WAMParjan |
jj peroxid furt n ěkam cpát ppičo jak říkal stoned rider včera mám pocit že furt growíme v roce 1996 :( :( . . . |
|
|
Connoisseur |
citace: |
Původní příspěvek od Hopík44
Tak tak, souhlas |
s čím? |
|
|
Hopík44 |
Původní příspěvek od WAMParjan
jj peroxid furt n ěkam cpát ppičo |
|
|
|
|
Původní příspěvek od WAMParjan
jj peroxid furt n ěkam cpát ppičo jak říkal stoned rider včera mám pocit že furt growíme v roce 1996 :( :( . . . |
A co používá grower současnosti? Nějaký 10x dražší produkt v barevné lahvi s etiketou plnou slibů o nánosu pryskyřice a slaďoučké chuti?
Já třeba nepěstuju ani jako v roce 1996 ale jako za Marie Terezie a jsem na to hrdý: hnůj, kompost, vermikompost, guano a šmitec. |
|
|
Seky |
Nedávno sem byl v drogerii koupit třicítku peroxid a zaskočilo mě co po mě všechno chtěli. Musel sem vyplnit speciální formůlář ve kterém jsou uvedeny soukromé údaje (jméno, příjmení, adresa ...). Jedná se o nový zákon který registruje všechny kupující prekurzorů výbušnin. Tak pozor na to.
Vážení zákazníci ,
v souvislosti s chystanou změny legislativy platnou od 1.9.2014, kdy vstoupilo v platnost Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 98/2013 o uvádění prekurzorů výbušnin na trh a o jejich používání.
Toto Nařízení se dotýká regulace prodeje prekurzorů výbušnin široké veřejnosti, z nichž vám dodáváme peroxid vodíku 30 % obsažený v přípravcích Peroxid vodíku technický 30 % .
Dne 19.11.2014 vyšel ve Sbírce zákonů český zákon č. 259/2014 o prekurzorech výbušnin a o změně zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů (zákon o prekurzorech výbušnin), který nabývá účinnosti dne 5.12.2014. Z něj mimo jiné vyplývá, že hospodářský subjekt (drogerie, market), který zpřístupňuje osobám z řad široké veřejnosti prekurzory výbušnin podléhající omezení, bude mj. povinen registrovat všechny transakce, tedy prodeje peroxidu vodíku 30 %.
Registrace (podle zákona) musí zahrnovat nejméně tyto údaje:
a) jméno, adresu a případně osobní číslo prokazující totožnost osoby z řad široké veřejnosti nebo druh a číslo úředního průkazu totožnosti;
b) název látky nebo směsi, včetně její koncentrace;
c) množství látky nebo směsi;
d) zamýšlené použití látky nebo směsi podle prohlášení osoby z řad široké veřejnosti;
e) datum a místo transakce;
f) podpis osoby z řad široké veřejnosti.
|
|
|
|
sailinder |
Původní příspěvek od Seky
Nedávno sem byl v drogerii koupit třicítku peroxid a zaskočilo mě co po mě všechno chtěli. Musel sem vyplnit speciální formůlář ve kterém jsou uvedeny soukromé údaje (jméno, příjmení, adresa ...). Jedná se o nový zákon který registruje všechny kupující prekurzorů výbušnin. Tak pozor na to.
|
zdarec,to je furt super,na sk sem kupoval peroxid uz pred pul rokem na obcanku,a teraz ho nie je mozne zohnat vobec... |
|
|
smoke85 |
V ČR v mega řetězcích typu Hornbach, či OBI se, právě kvůli výše zmíněné změně legislativy, s tím nechtějí yebat, netvoří to hlavní proud obratu a proto vyrušili z prodeje tyto položky úplně. V menších drogeriích je k dostání stále, měli sice jen 2 lahvičky 30% po 0,4l, ale dokonce po mě nechtěli nic vyplňovat. |
|
|
Rookie |
Ahoj mam nejaky hnedy sajrajt na korenech a co jsem si vycetl tak je to na peroxid. Pouzivam hnojky AH. Kdyz budu chtit nasadit peroxid pochopil jsem spravne ze musim vysadit root stimulator a enzymy? Kolika % peroxid mam koupit, kde a kolik ho nalit treba na 10l roztoku. Mam pseudo-aero Amazon 116. Kdyz budou koreny vypadat dobre muzu vymenit roztok za normalni s enzymy a root stimulem nebo to mam nechat v roztoku s peroxidem?
Sory za stupidni otazky ale jsem novacek a potrebuju to vysvetlit jednoduse pro idioty :D
Diky |
|
|
Mard |
Původní příspěvek od Rookie
Ahoj mam nejaky hnedy sajrajt na korenech a co jsem si vycetl tak je to na peroxid. Pouzivam hnojky AH. Kdyz budu chtit nasadit peroxid pochopil jsem spravne ze musim vysadit root stimulator a enzymy? Kolika % peroxid mam koupit, kde a kolik ho nalit treba na 10l roztoku. Mam pseudo-aero Amazon 116. Kdyz budou koreny vypadat dobre muzu vymenit roztok za normalni s enzymy a root stimulem nebo to mam nechat v roztoku s peroxidem?
Sory za stupidni otazky ale jsem novacek a potrebuju to vysvetlit jednoduse pro idioty :D
Diky |
No pro pěstitele jako jsi ty je nejlepší si nejdříve přečíst FAQ!
http://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html
Kdyby se každýmu mělo vysvětlovat všechno znova, tak bychom se nikam dál nedostali a jen by se neustále omývaly základy. Doufám že to chápeš. |
|
|
Rookie |
Mard jasny to je presne to co jsem potreboval uz jsem zapomnel ze to je ve faq. Ted uz jen sehnat 35% peroxid:) |
|
|
|