Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
340W AK- 48 - seriál by Hollister - Klikni zde pro originální téma
presne tak ako pises sprav kazdej klon nechaj ich zakorenit a potom ich hned daj na kvet [tie klony] samozrejme si ich oznac aby si vedel ktory je od ktorej matky a mas to....
Apofiss
Hustý místo.Jediná nevýhoda může být ve vysoké vlhkosti v kwjetu.Rady, pokud o ně stojíš:

1.Vyměň stínítko za co největší "normální" a výbojku hoď do horizontálu

2.Vyplatí se 600W Phillips či Osram

3.Nešetři pokud nemusíš

4.kytek se tam vejde asi min. 10

Ať se daří
Apo
Videl si I GROW CHRONIC? ak nie tak si to stiahni a pozri vedel by som si vcelku predstavit keby si to smiestom poriesil ako on...
a vytapetoval by som grow foliov tu cast v ktorej budes pestovat...

kiez by som mal priestor ako ty... :)
Miesto zaujimave,nemusis sa bat poziaru,myslim ze zvlchcovat tiz nebudes musiet:) akurat ti nebudem zavidiet ten boj s plesnou.A priklanam sa k apofissovmu nazoru:"Vyplatí se 600W Phillips či Osram"
Dephp
Jestli uvažuješ o 1000w , tak bych ti radši doporučoval 2x600w a myslím že bys byl spokojenej :D
Hnojivo: Ještě nevim, ale asi krystalon - na to se vyprdni, kup rovnou AHOHčka + P+A
A určitě nepodceňuj ventilaci - i u tý 340W, jeden stolní větrák je nahovno:D
ad PS.: SOG nebo Scrog? V takových prostorech, když už máš nachystaný jen 3 seeds AK48 - tak připadá Bush style or Monster-bush viz FAQ
luckyBOB
2x600w do tohot prostoru urcite ne...kdyz uz dve lampy max 2x400..ale podle toho jestli pises ze nemas vetrani tak na to muzes rovnou zapomenout..das tam 2x250w a bude ti to uz pri kvetu nestihat a budes tam mit plisen a kytky budou vadnout..
hnojky:mno mas na vyber mezi AH bo HESi..ale i mezi dalsima..ja bych doporucil se ridit podle nekoho kdo pesti v tve blizkosti a pouziva dane hnojivo aby ti rekl presne specifikace oneho hnojiva..jelikoz kazde ruzne jinak meni ph atd..
styl:na tento prostor bych jel urcite scrog..no sog..
a i ze 3 kytek si muzes udelat pomoci kolinek atd krasnej scrog..
peace and grow..
expiry_date1
No,to s tou vysokou vlhkosťou,síce ešte nemám vyhraté,mám to asi 35 dní na 12/12 a vlhkosť mi za celý čas neklesla pod 70%,ale vačšinou má až tak k 80% a zatiaľ je to v pohode.Možno je to aj tak trochu o šťastí.Zo začiatku som pár listov postrihal,ale už sa to zastavilo.Uvidím,možno to ešte nejakú pleseň chytí v neskoršom štádiu,ale samozrejme je lepšie neriskovať a keď sa dá,držať vlhkosť čo najnižšiu.Nech sa darí.
luckyBOB
podivej se treba na threat od lampiana..:)..ten tam mel peknou plisen..
luckyBOB
pokud mas dostatecne vetrani nemusis se plisne vubec bat..samozrejmosti jsou dva vetrone do vnitr na ofuk...a ses bez plisne..:)
gona
,,,,odvlhčovač,,,,pozri trejd od vrrn v sieni slávi
SCRAT
no ten vynos je tezko odhadnutelnej ja pestoval na 1/2m se 400w a udelal sem 200g a to sem byl rad!!!
rika se ze pokud das kytickam idealni prostredi hodi ti i gram na wat ale na poprvy se ti to asi nepovede:( (ale co ja vim:)peace!
luckyBOB
no musim zase rixt ze pokud mas dobre vetrani ..plisen mit nemuzes!!!...ale rikam dobre..a to zname s rezervama..fakt to musim zase napsat..sory..ale je to tak..staci si to jen spravne udelat..
peace ang grow...
luckyBOB
hele musim ti fakt oponovat..pokud ten vzduch budes prohanet poradnym vetrakem a v growroomu (skrini) to budes jeste prohanet otocnejma vetrakama tak ta plisen se ani nemuze vytvorit protoze nema na to podminky..
pozor ale nebebu projekty typu (tady dratek at to drzi..tady to podepru at to nespadne...)
plisen je duslednek velike vlhkosti kteta se nekde hromadi...takze pokud tobudes krasne ofukovat muze se ti vytvorit jen uvnitr kytek..ale to je zase zpusobeno spatny prostrihavanim..
luckyBOB
ale ta plisen v palicich je zpusobena spatnym vetrani kolem palic..nebo nemam pravdu?..ja myslim ze jo...:)
Jahudka!
Hollister-To je primo psycho pestirna.Fakt se mi to libi..Asi by to chtelo natrit na bilo nebo tam dat nejakou folii.Ty matky muzes taky udelat tak,ze si z kazdy kytky uriznes par rizku a ty nechas stranou.Potom az ti kytky vykvetou usoudis ktera kytka nejlip zhuluje nebo ma proste pro tebe nejlepsi vlastnosti a z toho jejiho rizku si udelas matku.Ja to tak v podstate udelam taky.Nekdo tvrdi,ze se ma matka delat jen ze seminek ovsem podle me to mas celkem jedno protoze klon je klon takze geneticky by mel bejt naprosto stejnej at udelas matku z klonu nebo rovnou ze semene.Zadalsi muzes udelat to,ze proste pockas az poznas co je samec/samice a pak to zase hodis na rust a mas matku no...To se ale moc nedoporucuje..A kolik tam vlastne ted mas vlhkost kdyz se o ni tady tak diskutuje?Ten pruduch bych samozrejme vyuzil a navic na nej muzes v pripade problemu dat pachac a navic by moh odtahovat i sam jako komin.Staci tam zavest teplej vzduch ale zalezi taky na dylce toho pruduchu..
-Tak v takovyhle pestirne bych nekdy zahulil...Fakt pekny a nenapadny..

A - ať to roste :satan:
SCRAT
je to tak jak rika luckyBOB vsem druhum plisnim se dobre vede ve vlhkem prostredi s nehybnym vzduchem!tak by tu plisen chytnout nemusel....ale plisen je svine a hodne lidi co ji podceni ji uvidi na vlastni oci!:(
drtikol
servus,
2jahudka: matka z klonu neni nejstastnejsi reseni, urcite stejny to nebude-a uz jenom pro tenhle pocit bych to nedelal (jak z reklamy:D) :bandit:
2plisen: na plisen ofukovat palice, masivni odtah, nejlepe prevence previcurem...
2hollister: 1) no a kolik tech sporivek mas?
2) green sen. je prej hodne husty, ale 100ml za 550kc, to si radsi kup final solution 250ml za 310kc, ale jaxces ty....
drtikol
2hollister: pod jednou sporivkou to snad ani nema cenu, per na to sodikem, ale dej to vejs, taky sem to tak udelal... na to odvlhcovani co vim tak takovy ty silikonovy kulicky, jinak pak nejakej odvlhcovac=prachy+dalsi proud
Jahudka!
Ja mel kytky stary 4 dny od vykliceni pod 400w sodikem 20cm od lampy a pohoda...

Hollister - klidne je dej pod sodik a per to do nich co se do nich vejde:)Hlavne bacha na teplotu...
Odvlhcovat muzes jedine vetranim a nebo odvlhcovackou.Takova odvlhcovacka stoji od 7000 vejs.Zere okolo 3000w elektriky..
Jahudka!
Hollister - ja osobne bych doporucil Phillips son-t agro 600w.Pod stejnou 400w me to roste jako z vody..Pripadne jinou "agro" vybojku (sylvania growlux,osram plantastar)...

Fakt se mi ta tvoje psychopestirna libi:)

Ať to roste :satan:
KABUTO
Než si koupíš to 600kilo a odvlhčovač,rozmysli jestli by nebylo lepší to dát třeba do kokosu ,než do hnoje s pískem jak píšeš na začátku+ hnojit krystalonem???
Jahudka!
Mam ted jednu kytku v kompostu a tu vubec nehnojim.Dostava jenom obycejnou vodu..Roste stejne jako ostatni ktery dostavaj AH.Jakej bude ale vyslednej efekt se necham prekvapit..Zatim vypadaj stejne..
KABUTO
Jo,já jak vidíte zde, taky pěstuju na kompostu:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19114
ale to je venku že,dávat kompost pod svítící šidítko mi příjde blbost.

holister:promiň nechtěl jsem tě urazit,jsem chalan z vesnice,takže chápu jakej je rozdíl mezi hnojem a kompostem :)
Kokos(zahradní substráty atd se používají pro svou relativní čistotu a narozdíl od kompostu tam živiny musíš právě dodávat In hnojkama(nejlépe)

Peace
Ať to roste!
Jahudka!
Jeste k tomu kompostu a doufam ze to nevadi..Klidne to pak smaznu-me kytka v kompostu uz tvori nadherny palicky a druha stejna genetika ktera dostava AH je porad jenom takova zhustena ale palice porad ne a ne...Muze to bejt nahoda ale kdo vi....

Hollister - na rust by byla nejlepsi MH nebo nejaka agrovybojka.Ja bych to v takovym prostoru co mas ty ani nestipal a kdyz uz tak jenom 1x hlavni stonek.
Jahudka!
Hollister - na tom listu je to vypaleny od kapicky vody kdyz jsi to postrikoval za svetla.Druha varianta je ze je to po kapce phyt-aminu..
drtikol
servus,
rek bych nedostatek nejakejch mikroprvku - reseni najdes nejspis tady - http://www.overgrow.com/edge/showthread.php?t=502075
drtikol
no tak to bude nejspis tim:) proc to tam kotlis? jedes ze semen-to nijak neovlivnis jestli to bude samec/samice phpluskem:D zmer ph pudy (1dil pudy na 5dilu destilky-zamichat a ten vyplach zmerit) a uprav...
drtikol
:D :D :D smaz to nez to nekdo uvidi :D
to je v seminku, jasne ze kdyz udelas moc kyselou pudu tak budes mit treba hafo hermousu, ale kdyz dat klicit 10 nefeminizovanejch semen do hafo zasadity pudy, tak ti 10samic nevyjede ;)
Jahudka!
No a ja to prave spatril:D:D:D

Hollister-drtikol ma pravdu..PH by melo bejt okolo 6,5-7,5.Podle me je lepsi tech 6,5 kvuli vstrebatelnosti prvku rostlinama..Na hydro je nejlepsi PH okolo 5,8...
drtikol
zmer ph pudy...
foto1 vypada jak prehnojeny
drtikol
zaves kolem dokola grow folii od stropu k zemi, nejakej ram do ctverce...:afro:
drtikol
son-t agro je moc fajnova vec:bravo:, (pro inspiraci) g/W pod ni neni problem :D
http://eshop.klecka.cz je opravdu gut kauf!!! :bandit:

tak at to roste :vampire:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma