Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
CurbY's 2nd round 2nd place - Klikni zde pro originální téma
CurbY23
Zdravim, tak po mém nezdaru zase nanovo. Jelikož se mi zdálo, že v lednicích maj kytí méně životního prostoru a jelikož se mi válelo pár prken na půdě, zrodil se nápad (možná trochu inspirovaný filmečkem I grow chronic) na změnu pěstebního prostoru. A co s lednicema? Mno ty asi po vejplatě doplnim o metlu 250w a necham ji na růst, mno.

Inač něco k mému setupu, boxu atd..

Pěstební prostor je vlastně kvádr zbouchanej z prken o hranách 1,5m (d), 1m (š) a 2m (v) a bude obalen černobílou folií (na jejíž dodání+UFO ještě čekám).
Sluníčko: 400w v cooltube (zminula)
Odtah: upgrade na UFO 375m3/h
Zvlhčovačka: SPS 808
Jinak všechno ostatní znáte z minula.
Jinak osazenstvo bude nejspíše 9x Orange bud, ale to se ještě uvidí.

A teď fotečky:

Foto č.1: Takže sem si nařezal
Foto č.2: prkna na
Foto č.3: ten grow box a přibil k sobě.
Foto č.4: Tak a pak jsem udělal dveře (pro lepší pohodlí a jelikož matroš byl tak proč ne), a také rozvod vlhkosti (zatím pouze přilepen izolačkou, ale pokud ten rozvod bude k něčemu, tak ho udělám pohyblivej, aby se mohl přizpůsobit růstu kytí.
Foto č.5: Zvlhčovačka napojená na ten rozvod.
Foto č.6: květináče (asi 4-5l) a kýble (10l, vod kečupu)
Foto č.7: detail rozvodu studené páry
Foto č.8: a docela funguje :)

Tak až dorazí UFO a folie, tak dorazí i řezy a samozřejmě i zaktuálnění foteček (v brzké době, snad).

Jinak každopádně raďte (např, má cenu ten rozvod vlhkosti? a tak) a kritizujte jak je libo. Tak zatim.
Firestarter
Ten rozvod vlhkosti me naopak prijde zajimavej. Nejsou nejake ztraty na posledni dirce?
dalas
Nazdar, ten rozvod vlhkosti dobrej napad ale jestli tam budes mit ventilator na michani vzduchu v pestirne(jako ze bys mel mit)tak je ten rozvod na nic, protoze ti tu vlhkost ten ventilator stejne rozviri po cely pestirne.takze nepotrebujes rozvod.

zdarec

keep growing
drtikol
2dalas, jj to je pauda,
paradni vetrak s klipsnou za 297kachli....
http://www.isolit-bravo.cz/obchod/s...&t_uid=t_17c720
MANHUNTT
Čus,hmm vypadá to moc pěkně,hlavně ten rozvod páry na zvlhčování.
CurbY23
Zdravím vás, mno, tak samozřejmě sem větrák z minulého growu nevyhodil. A tudíž jsem zkoušel i ten rozvodi s tim větrákem a pouze ty pramínky páry chytaj takovou zajímavou faleš přímo na kytky (a ani tu páru moc ventilátor nerozfoukává) a jelikož je ten větrák otočnej, tak bych řek, že je to celkem fpoho rovnoměrně rozvedená vlhkost.

Inač už jsem pokročil (sundal sem ten rozvod vlhkosti (pokusim se ho udělat trochu profesionálnějc, možná pvc trubky, možná hadice k pračce, uvidíme :) ) a tu bednu obalil černobílou folii z gshopu, atd.. viz fota (dneska pouze dvě no, nejni čas).

Foto č.1: pohled na bednu, test těsnosti dveří, ok, nahoře nalepen pruh molitanu a utěsněn silikonem, po bocích nalepena těsnění na okna a dveře.

Foto č.2: a tady máme UFO s tlumivkou.

Tak čus.
CurbY23
Čus, mno tak od včerejška jedu nanovo. Osazenstvo 10x Orange bud, ale časem jedna kytí ubyde, pač se z ní stane matinka. Jinak vlhkost v prostoru je 70% a teplota 20 celsijovejch stupňů. Inač zatim dostávaj kytí pouze vodu s kořeňákem od Bcuzzu (1ml na 1l).

Zbytek, viz. fotos:

Foto č.1: Boxík a roložení kýblů (ty dva květináče nalevo budou vyměněnny za kýble)
Foto č.2: Detail zadní strany boxu s ufem a rourama vod CT a takté nejpracnější žáležitost a to odtah z místnosti (páč bydlim v dost starym baráku v historickém centru města a náš barák je postaven na hradební zdi, tak se prokutat tou, snad nekonečkou, zdí byl skorem nadlidskej výkon).
Foto č.3: A druhá strana díry se 160kou TDčkem.
Foto č.4: Klony v pařníčku
Foto č.5: Holt sou trochu vytáhlý, ale jinak zdravoučký a fpoho
Foto č.6: Klony v klonírně
Foto č.7: A klony už sou pod 400w (dal sem ho vejš, aby to nebyl moc velkej šok)

Tak jak jinak než raďte a kritizujte a nazdar.
CurbY23
Tak zdravim, inač sem zapoměl poreferovat o tom rozvodu vlhkosti. Jak je vidět na dnešních fotkách, tak to s rozvodem prostě nedopadlo (resp. sem se na to po čase vysr...). Proč to? Mno, stručně, nebylo to prostě efektivní na úkor neprofesiálnímu provedení (např. špatný použitý materiál trubek...) a nedostatku času na laborování (snad časem no).

Inač se každopádně těšim na vaší kritiku, rady a dotazy atd.., tak čus, du spát.
lubo
zdar čurby.

myslím ,že dobrý nápad s tým boxom,vypadá to pekelnejšie ako tá chladnička,aj keď tá bola tiež v pohode.ako vravíš,rastlinky sú trošku vytiahnuté,ale ak im nedáš lampu príliš vysoko,tak sa ťahať nebudú a bude to ok.rozumej:myslel som,že sa mi kitky pripekajú,zvýšil som zdroj svetla o 25 cm a mršky sa vytiahli 20 cm za 2 dni,čo nieje potrebné.ale ešte k rastlinkám-chcelo by to pohnojiť,sú svetlé,čo signalizuje deficit vo výžive a tým i pomalší vývoj.
k tomu ufu:mal som možnosť priložiť ruku k ufu 355m3/h a skoro mi ju vcuclo.ty máš ešte silnejší a boxík maličký.vytrhá ti rastlinky:-)) reguluješ mu otáčky,alebo ho budeš zapínať len po minútach?
máš to pekné a dúfam,že už neplánuješ dovolenku a zverenie miláčikov niekomu inému:-))
tak ať se darí
CurbY23
Zdar lubo,

tak ty kytí se ke mě dostaly asi před čtyřma dnama a už takhle světlé a tak sem jim začal ze začátku dávat pouze vodu s upravenym ph a kořeňák vod bcuzzu (wortel), pač sem je nechtěl po tom šoku z přesazení, cestování v krabici atd.. eště stresovat něčim jinym (taky proto ta lampa byla vejš) a eště k tomu maj docela malej kořenovej systém (zjištěno při přesazování), takže dneska začnu pomalu přihnojovat malou dávkou A a B od BN (asi ale až dojde, přejdu na BN Supermix, zdá se výhodnější). Mno uvidíme...

Jinak eště k te vejšce lampy nad kytí, jelikož jsem zastánce CT a myslim si, že nejni jenom pro 5% ludí (nazory na g), tak rvu lampu nejniž co to de (krom začátku, tam si myslim že to kytím zas tak dobře nedělá).

A eště něco k tomu UFU, mno je to tak, je to 375ka (m3/h) a je to stroj jak blázen.... Ale jinak si myslim, že čim víc čerstvýho vzduchu, tim líp, takže docela velký pasivní přítah a jak je vidět vejš na fotkách (příspěvek č.7 fotky 2 a 3) sem si udělal i odtah z celé místnosti (a pasivní přítah samozřejmě). Ufo běží furt a zatim sem eště nekoupil regulátor otáček (mno se eště uvidí). Když běží zvlhčovačka naplno, tak je v tom boxu 70% vlhkost a teplota 24-25 celsijovejch stupinků, takže bych řekl že ideál (snad :) ).

Inač na dovolenou jet už neplánuju (tu letošní mi zkurv.. benga :( , takže by se to klidně dalo očekávat i znova, he) a takovou chybu, jako svěřit kytí jiné osobě už prostě neudělám, poučil sem se a jak jinak, než vždycky pouze na vlastní trígo je to nejlepší (samozřejmě by byl zajímavej nějakej grow tým z mého okolí, ale to by chtělo když už víc lidu, tak více prostoru, více světla, více peněz a samozřejmě více "muziky", ale to holt v dnešní době netolerance (a drbavosti) okolí prostě nelze, takže jak sem řek, na vlastní trígo je pro mě jediná možnost).

Tak zdarec oblíbený přispěvateli :jumper: a zdarec všeci...
lubo
tak takto to je teda.myslel som,že rastliny sú staršie,lebo sú už dosť mohutné,nie štyri dni,čo znamená,že s hnojením máš pravdu,netreba zbytočne riskovať.
čo je to CT?súhlasím,lampa čo najnižšie,samozrejme kým sa u vrcholkoch neprekročí nám nežiadúca teplota 32 stupňov s výnimkou posledných dní kvetu,kde sa bude matroš brániť a produkovať krištáliky.
tá zvlhčovačka bude poriadny nárez,ked za nepretržitej prevádzky ufa stíha vytvárať vlhkosť skoro požadovanú-pre mňa až neuveritelné,ale keď tvrdíš...
rozhodnutie ísť na vlastné triko je aj pre mňa najrozumnejšie:-))
teším sa na ďalší priebeh tvojej tvorby
CurbY23
Mno, CT je CoolTube a právě proto je pohoda udržet optimální teplotu u vrcholků + samozřejmě to ufo + jak sem psal vejš kamenej starej barák, kde je vlhko a stabilní teplota (kamenny zdi skoro metr tlustý (jedna dokonce metr a půl), taky proto mam ten odtah z místnosti, aby se tam nedržela vlkost a míchal vzduch), takže :satan: .

K tý zvlhčovačce, je to nejlevnější co sem sehnal, klasika na groweru, SPS 808, na plnej plyn i s tim ufem 375 m3/h se vlhkost drží na 70%, ale musim tu zvlhčovačku vylepsit (podle czechglocka ), páč to tu nádrž vycucne za cca 12 hod.

Inač se taktéž těším, avšak na vaše ohlasy :)
rixo
noo ono teplota pri kvete je dobra okolo 30 max. v zavislosti od modelu....tak ta CT je urcite vhodna....ako ze si mal problemn s vlhkostou? ani som to nepostrehol:-))mozno by stacilo zvysit prisun vzduchu ako odtah:-))
CurbY23
Mno čus, tak zase zaktuálnění situace, kytí jsou furt docela světlý, ale řek bych, že už pomalu tmavnou. Dneska zase dostaly dávku kořeňáku (možná už naposled) a poloviční dávku (2ml na 1l) BN "A" + "B" a BN X-ceL (1ml/1l). Tak pěkné pokoukání a zatim zdr.
CurbY23
Čus, tak po čase (přecijen zatim se moc nic neděje) zase zaktuálnění situace. Už jsem přesadil do finálních kýblů, kerejm sem provrtal dna, nasypal dospod keramzit a zbytek je hlína s perlitem.

Fotky:

Foto č.1: Ták, fšecko připraveno
Foto č.2: kýble provrtány
Foto č.3: rozloženy
Foto č.4: hlína v čemsi namixlá (+ nápis ČURBY - to kdyby někdo nemoh vyluštit)
Foto č.5: a finální pohled

Tak co? Líbí, nelíbí, ňáká rada, postřeh nebo kritika? Sem s tim. Třeba co ta světlost? Nedostatek nějakého prvku v zálivce? Možná, zatim moc nehnojim, uvidíme časem. Tak zdarec.

CurbY23
Tak vás zase vítám v mém threadíku, dneska poprvé pohnojeno po přesazení: BN Nutri Nova A + B: 10ml/5l, BN N 27%: 1,25ml/5l. Takže jak je vidno, zatim polehounku s hnojkama :) . Jinak sem zase trochu abgrejdnul ten rozvod vlhkosti, nejspíš eště dotvořim stejnym způsobem protilehlou stranou boxu ve stejnym stylu a teď něco k fotkám, poslední foto je taková tvorbička ve photoshoku a zbytek fotek kytí a rozvod ze všech stran. Tak srandu a čus.
CurbY23
Tak vás všeci zase zdravím, dneska kytí dostaly první postřik Phyt-Aminem klasicky 5ml/1l, inač sem zase trochu předělal rozvod vlhkosti, resp. sem vyndal zvlhčovačku z boxu, páč se kolem ní vytvářelo nebezpečné vlhko. Taky sem jí trochu stáhnul a odpojil rozvod, jelikož sem se začal obávat vzniku plísně.

A teď něco k fotkám:

Foto č.1: celkovej pohled, vpravo dole čouhá hadice vod zvlhčovačky, když bude třeba, jenom jí vyndam a zasunu do zvlhčovačky rozvod
Foto č.2: celkovej pohled se všim všudy
Foto č.3: a kytí
Foto č.4: legenda SPS 808
Foto č.5: a můj prozatimní rozvod elektriky, časem se to pokusím nějak lépe podchytit

Tak čus.
MANHUNTT
Čus:bounce:
Máš to pěkné,hlavně se mi líbí ta vychytávka s tím zvlhčovačem,už jsem to u někoho viděl.Chtěl jsem se jenom zeptat,jestli se ta pára neztrácí v té trubce.Respektive jestli se nezachytává na stěnách a nevyfukuje to málo páry?
Držím palce,zatím:punk:
CurbY23
Čus fšeci,

2Manhuntt: Mno, tak samozřejmě že se v tý trubce ňáká ta pára zkondenzuje, ale myslím že jsou to docela zanedbatelné ztráty.

2Mementor: Mno voda se tam zkondenzuje, ale myslim že to sem pořešil fpoho, akorát to nejni moc vidět na fotkách, v přízpěvku č.17, na druhym obrázku je vidět, že ta trubka je z kopce. Mno a na konci tý trubky je jenom menší díra, kerou ta zkondenzovaná voda průběžne vytýká do nádoby pod ní (ta nejni vidět, páč to zrovna nemam napojený a tak tam nejni). Ale spíš jsem se obával plísně z důvodu stálého proudění páry na kytí. A bohužel zvlhčovačce nedělá dobře to stálé vypínání a zapínání přes časovač, tak to je zatim tak, jak je. Ale řekl bych, že se mi docela ten rozvod osvědčil, můžu jenom vřele doporučit.

Jo a k té použité zemině, je to ňáká (už si fakt nepamatuju) zemina z megamarketu (ph 5,5-6,5) mixlá s perlitem, jelikož sem neměl dostatek financí. Ale každopádně příště du do royalty mixu vod plagronu, páč skorosoused a kámoš si ho nemůže vynachválit a z mého pozorování se mi taktéž zamlouvá.

Takže zdarec a jen se ptejte :) a samo sem rád že se líbí a díkes za k+.
SCRAT
nice!!!!sem zvedavej jak to vyvali!!hodne zdaru :D
CurbY23
Zdarec fšeci, tak se pomalu připravuju na rozjetí lednic na růst (heh ale eště to potrvá, cca měsíc - dva :) ) a tak sem si říkal, že bych jim zatim moh trošku vylepšit design, takže začal bratránek se sprejem, další člen rodiny přidá na druhou lednici komix. A já si dám přední plochu boxu. Přecijen ať to taky trochu vypadá že. :bandit: Jinak kytí už srovnávaj barvu a vypadaj celkově líp. Takže zatim.
CurbY23
Čus, tak sem zase něco nafotil, jinak jelikož sou kytí eště docela malý a eště nemaj tak rozvinutej kořenovej systém (na dost prostoru), tak zalejvám jednou až dvakrát tejdně.

Jo a cože mam v plánu s kytkama? Mno, necham je asi dlouho na růstu (měsíc? měsíc a půl? mno uvidíme), kuli dostatečné výšce boxu a velkejm květináčům (resp. kýblum - 10l) to bude podle mě nejideálněší řešení. Možná bych se pokusil i o scrog, ale zatim to budu každopádně roztahovat háčkama s provázkama jak tomu bylo i minule, mnu uvidíme.

Zatim dostávaj jednou tejdně Phyt-Amin (2,5ml/0,5l - tolik spotřebujou na jeden postřik) - mixuju jenom to, co spotřebuju, páč se docela rychle kazí (jak sem byl upozorněn).

Tak jen se ptejte, kritizujte a samozřejmě raďte pánové a dámy, už se těsím. Tak zdárec.
lubo
nazdar čurby:smoker:

pekné kríčky a už to začína mať aj zdravú farbu,hneť sa na to lepšie pozerá.:bravo: :bravo:
ak máš ešte substrát,tak to daj až skoro do vrchu kvetníka,nie úplne,aby sa ti dobre zalievalo.
minule si mal rastlinky 4 a bola to džungla,teraz 10??? tak to som fakt zvedavý:punk:
tak nech sa darí
SCRAT
hoj mas to moc pekny ale nezapomen ze se to jeste hodne vytahne po prepnuti...aby ti ten box nakonec stacil...:)hodne zdaru!!
luckyBOB
cauvec..mas pekny kytizzZ jen budou strasne na husto..kup si kolinka z growshopu a nakolinkuj si to.bude to fakt krasny..:)
jedno stoji 5kc..:)
CurbY23
Zdarec,
tož zase sem provedl pár úprav. Tak zaprvé sem pořídil další hlínu a mixnul jí s perlitem (jako vždy) a dosypal kýble až skorem k okraji, jak mi bylo porazeno kamarády, ale až lubo mě k tomu dokopal :)

Tak a pak sem začal roztahovat kytí, jelikož (2 luckyBOB) mi kolínka nesedí a prostě nerad nakupuju v gshopu, tak budu zase roztahovat háčkama (jako minule). Přijde mi to nejideálnější a stejně je mam už z minula, takže pohoda.

Inač kytím se daří dobře až na tu v nejbližší řadě uprostřed, ta se rozhodla nerůst (mi připomíná malýho oskárka z Plechovýho bubínku (od Guntera Grasse), takže to nakonec bude nejoblíbeněší kytička ;) )

Jo a samozřejmě myslím na vytáhnutí po přepnutí, avšak výška 2m mi přijde dostatečná na jakýkoli masakr :)

Tak a teď k fotkám:

Foto č.1: Kytí před upgradem
Foto č.2: Připravený háčky
Foto č.3: Hlína dosypána
Foto č.4: A už i roztaženo, zalito a z5 v boxu

Tak zatial.
CurbY23
Mnu tož vás zdravím,
dnes něco o zálivce, zalívám tak každé tři dny (s hnojkama ob zálivku), poloviční dávku BN A a B (2ml/1l), N27% (maloučko), X-ceL (1ml/1l - celej grow). Jako postřik samozřejmě aplikován Phyt-amin (5ml/1l - jednou tejdně, nebo 2,5ml/1l - 2x tejdně - to se stalo tak, že sem byl při míchání P-A moc zkouřen a fpoho ;) ) Inač kámo mi odlil trochu 30% peroxidu (asi bych ho dal do zálivky bez hnojek a tak 10 kapek/1l), myslíte že peroxid je fpoho, má to smysl a tak?

A samo něco k fotkám, foto č.1 je aktuální stav kytí, uprostřed v nejbližší řadě totálně stávkující jedinec. Mnu, jinak kytí vesele rostou a košatí :)
A foto č.2 je výklenek vedle boxu, kde mam hnojky, hadry na náhodné mokro, cd player pro dobrou náladu atd...

Tak to by bylo pro dnešek vše, inač díkes předem za všechny ohlasy, rady, připomínky atd...

Čus
lubo
nazdar čurby:beer:

používaš iné hnojivo ako ja(plagron),ale aj tak skús taký experiment.vyber si jednu rastlinku,len nie tú čo štrajkuje a hnoj ju každú zálievku a to dávkou nie polovičnou,ale 100%-ntnou.aj ja som sa tohto bál,ale spravil som to na doporučenie a bolo to poznať.samozrejme to je na tebe,aby ma niekto nehanil,že ti radím spáliť si rastlinku:rejp:
k tomu peroxidu-skúsenosť nemám a čo sa týka zakrpatenej rastlinky.mal som takú,chcel som ju odstrániť,ale kedže som mal miesto,tak som ju nechal a teraz je to krásny malý kríček s tučnými palicami.
máš to pekné,len tak ďalej :bravo: :bravo: :bravo:
CurbY23
Zdarec lubo,

k tomu hnojení, každopádně souhlasim, ale jaxem to dělal minule, se docela osvědčilo, tzn. první dva tejdny zvyšuju dávku z poloviční až na max, prostě proto, aby si kytí zvykly na ty hnojky postupně, žádnej šok, takže tak to udělám i teď. Btw, ty zalejváš každou zálivku s hnojkama?

Inač k té co štrajkuje, mno chtěl sem jí taky jako ty odstranit, ale místo je, tak ju tam nechám a až se trochu rozjede, jí zaštípu pořádně a dám jí doprostřed přímo pod lampu (aby jí nestínily ostatní kytky) a uvidíme co z toho vznikne ;)

Takže dikes za rady a těšim se na další ohlasy, jo a čo sa týka zakrpatenej rastlinky, tak ta ti děkuje za přežití, už prej ani nedoufala že zůstane :D .
lubo
ved jasné ,že ty si záhradkár a je na tebe ,ako sa rozhodneš.len som opísal moju skúsenosť.čistú vodu som nedal ani raz,všetko bola hnojka,ktorú som postupne zvyšoval a to až na 250% doporučenej.substrát som ale preplachoval enzýmom a to každých cca 10 dní:-)) takže sa teším na tvoj další výtvor,lebo mne to za chvílu končí a potom nastane velmi dlhá pauza.
CurbY23
Zdravím, dnes trochu detailnější fotopředstavení kytí, tak přeju příjemné pokoukání.

Inač rady, kritika, ohlasy, připomínky atd. jako vždy vřele vítány, tak do toho :) .

Tak salut (eh, asi se tady naučim pozdravy ve všech jazycích :D )

edit: jo eště mě napadlo, všechny tyhle řezy mi byly prezentovány mym trochu vzdálenějším kamarádem jako OB, avšak číhněte na čtvrtou fotku a srovnejte jí (listy, větvení) s např. tou pod ní. Prostě mě ta čtvrtá přijde jako ňáká sativka, co si o tom myslíte? Díkes.
CurbY23
Zdarec, tak sem tu zas, mnu tak co tu máme, fotka č.1 je celkovej pohled na kytí.

Fotka č.2 zase pohled na cosi, co se mi objevilo na pár listech, žeby nedostatek hořčíku?
EDIT:Ale nejspíš s tim nic dělat nebudu (dik za uklidněni 2 drtikol)

A fotka č.3, mnu to mě docela překvapilo, na jedný tý kytí, v minulym příspěvku zrovna fotka č.4, to sem teda viděl poprvý. Co vy na to? Jo a poslední fotka je jenom důkaz, že je to fakt list, ale bohužel se to blbě fotí, tak je to trochu mázlý.

Muhehe, to zas bylo otázek, což? Ale alespoň, snad a možná se tu trošku ta diskuze rozproudí :)

Tak díkes za všechny názory a odpovědi a zatial.
drtikol
cuz, mas to moc pekny :bravo: malo magnesia bych taky rek, ale neresil bych to.... ad 3.foto-hudne husty :D
SCRAT
doporucuju jednou zalit na pruplach atd kojeneckou vodu BONNA obsahuje horcik ale fakt malinko takze to neprezenes..
a nebo to vubec neres ale 1,5l stoji 5voci...

jinak ferovej list...:)
CurbY23
Zdravím vás, tak s tim hořčíkem sem to nějak zatim neřešil, nejspíš ve mě probíhá tuhý boj lenosti s láskou ke kytí, ale v tomto případě zatím vyhrává lenost, mnu uvidíme kdo zvítězí, když to teď tak tady píšu, tak zase uvažuju nad konečnou zejtřejší bitvou, kde bych mohl zaútočit buď tou Bonnou (dikes za radu 2 Scrat) nebo možná náhoda tomu chtěla, se mi doma objevily šumivé tablety Magnesium 250mg (celkem 420mg složení: 250mg hořčíku, 150mg Acidum ascorbicum, a zbytek pomocné látky: kukuřičný škrob, sodná sůl sacharinu, hydrogenuhličitan sodný, sacharóza, makrogol, kyselina citronová, azobarvivo červeň a jahodová příchuť :) ) Myslíte že by se ty tablety daly použít? Esli nějaká složka by kytím nevadila, inač dávkování bych testnul na jedný kytí a pak by se vidělo, tak co myslíte?

Inač dneska kytí dostaly zase 4ml/1l BN A + B, 1ml/1l BN X-CeL a 0,5ml/1l N27%.

A teď k fotkám, sem se dneska zase :bong: takže sem si trošinku zablbnul s fotošokem (foto č.1 a 2) a vyfotil zaktuálnění situace v boxu (foto č.3).

Tak díkes za případné rady, odpovědi, otázky atd...

Tak, buondì, ciao, salute, salut, hurrah, cheerio, lo, hi, hullo, здорово!, no prostě nazdar.
CurbY23
Zdarec, mnu tak zase fotozaktuálnění situace. Kytím se daří vcelku dobře, ináč zase zalito, resp. pohnojeno stejnou dávkou všeho jak minule. Až vyzbyde čas, tak zase stvořim tabulku s přesným infem o dávkování hnojek atd...

Jinak foto č.1 je pohled na kytí zvrchu a mimo skříň a foto č.2 zboku a v boxu. Docela rozdíl velikosti a světlosti, by mě zajímalo čim to je, esli sou to rozdílný modely, který teda snáší podmínky rozdílně či co. Ňáké nápady?

Díkes za všechny ohlasy atd a čus.
MANHUNTT
Nemáš to nějaké povadlé?Jakou máš aktuální vlhkost?Trochu bych je pomlžil,nebo přidal grády na zvlhčovači.
Jinak moc pěkné keříky:bravo:
lubo
nazdar nazdar

tak konečne sa rozbehol aj krpček:crazy:

ak to zalievaš tak,ako vidno na fotke z hora,tak to nebude ten najsprávnejší spôsob.kvetináč sa má preliať celý.koreň sa ťahá za vodou,takže ak budeš mať vrch suchý,odobereš tak rastline rozmach koreňovej sústavy v celej pôde.:rejp:

to sfarbenie nebude modelom,časom sa to upraví.doporučujem striedať enzýmy s hnojkou,ale to ty isto vieš.

inak sa mi to velmi páči.len tak ďalej:punk: :punk: :punk:
CurbY23
Zdarec lubo, manhuntte a samo všeci,

Vlhkost je 65% (ale nějak mi blbne hygrometr :( (musim pořídit novej) a povadlý je to nejspíš proto, že zalejvám každý tři dny (až půda je skoro proschlá, aby se kořeny tahaly za vláhou) a zrovna sem zalejval, asi proto sou trochu povadlý.

2 lubo: Inač k tomu zalejvání, to máš pravdu, sem to tak začal dělat od začátku growu (prolejt celej květináč), ale ty kytky zatim nechlastaj moc (sou eště malý) a tak ta masa hlíny nestačí rychle proschnout a tak bych zalejval jednou tejdně, což si myslim že nejni zrovna super, sem spíš pro častější , ale menší zálivku. Inač s tou rovnoměrností zálivky máš pravdu, pokusim se to napravit :) . V minulym growu sem to dělal i tak, že sem ze začátku zalejval jenom po krajích květináče, aby se kořeny tahaly za vláhou. Ale s touhle masou hlíny sem tu zálivku asi bral na lehkou váhu, určitě se zlepším ;)

Jo a aj krpček, jak sis všimnul, se rozjel, prdnu ho přímo pod lampu a už ho začnu roztahovat a trochu ho zaštípu, aby zkeříkovatěl :mutant:

Jo a enzymy (BN-ZYM samozřejmě) s peroxidem (10 kapek 30% roztoku v litru) dostávaj (samo bez hnojek) každejch cca 10 dní, myslíš že by bylo lepší třeba zalejvat: hnojka, za tři dny enzymy, za tři dny zase hnojka? Si myslim že hnojit s každou zálivkou, ne? Ať dostanou co nejvíc :D jak to ostatně dělám

Tak díkes za odpovědi, nápady a rady a každopádně jen víc a víc :p: a zdarec všeci.
SCRAT
enzimy maji podobny vlasnosti jako peroxid ten tak byt tebou jedno z toho vypustim... tady az na konci je to pro hydro ale plati to i pro substraty.. :)
lubo
ahoj
je jasné,že krpčeka netreba zalievať tak,aby voda vyschla,alebo bola spotrebovaná za týždeň,ale tie velké si isto pýtajú viac h2o.myslím,že sme sa pochopili správne.
k tomu striedaniu hnojek s enzýmom- moja vlastná skúsennosť so zbavovaním sa tohto sfarbenia je zvyšovanie dávky hnojky(vyšší prísun živýn a prvkov) a preplach enzýmom(očistenie koreňov pre lepší príjem živín),takže keby som bol na tvojom mieste a mal 7 z 10 rastlín svetlých,striedal by som práve túto kombináciu.s peroxidom skúsennosť nemám,nikdy som ho nepoužíval.
ale ako som už spomenul,máš to pekné a časom sa sfarbenie napraví.:bounce: :bounce: :bounce:
CurbY23
Zdarec všeci,

2amalka: ne-e nezabijim (aspoň si to myslim), co vím, tak peroxid a enzymy se ruší s kořeňákama, ale vo enzymech to nevim, zkusim zjistit.

2SCRAT: mnu, peroxid má podobný vlastnosti jako enzymy, ale peroxid používám jenom ze začátku kůli jeho leptavosti, mírně to naleptá ty kořeny a voni pak líp všechno vstřebávaj atd. Eště si vo tom něco pročtu a podle toho upravim zálivku. Inač to dopadne asi tak, že eště dvakrát to zaleju jenom peroxidem (tzn. jednou za deset dní peroxid) a pak už pojedu pouze enzymy se stejnou periodou. Ale nic nejni natvrdo, tzn. všechno se eště může změnit.

2lubo: jasně, pochopeno, přamítáno, uvažováno atd. Samo že zalejvám podle velikosti kytí a vyschnutí substrátu. S těma enzymama prostě, jak říkáš, uvidíme časem. Jinak sem rád že se ti tenhle grow líbí, snažim se ;)

Inač dneska dostaly kytí zase Phyt-amin klasicky 5ml/1l a zvlhčovačka připojena na časovač (běží čtyři hodiny, čtyři hodiny nic). Tak díkes za rady a sem samo velmi rád že se grow líbí. Tak jen pište a raďte a nazdar.
CurbY23
Tak čus fšeci,
kytím se řekl bych daří dobře a dnes zalito:

  • BN A+B - 5ml/1l
  • BN X-CeL - 1ml/1l
  • BN N27% - 0,8ml/1l
  • BN TML - 0,6ml/1l


Inač sem dneska blbnul a nařezal pár (resp. 8) šniclů jen tak ro radost a že je prdnu pod zářivky (2x philips coolwhite 18w) zakořenit a pak se uvidí co dál. Když je ta možnost, tak jen ať se hrnou zkušenosti ;) . Byl to můj první samostatnej skoroporod :D , tak uvidíme časem jak se to vyvrbí. A jak sem to vlastně proved, mnu normálně, namočil rw do odstátý vody, nařezal rw, nařezal kytí, oholil spodky, seříz konec do 45°, vyválel dolejší část ve Stimulaxu I (práškovej), vsadil do rw, postříkal rozprašovačem jak kytí, tak vrchní část pařníčku a vše prdnul pod ty zářivky. Mnu řezy vypadaj unaveně, tak snad se vzchopí. Sou docela malinký, větší větve se mi nechtělo řezat, je to prostě test :) . Na časovač sem se zatim vyprd a tak se svítí furt.

A něco k fotkám:
Foto č.1: pohled na box
Foto č.2: skoroporod hotov
Foto č.3: pohled na otevřenou klonírnu
Foto č.4: a zavřená klonírna (odtah: jeden pc větrák)

Tak sranda furt a raďte jak libo, zdarec.
CurbY23
Čus, mnu tak zase pár fotek. Inač včera kytí dostaly enzymy v míře akorát.

Tak k fotkám:

Fotka č.1: celkovej pohled na kytí
Fotka č.2: objímám kytí, btw přidal sem větrák na mix vzduchu (válel se úplně nevyužitej u mojí slečny v práci)
Fotka č.3: podledem na lampu
Fotka č.4: b'n'w strike
Fotka č.5: zase podhled
Fotka č.6: ehm, jen tak

Tak což? Srandu a čus.
MANHUNTT
Není to špatné,ale pořád se mi zdá:eek:že tomu něco chybí....Listy máš svěšené,jaké máš Ec?
CurbY23
Čus všeci,

2MANHUNTT: jj, je to zvláštní, vůbec netušim, proč sou ty listy svěšený, vlhkost fpoho, zajevnání ok, hmmm, EC neměřim, nejsou granty a nepřijde mi to na hlínu až tak důležitý.

Inač dnes zase pohnojeno:


  • BN A + B - 5ml/1l
  • BN N 27% - 0,75ml/1l
  • BN X-CeL - 1ml/1l
  • BN TML - 0,3ml/1l


Tak zdarec všeci a jen raďte.
Apofiss
Přijde mi to zase přelitý....stejně jako v tvém předchozím threadu :D
CurbY23
2Apofiss: jo jo, chybama se člověk učí (hehe, žebych nebyl člověk? :D )
CurbY23
Fšeci vás zdravím,

tak sem si zase něco nastudoval ;) a zjistil, že peroxid zabíjí vše živé i enzymy, takže z toho vyplívá že o několik přízpěvků výše měl amalka pravdu.

Mnu a což takhle pár foteček:

Foto č.1: celkovej pohled
Foto č.2: na celkovym pohledu je to kytka v nejbližší řadě uprostřed
Foto č.3: a tahle v prostřední řadě uplně vlevo
Foto č.4: Mnu a tohle je speciálně pro luba aj krpček :D - v prostřední řadě druhá kytí zleva



Tak srandu furt a čus.
CurbY23
Tak vás zase fšeci zdravím,
mnu dnes sem si pro vás připravil pár foteček a taky (jako minule) tabulku vo hnojení mejch kytí.

Tak příjemné pokoukání:

Foto č.1: ten výhonek z toho listu furt roste a zde je důkaz :)
Foto č.2: celkovej pohled, kytí zase povyrostly (od substrátu maj 35cm a ty maly 28cm)
Foto č.3: A tabulka vo hnojení

Zdarec.
CurbY23
mno nazdar fšeci,
tak copak se asi změnilo, mnu nic moc, kytky spíš mohutní, než že by rostly do výšky, ty kytky co byly světejší, stále jsou. A samozřejmě aktuální fotos, foto č.1 zepředu, foto č.2 skoroseshora. Tak zdarec.
CurbY23
Nazdarec, tož sem zase něco nafotil a tak přichází zase zaktuálnění situace.

Foto č.1: celkovej pohled (-cp)
Foto č.2: na cp kytí v první řadě uplně vpravo
Foto č.3: na cp kytí v polední řadě uplně vpravo
Foto č.4: na cp kytí v první řadě uprostřed
Foto č.5: na cp kytí v první řadě uplně vlevo

Inač dneska to bylo teda fofrem, tak snad příště bude více času. Tak čus.
CurbY23
Čus, mnu tak dnes sem si pro vás připravil detailnější fotoseznámení s mejma kytí a tabulku vo hnojení. Tak příjemnou podívanou.

Foto č.1: mnu celkovej pohled s reálnějšíma barvama, pač je zhasnuto
Foto č.2: a za světla i se stínítkem
Foto č.3: a zhasnuto a celej box
Foto č.4: uplně celej zavřenej box i s okolím
Foto č.5: slíbená tabulka vo hnojení
CurbY23
a zde to bližší seznámení:
(inač včechny popisky se odkazujou na předchozí přízpěvek, foto č.1 - celkovej pohled a první řada je nejblíže k foťáku)

Foto č.1: první řada, uplně nalevo
Foto č.2: první řada, uprostřed
Foto č.3: první řada, uplně napravo
Foto č.4: druhá řada, uplně napravo
Foto č.5: druhá řada, druhá zprava
Foto č.6: druhá řada, druhá zleva
Foto č.7: druhá řada, uplně nalevo
Foto č.8: třetí řada, uplně napravo
Foto č.9: třetí řada, uprostřed
Foto č.10: třetí řada, uplně nalevo

Mnu tak srandu furt a čus.
CurbY23
Čus fšeci,
tak co sem zase proved? Sundal jsem CT, jelikož mi přišla uplně zbytečná a v mých podmínkách ku nepotřebě (a taky se mi bude víc hoditv lednicích) a místo toho sem dal jen větrák na ofuk výbojky. Teplota i bez CT je 23°C přes den, 19°C přes noc. Inač sem si konečně pořídil digi termo/hygro metr s min a max hodnotama, takovej obyč za 650,- pro přesnější měření.

Mnu a teď k fotkám:

Foto č.1: zmizela CT a přibyl fětrák na ofuk výbojky
Foto č.2: celkovej pohled na box
Foto č.3: celkovej pohled na kytí

Inač kytí byly dost zabržděný a nejspíš dost stresovaný podle toho, že má největší cca 38cm, nejmenší 30cm a to už rostou 70 dní, ale mě je docela fuk, jak dlouho porostou. Nechám je nejspíš narůst tak do 50cm a až pak přepnu. Jo a dneska mě eště čeká voholit spodky a postřik Phyt-aminem.

Mnu jinak mě už chvíli vrtá v hlavě červíček Šestikilo, říkal prej něco o vykopnutí 400w z boxu či co (prej že na tenhle prostor a plánovanou košatost příštího a vlastně i tohodle growu by bylo šesťo ideálnější), ale to si eště chlapík počká. Ikdyž červíček Oddělenej Růst už mě ukecal a tak jsem začal pomalu zase dávat lednice dohomady. Půjde do nich metla 250w, ale obávám se, že jsou to moc stísněné prostory pro mé potřeby růstu. (he, zajímavé asociace mě napadají: Jediný způsob jak postupovat, je růst..... by Spiral Tribe, ale to sem vlastně vůbec nepatří, nebo? Joj, růůst.)

Tak nazdarec.
CurbY23
Čus, tak nakonec sem svou pěstírnu vyměnil za něco jiného :D
Inač nechtělo se mi to znova uploadovat (páč už to je v threadu g r a p h i c in the grower!), tak jenom link:
http://grower.cz/home/potw.php?action=show&photoid=70418

Mnu tak zdar a srandu.
CurbY23
Čus, mnu dneska jenom rychle, fotečka pořízeného digi teplo/vlhkoměru s aktuální teplotou a mírně nižší vlhkostí zapříčiněnou otevřením boxu. Inač min. hodnoty jsou 17,2°C a 61% a max 23,8°C a 79%, za den.

Tak zdarec.
Apofiss
Mám ten samej.....a ještě k tomu mám pocit, že ukazuje méně vlhkosti než má :D
Frutexx
Cau
Prosimte da se tohle zarizeni objednat pres net? . . popr. kde a zakolik jsi ho poridil ty ?
Diky
CurbY23
Čus fšeci,

2Apofiss: no právě, a divný na tom je, že všechny vlkoměry co sem měl, ukazovaly trochu míň vlhkosti než měly. Ach, ta dnešní technika :D Inač díkes za k+, njn vždycky pohulim a pak se to blbne ve photoshopu jedna báseň a de to skorem samo ;)

2Frutexx: he, tenhle sem koupil v ňákym velkym elektru už ani nevim kde, páč sem si vzpoměl a kdybych ho nekoupil hned, tak zase až buhvi kdy. Ale každopádně esli chceš přes net, mnu tak docela fpoho je obchod www.conrad.cz a tohle je přesně link na docela dobrej vlhkoměr ve stejný cenový relaci: Stanice měření relativní vlhkosti vzduchu a teploty. Inač třeba
www.google.com nebo i hledání tady na G je sqvělá fičura. No snad sem pomoh.

Tož mějte se pěkně a zdarec.
CurbY23
Zdarec, tak dneska jenom zběžně, fotečka se všema kytí a pak hnojtabulka. Však srandu a čus.
CurbY23
Čus, mnu tak dneska jenom celkovej pohled a zase taková tvorbička. Tak zdarec.
MANHUNTT
Ahoj,no koukám že se to krásně zakeříkovalo :bravo: máš to ještě na růstu,nebo už jsi přepnul na květ?
CurbY23
Čus, mno je to furt na růstu (viz. hnojtabulka ob dva přízpěvky vejš, vpravo nahoře je počet dnů na růstu a počet dnů na květu; např. dnes to je 76/0) a ěště to tam tak 2 tejdny bude (ale bůh ví, uvidim podle kytek), inač jen houšť, jen houšť :D . Tak nazdarec.
CurbY23
today no comment
CurbY23
Zdarec fšeci,
tož dneska zase ňákej nášup fotek. Inač už se pomalu blíží doba přepnutí, dávám tomu tak tejden.

A teď k fotkám:

Foto č.1: celkovej pohled (cp)
Foto č.2: pohled shora na dvě kytky, které jsou na cp v první řadě na krajích (btw. dlaždice má hranu 20cm)
Foto č.3: a zase taková tvorbička
CurbY23
A kytky samostatně, inač rozmístění a pořadí kytek je stejné jako v přízpěvku č.56. Jo a něco k rozměrum kytek, tož největší kytí má cca 40cm na vejšku a 40cm i na šířku.
Eee a dotazy, připomínky, nápady, kritiku atd. každpádně pište. Tak příjemné pokoukání a zdarec.
CurbY23
Nazdarec všichni,

tož sem se rozhodl, že dnes nadešel ten správný den pro přepnutí na květ a tak se i stalo, což vidíte na fotkách:

Foto č.1: mašlička na časovači
Foto č.2: mašlička na kytkých a páska i přes box
Foto č.3: a slavnostní okamžik přestřihnutí pásky a zároveň umožnění květu mých kytí

Inač kytí byly na růstu 80dní.

2amalka: no s těma kořenama mi to radil i muj kámoš, ale myslim že 10l substrátu na kytku stačí, či nikoli? Jo a hnojit budu asi přibližně jako minulej grow, tzn. A+B, X-CeL a TML pojedou dál, k nim přibyde P-K 13-14 a eště samostatně P 20% a TopMax (TopMax od BioBizz, zbytek BioNova). Jinak červíček Šestikilo mi stále vrtá hlavou, jak jsem psal pár příspěvků výše, ale teď se snažím rozjet růst (pod 250w a v těch starejch lednicích z minulýho growu), takže mi nezbývá ani času ani peněz na to šesťo, jinak už by tam bylo.

Takže díkes za ohlasy, jen tak dál, ptejte se, raďte a kritizujte jak libo jest. A zdarec.
CurbY23
Zdarec, tož bych dneska trochu osvětlil mé záměry.

Něco k hnojení, začal jsem s P-Kčkem 0,25ml/1l, ale to jen tak pro začátek, pude to až po cca 1,25ml/1l a možná víc, budu tam rvát co nejvic co nejdriv ;) a to samy s TopMaxem, začínám 1ml/1l až po cca 4ml/1l.

Mno a teď něco k zalistění a co dál. Myslím si, že co nejdéle hodně listů, tím lépe a tak a tedy teď pomalu začnu prostříhávat výhonky vodspodu, pak tak 4 tejden pudou na řadu velký listy a třeba i malonko poškozený (ale nic drastickýho) a tak 5-6 tejden zase přitvrdim se zbytkem velkejch listů. Inač samozřejmě taky prostřihávám s ohledem na dobrý dosvit na všechny budoucí palice :) .

Jo a něco k té mé trpělivosti, he ale pálo je a bude, a tak mě to zatim moc netrápí a ani nevadí takhle blbnout :D . Ale zase v květu se stává opak, mam totiž radši kratší dobu kvůli stavu, resp. zhulu (kámoš kvetl jaxi docela dlouho a už se to moc hulit neda, leda tak to použivat jako vražednej prostředek, nebo uspávadlo :) , tzn. kratší květ, pro mě zajímavější zhul na úkor gramáže, což se snažim vyrovnat právě růstem. IKDYŽ je to různý, takže se uvidí tak za 40 dní co a jak.

Mnu a teď něco k fotkám:

Foto č.1: celkovej pohled (jak jinak že :D )
"Foto" č.2: hnojtabulka

2amalka: mno, teda ten doublepoting bych určo testnul, ale teď na to nejsou podmínky, totiž potřebuju na chvilu udělat z toho boxu fotobox a z celý místnosti fotoatelér kůli za*raný (sry za vulgárnosti) prohlídce baráku a kytí na chvilu půjdou pryč, takže taky potřebuju zároveň manipulovatelnost. Taak když budou podmínky příště, tak snad... Jinak těch 80 dní sem snad trochu osvětlil v předchozím odstavci.

Tož zdarec a jen kritizujte a raďte, mno prostě diskutujte jak libo jest, jo a držte palce :crazy: ať to nedopadne jak minule :D
CurbY23
Zdarec, tož sem zase něco nafotil. Inač eště něco k aktuálním klimatickým podmínkám v boxu, teplota od 18°C (přes noc) po 25°C max. S vlhkostí se to má asi takto, min 45%, max 60% a to na necelou půlku výkonu zvlhčovačky.

A teď k fotečkám:

Foto č.1: celkovej pohled (cp)
Foto č.2: kytka na cp v pravym dolnim rohu
Foto č.3: kytka na cp v levym dolim rohu
Foto č.4: pohled shora na kytky na fotkach č.2 a č.3
Foto č.5: inač kytí už začínaj nakvítat :sun:

Tak srandu furt a zdarec.
Rage
Tak to uz je ine kafeeee K+ drzim palce
luckyBOB
hekle chlape fakt pekne..
a ten pytel..kup stejny jako mas povrch kvetinacku ze spoku..potom jen polozis pytel na zem.udelas di nho tolik a takove jako mas kvetinace..odrezes spodek a zasadis do pytle...jen nezapomen zespodu udelar par dir....mej se
CurbY23
Zdarec,

tak kytí nejspíš zítra či pozítří fakt malounko prošmikám, páč už to čtyrkilo pomalu začíná nezvládat (ale taky už sou to docela keříky a listů fakt hafec). A dneska pouze jedna fotečka kytí no. Inač v pátek dostaly naposled Phyt-Amin (samo klasicky 5ml/1l).

2luckyBOB: Mno právě potřebuju fakt dobrou manipulovatelnost (jaxem již psal) a fakt se mi to moc nehodí do krámu :( Uvidíme v budoucnu.

Tož což, mrož či rohož, odnož i roznož a čus.
MANHUNTT
Tě pic CurbY23 :bounce:no koukám že jsi to pěkně zmáknul :beer: je nejvyší čas na přepnutí :punk: jak to vidíš ty?Ve finále to bude pekelný,jinak je určitě opatrně prostříhej jak píšeš,dostane se světlo pořádně dovnitř a budeš mít všude palice:mutant:.Jinak když to neprostříháš,budou poze na vrcholcích.Stříhej opatrně,ale zase se toho nějak moc neboj.Mrkni na mé thredy,stříhal jsem jako o závod a vždy se to oplatilo :wink:
Apofiss
Čao fotografe,
no bude to Mordor.Jen zas nejezdi na nějakej Ct, páč o tohle nesmíš přijít.Čéče já bych nad to lupnul ty čtyřkila dvě.Bylo by to efektivnější šestikila a všude bys měl paldy jak noha!No asi ti to nenacpu...


....ale přecijen :D

Chápej tohle by byl můj styl, kdybych na ten dlouhej růst měl čas.MMMMoooonnnnsssstttteeeerrrr bbbbuuuusssshhhh!!!!

Využij toho růstu.......upgrejdni to......třeba dvě čtyřkila.....se nějak zmákne....:D:D:D :rejp:
Frutexx
Haaj
tyvleee 80 dni rustu . . .to je bomba . . . to se mi libi :D
Moc nadherny keriky to jsou . . . tak nejak se asi tebou inspiruju . . . ja to mam 49dni od semenka, ale jen v 3,5l kvetinacich . .
Jen pls jednu informaci - pokousel sem se hledat co mas v tech kyblech za substrat ajaksi sem to nenasel - mohl bys to sem pisnout? . jestli sem blbe koukal tak aspon cislo prispevku thx :)
Zajima me to ptz to vypada ze se kyti maj u tebe v hline fajn - kdezto u me se jim moc nelibi se zda . .
CurbY23
Čus fšeci,

2Manhuntt: tyjo doporučím ti příspěvky č.71 a č.73, ty ti snad více osvětlí situaci v boxu.

2Apofiss: Hehehe, tyo bylo by to zupr, ale holt to v této situaci nejde no :( Snad příště, ikdyž nevim esli pudu do tak douhýho růstu znova, prostě příští grow se uvidí, páč vůbec nevim kde za ňákej měsíc dva budu.

2Frutexx: Tož Mementor má každopádně totální pravdu viz. příspěvek č.15.

Inač každopádně díkes za káčka a slova uznání, rady, atd. a jen tak dále. Tož sa majte a čus.
MANHUNTT
FOR CurbY23 jé promin,nějak jsem zaspal:o:wink:
CurbY23
Mno nazdar,

tož mé srdce doteď nemělo sílu dovolit kytí prostříhat více a tak zítra či pozítří to napravím.

Inač fotečky:

Foto č. 1: mnu jak jinak než celkovej pohled
Foto č. 2 a 3: photoshop cs2 + JH + Lee 'Scratch' Perry

tak jen se ptejte a zdarec.






(no doπči pěkný)
CurbY23
Tož zdarec fšichni, dneska only fotečky a hnojtabulka:

"Foto" č.1: hnojtabulka
Foto č.2: má nejoblíbenější kytí, na celkovym pohledu v předchozím příspěvku je v levym dolnim rohu
Foto č.3 a č.4: a makra květu týhletý kytí

Tož což? A čus.
CurbY23
Mno čus, tož dnes vás čekají fotečky fšech kytí. Popis kytí odkazuje na pozici na celkovym pohledu obpříspěvek výše, a Nejblíže atd. znamená vzdálenost od fotografa (mě :D ).

Foto č.1: Nejblíže vlevo
Foto č.2: Nejblíže uprostřed
Foto č.3: Nejblíže vpravo
Foto č.4: Uprostřed vpravo
Foto č.5: Uprostřed druhá z prava
Foto č.6: Uprostřed druhá z leva
Foto č.7: Uprostřed vlevo
Foto č.8: Nejdále vlevo
Foto č.9: Nejdále uprostřed
Foto č.10: Nejdále vpravo

Tak příjemný pokoukáníčko a zdarec.
CurbY23
Tož čus, tak sem to konečně trochu prostříhal :sun:
CurbY23
Zdarec, tož dikes za káčka a dnes něco o tom, jak to u mě vypadá s pH.

Mnu, tak pH sem kdys měříval klasicky sadou s roztokem ze zverimexu a před nějakou tou dobou sem přešel na digitál (foto č.1) pučenej na delší dobu a už nikdy jinak. Až bude vejplata tak hned pořídim vlastní ;) . Přesnost je prostě nutnost a lenost hrát si s roztokem jí hraje do noty.

A jakpak že pH snižuju?

Tož (foto č.2) Canna pH - grow (38% kyseliny dusičný a víc nevim) používám při růstový fázi a Canna pH - bloom (59% kyseliny fosforečný a 41% oxidu fosforečnýho) používám při květu. Inač teď v květu udržuju hodnotu pH na 5,9.

Tož srandu furt a zdarec.
CurbY23
Čus fšeci, mno tak dnes něco o teplotě a vlhkosti v boxu a pár foteček.

Tož teplotu držim od 19°C (přes noc) po 23,8°C (přes den) a vlhkost od 31% po 42% (přecijen jí to chce v květu nízkou, bohužel tohle je max co dokážu, asi ve finále eště přemístim pacháč na odtah z místnosti a tak eště zlepšim o trochu výkon odtahu).

Tak a teď k fotkám, první foto je cekovej pohled a zbytek makra.

Tak srandu furt a čus.
CurbY23
Zdarec, tož jsa šťasten že faghá upload fotek, tož pár sem si jich pro vás připravil.

Inu k fotkám:

Foto č.1: celkovej pohled
Foto č.2-č.5: prostě makra
Foto č.6-č.10: no prostě kytky voní už docela dost no :crazy:

Tož asi tak.
CurbY23
Inu info u fotek je pozice kytí v předchozim příspěvku na celkovym pohledu.

Foto č.1: Nejblíže vlevo
Foto č.2: Nejblíže uprostřed
Foto č.3: Nejblíže vpravo
Foto č.4: Uprostřed vpravo
Foto č.5: Uprostřed druhá z prava
Foto č.6: Uprostřed druhá z leva
Foto č.7: Uprostřed vlevo
Foto č.8: Nejdále vlevo
Foto č.9: Nejdále uprostřed
Foto č.10: Nejdále vpravo

Tak jen vesele a zdarec.
CurbY23
Čus, tak vám přeju šťastné a veselé atd...
CurbY23
Zdarec, tož šťastný a veselý nový rok. Inač dnes fotečka celkovýho pohledu a hnojtabulka. Mnu srandu furt a čus.
CurbY23
Zdarec, tož po kratší odmlce sem tu zase s aktuálními fotečkami. Proštípávám listí co to de, ale vypadá to, jako bych se toho nedotkl tak měsíc. Inač kytí už sou cítit fakt a to až brutálně, eště sem takhle silnou vůni fakt nepotkal. Tož příjemné pokoukání a srandu furt.
CurbY23
Mnu a portréty po jedné kytí.
Tož zdarec.
CurbY23
Tož vás všeci po nějaké době zase zdravím, jelikož má mysl odmítala do nedávné (do dnes) doby postnout jak to vlastně dopadlo s tim mym growem tak tak činím až dnes. Kytí jsem setnul 20.1.06 a jak to dopadlo vidíte na fotkách, suma sumarum sušenýho bylo cca 200g, na fotkách už ale nejni fše, páč jsem částečně kytí ošmikal cca tejden před finálním setnutím zněhož jsou fotky. Inač po deseti temných dnech sušení ve 13°C a za mírného zvlhčování dospěla chuť do libově ovocna a jemností a nasládlostí překvapujíc. Zhul veselý až hopsavý, po delším konzumování mírně tripózní, avšak neunavující. Vůně nezadržitelná :) , prostoupila náš třípatrový barák od sklepa až po půdu a neopustila celý dům až do poslední paličky zapadlé za gaučem, úchvatné :D . Prostě mě tahle sklizeň nadmíru uspokojila a totálně překvapila a proto už je zhulena. Inu zatim čus.
moc pekne smrčky:-)

uniklo mi neco nebo si tenhle grow zacal ke konci srpna a setnul az v lednu?Bez 10ti dnu pul roku...
CurbY23
Zdarec, tož asi tak nějak, esli dobře počítám, tak sem zasadil 27.8.05 a setnul 20.1.06, tzn. na růstu bylo kvítí 80 dní, na květu 66, což je dohromady 146 dní, tedy skoro 5 měsíců. Jako byla to dlouhá doba, ale why not? A když jsme u tý dlouhý doby pěstění, tak zrovna nedávno sem přesazoval z malinkejch květináčů klony, který sem poněkud drastickým způsobem držel ve velikosti cca dvoutejdenních klonů cca 4 měsíce, mnu sem zvědavej co z nich vyleze :D .

Inač co zas doma tvořim se dozvíte v novym threadu někdy v brzké době a díkes za k+, srandu furt a zdarec.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma