Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle tema jsem zalozil pro ty, co se zivi/bavi programovanim, protoze podle jistyho prispevku se tu s programatorama roztrhnul pytel.
Jelikoz programovani neni jen prace, je to i zabava (nekamenujte me) rad bych vedel, jak vam tahle kombinace vyhovuje.
Tento thread by nemel byt o tom, jak moc a jestli vubec v praci hulite, o tom je tu uz jeden http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1732
Doma nebo kdekoli jinde, kde mame moznost a chut stavet programy bez prihlizeni nadrizenych si urcite nekteri radi zahulime. Jak se vam potom dari?
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Už jsem to zde kdesi poznamenal - po hulení mám vědomí orientováno zcela jiným směrem než tím, ve kterém lze řešit logické problémy a přitom stále oprašovat v paměti céčko či assembler. Jednou jsem po sqělé kytičce napsal takovou howadinu, že jsem ji dokonce ani nesmazal, nýbrž naopak uschoval jako (sebe)odstrašující příklad - pro jistotu zipnutou pod heslem (kdyby mě někdo hacknul a dostal *to, tak byx tu ostudu asi nepřežil:-))))). Namísto jednoho pointeru a primitiwních dynamických alokací jsem totiž popsal několik (desítek ) stran kódu nesmyslnými deklaracemi statických proměnných - 3*fuj, to tedy bylo něco... Možná to bude v memoárech (jen za předpokladu posmrtné publikace) !
Eeeee to fakt nejde.jakmile si sednu po guleni ke kompu a zacnu psat nejakej program tak po 30 minutach zjistim ze sem konecne definoval header soubory .na dalsi veci pak uz sem ospalej Nastesti pisu doma takze to moc nevadi, ale kdybych mel takovouto rychlosti prace psat ve firme tak me po mesici vykopnou Jinak pro info programuju v C++ Bjarne rulezzz
Programovat som nahuleny este neskusal, ale raz som si pozeral nahuleny moj stary zosit z matiky. Boli tam funkcie a uplene ma to dostalo. Proste som sa do toho uplne vzil a zdalo sa mi to proste uzasne(asi ako vsetko). To som fakt rad ze je tu tolko programatorov.
Mimochodom nejde niekto z vas na zimne sustredenie
MFF karlovej Univerzity. Myslim ze by to mohlo byt dost dobre usporiadavaju to studenti MFF. Ak tu niekto taky je nech sa ozve a potom si zahulime.
Programovani a wubec delani na PC je zhuleny v pohode, ale nejak mi dela problem klikani na mysi :-)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
sice trochu offtopic....
hi ale když mi to tu vyskočilo tak se přidám, třeba se taky někdo chytí...
zhulenej zásadně už neprogramuju....jen občas
ale následek je to, že nemám nic pořádně dopatlanýho do konce....
jináč frčím delphi,pascal,asembler,už ne basic a karel (ale toho bych snad jestě zvládl) a mám připravený cédéčka s vizuálním basicem a delphi 2005 architekt....ale po nainstalování jsem si nainstaloval delphi 6.0
Když programuju zhulenej, vede to akorát k tomu, že když se k tomu pak vrátim střízlivej, tak se zhrozim a musim stejně půlku kódu přepsat, aby se na to dalo nějak smysluplně navázat. Takže programování pod vlivem je pro mě ztráta času. Ale mám dobrou zkušenost s připravováním prezentací s THC v krvi. Takže moje work-flow je: Napsat program, dát brko, připravit prezentaci na program, vyspat se, odprezentovat.
taky mi vetsinou moc nejde reseni logickych problemu, jak bych si predstavoval nebo byl strizliv. Ale co se mi celkem dari je, ze naprogramuju kostru, zahulim a pak to ladim. pri lazeni udelam zhuleny vetsinou more ruznych vychytavek, ktere klient ani asi neoceni, ale me potesi.
no me se vetsinou osvedcilo delat si poznamky ....podle kterej jsem pozdeji se orientoval a pak to do patlal...vetsinou treba ten napad zmastenej je i good...ale vetsinou se pak do toho zamotam....ze jsem v riti
No ty poznamky, parkart se mi stalo ze jsem mel vic radku poznamek nez zdrojaku a pak aby se v tom prase vyznalo, hledat v ty zaplave poznamek nejakej uzirtecnej text a pak taky druhej den ty poznamky pochopit :-D
Takže ja si přivydělávám tvorbou webových stránek samozřejmě kompletně v CSS. Je to super. Mužu za sebe říct, že když se člověk (decentně) zhulí, tak muže v pohodě dělat css a jsou někdy dost dobré napady.
Asi rok jsem dělal C, a tedka jsem přinucen dělat Delphi.
Hadejte co jsem si k tomu dneska přibral za pomucky? (viz foto)
zdar. tak prece je tady tryd o programovani. Ja se ucim tak nejak dobrovolne sam C++, zatim jsem nacpal do hlavy asi 650 stranek ucebnice. No treba na stredni mi to nikdy neslo, stejne tak matika, ale jak v takovych oborech najde clovek zalibeni tak se uz nikdy nenudi . Az si projdu cecko, chci se pustit do C#.NET a do vseho co s tim souvisi...
Klidně bych C++ přeskočil a věnoval bych se rovnou C#. Vyhneš se pointerům, pamět za tebe bude uvolňovat garbage collector a celkově je v něm víc abstrakce. (Např. foreach.) S C++ se už dneska uživíš těžko, pokud nejsi opravdovej guru. V C++ se teď už píšou hlavně aplikace, který jsou kritický na rychlost, a takový aplikace nepíšou programátoři po přečtení dvou knížek o C++. Pak se v C++ ještě programujou microchipy, ale vzhledem k tomu, že se chceš stejně pustit do .NETu, tak to asi nebude tvůj případ.