don juan |
tipuju tak 161 g |
|
|
Anonymer |
Budes mat nadhernych 172G , prajem prijemny pohul ;) |
|
|
Mr. Figaro |
Moje skušený oko tipuje 152 Géček +,- 5 G. Fakt nádhera |
|
|
THC-Instruktor |
ja tipujem 180g |
|
|
matko291 |
caute vsetci typery :D
tak baby dostavaju teraz kazdy 2.den FS v pomere 2ml/L a dnes dostanu posledny krat a pojde cista voda na flash 4dni a ideme kosit huraaaaaaa :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
vsak si instruktor tak sa ti to musi podarit :D:D |
|
|
matko291 |
Caute vsetci po dlhej chvili som tu zas z vyhodnotenimn.Po ostrihani a suseny som to povazil a vsetko do kopy bez stoniek a nepotrebnych listkov vazi cca 134g :wink:
cize vytaz prveho kola sa stava Mr.Gona bol svojim typon najblizsie
a chcem ho poprosit aby sa ozval cez PM aby sme sa dohodli na vyhre :D
Hulenicko to je vyborne ale v mojich ociach,v kvalite,chuti a zhulovani vedia aj tak WR pred JH.WR ma krasne plne velke sisky po vychnuti tvrde ako kamen a skoro bez zapachu
Pri com za JH je krasne vonavy sisky su redsie ale zhuluju tiez vyborne
vcera som sa vratil z Ostravy a doniesom som si odtial od jedneho MODa(dakujem velmi pekne) reziky WW a este aj za ten balast na 400W dufam ze je aspon funkcny :D:D |
|
|
gona |
juhú na prvý krát je to brutal gratulujem k+;) |
|
|
Warl0ck |
taky gratuluju k tvojemu prvnimu uspechu.. :) jen tak dal |
|
|
sqott |
..Ola ...je to nadhera...fakt neni co dodat... |
|
|
sting |
vysvětle te mi někdo jak muže srocq zvětšit vnos:D
ja to prostě nepochopim..PM diky |
|
|
matko291 |
sting skus nieco od odbornikov http://grower.cz/scrog.html
a moj postreh je ze ked nasadis siet tak ju vypletas siskami a tym sa kazdemu vyhonku dostane najviac svetla cim sa zvisi aj vynos ale to by si pochopil a videl ked to skusis sam tak nepolemizujme a sup do toho :D:D:D |
|
|
biom |
zdravim nic k veci nechcem len matko ako sa dostat tomu ze namiesto novy clen to pod nickom tam budem mat daci ine ako napr ty ze slovak grower? naps PM vopred dik |
|
|
Ray.Wost |
2: matko291
Je to opravdu krásné, jedu vlastně skoro to stejné a jsem v půlce..doufám, že budu také tak úspěšný (Můj první indoor - 250W ala SCROG..), fakt nádherné :bravo: ...enjoy it, man...
Určitě K+
Scrog rulezz:afro: |
|
|
matko291 |
sting hafan radi dobre ohybat a ohybaj ma mamko pokial som ja janko :D
hafan oprasil si mi thead diki ti:D
citace: |
Původní příspěvek od Hafan
ohibat 2 cm kytky:) |
|
|