika stare africke prislovi: "kdyz se modlis, tak sebou pohni". Vazne ten filmek skouknete a doporucte dal.. Zjistete si nejvice o znecistovani ovzusi, potom zacnete jednat..
spravne kuujte si hybridni posunovatka a jiny eko picoviny a benzin nechte pro me. ja ho protahnu nakym vysokobjemovym osmivalcem.

hele tyhle ekokeci sou dobry akorat tak pro ekotroby. kazda ekologicka organizace ma tak akorat na buzerovani motoristu (podili se na znecistovani poze 5%) ale jet se navazet do uhelny elektrarny nebo naky obrovsky tovarny nejdou pac by si na ni osklive vylamali zuby. takze koho bavi jezdit po meste na kole, reciklovat a vymejslet kde usetri tak at si to dela, ale at s tim neotravuje ostatni. ja si svuj benzin a svoji elektyriku zaplatim a NIKDO nema pravo mi rikat ze se mam omezovat.
Everl0st
Mad Lion : taky ti to NIKDO neříká...příčinou těch neeko "keců" by byl právě ten tvůj vysokoobjemovej osmiválec..velká spotřeba...ale to takovejm lidem jak seš ty a tobě podobný nemá cenu vysvětlovat
-badboy-
mno já jako každodení moc vyhulenej zhulenec...kor ted po sklizni mám budoucnost částečně zakritou mlhou z hulení.....vidím trím pádem jen pár dní dopředu a tak tu dejší budoucnost moc neřešim....mám práci mám auto......snad ještě ten byt a bude to vše ok :) checht
waterpiper
Mad Lion respekt, jak jsi dokazal dospet do takoveho omezeneho stavu mysli ?
everlost: muj osmivalec muze zrat treba 80L/100km dokavad si platim benzin muzou vsichni tak akorat drzet hubu, na danich timhle dam statu nazrat az to hezky neni. zrovna tak sem znevyhodnen na povinym ruceni. dit ja nikomu nebranim jezdit v mrdce s objemem okolo dvou litru, ta at se nikdo nenavazi do mi zaliby v silnejch motorech.
to je jako den bez aut, vyjede tlupa pitomcu na kolech kery z vetsiny pripadu nesplnujou podminky provozu na silnici (bez osvetleni apodobne) zeleznice ma reklamu na kazdym letaku dne proti autum. to protoze na vlaky neni nikdo zvedavej a voni si tim dnem bez aut akorat chtej zvednout trzby. do mest vyjede posilena autobusova doprava (uz ste videli kloubovou dymovnici v praxi?) kera nadal vic skody nez sto aut za ten den. (vazne vobcas pustej i takovyhle autobusy do provozu a to zvlast v takovejchhlech okamzicich)
proste je to cly o tom ze ekopomatenci se bojej si stezovat u oprvdovejch znecistovatelu a tak votravujou motoristy. (znovu dodavam ze blba elektrarna za den vyprodukuje vic COcka nez 1000 aut za deset let. jo a proc neprotestujou ekoblbci taky proti letadlovy doprave? vite co spali ero kysliku za jeden let?

a este posledni vec i benzinovej big block s objemem 7,4L vyrobenej pred 20 lety ma o dost lepsi emise nez novy nacipovany TDI vod fauve.
waterpiper
Asi takhle: Velke podniky uz tezko omezi sve emise, protoze u vetsiny sledovanych prvku jsou pod danymi limity a je tezke je technologicky a ekonomicky dale snizovat. Samozrejme jsou to nejvetsi zdroje emisi, ale to ma sve opodstatneni v tom ze jsou tak obrovske a tedy maji velkou produkci neceho co je potrebne. Nynejsim problemem ovzdusi jsou male castice PM10, ktere vznikaji spalovanim pevnych paliv a z dopravy. Tyto castice se dostavaji do plic a mohou zpusobit predcasnou smrt....
Podle me jde spis o jakousi moralku? Citim urcitou zodpovednost za sve chovani vuci zivotnimu prostredi, z prirody jsi vzesel. Problem je v lidske povaze, planeta jde do sracek a teprve kdyz jde o hubu, tak lidi zacinaji neco delat.
kolumbijec
stejne nejvetsi ekolog z vas je mad lion. kdybyste byli vsichni jako on a jezdili v osmilitrovejch autech, tak za pet let bude ropa tak draha, ze bude jenom pro vladni ucely a par nejbohatsich lidi, a my ostatni budem jezdit v ekoautech, nebo na kolech, budem mit prirodni hadry a nase decka se budou o petce ucit jenom ve skole.
ropy je dost, jen je na mistech odkud je ji trochu drazsi vytahnout. ovsem kdyby se USA zabejvala misto valkama technologiema jak to vytahnout udelali by lip.
jinak s tem emisema to tak je. automobilismus neni ani zdaleka takovej znecistovatel jak se zda. akorat se da po motoristech lip vozit nez po velkejch firmach.
k tomu benzin - nafta. kdys VW prislo se svim prvnim 1,9 TDI tak se normy pro EURO nastavovali presne tak aby tadle mrdka prosla. (dneska uz neni ten motor tak strasnej - do okamziku nez ho nekdo cipne) vic skody nadel naftovej passat nez velka stara benzinova V8ka.
no a ta spotreba, dit ja ten benzin platim (a ne malo) tak proc si ho nemuzu spotreboovat kolik chci? proc by mi nekdo mel diktovat kolik mi to smi zrat? to je moje vec. ja si ten benal neberu ze spolecny nadrz do kery zaplatili vsichni stejne. kdyz nekoho bavi posunovatko se spotrebou 5 litru ja mu to preju, tak proc me nektery neprejou hracky typu 560 SEL, 6,9 SEL a podobne?
kolumbijec
2mad lion:
citace:
ropy je dost, jen je na mistech odkud je ji trochu drazsi vytahnout. ovsem kdyby se USA zabejvala misto valkama technologiema jak to vytahnout udelali by lip.
- v tom je prave problem, az se bude vytahovat z tech hloubek (cetl sem, ze v saudske arabii stoji vytezeni barelu ropy 5dolaru, v hlubokych nalezistich treba v kanade by stal 50dolaru) tak bude stat takovy prachy, ze si to stejen nebude moct nikdo dovolit. kdyz bude stat litr benzinu 300czk, tak si asi rozmyslis projizdku se svym osmilitrovym milackem..........

citace:
no a ta spotreba, dit ja ten benzin platim (a ne malo) tak proc si ho nemuzu spotreboovat kolik chci?
- muzes, ale asi se ti taky nelibi ze USA spotrebovavaj tretinu ropy co se ve svete vytezi...... (a kvuli tomu nam stoji natural 30czk)
cenu ropy tak trochu zveda to ze v mistech hlavnich nalezist se notoricky vedou naky valky. staci info o moznem konfliktu a cena ropy vyleti az do nebe.
prave ale vyvoj novejch tezarskejch technologiei by mel stlacit i cenu ty mene dostupny ropy.
hele nad tim ze USA zere tretinu z celku vytezeny ropy me zas az tak nesere. horsi to bude az si pro ropu prijde cina kera zatim nema velky pozadavky na ropu (ale uz ted vissi nez ji stacej)
jak nekde nekdo rekl: pruserovej konflikt nastane az v okmziku kdy se cina potka z USA na ropnejch polich.
ekologie nema smysl, stejne bude driv nakej poradnej valecnej konflikt o zdroje (s tim souvisi mno casto poukazovany prelidneni) kerej nehezky skonci pro hodne lidi. a v ten okamzik bude ekologie uplne odsunuty tema. o mou teorii se opira fakt ze treba evropa bez valky navydrzela nikdy ani 50let.
Hašišák
citace:
Původní příspěvek od Mad Lion
cenu ropy tak trochu zveda to ze v mistech hlavnich nalezist se notoricky vedou naky valky. staci info o moznem konfliktu a cena ropy vyleti az do nebe.
prave ale vyvoj novejch tezarskejch technologiei by mel stlacit i cenu ty mene dostupny ropy.
hele nad tim ze USA zere tretinu z celku vytezeny ropy me zas az tak nesere. horsi to bude az si pro ropu prijde cina kera zatim nema velky pozadavky na ropu (ale uz ted vissi nez ji stacej)
jak nekde nekdo rekl: pruserovej konflikt nastane az v okmziku kdy se cina potka z USA na ropnejch polich.
ekologie nema smysl, stejne bude driv nakej poradnej valecnej konflikt o zdroje (s tim souvisi mno casto poukazovany prelidneni) kerej nehezky skonci pro hodne lidi. a v ten okamzik bude ekologie uplne odsunuty tema. o mou teorii se opira fakt ze treba evropa bez valky navydrzela nikdy ani 50let.


Vidim ze to vidis realisticky..Plny souhlas s tebou.Ropa bude nahrazeno az bude dobra alternativa(coz v teto chvili neni,nebo je skryta nekde v supliku :wink: )

Nevim proc bych mel omezovat jizdy svym 4 kolovym milackem,jen proto ze jeho plyny skodi ovzdusi..

Ekologii se nebranim,tridim odpad.Jsem pro obnovu lesu atd...

Valecny konflikt o zdroje je nevyhnutelny.K tomu pocitam ze se brzy pridaji valky o vodni zdroje.

Lidstvo se vyhubi samo.Je jako virus(kam clovek vkroci,tam vyhubi veskery zivot a vytezi zdroje).Pokud se nezvladne prestehovat do vesmiru,tak vyhyne..:vampire:
kolumbijec
to sem taky slysel, ted prej tvori spekulace jednu terinu ceny ropy........
k te valce o ropu. nejvic se ji spotrebuje v autech a v elektrarnach. na to vsechno sou uz ted nahraditelny, obnovitelny energie. je to jenom otazka penez.
no vidis, tak treba do tech elektraren je to zbytecny, maj to nahradit atomeme (taky bych chtel vedet proc je trnem v oku vsem ekopomatencum) a zbyde na automobilismus. hele i ja vim ze se to automobilismus bude vyvijet smerem k vodikovymu, elektrickym nebo cojavimjakymu smeru. ale ja se toho nak nachci dozit. miluju motosport, hod roty a nesmyslne veliky motory........
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od Hašišák

Lidstvo se vyhubi samo.Je jako virus(kam clovek vkroci,tam vyhubi veskery zivot a vytezi zdroje).Pokud se nezvladne prestehovat do vesmiru,tak vyhyne..:vampire:


Tak to je zase trochu přitažené za uši. Ty se asi hodně často díváš na Sci-fi viď?:)(Den nezávislosti, Válka světů).

Jasně válka o ropu je možnost ale válka taky nestojí pakatel....teď sem někde četl na kolik Usa vyšla válka v Iráku(nepamatuju si číslo ale bylo velký).....Jestli třeba nebude levnější výzkum těch lepších technologií na těžbu...

O ekologii ze lidi začnou hromadně zajímat až bude pozdě.....a dokuď tu ropa bude tak se na ní bude jezdit
na jakykoliv valce kery se USA ucastni a nekona se na jejim uzemi strasne vydelaj. daj praci lidem - to je nejdulezitejsi, muzou je legalne oholit o ruzna prava, ve vyjimecnejch stavech se lip ovladaja lidi, a hlavne si tim vytvarej obrovskej politickej vliv a ten je dulezitejsi nez penize. neboj amici este na zadny valce neprodelali.....
Hašišák
citace:
Původní příspěvek od Mr. Figaro


Tak to je zase trochu přitažené za uši. Ty se asi hodně často díváš na Sci-fi viď?:)(Den nezávislosti, Válka světů).

Jasně válka o ropu je možnost ale válka taky nestojí pakatel....teď sem někde četl na kolik Usa vyšla válka v Iráku(nepamatuju si číslo ale bylo velký).....Jestli třeba nebude levnější výzkum těch lepších technologií na těžbu...

O ekologii ze lidi začnou hromadně zajímat až bude pozdě.....a dokuď tu ropa bude tak se na ní bude jezdit


No scifi se nedivam vubec..:wink: Jsem realista a vyzkum vedy k tomuto smeruje.

Lidstvo vzdycky nicilo prirodu.Nesmyslne blaboly ekoteroristu o tom ze jednou zeme bude cista a krasna sou pekny kec a naivni pohadka.

Lidska populace stoupa neustale=nejvic v rozvojovych zemich,kde ekologie je naprosto smesny pojem..

Na ropu se bude jezdit dokud nedojde.

Vystehovano do vesmiru me neprijde jako scifi.
Usa planuji zakladnu na mesici do roku 2050..Vzapeti na Marsu...

Kdyz rikas ze je pritazene za vlasy,tak jaky je jiny realny zpusob preziti lidske rasy,pote co dotezi zdroje?

Do jeskyni se vratit nemuzem,je nas proste moc...:flick:

Mad:Jinak taky miluju zvuk poradneho 12 valce s objemem 6l..:)

Jinak pro vsechny EkoAktivisty: I ekologie je dobry byznys ve svete,tocici se kolem penez.. :wink:
A ece neco: Velka havarie tankeru v 89,byla zavinena GreenPeace aktivisty co blokovali vjezd do pristavu svyma lodema...:flamer:
Aidam
Ahoj Moswo,koukam,že tvoje téma "jak vidíme svojí budoucnost?" se zvrhlo do základen na Marsu.Mě když táhlo na dvacet (neni to ještě moc dlouho) začaly napadat podobný myšlenky až jsem z toho dostal depku,protože taky patřim mezi denní kuřáky a nic jinýho jsem pořádně nedělal.Škola na prd,holka žádná,peněz málo,pruda ze strany rodičů a každodenní rauš.Musim říct,že ještě po roce a půl si netroufam odhadovat svojí budoucnost,ale díky bohu a hlavně mámě jsem aspoň na soukromý vejšce,práci jsem si taky našel a stěhuju se do vlastního bytu.Koukam se teda teď na svojí budoucnost o dost růžovějc a nemusel jsem ani přestávat hulit.Zkus se pro něco nadchnout (vztah,škola,práce,co já vim..) a nebude to tak černý,jak to často vypadá.Člověk může hulit každej den a nemusí bejt vylízanej debil,ale chce to mít něco jinýho na prvnim místě...Pa
Hašišák
citace:
Původní příspěvek od Aidam
Ahoj Moswo,koukam,že tvoje téma "jak vidíme svojí budoucnost?" se zvrhlo do základen na Marsu.Mě když táhlo na dvacet (neni to ještě moc dlouho) začaly napadat podobný myšlenky až jsem z toho dostal depku,protože taky patřim mezi denní kuřáky a nic jinýho jsem pořádně nedělal.Škola na prd,holka žádná,peněz málo,pruda ze strany rodičů a každodenní rauš.Musim říct,že ještě po roce a půl si netroufam odhadovat svojí budoucnost,ale díky bohu a hlavně mámě jsem aspoň na soukromý vejšce,práci jsem si taky našel a stěhuju se do vlastního bytu.Koukam se teda teď na svojí budoucnost o dost růžovějc a nemusel jsem ani přestávat hulit.Zkus se pro něco nadchnout (vztah,škola,práce,co já vim..) a nebude to tak černý,jak to často vypadá.Člověk může hulit každej den a nemusí bejt vylízanej debil,ale chce to mít něco jinýho na prvnim místě...Pa


Taky se omlouvam ze sem trosku hodil debatu jinam..:)
Jinak sem vypatral ze za to muze Mr. Xerthon :D :D

Dukaz: :D :D
citace:
Původní příspěvek od xerthon
vidim to blbe,verim ve zhrouceni duchodoveho systemu a taky verim v nejakou tu konfrontacku mezi mocnostmi(2010-2012)
Usa postavi zakladny v nasem regionu,rusko uz stavi rampy v belorusku.Az se to tedy jednou kvuli sev.koree a iranu :D semele bude to nad nasima hlavama.
Uz mam vyhlidnuty opusteny,ctyrpatrovy protiatomovy kryt.Dve spodni patra jsou plne vody,snad pitne.
Proste by to mohlo jednou vypadat jako v ,,MAD MAX,,
Snad vam ty skoly na neco budou,ale umet se ohanet krompacem a lopatou se dycky hodi :D
Hulim denne,je to poznat,ze? :D
citace:
Původní příspěvek od Mad Lion

jak nekde nekdo rekl: pruserovej konflikt nastane az v okmziku kdy se cina potka z USA na ropnejch polich.
ekologie nema smysl, stejne bude driv nakej poradnej valecnej konflikt o zdroje (s tim souvisi mno casto poukazovany prelidneni) kerej nehezky skonci pro hodne lidi. a v ten okamzik bude ekologie uplne odsunuty tema.


uz aby to bylo.
S tou ropou to nevidim tak horke.O ropu uz se valka vede.Ropa jde nahradit,ale neni zajem.
Predstavte si ale TOTAL KRIEG (pri tom prelidneni) o prostor,lesy a vodni zdroje.
rusko,cina,indie,iran,sev.korea vs. usa,izrael,zap.evropa

Mam li to zazit,radeji v dohledne dobe,dokud jsem ve forme :-)
Po konfrontacce se to vsechno spravi a kjotske protokoly nebudou potreba:-)
xerthon: tvuj pristup se mi libi. kdyz uz to mas bejt, tak dokud sem ve forme. tak to ma byt.
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od Hašišák


No scifi se nedivam vubec..:wink: Jsem realista a vyzkum vedy k tomuto smeruje.

Lidstvo vzdycky nicilo prirodu.Nesmyslne blaboly ekoteroristu o tom ze jednou zeme bude cista a krasna sou pekny kec a naivni pohadka.

Lidska populace stoupa neustale=nejvic v rozvojovych zemich,kde ekologie je naprosto smesny pojem..

Na ropu se bude jezdit dokud nedojde.

Vystehovano do vesmiru me neprijde jako scifi.
Usa planuji zakladnu na mesici do roku 2050..Vzapeti na Marsu...

Kdyz rikas ze je pritazene za vlasy,tak jaky je jiny realny zpusob preziti lidske rasy,pote co dotezi zdroje?

Do jeskyni se vratit nemuzem,je nas proste moc...:flick:

Mad:Jinak taky miluju zvuk poradneho 12 valce s objemem 6l..:)

Jinak pro vsechny EkoAktivisty: I ekologie je dobry byznys ve svete,tocici se kolem penez.. :wink:
A ece neco: Velka havarie tankeru v 89,byla zavinena GreenPeace aktivisty co blokovali vjezd do pristavu svyma lodema...:flamer:




Tý volé, jasný je že se lidstvo časem přesune do vesmíru...kdyby si čet můj pvní příspěvek v týhle diskuzi tak by si tak neodpovídal;)....přitažený za vlasy mi připadá tvoje věta: "Lidstvo se vyhubi samo. Je jako virus(kam clovek vkroci,tam vyhubi veskery zivot a vytezi zdroje)"......samozdřejmě že lidstvo těží a nakonec vše vytěží, o tom to je....chtěl bych tě vidět jak by si vyáběl věci z neviditelný hmoty:)....nemůžeš to brát jako nějakej parazitizmus, to patří k vývoji lidstva.....Ano kdyby se všechno recyklovalo tak by k tomu nedocházelo, ale nežijeme v říši pohádek.....A co jako že stoupá zalidnění? Co jako? Sice někde stoupá, ale někde zase vymírá, tam kde stoupat může tam stoupá.

Já sem Optimista a věřím že se lidstvo jednou zastaví a řekne si:"kurva tohle je už moc, musíme s tim začít něco dělat" ostatně je to na nás všech, na obyčejných smrtelnících, my si určujeme své zástupce(politiky kteří s tím nic nedělají) takže je to naše vina...............

Lidstvo poučí ze svých chyb z minulých Matrixů:D......
celkove populace nechutne rychle stoupa. a nejvic stoupa v zemich kde uz ted neni co zrat. lidi zijou moc dlouho a moc se mnozej. to je problem. jinak clovek by mel prestat rikat ze nic nakou prirodu. to neni pravda. nici si jen svi zivotni prostredi. clovek nedokaze nic znicit nevratne. mozna naky biologicky druhy ale to je uplne v poradku nejen clovek vyhubil nakej ten druh ale i jiny zvirata. cim se vsichni strsujete? az to tu nebude k zivotu tak lidi pochcipaj. normalni kolobeh. a par let po nich tu bude nekdo, nebo neco jinyho. jinej dominantni druh. kdyz tady byly dinosauri tak taky hrozilo ze vsechno sezeropu a znicej si svi zivotni prostredi, vubec jim to nevadilo a zrali vesele dal. nakonec je zabilo neco uplne jinyho.
lamat si hlavu ekologii je zbitecny. fsechno se to nak poda a clovek uskodi stejne jen sam sobe a ty trose ruznejch druhu fauny a flory co tady ted zrovna je, ale prijde jina apo ni dalsi a dalsi. jak je tu clovek dlouho? 100 000 let? 200 000let? dit je to mala chvilicka.
PsYcHo84
dostudovat (ok), pocestovat (ok), barak (mam-dedim), pak naky pobyt v zahranici, nakou smysluplnou praci, ktera me uzivi, par let jen tak s kymkoli kdekoli sukat (at se vydivocim), potom zenu, deti (min 2 max 3) a paxe uvidi..

edit - idealni povolani - rentier - koupim si par bytu/domu, ktere budu pronajimat, budu si doma valet sunky a inkasovat cash :D
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
par let jen tak s kymkoli kdekoli sukat


kanoure :D
clandestino
Jo, nejak jako psycho.... Dostudovat, uzit si co to pude, najit dobrou praci, ozenit se, mit par deti, vychovat je aby to nebyli takovi svine jak ja :D A v duchodu uz budu mit jistotu ze stejne brzo umru, takze palit a uzivat si co to pude :D :D :D
Získat prostředky na to, abych se mohl na všechno vysrat :D Ale zatím inklinuju k variantě zamilování, bydlení, dětení, nakupování, makat jak hovado, koupit si pár dovolenejch, zestárnout...Ani se mi nechce :D Zatím jsem mojí vizi nenastartovat, ale vím, že to tak časem dopadne. Ale kdo ví co bude :pimp:
Janísek
Chci si postavit srub, malou řezbárnu, chlapa - kterej se práce nebojí, aspon 2 psi a s dětima si zatím hlavu nelámu. Až to příjde a budu se cítit, tak to bude. Já nikdy nelpěla na majetku - dělá jen zle. Ale po základních věcech toužím.
chci postavit srub,malou truhlarnu,zenu-ktera se neboji prace,2-3 psy,deti.
Uz jen ten srub a prostor pro truhlarnu
moswa
ode dneska mi budoucnost zmizela. zadnou nevidim :(
moswa:jak to?

já ani žádnou vidět nechci, stejně je to pak úplně všechno jinak, než si to člověk nalajnuje......
Kubííííík
Ja za 23 let jsem ještě žadnou budoucnost neviděl:( Snad se jednou ukaže potvora jedna:)
moswa
kopřiva-je f tom chlap. jak jinak...
ajajaj, tak to vím, vo čem je řeč...přejde to, vážně

je to dva dny, řekla jsem si, že se musím smířit s realitou, sundat růžové brýle, přestat se starat o druhé více než o sebe a jedno základní pravidlo,

nakonec je člověk vždycky se sebou sám
Everl0st
Jojo...růžové brejle nosí většina lidí..i většina growerů...soudě podle některých názorů některých členů...nejlepší je chodit bez brejlí..to pak člověka to slunce oslní a on ví na čem je nebo co ho čeká...
Budoucnost nikdy nepříjde do země idiotů:punk:

Takže se o nic nestarám:p:
everlost :

:)
moswa
kopřiva-jo jednou to přejde...ale do ty doby to bude mooc zly :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma