|
moswa:
bude to takové jaké to sama budeš chtít, opravdu, najdi v tom vsem a v tech sra-kách, ve kterých ted ses, to hezké a užívej si to. Užij si sebe a samotu, vážně to jde, a začneš se mít hodně ráda a o to jde :) |
|
|
moswa |
kopřiva-jj. to vim. to taky delam. ovsem zname to...sou chvile kdy to je fakt na picu. ale dik holka :wink: |
|
|
TouchWood |
přišel jsem na to... tak po 50 jointech (ne najednou :D ) že naším problémem není ropa ale vzduch
za chvíli budou stromy jen ve skleníkách => soukromé zásoby vzduchu
proč? - protože lidi u deštnejch pralesů nemají praci a ani jinou alternativu jak uživit svoje rodiny - a tak kácí drahé dřevo z d. pralesů na kterém si sotva vydělají na živobytí.
tudíž nebude kyslík
o tom osmiválci co píše mad lion - PROČ NE ale kdybych si ho koupil, tak budu 20 let šetřit na jednu projížďku (asi bych neměl na benzin)
ps. To janisek - už asi rok přemýšlím zda jsi muž anebo žena, protože jenou píšeš v ženském rodě a jindy v mužském tak jsem z toho volako zmeťený
o budoucnost se nestarejte - kdyť to bude jen vteřinka než se vypaříme ;) |
|
|
PsYcHo84 |
citace: |
Původní příspěvek od TouchWood
za chvíli budou stromy jen ve skleníkách => soukromé zásoby vzduchu
proč? - protože lidi u deštnejch pralesů nemají praci a ani jinou alternativu jak uživit svoje rodiny - a tak kácí drahé dřevo z d. pralesů na kterém si sotva vydělají na živobytí.
tudíž nebude kyslík |
nekde jsem cetl, ze kdyby se v prirode zastavily vsechny procesy, ktere produkujou do atmosfery kyslik a ten by se od te chvile jen spotrebovaval, tak by pri soucasne spotrebe klesla hladina kysliku jen o 1% za 1000 let..
a pry jeden vzrostly strom vyrobi za slunecneho dne kysliku pro 50 lidi na cely den.. nebo pro auto na par kilometru |
|
|
irwin |
mmomentalne nevidim vobec nicc a ani nechcem :-D |
|
|
TouchWood |
jo a až dojde železná ruda tak se bude železo vytěžovat ze špenátu ve sklenících |
|
|
Everl0st |
MATURITA!!!!!!!!!!....taky mě to čeká :) ....dostat se na FEL a zárověň si najít práci,ať se můžu stát finančně nezávislým :)...:)
no a když ne FEL, tak hola hej světe práce....od 19 bych lítal ve stereotypu...jak smutné :( |
|
|
Lux |
no jestli tady bude vlada diskantů tak se z toho vsichni akorat pose..m diskanti podle me je tak 50% mlady populace lidi |
|
|
Hašišák |
Původní příspěvek od Lux
no jestli tady bude vlada diskantů tak se z toho vsichni akorat pose..m diskanti podle me je tak 50% mlady populace lidi |
Diskant?Sem nasel jenom v googlu tohle Diskanti
Jako myslis tim lidi co poslouchaj disko muziko?Co to ma spolecneho s vladou,zivotem a cimkoliv jinym???
Nechapu...:) Zni mi to jako prispevek 14 leteho punkera...:D :D
Dnesni mlade generaci uz fakt vubec nerozumim..a to je moi teprv 23 :eek:
Jinak abych nebyl off :)
Takze moji budoucnost vidim v podnikani.Mam planu si zaridit hospodu pro mlade(s fotbalkem zdarma,kulec,zabava..asi aj pocitacovou hernu k hospode :D )
Jinak bych rad tak kolem roku 2050 zbohatl a odstehoval se na mesic ci na Mars..:D |
|
|
liberation69 |
no v prvom rade dokoncit skolu.do zahranicia zarobit kupit domcek---zajebat skrine,boxíky s hubkami---aaa okniť -(velmi ružova predstava dufam ze mi raz víde)a este by som chcel mat krcmicku nejaku undergroundovu a tam kazdy vikend nejaky punk/hc--koncik---alebo d´n´b smažky. |
|
|
TouchWood |
hicku - to je asi nejrozumější nápad ze všeho :frog: |
|
|
Janísek |
ps. To janisek - už asi rok přemýšlím zda jsi muž anebo žena, protože jenou píšeš v ženském rodě a jindy v mužském tak jsem z toho volako zmeťený
|
žena:p: ............. s překlepama jsem tu už vcelku profláknutá :-) sorry za zmetěnost:( |
|
|
Hanyz |
odteď svou budoucnost vidím úplně jinak |
|
|
TouchWood |
to xerxes:
Ty jsi šílený vědec !!!
mohl bych být tvůj stoupa :D takový ten malý s hrbem.
prosím prosím
cru_ci_fix |
hlavne chcem byt v pohode... bo jak sledujem cely ten hekticky svet naokolo...setkych tych spoluziakov na vyske...ako si robia nervy koli stupidnemu vzdelaniu..o ktorom ani nevieme ci sa nam zide... je to nechutne..ako setci chcu byt rychlejsi lepsi...konzumnejsi...je to cele nechutne... to uz si pod spolocensko-politickym natlakom..ani nemozeme zit fpohode...
...do buducnosti mam hned niekolko cielov...bo rad len tak rozmyslam o blbostiach...a je dobre byt pripraveny...
takze po :
1. uz sa to tu rozoberalo..takze v pripade vojny nevaham ani chvylu a pripajam sa k partizanskemu odboju..
2. v pripade rozmachu robotov...a prerobotovanych ludi s cipmi v hlave... zakladam hnutie odporu...
3. v pripade kolonizovania novych planet sa pripajam k vedeckemu tymu..ktory sa snazi pod vplyvom THC vypestovat tie najkvalitnejsie odrody marijanky v planetarnych moduloch..aby sa z nej mohli vyrabat tie najkvalitnejsie produkty na vsetko.... (to musi byt ku*va haluz = pozn. red.)
4. v pripade akychkolvek ekologickych katastrof veducich k zaniku planety budem zachovavat flegmaticky postoj...
5. z dlhodobejsich perspektivnych rozhladov prikladam moj osobitny zaujem o samostatne podnikanie v oblasti sluzieb alebo vyroby...vzhladom na to... ze studujem ekonomiu...
...ale kedze zijeme v okamihu...tak je*em na setko... cavte... |
|
|
MangoMan |
Já se budoucností nezabejvám,ale přítomností,zajímá mě co je ted,co bude to se uvidí:D
Ale na to jak hulim dlouho si vypatlanej nepřipadám,a hulit nepřestanu.
Prostě a jednoduše budoucnost je v jednom slově: KONOPÍ
Protože je to alternativa života která nás nemine at se to státu líbí nebo ne,jednou přijde legalizace,a my všici budem stát za ní,až dojde ropa,to konopí bude zdroj pohoných hmot a obnovitelných zdrojů,až se lidi dokopou k rozumu,tak zjistěj že nemusej kácet stromy,protože co jde ze stromů,jde z konopí,tak snad se dočkáme dne využití konopí v plném rozmachu,a to ve všech směrech-léčitelství,průmysl,zemědělství,potraviny věci který na sobě nosíme,a spousta věcí co nás obklopuje,zmizej smažky a místo tvrdejch drog tu bude prostě konopí,tak jak řikám budoucnost je v přesně té rostlině,jaká je naše nejoblíbenější-v konopí,tžak vidím naší budoucnost,ještě budu doufat že se vyplní:) |
|
|
TouchWood |
mám tady rady pro tento thread
Kdo se nezabývá budoucností - ať to prostě nepíše :D
až budu větší, tak založim klub velkých teroristů
pro ty co viděli film V jako Vendeta:
chtěl bych být jako hlavní hrdina, sice né tak opálený ale takovej mazák.
To zkusim za pár let - vyhodit do vzduchu parlament. A paroubek bude mít pod židlí 45 g (ne koksu ,ale semtexu) |
|
|
Mr. Figaro |
mám tady rady pro tento thread
Kdo se nezabývá budoucností - ať to prostě nepíše :D
až budu větší, tak založim klub velkých teroristů
pro ty co viděli film V jako Vendeta:
chtěl bych být jako hlavní hrdina, sice né tak opálený ale takovej mazák.
To zkusim za pár let - vyhodit do vzduchu parlament. A paroubek bude mít pod židlí 45 g (ne koksu ,ale semtexu) |
Hodně štěstí......!!!!!!.....:punk: |
|
|
MANHUNTT |
já hulim 14 let :pimp:,normálně po celou dobu funguji jako jinej člověk který nehulí a nemám v ůmyslu někdy přestat.Jenom se nemůžu dočkat až bude legalizace,nebo alespon nějaké zmírnění zákona na pěstování pro vlastní potřebu,nebo založení coofeshopu :punk: |
|
|
ThomasK |
Původní příspěvek od -Michael11-
Chtěl bych dost omezit hulení a najít si nějakou kočičku na mazlení. Se už s tý samoty zbláznim. :( |
hm, to já taky,už NEHULIM,ale ta kočička stále nikde... |
|
|
cru_ci_fix |
ThomasK: takze to asi nebude tym hulenim.. |
|
|
witch |
určitě to nebude hulením.Musíš se na kočky odvázat a zbalit ju ne čekat že za tebou přinde sama. |
|
|
impozant |
carpe diem !!!!!!! |
|
|
JosefCorrino |
Původní příspěvek od wendy
nebrat to tak tragicky, jednou to každýho přestane bavit hulit tak často, může to sice pár let trvat, ale jednou to příde
ale pro študenty tohle neplatí, ty by to měli omezit z vlastní vůle hned, nebo nikdy nedostudujou:)
nechci rejpat,:rejp: ale vim že mam pravdu, víte to i vy, tak si to k***a uvědomte:D |
To mohu potvrdit, moje docházka na VOŠce vypadá tak dobře že na některých předmětech se mi povedlo být i na 2 hodinách za 6 měsíců přítomen .... Na to že vyžadují 75% docházky slušný .... navíc se vždy zhulujeme pravidelne každou přestávku ve škole ... a pak ještě po škole .... a pravidelnými návštěvami si držím místo štamgasta ve své oblíbené hospůdce .... kde se zhulim vzdy jeste vic .... sesity nevedu.... na hodinach spim nebo koukam na filmy/prehravam si hudbu .... a uz jen cekam kdy me vyhodej ....
eeeee fakt hulit a studovat zaroven se neda ^^
nastesti pro me budu prebirat tu hospodu kde chlastam jeste s kamosem do toho pujdem tak sou mi ty studia u piči ...
sry pokud pisu divne nejak ted nevim (kamos udelal prvotridni skuff a ... |
|
|
JosefCorrino |
Původní příspěvek od ThomasK
hm, to já taky,už NEHULIM,ale ta kočička stále nikde... |
A proč přestávat, ta kočička se najde i když člověk hulí ^^ |
|
|
cru_ci_fix |
JosefCorrino: tiez si myslim...a preco sa nezhulit spolu..no ne.. |
|
|
Gucspeed |
ja sem-tam byvam z toho volajaky zmateny..
:mutant:
inak v pohode |
|
|
|