Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
konopný strom - Klikni zde pro originální téma
ges
Po prostudovani groweru jsem se rozhodl pro pestovani na strome. Z duvodu nedostaku volneho casu (pres týden jsem na intru) jsem pouzil na misto planovaných tri kyblu jen jeden asi tak 30ti liitrový kybl. Do nej jsem nasypal na dno trochu pisku a 10 litru zakoupene zeminy. Jelikož je kybl 30ti litrovy a ja jsem do nej dal jen asi 12litru zeminy, přečnivajicí nezasypane okraje kyblu stinily na moje kyticky, proto jsem je musel urezat coz je videt z fotek.

V kyblu jsou zasazene tri noname kyticky, ktere jsem sadil z predklicenych seminek okolo 20 kvetna.

prvni fotky jsou z 25. kvetna a vsechny vypadaji velice zdrave kytky budou focene mobilem, doufam ze tam pujde alespon neco videt.
ges
jsou tady fota z 4. cervna

kyti 1 vypada velice zdrave

kyti 2 vypada o neco hur

kyti 3 celkem ujde
ges
dalsi fotky jso az z 19 cervna, protoze jsem byl v chorvatsku.
kyti 1 velice zdrava
kyti 2 vypada spatne
ges
fotky z 25.cervna

kyti 1 se o proti ostatnim hodne tahne do vysky. Ma neco pres 30 cm, asi to bude samec.


kyti 2 je velice mala ma noco malo prec 10cm


kyti 3 je taky docela mala ma tak 15 cm
ges
fotky z 2. cervence

Dnes poprve jsem kybl pohnojil roztokem krystalonu start

z kyti 1 se vyklubal samec. Jen tak ze srandy jsem ho zastrihnul a otrhal mu koule zkusim ho nechat rust co nejdele, treba se preorientoje na samici nebo hermace. ZKOUSELI JSTE TO UZ NEKDO?

kyti 2 a 3 moc nerostou, asi to budou samice.
no nevypada to zas az tak zdrave, ale vydr! ja bych na pestovani na strome asi nemel nervy..
ges
jo a ta svetle zelena barva u poslednich fotek je zpusobena spatnym nastavenim svetlosti fotaku
Taker
citace:
Původní příspěvek od ges
z kyti 1 se vyklubal samec. Jen tak ze srandy jsem ho zastrihnul a otrhal mu koule zkusim ho nechat rust co nejdele, treba se preorientoje na samici nebo hermace. ZKOUSELI JSTE TO UZ NEKDO?


na samici se nepřeorientuje a hermouše bych si tam rozhodně nedržel ;)
Takže bych ti ho doporučil zničit jednou pro vždy a ty dvě potencionální samice bych ještě rozesadil (pěkně každou do svýho..):wink:

ať to roste :punk:
ges
na toho samce se teda vyseru a ustrihnuho. Do jak velke vysky by mohly ty dve semice dorust kdyby byly obe v jednom kyblu ? diky za odpoved
W3n3K
mno, ja skousel pestovat dve kytky v jednom kvetinaci a nedoporucuju to.. oproti ostatnim byly strasne maly a vubec nezdrave vipadaly.. podle me je to docela na hovno.. jinak rozesazovat taky nejni zrovna nejlepsi, pac budou mit uz propleteny koreny a davat to od sebe bude docela sranda.. ja to taky skousel a dal sem je pod mirnej proud vlazny vody, vymyl zeminu z korenovyho valu a pak pomalicku polehoucku co nejpracneji rozplital korinky.. stejne jedna kytka chcipla a druha byla pak strasne mala a nechtela rust a vubec.. jinak, jaks tak brzo poznal samce, tomu uz narostly koule po mesici a pul??? moje kytky zacaly qist az ted a to sem je sazel koncem brezna a maji taj 1,8 metru a asi 40 slahounu kazda..
btw: hrde musim prohlasit ze ze 7 seminek a pak 7 sazenicek mam uz pouze 4 krasne velky kytky (po nekolika utocich kocoura, papouska a psa a pak jeste vlivem pocasi a moji lenosti) a pozooooor: fsechny sou samice... Byly to noname seminka pry nakej svycar..
r-man
z kyti 1 se vyklubal samec. Jen tak ze srandy jsem ho zastrihnul a otrhal mu koule zkusim ho nechat rust co nejdele, treba se preorientoje na samici nebo hermace. ZKOUSELI JSTE TO UZ NEKDO?

...rozhodne vytrhnout, staci jeden kvitek prehlidnout, a mas vsechno tak akorat na seminkaa ne na huleni...

Jo a taky rozhodne rozsadit kazdou zvlast, rozdil je obrovskej, mam to vyskouseny :-)
Taker
...a s tim rozesazováním....žádný velký sraní prosimtě ;)
W3n3K
heh, zadny velky srani???? Tak to jako tak: kyticko mas tak 30% ze prezijes, takze papa..
ges
zdarec tak dnes jsem podle vasih rad vytrhl samce a vytahl jsem na strom druhy kybl s hlinou no to byla zase prace. Zitra se chystam ty dve zbyle kytky rozsadit, dnes jsem na to rozsazovani po tom kyblu uz nemel nervy. zdar a dik za rady
ges
2 W3n3K

toho samce jsem poznal uz ted protoze jako vsichni samci v tomto obdobi zacal tvorit koule (nejspise kvuli svetelne periode) a vubec nezalezi jestli ma 1,8m nebo 40cm
ges
takze dnes jsem vylezl zase na strom a rozsadil ty dve kytky. Tu mensi jsem nechal v puvodnim kyblu a po presazeni ani nezvadla, ale zato ta druha co jsem dal do noveho kyblu vypadala hodne spatne , doufejme ze prezije.
W3n3K
fandim jim, ja mam s presazovanim akorat blby skusenost, takze drzim palce.. Urcite napis jak to dopadlo..
r-man
Nevim co to je vypadala hodne spatne...mozna by neskodilo to makrem nafotit...

Jo a dal jsi ji do novyho s puvodni zeminou (nebo aspon kolem korenu, to pomaha)?
ges
dnes jsem byl skontrolovat kytky a obe to prezily a zda se mi ze za ten den povyrostly, ale to se mi asi jen zda. Jinak jsem zjistil ze jsem pouzil hodne spatnou hlinu ( je dost jilovita a koreny se v ni budou asi dusit, zkusim alespon nazbirat par žižal) .

V patek nebo v sobotu sem hodim nove fota
ges
2 r-man:
moc nechapu tvoji otazku
r-man
No, to je jednoduchy: kdyz se kyti presazuje a z korenu vytrepesh puvodni a hlinu a dash to do nove, kytka vetsinou dostane sok. To proto, ze nova hlina casto nemiva stejny slozeni, a tudiz stejnou kyselost/zasaditost, jako ta puvodni. Proto je dobry pri presazovani obalit koreny puvodni hlinou, a az okolo a pod a nad nasypat hlinu novou. Kapisto?
r-man
Jo a pokud je ta hlina jilovita, klidne dej naspod kyble vrstvu kaminku, a tu hlinu smichej s necim, co ji provzdusni (napada me treba pisek, jehlici...ale nemam s tim zkusenost, radsi se jeste nekoho zeptej s cim...), zizala ti podle me v kybli s jilem zdechne (udusi se).
W3n3K
heh, to bych raci koupil nakej pytel substratu, klidne toho nejlevnejsiho, ale jilovita puda.. S temä zizalama bych to skusil, taky sem si jednu hodil do qetinace/kybla a az budu mit dalsi tak jich tam dam vic..
ges
na kupovani substratu nebyl cas a stejne letos sem udelal tolik chyb ze na to uz seru, ale pristi rok to vse napravim
ges
tak konecne mam par novych fotek
ges
takze kytkam presazeni hodne pomohlo a zacaly rust obrovskym tempem jak do vysky tak do sirky. bez zastrihnuti se zacaly pekne vetvit od kazdeho listu jedna vetev, skoda ze mam posrany fotak a spraveny bude az tak ke konci srpna takze hodne fotek tu bude chybet zatim zdarec
ges
zdarec z kytky v modrem kyblu se vyklubal samec do je v prdeli ze 3 kytek 2 samci, a ta treti vypada na cistou samici
ges
zdar tak konecne mam fotak, je to hnusne vyfocene, protoze nedaleko stromu nekdo chodil.


1.srovnani pred 39 dny a dnes
2.pohled na smutneho utrhleho samce
3.kytka
4.kytka
5.palicky
6.palicky
bBoOrReE
..LEZCOM JA FANDIM.
MUSI TO BYT RIADNA PRDEL,STALE SA SPLHAT PO STROMACH.
+
ges
jj prdel to je obvzlast kdyz se pod stromem projede parta jezdcu na koni nebo kdyz se pod stromem sleze skupina srnek, ktere zvruchu vypadaji jako psi nebo kdyz preckas vychrici uplne nahore na spicce a pak stoho houpani zestrany na strany chytnes morskou nemoc
bBoOrReE
..si borec.
Vsetci co sa splhaju su borci.
Ja som borec len ked sa zkaleny vraciam domov a obcas si vyleziem na niejaky strom v meste. he he
gona
alebo keď sa ti pod stromom zložia turisti(pritom ta žiadne ohnisko není) a čakáš tam kým sa nezotmie aby si mohol bezpečne odísť ja som takto naposledy čakal od 17:00 do 21:00 hod :mutant: ale dozvedel som sa vela zajímavých vecí:D keby tie nohy tak netŕpli....
ges
2 gona: tak to se mi nastesti este nestalo a doufam ze nestane.


jo a este jsem zapomel dodat k tomu predtim: skakajici veverku ktere jsem se lekl tak ze jsem malem spadl a vlhke haluze na kterych to pekne klouze a potom ta smula ve vlasech a poskrabane ruce no toje potom teprve prdel ale i pres to vsechno me to bavi a lezu dal tak zatim zdarec
ges
takze vcera jsem se byl podivat na rostliku a zjistil sem ze ma hodne velkou spotrebu vody zactyri dny dva litry vody u uz byla povadla. Zkusil jsem zapichnot do hliny petlahev s vodou a jestli to nepomuze tak ostriham velke listy, abych zmensil odparnou plochu rostliny, no snad to pomuze.

Jestli vas napada nejaky jiny zpusob jak zavlazovat tak mi prosim poradte.


1.stonek
2.zvadla
3.zvadla
4.o den pozdeji
5.zalita
6.plna vody
ges
fotc
ges
kytka pije moc vody ,a ja k ni pres tyden numuzu, tak jsem poprosil kamose at ji alespn jednou za tyden zaleje, jenze ten se na to vysral a kytka temer uschla. Velke listy uschly cele, ty se uz nevzpomatujou, ale listky s palickama by mohly prezit. TOto se mi stalo uz minuly rok, kytka prezila a jeste ktommu se jeji palicky obsypaly priskyřicí, takze mozna to je dobre ze takhle uschla. Jestly nezcne alespon obcas prset,tak to do konce asi nedotahnu. Vzdyd uz neprselo dva tydny v kuse.
Jo a este jsem si utrhlu palicku na zkousku jak to zhuluje a po ceste jsem ji nekde stratil ,to je v prdeli buh asi nechce abych tuto kytku nekdy zhulil.
ges
tak dnes jsem jsem se byl podivat na kytku, a zjistil jsem ze konopi je asi fakt zazracna rostlina, protoze ze stavu kdy jsem ji chtel uz ufiknout se ani ne za 24hodin nadherne vzpomatovala a asi poroste dal. Jinak zastiple palice co jsem mel na ochutnavku ty co jsem je vcera stratil, nasla moje mati na schodech. Nastesti jsem se stoho nak vykroutil.
Kapka1
:) Heh
Tak to mas teda docela smulu... Jinak mi ty kytky prisli na zacatku hrozny chcipaccy, ale ted je to uz jiny.... CO mas za modely?
Jo jinak musim rict, ze je to docela zahul na ty stromy lezt, zvlaste kdyz mas 2 a je hrozny horko... Je to fakt zahul, ale za ty kytky to stoji.... Drzim ti palce, aby ti to nedopadlo tak jak letos me.... Peace
ges
to Kapka1: jj videl jsem co se ti s kytkama stalo, byly fakt docela fajn.

komos rikal ze ty seminka by mohly byt nejaky skunk,ale moc jsem mu neveril, tak to tady uvadim jako noname. Co myslis mohl by to byt skunk, moc se v tom nevyznam.

Ty kytky vypadali chciple protoze byly v jdnom kyblu a mely malo prostoru pro koreny, ale po presazeni se mi to pekne rozjelo.
Kapka1
Jo - koukal sem.... Hele nevim - nevim jak je ta kytka vysoka, ale zatim to vypada jako 80ti% sativa a 20% indika, tahne se ti vic do vejsky, nez do sirky? Jaky ma listy? Ma ten list min cepeli, ale za to silnejsi? A nebo se ten list deli asi na 7 - 9 cepelek? Rekni... Ftomdletom zase taky moc zkusenosti nemam, ale nejake zaklady snad vim....
ges
ja bych taky rekl ze to podle stavby bude spise sativa.Kytka ma asi tak 130-140 cm, drive mela 7 cepelek, ted ji rostou 3cepele ale to dela asi kazda kytka kdyz kvete
Kapka1
Jo, bude to podle me 80% sativa a zbytek indika...
ges
vcera jsem byl skusit zastiple huleni,byl jsem na to tak nateseny ze jsem to ani trochu neususil a musim rict ze to bude dobre huleni protoze jsem zhulil jedno sklo mokreho a byl jsem vysmatej.
Kapka1
No vidis, tak aspon neco :)
Mas stesti, docela ti zavidim...
ges
tento tyden konecne zacalo prset a kytka mi konecne prestala usichat, ale na druhou stranu me zacaly srat ty teploty dnes odpoledne 8°C a to je dost malo.

Jinak palky nabyraji na objemu a na vuni. Palky nemaji takovou tu charakteristickou uspavajici vuni ale spise takovou svezi,takovou dost podobnou vuni akatu,nebo jasminu - neznate jmeno nake takove odrudy s takovou vuni.

Omlovam se ze fotky, jsou jeste hnusnejsi nez obvikle.
ges
zdarec kytka pristi tyden bude kvest sice teprve 6 tydnu ale uz ji asi setnu, protoze se mi zda ze palky se uz nezvedsuji.
bBoOrReE
Si ma rozosmial:

"Omlovam se ze fotky, jsou jeste hnusnejsi nez obvikle."

Myslim,ze su nahodou dost dobre psycho!!
Nechaj ich este dozriet a sprav niejake nove abstrakcie!
Cus
+
ges
Ty obrazky nemaji fakt moc daleko k abstraktnu, no tak jsem stoho to abstraktno udelal.
ges
dnes jsem asi nejspise moc brzo seknul vedsi cast kytky, protoze jsem zjistil ze o mem strome vi uz docela dost lidi. Jeden kamos mi rikal ze me tam pry nekdo videl, ale moc tomu neverim, spise si myslim ze to rozkriknul jeden ze dvou mych kamosu kteri o strome vedeli. Pristi rok zasadim sam a nikomu onicem nereknu, protoze se neda nikomu verit
DeThomas
Smutnej konec peknyho pribehu.
ges
proc smutny konec? Byl docela vysmatej konec
DeThomas
Me prijde nahouby, ze cloveka provari i kamosi. Ale jinak je to pohoda, kazda uroda je vesela.=o)
ges
Jo je den kamos se asi prorekl nespravnym osobam, že ví kde pestuju na strome ganju (nastesti nerekl kde), no a v malem meste se to rozkrikne hned. Dokonce jsem z ruznych ust slysel rozdilne verze kde to pestuju a tak.
DeThomas
TO jo, drby jsou nahovno. Ale zase vyhoda malyho mesta je, ze kdyz kazdej o kazdym vi, ze by si to zase malokdo dovolil ukrast. (Tedapokud nejste velky maly mesto =o)
zvire
hmm slusny pocin:-)
akorat by me nebavilo se nekde plazit po stromu:-)
k+
Lahvan_FlaskiCZ
nahodou, jak jinak si dokazat ze mam na to se na ostatni z vysoka vykaslat??? :D k+ ges.
stromky 4ever!
highmat
co je lepsie?
1-nasadit 3 kytky do jedneho kybla
2nasaadit 2 kytky do jedneho kybla
nikdy neviem, kolko bude samcov a samic...ale RADSEJ to robim systemom ala GES a hadam pri presadzani to nejak zvladnu..
ak2249
ja rikam o pestovani nikomu nerikat :)
DeThomas
Tak to je treba zasadit a strikat to nejakym silenym repelentem a brutalni davky, az si corka zapali, urve mu to hlavu. =o)
Ale jo, jsou to svine. Minule sem jel busem a naky dva dementci skinsky si tam vykladali jak nekde poslapali policko a byli na sebe strasne hrdy. Ale co s nima udelas? Nic, leda ze by clovek byl sebevrah.
ges
tady je odkaz pro budouci stromare kteri hledaji dalsi zkusenosti s pestovanim na stromech nebo jen pro ty co se chteji podivat jak to roste v roce 2006. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=23519
Vochomurka
Good napad jen tak dal!!
Nebojíš se že ti ti sežere nějakej ptak nebo jina havěť???
ges
sice good napad, ale neni muj :), haveti a ptaku se nebojim, maximalne se bojim ze mi kytky zdechnou vedrem


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma