Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

Stránky: 1 [2] 3 
Unava po trávě...A jak na ni... - Klikni zde pro originální téma
sika1
jaký si to uděláš, takový to máš:)
Já taky nelezu do sprchy /kort studený!!!/, když zahulím.
Ale tady je to o tom, co proti únavě.
Já nevim, jak vy, no...Třeba přesazovat stromky nebo fakt nevim - ale u mě je klasika, že přijdou lidi, který jinak nechoděj a já se mám tvářit v pohodě. A probrat se musím:slizoun:
Krypto
hgm...mě asi nic nepomůže
wendy
citace:
Původní příspěvek od Jahudka!
Me se teda po trave spi opravdu dobre a taky by me zajimalo proc by to nemel bejt normalni spanek

souhlasim, já po hulení usnu tvrdym spankem beze snů a mam pocit že mi odpočívá každá buňka těla, druhý den sem čilá jak rybička...:)
citace:
Původní příspěvek od wendy

...já po hulení usnu tvrdym spankem beze snů a mam pocit že mi odpočívá každá buňka těla, druhý den sem čilá jak rybička...:)

tak právě spánek beze snů je jedna z věcí, která ti časem způsobí minimálně pocit, že si se nevyspala moc košer..
wendy
mirkoff: hele já vim že z vědeckýho hlediska je ten nejtvrdší spánek právě když člověk má sny, ale mě ty sny jenom prudí a nechce se mi pak vstávat. mam radši když se vyspim prostě tak že se mi nic neděje v hlavě, a to je přesně po hulení...a nevim jestli se to časem změní, už mi to takhle vyhovuje dlouho...
říká se, že pokud chceš někoho opravdu zničit, nedovol mu snít... mě časem sny opravdu chybět začali, i když se mi většinou zdaj pěkný sračky.. pravdou je, že když se člověk probouzí ještě lehce omámen, tak se ze snu vystupuje občas opravdu pomalu...
wendy
mirkoff: to teda jo, já když se mi něco zdá, vůbec nejsem schopná vylézt z postele, vstávat do "tvrdý reality". Já si totiž ve snu opravdu užívam:D sny mi vadí proto, protože nejsou realny, a to mě štve:grrr: když sny nemam, vstávam mnohem spokojenější, ale asi máš pravdu, úplně bez snění by to nešlo, občas si trochu zasním:p:
Jahudka!
A nejsou nakonec sny prave realita a realita jenom sen?:eek:

Jinak taky spim po trave moooc dobre a vyhovuje mi to..:)
moswa
Jahudka: pěkná teorie, tak by se mi to libílo...0:crazy:
a neni to tak?

ve dne žijeme ve společnym snu(spíše noční můře)
a
v noci se ukládáme do vlastní reality

:crazy:
moswa
mirkoff: ty máš přes den noční můru? tak to s tim něco udělej. ale dá se to tak říct. člověk si na nic nehraje jen tehdy když je sám se sebou-tudíž ve snech je nejskutečnější-není to teda vlastně ta největší realita? :D asi jo co?:crazy: cool!
Skreko
Mno co sa tyka mna, taq po ganji mam okrem sladuckeho spanku aj celkom dobre sny, a spim o nieco dlhsie, takze dost rad si davam vecer speka a potom sa aspon zobudzam v dobrej nalade ktora mi ostava cely den...
Odc^
Náhodou, takovej prázdninovej výkyd někde na louce neni spatnej...dis mas co dohuby a naky to cigo..:D...mmmmm:)
Simbo
ja bych to stou unavou nepřeháněl prosě když nechceš tak neděláš nic a když nejseš línej tak děláš vše ůplně v pohodě a ještě si to užíváš hehulte když jste unavení více než je zdrávo!!!!
Toxikoman
daj si efedrin..abo daco energicke..a nebudes kaprit :D urcite vyskusaj
Lachim
staci nehulit stale ten isty model a striedat indoor a outdoor
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od Toxikoman
daj si efedrin..abo daco energicke..a nebudes kaprit :D urcite vyskusaj

to si mozes rovno zakadat pikare:death:

odporucam sa tomu zdaleka vyhnut
Elementalista
Ale ne, ze by to nefungovalo...:D
Papaíto
Jahudko pořiď si Mother Finest.Celkem super a nebo NevillHaze,taky prima
Bulb
me snad pomaha jen kdyz se neprehulim... coz neni tak jednoduchy kdyz se nas sleze hafo a kazdej ubali speka...:jumper:
Jinak valime treba playstation ve 4 k tomu vodarna a vlastni slivovice a usnout se neda.. :D
Raketopes
citace:
Původní příspěvek od zapapa
nebo prubni perník ten určitě zabere:)

Perníček z Pardubic už jsem měl,ale lepší je jít s ostatníma zmaštěninama,s kterejma jsem hulil někam do hospy:beer: a bavit se pitchowinama:jumper: ,který pak dělaj:rocket: To je pak nářezz.Když si zahulim sám,jdu někam do baráku k demolici a tam si můžu beztrestně demolowat:rocket:A únava přijde až po tom:vampire:
Marihouba
Nekde sem tu cet, ze te nakopne Powerplant, ten clovek ma pravdu. Sem si hodil dva do skrine, uz sem je aj sklidil. Dal brko, takovy to pred spanim a vono hovno do trech sem byl cilej jak fretka. Takze je fakt dobry davat kvalitne modely a este lepsi je je hulit cerstvy
liborq
jo nejlepsi jese najist a pak jit ven jeste si zahulit a delat nejake blbosti to fakt zabira nebo aspon u me z moji zkusenosti
Vseved
liborq

No nebo do nějakého pajzlu ,co ? :beer: Já taky z vlastní zkušenoti :mutant:

Tak to já zahulit jednou pořádně a potom už nehulit . A halvně sa pořádně najest a vše je OK . ;)
enesir
Odpoveď je Speed 8, ten tě udží na nohách, ani nevíš jak, jednou sem to zkusil něco před obědem,zahulil sem a vypil sem to a asi do osmy do večera sem byl jak zrychlený film....fakt dobré....dá se sehnat třeba v lékárně, normálně ti ho dají.......
liborq
jo asi si ho brzo zajdu koupit
Vseved
Speed 8 prodávají i v tescu. Zahulit a pak speed 8 , tak potrzuju že to je pořádný fičák .:sun:
liborq
to je fičák to je paráda asi si ho taky zajdu koupit
enesir
fičáááááááááááááááááák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Děkujivřele
Jahudka!.....takže muj názor: řeknu ti to asi takhle, po nějáký "venkovní ganje" sem snad nikdy utahanej nebyl, spíš vychechtanej......prostě moje rady zní: pokud je to nějákej skunk a už ten model znáš, tak si musíš hold vychytat kolik toho ubalit aby tě to tolik nevytuhávalo.....a pokud se prostě zhulíš a chtěl bys nejradši jít spát, tak mě pomáhá: nějáký vzrůšo (prostě zvednout hladinu adrenalinu) stačí něco malýho, třeba jít do obchodu a ukrást sušenku nebo tak něco, sám asi nejlíp víš co je pro tebe adrenalin....mno a nebo vychlastej 2 semtexy a uvidíš, mě to už několikrát pomohlo........alespoň to ZKUS pořešit jak píšu.....měj se fajné, peace
Elementalista
Zahraj si treba fotbalek (stolni). To mi prijde lepsi, nez krast susenky...
apfel
Si myslim,že každej model bude dělat jiný stavy. Co sem hulil směsici všeho,tak sem vytuhával docela často. Od tý doby,co mám vlastní Pwp,tak sem nevytuh ani jednou..naopak..
Vseved
Já přebíjím únavu nějakým iontovým nápojem a je o zábavu postarané :jumper:
enesir
teď sem si dal o výkendu pár prdů a zapil sem to Shlehou...tak se to jmenuje a lítal sem jak raketa.....fakt Fičččáááááááák.
No když jsi unavenej tak už nehulit :) Jinak to řeším kafem, postaví tě na nohy, ale jinak se proti tomu bojovat moc nedá, prostě to k tomu tak nějak patří.
UrbaN
jj,to znám..vzdycky sem strasne unavenej,ale nastesti sem prisel jak na to..jednou jsem takhle hulil,no a už to dojíždělo a já skoro usínal u kompu,tak jsem si šel na chvíli lehnout..newím jak dlouho jsem mohl ležet,ale maximálně tak 15 až 30 minut,no a pak jsem vstal sedl ke kompu a jako kdybch předtím nehulil..prostě super nálada..takže nejlepší je to nepotlačovat,ale třeba si jen na chvíli zdřímnout..
ges
No me proti unave pomuze kdyz snim cerstve ovoce, nejvice asi jabka nebo banany
Ghettochild1
Kvalitni model rovná se Speed ne unava!

Plus Red Bull a je to Efekt jako .....jako přijemnej Stav ...někdy
kapslik
Na únavu pomaha jedine niečo robiť, tým myslím fyzickú prácu, ale takú aby ťa nenudila.Ono to za chvíľu prejde a keď si potom dáš práska si ako znovuzrodený.
FlickerBird
ono je i dobré mozek nějak zaměstnávat, pokud se odpálím a nic nedělám tak pak padnu... ale stačí vyvíjet jednoduchou činnost než zkouřenost odezní a únava skoro žádná, jenom takový ten příjemný dojezd
FlickerBird
ale občas se únava hodí, není nad to po perném dni se sežahnout jak to hovado :smoker: a pak vytuhnout... ráno se probudím jako nový člověk :) krásně vyspanej a i když třeba musím vstávat dřív tak nejsem rozlámaný jako každé všední ráno
Time4Tea
Mě zas hodně pomáhá čaj, ikdyž ten tu únavu spíš oddaluje.
Káva na mě neúčinkuje moc dlouhodobě a ještě dost odvodňuje, co ž nejni dobrý.
venkovan
buď si porid vaporizer, po kterym unavenej nebudes.
nebo si z konopi neco uvar, treba maslo a pak budes tak na kasi celej den, ze budes rad kdyz usnes)) a nebo musis celej den hulit
megaBud
Mne ten speed8 nejak nefacha, dycky kdyz prijdu z nocni, tak se hned najim a pak teprve zahulim. Pak sice taky mam chute, ale to si pripravim neco na zobání, kde je hafo vody, ovo-zel. RedBulu a ostatních energetaku mam napito plno a proste na mne nejak nezabíraj, to radsi kafe a nebo UPenergy, naposledy sem pak nemohl usnout ani vecer.
100Thermal
Stoprocentně Maté. To probere i mrtvolu.
Jn.
Zkus jednou jet v skříňi jen sativy, protože ty mají v celku rozdílné vlastnsoti oproti klasickým indoorovým indikám.
Třeba výšku, doba květu apod.
Doporučuji ti tyhle modely :
Power Plant a C99 - nebo se jí říká myslím ještě Citradella nebo tak nějak.
Můžeš zkusit Pure Power Plant od Nirvany, ale není to to pravé jak Power Plant.
A v podstatně všechny sativy, teda skunky tě nabijí, ale musíš je stetnout ještě než zhnědnou ty vlasy úplně, protože pak se zastaví vývoj THC, a pokračují vy vývoji nechtěné látky jako CBD, CBN apod.
Jahudka!
Diky za rady groweři.

Unava uz me zase tak netrapi.Vyresil jsem tim,ze jsem si vypestoval kytku v kompostu a po ty uz unava neni jako po trave co jsem mel driv:)Je tedy videt,ze unavu hlavne zpusobuje pestebni postup a samozrejme i model.

V kazdym pripade recepty proti unave sem davejte dal.To se hodi vzdycky..
Marihouba
MNo jak sem to procital, tak jen muzu zopakovat, ze vyborne udelana Masala je dobra jak na zhulenecke choutky tak i na unavu, kdyz ji varite tak kolem 1 hod, tak opravdu good. To jest idealni napoj. Taky je super vzit si kolo a jet se jen tak projet, to okoli je nadherny a unavu taky nak nepocitujete. Ale samozrejme zaloze na modelu. Ja sem mel Power plant a muzu potvrdiit, ze celkem nakopava. Dokonce to sem tam uzivam i jako povzbuzovadlo. Kdyz potrebuju neusnout, tak male brcko a vsechno all.right
Spouk007
Sativy jsou vetsinou noname z 5 noname mi vyrostla indica jenom jedna... a na unavu mi pomahaj 2veci... 1.Big Shock ma hodne vysoky procento taurinu a kofejnu a nebo 2. Mate nejlepe zelene da se to koupit v kterekoliv cajovne je to caj bud zeleny nebo z kvetu
Lupus
Docela taky pomáha sněst pul piksly energitek pro řidiče ale nevýhoda je že po nich strašně pali huba (jako že je rozdrážděný jazyk a patro) a nebo hodně pit. To mě taky pomáhá - hlavně na zahaneni susaka :)
Shlukmaster
tak hlavne je dobre fajcit sativu nez indicu....indica je kapor....a potom aj vy poznate ten pocit ked sa chcete 2xkrat vyfajcit za den a nie a nie ...???
Vacho
ja hovorim tak 3 hodiny po zahulení si dat normalnu kavu alebo redbulla a na sto percent zadny utlm nechytis ..vyskusane ;)
CZO
Já taky hodně po brku tuhnu!Záleží hodně na modýlku,ale hlavně to nechce si sedat a někde si lehnou,to je pak den fakt zabitej při dopolednim brčku.Dobrý je prostě něco dělat....:frog:
BASE
CZO máš recht po zahulení dem hrát šipky kulečník páč když zůstanem sedět tak za chvíly vytuhnem. :punk:
Vladbur
Myslím si že záleží na modelu a na počtu hulení,když sedím a hulím,tak se mi nechce vstát,ale když hulim a přitom někam du,tak ujdu třeba 20km a ani necejtim únavu,taky asi záleží na teplotě kolam vás,a na tom mezi jakýma jste lidma,jesti je nebo neni zábava,atd...
l.tajomny
Správne dávkovanie/individualita

- je niekedy potrebné znížiť dávku.

Dokážem s konopím fungovať aj pracovať
ale nemôžem sa počas dňa konopím natripovať!

10 min spánku a potom zelený čaj káva - pomôže.

Po jednom šluku s kávou bývam veľmi osviežený a koncentrovanejší.

Po 3 - 4 šlukoch nemôžem preberať telefóny ale môžem hĺboko uvažovať, pozorovateľ by sa ale čudoval! trvá to iba do predýchania cca 1/2 hodinu

- je správne určiť správne načasovanie.

Večer po celom dni je 1/3 jointa po najedení a aklimatizovaní domo ozaj často viac osviežujúce a dáva človeka do pohody kde opadávajú tlaky dňa a rozväzuje sa komunikatívnosť!
1 šálok kávy či mate môže účinok povzbudiť!

Nevynímam z toho aj troch telesného pohybu v lese, 1ahšie športy alebo cvičenie s ľahšími činkami,

- vôbec nefajčiť tabak! / prírodný pesticid v kombinácii s kanabisom pôsobí negatívne a negatívnejšie/ zužuje kvný a dýchací systém, prićom marihuana má opačný efekt!
l.tajomny
DÁVKOVANIE

Používam kanabis prvidelne, prevažne večer - po vykonaní denných úloh..........(denné vypätie)...................relaxans

Niekedy, ak je zlé počasie, alebo je mi úzko, primerane situácii počas dňa aj pri vykonávaní nejakých povinností.......môžem prijať

1...x prípadne menší šluk - chmáry sa uvoľnia, človek sa zkoncentruje .......a človek pokračuje ďalej vo výkone,počas dňa

Tak obvykle ma zaplaví kopa renergie/záujmu o vykonávanú vec.

Ak dávku preženiem - tá už nieje vhodná k bežnému dennému výkonu.

Tripovať sa nedá pri povinnostiach .......1/2 jointa

Takáto dávka však rozširuje vnímanie, ale pozorovateľ si ihneď všimne, že človek je nafajčený /

Relaxačné užitie pričaji je vhodné a človek môže tráviť so svojimi blízkymi veľmi úzky inteligentný kontakt

Nejde o vygumovanie sa brutálne k " smrti " ale o využitie tejto bylinky

ČISTENIE SPODKOV RASTINY

1) spodky + vrchnejšie šišky spodkov + listy

2) --------------------- / / ---------- / vhodnejšie k tepelnej úprave

- do zemiakovej kaše/ estetika/ zdravé / bylinka je len ako vňať primiešaná do pyré asi na 5 veľkých zemiakov 1 Pol. lyžica za rovno! chutí podobne a trochu inak ako petržlen!

3) šiška vrškov - vhodnejšia k inhalácii olejnatého/rozširuje dýchacie cesty - bronchodilatátor - / POUŽITIE PRE ASTMATIKOV

;)

4 a 5) Knihy odborníkov skúmajúcich vedomie, použitie prírodných drog

:rocket:

Ak otom nič neviete..............tak nič o tom nevravte..........
Ak nechcete pomáhať...........tak radšej neškoďte.............
Ak chcete pokoj....................tak neklamte.........................
Ak chcete mať.......................tak dávajte..........................
l.tajomny
citace:
Původní příspěvek od triline
co treba zkusit adrenalin??
Ja jezdim na motorce nebo autem...V ramci bezpecnosti :o)

Skúsenosti......................................................l.tajomny

Jazdas pod vplyvom omamných látok = tresný čin....

Je treba však uviesť, že po užití nieje navhodnejšie riadiť motorové vozidlo, ale v rámci experimentu sprístupním vlastné skúsenosti!

- Alkohol......

Preceňovanie, ľahkovážnosť, agresivita,
zrýchlenie o 15 až 30 km/ h

- Marihuana......

Opatrnosť, uvoľnenie, spomalenie viac ako o 15 km/h, jazda pomalšia pohodlnejšia.

- Únava.........

Agresivita, preceňovanie, netrpezlivosť, poruchy koncentrácie zrýchlenie pri vyčerpaní a strese stúpa = alkohol

Opakujem, že po prijatí kanabisu by človek mal upustiť od jazdy MT.

Pretože jazdím prevažne " NON - STOP"
Vyhýbam sa jazdeniu na MT / po 1 1/2 hodine - po užití je jazda autom, pre mňa bezpečná. Všetko závisí od dávky!

Je to vec individuálna!

Vzhľadom na neochotu úradov skúmať vplyv marihuany na verejnosť/verzus iné zákonom neviazané a dostupné drogy vrátane tabaku a alkoholu, musím iba smutne konštatovať,

PRIMITÍVNU NEVEDOMOSŤ - HLÚPU ZAUJATOSŤ V PROTIKLADE K TOLEROVANIU OVEĽA NEBEZPEČNEJŠIEHO DEGRADATÍVNEJŠIEHO ALKOHOLU A TABAKU! :death: Je to hamba!!!!!

- Nemal som doteraz ani jednu havarijnú udalosť z mojej viny, a jazda si niekedy nevyberá, ak musím zrazu - niekedy súrne neočakávane vyraziť!/zažil so nie zmojej viny drobné škrabance/
Lux
no ja hulim docela kratce neco pres rok ale ta únava uz neni jako driv a ani nemam uz takovej ten "zkoureneckej hlad" jako drive myslim ze je to tak lepsi
jude
Hehe......no ja som chodil aj do autoskoly stale vyhuleny a teraz ked mam moznost pred jazdou zahulit, tak zahulim... :)
CHOURIS
No největší únava příchá zí po jídle (ne po všem). Třeba taková čokoláda,nebo ovoce celkem probudí( to co má hodně cukrů). Zas naopak to co je tučný tak to člověk usne raz dve. Mně pomáhá světlo. Převážně konzumuju večer. Takže když mám rozsvíceno je to lepší.

A co takhle špejle mezi víčko spodní a vrchní . A nebo přilepit horní výčka izolepou (To je komedie)
Knight
na únavu s citronem!!!
už jsem s sebou málem sekl, ale potřeboval jsem jít na poštu .... všim si citrónky a tak už jsem ju do sebe klopil (dokonce mi chutnala :) ). Byl sem READY
MadEGGA:()
mno nevim. sou ruzny huleni, po kterych takovy vyplesky nejsou. vetsinou sativy. ale rekl bych hlavne se neprehulovat :) a ja si davam trebas zelenej caj. ten me postavi na nohy vzdyckaa ;)
vaaanha
Mně vždycky pomůže, když už je to třeba dvě hodinky po hulení, horká vana. Dám vanu, během ní si počtu nějakou knížku, hodinku tam prožiju a hned sem připraven čehokoli - má rada - vana:)
nojono
vaaanha: taky mám rád vanu a pořádně horkou, to pak jen poslouchám jak mi bije srdce... nejaké to počteníčko k tomu samozdrějmě taky patří + nějaké jídlo abych žažral žravou..
ale na mě horká vana působí tak že jsem pak ještě víc ospalí.
Vana je dobrá prěd spaním. :baby: taky mám rád vonné ojeje do koupele :love:
aromaterapie dělá divy .. zvlášť když je člověk pěkně zpečený¨:vampire:
sky-triper
nebo si uvař maté a vypij ho tag pul hodiny předtím něž budeš hulit . .. já to delám když jedu na nejakou akci přes celej večer . . . . jelikož mám rád akce od uplneho začátku do do konce tag většinou stepuju před vchodem a hulím špeka ještě než otevřou a prakticky hulím celej večer . . . alkohol nemám rád tagže si dám max nejaké pivko na chut . . . . . pokud si pred takovou akci udelám silnější maté . . vetšinou neusnu dřív jak za 8 hodin tagže pohodka :) . . . . . . .
l.tajomny
Áno tráva dokáže veľmi prispievať ku kreativite a mňa viac speeduje ako uspáva..............ak jej niíeje príliš veľa.........................................................pretože to je už o inom

PS.................Výjdite s ilegality!!!!!
Hyde
vaaanha: to s tou vanou se mi ovšem často vymkne - pustím vodu, zahulím, ...eeh.., nevíte co jsem to..eeh,.. zásek, ..voda studená...spánek u TV.
Doporučuju fouknout si PŘI oné činnosti než PŘED. Jedinou vyjímkou je zahulit před hulením. V opačném případě vytíráš barák.

Souhlasím s názorem, že záleží na modelu. A na toleranci.
huh.. zahulit pred hulenim.. tudiz permanentni prepuk? :)
mne spis naopak shiva vzdyckaa nakopne. nejhorsi sou brka kde je 100% indika. se pak nemuzu skoro ani hejbat.
Eloren
Má rada: ... Vždy když jsem někde na výpuku a začnu chytat už takový ten dojez a chce se mi spát ( jednoduše už kopřím) tak stačí lousknout pár panáku a hned je to jiné =) v opačném případě stači nabuřit další sklo nebo rozpálit brko ... a případně do toho kopnout toho panáka a a neusnete =) Toť má rada POD zlato ( vím že furt všude cpu ty panáky, ale po pár kapkách alkoholu na ganju neusnu)
Caligula
jo po trave je vzdy clovek unaven, tak je nejlepsi kourit z vapiku, nebo hasis
Zdar jahodo.!
Zase nejde zevšeobecnit.
U mě je to následovně,ale zjistil jsem,že u mých přátel to je podobné.
Vím,že pořádný náhul z matroša spíše Indického se s tím moc děla nedá.
U odrůd spíše Sativy doporučuji necpát si břuch,to je maximálně odpadní styl.Nejlepší je něco sladkého na vymaštěnou kedlubnu ale zase,cukr a výtuh.. :D

Nehádám se že tento jev mezi Indica/Sativa platí u všech modelů,jen z toho co jsem sám zkoušel a naFilu si na nich frčel.

Pro mně je energy spíše WW,AK47,WC,SC samej bílej model,no asi na tom něco bude.
Caligula
HASIS, to je na unavu lek.
Radoslav
Rozhodně jabka, nevím jestli to dělá ta kyselost nebo cukry, ale jabka Vás proberou. Negativní důsledek toho je ten, že to snižuje sílu samotného stavu, takže použitelné tehdy, chceteli rychleji vystřízlivět.
NUMERO:UNO
souhlas s radoslavem.Taky pomaha cerstva zelenina.napr salatova okurka
Dýmy
U me je to ta sprska anebo kdyz vubec nevim tak si kapnu i ty podelany visine-tyhle zpusoby me pomahaj.Jablko ci zeleninka?-tak to musim vyzkouset.
knic77
Měl jsem stejný problém, a hlavně i ráno když jsem vstal byl jsem ještě omámenej. Pak mi kamarád doporučil bylinej čaj od Dr. Popov - jmenuje se Einstein tea - stojí kolem 40 Kč a seženete ho v jakékoli lékárně.
je určen pro studenty, manažery, aj. duševně pracující. Jak píšou no mě to každopádně pomáhá.
Radoslav
citace:
Původní příspěvek od seeds
Podle mě zavisí taky na stylu tvýho života,jestli jenom tak poleháváš doma u počítače a žereš a nebo aktivně chodíš ven a seš v pohybu,nebo ne?

Taky bych to tak viděl.
lysina
me to teeda dela jak u kteryho modelo nekdy sem spis naspidovanej nez vykydlej..
ar45az
no ja si myslim ze unava je po kazdem modelu , ale muj doporuceny lek na unavu po stavu je si dat vanu .... potom se citis jako kdyz se vzbudis zady dojeb a pak cas na novy zhul :):)
cajovnik
citace:
Původní příspěvek od ar45az
no ja si myslim ze unava je po kazdem modelu , ale muj doporuceny lek na unavu po stavu je si dat vanu .... potom se citis jako kdyz se vzbudis zady dojeb a pak cas na novy zhul :):)

clovece, po vane sem tak zralej do postele. na to musi byt jinej trik.
ar45az
citace:
Původní příspěvek od cajovnik

clovece, po vane sem tak zralej do postele. na to musi byt jinej trik.

Opravdu? tak na me to pusobi jinak, je to hodne invidualni :)
Sol
nejlepsi na unavu po trave je trochu studenejsi sprcha :)
když se mi únava nehodí tak nehulim ;)
crackonos
mě pomáhá buď si zacvičit (posilovna) nebo mě dostane ze sra*ek doušek studeného mlíka nebo silná káva oslazená medem a s mlíkem, když už mi nepomůže tohle, tak mi nepomůže ani svěcená voda
Smah
amfetaminy a jejich deriváty (ničí mozek,velká závyslost)
accountant
prekonat prvotni pocit "nic se mi nechce"pustit se do jakekoli cinnosti - probrat stary supliky (nekdy i zabavne, co tam clovek najde) myti nadobi, hra na pocitaci, natrit stolek, pustit nahlas hudbu a tancit...ja se naucila zhulena i cist(teda cist jsem umela i predtim, ale ne zhulena...), a ani u toho neusinam, chytne te pribeh a jde to samo
no a nebo vyrazit kamkoliv do prirody na cerstvy vzduch
comix
accountant - uplne presne si to vystihla...staci proste robit HOCIAKU aktivitu a unava zmizne...jasne ked sedim na gauci a nic nerobim tak pocase to na mna pride a aj na ostatnych ale jakmile sa polozi na stol chales vsetci oziju...chce to skratka aktivitu !
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od accountant
ja se naucila zhulena i cist(teda cist jsem umela i predtim, ale ne zhulena...), a ani u toho neusinam, chytne te pribeh a jde to samo
no

Taky me bavi cist, clovek ten dej vnima uplne jinak, proste dobry prozivani pribehu. Problem mam jen ten, ze prectu stranku a nevim, co tam bylo:)
je to o myšlenkách - stačí si vyčistit mysl třeba i jednoduchym protaženim, soustředěním se na něco - když nechci být unavenej tak nejsem...
a taky o dávce - svoji hranici si každej najde sám pokud chce..jak píše na prvních stránkách pan tajemný
a taky dost o stravě - přeci když jíte víc zeleniny a ovoce a čehokoliv vitálního tak jste víc svěží
a o životním stylu celkově aneb pryč s tupym čuměnim do monitoru či televize po dobu více než nezbytnou :starwars:

...aneb set & setting rulezz

...a když tohle všechno člověk zvládá tak je skoro jedno jestli hulil indiku nebo sativu imho ;)

kdo má tohle vyřešený tak nepotřebuje kofein, a podobně. ty sou jen pomocníkem ale ne nezbytnym

btw - nedávno jsem si na akci pročistil tělo celodenním konzumováním čistý vody, tancem... a k večeru tripa - takhle fajn a čistej stávek jsem dlouho nezažil, únava přirozená což sem na tripovi taky dlouho nezažil

ps: ale ten vaporizer je výbornej :)
flySter
zdrawim, mna unava za bezneho dna len tak nezlomi...skor sa mi to stava ked sa prehulim a sedime niekde vykysnuty alebo po kombinacii s nadmernym mnozstvom alkoholu... a tu je figel...volam to MRTVA POLHODINKA..proste ked citim ze uz klinicky spim tak sa ulozim do pohodlia a uplne vypnem na nejaky cas...staci ked pocuvate okolie, bandu okolo...to vam nedovoli zaspat...sem tam nejake slovo hodite do placu...nejaky zakerny kamarat vam robi zle...myslim si ale ze fakt staci na par minut zavret oci a uvolnit sa...unava odide a zas existujem dalej...mam sice trosku okresany stavik ale to sa predsa da napravit nie ? ;) a ak je ta unava uz velmi intenziivna zakazdym tak asi Vappo...nejaka smazka by vam povedala ze to ani nezhuluje :D je to naozaj prijemny stav...aktivne latky bez dechtu a je to poznat...
piis
Radoslav
citace:
Původní příspěvek od Host
je to o myšlenkách - stačí si vyčistit mysl třeba i jednoduchym protaženim, soustředěním se na něco - když nechci být unavenej tak nejsem...
a taky o dávce - svoji hranici si každej najde sám pokud chce..jak píše na prvních stránkách pan tajemný
a taky dost o stravě - přeci když jíte víc zeleniny a ovoce a čehokoliv vitálního tak jste víc svěží
a o životním stylu celkově aneb pryč s tupym čuměnim do monitoru či televize po dobu více než nezbytnou :starwars:

...aneb set & setting rulezz

...a když tohle všechno člověk zvládá tak je skoro jedno jestli hulil indiku nebo sativu imho ;)

kdo má tohle vyřešený tak nepotřebuje kofein, a podobně. ty sou jen pomocníkem ale ne nezbytnym

btw - nedávno jsem si na akci pročistil tělo celodenním konzumováním čistý vody, tancem... a k večeru tripa - takhle fajn a čistej stávek jsem dlouho nezažil, únava přirozená což sem na tripovi taky dlouho nezažil

ps: ale ten vaporizer je výbornej :)

Hele, když jíš tolik zeleniny a vitálních věcí a máš tak dokonale uspořádanou mysl, že si dokážeš určovat kdy chceš bejt a nechceš bejt unavenej ( :) ), čímž nepotřebuješ kofejn ani jiný prostředky na povzbuzení, tak proč hulíš a žereš nějaký posraný tripy. Naměl bys lepší, lacinější a zdravější si dát pořádnou porci mrkve a říct si, že seš stripovanej nebo zhulenej?
radoslav: to je vid, někteří lidi žerou posraný tripy a hulí a ládujou se i třeba houbama kolikrát...a světe div se zajímají se třeba o uzdravování...:)
já to chápu, hosta znám osobně :)

hele "stavů" nebo jak chceš, se dá dosáhnout i bez drog (ale ne zaroven jednou pořádně velkou štavnatou mrkví). heureká :eek:
a ty tripy a hulení jsou třeba braný účelně za nějakým záměrem - třeba prozkoumávání mysli a světa a tím pádem jejich hlubší poznávání a tím pádem i vědění a tím pádem i vědění jak co spravit, ale to už asi nemá cenu psát víc...
Radoslav
2Respekt: samozřejmě znám autosugesci a i vím jak ji využívat. Drogy jsem taky vyzkoušel zřejmě všechny a vím co je to za bordel, když se s tím zachází neopatrně, takže obhajovat to stylem zkoumání mysli můžeš tak akorát před rodičema. Trošku jsem si z tvého kamaráda utahoval však kvůli té únavě. Myslím, že jste zřejmě nebyli ještě nikdy pořádně unaveni, protože tvrdit, že si řeknu a rázem nejsem unavenej, je hodně přitažený za vlasy. Ona i ta autosugesce se musí neustále trénovat, to není žádný řeknu si a ono se děje.

Ps: když si znova čtu tvůj příspěvek, tak to braní pod nějakým záměrem vyznívá, že to snad berete z lékařkého hlediska. A nebo zde spíš funguje ta autosugesce, o který ani možná nevíš a vsugerováváš si, že vy ty drogy přeci berete z ušlechtilým záměrem, či co?
asi se nechápem a jde to někam mimo ;)
Dph
ja jsem slisel jak se pry clovek zhuli tak nesmi kurit cigarety abys nebyl tak unaveny
alienTHC
jestli nechcete bejt znaweny po spekach nepijte nezerte a vise zminene koureni cigaret taky napomaha k unawe kuřte skleněnku fungčnost ověřena mnou a kamosem
das si a nevis
Dej si big shock.....:D
flySter
citace:
Původní příspěvek od Soul Rebel

Taky me bavi cist, clovek ten dej vnima uplne jinak, proste dobry prozivani pribehu. Problem mam jen ten, ze prectu stranku a nevim, co tam bylo:)

:D aspon nepotrebujes zalozky a je ti jedno na ktorej strane otvoris :D:D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma