K.Ya23 |
myslite,že taky zaleží na tom jestli kouříte satiwu nebo indiku?? |
|
|
FroSSty |
iF YOU FEEL SICK FROM JOINT..DRINK SOME ORANGE JUICE..:-P |
|
|
flySter |
K.Ya23 - jasne, aspon teda na mna plati ze indika-stoned a sativa-energy...vynimka potvrdzuje pravidlo,ale sudim podla toho ze futbal sa mi hra lepsie po nejakom outdoore ako vykysnute stavy na nejakej prehnojenej lampe.
piis |
|
|
palma |
dat si dalsiho :smoker: |
|
|
kokopelo |
20kliků po 10ti minutách opakovat a určitě neusneš. |
|
|
|
v posledni dopbe mi prijde ze jsem vic unaveny kdyz si praska nedam ale zas nak spatne usinam tak nwm :-D |
|
|
Bandita |
sa mi osvedcilo sa hybat,niekam ist ,robit cosi nenarocne
unava je len o psychike
ked som zhuleny cez den,snazim sa nenajset sa poriadne,vtedy to pride,ta unava ,kdekolvek som
dam si menej a dostatok tekutin
alebo si zdriemnem na 15min. to pomaha stale |
|
|
Kumar |
Nevim,jestli už to sem někdo nepsal,ale tady na groweru v encyklopedii je kratoučkej článek k modelu "Black Widow",který má přesně ty nučinky,který všichni hledaj:)
http://grower.cz/semena/black-widow
Má s tim někdo zkušenost?? |
|
|
martyDJ |
Kumar - ta black widow je celkem i levná,
http://www.hemcy.at/oscommerce/prod...25447647bead033
no já většinou zhulený du ven se psem takže fakt nezaspím,to můžu jenom doporučit je to celkem super:Dnejdůležitější je prostě jít ven nebo něco dělat a ne si lapnout do křesla a čumět:D |
|
|
Sved |
tekno tě nakopne :-D |
|
|
baady |
unava je nuda tak občas pár dní nehulim a řekl bych že kromě pořádný španělsky kávy (z kafetery)a pohybu na čerstvým povětří nic jinýho nezabírá |
|
|
Scott |
Dlouhodobe a pravidelné užívani KVALITNIHO zeleneho čaje, taky se moc nepřehulovat a to hlavni je to co se kouři ...
Ne každy strain je na každodeni vykuřovani :) vždycky je lepši hulit co nejméně a nevyrovnavat si to dalšim a dalšim jointem ....
|
|
|
SmallDudeZombie |
Jo zelený čaj je supr, taky ho saju. :) dyz mate nekdo poradny kopr, a pijete sackovany caj, doporucju 2-3 sacky do hrnicku a vypit :D clkm to nakopne. a ještě se ríka ze pry huleni klesaji cukry v tele , tkze treba sladky juice by mel taky povzbudit :). Ale jak si raz prehuleny na gauci tk je pozde :D . peace |
|
|
Paphi |
Unava po brku??:Dco to je...tak jako s kazdym to dela neco jinyho ze, ale ja jsem normalne schopnej na travce fungovat;-)v praci si dam brcko, pri tancovani si dam brcko doma si dam brcko s buchtou a unavu ani nejak nepocituju:Dzaklad je neco delat a ne si drepnout ke kompu a zapejkat:Dmozek musi pracovat kdyz scadis...a uz tu nekdo psal..zelenej caj to je super vec...ale nejakej hodne kvalitni;-)ja treba puju zelenej caj od herbalife a nestezuju si...peace |
|
|
73huli |
Čus, na každýho funguje něco jiného, mě třeba stačí nějaký to pivo a společnost nebo něco dělat. No ale nejvíc pomáhá dát si brko:-) proti únavě. |
|
|
brumla |
kurde precetl jsem dve stranky a uz se me chce tes spat a to nejsem ani pokoureny :-D
jojo.. nekdy je hold unava a nekdy zase energy. zalezi na lidech , casu, nalade, rozpolozeni, ... |
|
|
nero |
Dneska sem to potvrdil hulil sem celej tejden a dycky když byli "dojezdy" (únava) tak do sebe kopnu enerrgy drink :D (hrozně dobrej je MONSTR !) a je po unávě :D |
|
|
Dragan |
citace: |
Původní příspěvek od lordWilliam
Ja mám proti únavě vyzkoušenej čaj, uvařit si tršku silnější čaj (neob matečko) a únava je pryč. Teď beru Piracetam (mám zkoužkový) a ten taky funguje dost spolehlivě, kolikrát až moc... |
jj piracetam je fajn, skusal som aj kombinacie- silna kava, piracetam a travicku a stavy salene, skoro ako na mefku :) |
|
|
Maxeaux |
Původní příspěvek od SmallDudeZombie
Jo zelený čaj je supr, taky ho saju. :) dyz mate nekdo poradny kopr, a pijete sackovany caj, doporucju 2-3 sacky do hrnicku a vypit :D clkm to nakopne. a ještě se ríka ze pry huleni klesaji cukry v tele , tkze treba sladky juice by mel taky povzbudit :). Ale jak si raz prehuleny na gauci tk je pozde :D . peace |
s tym cukrom je to pravda, ganja znizuje hladinu cukru v krvi = organizmus si nedokaze vyrobit energiu. u niektorych jedincoch moze dojst k hypoglykemii - co sposobuje unavu - hlavne pri hardcore indica/afghanica modeloch.
takze sladke cajicky, energy drinky (ovsem ne sugar-free), dzusiky by mali pomoct :bounce: |
|
|
VLK |
Kouknete na cistykofein.cz a nebo tak ňák. Mají bezvody farmaceutický kofein a po několika pokusech s davkovanim je to šikovný pomocník. Když redbull má 80mg a 1000(!)g kofeinu stojí 1500kč... Ale mate je lepčí. |
|
|
|
Inhalujte sativu. Čím více % sativa, tím více energy je stav.Asi moc hulíte indicu, pokud jste unavení, přehuly ty jsou taktéž dobré jen na spaní :o.
A energy drinky na hulení nebrat... |
|
|
dalick |
Původní příspěvek od Host
ja som počul že obsah CBD sa da znižiť pôsobením chladu. Takže ožno stačí dať ganju do mrazničky... ale niesom si isty.... |
Hele , něco na tom bude!! :D Letošní sklizeň jsem rozdělil na 50% ....
Jednu várku jsem dal do sucha do pokoje v igeliťáku a druhou na chalupu do igeliťáku .... Ta tráva z chalupy má nesrovnatelně leppší účinky , barvu , vúni a jakoby na ní pořád byla čerstvá pryskyřice....
Kdežto ta co byla v pokoji je uplně vysušená nevoní tolik a má spíše sedativní účinky ....
Třeba je to náhoda třeba ne...Ale to by možná bylo dobrý probírat v jinym topicu... :D :D |
|
|
yara |
Původní příspěvek od Jahudka!
Zajimalo by me jestli taky bejvate po huleni tak unavený a jak se proti tomu da bojovat.....(fakt me nebavi se zhulit,najist a jeste nez clovek doji tak skorem usnout)..Nebo existujou modylky po kterejch unava neni? |
Hmm
Tady je těžký odlišit co je únava po trávě a co je únava po jídle.
Na trávu oborník nejsem, ale asi to bude modelem, indika bude asi více spací a sativa více smací. :)
Běžná únava po jídle je normální projev trávení.
Pokud se však i po běžném zchrupnutí po jídle cítíte unaven, celkově zničen a hubnete, může se jednat i o onemocnění trávicího traktu, kdy se tělu nedostávají živiny a energie.
Např. to může být i porucha nesnášenlivosti lepku čili Celiakie, kde nefunguje tenké střevo.
Laicky to poznáte to tak, že po jídle ve kterém jsou obilniny (žito, ječmen, oves, pšenice) a to i ve stopových hodnotách - máte průjem.
Po vynechání obilnin ( bezlepková dieta) se stav po týdnu začíná zlepšovat a průjmy přestávají.
Píšu vám to proto, že v Česku není diagnostikováno asi 85-90 % osob trpících celiakií.
Takže asi tak :) |
|
|
mooter |
Ahoj všichni !
Tráva a únava?
Je to jen a jen na vás!!
Já osobně se snažím, už při pěstování rozdělit si brko na sativu a indiku, a máte po starostech, chcete jít spát, dáte si na dobrý spánek indiku a vyspěte se do růžova. Chcete dostat dávku energie dejte si sativu ;).Vím,bohužel někdy to hold nejde poznat a je to tak 50/50 tak co teď?
Rozhodně,když si zahulíte neknedlete doma na prdeli!!Udělejte si třeba něco dobrého k jídlu, k pití! Určitě hodně píjte vodu,čaj!! (vyloučí odpad z těla).Já osobně zahulím a rád si du zahrát florbal,fotbal nebo jakýkoliv pohyb procházka,běhání,houbaření a všechno mě to ještě 3x víc baví, než normalně ;).Klidně se jdu i učit krásně se do toho člověk zaseká.Jen hlavně nenechte mozek a tělo zazevlit a zkoprnět doma na prdeli u TV NOVA!!!
Podle mého názoru je nejlepší, když se sfajčí banda lidí a neusnete ani, kdyby ste chtěli ;) sranda,zabava,pokec s kámošema, mnohdy lepší, než se třeba opít jak prase a být agresivní a ráno kocovina, jak prase. |
|
|
rtepsky |
Po patnácti letech hulení jointů s tabákem jsem konečně plně propadl kouzlu vaporizéru. Má rada je jednoduchá: nehulte, vaporizujte!!!! Vrátila se mi radost z trávy a narostla chuť. O účincích jsem si myslel, že vím všechno... Hovno. Zvaporizovat se dá mnohem, mnohem víc high než se mi to kdy povedlo z jakýhokoli kouře.
Rozdíl v ospalosti mezi indikou a sativou je samozřejmě významnej. Sativa (spíš teda nějaký více sativoidní hybrid) přes den, večer indika na zklidnění.
Ale za mě – nechcete-li být běhěm konzumace unaveni – VAPORIZUJTE. |
|
|
|