Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 
Hulení v práci - Tohle téma bych chtěl věnovat věcem, které se týkají kouření v práci - Klikni zde pro originální téma
dzastel
ja jsem jednou makal na brigade v trideni plastu ..fakt humus nedoporucuju , to byste cumeli co lidi hazej do tech popelnic s napisem plasty
treba kosti ze zabijacky sem tam jednou nasel
jo a taky to byste koukali co udela lahev od mlika kdyz je v ty popelnici na slunicku :-)

jo jinak abych nebyl offtopic jednou tam prisli nejaky typcy a hnedka jak zacali pracovat tak smotli dal sem si par prdu s nima a slo se makat a ta prace mi aspon nepripadl takova vrazedna smradlava(i kdyz nebyl to zadnej buddha nebo tak takze nevim jak by se makalo po skunku)

takze na ubijejici praci fakt doporucuju jak nekdo psal ze treba bagristoj to taky neva ;-) ale bagristi spis chlastaj...
Sinuhet
Delam spravce site s cca 140 pocitaci. Muj sef je vcelku debil. Hulit bych si netroufnul. Porad musim mluvit s lidmi a to by pak byly priserne stihy. I kdyz ted si tak uvedomuji, ze stejne mam asi povest podivina, takze by si toho mozna ani nevsimli. :-)

Tenhle thread me prijemne prekvapil rozumnym pristupem a zodpovednosti vetsiny diskutujicich. Asi to bude tim, ze tema prace vyfiltruje ty nejmladsi ucastniky diskusi. :-)
komo
no ja bych hulil v praci nejradeji kazdy den,ale hulit KAZDY DEN ? sem tam si dam.to pak jsou zazitky.mam stavebni firmu,dela pro me asi 50 lidi.zakaznikum se radeji vyhybam,ale vsechny ostatni veci,hlavne problemy,se resi mnohem lepe a v pohode.taky jsou to jedine dny,kdy se na zedniky usmivam...
HAMAN: :))) ja chodim zatial len do skoly ale aj tam hulime skoro kazdy den. ale ucitelky uz daco tusia takze musime prestat na nejaky cas riesit v skole a musime za skolou:))
WayOutt
Myslim, ze 'ill communication' se tyka chvili, kdy vis, ze o neco jde, kdy se s tim clovekem nebavis v uplnym klidu. Kdyz me na chodbe potka kamos, jsem i zhulenej schopnej si s nim normalne pokecat.
A soustredeni na praci? I ta kratkodoba pamet je zvladatelna - kdyz je joint v ramci mezi. Skanour bez tabaku na pracoviste nepatri =).
Na druhou stranu, je lepsi nehulit kazdy den (nepocitaje v to obdobi po sklizni ;) ) a vyhradit si nejakou fakt pohodovou chvilku. Vecerni, v klidu sbaleny joint, s chvili premysleni.
Mnam
iboy
ja musim rict ze sme se na brigádce v jedné nejmenované mladoboleslavské automobilce velice zajímavě nakouřili. Jednoho z nás museli odvést domů (nezkušený hulič) no a my zbilí dva sme posrali asi pět kusů ňákejch pastorků. Ale ňák se to ututlalo takže celkem pohoda...
HIND
no ooo, dam si asi aj dnes v praci mam nocnu, jeden starpramen mam uz za sebou asi tak o 12tej si supnem nejakehoho osobitneho prda,he,.dobre je ze tu mam aj repraciky do kompu nejaka cool muzika a bude hej,.
LuB
práca je na to, aby sa v nej húlilo
Bohuľiaµ som triezva, tak sa mi ani pracova» nechce a keď som nahúlená tak zase nič nespravím a radąej sa o to ani nepokúąam
Sakra, kedy teda pracujem?
epie
Ja delam brigadu na strechach a s typkama co delame tak kdyz je tak se huli a kdyz nini tak se nehuli ale vetsinou hulime
tremor
Já se živim jako ridic a bokem se starám o menší wifi síť.
Hulim uz docela dlouho a snazim se nehulit v praci.
JENZE dáte si prda a nekdo zavolá ze potrebuje nekde neco.
Kápnu visine a du na to...
V pripade rizeni me to nedela problemy. Jezdim pomalejc neustále cumim okolo sebe na kazdou znacku se kouknu dvakrát a rek bych ze je to i bezpecnejsi nez kdyz sem cistej. Nekdy se stane ze prejedu krizovatku protoze myslim uplne na neco jineho nebo nevnimam spolujezdce a jen prikivuji na jeho otázky.
Proste kdyz si zahulim tak delam vsechno pomaleji, coz urcite neni v praci dobry. Ale jak me neco bavi (at uz je to prace nebo zabava) tak si na tom ulitnu a de to samo a dokonce lip nez kdyz si nezahulim. Dalsi vec ktera je dulezita pri huleni v praci jsou lidi kolem mne. Pokud jsou zhulený je to v nejlepsim poradku a prace se dari (pokud to nejsou uplne vysmaty mongolove), pokud hulej ale nejsou zhulený uz to neni ono a nakonec ty co nehulej vubec, ty jsou nejhorsi. Tem nemuzes ric ze ses zhulenej kdyz ti obcas neco unikne nebo vypadne z ruky tak pak clovek straci sebeduveru.
>>> ted sem si dal brko<<<
A na zaver bych chtel ric ze pokud jue ta prace fizicky narocna tak
to se hulit opravdu nedá (na to uz jsou jinaci dobrutky ale to uz je zase z jinyho soudku)

S pozdravem Tremor
783g
Pokud nemusim komunikovat s klienty:rejp: , tak je to v pohode. Nebo prinejhorsim jen po telefonu, ale i to da nekdy zabrat. Delam kreativni praci na kompu, takze mi to nekdy docela pomuze prilakat napady. Ovsem jindy se mi treba nechce vubec nic pracovniho delat a to je pak horsi. Jsem vicemene sam sobe sefem - pokud bych furt v praci hulil nic moc bych nedomluvil a bydlel bych pod mostem, jedl kameni, no a mozna bych v noci aby me nikdo nevidel vybiral popelnice :(

Takze hulex v praci neni problem, jen se to nesmi prehanet a chce to vychytat ten spravny okamzik.:mutant:

.....jsem tu sam, kolega je na dovce nikdo me snad uz nebude votravota, tak si po obidku asi nejakou ziletku dopreju:sun:
Šťovík
Měli jsme s kámoškou klubík a stát za barem a vydržet nehulit bylo občas neproveditelné. Zvlášť po sklizni chodila spousta kamarádů a odmítnout se je většinou nedalo.

V dnech kdy bylo málo hostů bych to bez jointa asi nevydržel. Naopak když bylo hodně práce, tak špíček většinou počkal až na konec večera pěkně v klídku, anebo když opadl ten největší nápor.

S počtama a prachama jsem až snad na jednu dvě výjimky neměl problém. Ale asi sem musel vypadat fakt hustě, pačto na to dodneška spousta lidí vzpomíná téměř se slzou v oku. Tančící barman s rudejma wokama :)

Spíš jsem měl někdy problém s volbou muziky, párkrát jsem uspal většinu hostů nějakejma pomalejma vypejkačkama.

Teď dělám v laborce a v práci nehulim ani nekouřim.
mr.THC
neco za neprogramatory...delam na petiosych CNC frezach a pokud je dobra prace(programy na tri a vic hodin:-) tak si zakourim v klidu,lip to v praci utika a jeste je sranda ze...ale pokud je tam neco narocnejsiho(prepsat program kvuli odjezdum nebo tak) tak to sem zkusil jednou a byl z toho exklusivni naraz(omyl s desetinnou carkou)...takze zkratka...Hulit v praci???klidne ale musi byt klid....:-))))
ZOREN
No ja mam taku pracu ze celu zimu som nemohol na nocnej zaspat bo som sa tam nudil a vzdy som sa chcel/´musel zhulit :) No a ono mi to fakt rychlo ubiehalo. Potom som si tam cvicil Wing Tsun alebo precital cele noviny na posedenie :) proste brutal namotavka. Potom som sa ucieval anglictinu a cital knihy, pisal nejake texty :) Takze myslim, ze ked sa dokazem vzdy HIGH namotat na nieco prospesne pre mna, tak mi to dava a nie bere. I ked obcas sa mi zda ze zabudam, je to sranda ked hladam nieco a vobec sa nestvem bo sa so mna stava kludny vyrovnany clovek (predtym som byval dost agresivny)
PETRON
po dlouhe dobe sem se dostal na grower (to sem si vzpomnel diky tomu, ze jsem zahulil v praci;) a zjistil, ze na foru to zije, ba co vic, je tu thread presne o tom, diky cemu sem se sem vratil...

blah na uvod

Musim souhlasit s vetsinovymi prispevky - hulit v praci dle povolani, ovsem hlavne kdyz vim, ze to (a taky jak:) zvladnu. Plati zejmena tam, kde interaguju s lidma.

Pracuju mezi hodne lidma - na letisti okolo me prochazi mraky lidi a co chvili se neco ptaji i presto ze nikde neni psano informace .
K huleni v praci me dostal kolega, ktery to sam osobne po spequ nezvladne:( Vcelku mam praci nudnou, az na ten kontakt s lidma.

Predevcirem se mi stalo, ze letel kamarad - byvaly spoluzak a dali sme si do nosu. Po cca pulhodince jsem mel cas obeda - nutno projit mj. pres ram+rentgenovat veci jako klice mobil apod. Nosim zvlastni uniformu a typ (policie) u ramu povida ze co to vlastne mam apod. Aby toho nebylo malo, nachomytlo se k tomu nejake :zvire: ze spravy letist s dalsimi doplnujicimi dotazy, takze zabavy kotel - cca jen 15minut jsem se bavil totalne v rausi sotva jsem stal a neklepal moc rukama:flamer:

Jinak pokud se nestane nejaka takova nahoda, nikdo nema ani sajna. Navic v souladu s nekolika predchozimi jsem zjistil, ze byvam i milejsi/sdilnejsi kdyz nekdo neco chce z cestujicich (85% dotazu je naprosto zbytecnych ala kde je vychod a pred oblicejem ma dotycny tabuli s napisem metr krat pulmetr VYCHOD/EXIT se sipkou...)

Snad to nebylo moc unavne, jsem v puli 3. dvanactky sichty a pripadam si jak zhuleny-bez THC (neco jako extra dlouuuuuhy flash)
Marty427
No, já si občas puknu i v práci, ale jen na odpolední a večer.
Vždy zalezu do skladu materiálu, kam můžu jen já a jdu do toho.
Pak dojdu ke komplu a modlím se ať se nic neposere... Pracuji totiž jako technik výrobní linky. A komunikovat s operátory se mě potom moc dobře nedaří. Ale ať už to dopadne jakkoliv, je to vždy úlet a stojí to za to!!!
Bosorka
jsem sestra a hulim na nočních..je to fajn.....a zvládám všechno:)
myslím at v práci hulí ten kdo to zvládá:)
Joža...
Já si nemůžu dovolit být v práci zhulený to by asi trenér nerozdejchal.
Šťovík
obcas me napada, ze kdyby za volantem hulili vsichni (samozrejme by na to museli bejt uz trochu zvykli) tak by tech bouracek nejspis ubylo, aspon ja osobne jezdim po jointu o dost opatrnejc a vubec nikam nespecham :)
Joe
Zdary vsici tak si rikam ze taky prispeju kapkou do more. Mam zkusenost pouze s hulenim na brigade pri manualni praci a je pravda ze to pak opravdu hezky utika mohu vrele doporucit :)) ale preci jen vseho s mirou !!!
Venerable
citace:
Původní příspěvek od Šťovík
obcas me napada, ze kdyby za volantem hulili vsichni (samozrejme by na to museli bejt uz trochu zvykli) tak by tech bouracek nejspis ubylo, aspon ja osobne jezdim po jointu o dost opatrnejc a vubec nikam nespecham :)

Souhlasim. Kdyz to neni zabijackej model po kterym prestava clovek koordinovat pohyby ale naladovka. Za volantem to doda klidu a pohody ktery na silnicich vetsinou neni mnoho.
V.
Marv
přesně tak jezdí se mě mnohem líp vyhulenej jen se nesmim někam zakoukat
eMson
...no tak musim uznat, ze holt asi starnu nebo co - ale docela nedavno me pozval kamos pred praci na brcko - mimochodem moc dobrej model - a najednou jsem zjistil, ze uz v praci asi brko nene :( nastesti jsem jenom uklidil lejzrofku a prepocital vytisky - ale ze mi to sakra dalo zabrat :death:

Takze jsem rad, ze jsem nemusel delat neco, co by po me musel nekdo opravovat :eek:

Takze ja uz v praci briko ani omylem - jedine po praci ;)
Kalvados
citace:
Původní příspěvek od Marty427
No, já si občas puknu i v práci, ale jen na odpolední a večer.
Vždy zalezu do skladu materiálu, kam můžu jen já a jdu do toho.
Pak dojdu ke komplu a modlím se ať se nic neposere... Pracuji totiž jako technik výrobní linky. A komunikovat s operátory se mě potom moc dobře nedaří. Ale ať už to dopadne jakkoliv, je to vždy úlet a stojí to za to!!!

A nedělá tu někdo náhodou v zechcalu?

Ve škole je to taky celkem v klidu, ale ne když se zhulíte jak taška :mutant: a 1. hodinu jste zkoušený na princip barevné televize. To je fakt super:bounce:
Kwjetoň
to venerable: model takzvaný "řidičák"
lékařské studie a praxe ukázaly, že po zahulení našeho driving modelu klesá nehodovost na našich silnicích o 75%

dobrý, ne?

třeba tendle text bude NEGDY v NĚJAKÝ seedbance...:p:

:afro:
prasal
citace:
Původní příspěvek od Kwjetoň
to venerable: model takzvaný "řidičák"
lékařské studie a praxe ukázaly, že po zahulení našeho driving modelu klesá nehodovost na našich silnicích o 75%

dobrý, ne?

třeba tendle text bude NEGDY v NĚJAKÝ seedbance...:p:

:afro:

Zdar, máš k tomuto tvrzení nějaké podklady??

Sám mám k dispozici studuii " Prožitek akutní intoxikace konopnými drogami" kde autor (Jaroslav Vacek) v kapitole 3.3.1.3 (Nehody následkem zhoršeného psychického fungování) uvádí následující:
"Další skupinu rizik akutní intoxikace tvoří jakékoliv nepříznivé události vzniklé následkem zhoršení psychických funkcí současným vlivem marihuany, např. nehody při řízení
automobilu a při obsluhování strojů nebo selhání v řešení náročné situace. Zejména při užití vyšších dávek se mohou vyskytnout stavy akutní zmatenosti, dezorientace v čase a prostoru, závažné změny vnímání včetně halucinací, neadekvátní emocionální reakce, paranoidní
myšlení nebo snížená úroveň vědomí."
dále viz Court,.M.(1998)Cannabis and brain function

Takže nejen podle mně konopí a řízení rozhodně ne.

Co se týče užívání konopí při práci/škole býval jsem velký zastánce - v býválé profesi dispečera a předtím na všech třech školách jsem pálil co to dalo a měl jsem dojem, že mi to problémy nedělá, nyní když se ohlédnu těch 13 let zpátky, vím, že to tak nebylo...děláš drobné chyby do něčeho se ti vůbec nechce a tak nepodáš stoprocentní výkon. Tohle už tady od několika lidí zaznělo a myslím, že je to fenomén, který se ještě rozvine odborně se to nazývá "Amotivační syndrom" zde budu opět citovat výše zmiňovanou práci:
" Jedním z nejdiskutovanějších témat mezi dopady dlouhodobého užívání konopí je tzv. amotivační syndrom. Jedná se o určitou přetrvávající změnu osobnosti, kterou MKN-10 nazývá apaticko-abulickým syndromem. Jedná se o celý soubor znaků, který je
charakterizován jako ztráta ambic, apatie, stažení se ze společnosti a snížená schopnost realizovat komplexní, dlouhodobé plány, snášet frustraci nebo provádět běžné denní procedury při dlouhodobém užívání marihuany."
dále viz McGlothin, W. H., & West, L. J. (1968). The Marihuana Problem: An Overview. American Journal of Psychiatry

Dneska mám názor takový, že práce a kouření dohromady nejdou (každopádně alespoň ta moje).

Někdo to asi zvládá asi je to dost o psychice jedince, jen u některých profesí jsem byl dost zaražen, třeba ta zdravotní sestra, co se po večerech zkuřuje...nechtěl bych jí přijít pod ruku.
Kwjetoň
:rejp:
:rolleyes:
meSaja
Kurva lidi jak já vám závidím, že si můžete zahulit v práci!!! Sem vystudovaný reklamní fotograf a to je v poho, to vás potom napadá strašný hafel bizarních nápadů a je to mazec, ale teď dělám v jedné big factory a každý den musím převádět počítačově zboží za několik melounů, stačí jeden překlep a hledejte ,kam zmizelo 50 tisíc , nebo 100 tisíc, a hlavně,vraťte je potom zpátky! :) A navíc musím správně přidělit zboží každému řidiči, hrozná pakárna!!Zatím sem se neodvážil odpálit to před šichtou, ale říkal sem si, že by byl mazec, udělat jim pořádný bordel v komplech aby to už nemohli nikdy dát dohromady a odjet na havaj :) to by byla moje pomsta práci
shankar
zdar! k tejto diskusii - zalezi fakt na tom kde clovek momentalne pracuje. ja som 4 roky robil v kancli a daval som si relativne casto - 3xtyzdenne na hajzli a teraz uz stvrtym rokom robim sefa miestnej skladky odpadu, som v prirode - tot hulim v kuse:satan: t.j. 2xdenne...su pravdaze zaujimave prihodky vypadku pamate, tak ale to nie je dovod si dat tuto bozsku rastlinku!:love: boom shankar!
jaman
meSaja Ty Saudek....shankar - Ravi... maš cele smetisko ? však si kral !!!
shankar
zdar jaman! vystihol si to - som kral, aby to nebolo este malo mam tam 4 rocne pole, ktore v celku slusne rodi. samozrejme ze nie priamo na skladke...boom shankar!
jaman
shankar ..aj pole... budem mať dceru ...tak len Teba za ... ja kamošom hovorím že by som ich rad oslovoval otec....hah Teba za zaťa...
shankar
Jaman s tou dcerou by som brzdil bo ja zenusku a babo mam, ale nikdy nehovor nikdy...ziadne kralovstvo netrva vecne...jasne to tam hore mozno...boom shankar!
ak.oc
Kdyz sem delal admina v nemocnici tak to byl denni standart po obede kdyz bylo pekny pocasi tak do parku na pekny brko pro "dva". Ted delam servisniho technika a porad nekde sedim v aute parkrat kdyz nebylo moc prace sem si dal jednoho. Ale stejne v praci uz nehulim, mel sem z toho blbej pocit kdyz najezdim autem kolem 8k km za mesic, proste me stvalo kdyz sem se spalil tak sem stejne sedel v aute sam a akorat sem jel pomalejc a byl sem driv unavenej. Radsi si dam az vecer v klidku doma nebo s kamosema ale v teto praci uz ne.
eMson
citace:
Původní příspěvek od BigBoogi
v práci to můžu ledva doporučit tak hajzl bábě, makám jako referent prodeje a moc nedoporučuji nikomu kdo je v kontaktu s klientem jak tel. nebo osobně, těžké záseky, krize na max. reději v práci nehulit ikdyž znám týpa co ráno vstane, první co dá do huby jse sklo...a funguje tak několik let CO DODAT ?
V práci raději STOP a doma tomu pořádně vytnout :-) OLA

Celkem dost rozumnej pristup - vzdycke je co podelat, kdyz clovek neni tak uplne v poho :sun:
wolverin
no ja v praci teraz som dost casto :smoker: a stava sa mi sem tam to ze dakomu volam, a ked mi zdvihne tak musim pozret znova na mobli komu som vlastne volal aby som si spomenul co som s nim chcel riesit....:D ale ked je kopec prace tak by som sa dokureny asi zblaznil, vtedy to nejde:)
lutemnik
Tady u nás ve firmě,by to šlo,zvlášť na odpolední a ještě lépe na noční.Byl jsem tady párkrát jak jelito,jenže se vždycky najde nějaký prudér:rocket:,kterému neuniknete a pak je to v análu.A k tomu za mnou furt někdo chodí,že něco chce a s očima jak angorák je to na shit.Schválená nákupka na barel Visinu by to vyřešila.Měl jsem být radši rybářem nebo kosmonautem jak jsem chtěl,když jsem byl malej :jumper:
KAdas
čus, dělám na fréze a párkrát jsem se vypálil. No už mě konečně frézování bavilo.:crazy:
eMson
jo jo - sest let hulim na pile a jeste furt mam dva prsty :DDDD
Budeh
SOuhlasim s přízpěvkama typu Ano hulit v práci ale s mírou. I když občas mám s mírou problém. Pracuju u kompu v kanclu.
Dude
tady je pomerne graficky navod, jakym zpusobem si to v kanclu zaridit - udelejte vsichni a svet bude o neco lepsi misto zase ;)
Ježíš
hehe pekny akorat ze by v dnesni dobe vetsina mestskejch lidi vychcipala okamzite co by jim prestali vozit zradlo do krmelcu (supermarketu). ale je to hezka predstava..
Romanisko
Radči nehulím. Dělám ve fabrice, kde se nechává krystalizovat roztavený křemík. Jedna blbá chyba a může se stát to co v Polsku, kde zahynuli 4 lidi po výbuchu tažičky.... . :-(
Darisss
citace:
Původní příspěvek od pan dan
Ono hulit v praci se da, ale kdyz je na to cas. Ja pracuju jako programator a s cistou hlavou se mi dela lip. Euforicky okamziky totalniho naplneni z kousku zdrojaku si davam pred koncem pracovni doby kdyz jsou vsichni pryc. Zaseknu se na dalsi 2 hodiny :), je mi moc fajn a i se da rict, ze neco delam... jen ty zaseky... delam trosku pomalejc nez bych mel, ale vecer je na to casu dost...

Zkratka si dam v praci rad, ale kdyz tam jsem sam...

Jinak delam v se dvouma holkama, obe huli... ale to jsou takovy ty mlady husicky kravicky blondynky. Takze radsi nic...

...nebo se tema melo odvijet uplne jinym smerem? :wink:

Hahaaaa, nelibiii se ti blondynyyy :)) tsi typeek !!! Ted tak trosku kaliiime, tak na to ber ohledyy zdar !
Darisss
Ja delam o volnych vikendech v kuchyni takoveho mensiho penzionu, a neni nic lepsiho nez si dat prdiika v pracovni dobe. Nevim proc, ale potee me kazdy chvali, jak jim chutnaa :)) Tak hulco do prace and -gool luck :))
hena
Zdarec, delam admina v jedne big firme. Sme v tymu 3+sef. Starame se o asi 350 kompu a 30serveru. Hulil sem parkrat a myslel sem ze umru, najednou hafol pozadavku a volat adminum do indie a nemecka at mi neco nastavi (hlavne jim to popsat co a proc to potrebuju :frog: ), takze jamile zavru dvere vod fabriky sedam do auta a vodpaluju larvu nebo skelko. Mnohem, mnohem lepsi. Mejte se.
hu ya, hele chtel sem se zeptat kdyz fusujes do zlatnictvi, da se sehnat souprava na testovani zlata? prubirskej kamen, licafka........
kdyby si o tom vedel mel bych zajem.
diky
jasne lucafka, preklep. diky, jestli si na me vzpomenes budu rad. kamos ma posledni dobou zalibu ve zlate a vykupuje vsechnomozny, tak at ma kontrolu.
nikdy sem to nevidel, prej se to dela tak ze se kousicek zlata ze sperku ,,obrousi,, a pak se testuje v lucafce, ale nevim jestli se tesuje v ruznejch koncentracich a k cemu se pouziva ten prubirskej kamen, proste mam jen neuplne info.
hele diky a jestli mi to pomuzes objasnit, budu ti vdecnej.
LSD25
ciaoo ja si tiež pokúrim ráno pred odjazdom do práce, lepše sa mi potom ide v plnom autobuse, ale raz som išiel na školenie sfajčený jak rit a ked som tam zbadal bývalého učitela tak som sa cítil ako v škole a dostal haluze že to je na mne videt ale dobre to dopadlo dal som si 2 chlebíčky , cigu a kávu a školilo sa dalej
Romanisko
Hulil jsem v práci. Dělám v Americké firmě ON Semicoductor. Zabývám se výrobou monokrystalu křemíku. Jsem blbý dělník ale pracuji ve skupině. Navzájem si chránime navzájem krk. Kdo by chtěl být zhulený, kdyby jeho kamarád měl umřít. Já v práci už nehulím, protže stačí jedna chyba...... .
Zingar
Zdary tak trosku do mlyna ode mne.
Jsem uz rok v anglii pracuju v jednom fast foodu a nejlepsi je prijit do prace zkourenej mluvi se mne lip anglicky a hlavne kdyz jsem zkourenej tak chapu nektery anglicany. Jinak je to narod debilu... Kourim uz 8let a za tu dobu s visinkama zvladnu vse. A jinak v praci nas pracuje 12lidi jenom ja a muj bracha jsme cesi ostatni anglicani a nehuli jenom dva lidi a to kvuli ze jim je 15. Jinak huli majitel i manazerka a bohuzel to poznaj kdyz jsem zhulenej ale co uz akorat mne reknou ze bych nemel tolik kourit. V cechach kdyz jsem pracoval tak jsem kouril v kazdy praci a to asi bylo tim ze jsem pracoval ve fabrikach a tam nekourit tak se zastrelim .
TeCZko
delam servisaka a zjistil jsem ze komunikovat se zakaznikama ve zhulenym stavu vazne nejde... na konci rozhovoru jsem nevedel o cem to vlastne bylo...:D takze v praci nehulim...
Noiwa
hej hej.v praci pukam temer kazdy den..delam v jedne firme na expedici...jakoze nakladat kamiony a tak... kde puka moc moc lidicek a tak rano kdyz prijdu tak uz na me ceka nabity ventilek u stolu sedi 4-5 lidi a je pohodicka!..ale take to neni porad dobry..lepe se urcite dela nezhulenej...kolikrat nevim co prvni!!
danihel
hulim skratka rad a vela sak to asi my seci:) prave sem vybehol do haly a dal som si 2pavy medzi dvaciatimi robosmi a vuobec sa nesitim previnilo:-)
akurat ze si to mozem obcas dovolit a treba to predsa vyuzit. hawk
magori vobchodaci sem sypu jednu zakazku za druhou. nemam dost materialu a ze skurvenejch pantonek uz rostu. du si to stocit a zajedu si pro zradlo. at se treba poserou.
tekknou
No tak ja makam jeste s kamosem taktez growerem a v praci jsme si casto doprali spicka:pimp:..taky sefujem material a zaroven vyrabime ,kontrolujem a nasledne zase prodavame ruzny vypalky vsech haluznich tvaru:flamer:Nejlepsi jsou ty pred obedovy stroncly:crazy:..Kamos je dokonce takovej blazen ,ze si smotne larvaka a nahuluje se tak postupne po kouskach tzn.jde ho odpalit na hajzlik do 3ctvrte,po chvili se zhuli na provoze atd.:),no proste toho speka si da na 4krat a postupne se nahuluje hustic:D :D ..jinak ja v praci moc necadim pac bych se pak ve vsech tech kusech spatne orientoval :p:
cuky
Sem taktez pro to hulit v praci. Jednou sem taklhe hulil v jedne praci a i pres to ze sem si to daval naprosto pohodove a udelal sem toho o hodne vice kdyz sem byl " IN HIGH" ale jednoho dne me jeden debilek naprasil a me samozrejme okamzite vyhodili- Takze Ano hulit v praci, ale pro jistotu co nejtajneji to je mozne.
Beer-Drinker
tak a vam nevim...ja sem treba delal skladnika...a to je nejvetsi fox...:)
sice to neni prace kvalitni,ale privydelky tam byli kvalitni...ja sem hulil v praci casto, dosti casto...dokonce mi typek rikal,ze je rad,ze tam nastoupil nekdo,kdo huli...dokonce mi pak jedna z tech vyssich v praci nabizela,jestli nechcu travu,ze mi ji dovezla..:Dtak to sem z ni mel dost,ale rekl bych,ze se da v kazde praci hulit, jen je to pak o tom, jak vychazet s ostatnima...me to delalo problem jak kdy...ale povetsinou ne..
me jednou kolega v procesu zhulil a ja se pak lehce zranil na obrabecim stroji.Mozna bych se zranil i bez toho zhuleni,mozna ne.
speedyam
Ja makám jako Kuchař a velmi my to vyhovuje , např. při dochucení jídla je paráda když si můžu zahulit , dostane to mě tak i chalku do dalšího levelu :chef: :winner: a navíc šichta uteče jak voda...
PalYno
hmmmm taký čašník to tiež nema zlé ked je sfajčený,,,možem potvrdit podla vlastnej skúsenosti,,,najvacsia haluz je ale ked na vas 10 ludi naraz krici a chcu si vsetci naraz objednat,,,tak to je potom na mna moc aj ked som triezvy :)
mettatron
ad huleni v prci .. rek bych dobry kdyz to ma clovek tak trochu vychozeny .. vhodny modylek v primerenej kvantite a pak zalezi co clovek dela. sedet u poce a premejslet celkme jde. veci kolem min rusej. neco manualniho delat taky jde. zabavnejsi. vlastne nevim co nejde .. :D .. vidim samy pozitiva :D ..

ohledne rizeni, chce to s mirou ale vim spolehlive ze jezdim bezpecnejc. pomalejc. maloco vytoci a pod. nikdy problem. studie na tom tezko neco zmeni. na rozdil od dvou piv ... :flick:
cipe
Ja som sa v robote odpálil iba raz,prvý krát v živote som húlil,to bola brigáda,kde sa tačili regionálne denníky(pre celú Bratislavu), a ja som v ten večer boly vypatý ako istič,proste uplne som mal na haku,ako to ukladám,šéf mi 15 minút hovoril čo mám robit,ja som nemal ani ponatia načo tam som,no hroza,nakoniec som sa z toho nejak dostal.Hulit sa dá dobre niekde na stavbe,kde sa nerobi vo vyškax,je to tam dobrý oživovač rána miesto kávy
sillium
v práci hulim bezproblému pracuji jako servisní technik a co se týče řízení pod vlivem tak jezdím po městě cca 30-40km/h vím mužu nekomu neco udělat ale pořád lepší než vyžrat 8-10 piv a sednout zavolant.Po chlastu je slověk víc vyhecovanějsí kdežto THC jak je známo tlumící(sorry za překlepy jsem zmaštěný)
Kohy
To já bohužel při mém typu brigády (rozvážím chlast tranzitem) raděj moc nehulím...jednou sem si dal a při couvání na rampu sem jedním kolem spadl z rampy, a po tom, co mě šéf zpucoval, tak už nikdy víc..
krivkin
tak to je přesný, já si zhulenej tu jízdu v autě dokonale užívám, člověk jede pěkně dle předpisů (jinak se zdá jízda hrozně rychlá :bandit:) a v práci se to dá - pracuju jako operátor na lince a tam to nikdo nepozná, zák. je daleko a když se člověk nezačne tlemit během hovoru, je to v pohodě....
citace:
Původní příspěvek od mettatron
ad huleni v prci .. rek bych dobry kdyz to ma clovek tak trochu vychozeny .. vhodny modylek v primerenej kvantite a pak zalezi co clovek dela. sedet u poce a premejslet celkme jde. veci kolem min rusej. neco manualniho delat taky jde. zabavnejsi. vlastne nevim co nejde .. :D .. vidim samy pozitiva :D ..

ohledne rizeni, chce to s mirou ale vim spolehlive ze jezdim bezpecnejc. pomalejc. maloco vytoci a pod. nikdy problem. studie na tom tezko neco zmeni. na rozdil od dvou piv ... :flick:
sokkk
já si zase poránku pěkně dopřeji páva dva tri i... do pohody
dám si jak do školy tak na praxu.(proč ne)
na praxi (automechanik 2ročnik) licu po servise a neco furt dělám su skouřenej bavi mě to tam povolovat matičky a nášupařit tam.
ale zase se to nesmi přehnat to se mi pak moc nechce.
ale to je jasny že
Ortaniel
No tak já fachčím rukama na CNC stroji, ohýbáme plechy do různých tvarů a protože to umím už dávno nazpaměť a často vlastně radím ostatním fachmanům, tak to mám v klidu. Baví mě to :)
Nedávno jsme dali s kámošem prda ve 3 ráno na noční a to se pak dělalo :-D Práce utíkala, za chvíli ping. půl šesté a už jsme pomalu šli domů. Jen je občas pojeb, že tam třeba dojde dělnas (jako všichni u nás jsou v klidu, je tam prdel ..u nás je samej pohodář) co nehulí, tak se dívat ze zbaňaných očí do jeho a schýzovat co si tak o mě myslí, když jsem v rauši :-D
Hulit v práci jedině, když dopředu vím, že práce je v klidu, nemusím moc přemýšlet a jet stereotypně nějakou pohodku a vůbec práci nevnímat, třeba nahodit mp3 + sluchadla a svištět jak drak :)

To spíš dáme po práci prda a jdeme se projít a třeba dívat na hvězdy a tak. Lahváč do batohu a .... inu :)
wodarek
ja v praci hulim jako krava.delam ve skladu je nas tam tak 10 a ztoho tak 7huli takze kazdej prinese na dzero aby bylo v praci veselo heheheh
citace:
Původní příspěvek od wodarek
ja v praci hulim jako krava.delam ve skladu je nas tam tak 10 a ztoho tak 7huli takze kazdej prinese na dzero aby bylo v praci veselo heheheh

tomu se říká pracovní morálka :teef:
je fajn si zahulit v práci ale ještě víc je fajn počkat si :)
Špičnik
JJ, už to tu je rozebraný poměrně jasně, někdo má takovou práci kterou zvládá i se zavřenýma očima, a klíďo si může toho joshe dát + když se k tomu přidá banda spolupracovníků na stejný vlně, neni asi moc co řešit...Jiný lidi však mají takovou práci v který si to dovolit nemůžou - reprezentativní funkce, pracovní schůzky, nebezpečný prostředí - výšky atp., organizačně náročný práce...je fakt spousta pozic, který to jednoduše nedovolují, pač potom ten výkon, soustředěnost, efektivita jde do háje, sic může přijít třeba kreativita, ale pokud něco objevnýho vymyslíte, něco vám do toho skočí a vy pak na to zapomenete, tak je i kreativita na prd.
Já osobně do práce, ba v práci nehulim pač bych to prostě nedal z několika důvodů. V týmu nikdo nehulí ( lidi o generaci starší), nesoustředěnost, zapomínání, pomalost, mluvit v cizím jazyce když sem vyndanej mi taky moc nejde - to si vzpomenout na nějaký banální slovíčko je někdy naprosto nemožný atd. atp....
Opravdu si radši počkam, něco v práci přes ten den udělám a pak se jen s dobrým svědomím můžu těšit na to odpoledne a večer, až si v klidu toho jontíka zapálím :)
pic and peace
derhlupak
tak ja som brigadoval na stavbe a hned druhy den rano ma majstri poslali pre kybel a urezanu falsu:D viete si predstavit potom jak som miesal betom v miesacke preoste nadhera:D
alebo som zhuleny natieral take velke plechove dvere a po pol hodine prisiel kamarat ktory tam robil so mnou ze by som mohol uz zacat natierat aj druhe miest:D som totiz pol hodinu natieral to iste miesto:D
wodarek
jo jasny ze to nejde hulit vsude,ale ja vim ze bych stejne hulil vsude.he heh he.ale lidi nehulte v praci skodi to. h hi hi.
pliesok
Zdarec. Pracujem ako kulisar . V praci sme taka particka co hulime a je to pohodka. Najme pred predstavenim dojst na premenu do dejstva alebo este lepsie su niektore premeny ked treba bit vciernom a pocas predstavenia ist na javisko a zobrat nenapadne daco odtial prec alebo tam naopak daco doniest :) To si totalne uzivam tu atmosferu :)
Porozpraval by som aj dajaku prihodu no nenapada ma momentalne mam hlavu plnu dacoho ineho :D

PS pozdravujem kulisarov z Prahy :)
S/T/O/R/M
Já jsem rozhodně pro nehulit v práci ale záleží asi na tom kde děláte a to hodně já se zhulenej v práci málem zabil těď už na to vzpomínám s úsměvem .:):D
Jack_Herer
Jak to vypadá, když se v práci zhulí váš kolega!?...
Pracuji v jedné květinářské firmě, zabývající se aranžováním, sázením a údržbou rostlin. Jednou jsem byl v práci, ještě trošičku nakouřenej :afro: , a musel jsem zjistit, jaké zboží nakoupil můj kolega.
Tak jsem mu zavolal a náš rozhovor vypadal takto...:
Já: "Ahoj, prosimtě, jaké barvy mají ty kytky, co jsi koupil pro ty restauračky?"
Kolega...už po hlase jednoznačně zkouřenej: "Jo, těch mám 18!"
Já: "Co!? Ale jakou mají barvu!?"
Kolega "Jo tak těch mám 32, snad to nebude moc."
Já: "Ale jakou mají barvu?"
Kolega: "A ještě jsem vzal žluté, ale ty mám jen 4, aby se na to podívali, jestli se jim budou líbit."
Já: "Jo a jaké máš ještě barvy krom té žluté?"
Kolega: "No bílou a růžovou."
Já: "No vidíš! Tak tohle chci celou dobu slyšet!"
Kolega: "Dyť jsem ti to taky celou dobu říkal!"
Já: "Co to meleš? Tys mi tu akorát vysvětloval, že jich máš 18 a 32."
Kolega: "Jo! A ještě mám 4 žluté!"
Já: "Doufám, že zas neřídíš zhulený firemní auto!?"
Kolega: "Ty ses asi posral? Si myslíš, že bych ty kytky tahal tramvají!?"
Já: "No tak hlavně pohni, tě potřebuju za půl hoďky na krámě!"
Kolega: "Ty vole, za půl hoďky!? Tak rychle tam nebudu! Víš jak je Praha ucpaná!? Tak hodinu a půl...nejmíň!"
Já: "Cože!? Kam až jsi pro ty kytky jel?"
Kolega: "Do Tulipy. Ale tak ještě se chci stavit na hamburgera!"
Já: "Proboha, hlvaně s těma kytkama přijeď!"
Kolega: "Neboj... Ty vole musím končit, fízli!"...a položiol mi to. :death:
cypres
huleni ve skole me nestvalo, obcas jsem to zkusil ale nyni v praci to radeji nepraktikuju, nevim jak by na me kolegine koukaly (pracuji take jako programator) kdybych prisel napaleny jak svi*** :D
radeji si dam doma v pohode pri tom se podivam na hvezdy a zasednu k PC kde si neco zahraju, nejlepe nejake auta ty jsou pri tom nej. Nebo zahulim venku s kamosi to jetaky pohodka ..
bb growers!
sillium
takže před prácí zahulím,dám visine a jdu makat.Sotva se dostávám z euforie tak končí směna já mám úkol splněn a jdu domů.no není to krásné......Pokud člověk nemá zodpovědnost např.(doktor,instruktor na tandemu atd.) tak proč nehulit.Jo a zahulte si a běžte si skočti na tandemu ze 4Km.Něco nepopsatelného.......................
Loopuch
Dělam sem půl roku na stavbě zhulény imrvere bavilo mě to bo snikým nemusím nic řešit znám svůj ůkol a rychleji to uběhne fáračka...teď dělám v reklamce ůplně nový věci a v práci nefajčím bo bych se pořád na něco ptal a vypadal bychjag trouba...radši počkám zafajčím si vklidu po práci
flowtek
Myslim si ze pokud je clovek v klidu a nedela zbytecnej stres, tak muze fajcit kde chce. Ja osobne nehulim v praci, ale dost casto tam zmastenej dorazim. Pokud je prace vas konicek tak v ni hulit urcite...pokud je to votravna hloupost do ktery se ti kazdej den nechce, tak nehul.
CzechMan
Podle morálních kodexů by se v práci hulit nemělo (viz. alkohol), ale pomineme-li fakt tento a zbylý problém podrobíme řádné analýze, zjistíme, že odpověd je zcella jednoduchá.

Všechno se odvíjí od individuality kadého jedince. Jsou lidé, kteří i po sebemenším šloučku jsou téměř okamžitě nepoužitelní a stejně tak jsou lidé, kteří nemají problém po konzumaci poloviny jamajské úrody otočit kamion na pětníku, onen pětník sebrat, čtouce při tom chemicko-fyzikální tabulky psané tradiční svahilštinou, takoví lidé, co na tácku 30x30 cm odnesou 7 hrnků kafe, mlíko a cukřenku. Toto podmíněno jest schopností uvědomění si situace a mentální kontroly sebe sama, aneb schopností říci sám sobě, co ještě můžu a co už ne. Samozřejmě záleží také na tom, jakou práci vykonáváme. Pokud se jedná o čistě kreativní práci, kde není dán přesný výsledek Vašeho snažení(např. fotograf, malíř, spisovatel, do jisté míry i překladatel), troufám si řící, že pokud se nevyskytujete ve velkém (nebo jinak pro tento účel nevhodném) kolektivu , můžete se zhulit až do té míry, kdy ještě udržíte pracovní nástroj v rukou. Naopak existují povolání, kde je potřeba striktně se držet pravidel (soustruh apod.) a tím pádem je případná kreativita nežádoucí, lze hulení také schválit, ovšem pouze za předpokladu, že z Vaší práce se Vám stala rutina a jste schopni ji dělat "po slepu"(nebrat doslova) a že jste schopni udržet svou fantazii ve své hlavě ("jůů, tady přesně doprostřed toho tišťáku by se hodila zelená dioda....hm, nejsou tam na ni ďoury...to je jedni, chvíst to tam" :D ). Dále jsou zde povolání komunikativní (prodavač, učitel, nějaký obchodní jednatel o bůhví co ještě) u kterých je velký problém právě s onou komunikací, nehledě na to, že když se celou dobu musíte naprosto koncentrovat, tak si svůj stávek ani příliš neužijete. Naprosto pro hulení nejvhodnější povolání jsou ta, kde je velmi málo lidí, s kým přijdete do styku [např. skladník (ovšem ne příliš frekventovaný sklad), ...], tím pádem má váš stav nerušený průběh plný prožitků z pravého hulení :). A pak jsou tu ještě vysněná povolání (majitel coffe shopu, balič jointů v coffe shopu, hlídač tropického ostrova, ...), kde hulení máte více-méně v popisu práce.

Podobně je to i se řízením - kdo je tak vyježděný, že na záchodě hledá ruční brzdu, může jezdit na hulený jenom když dokáže zvládnout svou opičku".

Na základě této analýzy jasně vyvozujeme, že stejně tak, jako pro někoho je riziko zhulit se, i kdyby třeba na poště lepil známky, tak může existovat soudce, který se chodí zkuřovat každou přestávku na cígo.

Osobně mám zkušenosti jenom se skladničením.

:frog:
Hyde
citace:
Původní příspěvek od CzechMan
Podle morálních kodexů by se v práci hulit nemělo (viz. alkohol), ale pomineme-li fakt tento a zbylý problém podrobíme řádné analýze, zjistíme, že odpověd je zcella jednoduchá.

citace:
Na základě této analýzy jasně vyvozujeme, že stejně tak, jako pro někoho je riziko zhulit se, i kdyby třeba na poště lepil známky, tak může existovat soudce, který se chodí zkuřovat každou přestávku na cígo.

Mno, já se na věc dívám z pohledu malíře a smysl čehokoliv z této definice ne a nenalézám. Ale věřím, že skladníci jsou vůči farizejům rozuměj - právníkům, - blahosklonnější? nO...
CzechMan
citace:
Původní příspěvek od Hyde

Ale věřím, že skladníci jsou vůči farizejům rozuměj - právníkům, - blahosklonnější? nO...

spis sem to myslel tak, ze soudce rozhoduje o osudech ostatnich, tak to by nemuselo byt zas tak dobre, kdyby byl vycadeny

.......a beztak sem to psal na šrot, tak co? :D :D
egzot
custe pracanti taky neco prihodim zhruba dva roky delam v jedne radeji nejmenovane tovarnicce (automobilovy prumysl) kde pracuju jako robotik operator kazdy den cucham nepredstavitelne mnozstvi laku a ruznych barev a redidel a cistidel takze se radsi v praci zhulim a do sve prace si zakutim vice mne to bavi a strach z toho ze by mne dymkove koureni nejak zneschopnilo a nebyl bych schopny fungovat v praci nemam ba naopak uvolni se mne stres atd takze komu to v praci neskodi at si da
balda2
citace:
Původní příspěvek od PiosOne
Hlavně o tom, jak vycházíte s kolegy, se šéfem apd. Protože mě to docela zajímá. Třeba přijdem na to, že dobry nápady a objevy dělají většinou kuřácí trávy a firmy nám budou proplácet naše domácí pěstírny, popř. vozit z Amstru konopí :) A nyní již přenechám místo dizkuzi...

Ahoj to s temi kuraky travy ma neco do sebe kdyz u nas v praci byl kreativni tym ktery vymyslel novou filozofiii pro zbytek zamestnancu (telemarketing) tak 4 lidi ze 7 palili pritom na celem oddeleni je to ta 8 z 50 :) kdyz jsme to rozjeli plnime plan na 200 % :) go tráva go
vimnevim
Tak myslím, že zkouřenej člověk může dělat vlastně cokoliv, pokud je na to zvyklej a zvládá to že...
Zrovna jsem v práci a hulím brk :))
Severus
Co oživit trochu tohle téma, pánové?
Jak jste na tom aktuálně vy?
Mě v minulý práci nabonzovali, tak jsem si šel k šéfovi líznout, v tu dobu jsem z toho ještě nebyl moudrej a mohl jsem je s tím výsledkem poslat do pr***, když jsem nebyl skrz to nikde zaevidovanej.
Teď už bych šel jedině na krev skrz to, že jsem chronickej kuřák travky.
Aktuálně v novym zaměstnání nehulim a asi ani nebudu, ona pak ta práce taky celkem přestane bavit, jak si zvyknete tam bejt zhulený a už je to daleko horší než předtím.
i když teď teda dělám v IT a občas jsem přemýšlel, že bych tady už něco smotnul, ale nechám to radši na doma, všude dobře - doma nejlíp ))
jo mimochodem mi šéf ostrahy u přijímacího pohovoru povídal: Kdo by tady chtěl kouřit, tak tu máme vymezený prostory, které jsou tam a tam, kdo by tady chtěl kouřit něco jinýho, tak určitě ne v areálu, takže nevim, jestli jsem naivní nebo mi tim chtěl naznačit, že jim nevadí, jak si vyhuluješ, hlavně když to neni na pozemku firmy. A to je to státní podnik. :D
Jinak na tomhle pohovoru jsem dokonce řekl, že jsem rekreační kuřák mařky a mym snem je mít krámek v Denveru, kde budu prodávat a pěstovat svoje byliny pod záštitou legalizace)))) docela jsem čuměl, když mi přišla nabídka pracovní pozice :goldcup: :goldcup:
crazyben
Kamo taky sem delal v IT a parkrat sem zakouril... no pak sem toho uz moc nikdy neudelal, vzdycky sem zacal delat picoviny okolo a musel to dohanet po vecerech (mel sem to takovy volnejsi takze to nakonec taky slo). Ted makam rukama... cista hlava a huleni mi nedela problem. Ono asi dost zalezi co kdo dela... kdyz clovek musi trochu vic premejslet nebo snad ridit, tak radsi nehulit.

Jinak spis zalezi na konretnich lidech nez na tom jaka firma to je (statni nebo ne to je fuk)... dneska uz sou lidi tolerantni, ja si po dvou mesicich v novym zamestnani zapalil brcko pred mistrem o pauze (typek o dva roky starsi, hned druhej den v praci po nastupu tykacka), ale zase sou tam i konici pred kterejma to musis schovavat (takovy bonzaci jak si zminoval vyse).
crazyben
citace:
Původní příspěvek od CzechMan

Všechno se odvíjí od individuality kadého jedince. Jsou lidé, kteří i po sebemenším šloučku jsou téměř okamžitě nepoužitelní a stejně tak jsou lidé, kteří nemají problém po konzumaci poloviny jamajské úrody otočit kamion na pětníku, onen pětník sebrat, čtouce při tom chemicko-fyzikální tabulky psané tradiční svahilštinou, takoví lidé, co na tácku 30x30 cm odnesou 7 hrnků kafe, mlíko a cukřenku. Toto podmíněno jest schopností uvědomění si situace a mentální kontroly sebe sama, aneb schopností říci sám sobě, co ještě můžu a co už ne. Samozřejmě záleží také na tom, jakou práci vykonáváme. Pokud se jedná o čistě kreativní práci, kde není dán přesný výsledek Vašeho snažení(např. fotograf, malíř, spisovatel, do jisté míry i překladatel), troufám si řící, že pokud se nevyskytujete ve velkém (nebo jinak pro tento účel nevhodném) kolektivu , můžete se zhulit až do té míry, kdy ještě udržíte pracovní nástroj v rukou. Naopak existují povolání, kde je potřeba striktně se držet pravidel (soustruh apod.) a tím pádem je případná kreativita nežádoucí, lze hulení také schválit, ovšem pouze za předpokladu, že z Vaší práce se Vám stala rutina a jste schopni ji dělat "po slepu"(nebrat doslova) a že jste schopni udržet svou fantazii ve své hlavě ("jůů, tady přesně doprostřed toho tišťáku by se hodila zelená dioda....hm, nejsou tam na ni ďoury...to je jedni, chvíst to tam" :D ). Dále jsou zde povolání komunikativní (prodavač, učitel, nějaký obchodní jednatel o bůhví co ještě) u kterých je velký problém právě s onou komunikací, nehledě na to, že když se celou dobu musíte naprosto koncentrovat, tak si svůj stávek ani příliš neužijete. Naprosto pro hulení nejvhodnější povolání jsou ta, kde je velmi málo lidí, s kým přijdete do styku [např. skladník (ovšem ne příliš frekventovaný sklad), ...], tím pádem má váš stav nerušený průběh plný prožitků z pravého hulení :). A pak jsou tu ještě vysněná povolání (majitel coffe shopu, balič jointů v coffe shopu, hlídač tropického ostrova, ...), kde hulení máte více-méně v popisu práce.

Podobně je to i se řízením - kdo je tak vyježděný, že na záchodě hledá ruční brzdu, může jezdit na hulený jenom když dokáže zvládnout svou opičku".

Osobně mám zkušenosti jenom se skladničením.

:frog:

6 let pozadu ale nedalo mi to... je to blbost... čim větší rutina tim větší rizika, ještě se pak zhulit aby se na to člověk nesoustředil už vůbec... no nevim. Znám to z praxe, ty lidi co už to maj zažitý to prostě vojebávaj, s pocitem že maj odmakáno dost a ví přesně co a jak. Zatimco ty co to ještě nemaj tak zažitý se na to víc koncentrujou, kontrolujou, dodržujou přesně postupy.

To samý s řízenim. Já už zažil takovejch schumacherů vyježděnejch co říkali že to vklidu zvládnou... většinou to byly plechy, ale jeden to už nerozdejchal (RIP). Ona taková únava je asi něco jako pár piv... můžeš si nalhávat co chceš, ale stejně dobrý reflexy po jointu nebudeš mít ikdyby ti nedělalo problém vyhulit tu jamajskou úrodu a pořád fungovat. (To že člověk jezdí opatrněji zhulenej, aspoň u mě to tak je, je sice pravda... ale nevíš jakýho kokota potkáš a pak ti ty milisekundy během kterejch reaguješ můžou zachránit život).

Já s tebou v podstatě souhlasim... záleží kdo jak zkousne to brčko i na tom co kdo dělá. Jenom tohle byly hodně špatný příklady.
Sir_Major
Ja si myslím že je to spíše o zvyku než o tom co člověk dělá. Ja jsem strojník (bagrysta) v práci nehulim protože mi to opravdu nedělá dobře. Panikařím, neumím si poradit s kde jakou karvinou atd. Přesto že někteří moji kolegové jsou spálení od chvíle kdy ráno otevřou oči až do chvíle kdy je večer zavřou. Jsou prostě zvyklí být ve stavu a naučili se na tom fungovat. Ja to několikrát zkoušel a nechci. Každý musí sám posoudit jestli chce nebo né.
gyzmo
Já v práci nehulím,pač když se zmastím tak bych bych byl línej a nic bych neudělal,ale je to individuální,záleží jakou práci člověk vykonává ,jak silnej je kuřák a taky co pálí za model:)
miravlak
zdarec,no já dělám na soustruhu a kdybych se odpálil asi bych se v těch tolerancích co tam mám neudržel a měl ty rozměry uplně bokem..takže radši ne :D .. ono je celkově pohodlnější dojít "utahaný" z práce,otevřít pivko,odpálit bong a vyvalit se :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma