Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
THC a programování - Klikni zde pro originální téma
pan dan
Tohle tema jsem zalozil pro ty, co se zivi/bavi programovanim, protoze podle jistyho prispevku se tu s programatorama roztrhnul pytel.
Jelikoz programovani neni jen prace, je to i zabava (nekamenujte me) rad bych vedel, jak vam tahle kombinace vyhovuje.
Tento thread by nemel byt o tom, jak moc a jestli vubec v praci hulite, o tom je tu uz jeden http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1732
Doma nebo kdekoli jinde, kde mame moznost a chut stavet programy bez prihlizeni nadrizenych si urcite nekteri radi zahulime. Jak se vam potom dari?
Sunrise
Už jsem to zde kdesi poznamenal - po hulení mám vědomí orientováno zcela jiným směrem než tím, ve kterém lze řešit logické problémy a přitom stále oprašovat v paměti céčko či assembler. Jednou jsem po sqělé kytičce napsal takovou howadinu, že jsem ji dokonce ani nesmazal, nýbrž naopak uschoval jako (sebe)odstrašující příklad :) - pro jistotu zipnutou pod heslem (kdyby mě někdo hacknul a dostal *to, tak byx tu ostudu asi nepřežil:-))))). Namísto jednoho pointeru a primitiwních dynamických alokací jsem totiž popsal několik (desítek :() stran kódu nesmyslnými deklaracemi statických proměnných - 3*fuj, to tedy bylo něco... Možná to bude v memoárech (jen za předpokladu posmrtné publikace) :) :)!
Croaty
Eeeee to fakt nejde.jakmile si sednu po guleni ke kompu a zacnu psat nejakej program tak po 30 minutach zjistim ze sem konecne definoval header soubory :).na dalsi veci pak uz sem ospalej :(Nastesti pisu doma takze to moc nevadi, ale kdybych mel takovouto rychlosti prace psat ve firme tak me po mesici vykopnou :)Jinak pro info programuju v C++ Bjarne rulezzz :)
Mios
Programovat som nahuleny este neskusal, ale raz som si pozeral nahuleny moj stary zosit z matiky. Boli tam funkcie a uplene ma to dostalo. Proste som sa do toho uplne vzil a zdalo sa mi to proste uzasne(asi ako vsetko). To som fakt rad ze je tu tolko programatorov.
Mimochodom nejde niekto z vas na zimne sustredenie
MFF karlovej Univerzity. Myslim ze by to mohlo byt dost dobre usporiadavaju to studenti MFF. Ak tu niekto taky je nech sa ozve a potom si zahulime.
majklovec
THC a programování spolu, v mém případě, za správných podmínek, jdou do hromady.

Nápady neztrácím, komentuju každou věc (u větších projektů je to super) a někdy se na problému tak moc zaseknu, že z toho vyleze super věc.

Našel jsem si v tom něco.
maestro_007
Programovani a wubec delani na PC je zhuleny v pohode, ale nejak mi dela problem klikani na mysi :-)
Co?
sice trochu offtopic....:D
hi ale když mi to tu vyskočilo tak se přidám, třeba se taky někdo chytí...

zhulenej zásadně už neprogramuju....jen občas :D

ale následek je to, že nemám nic pořádně dopatlanýho do konce....

jináč frčím delphi,pascal,asembler,už ne basic a karel (ale toho bych snad jestě zvládl) :D a mám připravený cédéčka s vizuálním basicem a delphi 2005 architekt....ale po nainstalování jsem si nainstaloval delphi 6.0 :D
kafevar
Když programuju zhulenej, vede to akorát k tomu, že když se k tomu pak vrátim střízlivej, tak se zhrozim a musim stejně půlku kódu přepsat, aby se na to dalo nějak smysluplně navázat. Takže programování pod vlivem je pro mě ztráta času. Ale mám dobrou zkušenost s připravováním prezentací s THC v krvi. Takže moje work-flow je: Napsat program, dát brko, připravit prezentaci na program, vyspat se, odprezentovat. :)
cityman
taky mi vetsinou moc nejde reseni logickych problemu, jak bych si predstavoval nebo byl strizliv. Ale co se mi celkem dari je, ze naprogramuju kostru, zahulim a pak to ladim. pri lazeni udelam zhuleny vetsinou more ruznych vychytavek, ktere klient ani asi neoceni, ale me potesi.
sklerotik
Nejde mi to moc ani normalne..... o nakem jinem stavu ani nemluve...
Co?
no me se vetsinou osvedcilo delat si poznamky ....podle kterej jsem pozdeji se orientoval a pak to do patlal...vetsinou treba ten napad zmastenej je i good...ale vetsinou se pak do toho zamotam....ze jsem v riti :frog:
lordWilliam
No ty poznamky, parkart se mi stalo ze jsem mel vic radku poznamek nez zdrojaku a pak aby se v tom prase vyznalo, hledat v ty zaplave poznamek nejakej uzirtecnej text a pak taky druhej den ty poznamky pochopit :-D
Co?
hi...no jasný...:D....já se taky raději vracím pouze k idei nápadu....všechno ostatní je jak říkáš poněkud nepřehledný ... :D

.....no zrovna tědka ..... :D
Takže ja si přivydělávám tvorbou webových stránek samozřejmě kompletně v CSS. Je to super. Mužu za sebe říct, že když se člověk (decentně) zhulí, tak muže v pohodě dělat css a jsou někdy dost dobré napady.
Asi rok jsem dělal C, a tedka jsem přinucen dělat Delphi.
Hadejte co jsem si k tomu dneska přibral za pomucky? (viz foto)
rastajohn
zdar. tak prece je tady tryd o programovani. Ja se ucim tak nejak dobrovolne sam C++, zatim jsem nacpal do hlavy asi 650 stranek ucebnice. No treba na stredni mi to nikdy neslo, stejne tak matika, ale jak v takovych oborech najde clovek zalibeni tak se uz nikdy nenudi :). Az si projdu cecko, chci se pustit do C#.NET a do vseho co s tim souvisi...
kafevar
Klidně bych C++ přeskočil a věnoval bych se rovnou C#. Vyhneš se pointerům, pamět za tebe bude uvolňovat garbage collector a celkově je v něm víc abstrakce. (Např. foreach.) S C++ se už dneska uživíš těžko, pokud nejsi opravdovej guru. V C++ se teď už píšou hlavně aplikace, který jsou kritický na rychlost, a takový aplikace nepíšou programátoři po přečtení dvou knížek o C++. Pak se v C++ ještě programujou microchipy, ale vzhledem k tomu, že se chceš stejně pustit do .NETu, tak to asi nebude tvůj případ.
kafevar
Nikdo tu nezmínil třeba Javu. Pragramuje v tom na groweru vůbec někdo? A v čem všem vlastně programujete? Zná někdo třeba ruby, python nebo dokonce lisp? Případně takový obsukrnosti jako prolog nebo fortran?
rastajohn
jojo jsem slysel ze C# je vic programmer friendly... No ze prej syntaxe je hodne podobna... No aspon jsem si udelal udelal nejaky pohled na OOP a procvicil syntaxi.
tak ja taky prispeju, nejde sice o programovani v pravem smyslu, ale "zivi me" tvorba matematickejch modelu ... uz asi 5 let sedim takrka denodenne u MATLABu (studenti technickejch oboru asi znaji :) ) a delam hodne stochasticky systemy, Monte Carlo simulace a modelovani nestacionarnich systemu .. takze spis numerika a zhulenej radeji ne ... ale ted jsem se zacal znovu zajimat o neuronovy site a pri cteni teorie je brcko vitanym spolecnikem .. pak si pripadam, ze jsem vazne v cimsi mozku a z abstraktnich uzlu vytvarim informacni dalnice, po kterych jezdi data ne jen tak ledabyle, ale podle jasneho schematu a hlavne s myslenkou :)
xpapousek
Ahoj, neporadil by mi nekdo s ActionScriptem ve Flashy?

Potreboval bych si neco doladit na strankach, jen drobnosti. Diky.
citace:
Původní příspěvek od xpapousek
Ahoj, neporadil by mi nekdo s ActionScriptem ve Flashy?

Potreboval bych si neco doladit na strankach, jen drobnosti. Diky.


Zahoď Flash a nauč se HTML5. Flash je neskutečná prasárna která jenom brzdí - zkušenost jak z Windows, tak z Linuxu a OSX.

Takhle: pokud se to napíše chytře, problém bejt nemusí - viz YouTube. Ale pokud se to napíše prasácky (viz reklamy na 90% procentech webů), je to tragédie. Od jistý doby je pro mě integrální součástí FireFoxu Flashblock.
cypres
programuju v ASP(jen lehci veci) a v ASP.NET a nejakou tu grafiku na weby atd..ale to je samozrejmost :) dále v C# :)

a abych rekl pravdu, zkousel jsem "pracovat" zhulenej 3x z toho dvakrat nevedlo uplne k nicemu, nevedel jsem ktera bije :D a jednou to bylo vedlo k uspesnemu konci projektu, ovsem pamatovat si co tam clovek kde delal :D a pak v pripade nejakych chyb prolezat vse a dohledavat se a nadavat co se kde pos** to je hnus :)

weed .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma