Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Hulení v práci - Tohle téma bych chtěl věnovat věcem, které se týkají kouření v práci - Klikni zde pro originální téma
PiosOne
Hlavně o tom, jak vycházíte s kolegy, se šéfem apd. Protože mě to docela zajímá. Třeba přijdem na to, že dobry nápady a objevy dělají většinou kuřácí trávy a firmy nám budou proplácet naše domácí pěstírny, popř. vozit z Amstru konopí :) A nyní již přenechám místo dizkuzi...
pan dan
Ono hulit v praci se da, ale kdyz je na to cas. Ja pracuju jako programator a s cistou hlavou se mi dela lip. Euforicky okamziky totalniho naplneni z kousku zdrojaku si davam pred koncem pracovni doby kdyz jsou vsichni pryc. Zaseknu se na dalsi 2 hodiny :), je mi moc fajn a i se da rict, ze neco delam... jen ty zaseky... delam trosku pomalejc nez bych mel, ale vecer je na to casu dost...

Zkratka si dam v praci rad, ale kdyz tam jsem sam...

Jinak delam v se dvouma holkama, obe huli... ale to jsou takovy ty mlady husicky kravicky blondynky. Takze radsi nic...

...nebo se tema melo odvijet uplne jinym smerem? :wink:
Sunrise
Všechno chce svoje - ganja se IMHO má hezky vychutnat v prostředí, které k ní tak nějak patří. Takže mě fakt nikdy nenapadlo hulit v práci - a to ani v předchozím působišti, kde jsem měl pěkný "samosyp :wink:" - soukromí a spoustu času. Navíc si (ne)dokáži představit, jak by po dobrém modelu vypadaly např. mé návrhy plošných spojů :) - to by bylo horší než "zfetované pavučiny" vzniklé při experimentech, prováděných kdysi s pokusnými pavouky a pestrou škálou psychedelik :) :). Totéž platí o programování, už jsem zde o tom někde psal. Logický závěr - v práci ani náhodou.
polorobot
NIKDY NEHULIT NA PRÁCI !


neplatí pro: malíře, spisovatele, hudebníky, básníky a jené tvořitele, dále pro všechny co jim to k jejich práci nevadí pro její zajímavost, třeba bagrysta
Koblihostrom
zdravím,tak já vám pánové řeknu hulení v práci je k hovnu.Já to zkusil jen jednou,dělám vedoucího jisté firmy,a lidi jsem vůbec nechápal,sjednával jsem prodej s jedním klientem,a mluvil nesmysly,a von mě vůbec nechápal,no byl jsem vystihován,hrůůůůza tak raději po pracovní době,vono je to jistější
juleni
Uz na vyske som bol zamestnany a programoval som pre istu firmu. Bola to moja diplomovka a skoro celu som ju naprogramoval vyficany. Celkom mi to slo, akurat prvu polhodinu som na to len cumel a rozmyslal, co s tym. Najhorsie boli rekurzivne funkcie, v tych som sa vzdy stratil. Aplikacia funguje az dodnes, takze si myslim, ze je to v pohode, respektive sa mi to prepieklo. Vecsie problemy boli s tym, ze ked som si sadol ku kompu, pravidelne som si vymazal nejake veci, pricom pred tym som si povedal "tak toto nesmiem vytriet z disku ani za svet!". Teraz programujem uz inde a drzim sa pravidla, ze do roboty nechodit vykureny! Nejdem viac pokusat stastenu, taktiez neriskujem ill communication so svojimi nadriadenimi a v konecnom dosledku by to nasej teamovej praci asi tiez velmi neprospelo. Radsej si dam praska vecer a potom je to taka pohodicka...
hh-top
Mě práce sice příliš nevoní, ale zato mě naprosto fascinuje. Vydržím se vám na ní dívat celé hodiny. A od té doby, kdy jsem si dal v roce 72 prvního jointa, mi to dívání utíká ještě lépe. Pracuju abych žil, nežiju abych pracoval.

Kdo nehulí s námi, ať si klidně hulí proti nám!
Hlava
.... no , já radši vůbec nehulím , přicházím do styku se zákazníkama a vim co melu po dobrejch modelech :smoker: takže by to byl děs :devil: .

2hh-top ... v roce 72 !!! ty vole , jo , to bylo akorát na mě zaděláno :sun: .

Mějte se čau
PiosOne
Já dělám správce poč.sítě a občas si v práci s kolegou dáme. Máme vlastní kancl, takže je to celkem pohoda. Většina zákroků jde totiž udělat pomocí vzdálené správy přes síť, takže lidi ani naše nevidí červené oči a komunikace přes telefon je celkem v pohodě. Horší je když v půlce hovoru nevíš o čem je řeč. Ale celkově je to v pohodě.
hnut
hmm, ja studuju cestinu - a shulenim to neni moc dobry, malo si pamatuju. co mi ale funguje: nejdriv je potreba do hlavy nacpat spoustu informaci, nechat je sednout... pak casem... v klidku navecer /ale uplne nejlip pracuju na pochodu.../ tam pustit dyma a poradne tou hlavou zaklepat. informace, ktery tam pres den /tyden, co ja vim/ nasypes se zacnou skladat do site vztahu, vidis jazyk opravdu jako sit, strukturu /ostatne v jazykovede vicemene ceskej vynalez/ - a to je dobry... hmm, ale co bych vam tady vykladal o jazyku... zkratka hulenicko je dobra pomucka, kdyz se potrebujes podivat na veci, ktery uz v hlave mas /to bych chtel zduraznit/ nejak jinak, komplexnejs, kdyz potrebujes proverit spoje a vztahy mezi vecma... pak je to dobry, fakt.
AlexD
koukam, s programatorama se roztrh pytel ... patrim do stejnyho ranku ... a do prace jsem prisel zhulenej jenom jednou ... zbytek tejdne jsem pak daval dohromady to, co jsem napsal zhulenej za jeden den ...
zmenil jsem praci a ted v praci nehulim ani ani ...
nicmene jsme meli firemni parbicku ... a tam jsem si dal ... a byla to pohoda ... nikdo nic nerikal, proste OK ... sice obcas ted kdyz si v praci balim normalni cigarko, tak se ptaji jestli to je travka ... ale problemy mi s tim nedelaj
PiosOne
hnut: To mas pravdu. My minuly tyden v praci delali rozbor na pristi rok. Jaky HW a SW nakoupime. Jakym smerem se bude vyvijet nas odbor informatiky a potazmo i vypocetni infrastruktura v celem podniku. Behem tydne jsem si precetl docela dost zajimave literatury. A kdyz jsme tak sedeli u sefa (byla to neplanovana porada a asi hodinu pred tim se za mnou stavil kamos se svou sklizni), tak me v souvislosti s nastudovanymi informacemi napadali ruzne smery vyvoje. A tak jsem se o ne podelil (nastesti mam u sebe porad Visin, takze jsem nemel cervene oci a diky zvykacce ze me ani netahlo huleni). Sef me chvili poslouchal a pak rika, "piste to nekdo" a me "to jsou perly, co ty vzdycky rikas". Docela jsem se premahal, abych se nesmal. Nejlepsi byl ovsem konec, kdyz asi po 30 minutove diskusi o tom, zda prijmout dalsiho pracovnika a jake k tomu jsou duvody, jsme si ho oduvodnili. A kdyz jsme se loucili, tak jsem na to nejak zapomel a zeptal jsem se, kdy tema noveho pracovnika budeme probirat. Proste klasicka ztrata kratkodobe pameti. Nastesti si mysleli, ze to je vtip :)
hnut
jo, tak jsem to presne myslel. jsem rad, ze to slysim i odjinud. :)
HOUBA
No, jo prográmátoři, to si musínajít práci, u které se dá hulit. Já dělám v hotelu nočního recepčníhu: vzadu si po půlnoci dám pár prdů ze skoro čistýho, Sednu za komp, ulítnu si a pak přijde šest taiwanců a bude chtít pokoj, a já mám pocit, že jim rozumím (tý taiwanštině, nebo co by to mohlo být),a pak mi dojde že mluví anglicky a že jsou hrozně vystrašený, kde se tu vzali a já si uvědomím, že jsem první člověk, se kterým se baví v pro ně úplně neznámý zemi (nepředpokládám,m že by taxikář nebo imigrační úředník ovládali angličtinu - to je zajímavý, chodí sem nějakej taxikář, .. nebo snad......imigrační úředník. Chtělo by to udělad průzkum (tady) z jykých všech profesí sem chodí lidi -- předpokládám, že programátoři a správci sítí budou nejpočetnější, ale.................málokdo z nich v práci hulí .....to takovej taxikář......ten by mohl vyprávět..............sorry, nějak jsem ujel......v pracovní době k tomu. Howg!
hh-top
My překladatelé to máme sice mnohem lepší, ale po některém matroši se musím dívat do slovníku také o něco častěji. Někdy se však s travkou ponoříme do takového soustředění, že mě po deseti stránkách z překladu vytrhne teprve bolest těla zkrouceného na židli. Jsem si jist, že většina prací by se udělala bez trávy lépe, ale jsou zase věci, kterými bez ní nepohneme. A tak všeho s mírou!

Ruší-li vás kouření při práci, přestaňte okamžitě pracovat!
Haman
Loni v lete jsem makal na GO stánku Eurotel v mistnim hypermarketu a tam jsem hulil kazdej den. Na to jak jsem s ochrankou pálil jointy před vchodem do Kauflandu se nedá zapomenout. Ten týpek hulil poprvý v životě (bylo mu 25) a po ziletce SILVER PEARL ho byla pozorovat fakt prdel. Mám vždycky strašnou radost když někoho skouřim. No a za pul roku me vykopli, protože jsem v pracovní době furt hulil a chlastal.
pan dan
ten dovetek se mi MOC libi :) k4u
hh-top
Díka za Karmu, je to první, ke které se v mém případě někdo přihlásil. Ale který dovětek máš na mysli? Ten o práci a nebo ten o hulení?
maestro_007
V parci moc zkusenosti nemam, ale jak uz tady bylo napsano hulit se ma v prostredi ktere vam vyhovuje, ja osobne do prace nehulim, po praci to uz je jina :-)
Savky
Tak jak to tady ctu si rikam, ze jeste nikdo nepracoval zhulenej v delnicke tride :-) Tak to ja uz jo a je to poradnej narez. Pracoval jsem brigadne v podniku kde se vyrabela vlnita lepenka, krabice, obaly proste vsude byl sam papir. Kdyz byla poledni prestavka tak jsem si dal sam brcko, po peti minutach jsem si rikal, ze asi zdrhnu ... no ale nevzdal jsem to a sel jsem ke sve masine. Zvuky byly drsne strojnik taky vsechno mi musel rikat nejmene trikrat. Lidi vypadali jako ROBOTI hnus dalsi den jsem skoncil !!! a sel delat do Globusu. Tam jsem hulil s Jimem kazdy den bylo to naprosto v pohode a toho JIDLA VSUDE !!! :-) Na lidi jsem si zvykl takze ted hulim naprosto kazdy den a to i ve skole. Zdarec PS: samozrejme, ze nejlepsi je si zahulit pekne v klidu a hlavne ne SAM !!!
maestro_007
Hele ja bych to huleni sam tak neodsuzoval, s kamaradama je to SUPER, ale zahulit si a jit plavat, nebo hrt na PC je taky SUPER.

O lezeni ve vane se svickama ani nemluve ;) ;)
blackberry
V PRACI NEHULIT POKUD O NI NECHCETE PŘIJÍT!!! ono se tomu sice někde nevyhnete, a tak i já měla to štěstí párkrát oddělat svýho šéfa skunkem, byla docela sranda po tom po něm něco chtít... no a mela jsem to take naprosto v pohode s kolegyni, svuj kancl, proste pohoda, nez si sef do kancelare pribral novou asistentku, slecna z Moravy, ale bohuzel totalne sucha, ale hlavne totalni slidil, no nebudu to prodluzovat, tahle slecna nebyla priznivec marihuany, a tak se stalo, ze diky jejim intrikam, prislo par lidi o misto. Mezi nimi jsem byla i ja, nemrzi mne to, mam novou zkusenost. Ale ze to teda byla zasivarna.... :O))
pan dan
Ruší-li vás kouření při práci, přestaňte okamžitě pracovat!
Tohle jsem mel na mysli
O vikendu se obcas ukazu u svyho znamyho (no prakticky tam jsem nakvartyrovanej temer kazdej vikend) na vesnici, a znate to - zahradka, dilna, cement, prace furt dost. U tyhle prace hulime fakt statecne, ale obcas se stane, ze nas zacne ganja u prace vyrusovat. At zije vyboldovana veta nahore...
magellan
Ja jsem aktualne 3D designer, delam na velkych scenach pro virtualni realitu, takze si obcas smotnu sympaticke brcko a ulitavam si na vlastnich 3D prostorech ;) mam ale zkusenost, ze k praci se to moc nehodi - vsechno pozaviram, cumim po webech, kecam picoviny na irc a kde nic tunic ;) jo, a na cervene oci je preci nejlepsi VISIN - hned jak ucitite prvni mazec, kapicku do kazdeho oka. Pohled se vam rozjasni, cervena barva zmizi a jen hodne zasveceny clovek pozna stav vyhulenosti
PiosOne
Nesla by udelat tady na Groweru nejaka anketa ohledne povolani? Docela by me zajimalo, jak se na tom hulici s povolanim pohybuji.
magellan
asi bychom se nestacili divit ;)
magellan
Pios: tak me napada, proc zrovinka nezalozis novy THREAD s timhle svym napadem nekam, kam se to bude hodit? Bude to zajimave poctenicko.. neco jako "Vepiste sve povolani plus kratky popis svych hulicich aktivit v nem ;)"
PiosOne
Magellan: Tak uz jsem to zalozil, je to klasicky v Kurarne. Pouzil jsem tvuj text. Diky za nej. Mas karmu :)
magellan
PsiOne: Diky za karmu, hned zkusim prvni zatezkavaci pracovni testik, at mam co popisovat ;)
tomy
ja pracujem ako administrator SCO , novell .... , a pokokot inych veci v statnom podniku. tej roboty si vela neuzijem (nechcem to zakriknut:-) ) a vacsinu casi drtim kauntera . v robote si vzdy rad pohulim este to namne nikto nezistil , a na moje blbe vnutorne pocity , ale da sa nato zvyknut. zazil som aj extremnejsie hulenia. a vojenskom cviceni , pocas jazdy BVP v roji a potom som utekal dole kopcom do utoku :-) pekny flesh . takze hulenie v praci mi nepripada az take neviem co . akurat som raz mal velku haluz ked som si rano dal fajnovu lampovicu a dosiel som do roboty a asi tretina vsetkych pocitacov bola zavirena. vsak viete adminovia (tupy userovia otvaraju maily) ...
PiosOne
tomy: tak to znam, akorat ze ja nemel zavirovane pocitace, ale kdyz jsem se vratil vyhuleny z obeda, tak byl vytuhly Novell server. Musel jsem ho fyzicky restartnout. Predstav si, ze kdyz najel, tak hned kdyz jsem skocil do Monitoru tam bylo cca 40 uzivatelu (pred restartem cca 50) a vsichni meli otevrene ty stejne soubory (vetsinou dokumenty)a vubec niceho si nevsimli. Restart jsem kvuli vytuhlosti konsoly musel udelat pomoci Poweru na bedne (nas server Compaq nema Reset). Stalo se ti to nekdy? Me poprve a byl jsem z toho celkem hotovy a myslel jsem ze se mi to zda kvuli memu stavu. Nicmene mi to potvrdil kolega informatik, ktery ten den na obed nesel, takze se nejednalo o halucinaci.
AsteriX
Souhlasím s tim, že hulení v práci je věc, která nedělá dobře. Vyjímku tvoří práce tvořivá, gde se bez velkého působení lidských sil dá udělat něco pěknýho a práce, která vás baví. To bude asi hlavní faktor. Taky sem dělal pár let Dje. Nejdřív v hospodě, která byla vyhlášenej pajzl a doupě (tam sem začínal) a potom na regulérní diskotéce. Potíž je v tom, že to věděl i šéf a i přes návaly lidí (hrál sem techno a hip-hop) muselo dojít k výměně za diskofilnějšího DJe. Ale kvůli tomu co se tam hrálo tam chodili ty lidi. Co dodat? Kouřit? jak gde.
maestro_007
Huleni v praci je podobne ja ve skole, doporucuji nehulit :-)
PiosOne
Souhlasim, ze by huleni nemelo patrit do prace. Tim myslim bezne ho uzivat jako treba kafe. Ale podle me se to obcas da tolerovat. To ja si kuprikladu obcas dam. Treba minuly tyden z toho vylezl turnaj ve stolni fotbalku naproti v hospe :)
WiB
Čaute,taky dělám správce hodně malé počítačové sítě a když občas jdu do práce,tak se povede,že jsem občas zhulenej,to řeším věci buď hodně rychle(když tam jsou zaměstnanci) nebo pomalu(když jsem tam sám:)) Takže každýho věc...
Jinak hulení bych snad i doporučoval(pokud člověk zvládá i když je dost vyhulenej-no prostě když jste zvyklí) v práci tvořivé(malíř,grafik,hudebník) a stereotypní(kopáč,brigádník...)

Záleží jen na Vás,jestli už jste zvyklí:D
Kyng
Brigádu zkouřenej nedoporučuju! Obzvlášť ne ve Staropramenu! Dopoledne kalíte lahváče o polední přestávce někdo navrhne špeka, vyndá houbičky, já měl Herrera, a odpoledne čtyři hodiny přendavat lahváče z bas do krabic, případně lít pivo do kanálu. Už nikdy!
reefer
Kdyz jsem byla o neco mladsi (reknem tech 15 let :sun: )a jsem pracovala po vselijakych kramech. Bylo to obdobi co jsem hulila od rana do vecera kazdy den, tak to jsem i hulila do prace (v reznictvi to bylo zuzo!)
Ted ale uz 8 let delam financniho analytika/kontrolera a moc nehulim v praci. Kdyz jsem doma a davam dohromady nejaky report nebo neco, tak si dam spicka a to jsem pak CHYTRA!!! A mnohokrat jsem dostala i pochvalu na report co jsem pak sefovi predala :bounce: .Nebo kdyz mam upeceny kolacky, tak si treba dam, ale to si musim ujistit ze nemam zadny schuzky.
Jinak, huleni v praci je fakt nebezpecna vec, delat to pokud opravdu VIS ze muzes, ze to vse zvladnes.
krtex
Jako projektant (zacinal jsem u huti- valcovaci stolice..., dnes se ours firma specializuje ciste na Gastronomii- Kuchyně ZŠ, Menzy, Nemocnice, Domovy důchodců, závodní jídelny, MEGA výrobny pokrmů-10 000+...) travim vecinu casu u PC. A pri zakladnim architektonickem zpracovavani (vse 3D- ACAD) nejaky ten modylek dokaze cloveka totalne inspirovat a pak ma napady jako BUH, ovsem nekdy neni schopen... niceho...
Ale pri takovych stereotypnich dodelavkach (treba popis zarizeni v technicke zprave), kdy clovek nemusi moc premyslet, ale spis rutinne "MAKA" je huleni o nicem, jen se cloveku vic "NECHCE"- tot muj nazor
(i kdyz uz sem zazil i pracovni modylky, kdy sem jako student na brigade na montazi na nocni smene misto bezne praktikovaneho spanku "lital jak suspajtl" a fakt makal za 3 lidi- ti to brko nezvladli, HA HA!)

best regards, ktx
Eremite
Já sice jěště nepracuju,ale můj kámoš v práci něco stěhoval,vyčadil se víc si toho nepamatuje až to jak tobylo všechno venku na svém místě a velmi rychle.Nebo kámoš zedník říkal že omítal zeď a z té stěny vylezl obličej,dobrá to haluz,ale ta stěna pak vypadala.Zbourat,Znovu!!!!
Simon
Tož ačkoliv je to dost vzdálený od oboru kterej sem (téměř permanentně zhulenej) vystudoval, momentálně dělám na pile. No to víte je tam spousta takových železných věcí se zubama, všechno se to točí takže to už radši neriskuju. Jednou jsem si takhle z rána pěkně pokouřil, chodil po lese prostě paráda. Pak jdu na dvě na odpolední a pořád v pekelným rauši. No byl jsem z toho little confused :confused: .... ale můžu psát, takže mi asi ruce zůstaly :D
Bryant
citace:
Původní příspěvek od polorobot
NIKDY NEHULIT NA PRÁCI !


neplatí pro: malíře, spisovatele, hudebníky, básníky a jené tvořitele, dále pro všechny co jim to k jejich práci nevadí pro její zajímavost, třeba bagrysta



Pises, ze neplati pro malire atd...??

dovolim si k tem hudebnikum:

Jsem profesionalni muzikant, vazna hudba, a reknu ti ze taky si to nelajznu hulit v praci.Ono kdyz mas hrat s orchestrem nebo solove na podiu pred asi 800 lidma,musis mit absolutne pod kontrolou prsty, dychani techniku tak uz samo o sobe to je takovej ulet a takovej zahul na psychiku a koncentraci,ze byt vypeprenej na prach tak nezahraju ani "HORI" :) Ver mi, neni to jednoduche....vzdy az po praci s pocitem dobre provedene prace a s pocitem ze jsi tomu obecenstvu neco dal....tao se pak krasne huli :wink:
Wegal
Je hulit a hulit si myslím

Když v práci nemám zrovna dobrou náladu tak si dám třeba 1/2 prásk nějakýho modelu kterej znám a nálada je hnedka lepší.

Když se řekne zahulit tak to nemusej bejt zrovna 2 špeky nebo tak.

A to neplatí jenom pro zaměsnání.

Je třeba omněřovat množství pro zůzné příležitosti!

PiosOne
Wegal: souhlasim s tebou, v praci mi taky staci jen par prdu, celeho speka bych asi nerozchodil, to bych potom taky mohl treba zformatovat disky na serverech nebo neco podobnyho
warial
za to jak nenasilne pistupuje k práci to se,mi líbí takový free lidi a taky za to ze zkouřil ochranku a t ože tě vyhodili že si moc pálil a vylejval se tak to už je dost divoký
Ja když jsem v práci resp.před praci dal spíčka,tak jsem se modlil aby po mě nikdo nic nechtěl abych nemusel s nikym mluvit.Sedim totiž v kanclu se 40 cátníkem a 40 cátnicí a teď k nám prišla jedna mladá buchta takže mám strach aby to v tý dost prosvětlený kanceláři na mě nikdo nepoznal.Na mě je to totiž fakt hrozně poznat,buď se furt šklebim nebo směju ale oči ty sou vždycky jasný.Taky mám pocit že když na mě někdo z mých kolegů mluví a kouká se mi do očí že tak jakopby zkoumal jestli náhodou nefetuju či tak.Oni to prostě neznaj a myslim že jsou proti i když o hulení nemluvíme.Jsou dost konzervativní až to skoro přenášej na mě a já se pak nějak nechtěně hlídám když jsem zkouřenej.
danny
Já si dost dobře nedokážu představit jak před výlezem na 60m stožár do sebe láduju ganju aby se mi líp lezlo.Vono stačí že mam plíce napadrť za těch deset let hulení.Kdepa hulit v práci by mohlo pro mě skončit krchovem.Čau
pan dan
yo, takze...
zmastit se v praci, ktera me bavi (coz je nastesti muj pripad) je v pohode. Ale samozrejme s mirou. Delam programatora a uz se mi stalo, ze jsem si dal sluknu a pak jsem se pouze tlemil do monitoru s prstama na klavesnici absolutne bez napadu a motivace cokoli delat. Ale jinak kdyz to neprezenu "absorbuji pozitivni vlny"
Taky samozrejme beru ohled na to, jestli mam cas druhy den ten zdrojak opravovat :) nee samo, kdyz je joo rychta tak radsi nehulit, ale kdyz je klidek a nenarocna prace, tak proc si ji nezprijemnit?
Kdo na to ma (a ma zjisteny, ze na to ma) tak muze s klidem, ostatnim bych to nedoporucoval. To radsi az po "padla"
PORSCHAK
PiosOne: Přesně tak. Jsem majitel firmy čítající sedm zaměstnanců, vím, jaké to je jednat zhulákanej v bance, jak dlouho trvá fronta na poště, jak po minutě telefonního hovoru nevím dané téma atd.
Negativa převažují, je to lidem pak už divný.
Ale občas si zahulím při cestě domů, je zajímavé sledovat měnící se pohled za volantem a řízení se za chvíli promění v zábavu.Škoda jen, že se většinou neudržím a druhou polovinu šedesátikilometrové cesty domů závodím.
CypressPce
No nevim ja zatim nejako nepracuju a kdyz sme si jednou zahulili s kamosem na brigosce tag to bylo v poho sice sem nemel poneti co delam ale bylo mi to jedno protoze to byla jenom brigada:)
Aspon mi to rychle uteklo a moh sem padit domuu:)
Lina
Huleni celkove ztratilo kouzlo samo o sobe a tenhle thr. je o tom jasna vypoved.Hulim uz par let a samo,ze to pozoruju i na sobe,ztratilo to kouzlo co to melo ze zacatku.
Driv,se hulilo pri ruznejch akcich,at uz treba posezeni u ohne,nebo formou vyletu,seslosti....ale ted,jak mi mozna da leckdo z vas za pravdu,huli se furt a kolikrat i zbytecne mnohokrat vic za vecer,nez je skutecne potreba.
Ted,kdyz je to tak masovy,jak je,se tomu ani nedivim,ale kazdej by se mel mozna zamyslet nad tim,proc si ten klacik v praci dava.Ono mi to totiz prijde stejny,jako by si nekdo v ty praci dal pet piv.
kubculka
uz to tady spousta lidi psalo - kdyz vis ze si toho speka muzes dovolit tak proc ne, a kdyz jsem si tenhle thread cetl tak me prekvapil prispevek od PORSCHE kteryzto se zkouri po ceste domu z prace autem a pak ?zavodi? - kazdyho vec - doufam jen ze to mas zmakly.
ja mam otestovanyho odpoledniho pidispeka (tzv. tri-prask) a pak se mi programuje uplne paradne.
ale dat si 5 piv jak to tady nademnou pise LINA tak tady budu sedet vymletej nasrot a nenapisu ani radek. howgh
PORSCHAK
to Kubculka
Věřím,že to zmáklý mám, kdybych si nevěřil, byl bych magor. Prostě se často neudržím jet pohodu, někdo mě předjede, mě to nedá a už to oba mastíme. Moc rád jezdím rychle, dost jsem toho najel, jsem zkušenej třiadvacetiletej řidič, za rok najedu čtyřicet i víc tisíc kilometrů. Jinak jsem ohleduplnej, neměj strach, nejsem žádný jezdecký prase.
dalajlama
co se týče jízdy autem, sice mám rád taky rychlost, asi jako většina řidičů - dobrej pocit, když to vodsejpá :D - ale právě že mě kamarádi znaj, že su dle nich jedinej člověk se kterým sednou za volant když su zhulenej, neb vijou, že to dělám často a že když se zhulím a řídím, tak to právě vypadá tak, že si pustím regéčko, jedu si padesátečkou s vodevřenejma vokýnkama, pouštím chodce, při kontrole se s policajtama na půl i více hodiny zakecám a vše je o.k. a vyloženě si ulítávám na cvičení si jemnosti mojej nohy na plynu a tím na plynulosti jízdy... :p:
no a v práci? podnikám a tak jsou chvíle, kdy si špázla dovolit nemůžu a je mi to jasný a vím, že by mi to k ničemu nepřidalo, takže sám ani nechcu no a protože se živím hlavně psaním a grafikou, tak jsou chvíle, kdy vymejšlím třeba grafickej návrh nějakýho projektu a... no abych tak řek.. zakázek mám dost :D
drew
Já v práci teda rači nehulim.Už se mi to párkrát povedlo a vždycky se děly fakt hrozný věci.Pravidelně mi těsně po špeku zazvonil telefon a já musel řešit něco hrozně složitýho a připadal si u toho jako naprostej debil.
Navíc mi můj šéf vysloveně zakázal hulit v pracovní době.
Asi se provalil nějakej z mejch parádních kousků,ale je to bejvalej hulič,tak mi jenom domluvil.
Jinak máme takovej skoro každodenní rituál,že dáváme takový menší brčko cestou z práce
PORSCHAK
Tyvole, řekl jsi to opravdu hezky, tlemil jsem se jako prase.
K +
speedy.hvr
Jak to sleduju sem asi jediny co se zivi rukama :-)) delam na cnc obrabecim centru a tam se vazne neda ani myslet jednou sem prisel po par pifkach a nerozchodil sem to!!! :-)) kazdopadne kdyz sem delal jeste na klasice byl to mazec s kamosem sme osedlali zdvizku rozjezd na plny koule pak plny rejd a tocit se co clovek vydrzel.... kamos skousel co vydrzi za odstredivou silu a nasel sem zamotaneho do soustruhu a podobne bejkarny... jednou sme to uz nevydrzeli a hulili sme uz v 6 o prestavce stim ze se stejne nikdo neukaze... ha v 7 tam byl sef a dovalil mi 3 4metrove konzole a donich frezovat ruzna a jina vybrani + drazky .... doted nevim jak sem to zvladnul :-)) Jo a PiosOne stim telefonem sem uz taky dobre zahucel mneli sme v praci problem s ridicim systemem rval sem se stim celou noc a rano sem se doma hnedka musel uklidnit jenze v 7 volal kolega co stim je a po 2 minutach sem nevedel ani jak se menuju :-)) clovek by si mnel rozmyslet jestli si to muze lajznout a stejne nej je to bud doma nebo s prima kamosi nekde venku !!!
fumador
hulení v práci.....no když sem dělal u jedný podlahářský firmy (pokládal a brousil sem parkety) tak sme s kolegou hulili pořád...až do jednoho okamžiku...ten okamžik byl loni v zimě, měli sme rozdělaný 3 cimry, já zrovna brosil jednu a kámoš tmelil druhou, najednou přišel že to má ubalený, tak sme šli do tý třetí a odpálili to. zavřeli sme se tam, votevřeli sme si okno a dívali se ven na lampy ve tmě jak kolem nich padaj vločky sněhu, sekli sme se dost na dlouho, nevim na jak dlouho, ale když sme votevřeli dveře, tak byl všude hroznej dým a smrad.........hořela nám bruska( za ňákejch 200 táců).... a málem schořela i celá podlaha..............od tý doby sme hulili až když sme měli všechno hotový a v klídku...někde jinde....nebo v autě když sme se vraceli na základnu :)...ted dělám v jedný fabrice, v klídku u kompu....... ale hulim jenom když zamykám barák a všichni už jsou v tahu :) ....jinak večer s kámošema je to stejně nejlepčí :)
fumador
S E M V P R A C I A N E V I M :eek: :frog:
CorWin
Tak abych ukončil toto remcání a přešel opět k tématu, připojím svůj názor na věc.
Vykonávám práci manuální (baví mě) a od toho se odvíjí můj příběh. V zaměstnání kouříme dalo by se říci pravidelně, něčeho po ránu a pak dle chuti. Jelikož je to práce manuální tak se při ní dá zkouřit docela příjemně. Pak su v pohodě práce odsejpá a někdy se do ní zažeru a až moc. Ovšem když je to práce pro hlavu tak nekouřim. Jednou jsem makal v takové firmičce, kde jsem toho měl na starosti více a bylo na mě závislých povícero lidí.
Tak to jsem nekouřil, nikdy. Sám sebe si nedokážu představil jak bych to fšechno ošéfoval.

Závěrem bych chtěl ríci, že kouřim převážně ganju a ta je v poho. Skank při háku nemusim, páč jsem pak zpomalenej.
Toť vše tak zdarecmazec
Mr.Floopy
no zacal bych asi takhle delam v pekarne kde se vzrabi chleba(to je jedna parta lidi),housky rohliky(druha parta lidi) a koblihy(treti parta lidi),

no a v ty pekarne dela nakejch 25 lidi no a z toho huli tak tretina takye nektery smeny jsou fakt rachot proste kdys je pet hulicu na smene tak je to takova prdel ye clovek ani nevi ze ma hotovo a de domu,
huli se tam porad a kor ted po sklizni se tam vyhuli takovejch 20 jointu dene, fakt bych vam to pral zazit.
Mista PM
Mám dvě rachoty: na praxi makám v nejmenované velké firmě u počítače. Celkem zodpovědná činnost. Zhulenej jsem tam přišel jen jednou - šichta pohodička, poslouchal jsem muziku a tvořil účetní doklady. Proooser.
To, co jsem podělal na nějakých 40 dokladech mne otravovalo ještě dva měsíce. Kapku jsem na to sral a bylo hotovo. Ale jinak celkem prdel. Na komunikaci se zákazníkama ani slovem ani písmem to ovšem nebylo, neměl jsem na ně smysl.
V řeznictví (který mi umožňuje přežít) se bavím u mašiny tím, že balim cokoli, co lidi chtěj na tácky pod fólii. Neni nic lepšího, než s kámošem zahulit za udírnou (trocha kouře navíc tam nehraje roli) nějakej venek, vrátit se k mašině, pustit si Marleyho nebo Mad Professora pěkně nahlas a než udrtim další kónus se moc dobře bavim a řežu do masa (chce to nezapomínat na prsty, za a) to bolí; za b) by se bez prvního článku špatně motaly brka) - a balim to a je pohodička. Takže s klidem kuřte, pokud vás práce baví a nehrozí ztrátový zranění.
eMson
no - ja bych si asi i v praci mozna mohl zahulit, ale jednak nevim proc a jednak prece jenom bych si asi nebyl jistej barvickama - asi bych na to vic kaslal ...

proste v haku zasadne nehulim - rad si dam spicka fklidku (treba s brachou a pak se smejeme nad prozitym dnem) pak je to totalni pohodicka

teda ale koukam, ze jsou tu lidi co hulili (72), kdyz me tata s mamou teprve delali :D ... (jsem rocnik73)
deno
Co? Třeba takhle po obědě si dojít na brčko a pak celej den zmazlanej poslouchat blbý kecy zákaznů a šéfů... - Kdo neskusil ať rozhodně zkusí. řeknu vám lidičky, že neni nad to, kdyžse strhne nějakej průser, školení nebo porada.. - fakt super - neskutečný úlety. Nejlepší je něco vysvětlovat, když mám stav tak 5 minut do totálního kolapsu :D a tvářit se, že je fšechno ok a pod kontolou :satan:
Apač
Apač mít radost, že česká bílá muž objevil magii hulení v práce. Duch hulení vede každá zodpovědná pracovník k vyšší výkon, víc kreativita a radost na pracovišti. Já mít dobrá zkušenost...
cosmos
ne já radši v práci už moc nehulím, příjde mi to pak zbytečně náročný, ale občas je to pohoda:bravo:
...docela peklo je dát si mlíko nebo koláčky:mutant:

:bong: :bong: :bong:
deno
2 cosmos :
koláčky kolegům - když sou narozky, den žen, dětí atp...
plánuju to po sklizni a budu pozorovat so se tu bude dít :D :D
No, od tý doby, co mám práci doma na PC,
tak jsem zase rád, že nemám moc hulení. :)
Dejva
jo jojo v praci hulit je f pohode narvat si takovou 2 prdovou faju :D nachvilku s stratit a pak vesele vyrazit obsluhovat hosty nekdy je to teda vo pruser ale jindy je to zabava no ale kdyz uz hulit v praci tak asi jedine hasis protoze po ganje sem linej a nic uz se mi nechce delat
kdezto po hasi se do prace doslova hrnu (no to zas ne ) ale proste se mi dela lip
acidrop
deno > a budu pozorovat so se tu bude dít ?????
to snad ne?!
deno
2 acidrop :
a proč ne? tady fšichni hulej a někdy (často) deme na brčko.. no ale když jim po ránu podstrčim bábovku nebo něco, tak jim to za chvíli bude jasný... a sranda musí bejt :D
michalangelo
V práci zahulit musí být super, někdy to musím zkusit, třeba zítra. a pak uvidíme :-)
viktorek
V práci hulíme všichni, až na jednoho kuchaře, ten jenom chlastá a dle jeho slov mu to vyhovuje. Ovšem dle našich on musí někam zajít, něco vypít, pak čekat až se začne motat a potom to všechno zaplatit. Navíc už nesmí nic řídit - kdežto já to smotnu, vopruz z práce je pryč, prohodím pár veselejch vět se štamgastama, který mě jinak nepředstavitelně serou, nic mě to nestojí a po práci v klídku nasedám do svého vozu a odjíždím HOME.
Jasně, že to někdy nevychytám, stavěj se kámoši, dáme jednoho či dva, do toho nečekaná várka hostů a já tam pak lítám a vůbec nevím "která páčka"??? No prostě MAZEC. Ve finále to vždy dobře dopadne, to nechápu? Vono taky spousta lidí ani neví, nenapadne je to jako furt mě! a taky si to už umím kočírovat, jak již zde bylo napsáno: fajfčička na dva prdy ideální.......
divnaregistrace
hmm, tak to sem asi jedinej kerej ve worku nehulí
asi by to bylo blbý jít na jednání uplně na šrot:-(
navíc furt něco píšu a když sem naposledy v pondělí navrhoval nějakou smlouvu (vo víkendu sem hulil o106) tak sem si to pak v úterý přečet a nechápal sem co sem tam psal za sračky.
1. nemůžu se koncentrovat na work
2. mám z hulení lehký sociální fobie
3. zapomínám jako prase
4. je mi to fšcko jedno a to si nemůžu dovolit
5. zahulit si doma nebo jinde o vikendu a vědět že nic důležitýho nemám ja fajn - ve worku to prostě nejde
gizmo
No ted sem ve worku jeste nehulil, ale nevim jestli je to dobrej napad. Sedim totiz u 3 komplu, mam na hlave sluchatka, pustenej jungle, zatracene dobry pripojeni na net.... a tak se mi zda, ze bych asi zhulenej jenom cumel na happytreefriends a poslouchal jungle a prace zadna :D
Apač
...... protože Ty odhalit princip hulící slasti ve worku. Každá práce být trochu prostituce - bledá tvář prodá svůj čas jiné bledé tváři a dostat za to peníze.
Že i v té největší zhulenost VŠECHNO DOBŘE DOPADNOUT JE jasný: Duch huleníchrání Tebe!
Blackflys
Vzhledem k tomu, že mám věčně za zadkem šéfku, nemůžu ani pomyslet na to, že bych si v práci zahulila..Pracuji na recepci v hotelu a tam musím být opravdu pořád při normálním myšlení. Jednou jsem přišla na odpolední, už skoro v normálním stavu a nedalo se to v práci vydržet. Šéfka si pořád chtěla povídat o blbostech, které mě absolutně nezajímají a já jsem s ní nebyla schopna komunikovat a když už jsem něco řekla, tak to musela být pěkná blbost, protože se vždy tvářila nechápavě...Mám ale v poho kolegu, ten hulí taky, takže když na něco zapomenem, víme čím je to způsobeno a navíc se v práci neprudíme....třeba jako dnes. Šéfka má volno a my v podstatě taky, ikdyž jsme ve worku. Je to prostě pohodička bez pruďáků... Ale i tak ani jeden v práci nehulíme, to bychom pak asi zapoměli na všechny povinnosti, které nám šéfka zadá...Nejlepší je hulení po práci, odvaz..
litlle stoney
Ja teda v prace hulim vyjimecne. Spis brcko na cestu autem do prace - to je pohoda... Muzika vcelku nahlas a hodina cesty pred tebou a potom to v praci dozniva. Je pravda, ze kdyz prijdu tak to este asi pul hodky nepobiram, ale potom se to rozjede a stoji to za to...
gizmo
Hehe tak ted du se sefem na speqa, takze ze by postup v kariere?? :D
india
Tag u mě zásadně platí po práci legrace, takže ani ťuk. Momentálně mám blbej work . . . .
Samozřejmě čekám až padne legalizace pak živnosťák a zvu vás na vyhulený masáže, jo tak na to mám specializaci.
PiosOne
deno: než založíš nejaký thread, tak se podívej, jestli už něco podobného založeno není, viz. Hulení v práci
deno
2 PiosOne
tak to se omlouvám :(
ale očividně se to ujalo i napodruhý.. :beer:
PiosOne
v pohode, hlavne kdyz je vsechno v klidu a nevztekas se :))
deno
nééé :D - vztekat se začnu až budou mít kytí nějaký růstový problémy :cool:
pan dan
v praci hulim minimalne, jen kdyz je jooo cas a chut. Jinak totiz pracovni moralka klesa, prace pribyva desetkrat min nez za strizliva. Cist zmastenej zdrojak chvilku po jeho napsani a zjistit, ze vlastne vubec nechapu co kterej postup ma jako znamenat je fakt opruz, nasleduje predelani do "citelnejsi" podoby a kruh se uzavira a jede se znova a po chvili kdy zjistim ze to nikam nevede si zaparim elastomanii? brrr kdepak. jo kdybych delal ridice byla by to slast ale pro programatora je to past. :D
Doma u kompa si vklidu dam a ucim se c++, nikdo me neotravuje, mam klidek a jde to... zajimavy...
thc_george
Ja ješte do práce nechodim, teď sem udělal maturu, takže sem doma. Ale ve škole nebylo nad to, zdejchnout se z výpočetky o 10 minut dřiv do třidy a tam si dat fáju:)
Apač
Apač a většina bledých tváří podporuje hulení at work.
dr. sklenenka
je to v poho, zalezi asi tez hodne na povaze. ja se zivim prodejem ojetych vozu, jsem denne v kontaktu s lidma a musim rici ze me to pak vice bavi. je to tak.. ale rikam, na kazdeho jinak.
zrovna jdu odpalit...
dr. sklenenka
tim sem chtel rici ze v praci hulim kazdodenne.
...malem sem zapomel na to hlavni..
LuB
Niekedy sa to dá ale nie vždy
Strašne rada sa nahúlim s kolegyňou keď ideme autom niečo vybavovať. Keďže pracujem popri škole ako asistentka tak vačšinou sú to také drobnosti pri ktorých netreba myslieť...
Napríklad chodíme veľkoplošne kopírovať alebo odniesť výplatu, príbadne behám po sociálkach a daňových úradoch odnášať nejaké dokumenty. Je to vcelku sranda a strašne rada šoférujem keď som príjemne nahúlená, jazdu si úplne vychutnávam a šoférujem opatrnejšie a pomalšie.
Ale byť zavretá v kancli a čumeť do ksichtov iných kolegov to nie je nič moc...
AgeOf
MNno ja hulim ako student na praxi ako strojar a tam je to wesele na rano si supnes 3vodne a potom pozeras a pocuvas ako to tam vsetko meni farby hukoe pohybuje sa celkom fajn haluze ale ked mas robit je to zle... bars co ti moze odfaklit prsty cize dost blbe to dakedy je...
Huk
Zdravíčko, znám Grower už nějakej ten pátek, ale teprve dneska jsem se rozhodl zaregistrovat:) no a říkám si kde začnu...a jak na to tak koukám, tak asi tady:) Dělám v jedný velký pojišťovně (vlastně v tý největší:)) a kámoš, kterej bydlí na jižáku, kousek od mýho pracoviště si mě občas vytáhne na polední přestávku...strašlivym způsobem mě zpeče skunčikem a tradá domů, teda jako on tradá domů a já zpět ke kompíku. Dřív jsem seděl v kanclíku takřka sám, jenom s jednou postarší dámou a to bylo ve velký pohodě. Jenže teď je tu takovej ten styl všichni společně, hezky ať na sebe vidíme:) A to je hroznej mazec. A to takhle jednou sedim, čumim do kompiku, serfuju na netu (protože jakákoli práce je dál vyloučená) a zrovna projíždím link od kámoše s fotkama nějakejch opravdu moc pěknejch indoorů, hrozně se tomu potlemuju a najednou se jen tak jakoby nic ohlídnu přes rameno a tam stojí muj šéfik...totálně jsem zkameněl, protože jsem si uvědomil, že na mě musí bejt hrozně vidět jak jsem zpečenej:) a ještě si do toho prohlížim fotky monstrózních kytek. Čekám co bude...a šéf se usměje (týpek kolem pětatřiceti) a povídá, "jó tak takovýhle kytky má muj švagr ve skříni, to já nikdy na zahradě nevypěstuju, to je nádhera:)" a následně zabředneme do hodinový debaty na téma nejlepších modelů...od tý doby si řikám, že mám fakt dobrýho bosse a samozřejmě jsem s ním už taky pěkně zahulil, ale o tom až někdy příště:) mějte se
PiosOne
huk: tak to musí být parádička, takhle zahulit se šéfem :D
Huk
PiosOne: je to hodně příjemný, nicméně přímo v práci by to asi nešlo...hulil jsem s nim na podnikovym večírku a na školení, ve více lidech...jednou můj modýlek, podruhý jeho švagrovo a rozhodně bodoval:)
Karël Bezbarel
Já do práce nechodim jen do školy na grafika a hulí se docela často kladnou či zápornou odezvu to má podle předmětu kterej následuje a řeknu vám že když máme ekonomiku matiku nebo účetnictví tak bych to zhulenej nejradši zatáhnul ale zase když máme třeba češtinu nebo děják tak to je prdel jako svině takže někdy je v práci/škole hulit v pohodě podle mě teda. Ale nic se nesmí přehánět jako přijít na hodinu na sračky zhulenej a pak tam jen ležet to je koledování si vo procházku za zástupcem ředitele.
intruder.stk
Ja si v praci zahulim rad a i kdybych nechtěl tak to stejně do mě natlači druzí.
DAWEX
ahoj! můj názor je asi takový, hulil jsem už na gymnáziu, hulil jsem na výšce, a hulím většinou i v práci. zvládám to je to OK ale nedá se hulit pokaždé. Živil jsem se výškovýma pracema a ne pokaždé jsem se cítíl na to, abych zahulil a šel si sednout do lana, nebo někde šplhat po komíně.
Pokud by se jednalo jen o mou akci, s rizikem jen pro mě a s následky které ponesu jen já, asi bych hulil celý den, ale má zmaštěná hlava a zpomalené reflexy nesmí ohrozit ničí život, zdraví nebo výplatu.
litlle stoney
Po zkusenostech vim, ze v praci se kourit da, u nas to nikomu nevadi, i kdyz to vetsina lidi vi. Boss je mladej pohodar. Sice nehuli, ale ma pohodovi kamose. Dovoli me i smotnout brko v kanclu na stole. Nejhorsi vsak je kdyz je docela hodne prace a ja jsem vetsinou zkourenej hrozne linej... Jinak hulit s mirou...
sadnbow
jeste studuju takze huleni v praci jeste neresim ale pamatuju se kdyz sem byl kdysi na brigade a sel sem tam vypalenej jak sova makal sem tam u linky na výrobu kávy a to sem vubec nedaval ta linka byla na me pekelne rychla a ja to vubec nedaval vsude mi to padaly sacky s kafem duchodkyne ktere tam pracovaly se na me oprvrzive divaly proste ojeb...
virgill
no ja sem byl v patek na takovym jakoby pohovoru kvuli praci. spis to byl ale skusebni den pro obe strany. byl sem celkem solidne vypalenej a dal sem to uplne v pohode a oni o me stoji takze work + drugs = (-:
Otakárek
Mam storku wo huleni w praci/nepraci, je to tak měsíc, dali jsme s kámošem dovču w pátek a hulili a míchali nejakou music, jenomže mi do toho wolali zákazníci na mob. A jak jsem byl dost high a preferowal jsem spíš tu music, bral jsem to s nadhledem a udělal jsem hafo dealů. Prostě paráda, ještě 14 dní jsem dáwal do kupy to, že jsem poslal asi 10 vlaků všude po evropě a pochopitelně okamžitě vypustil komu a kam... nakonec w poho ale příšte si dám big bachacha...
crimson
Hulit v praci se da, po mesici jsem uz nabyl jistotu, ze to nikdo nepozna, takze ani nejsem vystihlej. Mam klidek job u kompu, takze sedim a cumim do monitoru. Ale pokud mi sef dava praci, musim si to napsat, i kdyz je to malickost abych nezapomel, co vlastne chtel :o)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma